Túlmozgásos exminiszterelnökünk sajátos házipártjával elérte első politikai sikerét, igaz, közben azért sikerült belengetnie egy könnyed hazaárulást is.

Élőlánc agyhalottakból?

A mindennapjait a magyar politikai élet senki földjén tengető Fletónak és kis létszámú, egyelőre keveset foglalkoztatott (kopogjuk le) házi cirkuszának úgy kell a siker, mint a falat kenyér, ezért a kissé menzaillatú éhségsztrájk után a Parlament DK-szimpatizánsokkal való körbekerítését mindenképpen sikerként értékelhetjük. Gyurcsány bebizonyította, mérhető számú támogatója van már, igaz, a híradások szerint jobbára idős követői kulcsolódtak össze halálmegvető bátorsággal a délutáni csúcsforgalom frissnek éppenséggel nem nevezhető levegőjében.

A vagány performansz mellett Ferencünkre máshol is rámosolygott a szerencse: egyre kínosabbá váló hősszerelmes hódolója, Dániel Péter bejelentette: Izraelbe utazik. Az ideiglenesen Hazánkban állomásozó derék ügyvéd láthatóan hosszú ideje őrlődött, hol veszik nagyobb hasznát az antiszemitizmus és/vagy terrorizmus elleni szaktudásának (így most a palesztinok retteghetnek a "precíziós" bombák mellett némi vörös festéktől is), valószínűsíthető kivonulásával Fletó megszabadul egyik elszabadult hajóágyújától. Ha másért nem, hát ezért megérte felkelni az ágyból. Neki is, nekünk is.

A DK első tömegrendezvényén azt is bejelentette: amennyiben a kormánykoalíció elfogadja az előzetes regisztrációt, akkor 2014-ben már nem lesz szabad a választás, így "szégyen ide, szégyen oda, a DK nemzetközi választási megfigyelőket hív az országba", és "Jose Manuel Barrosóhoz, az Európai Bizottság elnökéhez fordulnak, hogy állapítsák meg az európai jogok sérelmét".

Nos, elsuhanva a szemkilövető, szabadságjogokat sárba tipró, gazdasági romhalmazt maga után hagyó politikai droid múltja felett, eltekintve a Fidesz választójogi "reformjának" mázsás hiányosságaitól, Fletó mai böffentése bizony önállóan is kimeríti a nemzetárulás minősített esetét. Feltéve persze, ha beváltja a fenyegetését, és valóban telesikoltozza a német és francia média fogékony részének fülét a szörnyű igazságtalansággal: a példa nélküli és antidemokratikus előzetes regisztrációval.

Ami ugyan nem példa nélküli és nem antidemokratikus (csak szimplán baromság, főleg a valóban minőségi javulást hozható iskolai cenzushoz kötött választójoggal szemben), de ez úgysem fogja zavarni a derék ex-államfőt. Azért azt megnéznénk, ahogyan Ferencünk Barrosónál bepanaszolja az Egyesült Államokat is. Ott ugyanis éppen most választottak elnököt - választási regisztrációval.

Aromó

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr704915426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabesz7004 2012.11.21. 12:18:04

Tetszik! Egy apró észrevétel, a Nemzet Pojácája nem "ex-államfő", hanem ex-kormányfő!
süti beállítások módosítása