bajnai_cigany.jpgHa valaki azt gondolná, hogy a választási home-videókat készítő hobbbifilmes Fidesz-aktivisták után nincs lejjebb Baján – nos, az nagyot tévedett. Az E14 bájos, ajróper cigányirtós játékkal hívja fel a figyelmet arra, hogy miért is kell megismételni a Duna-parti városban a voksolást.

Mint az közismert, azért kell a vasárnapi halászlé elfogyasztása előtt/után szavazni menni a bajaiaknak, mert a bíróság úgy döntött, hogy a 32-es szavazókörben a Fidesz megsértette a választási törvényt. Méghozzá azzal, hogy a közeli tanyavilág szavazóit buszra ültette, hogy semmiképp se maradjanak le állampolgári jogaik gyakorlásáról. Hogy a népek meghálálták-e a fuvart egy iksz erejéig, vagy sem, persze nem tudni. Az ellenzék szerint mi az, hogy nagyonis, a Fidesz szerint meg csak kitették őket a sarkon oszt' jónapot.

Legkésőbb az Index videó-riportja óta mindenki tudja, hogy ezen a környéken javarészt cigányok élnek. Az E14 úgy döntött, hogy nem hagyja feledésbe merülni sem az utaztatást, sem az utazóközönség etnikai összetételét. Memória frissítő online játékuk lényege, hogy fideszes aktivistaként át kell segíteni ez úton egy barna kis emberkét az ominózus 32-es szavazókörbe. Közben el kell kerülni, hogy a „Sajtó" „MSZP", „Együtt" és „LMP" feliratú autók elgázoljanak minket. (Sajátos módon akadnak több logóból összeállított nagyobb járművek is. Az MSZP-LMP-s pártkamion nem biztos, hogy mosolyt csal Schiffer András arcára.) Ha nem sikerül mind a három szavazót átcipelni az úton, vagy elcsapják a cigányunkat, a következő feliratot olvashatjuk: „Sajnos (?), nem sikerült a csalás. Mielőtt tovább gyakorolnál, tekintsd meg a linket és gondolkodj el rajta.″

cigany_jatek_barna.jpg

No, most sietve tisztázzuk: én gurultam a röhögéstől, szerintem ez egy ötletes, jópofa reakció a választási csalásra. Igen, mindannyian tudjuk, hogy a kormánypártok törvényt sértettek, és azt is tudjuk, hogy e törvénysértés alanyai elsősorban cigány szavazók voltak. Szóval akár vicces is lehetne az a játék – hanem az E14 tolja vigyorogva az orrunk alá. Az a politikai erő, amely a sunyi, hazug nácizás hazai specialistája, amelynek képviselője, Szabó Tímea napokon át sikoltozva rinyálta tele a médiát a konyári cigánygyerekek elleni „szurkolói támadás" fantasy novellájával. Szóval, aki rendszeresen álszent, szemforgató módon használja ki a rasszista-kártyát a közéletben, az inkább ne kacsintson velünk össze cigányügyben, ha épp úgy hozza az érdeke.

Az osztály karót nyelt strébere akkor sem lesz jobb fej, ha egyszer fingópárnát tesz a matektanár székére. Nem röhögünk vele, mert attól,  hogy egyetlen alkalommal mert majdnem vagánynak lenni - még általában véve egy seggfej marad.

Ps: És még mindig van egy szinttel lejjebb! Miután az Index felhívta a figyelmet a játék cigányos áthallásaira, a barna figurát kék színűre cserélték.

cigany_jatek_kek_kicsi.jpg

Akkor ezt most hogy értsük? A Fidesz lipótvárosi MTK szurkolókat buszoztat? Vagy Fodor Gabi liberálisai álltak át a narancsoldalra? Úgy látszik, a mi ballib stréberjeink még a fingópárnához sem elég tökösek...

Széljegyző

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr115563470

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.10.12. 12:00:08

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2013.10.12. 00:07:12

mi ebben felháborító? Semmi.

Cigányokat vitt a fidesz szavaztatni? igen. Még az index és egyéb ballib lapok is beszámoltak róla.
a játék ezt figurázza ki? igen.
A cigányok 'ölésére' megy ki a játék (ezesetben lehetne vádat fogalmazni)? NEM. Arra megy ki a játék, hogy átjusson a fideszes a cigánnyal együtt, meglegyen az 'x', és "dőljön a lé". ennyi. Mindenki megnézheti, kipróbálhatja, tényleg így van-e.

Vihar egy pohár vízben. Persze polkorrektéket lehet ezzel revolverezni, és akkor kékre cserélik a figurát. Azta! Ez is azt jelzi (mit is?) hogy az együtt-pm tagjai is cigánygyilkosok. Vagy nem. Mindenesetre lecserélték, tehát elismerték BŰNÜKET, "nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél", ugye.

Irigylem a problémáitokat, komolyan...

toportyánzsóti 2013.10.12. 08:49:02

Hülyegyerekek gyüjteménye az egész jobber beteg oldal.Javaslom a Tanu nézegetését naponta.Ha nem értiek kérjetek segítséget."5 perc alatt bárkiről bebizonyítható bármi"...Tőletek nagyobb segg nem létezett még Magyarországon,skiccplagiból köztársasági elnököt csináló barmok!

Dzsentrisvihák 2013.10.12. 08:53:53

Ehem, ez a szokásos kettős mérce. Valószínűleg kicsit jobban kiverné a biztosítékot, ha jobbikos, kuruc.infos, vagy gárdaoroszlános kamionokat kellene kerülgetni... Ojrópéréknek ezt is szabad.

Dzsentrisvihák 2013.10.12. 08:56:12

@toportyánzsóti:

Istenem, olyan aranyos, amikor valamelyikőtöknél elszakad a cérna, és ilyen összefüggéstelen, eves okádékokat böfög föl a rühös kis testéből :)

toportyánzsóti 2013.10.12. 10:40:14

@Dzsentrisvihák: Hatalmas a kultúrfölényed riheske...Csoda hogy nem durran szét a narancsufók által szétbarmolt bucid.

Dzsentrisvihák 2013.10.12. 15:26:09

@toportyánzsóti:

Szánni valóan aranyos vagy... :)

toportyánzsóti 2013.10.12. 15:29:05

@Dzsentrisvihák: Tudsz te ha rád pirítanak,szánnivaló.Kicsit még csiszoljad elméd a betonon.

Dzsentrisvihák 2013.10.12. 23:55:06

@toportyánzsóti:

Ja, hogy pont olyan éles legyen, mint a te puding agyad? :D Kösz, azt már túlhaladtam, taplókám ;)

toportyánzsóti 2013.10.13. 10:16:18

@Dzsentrisvihák: Ez a szinted taplóka?Igyekezz mindig van lejjebb.

Dzsentrisvihák 2013.10.13. 15:30:50

@toportyánzsóti:

Ja, te vagy rá az élő példa :D

Mark Bolt 2013.10.13. 17:30:24

A poénos dolgoknak az a trükkje hogy kétértelműek, a humoros kontextus nélkül komolyan értelmezve a mondanivalót arra lehet jutni hogy bunkóság, rassizmus, akármi.

Nálunk a politikai humort mindig de mindig de mindig rácsavarják a humorizáló elnökre a másik oldalról, szándékosan komolyan értelmezik, és azt vesézik hogy milyen szörnyűségeset mondott. Hajdanán Gyurcsány próbálkozott humorral de az lett belőle hogy minden egyes mondatát komolyan tálalta a Fidesz a választóknak, azok meg szörnyülködtek. Szóval Magyarországon nem nagyon éri meg humorizálni, Bajnaiék megint butaságot csináltak, garantált volt hogy a jobberek ebbe belekapaszkodnak.

toportyánzsóti 2013.10.13. 19:00:55

@Dzsentrisvihák: Tényleg puding az agyad,áss tovább az megy a fajtádnak csak.

Dzsentrisvihák 2013.10.14. 08:42:57

@toportyánzsóti:

Áshatok én napestig, a te szellemi mélységedet akkor se tudnám utolérni :)

toportyánzsóti 2013.10.14. 09:25:01

@Dzsentrisvihák: Ne törődj vele,áss tovább pudingagyú taplóka.Majd rájössz ki van a mélyben.

Zolcsi67 2013.10.14. 19:52:59

A végeredmény tükrében nem mindegy? Ha nem óv a "baloldali összefogás", most lenne mivel dicsekedni (beérték a Fideszt). Így nincs. Kellett ez nektek, elvtársak?

himmelhergott 2013.10.15. 14:33:43

most akkor a dzsentrisvihák abbahagyta a haszbarás troll etetését?!

ÉÉÉÉhenhaaal!

Dzsentrisvihák 2013.10.15. 16:20:12

@himmelhergott:

Nyugi, nem hal az éhen, csak diétázik kicsit :D
süti beállítások módosítása