prostitualt.jpg

"Mert szemben a bordélyház
Várnak a kurvák semmi gáz
Ott megkaphatom a legjobb nőt
Két menetközt nyelem a sört
Mert szemben a bordélyház"

(Hétköznapi Csalódások: Szemben a bordélyház)

Tegyük fel, hogy Semjén Zsolt holnap reggel úgy ébred, hogy ő márpedig fontosnak tartja a kurvázás intézményét, és törvényjavaslatot terjeszt elő annak legalizálásáért, amit Vadai Ágnesen kívül mindenki meg is szavaz. Mi történne ekkor? 

Ha úgymond kiindulásként alapul vesszük a történelmi távlatok igazságait, akkor rögtön világossá válik, hogy feltéve, de meg nem engedve!

Tudván tudható tény ugyanis, hogy régen minden jobb volt, mikor még az Abba nyerte meg az Európai Uniós választásokat, szemben a buzilobbi szakállas nőivel szemben, akik akkoriban legalább még borotválkoztak a négy fal között.

S ha már úgy áll a dolog, hogy régen minden, ideje valós problémákkal is foglalkozni - mondjuk a prostitúció legalizálásával.

Egyrészt azért, mert a világ legősibb mesterségének tilalmazása legalábbis az emberi civilizáció hagyományainak durva szembeköpése, másrészt az egésznek semmi értelme. Kurvázni ugyanis mindig fognak az emberek. Kurváztak, mielőtt kitört háború, kurváztak mikor kitört a háború és kurváztak, miután vége lett a háborúnak. Akkoriban még voltak bordélyházak, ahová befáradt a kedves vendég, akit illedelmesen köszöntött a madám, előbb frissítővel kínálta, majd lányokkal, mígnem a kedves vendég felment egy szobába, letolta a gatyáját, tette, ami ilyenkor elvárt, végül fizetett, köszönt és távozott.

Ehhez képest mi van most? Egykedvű szomorúsággal hajtunk végig a 7-es autóúton, nézve az ott ácsingózó, hervadt virágszálakat, s azon tűnődünk, hogy vajón a szik sarjának napmelegtől égett borsodi kamionsofőrök hányadik kontingense haladt már át szegény nőn anélkül, hogy legalább egy törlőkendőt adott volna neki.

Namost! Tegyük fel, hogy Semjén Zsolt holnap reggel úgy ébred, hogy ő márpedig fontosnak tartja a kurvázás intézményét, és törvényjavaslatot terjeszt elő annak legalizálásáért, amit Vadai Ágnesen kívül mindenki meg is szavaz. Mi történne ekkor? Egyrészt a kurvák magánvállalkozókként tudnák folytatni a tevékenységüket, nem kellene tartaniuk a rendőrök nem szakszerű baszogatásától, tekintélyes adóbevételt generálnának, lepattinthatnák a stricijeiket (ezzel elkerülve, hogy viccből eltörjék három bordájukat), nem mellesleg pedig szakszervezetbe tömörülhetnének, szabott munkaidőben dolgozhatnának, minden alkalommal fürödhetnének, támogatást kaphatnának a kötelező orvosi felülvizsgálataikra, amit készségesen/kötelezően bemutathatnának a klienseknek, akiknek pedig nem kellene úgy kufircolni a bokrokban, mint sánta kutyának, aki hetet kölykedzett.

S persze nem mehetünk el amellett a régi bölcsesség mellett sem, hogy kurvából lesz a legjobb feleség, ami a házassági ráták arányainak mérlegét tekintve szintén jól jönne az államadósság GDP-jének csökkentéséhez - amúgy meg tiszteljük a nőket és a férfiakat, akik ezáltal egyenjogúan bocsáthatnák áruba a testüket, mint demokratikus és szabad munkavállalási jogukként. Ám ha mindez nem elég, akkor citáljuk ide a költőnő szavait, miszerint: "Nem vagyok kurva, nem vagyok ego, azt hiszed, ismersz, de közel se, helló."

Ágoston Dániel

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr266228261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veridicus76 2014.05.29. 18:33:55

Kissé meglepő egy szélsőbalos zenekar szövegét olvasni mottóként... Balhorog a Jobbegyenesen?

Moana 2014.05.29. 18:57:39

Úgy tűnik fel kell újítanom a történelmi ismereteimet, mert erről lemaradtam:" az Abba nyerte meg az Európai Uniós választásokat".
Én csak az Eurovíziós Dalfesztivál megnyeréséről tudtam eddig.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.06.14. 11:17:35

"a világ legősibb mesterségének tilalmazása legalábbis az emberi civilizáció hagyományainak durva szembeköpése"

izé, te nem vagy primitív ember ugye ágostonkám?

de.

akkor a bűnözés is a civilizáció része te proli, mert egyidős az emberiséggel?

Netuddki. 2014.06.25. 13:53:06

Danika a szakértő! Muhaha!

Szúrófény 2014.12.24. 04:28:25

1945 óta, nincsen kurva, csak sűrűn szaporított elvtársnő!
süti beállítások módosítása