pride_1.jpgNincs az a mennyiségű szappanbuborék, amely el tudná fedni a fel-felbukkanó valódi érzelmeket: a keresztény, nemzeti, családcentrikus középosztállyal szembeni frusztrált gyűlöletet, amely hol gúnyos megjegyzésekben, hol primitív trágárság formájában jut kifejezésre.

A júliusi homoszexuális parádé olyan, mint egy jól eltalált Asylum-film, mondjuk egy Mega Shark vs. Giant Octopus, és nem csak azért, mert mindkét oldalról gigászok csatája zajlik, hanem mert maga a forgatókönyv is előre borítékolható. Már napokkal a vetítés előtt megkezdődik az ellentábor hergelése, az értelmiségi ködszurkálás, és mindig van coming out is. Az évről évre megszokott színvonalat hozó műsor elmaradhatatlan kelléke baltaarcú mocskosbuzizás, a kordon másik oldalán pedig olyan lények felvonulása, akikre tényleg ez a legfinomabb jelző, ami elsőre az ember eszébe jut.

Identitászavaros provokátorok és begörcsölt bérfelháborodók a kordon két oldalán: ez ma a Budapest Pride.

Az ember pedig csak néz fejcsóválva, mert bárki kerül ki győztesen a kötelező műbalhéból, egyik fél sikerének se tud örülni. Az Andrássy úti felvonulás ugyanis pont annyira hazugság, mint az Asylum DVD borítója, amely tartalmas esti szórakozást ígér, ellenben olcsó gagyit rejt magában.

A felvonulók azt hazudják, hogy a melegek elfogadása és a kölcsönös tolerancia jegyében mennek ki az utcára. De nincs az a mennyiségű szappanbuborék, amely el tudná fedni a fel-felbukkanó valódi érzelmeket: a keresztény, nemzeti, családcentrikus középosztállyal szembeni frusztrált gyűlöletet, amely hol gúnyos megjegyzésekben, hol primitív trágárság formájában jut kifejezésre. Évről évre, menetrendszerűen.

A velük szemben felsorakozó buzizók azt hazudják, a családi értékek védelmében vonulnak fel, pedig valójában ugyanaz a vágy fűti őket, mint a kordon túloldalán egy harcos kisebbséget: szeretnének hétköznapi hősök lenni, akik jól odacsapnak az ellenségnek, hogy aztán otthon a kocsmában, haveri körben bezsebeljék az ezért járó, kétes értékű elismerést.

Ezeket az embereket nem érdeklik a homoszexuálisok elfogadása, vélt vagy valós kirekesztése, az ellentábort pedig végképp nem meggyőzni akarják, hanem megsemmisíteni, elhallgattatni. Amikor a szakállas papnak öltözött félkegyelmű faszt rajzol Nagy-Magyarországra, nem gondol bele, hány olyan ember él a Kárpát-medencében, aki érzelmileg kötődik ehhez a szimbólumhoz, és mellesleg a saját neméhez vonzódik. Ugyanez fordítva: amikor a mocskosbuzizó válogatás nélkül buziz le bárkit (nem csak a Pride-on vonaglókat), nem gondol bele, hogy ezzel saját táborán belül is hány tisztességes, nemzetben gondolkozó homoszexuálist sért meg.

A lövészárkok annyira mélyen vannak leásva, hogy észre sem vesszük, ha a golyó gellert kap és a mellettünk állóba fúródik. Vagy már nem is érdekel minket, csak lehessen együtt üvölteni a falkával, elvtelenül kiállni saját retardáltjaink és provokátoraink mellett.

Az Asylum Corp. gyártói pedig a kezüket dörzsölik: amíg van elég néző, lesz, aki megvegye a folytatást.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

http://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr906482245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

maxval, a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.07.07. 16:00:53

A homokbüszkeség menetelés valódi célja az emberi társadalom egyik alapjának ledöntése, annak átideológizálása egy törpe kisebbség deviáns értékrendje szerint.

Nagyon oda kell figyelni. Oda kell csapni a legelső jelre. Most pl. szakítani kell az úgynevezett római pápával, annak szégyentelen, alpári homoklobbista tevékenysége miatt. Tudom, ez nehéz ügy katolikusok számára, de választani kell Jézus és Francisco Conchita Buziglio Borgia Wurst argentín jöttment között.

Az ellentüntetés ebben a formában viszont ökörség, teljesen kontraproduktív.

maxval, a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.07.07. 16:06:31

A nemzetközi homoklobbi szemében a legnagyobb szálka a kereszténység.

Két módszert eszeltek ki ellene. Az egyik homoklobbista újprotestáns álkeresztény felekezetek alapítása, melyek meghamisítják a keresztény tanítást. Ezeket könnyű kiszűrni.

A másik módszer a veszélyesebb: itt rendes keresztény felekezetekbe tolnak be alvó ügynököket, a hívek megzavarása céljából. Ez zajlik jelenleg a Vatikánban is.

Honnan tudható, hogy egy keresztény felekezet a helyea úton jár? Nagyon egyszerű: onnan, hogy a homoklobbi ócsárolja azt.

Mint az országok esetében! Honnan tudható, hogy egy ország nem fogadja el a perverzitást állameszmeként? Onnan, hogy azt az országot a homoklobbi éjjel-nappal támadja. Ahol rossz élni egy homoklobbista számára, az nagy eséllyel normális ország.

szízar 2014.07.07. 17:26:12

" keresztény, nemzeti, családcentrikus középosztály"

hát persze, csak mutasd hol vannak, mert hogy ebben az országban nem nagyon, az egészen biztos (biza, ilyen elbaszott posztok írogatása helyett lehetne böngészni a ksh adatsorait például.)

a poszt értelmetlen katyvasz, jaj lövészárkok, jaj megosztottság, jaj haszonélvezők.
persze explicit kimondani, hogy az aktuális politikai hatalom érdeke a megosztottság, és Orbánt írni Asylium helyett kézenfekvően sci-fi. továbbá nyilván a posztért utalt aprópénzt összegszerűen csökkentette volna nemde?

azon " keresztény, nemzeti, családcentrikus" jóemberek, akik kimentek ellentüntetni, mocskosbuziztak, mondd el kérlek, miféle erkölcsi magaslatról beszélnek? ja igen, ráadásul szakrális magasságba emelni egy rántotthús-forma térképet, az bizony bálványimádás. és mint " keresztény, nemzeti, családcentrikus" középosztálybelinek, illene tudnod, hogy mivel is jár ez.

maxval, igen a rendes felekezeteket kell bomlasztani, mert olyan sokan vannak. sírok a paranoid agyrém röhejtől.
"A Medián 1999-es felmérése szerint valamilyen egyház tanítását követi: 13%, és ennek megoszlása: 8% katolikus, 2% református, 1% evangélikus, 1% egyéb felekezetű, 1% felekezet nélküli."

annyira sztereotip faszsághalmaz, hogy nincs értelme vitába szállni, mert csak az időmet pazarolnám. de gyengébbek kedvéért álljon itt ez örök mementóul:
hvg.hu/itthon/20140705_Oktato_folyamatabra_homofoboknak

trigger happy 2014.07.07. 17:30:41

heteró, családcentrikus és középosztálybeli vagyok, két gyerekkel, ráadásul büszke magyar, egyedül a keresztény jelzőt nem tudom magaménak érezni, mégis ott a helyem a pride-on.
nem tudom, hogy honnan a túróból szeded azt, hogy ki és miért vonul, én személy szerint egy olyat sem hallottam, láttam, aki gyűlöletből tette volna.
aki pedig nem érti az iróniát a különben olasz "papban" (előre szólok, hogy a mocskos buzizás és az irány auschwitz nem az), az minek ír blogot/publicisztikát/cikket?

Éhes_ló 2014.07.07. 17:37:49

Egy "jobber" blogon is műxik a ballibbant cenzúra és a váleménymonopólium?
Ez komoly?
Szánalmas.

szabadnapos 2014.07.07. 17:50:57

A buzivonulás szimpla provokáció a többségi társadalommal szemben, hogy az undortól öklendező embereket nácinak lehessen bélyegezni.

Moana 2014.07.07. 18:25:48

@Éhes_ló: Biztos az, hogy "jobber" blognak nevezhető az az oldal, ahol egy félművelt félcigány publicisztikában bunkóparasztozhatja az amúgy nemesi vérű Dózs Györgyöt?

Éhes_ló 2014.07.07. 18:29:29

@Moana: nos lehet ez is egy átverés.
Minden esetre ez a maszatolása se különb a buzikkal és az ellenük tiltakozni merőkkel.
Sajnos a hosszabb hozzászólásomat eltakarította a szemét.

objekt678 2014.07.07. 18:43:44

Kedves Jon !
Kiválóan öntötted szavakba remek gondoltaidat.
Tiszta, egyértelmű és kultúrált.
Teljes mértékben egyetértek azzal,mit erről a két táborról írtál.
Az egyik engem
sérteget, a másik (ahogyan fogalmztál) baltaarcú.
Mindig is úgy tartottam, hogy csak így, csak ilyen stílusban lehet társalogni dolgokról.
Messze nem volt eddig ez az érdeklődési köröm közepén ( most sem lesz), de most csak azért is megkérdezem ilyen-olyan országbeli barátaimat, hogy náluk mi van.

laci0011 2014.07.07. 19:03:11

Milliárdokkal kistafírozott bértollnokok,szánalmas putincidázó a gazdátok,nektek ez jutott mert soha nem ez a legalja nálatok,mindig van lejjebb...

objekt678 2014.07.07. 19:06:19

@trigger happy:
Bizonyára úgy érzed, hogy vicces dolog papnak öltözvén múorális homoszex közben interjút adni.
Magam is jókat kacagtam. A hasamat fogtam közben. A nagy Magyarország fasz ország szimbólumon fuldoklottam a röhögéstől.
Igen vicces.
Aztán úgy elképzeltem, hogy ugyanezen vicces kedvű valakik Tel Avivban, a központban,a Dizengoffon kolbásztöltő fesztivált, péntek este pedig malacsütést rendeznének a tengerparton, szigorúan a sabbath beállta után meggyújtott tűzön.
Na ott mekkora röhögés lenne,igaz kisapám.

Stenonis 2014.07.07. 19:17:37

Tudod kereszténységre hivatkozni fölösleges.
Egy igaz keresztény a felebaráti szeretet jegyében a homoszexuális testvéreit is szereti.
Legfeljebb imádkozik az ő lelki üdvükért is.
Ergo egy igaz keresztényt nem lehet provokálni, mivel a mások orcáját is odafordítja, ha kell.

Az SA volt a példa arra, hogy egy csapat homoszexuális is lehet nagyon nemzeti.

Egy homoszexuális pár is alkothat szerető családot...

A középosztályt miért kellett idehozni? A homoszexualitás tanult és genetikailag kódolt viselkedési forma egyszerre. Szóval, egy középosztálybeli származású éppúgy lehet homoszexuális, mint egy mélyszegénységben élő vagy egy milliárdos.

Szóval eléggé komoly logikai bukfencekkel indulsz neki az írásodnak, javaslom próbálkozz más pályán ;)

Stenonis 2014.07.07. 19:20:08

@objekt678:
Tel-Aviv kozmopolita város, szóval simán megtehetnéd.

Mellékesen az orosz zsidók esznek disznóhúst, még Izraelben is.

Stenonis 2014.07.07. 19:23:36

@maxval, a gondolkodó birca:

Miért perverzitás a homoszexualitás?
Kb. egyidős az emberiséggel.
Az első homoszexuális párt ábrázoló művészeti alkotások i.e. 2400 körülre datálhatók. És végigkövette a teljes emberi civilizációt.

Áronside 2014.07.07. 19:37:00

@Stenonis: Nobel díjas lennél, ha a naivság Nobel díjat érne!

Aurelius Respectus 2014.07.07. 19:38:37

Tipikus értelmiségi fanyalgás a cikk, az ilyenek provokátoroztak, gempáztak 2006-ban is. Gondolom 56-ban buta proliknak nevezték volna a fegyveres felkelőket is.

objekt678 2014.07.07. 20:10:01

@Stenonis:
Ebben a kozmopolita városban én csak azt tettem meg, hogy étteremben hamutartót kértem sabbathkor. (nem állt szándékomban megbántani a helyieket, betartom milánói Szent Ambrus tanítását: si fueris Romae, romano vivite more, si fueris alibi....
Vendégként voltam ott, csak a szabályt nem ismertem.

Ötcsillagos szállodában örültem, hogy nem vertetek meg.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.07. 20:28:54

@Stenonis:

(...)

Ter 18.17
Akkor az Úr így szólt: »Titokban tarthatom-e Ábrahám előtt, amit tenni készülök?
Ter 18.18
Ábrahám ugyanis nagy és erős néppé lesz, s általa nyer áldást a föld minden népe.
Ter 18.19
Arra szemeltem ki, hogy fiainak, majd pedig házanépének megparancsolja: Járjatok az Úr útján jogot és igazságosságot gyakorolva, hogy az Úr megadhassa Ábrahámnak, amit ígért neki.«
Ter 18.20
Ezért az Úr így szólt: »Szodoma és Gomorra miatt tetéződött a panasz, és bűnük nagyon súlyos.
Ter 18.21
Lemegyek hát és megnézem, hogy mindenki úgy viselkedett-e vagy sem, ahogy az ellenük szóló panasz szava felhatolt hozzám, tudni akarom.«
Ter 18.22
A férfiak Szodoma felé indultak, de Ábrahám megállt az Úr előtt.
Ter 18.23
Azután Ábrahám közelebb lépett és megszólalt: »Valóban el akarod pusztítani az igazakat is a gonoszokkal?
Ter 18.24
Talán ötven igaz is akad a városban. Igazán a vesztüket akarod, nem kegyelmezel meg inkább a helységnek az ötven igazért, aki ott lakik?
Ter 18.25
Távol legyen tőlem, hogy az igazakat megöld a gonoszokkal együtt, s így egyenlő legyen a sorsuk az igazaknak meg a gonoszoknak. Távol legyen ez tőled. Az egész föld bírája nem járna el igazságosan.«
Ter 18.26
Az Úr így válaszolt: »Ha ötven igazat találok Szodoma városában, értük megkegyelmezek az egész helységnek.«
Ter 18.27
Ábrahám folytatta és így szólt: »Vettem magamnak a bátorságot, hogy beszéljek Urammal, pedig csak por és hamu vagyok.
Ter 18.28
Lehet, hogy öt még hiányzik az ötven igazhoz. Az öt miatt elpusztítod az egész várost?« Így válaszolt: »Nem pusztítom el, ha csak negyvenöt igazat találok benne.«
Ter 18.29
Erre ő folytatta beszédét: »De lehet, hogy csak negyven van.« Ezt felelte: »Negyven miatt sem fogom megtenni.«
Ter 18.30
Ő újra szólt: »Ne haragudj, Uram, ha beszélek, de lehet, hogy csak harmincan lesznek.« Ezt válaszolta: »Ha harmincat találok, hát nem teszem meg.«
Ter 18.31
Aztán újra szólt: »Nos, ha már egyszer bátorkodtam Urammal beszélni: lehet, hogy csak húszat találsz.« Így felelt: »Húsz miatt sem pusztítom el.«
Ter 18.32
Ő folytatta: »Ne haragudj rám, Uram, ha még egyszer szólok: lehet, hogy csak tízen vannak.«
Ter 18.33
Ezt válaszolta: »Tíz miatt sem pusztítom el.« Ezután Isten eltávozott, miután befejezte beszédét Ábrahámmal. Ábrahám pedig hazament.

(...)

Ter 19.27
Ábrahám korán reggel kiment arra a helyre, ahol Isten színe előtt állt,
Ter 19.28
és körülnézett Szodoma és Gomorra irányában, meg az egész síkságon. Azt látta, hogy a földből füstgomolyag száll fel, amely hasonlított az olvasztókemence füstjéhez.

(...)

Mt 10.14
Ha valaki nem fogad be benneteket, sem nem hallgat szavatokra, hagyjátok ott a házát, sőt a várost is, és még a port is rázzátok le a lábatokról!
Mt 10.15
Bizony mondom nektek: Szodoma és Gomorra földjének tűrhetőbb lesz a sorsa az ítélet napján, mint annak a városnak!

(...)

Veridicus76 2014.07.07. 20:40:53

"
A velük szemben felsorakozó buzizók azt hazudják, a családi értékek védelmében vonulnak fel, pedig valójában ugyanaz a vágy fűti őket, mint a kordon túloldalán egy harcos kisebbséget: szeretnének hétköznapi hősök lenni, akik jól odacsapnak az ellenségnek, hogy aztán otthon a kocsmában, haveri körben bezsebeljék az ezért járó, kétes értékű elismerést."

Ezzel iszonyúan nem értek egyet. Alapesetben az államhatalom feladata lenne tűzzel-vassal megakadályozni az efféle életellenes, aberrált provokációkat. Ha nem teszik, akkor polgári önszerveződés keretében kell megtenni. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten - azazhogy a provokációt többszörös erővel kell kíméletlenül visszarúgni. Ez nem a homoszexuálisok ellen irányul, hanem a magamutogató buzi férgek ellen, amikkel szemben a zéró tolerancia az egyetlen lehetséges álláspont.

szízar 2014.07.07. 20:42:54

@objekt678: Izrael nem kirakat-izraelita, mint ahogy magyarország bizony baszottul kirakat-keresztény. elég ha szétnézel a parlament epic képmutatói, vaaagy a népszámlálási adatok közt.
de gyönyörű látni azt az agyrém agresszív sértettséget, az akkoriskiakarokbasznivalakivel mélyről jövő elcseszett mentalitását.
érpataki pomes videója is nagyon tanulságos, sokat elmond az ellentüntetők szofisztikált véleményéről. ráadásul a kordonról magyarázó figura orvosi eset, ahogy remeg az arca, a tudatalattija rózsaszín koktélruhában veretné a kamionon.
:)
@maxval, a gondolkodó birca:
a házasság is. sőt mondok jobbat! evolúció-ellenes

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.07. 20:49:15

@szízar:

"Izrael nem kirakat-izraelita, mint ahogy magyarország bizony baszottul kirakat-keresztény." --- írod.

Ez judeonáci szöveg. Képzeld el, ha a magyar kormány, a kereszténységre való hivatkozással, nemes egyszerűséggel rohamrendőrökkel veretné szét a buziprájdot. Vajon, arra is úgy reagálnál, hogy stimmt, Magyarország nem kirakat-keresztény?!

Stenonis 2014.07.07. 21:06:29

@maxval, a gondolkodó birca:

Miért?

Csomó állatnál fordul elő homoszexuális érintkezés.
Madaraknál: hattyúk, pingvinek, galambok.

Emlősöknél: a legközelebbi "rokonaink" (bonobók, csimpánzok), de előfordul delfineknél, kutyaféléknél, patásoknál is.

De vannak "extrémebb" dolgok is a természetben. A tüdős csigák hímnősek, kölcsönösen termékenyítik meg egymást, ahogy sok gyűrűsféreg is. Egyes halak meg képesek nemváltásra.

Stenonis 2014.07.07. 21:09:07

@bbjnick:
Nem vagyok sem izraelita, sem keresztény és nem követem Mohamed tanításait sem. Szóval leszarom, hogy mit írtak le a zsidók néhány ezer évvel ezelőtt.

Egyébként azóta az isten takaréklángra helyezte magát, még egy pici tüzecske sem esett a prájdosokra. :)

Stenonis 2014.07.07. 21:13:36

@objekt678:
Hmmm...

Azért furcsa, mert sábátkor valaki volt a szállodában. Ergo dolgozott. Tehát ő sem tartotta a sábátot.
Akkor meg nem tudom, miért akadtak ki...

Stenonis 2014.07.07. 21:17:55

@bbjnick:
Ja, és azóta isten egy komoly átalakuláson esett át.

Az Ószövetség haragvó, bosszúálló istenéből az Újszövetség szerető és megbocsátó istene lett. ;)

trigger happy 2014.07.07. 21:22:21

@objekt678:
Annyira vartam, h pavlovi reflexkent vki felhozza izraelt. Kepzeld, ott is provokaljak a maguk szelsoseges hulyeit. Ha tudnek, beszurnek kepet szivarvanyszinu ortodoxnak oltozott fiukrol es szivarvsnyszinure modositott nemzeti zaszlorol. Gondolom a hozzad hasonlo barmok ott meg teheranba kuldenek oket rendet tanulni.

trigger happy 2014.07.07. 21:26:27

@bbjnick:
Izraelben senki nem veri szet a prideot, uhogy ertelmetlen a hasonlat. A kollega azt akarhatta mondani ha jol ertelmezem, h magyarorszaggal ellentetben izraelben kisse tobb a vallasat gyakorlo, arra nem csak a pride elleneben hivatkozo.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.07. 21:56:44

@trigger happy:

pinkvanilla.hu/cimlap/hirek/58-nemzetkozi/636-az-izraeli-meleg-kozosseg-fekete-napja

"Szombat éjszaka egy fekete ruhás, álarcos férfi automata fegyverből tüzet nyitott fiatalok egy csoportjára a helyi melegközösség központjánál Tel-Aviv belvárosában."

"Négy éve a meleg büszkeség napján a városban egy ortodox zsidó késsel megsebesítette a melegfelvonulás három részvevőjét."

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.07. 21:58:09

@Stenonis:

Szerinted Máté evangéliuma ó- vagy újszövetségi könyv?

(...)

Mt 10.14
Ha valaki nem fogad be benneteket, sem nem hallgat szavatokra, hagyjátok ott a házát, sőt a várost is, és még a port is rázzátok le a lábatokról!
Mt 10.15
Bizony mondom nektek: Szodoma és Gomorra földjének tűrhetőbb lesz a sorsa az ítélet napján, mint annak a városnak!

(...)

Fentebb is idéztem!

trigger happy 2014.07.07. 22:03:39

@bbjnick:

Maganyos elmebetegek mindenhol vannak. Ennek ellenere tlv egy koztudomasulag melegbarat varos. Tudom, h a buzik utan a zsidok a kedvenc temad, uhogy hajra!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.07. 22:08:20

@trigger happy:

Súlyosan mellébeszélsz!:-)

Izraelben nem verik szét a prájdot, csak lelövik és megkéselik a buznyákokat --- tényleg toleránsabbak, mint nálunk:-)

trigger happy 2014.07.07. 22:24:25

@bbjnick:
Igen, toleransabbak. Erted te ezt, nem vagy tok hulye, csak a buzi es zsido hivoszavak elhomalyositjak az elmed.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.07. 22:35:54

@trigger happy:

Még súlyosabban mellébeszélsz!:-)

Elég gyatra tempó vak inszinuálásba kezdeni, ha szembesítenek a hazugságaiddal! De hát, ha te ennyit tudsz, akkor ennyit tudsz!

hanta boy 2014.07.07. 22:44:26

A PRIDE az egy nagy kalap szar!

Csak, és kimondottan azért csinálják, hogy legyen témája az újságíróknak és bloggereseknek,....

Egyébként mindenki (a lakosság 99,9%-a) nagy ívben szarik rá....

Stenonis 2014.07.07. 22:45:00

@bbjnick:

Akkor a buziknak tűrhetőbb lesz a sorsuk, mint azoknak, akik nem fogatták be Jézus tanítványait?

Mert Máté itt csak a mindenki által ismert ószövetségi sztorira utal.

De mint írtam, nem vagyok keresztény. Szóval leszarom, mi van a Bibliában.

De ha ennyire ragaszkodsz a Biblia tanításaihoz, akkor gondolom nem eszel disznóhúst, kagylót és nem viselsz kétféle szövetből készült ruhát sem.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.07. 23:03:13

@Stenonis:

Ha "leszarod" és, láthatólag, halovány fogalmad sincs a Bibliáról, akkor meg miért próbálod itt biblikus kérdésekben osztani az észt? Csak mert nem bírod megállni, hogy totálisan lejárasd és elhiteltelenítsd magad? Tedd! Minél intenzívebben, annál jobb.

objekt678 2014.07.08. 05:05:24

szízar · szizar.blog.hu/ 2014.07.07. 20:42:54
@objekt678: "Izrael nem kirakat-izraelita, mint ahogy magyarország bizony baszottul kirakat-keresztény. elég ha szétnézel a parlament epic képmutatói, vaaagy a népszámlálási adatok közt.
de gyönyörű látni azt az agyrém agresszív sértettséget, az akkoriskiakarokbasznivalakivel mélyről jövő elcseszett mentalitását."

Képtelenek vagytok elfogadni azt a tényt, hogy ez itt Magyarország. Az egyik prófétátok, TGM két hete az elfogadás, befogadás szükségességéről hazudozott a klubrádióban, majd kibukott belőle a szarkavaró bibsi:

"A magyar polgársággal sem könnyű együttélni. Az önzésével, tekintetnélküliségével, korrupciójával, provincializmusával, nacionalizmusával, előitélességével,, műveletlenségével, butaságával..."
www.klubradio.hu/klubmp3/klub20140702-162854.mp3
13. perc környékén hallható ez, a tolerancia jegyében magyrgyűlölő szöveg.
A bő gaty és a fütyülős pálinka maradt ki.
Ti ezt mérhetetlen önteltséggel pótizraelnek néztétek be.
Nem lesz az, de még a jelenlegi helyetek is meg fog szűnni. Ti nomádok vagytok, azok is maradtok.

objekt678 2014.07.08. 05:27:50

Stenonis 2014.07.07. 21:13:36
@objekt678:
Hmmm...

Azért furcsa, mert sábátkor valaki volt a szállodában. Ergo dolgozott. Tehát ő sem tartotta a sábátot.
Akkor meg nem tudom, miért akadtak ki...

Ez a baj veletek. Tudás semmi, de a destruktív hajlamot a génjeitekben hordozzátok. Föltételezem, hogy te egy judapesti egyed lehetsz, aki még abban a hitben leledzel, mint a "szépemlékű" Landeszmann rabbi a fröcskölő gyűlöletével.
Nem értem, hogy miért a folytonos üldöztetésről szól az életetek. Már a fasiszta fáraók is...
Nomád élősködők vagytok.

Stenonis 2014.07.08. 06:55:34

@objekt678:
;)

Füllentettél. Lebuktál. Kínodban személyeskedsz.
Gyakorló antiszemitaként mit kerestél Izraelben? :))))

Stenonis 2014.07.08. 07:01:35

@bbjnick:
Azért szarom le, mert nem vagyok keresztény. Semmit sem tartok magamra nézve érvényesnek/kötelezőnek a Biblia irományaiból.

Viszont szerencsétlenségemre egy református gimnáziumba jártam, szóval attól még ismerhetem.

Úgy tűnik nagy szeretsz megítélni másokat (Mit is mond erről a Biblia?), egy gyakorló telepataként/tisztánlátóként kijelenteni dolgokat "felebarátaidról".

És még te osztod biblikus kérdésekben az észt. :)))

objekt678 2014.07.08. 07:34:50

szízar · szizar.blog.hu/ 2014.07.07. 20:42:54
@objekt678:
" de gyönyörű látni azt az agyrém agresszív sértettséget "

Van az úgy, hogy valkit megsértenek és neheztel érte.
Ti ahova beteszitek a lábatokat, génjeitekből eredően elkezditek az adott közösséget bomlasztani. Mindegy melyik ország az: lehet az bőgatyás, rövid bőrnadrágos,tejanos, vagy bleu de Génes, vagy ujjatlan tunika; mindegy. Ti mindenhol beleszartok a ventillátorba, mert egy közösség számotokra ellenség.
A másság tisztelete bülbül dumájával éppen ti vagytok azok, akik nem tisztelnek másokat.
Hanem kiskomám: beszéltél te már spicces némettel, folytattál-e már őszinte beszélgetést brittel, vagy franciával, véleményt cseréltél-e már egy veled együtt dolgozó kimért szavú texasival?

A világból kiszaladnál !
Ti még mindig szupremáciának hiszitek magatokat, holott csak kártékony vérszívók vagytok.

objekt678 2014.07.08. 07:44:44

@Stenonis: Gyakorló antiszemitaként mit kerestél Izraelben? :))))

Tanítottam.

objekt678 2014.07.08. 08:00:56

@Stenonis 2014.07.08. 06:55:34

"Füllentettél. Lebuktál. Kínodban személyeskedsz."

Találkoztam már a Golders Green környékén igen buta, semmilyen nyelven nem beszélő sorstársaiddal, de te túlteszel rajtuk:
Szerinted egy tel avivi szállodában pénteken, naplemente előtt bemondják a vendégnek, hogy sabbath shalom és kiteszik a szűrét (vagy a bőgatyáját)?

Ekkora marhát !

Veridicus76 2014.07.08. 12:35:26

A homoszexualitás betegség. Erre büszkének lenni nyilvánvaló mentális defektus. Ezzel együtt a magyar emberek végtelenül toleránsak, hiszen a homoszexuálisok utazhatnak a villamoson, járhatnak az utcán, munkát vállalhatnak, stb., szóval minden joguk megvan. Senkit nem érdekel más emberek szexuális élete. Ez az elfogadás. De ha néhány ótvaros ratyi féreg pávatollal a valagában a többségnek fontos értékeket gyalázza és köpködi, akkor a toleranciának vége. A magam részéről elégedett lennék, ha a karhatalom sortűzzel takarítaná el az utcákról ezeket a beteg állatokat.

trigger happy 2014.07.08. 13:08:24

@objekt678:

ne örülj, veled gondolom csak hasonlóan hibbant, rasszista brit, német és texasi beszélgetett, úhogy azért erre ne nagyon hivatkozz! tudod, simili similis gaudet, ahogyan a művelt román mondaná.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.08. 14:29:49

@Stenonis:

Ha te református gimnáziumba jártál, akkor pontosan tudnod kell, mint ír Szent Pál a magadfajtáról: "aki effélét művel, méltó a halálra".

(...)

Róm 1.16
Nem szégyellem ugyanis az evangéliumot, hiszen Isten üdvösséget hozó ereje minden hívőnek: először is a zsidónak, azután a görögnek.
Róm 1.17
Isten igazsága nyilvánul meg benne, amelyet a hívő a hittel nyer el, ahogy írva van: »Az igaz a hitből él.«
Róm 1.18
Isten haragja eléri az égből az embereknek minden istentelenségét és gonoszságát, akik az igazságot elnyomják igazságtalansággal.
Róm 1.19
Ami ugyanis megtudható az Istenről, az világos előttük, maga Isten tette számukra nyilvánvalóvá.
Róm 1.20
Mert ami benne láthatatlan: örök ereje és isteni mivolta, arra a világ teremtése óta műveiből következtethetünk. Nincs hát mentségük,
Róm 1.21
mert fölismerték az Istent, mégsem dicsőítették Istenként, s nem adtak neki hálát, hanem belevesztek okoskodásaikba és érteni nem akaró szívük elhomályosult.
Róm 1.22
Kérkedtek bölcsességükkel és oktalanná váltak.
Róm 1.23
A halhatatlan Isten fölségét fölcserélték a halandó ember, a madarak, a négylábúak és a csúszómászók képmásával.
Róm 1.24
Ezért Isten szívük vágya szerint kiszolgáltatta őket a tisztátalanságnak, hadd gyalázzák meg saját testüket.
Róm 1.25
Isten igazságát hamissággal cserélték fel, s inkább a teremtmény előtt hódoltak, mint a Teremtő előtt, aki mindörökké áldott. Amen.
Róm 1.26
Ezért szolgáltatta ki őket Isten a saját gyalázatos szenvedélyeiknek. Asszonyaik a természetes szokást természetellenessel váltották fel.
Róm 1.27
A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét.
Róm 1.28
Nem méltatták az Istent arra, hogy megismerjék, az Isten is romlott eszükre hagyta hát őket, hogy alávaló tetteket vigyenek végbe.
Róm 1.29
Tele is vannak mindenféle gonoszsággal, hitványsággal, kapzsisággal, ravaszsággal, tele irigységgel, gyilkossággal, vetélkedéssel, ármánykodással, rosszindulattal.
Róm 1.30
Megszólók, rágalmazók, istengyűlölők, gyalázkodók, fennhéjázók, kérkedők, agyafúrtak, szüleik iránt engedetlenek,
Róm 1.31
értetlenek, hitszegők, lelketlenek, könyörtelenek.
Róm 1.32
Bár fölismerték Isten rendelkezését, hogy aki effélét művel, méltó a halálra, mégis ilyeneket tesznek, sőt a tetteseknek még helyeselnek is.

(...)

Stenonis 2014.07.08. 17:59:13

@objekt678:

Továbbra sem oldottad fel a problémát...

Aki szombaton a szállodában volt az nem tartotta sábátot, mivel dolgozott. Tehát nem háborodhatott fel azon, hogy egy nem zsidó sem tartja a sábátot.

:)

Próbáld ezt megmagyarázni ;)

Stenonis 2014.07.08. 18:14:17

@bbjnick:

A Repülő Spagettiszörny nem tett ilyen kinyilatkoztatást a The Gospel of the Flying Spaghetti Monsterben.

Szóval jod hé váv hé vs. Repülő Spagettiszörny 1:1.

;)

Szakadj már el a kereszténységtől. Nem vagyok keresztény, rám nem vonatkoznak az ott leírtak.

Sőt, az emberiség többsége nem követi az ábrahámita vallásokat.

Stenonis 2014.07.08. 18:16:50

@Veridicus76:

Miért betegség?
Hiszen az állatvilágban is előfordul. Pl. a csimpánzoknál és a bonobóknál is. Vagy egyes madaraknál.
Hogy gyógyítanál ki a "betegségükből" 2 kopuláló hím császárpingvint?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.08. 19:15:10

@Stenonis:

Te kezdtél el a kereszténységre hivatkozgatni!

jobbegyenes.blog.hu/2014/07/07/provokatorok_es_berhaborgok_kozott/full_commentlist/1#c23736115

Ha pedig szembesítenek vele, hogy olyasmire hivatkozol, amiről fogalmad sincs, akkor letagadod? Erkölcsös, elegáns magatartás!

Krisz11 2014.07.08. 19:39:14

Gáz ez a cikk. Semmi értelme ilyet írni.

Szerintem az úgynevezett homoszexuális "pride"-on bátor civil szerveződést és polgári összefogást láthattunk a hagyományos családmodell melletti kiállás jegyében.

Krisz11 2014.07.08. 19:41:03

@Stenonis: "iért betegség?
Hiszen az állatvilágban is előfordul. "

Az állatvilágban a rák is előfordul, akkor az sem betegség? A buzulás pszichiátriai betegség. Sajnálkozni lehet rajta, de magasztalni biztos nem kell.

Krisz11 2014.07.08. 19:42:08

"Hogy gyógyítanál ki a "betegségükből" 2 kopuláló hím császárpingvint? "

A veszett kutyát sem tudjuk kigyógyítani.

Stenonis 2014.07.08. 20:15:23

@bbjnick:
Hogy a sorrendiséggel is tisztába kerülj:
A blogger kezdet foglalkozni a kereszténységgel, csak arra reagáltam.

Miből derült ki, hogy fogalmam sincs a kereszténységről? Már megint tisztánlátsz? :)

Attól, hogy nem hiszek jod hé váv hé-ben és Jézusban, meg a szentlélekben, meg az iótában, még lehet róla fogalmam.
:)

Vagy szerinted a felebaráti szeretet nem vonatkozik a bűnösökre? Nem kell értük imádkoznia egy kereszténynek?

Stenonis 2014.07.08. 20:21:08

@Krisz11:
:)
;)

A szitakötők különböző fajainál a hímek 20-80%-a kopulál más hímekkel.

Analógiáddal élve, hogy gyógyítanád ki a hím szitakötőket a "pszichiátriai betegségükből"?

:)

Stenonis 2014.07.08. 20:38:41

@Krisz11:
Egyébként komoly filozófiai kérdéseket boncolgat az írásod.

A pszükhé szó jelentése lélek...

Mivel szerinted a homoszexualitás a lélek betegsége, ezért felmerül a kérdés, hogy pl. egy homoszexuális hattyúnak van-e lelke?

objekt678 2014.07.08. 21:01:47

@Stenonis 2014.07.08. 17:59:13:
Menj el néhány hétre egy izraeli szállodába.
Te egy észveszejtően hülye judapesti ember lehetsz.
Én találkoztam már nagyon kellemes zsidó emberrel is.
Te nem hasonlítasz rá.

Krisz11 2014.07.08. 21:09:16

@Stenonis: "A szitakötők különböző fajainál a hímek 20-80%-a kopulál más hímekkel."

A hímoroszlán pedig megeszi más hímoroszlánok gyerekeit, hogy a nőstény az övét nevelje. Ha szitakötő lennél kedvedre fajtalankodhatnál, csak ezek az emberre nem vonatkoznak.

Amúgy nem kell kacsingatni, nem vagyok búza.

"egy homoszexuális hattyúnak van-e lelke"

Elmebeteg egy hattyú is lehet

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.08. 21:10:24

@Stenonis:

Mondom, hogy fogalmad sincs, miről beszélsz! A felebaráti szeretet a bűnösre vonatkozik, nem a bűnre. A bűn ellen minden erejével föl kell lépnie egy kereszténynek. Ha tudja, hogy a homoszexualitás bűn, márpedig nyilvánvalóan tudja, ha keresztény, akkor minden szavával és tettével azzal szemben kell megnyilvánulnia. Kötelessége felszólalnia minden homoszexuális provokáció ellen, a buziemancipáció ellen, s általában minden homoszexuális megnyilvánulás ellen, nem működhet együtt semmiféle tevékenységben, ami a buziságot népszerűsíti vagy támogatja stb.

objekt678 2014.07.08. 21:17:12

@trigger happy 2014.07.08. 13:08:24
Bár románnal is állok üzleti kapcsolatban, de nem értem, hogy te ebből mit akarsz kihozni?

objekt678 2014.07.08. 21:20:50

De jól betrollkodtak ide a a zsidók.

Stenonis 2014.07.08. 21:26:29

@Krisz11:
Valamit nem értek...

A szitakötőnek lehet "fajtalankodnia", hattyúnak lehet, csimpánznak lehet, bonobónak lehet. Akkor az embernek miért nem lehet?

Stenonis 2014.07.08. 21:35:04

@bbjnick:

Hogy tudod szétválasztani a bűnt a bűnöstől?

Hogy tudsz ezekkel a "bűnökkel" szemben küzdeni?

Miért akarod a mitológiádban leírtakat ráerőltetni a nem keresztény többségre?

Ráadásul a saját mítoszaidban sem hiszel eléggé, mivel egy csomó ószövetségi előírást nem tartasz be.

Krisz11 2014.07.08. 21:38:03

@Stenonis: "hattyúnak lehet, csimpánznak lehet, bonobónak lehet. "

Nem lehet, azok is betegek. Az hogy egy szitakötő fajnál 20% a búza nem jelent semmit. Az embernél mennyi, 5% kb?
A wikipedia ezt írja:

""[a]lthough homosexual behavior is very common in the animal world, it seems to be very uncommon that individual animals have a long-lasting predisposition to engage in such behavior to the exclusion of heterosexual activities. Thus, a homosexual orientation, if one can speak of such thing in animals, seems to be a rarity.""

Magyarul rossza a példát. A betegeknek felvonulást szervezni meg értelmetlen

Krisz11 2014.07.08. 21:40:23

Magyarul a búza állatoknál a búzaság csak olyasmit szolgál mint a sitteseknél, hogy megkurelik egymást, deviánsak, de nem lesznek homokosok.

Stenonis 2014.07.08. 21:40:32

@objekt678:
Nem vagyok zsidó, de attól hasonlíthatok arra az emberre...

És judapesti sem vagyok...

A többi stimmel. :)))
;)

A szokásos primitív stílust hozod. Az ultima ratio az, hogy zsidó. Ez az antiszemiták Lola T kártyája.
Ha valamivel nem tudsz mit kezdeni, az csak zsidó lehetsz.
Ha hazudozol és lebuksz, az csak a zsidó ármánykodás miatt lehet.
Nem a buzi hattyúknak kellene pszichiáter, hanem neked. Kurvára sikertelen és frusztrált ember lehetsz.
:)

Stenonis 2014.07.08. 21:49:50

@Krisz11:
Továbbra sem válaszoltál a kérdésre...

Hogy gyógyítanád meg a szegény beteg pingvineket. Ott élnek nagy kolóniákban és erre pofátlanul "összejön" két hím.

És mi van akkor, amikor nem tudják "megkúrélni" egymást, pl. 2 nőstény bonobónak vagy palackorrú delfinnek puncija van...

Hogy gyógyítanád a homoszexualitást?

Krisz11 2014.07.08. 22:05:29

@Stenonis: "Hogy gyógyítanád meg a szegény beteg pingvineket. Ott élnek nagy kolóniákban és erre pofátlanul "összejön" két hím"

Mar válaszoltam. Jelenleg nem tudják gyógyítani. A homoklobbi pedig a gyógyítás kutatását is tiltja, pedig mennyi ember élhetne normális életet.
A veszettséget sem tudják gyógyítani, a búzaság is ilyen.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.08. 22:13:57

@Stenonis:

"Hogy tudod szétválasztani a bűnt a bűnöstől? Hogy tudsz ezekkel a "bűnökkel" szemben küzdeni?" --- kérded.

Magam kerülöm a bűnt, olyan politikát, olyan törvényhozást támogatok, amik a bűnt törvényen kívül helyezik, felemelem a szavam a bűnös jelenségek ellen stb. Nem olyan bonyolult ez egy normális eszű és erkölcsű ember számára.

"Ráadásul a saját mítoszaidban sem hiszel eléggé, mivel egy csomó ószövetségi előírást nem tartasz be." --- írod.

Ez már nem hülyeség, hanem hazugság részedről! Pontosan tudod, hogy a keresztényekre számos vonatkozásban más vallási törvények vonatkoznak, mint a zsidókra; Jézus ezt egyértelműen kifejti.

Stenonis 2014.07.08. 22:52:51

@Krisz11:

Egyáltalán miért tartod betegségnek?

Sem az egyénre, sem össztársadalmi mértékben sem okoz semmilyen problémát...
Nem fáj, nem okoz szervi elváltozásokat, nincs vele semmi probléma.

A homoszexualitás egyidős az emberiséggel, azóta sem halt ki. Nem lehetne egyszerűen elfogadni, hogy ez létezik és kész?

Stenonis 2014.07.08. 23:05:08

@bbjnick:
A bűnnel foglalkozó rész korrekt.

De a homoszexualtás a társadalomra nem veszélyes.

Nem BTK-s. Szóval a te hited szerint bűn, de az össztársadalmi megállapodás szerint nem.
Két felnőtt ember kölcsönös szereteten alapuló kapcsolata senki szemében nem lehet bűn. Legalább is akkor, ha nem akarunk visszalépni egy kicsit az időben.

És mi alapján lehet szelektálni az Ószövetségből?
Mert egyből egy ószövetségi idézetet hoztál fel...

Krisz11 2014.07.08. 23:10:38

"A homoszexualitás egyidős az emberiséggel, azóta sem halt ki. Nem lehetne egyszerűen elfogadni, hogy ez létezik és kész?"
De, csak akkor minek büszkeség menetet szervezni.

Stenonis 2014.07.08. 23:59:06

@Krisz11:
Mivel sokan nem hajlandóak elfogadni ezt a tényt...

Fogd fel úgy, hogy egy jó buli és semmi több.

Gondolom heteró vagy, tuti, bárhogy próbálkozna nálad egy fiú nem jönnétek össze. Ezért baromság, hogy a homoszexualitást lehet propagálni és annak van bármi hatása. Akikre hat a "buzipropaganda", ők még nem voltak tisztában a nemi identitásukkal.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.09. 15:40:00

@Stenonis:

"De a homoszexualtás a társadalomra nem veszélyes. Nem BTK-s..." --- írod.

Szerinted nem az, szerintem meg az. Ma nem BTK-s, de huszon éve még az volt és egyikőnk sem tudhatja, hogy huszon év múlva az lesz-e.

"És mi alapján lehet szelektálni az Ószövetségből? Mert egyből egy ószövetségi idézetet hoztál fel..." --- írod.

Nem figyelsz. Egy újszövetségi idézetet hoztam fel, aminek a megértését egy ószövetségi idézettel segítettem.

Stenonis 2014.07.09. 21:06:31

@bbjnick:

A zsidók meg 2000 évvel ezelőtt megkövezték a házasságtörő nőket.
Szent László idején büntették a pogány szokások követőit.

Szóval nem biztos, hogy a régi törvények jó törvények voltak.

Egyébként rosszul tudod a dátumot. 1961. óta nem BTK-s a férfiak homoszexuális kapcsolata. Valahogy a nőkre meg egyáltalán nem gondoltak előtte a törvényalkotók :)

Hmm...

Az újszövetségi idézettel sokra nem mész...
Nem akarlak kiábrándítani de durván félreérted Pált ;)
Légyszi olvasd el figyelmesen az idézeted, különös tekintettel az ok-okozati viszonyokra.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.09. 21:21:04

@Stenonis:

Néhány kommenttel fentebb még "leszartad" a Bibliát, most pedig felcsapsz szentírás-szakértőnek?:-D

Miben értem félre Szent Pált? Fogalmazd meg!

Stenonis 2014.07.10. 07:20:07

@bbjnick:
Nem csaptam fel, csak elolvastam :)

És továbbra sem vagyok keresztény, szóval nyugodtan leszarhatom, hogy mit írkáltak össze a zsidók pár ezer évvel ezelőtt.

Ha figyelmesen elolvasod Pált, akkor rájössz a logikai sorrendre.

1. Isten szent, a szentség teljességet jelent ("örök ereje", "világ teremtése").

2. A vallástalan/pogány embereknek nincs mentségük. Felismerték isten tökéletességét, mégsem dicsőítették őt. "Okoskodtak", "oktalanná váltak", istent felcserélték madarak, négylábúak, csúszómászók képmásával.

3. Emiatt szolgáltatta ki isten a hitehagyottakat/pogányokat a tisztátalanságnak.

4. Tehát az "istentelenségük" következménye a szexuális viselkedésük is. De mellette tele vannak gonoszsággal, hitványsággal, kapzsisággal, ravaszsággal, tele irigységgel, gyilkossággal, vetélkedéssel, ármánykodással, rosszindulattal, megszólók, rágalmazók, istengyűlölők, gyalázkodók, fennhéjázók, kérkedők, agyafúrtak, szüleik iránt engedetlenek, értetlenek, hitszegők, lelketlenek, könyörtelenek.

Szép felsorolást rittyentett ide Pál. :)

Tehát a homoszexualitás okozat, nem ok.

De jaj az agyafúrtaknak is :)

Leegyszerűsítve a logikai kapcsolatot:
A hitetlenek méltók a halálra. És a hitetlenség következménye többek között a homoszexualitás.

Szóval, ha a bibliát akarod követni, akkor az igaz útra kell vezetned a homoszexuálisokat, hogy felismerjék isten nagyságát. Ha megtérnek, akkor már nem is lesznek homokosok (meg kapzsik, ármánykodók, gyalázkodók, kérkedők stb.). :)

Szóval hiába lépsz fel a homoszexualitás ellen, semmit sem érsz vele. A lelkekért kell harcolnod :))))

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 09:20:58

@Stenonis:

Szent Pál világosan beszél:

Róm 1.32
Bár fölismerték Isten rendelkezését, hogy AKI EFFÉLÉT MŰVEL, méltó a halálra, mégis ilyeneket tesznek, sőt a tetteseknek még helyeselnek is.

Stenonis 2014.07.10. 10:28:44

@bbjnick:
Pontosan mifélét?

Szerintem egyértelmű:
"fölismerték az Istent, mégsem dicsőítették Istenként"

Pál szerint az istentelenek jutalma a halál. Elég durva felsorolást írt le az öreg, hogy szerinte mi tartozik ide.
És feltehetően nem a kivégzésükre gondolt, hanem a kárhozatukra.

Csak ezért furcsa, mert az utóbbi időben isten igencsak baszik bármit is tenni.
Bezzeg régen volt mindenfajta jó buli, özönvízzel, vizek vérré változásával, városok pusztításával, 3 napos sötétséggel. Most meg semmi :(
Borzasztó! Pedig mennyi buzi vonaglik a prájdokon, van 1 milliárd indiai, akik szó szerint bálványokat imádnak, 1 milliárd kínai akik szellemeket...
Legalább egy kis égő csipkebokor jelenne már meg...
:)))

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 10:46:04

@Stenonis:

Pontosan affélét, amit most például te is itt művelsz:-]

Nem tudom, hogy annyira hülye vagy annyira beteg vagy, hogy nem érzékeled, milyen kínos és szánalmas is, amit itt bemutatsz, de ez nem is az én problémán. Annál többet a buzik megítélésén senki nem tud rontani, mint egy magadfajta elszállt/túlpörgött buznyák!

Stenonis 2014.07.10. 11:17:42

@bbjnick:
Mondtam már, hogy leszarom a keresztény mitológiát. Tudatosan gyakorlom a blaszfémiát.

Mi van? Elfogytak az érvek és maradt a személyeskedés :)

Csak úgy mellékesen megjegyzem, heteró vagyok, csak imádok szórakozni a hozzád hasonlókon...

:)))

Csak egy tanácsom van még. Imádkozz tévelygő felebarátaid lelki üdéért.
Meg a magadért is... Mert nem éppen keresztényi szeretet nyilvánul meg benned. Ha katolikus vagy, egy gyónást is javaslok. :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 12:09:47

@Stenonis:

Milyen érvek, milyen személyeskedés?

Értetlenkedtél itt a Római levél körül, arra adtam választ. Szent Pál felsorolja, hogy (Isten rendelkezése szerint) miféle cselekedetek művelői méltók a halálra; nem nagyon van ezen mit agyalni, rabulisztikázni, le van írva világosan.

Engem nem hat meg, amit itt bemutatsz. Elmondtam, amit elmondhattam, hogy mit kezdesz vele, az a te dolgod. Hogy neked örömet jelent kibaszni a buzikkal --- mert ezzel azt teszed ---, az meg a te egyéni szocproblémád.

Stenonis 2014.07.10. 13:10:47

@bbjnick:

Azt a fórumot most kb. ketten olvassuk, szóval marhára nagy a publikum. Továbbá te agonizálsz itt mindenen, te akarsz halállal büntetni (meg Pál, de ez mellékes) lényegtelen dolgokat. Szóval nem tudom ki okozza itt a nagyobb problémát homoszexuális embertársainak.

Még szerencse, hogy a szekularizált állam is leszarja Pál és a te elmebajod...

Továbbra sem érted az ok-okozati viszonyt, de mindegy.

Milyen személyeskedés? Talán nem kellene lehülyézni és betegezni egy másik kommentelőt.

Na húzz a templomba és gyónd meg bűneid (egy biztos van a 7 közül: a harag) :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.10. 13:40:03

@Stenonis:

Bennem nincs harag. Miért volna?

Nem Pál és én akarunk halállal büntetni lényegtelen dolgokat, hanem Isten rendelkezése szerint méltó a halálra, aki ezeket a lényegtelen dolgokat műveli.

Az ok-okozati összefüggés itt indifferens, mert Pál világosan beszél: fölsorol egy rakomány cselekedetet, majd közli, hogy Isten rendelése szerint, "aki effélét művel, méltó a halálra". Nagyon okosnak hitted magad, amikor ezzel az okozati összefüggésesdivel előrukkoltál, holott csak szövegértési problémákkal küzdesz vagy hülyébb vagy, mint az, akit hülyének nézel.

A személyeskedést pedig ne nagyon forszírozd, mert te személyeskedted végig a kommentsort mindenféle bornírt megjegyzéssel kereszténységemre és személyemre vonatkozóan.

Stenonis 2014.07.10. 14:05:07

@bbjnick:

Attól még simán lehülyézel valakit.
És folytatod is. Úgyhogy a gyónás esete még mindig fennáll. Vagy csak harag nélkül, tisztán hidegen és számítóan hülyézel le másokat. Az sem éppen keresztényi.

Szerintem gyónás után meg beszélgess el a csuhással az általad idézett szakaszról.

A személyedre vonatkozóan semmi negatívot nem írtam, maximum annyit, hogy szövegértési problémáid vannak és nem vagy tisztában az ok-okozati viszonyokkal.

És nem a te kereszténységedre tettem megjegyzéseket, hanem úgy általában a kereszténységre.
De ha már szóba került a TE kereszténységed... Iszonyatosan beteg istened lehet. :)
Megteremti a homoszexualitást, mivel döntően genetikai okokra vezethető vissza (lehet tanult viselkedési forma is, mint a görögöknél). Aki homoszexuális, az a géneket az anyukájától örökölte. Kurvára nem tehet róla. Erre jön a te istened és azt mondja: igaz, hogy én teremtettem a homoszexualitást, de attól függetlenül halállal büntetendő. Ennyi erővel a szőkéket vagy a szeplősöket is halállal lehetne büntetni, ők sem tehetnek arról, hogy milyen genetikai csomagot örököltek.

És akkor most személyeskedek, ha ezt szeretnéd: primitív istened, primitív vallása, primitív embernek.

Stenonis 2014.07.10. 17:36:16

@bbjnick:

Pontosan melyik babiloni istenségre gondolsz? Tudod, a zsidók is hozott anyagból dolgoztak :)))

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.07.11. 05:36:38

@Stenonis:

No, akkor most még szakértsd meg a babiloni isteneket is! Úgy látszik, nem érzékeled, hogy már most sem látszol ki a rakásból, amit idetermeltél; pakolj még rá néhány kupacot!

Stenonis 2014.07.11. 09:11:23

@bbjnick:
Legalább a saját vallásod ismernéd ;)

Belzebub = Baál-Zebub, A Legyek ura. Babiloni eredetű kánaánita isten volt.
Moloch: egy főníciai isten volt.
Azazel: egy kánaánita isten volt, jod hé vav hé mellett neki is áldoztak néha kecskét a zsidók
Asmodeus: perzsa istenség, a harag és a düh istene.
Leviatan: a kánaánita (Yam a tengeri kígyó) és a babiloni mitológia (Tiamat= óceán istene, az őskáosz) zsidó megfelelője.

Remélem ismerősnek tűnnek a nevek...