hulyeseg_jogan.jpgHát, akkor mégse lesz fajvédő konferencia Budapesten. Ez három csoportnak rossz hír. Egyrészt a fajvédőknek, másrészt azoknak, akik huszonöt éve kurva jól élnek abból, hogy rettegnek tőlük – meg, amúgy mindenkinek, aki kicsit is elkötelezett a jogállamiság iránt.

Amit ugyanis a kormány ebben az ügyben művelt, olyan jogállamban nincs. A miniszterelnök utasította (!) a belügyminisztert, hogy az utasítsa a rendőrséget (!!!), hogy „minden törvényes eszközzel” akadályozza meg ennek a rendezvénynek a megtartását. Az indoklás a hazai jogtörténet legfényesebb lapjaira kívánkozik: az előadók vélemény nyilvánítása (ami még el sem hangzott, tehát mondjuk, amire számíthatunk) „az Alaptörvénybe ütközik”.

Nos, ha én balliberális lennék, most sikoltanék fel. Mert akkor innentől kezdve nem lehet az abortusztörvény liberalizálását követelő tüntetést, de még a művi terhességmegszakítással foglalkozó orvosi konferenciát sem tartani, hiszen az Alaptörvény szerint az emberi élet a fogantatástól védendő. Azonnal fel kell oszlatni a DK-t, amely nyíltan ellenzi a határon túli magyarok kettős állampolgárságát. A következő két hétben be kell tiltani az összes olyan párt kampányrendezvényeit, amely elutasítja az önkormányzati választási rendszer (szintén a szent és sérthetetlen Alaptörvénybe foglalt) átalakítását. De legyünk alaposak: mostantól egyszerűen minden egyes ellenzéki rendezvényt szét kell gumibotozni, ahol új alkotmányt követelnek a felszólalók. Abszurd, beteg világ lenne, nem igaz? Pedig ide vezethet, ha az Alaptörvényt arra használják, amire rohadtul nem való: rendőri intézkedések indoklására.

A legdurvább az egészben az, hogy az ellenzék nem sikolt fel. A balosok összeráncolt homlokkal, de azért elégedetten biccentenek: no, azért mégse akkora náci ez az Orbán, van egy határ, amit itt Európában a holocaust után… stb.”  És mélyen hallgat a Jobbik is. Akik amúgy nagyon helyesen tették, hogy erre a fajelméleti bohóckodásra nem mentek el, de a jogállamiság alapjainak csendes felszámolásához azért lehetne pár szavuk. (Pláne, hogy a gyülekezési jog 2006 óta töretlenül tartó rendszeres semmibe vételének legtöbbször éppen a radikáljobbosok estek áldozatul.)

A rendőrség pedig hozza azt a formáját, amit már hosszú évek óta megszokhattunk tőlük. Szerencsésebb országokban Orbán és Pintér ukázára az a válasz érkezett volna, hogy 1. A kormánynak nincs joga konkrét utasításokat adni a rendőrségnek 2. Megvizsgáltuk, semmilyen törvényes eszköz nincs arra, amire a belügyminiszter, amúgy törvénytelenül utasít. Ehelyett harsogott a „sir, yes sir”, Washingtonig hallatszott a zsaruk fegyelmezett bokacsattogtatása, és a rendezvényt betiltották.

Apropó, Washington: ott ugyanez a szervezet egy állami épületben tanácskozhatott. És ez nem jelentette azt, hogy az amerikai kormány egyetért a fehér faj felsőbbrendűségével. Csupán tiszteletben tartja, hogy vannak olyanok, akik így gondolják, és ehhez a baromsághoz nekik joguk van. Ahhoz is, hogy ezt egymással, meg másokkal is megosszák. Ettől élünk demokráciában, és, ha már nincs így, akkor az nem demokrácia. Ennyire rohadtul egyszerű ez.

Más mérlegelési szempont nincs és nem is lehet egy jogállamban. Nem először írom le, de valahogy ebben az ügyben az önismétlést nem érzem annyira cikinek (sokkal cikibb, hogy újra, meg újra le kell írnom, mert újra, meg újra leszarja a magyar politikai elit): a szólás szabadsága a hülyékre is vonatkozik. Abban az országban, ahol a hülyéket pusztán a hülyeségeik miatt üldözik, ott előbb-utóbb a normálisok is sorra kerülnek. Nem kéne megvárni…

Balogh Gábor

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr146746969

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A betiltott Dugin előadása és a tudatökológiai vonatkozások figyelembe vétele 2014.10.12. 18:58:39

Humánökológiai és tudatökológiai, természet- és kultúraőrző szép jó vasárnap délutánt kívánunk! Íme Alexander Dugin Budapesten - a kormányerők általi betiltás miatt - elmaradt előadása magyar felirattal. Előadása a politikafilozófia olyan területéről s...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.09.30. 13:38:41

А ballibák és a Fidesz közös ideálja: a szólásszabadság hiánya. Ebben teljes az egyetértés köztük.

Gyingizik 2014.09.30. 13:45:46

Gábor, ezt alaposan benézte. A 2010-ben elkezdődött változások lényege éppen az hogy maguk a választók is erős államot, így erős miniszterelnököt akarnak. Magától értetődik ezen logika alapján, hogy ha a miniszterelnök odaszól, ráadásul a jó ügy érdekében, akkor a végrehajtó hatalom azt csinálja, amit ő mond. Ráadásul nem is antidemokratikus az eljárás. Hiszen legitim módon került hatalomba: az ő pártja kapta magasan a legtöbb szavazatot. Még azt is mondta a zsaruknak, hogy az eljárás jogszerű legyen stb. (Persze elismerem hogy bele lehet kötni a jogszerűségbe.)
Ha ezt a jelenséget nem érti, akkor nem érti azokat a változásokat, amelyek a 20 év fékek-ellesúlyok, holisztikus-humanista töketlenkedés hatására elindultak.

freehckr 2014.09.30. 13:57:17

@Gyingizik: „Ráadásul nem is antidemokratikus az eljárás. Hiszen legitim módon került hatalomba.”

Két dolog:

- A világ véreskezű/elmebeteg diktátorainak nagy része demokratikus választások útján került hatalomra.

- Demokráciákban az is fontos, hogy a hatalmon lévők _mit nem tehetnek meg_ a hatalmukkal, bármennyire is legitimnek tűnik.

„ráadásul a jó ügy érdekében”

Ez k*rvára szubjektív...

freehckr 2014.09.30. 14:00:28

@Gyingizik: „2010-ben elkezdődött változások”

BTW, milyen változások?! Az MSZMP egyik korrupt és dilettáns utódpártja váltotta az MSZMP másik korrupt és dilettáns utódpártját... hű de nagy változás az elmúlt húsz évhez képest... :)

2014.09.30. 14:16:14

Szintén a ballibák és csatolt álcivil jogvédő szervezeteik menetrendszerű óbégatását hiányolom a véleménynyilvánítási szabadság sérülése miatt.

Persze nem lep meg, hogy elégedetten kussolnak a máskor dühös kismalacként sivalkodó libsik, millások, meg a többi felvilágosult hulladék. Elvégre köztudott, hogy a szólásszabadság szerintük csak rájuk vonatkozik.

egyetmondok 2014.09.30. 15:13:48

Ennek semmi köze a hülyeséghez,a világon semmi.
Hányadik eset ez,amikor a miniszterelnök személyes akarata úgy válik kötelező normává,hogy semmi(intézményi eljárás)és senki nem képes ellenében létezni ?
A magyar nem jogállam,tehát semmi értelme arra hivatkozni,hogy ilyen abban elő nem fordulhatna. Előfordul,mert nem az.

Aurelius Respectus 2014.09.30. 15:22:46

Én azért nem nevezném hülyeségnek azt az álláspontot, hogy egy fehér ember fehérek közt akar élni és nem akarja átadni az országát önként a színes bevándorlóknak, ahogy most a nyugati kormányok teszik. 100 év múlva már késő lesz reklamálni az európai kalifátusban, annak a néhány maradék fehér embernek.

bölcsbagoly 2014.09.30. 16:01:51

Aha, de mekkora lenne a sivalkodás Lipótvárostól Washingtonig ha engedélyeznék a konferencia megtartását!
Van sapka, nincs sapka, sehogy sem jó a libsiknek.

laci0011 2014.09.30. 16:08:49

@bölcsbagoly: Igazi keresztény nemzeti oldali felebaráti szeretet buzog benned,ha nem az állati éned szólal meg kultúrlény.

laci0011 2014.09.30. 16:10:28

@maxval a bircaman: Kurucinfót kihagytad te szerencsétlen homofób kérődző.

laci0011 2014.09.30. 16:12:55

@freehckr: Van némi változás,a keresztény nemzeti oldalról kiderült hogy a KGB kenyerét eszi,mind a fasiszta fityusz,mind a nácika zombikok,észre kéne venned polgár.

laci0011 2014.09.30. 16:15:15

Ezeknek is észre kéne venni hogy nekik reszeltek mióta sikeresen feketét juttattak elnöknek,persze ha ez volt a cél akkor győzelem.

laci0011 2014.09.30. 16:18:16

@Gyingizik: Választók negyede sem választotta ezeket a focianalfabétákat ujra,csak a törvénytelen választási csalássorozat tartotta meg őket a hatalomban.Gyermekeid jövőjét lopják el rohamtempóban.

wallenberg8805 2014.09.30. 16:23:08

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A cionizmus megalapítója Teodor Herzl elismerte hogy a zsidó az egy faj:

regi.sofar.hu/files/A_zsido_allam.pdf
A ZSIDÓ-ÁLLAM
HERZL TIVADAR
"aki a zsidófajt a maga nemzetébe beolvasztani akarná, gondoskodnia kellene tehát politikai jólétünk állandósításáról"
(7. oldal)

A Budapesten megtartott, vállaltan cionista beállítottságú zsidó világkongresszus rendezvény, amelyen az Orbán mint sabbeszgój részt vett, az fajvédő rendezvény volt.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

nu pagagyí 2014.09.30. 17:01:32

A "falvédő" konferenciát csak törvényes eszközökkel akarják berekeszteni. Egy magát demokráciának nevező (szintén az alaptörvényben, amely természetesen illegitim), lehet arra törvényes eszköz, hogy egy antidemokratikus happeninget ne engedélyezzenek.

A demokratikus ellenzékkel egyébként nem kell álszolidarizálnod, mivel elsők közt követelnéd, hogy tiltsák be őket, akár törvénytelen eszközökkel is.

panelburzsuj 2014.09.30. 17:14:45

@k trout:
Azóta még Fodor Gábor is befutott.

Link igény szerint... :)

bölcsbagoly 2014.09.30. 17:22:09

@laci0011: na kidühöngted magad kis antifasiszta lipótmezei niemandka?

bölcsbagoly 2014.09.30. 17:23:56

@nu pagagyí: aha, ahogy Vér és Becsület felvonulását, Szabó Albit vagy Bácsfi Diannát, nemde?

Titimataifaaaro 2014.09.30. 17:25:35

Te jó ég betiltják a náci konferenciákat? Mi lesz a következő megtiltják a lopást, vagy gyilkolást? Hát hova jut így ez az ország, ez már Észak-Korea kérem szépen.

oszt jónapot 2014.09.30. 17:30:20

@bölcsbagoly: Ezek közül kettőről kiderült, hogy full kamu volt, nem?

==T== 2014.09.30. 17:30:39

"És mélyen hallgat a Jobbik is. Akik amúgy nagyon helyesen tették, hogy erre a fajelméleti bohóckodásra nem mentek el, de a jogállamiság alapjainak csendes felszámolásához azért lehetne pár szavuk. (Pláne, hogy a gyülekezési jog 2006 óta töretlenül tartó rendszeres semmibe vételének legtöbbször éppen a radikáljobbosok estek áldozatul.)"

EZZEL SZEMBEN:

"Én magam nem ismerem ezeket a szervezeteket, kétkedve fogadom, hogy fajvédő konferencia lenne Magyarországon, (...) hogy ilyen címmel tartanának előadásokat" - mondta a politikus, hozzátéve, biztos benne, "hogy ez nem így van".

Hangsúlyozta: nem ismeri a szervezetek hátterét. "Azt viszont nem tartom egy helyes dolognak, ha tudtommal bejegyzett, működő szervezeteket épp akár az Amerikai Egyesült Államokból vagy más országokból ki akar tiltani adott esetben a magyar kormány" - fűzte hozzá.

"Szólásszabadság van jelen pillanatban, és abba azért nagyon sok mindennek bele kell férnie, biztos vagyok benne, hogy nem egy fajvédő konferenciáról van szó" - jelentette ki a jobbikos politikus."

www.atv.hu/belfold/20140930-kitiltottak-az-amerikai-fajvedoket-megszolalt-a-jobbik

==T== 2014.09.30. 17:51:54

@Titimataifaaaro:

A demokrácia meg a szólásszabadság ugye oylan, ami vagy mindenkinek jár, vagy nincs.

Amúgy definiáld már nekem mit jelent a náci kategória...

Trado 2014.09.30. 18:03:20

@==T==: Kérdésre válszolva - vagyiks maguktól hallgattak volna. :(

bölcsbagoly 2014.09.30. 18:12:44

@oszt jónapot: az lehet, de ki is szervezte? Ki telepedett le utána Izraelben, kinek volt az apja BM-es? Ergo, ki is kamuzott?

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.09.30. 18:14:00

A probléma lényege, hogy SENKI sem tudja Magyarországon, pár ember kivételével, hogy miféle emberek szervezik e konferenciát.

Az egyik fő figura Jared Taylor, aki tkp arról beszél hogy a fehérek és a feketék küzt 15 IQ-ni különbség van, hogy a feketék hajlamosabbak a bűnözésre, akármelyik társadalmi rétegüket is nézzük, s hogy a fehér faj ilyen ütemben kisebbség lesz Amerikában 2042-re. Ez egyébként az amerikai demográfiai intézetek véleménye is, tkp semmi eredetit vagy újat nem mond.

Azonkívül az is igaz, hogy a fehér faj találta föl ki a világ találmányainak igencsak jelentős részét, gőzgép, villanyáram, mezőgazdasági forradalom, stb

Amit nem értek és ami beszűkíti Jared Taylor elfogadottságát az amerikai far-right berkekben, hogy a zsidókat fehér embernek tekinti.

weboldala: amren.com "American Renaissance"

egy rövid interjú vele:
www.youtube.com/watch?v=d3pwIez-4go

Angol nem értőknek: arról beszél hogy a "multikulti = erő" (angol: "Diversity is strength") egy ostobaság, mivel különböző emberek mindig is ellentéteben állottak egymással, épp különbözőségük okán, a történelemben.

(Nem kell zseninek lenni hogy belássuk, igaza van, elég megnézni Amerika legsokszínűbb területeit és az ottani bűnözési statisztikákat)

"a faj nem létezik" a másik ostobaság, mondja. a faj igenis létezik. minden fajnak-rassznak vannak viselkedési tulajdonságai. (de ez még finomabb genetikai különbségekben a fajon belül is megnyilvánul. Pl. a fehér fajon belül a franciáknak más habitusuk van mint a németeknek, stb. De ezt már csak én teszem hozzá.)

A harmadik tévhit, hogy a férfiak és nők különbsége illúzió, "csak nevelés kérdése" hogy ilyenek lettünk.

szintén még az interjúból:
Van egy olyan amerikai liberális parancs hogy "ünnepeljük a sokszínűséget" ("Celebrate Diversity")Mit kell ezen ünnepelni: az amerikai fehérek fogyatkozó számát? H megtöltjük Amerikát haitiaiakkal és guatemalaiakkal, akkor ők az erkölcsi örökösei lesznek Thomas Jeffersonnak és George Washingtonnak? Veszélyes ostobaság.

Amiért a harmadik világbeliek Amerikába jönnek, nem a "sokszinűség ajándékának bemutatása", hanem első világbeli jövedelem. Pénz. Egyébként pedig az ő szempontjukból teljesen jogosan, meg akarják őrizni hagyományaikat, szokásaikat, csak mindezt amerikai jövedelemmel.

Ahogy a fehér többség fokozatosan kisebbség lesz Amerikában, úgy lesz egyre erősebb a fehérellenes retorika, amelynek jelenleg is számos példája akad -a fehérek hogy irtották ki az indiánokat, hogy bántak a feketékkel - csak most a harmadik világra kihegyezve. Az Amerikai nép egy megvetett kisebbség lesz.

Ha az amerikai történelem utolsó 50 évét megnézzük,az amerikai fehérek olyan nagylelkűséggel kezelték a kisebbségeket, mint sehol eddig a világtörténelem folyamán.A fehérek (na meg a zsidók, ezt kihagyja) olyan intézeteket hoztak létre, amelyek saját népüket diszkriminálják. Bármellik egyetemre vagy elitgimnáziumba jelentkezik valaki, előnyben van ha kisebbségi,a a fehérhez képest.

Ami az amerikai fehér faj jövőjét illeti: vagy Brazília lesz, ahol elzárt közösségekben élnek a fehérek utolsó maradványai,és helikopterrel viszik őket a magániskolákba és magánuszodákba, miközben a barna tömegek fortyognak és lázadoznak a gettókban, ha viszont a fehérek ráébrednek hogy mivel állnak szemben, tesznek valamit ellene, és legalább az USA egy részét meg sikerül őrizni fehér jellegében.

Na ennyi. Ettől kell annyira rettegni.

E mondanivaló magyar változatával a Jobbik is minden további nélkül egyetérthet, ezért is furcsa, hogy Gyöngyösi lemondta szereplését és elhatárolódott.

The original list of speakers also included Marton Gyongyosi, a prominent member of the Hungarian far-right Jobbik party, which got more than 20% of the vote in general elections earlier this year and is the third-largest party in the Hungarian Parliament.

By Monday, Mr. Gyongyosi’s name had disappeared from the list of scheduled speakers.

“The conference date clashes with several election campaign events,” Mr. Gyongyosi said, referring to municipal elections Oct. 12. “Furthermore, I can hardly sympathize with the views of some of the speakers—namely those of the U.S. racists; I don’t share their ideologies at all.”

Gyöngyösi nem tud szimpatizálni az USA rasszistáival, nem osztja az ideológiát, stb.

Jó lenne tudni mit nem oszt, mert ha ezzel nem tud egyetérteni, akkor kérdés hogy mit keres a Jobbikban egyáltalán.

Titimataifaaaro 2014.09.30. 18:16:26

@==T==: Jajj hagyjuk már a hülyeséget. Horthy az ilyeneket beb*szta a börtönbe, oszt jónapot. Az állítólag jobboldali blogok, meg a jobbikosok itt rinyálnak, hogy "szabadság, egyenlőség, testvériség, kuytaszar". Kit érdekelnek a liberális jelszavak, már nem azért?
Arról már ne is beszéljünk, hogy egy amerikai szervezet áll az egész mögött, gondolom a betonfejű amerikai fajvédők, akik azt se tudják melyik földrészen van Magyarország, maguktól találták ki, hogy pont itt konferenciázzanak.

oszt jónapot 2014.09.30. 18:51:38

@bölcsbagoly: kivételesen nincs köztünk vita, én is erre céloztam. :)

laci0011 2014.09.30. 19:15:14

@bölcsbagoly: Gyengék a cetlijeid,keresztény nemzeti polgár.Inkább fuss neki ujra.

laci0011 2014.09.30. 19:17:52

@bölcsbagoly: Tanulj kicsit mielőtt fitogtatod a kultúrfölényed,így csak annyit árultál el hogy lipótmezőn a helyed.

bölcsbagoly 2014.09.30. 19:26:48

@laci0011: megint elgurult a dilibogyód?

bölcsbagoly 2014.09.30. 19:30:20

@laci0011: látom nálad is szitokszaba vak a keresztény/nemzeti/polgár. Te mi vagy scientológus/moszlim/zsidó, internacionalista/kozmopolita/, netán arisztokrata/jobbágy/proli vagy micsoda?

bölcsbagoly 2014.09.30. 19:31:02

bocsi, szitokszó a....

laci0011 2014.09.30. 21:25:24

@bölcsbagoly: Nem könnyű uriemberként viselkedni,neked megint nem jött össze.Fajtád a horthy érában is csak aljanépnek számított.

Értem én, csak leszarom! (törölt) 2014.10.01. 03:38:24

Ez a megvalósult diktatúra, amikor lehet irredenta gyűléseket tartani, irredenta törvényeket elfogadni, lenyúlni egész nyugdíjpénztárakat, korrupció csúcsra jár, de a szólásszabadság korlátja a vezér, a duce, a Führer, Orbán személyes meggyőződése. Kiszámíthatatlan, szeszélyes és életveszélyes mechanizmus.
A TASZ már tiltakozik, hogy a hülyék jogait is megvédjék. Most még igazuk is van. Nem a fajelmélettel értek egyet, hanem azzal, hogy mindenki kifejezhesse magát békésen, akármekkora ostobaságot is szajkóz.

Szúrófény 2014.10.01. 04:46:52

@Gyingizik: No ezért nem veszek részt a választáson! Nekem ne villogjon, őt megválasztották az átverhetők!
Néhány esztendőnként egyszer eldönteni, hogy a parlamentben az uralkodó osztály melyik tagja fogja a népet elnyomni, eltiporni — ez a burzsoá parlamentalizmus valódi lényege, nemcsak az alkotmányos monarchiákban, hanem a legdemokratikusabb köztársaságokban is. Forradalmi-demokratikus frázisok a falusi Jánosok félrevezetésére, és bürokratikus huzavona a kapitalisták kielégítésére, ez a lényege a becsületes koalíciónak. Lenin
„a respublikák eddigi próbái—pedig semmi egyéb, mint egyedül intelligentia híja miatt — mindig sikertelenek valának, és még nem hangzott elég erősen, hogy iszonyú hazugság!”(kérdezzétek az amerikai szerecsenyeket!) Széchenyi István 1831.-ben!
„a felnőtt férfiak általános választójoga ma népszerű vesszőparipa, amely gyakorlatilag nem oszt, nem szoroz, viszont kielégíti a legenergikusabb, de legkevesebb gyakorlati érzékkel rendelkező néprétegeket” Oven 1902.

Szúrófény 2014.10.01. 04:50:09

@freehckr: Dilettáns? Az állami vagyon ellopásánál van e profibb munka?
Rózsa Sándor és a világ valamennyi, valaha volt útonállója szájtátva bámul ránk, hogy ez lehetséges? Elvenni a vagyont azzal, hogy az Államé, mindnyájunké, kicsit pihentetni, aztán magamévá tenni aprópénzért, mint az olcsó utcalányt. Mindezt a jog, és az állam palástja alatt.
Az útonállás magánvállalkozásban soha nem lenne ennyire „hatékony”. És mindezt a magánvállalkozás elsődlegessége jelszavával! A lényeg: mindent jól összezavarni, akkor lehet igazán sikeresen a zavarosban halászni!
Az ostoba becsületesnek meg: „száraz tónak nedves partján, döglött béka kuruttyol!”

braue 2014.10.01. 05:14:36

@laci0011: A kultúrát én nem emlegetném a helyedben, ha ilyen az írásképem. Már abból azonnal kiderül az értőnek, hogy nem vagy még csak átlagosan művelet és iskolázott sem.

Arthur Bloch 2014.10.01. 07:14:04

Mosolyogj !- A holnap rosszabb lesz a mánál ! -Amúgy tényleg már a "száraz tónak nedves partján..." kuruttyolunk.

2014.10.01. 07:37:38

tisztelt jobbantak:
- a gyurcsányt azért akartátok lecsukni, mert közvetlenül utasította a rendőrséget, csak nem tudtátok bizonyítani, most mi van orbánnal ?
- ha jól értem azon sivalkodtok, hogy miért nem tiltakozik a baloldal a jogtiprás ellen, ti miért nem tiltakoztok ?
egyébként a liberális oldal tiltakozik, ugyhogy a cikk értelmetlen

Doberdo 2014.10.01. 08:22:45

S mi van akkor, ha a Zorbán azért tiltotta be ezt a konferenciát, mert
a saját ötletelése jobban tetszik neki ?Orbán személyi testőre is hasonlóan gondolkodott, amikor a főnökét Szógyártó gazdagodásáról merte valaki kérdezni !

bölcsbagoly 2014.10.01. 08:38:03

@laci0011: ki a fene mondta neked, hogy te úriember lennél? Mi is az én fajtám?

laci0011 2014.10.01. 09:21:56

Csak beszélni tudsz magyarul,szövegértelmezés nem az erősséged,fussál neki ujra.

laci0011 2014.10.01. 09:32:48

@braue: Ennyi lauf jár a fajtádnak,ha már nincs meg a kultúrfölénye.Néha olvasd vissza magad és rájösz vissza kéne venni az arcodból,már ha van némi önkontrol.

laci0011 2014.10.01. 09:33:33

@bölcsbagoly: Csak beszélni tudsz magyarul,szövegértelmezés nem az erősséged,fussál neki ujra.

braue 2014.10.01. 09:38:42

@laci0011: Szerencsétlen, képzetlen, tanulatlan proli. De az nem baj, csak a kultúrát ne kérd másnál számon! Az rendkívül szánalmas a te írásképeddel és stílusoddal!

braue 2014.10.01. 09:40:15

@bölcsbagoly: Ahhoz bizony némi műveltség is kéne. Meg néhány ( és legalább egy érettségivel végződő)iskola esetleg.

braue 2014.10.01. 09:40:46

@braue: Már, hogy bárki úriembernek tartsa.......

laci0011 2014.10.01. 10:10:16

@braue: Jót mosolygom azon ahogy a kultúrfölényed fitogtatod,ki is illenkor a szerencsétlen szellemi proletár?

2014.10.01. 18:27:02

"Hát, akkor mégse lesz fajvédő konferencia Budapesten."

Minek még egy? A Szabadság téren minden nap megtartják...

2014.10.01. 18:38:58

Ebből nem lehet jól kijönni, mert mi van ha megtartják? Akkor attól hangos a sajtó. Amerikában simán elmenne, de itt?

Krisz11 2014.10.01. 22:23:23

@laci0011:

László! Milyen takaros kis krematóriumot raktál be magadról háttérképnek!
Minek értelmezhető részedről ez az antiszemita kirohanás?!

bölcsbagoly 2014.10.02. 03:27:38

@Krisz11: a hülyesége bizonyítékaként-:)

laci0011 2014.10.02. 09:38:34

@Krisz11: Te sem azt látod ami van hanem amire vágysz putinka hasznos idiótája.

laci0011 2014.10.02. 09:42:41

@bölcsbagoly: Ezzel a nickkel nem hülyéznék le bárkit is,inkább agyturkászhoz fordulnék sürgősen.Abba kéne fejezned a lúzereknek elsütött önszuggeszciós hanganyagok hallgatását ahogy a csuti orálmuzsiknak sem kéne folyamatosan ezeken lógnia.

Szúrófény 2014.10.14. 06:37:54

@Gyingizik: Széchenyi aranyköpése:
„Az önkény, mint a tapasztalás bizonyítja, rendszerint karöltve jár az ostobasággal!”
Megölték érte, igazsága meg Ferenc Jóskát, Sztálint, proletár diktátorokat! A jelen, jövő diktátorait is megfogja

„Aki el akarja nyomni a kritikát: annak vagy becstelen szándékai vannak, vagy érzi a maga szellemi silányságát.” Szabó Dezső:
Egy "betiltott" történelmi film! Judd Süss a You-Tube-on! Válasz a miértre!
süti beállítások módosítása