- Avagy Ha Ma Csak Egy Cikket Olvasol El Arról, Hogy Az Index Az Új MTVA, Akkor Ez Legyen Az, Több Úgysincs

Háromszor ellenőriztem le, hogy nem-e én vagyok-e a hülye, és tényleg ugyanarról az eseményről-e készült a vs.hu és az Index videója.

A helyszín, a dátum, az esemény elnevezése és néhány felszólaló személyének azonossága miatt aztán minden kétséget kizáróan megállapítottam, hogy igen, ugyanarról.

 

A rendezvény és a performanszok minőségét kár volna boncolgatni, leírtak már helyettem mások mindent. Jóérzésű embernek elég ilyenkor hátradőlni, inni egy pohár bort, és elégedetten konstatálni, hogy a balliberális oldal mélyrepülésének a Falus Ferenc-féle vígjáték nem egy megmagyarázhatatlan kisiklása és mélypontja volt, most már tényleg ez a stabil színvonal, legyen szó az ezer darabra szakadt oldal bármely pontjáról, vén gyurcsányistáktól a fiatal liberális értelmiségig bezárólag.

A mindig minden körülmények közepette oly cinikus Index viszont valamiért egyetlen képkockát sem mutatott a rosszabb Krétakör performanszokat idéző Papp Réka Kinga-féle rikácsolásból,

a jajjistenemistenem kórusból, az operatőr a tömegben sem szúrta ki a fogatlan hőbörgőket, bevágtak néhány részletet az elfogadhatóbbnak tűnő beszédekből - teszem hozzá azok is olyan unalmasak voltak, hogy még a legvérmesebb, régi fegyverét az ágya alatti Lenin kép mellett rejtegető egykori munkásőr is azon gondolkodhatott közben, hogy jobb lett volna, ha inkább a közértbe megy, bár az meg zárva van a kibaszott ünnepnap miatt -, meg megszólaltattak néhány egyetemistát, akik sajnálják, hogy ezek a megmozdulások egyelőre nem járnak sikerrel. Egyelőre, ja.

Ez nagyjából egyébként hasonló színvonal, mint amikor az MTVA Lomnicit retusál, de TV2 módra akár odatehették volna a videó alá azt is, hogy Éhes galamb fagyott a járdára a Blaha Lujza téren.

(1. kiegészítés: ha mégis voltak ilyen részletek az Index videójában, akkor elnézést kérek, a felénél ugyanis nagyon meguntam, és onnantól már csak belepörgettem párszor.

2. kiegészítés: Tüntetni egy olyan kormány ellen, aki épp készül bevezetni a művirágadót? A művirág minden jó ízlésű ember esküdt ellensége, ocsmány giccs, aki művirágot tesz ki a lakásába, az bármire képes. Ma még csak egy PVC-rózsa, holnap meg már jönnek a Facebook-posztok a Fanta-szeletről meg a Bőkezű pénzangyalról, amit meg kell osztani, hogy az ember sok pénzt kapjon, innen már csak egy lépés a villamoson való panaszkodás és a baloldalra leadott szavazat.)

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr286833775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

holdkoros · http://holdkor.blog.hu/ 2014.10.26. 13:06:01

Huh. Erre csak azt tudom mondani, hogy JAJ ISTENEM :D
Egyszerre sírok és röhögök, bevallom, eddig nem néztem meg egyik videót se sehol se, nem is olvastam. Gondoltam, hoyg valami színvonaltalan frázispuffogtatást adtak elő. De ez a jajistenemegyedembegyedem mindent alulmúlt :D

strangeworld 2014.10.26. 14:18:22

Ezt borzaszto kinos volt vegignezni. Mar-mar en ereztem magam kinosan a monitor elott.
Mindamellett orom latni, ahogy ezek a debilek kinyirjak magukat, es meg csak nem is ertik, hogy miert van a tamogatottsaguk ott, ahol.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.10.26. 18:37:15

ezt a paprika kingát nem lehetne kilőni a holdba?

primitív majomember, takarodjon már a közéletből. a prolik meg még tapsolnak is neki, undorító

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.10.26. 18:38:55

és elgondolkodtam, hogy kaproncai mégis hogy került a tasz élére, mert biztos hogy a politikai nézetei, kozmopolita, cigányfajvédő szemlélete nem volt az CV-jében.

valami rokon, barát révén, nyilván kontraszelektált korrupcióval.

Pagnar 2014.10.27. 01:06:05

Lol, hat ez a performansz kurva szanalmas.

ebella 2014.10.27. 06:21:47

Válogatott és önjelölt debilek, közszereplőt játszanak. Ennél is van lejjebb a témában? Nem hiszem.
süti beállítások módosítása