Goodfriend.jpgMi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A Jobbegyenes vitát indít, próbáljunk meg együtt választ adni rá: mi történik velünk, és mi lehet a kifutása ennek az egésznek? Az első írás a témában Ágoston Balázs tollából. Ha egyetértesz/nem értesz egyet, ha majdnem így látod/totál másképp látod, ne habozz, ragadd meg a billentyűzetet is írj nekünk a Jobbegyenes Facebook oldalán!

Nyílt levél André Goodfriendnek, az Egyesült Államok ideiglenes budapesti ügyvivőjének.

Ügyvivő úr!

Bár ön – hatáskörét bárdolatlanul túllépve - a magyar belpolitika aktív és cinikus szereplőjévé vált, hazám kormánya angyali türelmet és rendkívüli udvariasságot tanúsít ön iránt. Én viszont nem vagyok politikai szereplő, így nem kötnek az írott és íratlan diplomáciai szabályok. Ezért nyíltan kimondhatom: ön semmiben sem különbözik a hitleri birodalom teljhatalmú megbízottjától, Edmund Veesenmayertől és a szovjet kommunista birodalom helytartójától, Kliment Jefremovics Vorosilovtól. Ahogy ők, úgy ön is szemérmetlen nyíltsággal beavatkozik Magyarország belügyeibe a hőn áhított államcsíny nyilvánvaló szándékával.

A forgatókönyvet ismerjük, legutóbb Kijevben lehetett szemtanúja a világ, amint az ön hazájának titkosszolgálata – a Konrad Adenauer Alapítvány, veterán izraeli kiképzőtisztek és más tettestársak segítségével – véres anarchiát előidézve erőszakkal eltávolította az ukrán államvezetést, európai léptékű feszültséget előidézve. Magyarország azonban nem Ukrajna, itt nem lesz Majdan. És tudja, miért nem? Azért nem, mert – nem utolsósorban az elmúlt negyedszázad Budapestre akkreditált amerikai diplomatáinak bicskanyitogató arroganciájának köszönhetően – még a magyar kormánnyal egyébként egyet nem értő honfitársaink többségét is mélységesen felháborítja az a pimaszság, amellyel ön és az önhöz hasonló szemforgató fullajtárok demokratikus értékekről és emberi jogokról beszélnek, miközben az Egyesült Államok hadserege és a vele együttműködő magán-zsoldoscsapatok világszerte térdig gázolnak ártatlan százezrek vérében.

Ügyvivő úr, mi, magyarok mindent tudunk a szabadságról és annak áráról – ezért sem tűrjük el, hogy ön és az önhöz hasonló erkölcsi toprongyok diktátumokat fogalmazzanak meg. Nem Magyarország, hanem az ön hazája folytat megszületése óta hódító háborúkat, melyek során indián őslakosok millióit gettósították, deportálták és irtották ki tervszerűen, a túlélőket kisemmizve ősi jussukból, megfosztva identitásuktól. Ön és hazájának vérlázítóan hipokrita vezetői a magyarországi zsidók ellen idegen megszállás idején elkövetett bűnökkel zsarolják hazámat (s ezzel nem mellesleg meggyalázzák az áldozatok emlékét, mert a tragédiát ócska politikai célok szolgálatába állítják), miközben mindmáig nem hajlandók szembenézni a 9066-os amerikai elnöki rendelettel, melynek értelmében az Egyesült Államok kormánya szabad akaratából közel 100 ezer, 14 évesnél idősebb amerikai állampolgárságú japánt deportált és zárt koncentrációs táborba 1942-ben.

Ön és főnökei a demokráciát kérik számon Magyarországon, miközben a világ különböző pontjaira telepített lágerekben ítélet nélkül tartják fogva és kínozzák más államok polgárait. Önök kioktatnak minket toleranciából, miközben amerikai rakétákat telepítenek a mi kontinensünkre, nem riadva vissza akár egy európai belháború kirobbantásától sem. Az ön kormánya a korrupció rettenthetetlen ellenfeleként tetszelegve nem konkretizált gyanúsítás alapján meg nem nevezett magyar állampolgárokat tilt ki az Egyesült Államok területéről, miközben ön és gazdái civilnek hazudott szervezeteken keresztül megvásárolható kalandorokat bérelnek fel a magyar állam aláásására, a magyar nemzeti érdekek érvényesítésének ellehetetlenítésére, vagyis nyíltan a legszemérmetlenebb korrupciós gyakorlatot folytatják – hogy ne részletezzem az egykor Dick Cheney volt amerikai alelnök érdekeltségébe tartozó energetikai cég, a Halliburton botrányait egyebek a sohasem létezett tömegpusztító fegyverek ürügyén Irak ellen indított hódító háború során.

Ügyvivő úr, az arrogáns és szemforgató Egyesült Államok iránt oly mérhetetlen undor sűrűsödött össze Magyarországon, hogy azt ön talán el sem tudja képzelni. Ezért gazdáival együtt végzetesen téved, amikor azt hiszi, hogy az ön személyes jelenlétével is támogatott, végül anarchista garázdálkodásba torkollott október 26-i tüntetésből kijevi típusú puccs kerekedik.

Higgye el, ügyvivő úr, ha a magyar nemzet igazán megrázza magát, annak legelőször az önök által kitartott balliberális felforgatók látják majd kárát. Hibáznak, ha alábecsülik a szimbólumok jelentőségét: a magyarok elsöprő többségében politikai meggyőződéstől függetlenül nem rokonszenvet, hanem megvetést kelt az Eurokolhoz zászlaja alatt a kormánypárt székházában randalírozó maroknyi csőcselék, a szabadságról elnevezett fővárosi terünket és ezen keresztül önérzetünket pedig nem csupán a szovjet bolsevista megszállást felszabadításnak hazudó kommunista obeliszk sérti, hanem az önök nagykövetségét börtön-erődítménnyé rondító, az amerikai valóságot dermesztő pontossággal kifejező ormótlan rácsok is.

Ügyvivő úr, Magyarország nem Amerika, mi nem akarunk úgy élni, ahogy önök, pláne nem akarjuk az önök érdekeit szolgálni a sajátjaink helyett. Legyen világos: ha a falhoz akarnak szorítani bennünket, akkor valóban meg fogunk mozdulni a szabadságunkért. És ne legyen kétsége afelől, hogy pontosan fogjuk tudni, kik szabadságunk valódi ellenségei.

Megvetéssel:

Ágoston Balázs

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr86840647

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az USA tiltólistája és a Fidesz 2014.10.28. 22:36:32

  pocsék közhely, de mindkettőnek igaza van, és mindkettő hazudik.korrupt a fidesz? igen, korrupt. de ezzel a lépéssel az USA azt állítja, hogy csak a fidesz korrupt, az azt megelőző kormányok nem, hisz akkor senkit se tiltottak ki, márpedig ugyanolya...

Trackback: Nyílt levél André Goodfriendnek 2014.10.28. 22:00:01

Ügyvivő úr, Magyarország nem Amerika, mi nem akarunk úgy élni, ahogy önök, pláne nem akarjuk az önök érdekeit szolgálni a sajátjaink helyett.

Trackback: Kijev Budapesten 2014.10.28. 14:21:53

Mi történik most Budapesten? Most a helyzet kulcsa: Washington meg akarja dönteni minél előbb a törvényes magyar kormányzatot, a kijevi megoldás mintájára. Washington keze jelenleg még mindenhová elér, Oroszországot és Kínát leszámítva. Az már a mag...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.28. 13:44:08

Most arról van szó: Washington meg akarja dönteni minél előbb a törvényes magyar kormányzatot, a kijevi megoldás van jelenleg színen.

Az már a magyar vezetés okosságán is múlik, mi lesz pontosan. De ha Washington valakit kipecézett, annak vége. Csak az idő kérdése ez.

Amikor tavaly Bulgáriában "helytelen" kormány alakult, 400 napon keresztül voltak tüntetések ellene, minden nap, a legrosszabb napokon 100-200 ember részvételével, az erősebb napokon 20-30 ezer is volt.

Az ürügy egy apró hiba volt. S bár a konkrét ügyben a kormány 72 órán belül visszakozott, a tüntetések maradtak több mint 1 évig!

Végül a kormány - idén tavasszal - lemondott. A legvégén mér nem csak a Soros Alapítvány fizetett emberei tüntettek, mellesleg a tüntetéseken rendszeresen részt vett a német és a francia nagykövet is, hanem a legvégén már eljött 3 amerikai szenátor is Szófiába, akik ultimátumot adtak.

Zb74 2014.10.28. 14:23:58

@maxval birca hozzászóló: Erről jut eszembe: Mostanában nálunk nagyon sokat emlegetik a Déli Áramlatot. De ha a bolgár szakasz nem épül meg, akkor mi értelme lesz a vezeték magyar szakaszának?

strangeworld 2014.10.28. 14:35:23

Mara is szerveztek egy vasarnapihoz hasonlo tuntetest.
Remelem lesz annyi eszuk az embereknek, hogy nem csinalnak valami nagy felfordulast, de szerintem nem sok esely van ra.
Barmennyire is akarnak a mocskos jenkik, Budapest nem Kijev.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.10.28. 14:46:31

@Zb74:

Az az igazság, hogy csak az egyik jobboldali párt és a török párt ellenzi teljes hévvel, a többi vagy erősen támogatja (a 2 szélsőjobb párt, a kisebb baloldali párt, s egy másik jobboldali párt) vagy halkan támogatja és azon eszel hogyan lehetne túljárni ez ügyben Washington és Brüsszel eszén (ez a fő jobboldali párt és a posztkommunista párt).

A bolgár parlamentben jelenleg 8 (!) párt van.

Két szélsőjobbos: egy radikális, egy mérsékelt. A radikális teljesen oroszpárti és nyugatellens. A mérsékelt meg igyekszik a kettő között lavírozni, nem akar szakítani a nyugattal, de az oroszokkal is jóban akar lenni.

A formailag liberális, valójában török kisebbségi párt. Ez erősen Washington-hű párt, persze Ankara-párti is, de amerikai érdekek esetében szembemegy a török kormánnyal is.

Három középjobb párt. Egy totálisan nyugatpárti (gyakorlatilag Soros és más hasonló alapítványok pártja ez), egy populista párt, s a legnagyobb meg egy szintén nyugatpárti, de mérsékeltebb párt.

S két középbal párt. A posztkomcsi szocik és a belőlük kiszakadt új baloldal. A posztkomcsik egyensúlyozni akarnak Moszkva és Brüsszel között, míg az új bal nyíltabban oroszbarát.

fabatka2 2014.10.28. 15:51:52

@maxval birca hozzászóló: Ki gondolta volna, hogy Amerikának nem tetszett Gyurcsány. Mert fenti levezetésedből nyilvánvaló, hogy az USA úgy bábozik a kormányokkal, ahogy kedve szottyan. Tegnap Gyurcsány, ma Orbán. Hiába, ilyenek ezek az amik...
Mit lehet ellene tenni? Új adókat kell kivetni - lehetőleg olyanokat, amik másnak eszébe se jutnának -, a korrupciót állami szintre kell emelni, hogy ezzel óriási tömegtámogatást tudjon felmutatni a kormányzó párt (megtörtént)- talán akkor visszariad tőlünk az USA.
De ha ez sem segít, akkor majd a magyarok Istene...

anonymand 2014.10.28. 16:29:45

Ágoston Balázs!

Ég a bőr a pofámon.
Helyetted.

anonymand 2014.10.28. 16:31:12

Tisztelt André Goodfriend!

Modortalan honfitársam nyílt leveléért elnézését kérem!

Tisztelettel:
anonymand

Arthur Bloch 2014.10.28. 16:39:01

Így mutatkozik be egy faj-magyar!-Szégyen.-Az okos és becsületes emberek azért vonulnak ki a közéletből,mert a demokráciában a butaság, a diktatúrákban pedig az aljasság alapján szelektálnak...-Most itt nálunk ebben a köztes állapotban a butaság és az aljasság együtt élvezkedik! Van lejjebb is ?- Alap axióma: a butaság és az aljasság nem jobb vagy baloldali és nem is politika!!!

Satyala 2014.10.28. 17:57:09

Nahát! Bencsik magyar hangja... :)

Veridicus76 2014.10.28. 17:58:35

1.) Az internetadó egy kártékony baromság, a kommunikációja pedig mindent alulmúl.
2.) A tiltakozás jogos és indokolt.
3.) A vasárnapi tüntetés nem az internetadóról szólt, hanem a - ha tetszik, ha nem - idén három választáson is masszív többséggel megerősített kormány antidemokratikus eszközökkel történő megdöntésére irányult, pontosabban a hazaáruló balos hálózatok próbálgatják az erejüket, hátuk mögött tudva a CIA-t.
4.) Goodfriend folyamatosan, megérkezése óta belepofázik a magyar belügyekbe, ami még egy valóban baráti, tiszteletre méltó ország diplomatája részéről is arrogancia, nemhogy a magukat világcsendőrnek képzelő jenkik részéről.
5.) Világosan külön kell választani az internetadó elleni teljesen jogos tiltakozást a magyar állam elleni hazaáruló akcióktól. Sajnos itt és most nincs alternatíva. És ezzel a pökhendi fideszesek súlyosan vissza is élnek. De aki kormánydöntésre gyúr, az Magyarország leigázását támogatja.

Veridicus76 2014.10.28. 18:12:56

Ja, és mivel MSZP-s csávó volt a vasárnapi tüntetés főszervezője, és Bajnai-fiókák a kisbarátai, így nincs is miről beszélni. A jogosan berzenkedő tiltakozókat megvezette néhány sunyi ballib köcsög. Ebből tanulni kell.

ghost recon 2014.10.28. 18:15:06

@anonymand:
Ez nem modortalan, hanem egy ostoba fasz.

2014.10.28. 18:19:22

gyorsan egy linket, hogy ugyanezt írtátok, mikor a békemeneten vett részt

Urfang 2014.10.28. 18:25:41

Csak a magad nevében beszélj te bolsevik, ne a magyarok nevében. Én magyar vagyok és az én nevemben nem szól ez a kommunista ízű pamflet.

Goodfriend úr nagyobb barátja a magyarságnak, mint a ti bolsi brigádotok valaha lesz.

Veridicus76 2014.10.28. 18:40:00

Nézem a Hit Gyülekezete tévéjének élő közvetítését (naná, hogy ők adják egyenesben), épp a Humán Platform nevű szélsőbalos brigád egyik embere ripacskodik, és köztársaságról ugat. Nyilvánvaló a politikai szervezettség. Szó sincs civil tiltakozásról. A szélsőbal megvezeti a jogosan tiltakozókat.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2014.10.28. 18:49:05

@anonymand:
Érdekes, te alig egy éve még azt próbáltad füllenteni a blogunkon, hogy jobbikos vagy.

Bánik Eduárd 2014.10.28. 19:12:26

Egy beteg ember.
nem kicsit....nagyon.

2014.10.28. 19:30:52

@Veridicus76: "A jogosan berzenkedő tiltakozókat megvezette néhány sunyi ballib köcsög"

Ez az elejétől fogva nyilvánvaló volt. Inkább az a meglepő - vagy a megfelelő történelemoktatás hiánya - hogy a magyarok egy része még mindig nem ismeri fel időben a judeobolsevik kunbélákat és a módszereiket. Ha másról nem, legalább a ronda zsidó pofájukról illett volna azonnal rájönni, hogy kik állnak a tüntetés (pontosabban puccskísérlet) hátterében.

Balázs Molnár 2014.10.28. 19:38:18

Méltatlanul gyenge cikk ez hozzád, Balázs. Kit érdekel, hogy éppen az USA állapítja meg a száraz tényt, a kormány egy balkáni maffiabanda, attól tény marad. Ezzel kéne foglalkozni, nem tereléssel. Ez a szégyen. Saját portán söpörjünk, majd aztán amerikázhatsz. A még nagyobb szégyen, hogy míg a libsik merik és teszik, szákházra támadnak, a nemzeti ratyikális ugyan mitől jobbik otthon ül és a Fidesz kollaboránsa reggel éjjel meg este.. A netadó ugyanis csak a jéghegy csúcsa, de állatorvosi lova egy minden gátlását elvesztett maffiának. A zorbán nem jobb a fletónál és fordítva. A választóvonal nem a szarházi és kívülről mindig megvehető parlamenti pártok közt, hanem a parlamenti pártok és a nemzet közt húzódik.

Balázs Molnár 2014.10.28. 19:41:22

A fideszmszp ugyanaz a kör, de a rosszabbik is. idióta fanjai itt is zsidóznak egy szegedicsanád és jakabpéter után... szoci csőcselék árpádsávval leöntve..

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.10.28. 19:47:14

@Veridicus76: "A vasárnapi tüntetés nem az internetadóról szólt, hanem a - ha tetszik, ha nem - idén három választáson is masszív többséggel megerősített kormány antidemokratikus eszközökkel történő megdöntésére irányul"

A fidesz cigánykormányára nem lehet máshogy nyomást gyakorolni. "masszív többség" meg kétmilió szavazatot jelent, ami a magyar választókorú népességnek (8 mill.)biztos nem masszív többsége, de még abból akik elmentek szavazni, (44% szavazott a fideszre, ugye) sem masszív többség. Valamit benéztél.

Ja hogy közben volt egy átkaristolt választási törvény amit cigány módjára kihagytál megemlíteni, értem. Elnézem, csak nyilvánvalóvá teszem hogy mindenki lássa.

anonymand 2014.10.28. 19:52:28

@Kuruc ezredes:

"Érdekes, te alig egy éve még azt próbáltad füllenteni a blogunkon, hogy jobbikos vagy." - kérlek szépen, hogy add meg a forrást, nem is annyira miattam, mint inkább azért, hogy ne tekintsenek téged hazugnak.
Fáradozásodat előre is köszönöm!

öreg_répatorta 2014.10.28. 19:54:23

Jót nevettem a "levélen". El is küldted neki, vagy csak itt egy blogon próbálod vele a hangulatot kelteni? Netán a twitteren szólalkoztál vele össze, mint az államtitkár? Az megvan, hogy mi a honfoglaló magyarok, meg a Kárpát-medencében élő népeket irtottuk és zavartuk ki a dicső emlékezetes alkalom során? Remélem ír egy választ és azt is olvashatjuk majd.

Nilsg 2014.10.28. 20:14:11

En nem is tudom ?! De tenyleg, ennyire idiota ez az Agoston Balazs ? Es ez sokaknak tetszik ?
Vagy csak fizetnek neki a sok össze hordott baromasagert,
kömcsi- balos, jobbos , szelsö jobbos, demokrata, liberalis nem liberalis demokrata, EMBEREK - MAGYAR EMBEREK mivan veletek? szegyelem magam hejettetek a vilagban , mar azt is kezdem , hogy magyarnak szulettem,
lejaratjatok az irasaitokkal a magyar nepet, egy idöben meg , ugy ahogy nevtseges volt , monda - nem tudunk mit kezdeni a nagy szabadsagunkkal, de
ez mar nem nevetseges hanem szomoru
Agoston Balazs aki magyarnal is magyarabbnak tartod magadat, de en nem hiszem hogy ilyen vagy , csak a penzert irkalsz hulyesegeket, es hogy masokat is irasra keztess, en 53 eves vagyok , eltem minden fele rendszerben, amikor fiatal voltam ,mindenkinek kommunistanak kellett lenni , mert ha nem az volt meg tovabb tanulni sem tudott, hisz minden hova a part ajanlasara volt szukseg, most meg a fidesz ajanlasara van szukseg hogy haladhassal elöre, akkor Kadar volt az isten most meg Viktornak hivjak de szerintem neked teljesen mindegy,csak, hogy a kissebsegi erzesed megvan es azt leplezni tudjad irsz ilyen elmebeteg dolgokat, es most elegedett vagy magaddal ? Mennyit segitettel a honfitarsaidon a magyar nepen, biztos jo sok adot fizetsz a kapott juttatasokbol amit az irasaidert kapsz.

nemigenértem 2014.10.28. 21:17:58

@anonymand: Tisztelt világ! Anonymand szervilis gyávaságáért elnézésedet kérem!

mement 2014.10.28. 21:21:01

Es akkor a radikal jobbos velemeny leszopta Putyint megint:)

Szep volt, az osszekoto tiszted nyilvan buszke rad.

anonymand 2014.10.28. 21:23:10

@nemigenértem:

Rossz nevet választottál.
Helyesebb lenne a "semmitsemértek".
Ez van!

mr Fülig Jimmy 2014.10.28. 21:55:57

Ingyen lesz a stábnak a falafel és jár mellé 1 nokiás szatyor dollárok is.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.10.28. 22:36:56

"hazám kormánya angyali türelmet és rendkívüli udvariasságot tanúsít ön iránt"

Ágoston Balázs, te fideszes vagy? mert az nagyon ciki ám, kerüld az ilyen megfogalmazásokat tehát, ha nem akarsz égni mint a reichstag.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.10.28. 22:44:43

végigolvastam... Ágoston Balázs te tényleg fideszes vagy.
nem szégyelled magad?

és miért kell ilyen ostobának lenni? a fidesz ugyanolyan korrupt mint az mszp és te egybites mondatokban próbálsz üzenetet megfogalmazni? csak ennyi lenne a történet hogy az usa hódító, háborús bűnös? ez igaz, de a történet nem ennyi!
(goodfriend volt békemeneten is!)
kkbk.blog.hu/2014/10/19/az_usa_es_a_fidesz

19540511 2014.10.28. 22:51:04

Nem olvastam végig a levelet, mivel már az elején láttam, hogy ciki. Kultúrember ilyet nem ír le. Legfőképpen pedig az eddig megélt 60 évem tiltakozik minden szava ellen, minden benne van ebben a levélben, amitől írtózom és hányingert kapok tőle.
Az írójának üzenem, hogy rosszul látja a világot. Töröl-töröl és kezd előlről, de kicsit nyitottabban a világra, ne ilyen szűklátókörűen.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2014.10.29. 00:23:36

@anonymand:
polgarda.blog.hu/2013/12/22/stadionokat_de_kinek?full_commentlist=1#comments

"anonymand 2013.12.22. 22:17:25
@Kuruc ezredes:

Tisztelt Kuruc ezredes!

"Szerencsére van alternatíva,"... - én akkor nagyon szerencsétlen vagyok, mert jelen pillanatban nem látok alternatívát.
Nem menjünk most bele az "ízig-vérig" részleteibe.
Az más lapra tartozik.

"Jövőre akkor esetleg egy X rájuk?" - életem értelmétől (és megrontójától?) is nehezen viselem, ha körösztkérdéseket tesz fel, hátha kinyögök valamit, amibe beleköthet.
Annyit mindenesetre elég jól látsz már most is, hogy X-t fogok rajzolni.
Csak neked még azt is elárulhatom, hogy a szebbik kezemmel.
Ennél többet most ne várj tőlem.

Tisztelettel:
anonymand

Ui.: és saját golyóstollal (bár azt sem csángó találta fel), hogy biztos legyek abban, nem eltűnős tintával ixeltem..."

Miért kell itt szebbikeznetek, ami ugye a tudjukik körbeírása. Miért ennyire ciki nektek azt mondani, "Igen, annyira utálom a Fideszt, hogy helyettük ismét inkább atlantista-cionistákat szeretnék kormányon látni"?

Legalább egyszer az életben mondjátok akkor ki, hogy André Goodfrienddel, és a helyi kis red orchestrájával (Demszky Gábor, Rózsa Milán meg a többi hahás) háta mögött mentek uszítani az idén ismét hatalmas többséggel megválasztott törvényes magyar kormány ellenében.

anonymand 2014.10.29. 05:55:19

@Kuruc ezredes:

Nem tudom, hogy nem magadat nevezted-é ki ezredesnek, de gondolkodásod alapján még káplárnak is kevés vagy.
"Annyit mindenesetre elég jól látsz már most is, hogy X-t fogok rajzolni.
Csak neked még azt is elárulhatom, hogy a szebbik kezemmel." - ezekből arra következtetni, hogy én jobbikos lennék?
Tudom a jelszavatok: "Merjünk nagyot álmodni!".
Elmondom neked, csak és kizárólag neked, röviden, hogy valamikor a bal kezüket balognak nevezték.
Eddig világos?
A balog szóból eredeztethető, a balga is is, sőt! Használták szinonimaként.
Még mindig érted?
Én szerettem volna költői módon megfogalmazni, hogy nem fogok balgaságot elkövetni, ebből vontál te le hibásan olyan következtetést, hogy eggyel nagyobb a táborotok.
Tévedtél.
Bárhol megjelent bejegyzéseimet elolvashatod, ölég egyértelmű, hogy nem tartozom közétek.
anonymand.blogspot.com
2011-ből
A Nívó blogon vitáim ccactus-bogancs szerzővel, hosszú évek óta.
Saját posztjaim:
kismalac.blog.hu/2014/10/27/parasztaldozat_737
vagy:
kismalac.blog.hu/2014/10/27/kulugyer_ki_mit_sem_er
esetleg:
kismalac.blog.hu/2014/09/15/unortodox_harc_a_szegenyseg_ellen
Az egyebek megkeresését rád bízom, segítségül annyit, igen hosszú listát állíthatsz össze, mert 2001-től ezen a néven szerepelek.

Álmodj királylány!
Álmodj...

anonymand 2014.10.29. 06:29:34

@Kuruc ezredes:

Azon túl, hogy remélem sikeresen megoldottam dilemmádat, egy-két szót még.
Esetleg okulsz.

"Miért kell itt szebbikeznetek,"... - nem gyakran járok ide az igaz, ám még "szebbikezéssel" nem találkoztam. Ha én, anonymand írok, akkor ne általánosíts, félrevezető lehet.
..."ami ugye a tudjukik körbeírása." - gondoltam, hogy előjösz egy kis szalon-zsidózással.
Nem csalatkoztam.
"Miért ennyire ciki nektek azt mondani, "Igen, annyira utálom a Fideszt,"... bár minden vágyad így teljesülne: Igen, annyira utálom a Fideszt, a Fidesz-KDNP-t, a (nemzetrontó, falépítő, országot szétszakító politikájukat, hazugságaikat, rablásukat, pökhendiségüket, kompromisszumra képtelen voltukat, stb), igen, nagyon utálom.
Ez így megfelelt?
..."hogy helyettük ismét inkább atlantista-cionistákat szeretnék kormányon látni"? - ezt a baromságot inkább nem véleményezem.

"Legalább egyszer az életben mondjátok akkor ki, hogy André Goodfrienddel, és a helyi kis red orchestrájával (Demszky Gábor, Rózsa Milán meg a többi hahás)"... - ha te valaha voltál tüntetésen, akkor ismertél minden jelenlevőt név szerint?
És ha volt közöttük olyan, aki néked nem volt szimpatikus, inkább hazamentél? Vagy te csak azért mentél ki tüntetni, mert xy is kiment?
Persze az ember megválogatja, hogy kikkel áll egy tüntetésen, amennyire lehet.
Meg az is lehet, hogy aki neked nem szimpatikus, az másnak kedves.
..."háta mögött mentek uszítani az idén ismét hatalmas többséggel megválasztott törvényes magyar kormány ellenében." - persze, kritizálsz te, akinek az arca ismerős, de mintha más néven lennél ismert az adóhivatalnál, és a nyugdíjfolyósítónál. Nekem meg ott az orcám.
Mert én, ellentétben veled, vállalom.
Uszítani a kormány ellenében?
Hatalmas többséggel?
Ezekre most nincs időm, de ha segítségre van szükséged, én szívesen...

IP gyűjtögető 2014.10.29. 07:28:48

@ghost recon: már megint erőset kakáltam a szádba? Attól szoktál ilyen butaságokat mondani. Mellékesen, csak az a demokrácia, amikor a lopóbrigádotokat szavazza meg néhány köcsög?

darthvad 2014.10.29. 08:48:19

Döbbenten olvastam ezt az írást, azon gondolkodtam hogy aki írta az komolyan is gondolta? Ugyanabban az országban lakunk? Nyilván nem viccnek szánta hiszen fröcsög a kicsinyes gyűlölettől és elvakultságtól. Én senkivel nem találkoztam akiben mérhetetlen undor sűrűsödött össze az Egyesült Államok ellen, pedig ismerek pár honfitársat.Amerikai pimaszságtól felháborodottakat sem ismerek.
Ahogy beszélgettünk az ismerőseimmel sokan átlátnak Mr. Goodfriend (Jóbarát, hehe) igazi szándékain mégis a többségnek annyira de annyira tele van a töke a Fidesszel (sok 2010-es Fidesz szavazónak is!!!) hogy ebben az ügyben a Pistike elhajol anyós megkapja a sallert témájú pofonos vicc csattanója a legjobb mondás szerintem: Ez a pofon itt mindenképpen jó helyen van.
Erre nem lehet este hatkor egy rendeletet kiadni hogy akkor most fél héttől mégiscsak beutazhatunk az Egyesült Államokba. Most ugyanazt a cinizmust kapja a képébe a Fidesz amellyel ő itthon oly sok ügyben operált (pl. magánnyugdíjpénztárak kommunikációja Selmeczi Gabika ostobaságaival)

szivaros.Juli 2014.10.29. 09:23:38

Szegény Jobbegyenes... Tudom mindig kell az ellenség, és most leesett, hogy a Jóbarát is az lehet. Nahát.

Kedves André!
Ágoston Balázs szeretne netadót fizetni. Sőt azt sem szeretné, ha ezentúl dönteni kéne a hazai kormányról, egyszer már eldőlt és elég nagy a család, hogy ne kelljen ezentúl szavazásra költeni a drága közpénzeket.
ÁB továbbá nem szeretné, ha mindenféle szabadság, egyenlőség, testvériség nevében haladnának a dolgok, mi nem vagyunk Ukrajna, amelyik demokráciát akar. Mi egy keleti nép vagyunk, amelyik állva szeret tapsolni a Kedves Vezetőnek és szörnyülködünk, ha bárki is kritizálni meri Őszentségét. Főleg ha az illető amerikai, vagy baloldali, vagy éppen norvég. Kár volt a nagy Oroszország kovácsolta frigyet így szétbarmolni, visszasírjuk a kommunizmust, ott ilyen botrányok nem fordulhattak elő.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2014.10.29. 09:48:51

@anonymand:
Én butus arra merészeltem következtetni, hogy a szebbik kezed magyarul nem a balabbikat jelenti.
De most már akkor végre nincsenek illúzióim ezen a téren. Láthatjuk, hogy fideszgyűlölőként most te is az atlantista-cionista zavarkeltésnek tapsolsz.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2014.10.29. 09:56:04

@anonymand:
"nem gyakran járok ide az igaz, ám még "szebbikezéssel" nem találkoztam. Ha én, anonymand írok, akkor ne általánosíts, félrevezető lehet."

A szebb kéz magyarul a jobbot jelenti. Ártatlanul azt feltételeztem, hogy a szebbikkel rögtön a jobb mögötti hasonló toldalékra utalsz, de akkor most már tiszta, hogy az atlantista-cionista zavarkeltőkkel vagy a törvényes magyar kormány ellenében.

" gondoltam, hogy előjösz egy kis szalon-zsidózással."

Akik ez esetben most a Jobbikot jelentették, de semmi baj, én is félreértettelek téged. :)

"... bár minden vágyad így teljesülne: Igen, annyira utálom a Fideszt, a Fidesz-KDNP-t, a (nemzetrontó, falépítő, országot szétszakító politikájukat, hazugságaikat, rablásukat, pökhendiségüket, kompromisszumra képtelen voltukat, stb), igen, nagyon utálom.
Ez így megfelelt?"

Annyira utálod, hogy éppen most a Fidesz-KDNP-nél ezerszer jobb és nemzetépítőbb MSZP-SZDSZ-nek és nemzetközi gazdáinak tapsolsz.

"ezt a baromságot inkább nem véleményezem."

Hiszen ők nem azok. Tök független civilek. A norvég alapjukkal, Victoria Nulanddel, André Goodfrienddel, Demszky Gáborral meg a HaHával együtt.

"ha te valaha voltál tüntetésen, akkor ismertél minden jelenlevőt név szerint?
És ha volt közöttük olyan, aki néked nem volt szimpatikus, inkább hazamentél? Vagy te csak azért mentél ki tüntetni, mert xy is kiment?
Persze az ember megválogatja, hogy kikkel áll egy tüntetésen, amennyire lehet.
Meg az is lehet, hogy aki neked nem szimpatikus, az másnak kedves."

Mondjuk, ha az MSZP szervezte, akkor talán nem mentem el rá, ezt a tüntetést pedig a tökfüggetlen MSZP-s Gyulyás barátotok szervezte.

Szúrófény 2014.10.29. 11:37:09

@maxval birca hozzászóló: A hülye mindig másban keresi a hibát! "Nézőpontja" homloka alatt, onnan csak kifelé lát!

Veridicus76 2014.10.29. 12:06:05

Nyomulnak a ballib trollok. Csak az a kérdés, hogy ezek a hülyék, vagy a fizetett CIA-sek.

BeeKnight86 2014.10.29. 12:28:23

alig varom, hogy Magyarirszagon bevezesseg a sz@radot, minden kakilas utan. es najd ha tizezrek tuntetnek ez ellen, a sok elmehaborodott fogja majd ezt is a szabadkomuvesekre neg az amerikaiakra...

Falcon_X 2014.10.29. 13:22:25

@öreg_répatorta: Olvass! Tájékozódj! Mert különben nem lesz több a fejedben, mint egy répatortában

belevauvau 2014.10.29. 14:39:12

Jó lenne, ha Ágoston Balázs deffiniálná, milyen országban szeretne élni. Ha ezt a felvetést kibontja, akkor majd érdemes lesz vitatkozni íràsán. De addig szóra sem érdemes ag írás.

sivatagi n. 2014.10.29. 15:45:17

Ennek a posztnak minden egyes betűje igaz.

Jó lenne, ha a kormány is ilyen tökös lenne, és nem tűrné tovább, hogy a terrorista USrael lábtörlőnek használja Magyarországot.

Jimbo75 2014.10.29. 15:48:31

"Nem Magyarország, hanem az ön hazája folytat megszületése óta hódító háborúkat,"

Hülye barom, mert a kalandozásnak szépített rablóhadjáratok azok nem voltak hódító háborúk, igaz?

sivatagi n. 2014.10.29. 15:50:00

"És ne legyen kétsége afelől, hogy pontosan fogjuk tudni, kik szabadságunk valódi ellenségei."

Tökéletes zárás, benne van minden.

Felnőtt itt egy nemzedék, aki nem fogja tűrni, hogy a judeobolsevikok 1919 és 2002 után ismét hatalomra kerüljenek. Ezt jobb, ha tudomásul veszik amerikai "barátaink".

anonymand 2014.10.29. 15:58:48

@Kuruc ezredes:

Már megint tévedsz!
"De most már akkor végre nincsenek illúzióim ezen a téren. Láthatjuk, hogy fideszgyűlölőként most te is az atlantista-cionista zavarkeltésnek tapsolsz." - örvendek, hogy már nincsenek illúzióid, a saját szavaid szerint. Mert szerintem még akad.
Illúziód (nem is kicsi), hogy én gyűlölöm a Fidesz-t. Én nem gyűlölök senkit, én egyetlen dolgot gyűlölök, és az a gyűlölet szó. Való igaz, hogy nagyon, de nagyon nem szeretem a Fidesz-t, még kevésbé számtalan intézkedését, megnyilvánulását, viselkedését.
Ezt magyarul úgy nevezik: utálat.
..."atlantista-cionista zavarkeltésnek"... - ne haragudj ezzel nincs mit kezdeni. Nekem úgy tűnik, hogy volt aki helyettem is tiltakozott, mert demokráciában lehet véleményt nyilvánítani. Nem tetszik a bevezetni kívánt internet-adó, és ennek hangot is köll adni.
Te ezt nevezed zavarkeltésnek.
Érdekes meglátás, tudomásul veszem, ez is egyfajta vélemény.
Amúgy nem tapsolok, hanem éppen gépelek...

..."most már tiszta, hogy az atlantista-cionista zavarkeltőkkel vagy a törvényes magyar kormány ellenében." - már megint az az idióta szókapcsolat, amivel még mindig nem tudok mit kezdeni. Legjobb emlékezetem szerint a "törvényes magyar kormány ellenében" törvényes tüntetni. Sőt!
www.youtube.com/watch?v=wVAg2e5Gwwg

"Annyira utálod, hogy éppen most a Fidesz-KDNP-nél ezerszer jobb és nemzetépítőbb MSZP-SZDSZ-nek és nemzetközi gazdáinak tapsolsz." - ha valaki ugyanazon értékek alapján, vagy szimpátiából, vagy akármilyen okból az én véleményemet fogadja el, azt helyesli, azzal egyetértően nyilatkozik, azt nem fogom kővel dobálni, a kenyérért viszonzásul.
Én az én érdekeimért kiállónak írtam, nem a gazdámnak.
Neked van gazdád, nekem nincs.
Nekem vannak elveim, van értékrendem, neked van aki megmondja, hogy mit tarts jónak.
Tegnap (2, 3, 5, 8 éve) valamit, ma, vagy holnap az ellenkezőjét (lásd internet-adó).

"Mondjuk, ha az MSZP szervezte,"... - mondjuk, ha az szervezte volna, akkor is egyetértettem volna vele.
Gondolom néhány éve még te is az internet-adó ellen voltál (akárcsak én), most pedig foggal körömmel küzdenél érte (ellentétben velem)...

Meglehet ott se vótam 2014.10.29. 15:59:36

Hú de jó írás! Sajnos a Jobbik annyira elkényelmesedett, hogy már nem náluk jelennek meg ilyen nyilatkozatok. Pedig ez lenne a minimum.

anonymand 2014.10.29. 16:01:24

@Veridicus76:

Fizetett "CIA-s".
Minden hónapban kétszer van fizetés, minden két hónap után fizetésemelés, háromhavonta prémium, lassan itt a pulykapénz is.
Beszervezzelek?

2014.10.29. 16:25:09

@Veridicus76:

A libbant trollok nyüzsgése azt mutatja, hogy a poszt telitalálat. A libsi nem szereti az igazságot. Fáj neki.

Bangha Béla 2014.10.29. 23:16:16

@Balázs Molnár:
Te aztán egy igazi sült proli vagy öregem...

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2014.10.30. 09:09:38

@anonymand:
Nagyszerű, tehát akkor ugyanoda tértünk vissza. Te továbbra is egy külföldiek által pénzelt, ballibek által szervezett zavarkeltésnek tapsolsz, amihez hasonlót százezerszám szerveztek már ugyanezek. Ha ügyesek és szerencsések, akkor eljuthatnak majd a puccskísérletig és fegyveres lázadásig is, amelyből csak több százat láthattunk már ugyanezen atlantista-cionisták szervezésében. Valamelyikről csak gyanítjuk, hogy az ő művük, a többit viszont heherészve vallották be pár évtizeddel később. Ti pedig akkor is ott fogtok tapsolni a hátuk mögött, ha eljutnak majd eddig a szintig. Mindezt a törvényes magyar kormány ellenében. Bravó!

Én nem is ezeket a szerencsétlen ballibeket utálom igazán, mert hát legtöbbjüknél születési hiba a magyargyűlölet. Ha nem is bocsájtom meg nekik, de legalább megértem. Az ilyen hozzád meg Tesz-Veszhez hasonló fantasztikus igazságbajnokok az igazi kedvenceim, akik tengernyi eszükkel simán asszisztálnának a hatezerhatszázadik atlantista-cionista puccskísérletnek is, hiszen Orbán is atlantista-cionista. Persze okostónik, nyilván ezért akarják megpuccsolni az atlantista-cionisták, amióta kormányon van. Jó, akkor korrupt! :)

Mizantrop 2014.10.30. 09:25:46

Hát könyörgök, nagyon művelt és öntudatos barátaim, akik pennát, klaviatúrát ragadtok eme szégyenletes, pökhendi és neveletlen írás védelmében! Itt egyik legfőbb szövetségesünk, a NATO (és a világ) legnagyobb katonai ereje ellenében emberkedtek egy bolha pozíciójából! Mutassa már meg konkrétan valaki azt is, hogy mikor és mivel AVATKOZOTT BE maga Goodfriend a magyar belügyekbe? Nem a tahó Kovács Zoli (kormányszóvivő!!) tett ostoba és neveletlen célzásokat az USA politikájára véletlenül? Ugye nem gondoljátok, hogy Goodfriend állásfoglalásai nem mind kiszámított és erőteljes diplomáciai jelzések az amerikai kormányzat részéről? Ti, az erkölcs megkérdőjelezhetetlen bajnokai miért nem protestáltok most és miért nem protestáltatok eddig tömegesen vonulva, hogy nem akartok egy ilyen országgal szövetségi viszonyban állni, mint az Egyesül Államok? Miért pont most jut eszébe Ágoston Balázsnak Amerika bűnlajstroma? A másé miért nem? Vagy szerintetek akad olyan nemzet, amelynek történelméből nem lehet hasonló bűnlajstrommal előállni a nap bármely szakában - beleértve magunkat is? De persze mi vagyunk az erkölcsi 0 kilométerkő, ugye? Kérdezzétek meg erről mondjuk első körben északi vagy déli szomszédainkat! Szánalmas, gondolkodásra képtelen, képmutató bagázs.

Balázs Molnár 2014.10.30. 11:32:33

@Bangha Béla: "Bangha", proliságról a te értelmes hozzászólásod árulkodik. De hát bizonyára lehengerlőek az ismereteid, végzettséged, szakmád...

Balázs Molnár 2014.10.30. 11:41:00

Ágoston Balázs, tényleg gáz, hogy a sok pártot és ideológiát megjárt "nagymagyar" Bencsik magyar hangja lettél.

anonymand 2014.10.30. 17:14:08

@Kuruc ezredes:

"Nagyszerű, tehát akkor ugyanoda tértünk vissza." - te olyan vagy, mint a kígyó.
Ezért nem vagy képes kibontakozni.
Van 5 panel, azokat hangoztatod únos-untalan, hébe-hóba megpróbálsz igazítani a mondataidon.
Hiábavaló fáradság.
Mint ahogy az is, hogy megértessem veled, amit képtelen vagy felfogni.
Azért ezt a hozzászólást még megírom, de viszontválaszra nem tartok igényt.
Századszor olvasni ugyanazt?
Nekem erre már nincs energiám.

Vannak fixa ideáid, amelyektől szabadulni nem tudsz, tán nem is akarsz. Legyen ez a te bajod!
"külföldiek által pénzelt" - nem külföldről jön a nyugdíjam
"ballibek" - aki veled nem ért egyet
"atlantista-cionisták" - szép szókapcsolat, értelem nélkül
"a törvényes magyar kormány" - igen, az ellen lehet ellenvéleményt nyilvánítani, tüntetni (Alaptörvénybe foglalt jog)
"magyargyűlölet" - magam is magyar vagyok, most akkor magamat is gyűlölöm?

"Az ilyen hozzád meg Tesz-Veszhez hasonló fantasztikus igazságbajnokok az igazi kedvenceim, akik tengernyi eszükkel simán asszisztálnának a hatezerhatszázadik atlantista-cionista puccskísérletnek is, hiszen Orbán is atlantista-cionista. Persze okostónik, nyilván ezért akarják megpuccsolni az atlantista-cionisták, amióta kormányon van. Jó, akkor korrupt! :)" - az első megfejtőnek tartozom egy stampó Unicummal.

Isten áldjon, ha lehet valamit küldeni oda a gumiszobába, hát szívesen...

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2014.10.30. 21:42:08

@anonymand:
Azért én még válaszolok neked.

"nem külföldről jön a nyugdíjam"

A te nyugdíjad szervezte ezt a tüntetést, vagy Gulyás Balázs, volt kerületi MSZP-alelnök, volt MSZP-s EP-képviselő kisfia, Fideszfigyelő blogger? Demszky Gábor, volt és jelenlegi tudjukki. Valamint a remek kis hahás székházbrigád?

"ballibek"

Ezt az MSZP-SZDSZ koalíciót én a legteljesebb nyugalommal nevezem ballibeknek.

"szép szókapcsolat, értelem nélkül"

A poszt eleji fényképen látható személy ezt a szókapcsolatot maradéktalanul kielégíti. Ajánlom tanulmányozásra becses életútját, de belekukkanthatsz főnökének, Victoria Nuland asszonynak (Fuck the EU!) pedigréjébe is.

"igen, az ellen lehet ellenvéleményt nyilvánítani, tüntetni (Alaptörvénybe foglalt jog)"

Szó sem volt arról, hogy nem lehet. Arról volt szó, hogy te meg a többi állítólagos netes jobbikos most Demszky Gáborék hatalomba való visszamászási kísérletéhez tapsoltok.

"magam is magyar vagyok, most akkor magamat is gyűlölöm?"

A fent említett személyek viszont kevéssé azok, ti pedig most jóesetben közömbösen, rosszabb esetben örömködve nézitek aljas manipulációikat a törvényes magyar kormány aláásására. Ehhez szívből gratulálok.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.11.02. 15:20:19

@darthvad: "Én senkivel nem találkoztam akiben mérhetetlen undor sűrűsödött össze az Egyesült Államok ellen, pedig ismerek pár honfitársat.Amerikai pimaszságtól felháborodottakat sem ismerek."

lehet hogy többet kéne olvasnod napi híreket pl?
vagy esetleg valódi történelmet?
nagyon ciki vagy te is , meg a többi ismerősöd is

darthvad 2014.11.03. 08:50:42

@tesz-vesz: Elég sokat olvasok, de amit írtam nem erről szólt.
Ha jól értem tehát aki nem azon a véleményen van amin te az ciki. Csak gratulálni tudok. Szerintem ez az igazi gáz...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.11.04. 17:50:01

@darthvad: mégse olvasol eleget, MERT NEM ÉRTED JÓL!

darthvad 2014.11.05. 09:58:21

@tesz-vesz: Nekem jó ahogy én értem, nálad meg legyek simán hülye, nem fog zavarni.
De ha ráérsz nyugodtan magyarázd el hogyan kell jól érteni, szívesen elolvasom azt is. ;-)

Ajtony 2014.11.06. 12:04:55

@Nemzetstratégia: tetszettek volna elmenni voksolni a tisztelt stratéga úréknak - persze ennél egyszerűbb holmi statisztikai adatokkal bolsevik propagandát nyomni a neten. Irodából, vagy fűtött lakásból könnyen okoskodik minden hülye, akár te is :-)

Ajtony 2014.11.06. 12:25:33

@tesz-vesz: asszem öléggé szűk körben mozoghatsz, és egyoldalúan tájékozódsz. :-(

Ajtony 2014.11.06. 12:33:30

@tesz-vesz: bocsi, nem neked szólt, annak akinek válaszoltál - ez elqrtam, mint Ferenc testvér :-)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.11.08. 09:55:24

@darthvad: "Nekem jó ahogy én értem"

te teljesen analfabéta vagy? HOGY A FENÉBE LENNE JÓ, HA EGYSZER NEM ÉRTED AZT AMIT MONDTAM, TE KORCS?

legalább a gyerekes replikáid legyenek színvonalasabbak
kkbk.blog.hu/2013/10/09/obama_815

darthvad 2014.11.10. 08:51:56

@tesz-vesz: Nekem akkor is jó ahogy én értem, az hogy meg mit mondasz az tulajdonképpen nem is érdekel. Én ugyanis nem sértegettelek, te viszont analfabétának, meg korcsnak hívsz. Nos nem érdekel amit az ilyen beteg agyú büdös paraszt gondol mint te úgyhogy részemről ez volt az utolsó válasz. Az ilyen seggfejek miatt tart ott ez az ország ahol tart.

Oliver36 2014.11.12. 19:13:27

Kedves Ügyvivő Úr,

Guantanamo,ez mond valamit? Irak lerohanása, mert vegyi fegyverek vannak? A végén egy kézigránátot sem találtak, de 4000 amerikai katona elesett, mindez szigorúan a demokrácia jegyében. Eleinte a háborút az Egyesült Államok közvéleménye támogatta, 2006-ra viszont 76%-a szerint az háború megkezdése hiba volt. Ismét egy afro-amerikai fiatalt lőtt le egy rendőr St. Louisban, jelentette be Sam Dotson a város rendőrkapitánya, ő a harmadik színes bőrű áldozat fél éven belül... Az Ön országában, a hatvanas évek végéig, színes bőrű utas csak külön utazhatott autóbuszon a fehérektől elkülönítve. A mai demokratikus országok közül csak az USA (államainak többsége) és Japán az, ahol a halálbüntetés intézményesítve van, bár azt csak a legsúlyosabb életellenes bűncselekmények büntetéseként alkalmazzák. Tavaly 43 embert végeztek ki az Államokban, néhányuk 1 órás haláltusa után vesztette életét. Edward Joseph Snowden az Egyesült Államok Védelmi Hírszerzési Ügynökségének (DIA) volt oktatója (vállalati fedésben), aki azzal vált közismertté, hogy nyilvánosságra hozott szigorúan titkos dokumentumokat, amelyekből kiderül, hogy az amerikai titkosszolgálatok széles körben figyelik az emberek mobiltelefon-hívásait és internetes tevékenységét az Egyesült Államokban és világszerte.

Mr. Goodfriend, tényleg Ön oktat minket demokráciából? Nevetséges!

Pop40 2014.11.19. 00:25:03

Kedves posztoló, már meg ne sértődj, de ritka ostoba vagy.
Ennyi baromságot még a köztudottan hülye, lúgozott agyú fideszes-széljobb szcéna is ritkán termel ki magából egyszerre.

Mellesleg NEM Goodfriend avatkozott be a belpolitikába, ő pont nem csinált semmit.
A hülye elvtársaid ijedtek be, és nyomták ki a kitiltásos sztorit egy fideszes napilapon át.

Veesenmayer, az, bazmeg. Hülye vagy, csak nem forogsz.
Kéne már nektek tényleg egy olyan jó igazi koreai típusú komcsi diktatúra, hogy tudjátok már, miről pofáztok.

Zazu52 2014.11.20. 12:23:31

Ez az Ágoston Balázs egy idióta. Maga sem hiszi amit ír, vagy ha igen, akkor be kellene zárni. Ma Magyarországon dúl a korrupció, az elszegényedés, a sógor koma kap mindent. A hivatalokat duzzasztják. Virul a fekete gazdaság, aki tud csal lop hazudik. Mint a XIX. század. Demokrácia nevében néphülyítés folyik. Az hogy hol milyen a demokrácia, más kérdés, a mi dolgainkat nem ehhez kell igazítani. Azt írták, ilyen könnyen régóta nem lehetett munkát találni. Lehet hogy a statisztika ezt mutatja, de az élet nem. Ne másban keressük a hibát, nézzünk már körül itthon. Hátha egy külső szemlélő objektíven látja. Másnak is lehet jó meglátása. Abba kéne hagyni a sok okos politikusnak ezeket a demagóg szövegeket.

Pop40 2014.11.22. 08:03:31

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Te mocskosul retardált vagy, faszikám, bár ez már a nicknevedből is jól látszik. Nyilván Kun Béla, a zsidók, meg a többi felelős azért, hogy egy ostoba, alkoholista fasz vagy, aki soha nem viszi semmire.

De ne aggódj, még biztos lesz 10-20 jó éved, amit kellemes zsidózással tölthetsz, mielőtt felfordulsz a sarki kricsmiben a huszonharmadik pálesz után.

Pop40 2014.11.22. 08:05:29

@Zazu52:

"Azt írták, ilyen könnyen régóta nem lehetett munkát találni."

Naná. Mivel az elhelyezkedettek közé beszámítják a külföldön (!) állást szerzetteket, illetve a közmunkásokat.
Így aztán könnyű statisztikát hamisítani.

anonymand 2014.12.15. 16:57:13

@Leporello:

Nem értem hogyan jön ide, mekkora is a nyelvem.
Hálószobatitkokról nem szívesen.
A franciához elég volt.
Ha erre vagy kíváncsi.
Ha nem, nem.
süti beállítások módosítása