milanovic.jpgDéli szomszédunk miniszterelnöke Dubrovnikban fejtette ki véleményét a migrációs válságról és a magyar kormány politikájáról. Ha az ember ezt olvassa, eleve valami vaskos tahó beszólásra, de minimum egy alapos kioktatásra számít. De arra azért nem, hogy olyan ordas baromságokat halljon, ami még a Fehér Ház borozó susogós nadrágos kocsmai szenátusában is kínos lenne.

Milanovic úgy vélekedett: ha a magyarok le is zárják a zöldhatárt, az nem állítja meg a migránsokat.

"Ezek az emberek a fogaikkal fogják szétrágni

a szögesdrótot, a magyaroknak pedig lőniük kell rájuk."

A horvát kormányfő kijelentette: "Én hitelesebb vagyok nála, mert én egész életemben a balközép értékrendet képviseltem, míg ő radikális kommunistából radikális antiliberálissá vált."

Ahhoz talán nem is érdemes hozzáfűzni semmit, hogy a humanizmus közép-európai bajnoka a magyar kormány embertelen politikája ellen küzdő horvát miniszterelnök acéldrótót elrágó mutánsokként beszélt a migránsokról. "Mondom, hogy állatok ezek, bazdmeg, vadállatok" - helyesel rá a Fehér Házban Béla, a kocsmai szenátus korelnöke.

Orbán Viktor világnézeti színeváltozásai lassan 20 éve szolgáltatnak gazdag muníciót politikai ellenfeleinek Nincs is ezzel semmi baj, aki pénzért kefél, ne sértődjön meg, ha lekurvázzák. De Milanovic mesternek ezúttal sikerült sorozatgyilkosnak neveznie a prostit. A magyar miniszterelnök negyed évszázadnál is hosszabb politikai pályafutása során ugyanis már elég sok minden volt - de történetesen kommunista még nem. (A KISZ-tagságot hagyjuk, oda a karrierizmus, az egyetemi felvételi, és a csajozási lehetőségek vonzották a végzős gimiseket, és nem Markszengels tanításai.) Ha viszont az lett volna, akkor a radikális antiliberalizmus semmilyen változást nem jelentett volna: egy rendes szélsőbalos ugyanis elég radikálisan rühelli a liberalizmust.

Hogy a horvát miniszterelnök egy álszent szarházi, azt nagyjából egy hónapja óta tudjuk. Hogy töketlen nyomorult, az nagyjából az elmúlt egy-két héten vált világossá. Ám azért az még itt, Ajrópa peremén is megrendítő felfedezés, hogy egy ennyire világtalan arcból. Bár, ha jobban belegondolunk, beláthatjuk, hogy KáEurópa a lehetőségek földje: lehetett itt már reformer Horn Gyulából, miniszter Deutsch Tamásból, demokrata Gyurcsány Ferencből és lelkes magyar hazafi Fásy Ádámból. Miért ne lehetne miniszterelnök egy kedves, szimpatikus közepesen súlyos fogyatékkal élő srácból?

Balogh Gábor

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr17887472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GNDL 2015.10.03. 22:12:52

„magyar miniszterelnök negyed évszázadnál is hosszabb politikai pályafutása során ugyanis már elég sok minden volt - de történetesen kommunista még nem”

Akkor elég későn érkeztetek a buliba. :) A 90-es évek elején még aktív szóbeszéd volt az Orbán család viselt dolgai, hogyan rabolták szét az országot spontán privatizációkkal az MSZMP-s elvtársaikkal együtt (lásd a Szijjártó család mesés meggazdagodását is). Azokban az időkben csak úgy teljesen véletlenül nem igazán lehetett belekeveredni a „nagypolitikába”... Orbán elvtárs ráadásul a közepén landolt. :)

GNDL 2015.10.03. 22:16:04

Mondjuk ha nem is vagytok járatosak abban a történetben, mi történt Magyarországon a 90-es években rendszerváltás helyett, akkor lásd csak a Fidesz-KDNP 2010-től meghozott intézkedéseit: államosítás, központosítás, lakosság hülyére adóztatása, vállalkozások (hogy a fideszeseknek is érthető legyen: „maszek”) ellehetetlenítése, multi k, bankok üldözése, kádárista nosztalgia, rezsiharc... permanens forradalom... Ez a fasz és ótvar söpredéke ne lenne kommunista?! :)

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.04. 07:31:36

"Én hitelesebb vagyok nála, mert én egész életemben a balközép értékrendet képviseltem, míg ő
radikális kommunistából radikális antiliberálissá vált."

Ez egy népszerű tévhit. Mitől lenne jobb az, aki ugyanazt vallotta egész életében, mint aki véleményét megváltoztatta.

Orbán egyébként sosem volt kommunista, hanem ultraliberális volt fiatal korában.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.04. 07:34:08

@GNDL:

Orbán kezdettől a Fidesz vezetője volt, azaz erősen benne volt a nagypolitikában.

S a nagy vagyonhoz nem kellett feltétlenül komcsinak lenni 1990-ben.

Egyes hírek szerint a Fidesznek jutattott állami segély megforgatása segítette egyes fideszes vezetők anyagi dolgait. De ez sem biztos.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.04. 07:39:19

@GNDL:

A Fidesz politikája 2010 óta érezhetően a kárenyhítás szolgálja:
- egy részről jobboldali intézkedések a nemzeti szuverenitás megerősítésére, hogy az ország ne legyen a brüsszeli akarata szótlan végrehajtója,
- más részről erős baloldali lépések a nagytőke, a bankok, a monopolisták megpofozására, a kisember érdekei védelmében.

Ez az oka annak, hogy a nyugati jobb- és baloldal is példának tekinti a magyar kormányt. Csak a liberálisok utálják Mo-ot, dehát ezzel semmi gond: amit a liberálisok nem kedvelnek, az szinte mindig jó dolog.

a nagy hohoohooo 2015.10.04. 08:13:19

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
birkaszar FideSSjobbikuSS sárgaház gyogyóápolt az vizsgázott le, de csúnyán, aki ilyen módon kezelt egy ekkora súlyú problémát. Lett volna ideje az államnak felkészülni, de nem tette. Helyette teli plakátolta Magyarországot, aztán mikor ide ért a tömeg össze-vissza kapkodott. Közben folyamatosan hangolta a közvéleményt a menekültek ellen (nem nyíltan, csak droidjain keresztül, névtelenül) Szándékosan nem, vagy félre informálta a menekülteket és minden lehetséges módon megnehezítette az önkéntes segítők munkáját. Ez vagy szégyenletes hozzá nem értésre utal, vagy brilliáns figyelem elterelésre. De hogy nem azt tette amit kellett volna, az a napnál is világosabb.

Még az is lehet nyer Orbán,van még sok olyan tiféle megvezetett mihígmélymagyar,lásd alant ,mint pl:

www.facebook.com/photo.php?fbid=10204939598555087&set=a.1705644486329.2087691.1394545009&type=3

Fábián Ágoston az Orbán szaraevő szépfiú a gárdista:www.facebook.com/profile.php?id=100004077741763...

Aki szó szerint írja:"Fábián Ágoston Miért kell folyton kifigurázni az igaz magyar lelkű embereket,Vessetek rám követ,de csak annyi kellene Erdély visszaszerzésért folytatott háborúhoz,hogy Orbán miniszterelnök úr székletéből fogyasztanom kell,hát istenemre megtenném a hazámért és a magyar nép miniszterlnökéért".
Háát jó étvágyat hozzá.......

Nem kéne inkább nem korán reggel önkielégíteni magad és a mihímélymagyar söpredéket.

a nagy hohoohooo 2015.10.04. 08:23:18

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

Nagyonbuta jobbikuSS-CÖF-ös nyugger a bankokról ,Orbánkisgazdid bankellenes :nem hárítják át,de közben sunyin lapít,mert az természetes,hogy mégis áthárítják,a banknak nemcsak az apparátusa, hanem a tőkéje is kivonul. Emiatt még szűkebb lett a hitelpiac (az emlegetett magyar tulajdonú bankoknak honnan lenn ugyanekkora tőkéje?), s hitelek híján még kevesebb a termelő beruházás, újabb vállalkozások dőlnek,dőltek be, ami miatt újra kevesebb lesz a munkahely, kevesebb az adóbevétel. De, mint tudjuk, a negatív növekedés is növekedés.
Egy bank csak akkor működik, ha hitelez, ugyanis a hitelek után fizetett kamatokból van bevétele. Ha nem hitelez, lehúzhatja a rolót, mert az olyan, mintha a trafikos csak ülne a boltjában, s nem adna el semmit. Egyébként a magyar népet sem tudnák "húzni", ha nem hiteleznének. Mert akkor mivel "húzzák" a magyar népet? Talán a betétek után fizetett kamatokkal? Az, bármilyen kevés is, a banknak kiadás, nem nyereség. Nyeresége akkor van egy banknak, ha "forog", ha "dolgozik" a pénz, azaz hitelként odaadják a vállalkozónak, aki jó esetben kitermeli nemcsak a hitel összegét és a kamatot, hanem még nyeresége is keletkezik. A gazdaság csak így működik. Ha a bank nem hitelez, a vállalkozó nem tud üzemet építeni, gépeket venni, fejleszteni, tehát termelni sem. Tehát egy bank akkor "húzza" a magyar népet, ha kivonul, elviszi forgótőkéjét, s nem magyar, hanem osztrák, német, angol stb. vállalkozásoknak fog hiteleket adni.
Gondolkozni az nem megy jobbikuSS birkaaggyal.Most egy kicsit próbáljunk objektíven és nem pejoratív módon gondolkodni!
Sikeres az az ország, ahonnan már a pénzügyi befektetők is kivonulnak?
Válasz: NEM!
Arról nem beszèlve, hogy minden egyes banki fiók bezàràsàval, banki leèpítèssel, kivonulással emberek kerülnek az utcàra....
Sok esetben nyelvet beszèlő, jól képzett munkaerő kerül utcára.
Vajon a következő munkahelyük hol lesz? Itthon, vagy külföldön?
Hülye népnek hülye országban hülye vezetése van, mert megérdemli.
Sajnos olyan szinten le lett butítva ez a társadalom,hogy semmi nem érdekli őket,csak amit a pártok mondanak!Ennél tovább nem látnak!Nem értik meg azt sem,ha egy bank lelép,az senkinek nem jó!Ha pedig a közműveket államosítják,az sem lesz jó,csak a szarházi tolvaj politikusoknak!Nem lesz fejlesztés,több lesz a munkanélküli!Több száz embert építettek le akiknek a nagy része munkanélkül. Megint sok beszállító maradt megrendelés nélkül. És megint tőkét vontak ki. Biztos hogy ennek annyira örülnünk kell?

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.04. 08:24:51

@a nagy hohoohooo:

Mivel nem vonulnak ki a befektetők Mo-ról, értelmetlen egész zavaros hozzászólásod.

a nagy hohoohooo 2015.10.04. 08:27:10

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Nagyonbuta jobbikuSS birkaszar,Így kezdődött a FideSS korrupciós maffia alakulása:

Székesfehérvár, gimnázium. Két barát - Orbán Viktor és a nála 3 évvel idősebb Simicska Lajos.

1981-1987. ELTE Kollégium. Baráti társaság: Orbán Viktor, Simicska Lajos, Varga Tamás, Fodor Gábor, Kövér László, Stumpf István, Áder János és a holdudvar.

1987.-1989. Fodor Gábor, Molnár Péter, Orbán Viktor, Kövér László a Soros György által, kimondottan számukra létrehozott Kelet-Európa Kutatócsoport névre hallgató alapítvány rendszeres apanázsban részesülnek. Praktikusan a ma olyannyira gyűlölt Soros György pénzéből élnek két évig.

1988. Megalakul a Fidesz. Az MSZMP átmenti a pártvagyont az MSZP-be... Orbán Viktor figyel és tanul. Az MSZP pénztárnoka kezdetben Máté László, 1994-től Boldvai László, majd 1998-tól tavalyig Puch László, a Fideszé eleinte, 1992-ig Varga Tamás, majd annak leleplezett bűncselekmények miatti távozása után Simicska Lajos.
Orbanisztánban nincs korrupció! Az nem is magyar szó!
Volt a legeslegelején a tiszti-kaszinó-mutyi is. Az összeg mai felóccsított forintban legalább 20-szor magasabb volna.
Mint ismeretes, a FideSS az MDF-fel közösen mintegy másfél milliárd forintra tett szert az államtól ingyen kapott Tiszti Kaszinó eladásakor.Ja, miután Simicska Lajos APEH-elnökként megtette, ami meg kellett tennie ahhoz, hogy eltussolja,kimossa a fijúkat.
S aztán a mutyi mutyi hátán,a csúcson beletelt a pohár egy adóellenőrnél, feljelentette a NAV-ot.
A Horváth András NAV feljelentéséről az elkobzott zöld dosszié hová lett?
Ami az 1000 milliárdos ÁFA csalásról szól ,amihez a NAV ellenőrzési igazgatóságának felszámolása vezetett és azt 2010-ben Orbán rendelte el.
Így kezdődött a FideSS korrupció:"A kezdet:

1991.-1993. A Parlamentbe jutott pártok számára székházat biztosít a törvény. A Fidesz a politikai rivális MDF-el közös Tiszti Kaszinó épületét eladja a Magyar Külkereskedelmi Banknak. A székház-rész ráeső nettó 697 millióját a Bank átutalja a Fidesznek. A Fidesz ebből 574 milliót utal a FICO Kft. számlájára, melynek ügyvezetője Simicska Lajos. A FICO tovább utalja a pénzt több tucatnyi, zömében akkor létrehozott vállalkozásnak, melyek tulajdonosi körében Simicska Lajos, Schlecht Csaba, Pusztai Zsuzsanna (Simicska Lajos felesége), Kövér Szilárd (Kövér László öccse), Varga Tamás apja, Kövér Szilárd sógora és több volt évfolyamtárs, azok feleségei, barát és rokon megtalálható.

Később ezen cégek egy része Schlecht Csaba nevére kerülnek, aki eladja a vállalkozásokat (a nem kis összegű köztartozásokkal egyetemben) Kaya Ibrahimnak és Joszip Totnak.

1999.-ben kipattan az ügy. Az nyomozás sajnos nem vezet eredményre. A cégek dokumentumai, a külföldi vásárlókkal és a cégek által felhalmozott jelentős köztartozásokkal együtt eltűnnek. Az APEH tehetetlen, lezárja a vizsgálatot, törli a cégeket a cégnyilvántartásból. Az APEH elnökét ekkor Simicska Lajosnak hívják, helyettesét Vida Ildikónak, a miniszterelnököt pedig Orbán Viktornak. Simicska sajnálatosan rövid ideig, 1 évig van ezen a poszton, véletlenül éppen akkor, amikor a fenti ügylet vizsgálatára sor kerül.

2000-ben váratlanul (4 évvel a megbízatása lejárta előtt) távozik posztjáról Györgyi Kálmán legfőbb ügyész. Helyére Orbán Viktor (a Fidesz és a MIÉP összefogásával megszavazott) Polt Pétert nevezi ki, a kinevezés 7 évre szól.

2002-ben, a kormányváltás után újra indul a nyomozás Kaya Ibrahim/Joszip Tot ügyben, de az ügyészség sorra elutasítja a vádemelési javaslatokat. Ahogy a cégeladások esetében, a Postabank ügyben sem találja megalapozottnak a vádakat a legfőbb ügyész. A Fidesz kormány alatt konszolidált Postabank - szakértők véleménye szerint - legalább 52 milliárd forinttal magasabb összeget nyelt el a költségvetésből, mint az indokolt lett volna. Ennek a pénznek a további sorsa ismeretlen. A nyomozás vádemelés nélkül megszűnik.

Nem jár eredménnyel az Országimázs Központ, az Ezüsthajó Kft. és a Happy End Kft. ügyében megindított nyomozás sem.

A több tucat, hasonló ügyben tett feljelentés egy része elévül, egy részét a legfőbb ügyész - Polt Péter - sajnálatos módon nem találja vádemelésre alkalmasnak. "

Toportyán Zsóti 2015.10.04. 08:28:39

Álszent szarházi ügyben saját portán kéne seperni legelébb magát angyali oldalinak képzelő betegségben szenvedő jobber.

a nagy hohoohooo 2015.10.04. 08:32:48

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

Az emberi butaság és hülyeség határtalan... Ez már nagyon sokszor bebizonyosodott,de a JobbikuSS birkaszar ebben is etalon...

Na dalold szépen te kis mihígmélymagyar hímvessző...salalala..

Republic : Repül a bálna dalszöveg, videó - Zeneszöveg.hu
www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/4575/.../repul-a-balna-zeneszoveg.html
Repül a bálna. Ez a parancs. Érik a narancs. Repül a bálna. Repül a bálna. Aki hülye, az is marad!
Kivonul Magyarország megmentője.
Michael Hasenstab, a Templeton Global kötvényalap kezelője úgy látszik, stratégiát váltott, és szép lassan kivonul a magyar állampapírpiacról, írja hosszabb elemzésében a Portfolio.

A Templetonról korábban a Wall Street Journal is írt, miszerint kifejezetten szeretik a kockázatos, de nagyobb hozamot ígérő befektetéseket, így amikor az Orbán-kormány 2010-ben összeveszett az IMF-fel, a Templeton járult hozzá a legbőségesebben az államkötvények felvásárlásával Magyarország finanszírozásához. Hasenstabbal Orbán Viktor is többször találkozott.

A Templeton több mint tízmilliárd dollárt pumpált Magyarországba. Egészen idáig, tavaly ugyanis megkezdődött a kivonulás, főként a forintalapú kötvényekből szállnak ki, a Portfolio kalkulációja szerint 9,5 milliárd alá esett a forintalapú befektetés értéke.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.04. 08:34:52

@a nagy hohoohooo:

Két érved van itt:
- Soros pénze,
- mutyizás.

Na most! Szerinted aki valaha kapott valakitől pénzt, az köteles élete végéig egyetérteni azzal, akitől a pénzt kapta?

Mondjuk ha most kap egy intézmény állami pénzt, az köteles ezek szerint Orbánnal egyetérteni.

Mutyizás, korrupció. Ebben biztosan vétkes a Fidesz, mint ahogy mindne más párt is. De ennek mi a politikai következménye? Semmi.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.04. 08:36:00

@a nagy hohoohooo:

Az egyik kivonul, a másik bevonul. Ilyen az élet a kapitalista gazdaságban.

a nagy hohoohooo 2015.10.04. 08:45:06

Orbán valóban nem volt kommunista,de az ők tevékeny segítségét élvezte : "S kérje számon rajtuk "az ígéreteket szabadságról, jólétről, demokráciáról", mert ezek már Orbán előtt ködbe vesztek." - kis naiv...
Kis szemelvény 1986-ból:
"Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.
A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna." Horváth István volt akkor éppen Kádár belügyminisztere és Stumpf István apósa...

Ismerjük már Fidesz-politika alapmondatait:

Ismerjük már Fidesz-politika alapmondatait:
"Ne azt figyeljék, amit mondok..." és "csak nem gondoltad komolyan?
A FideSS ultraliberális pártként látta meg a napvilágot és hogy maga Orbán Viktor volt a legnagyobb liberális Magyarországon - egészen 1994-ig, amikor a választási vereségből rájött, hogy populizmussal több szavazatot lehet nyerni, hisz megvezethető hülyéből mindig több lesz.
Igazából sose volt igazi liberális,igaz,konzervatív se.Orbánt csak a hatalom érdekelte mindig is.A hatalomért.
Miután 98-2002-ben először kormányzott a Fidesz, Orbán Viktor megízlelhette milyen is irányítani egy országot és mennyi hatalommal jár ez. Miután 2002-ben elvesztette a választásokat(amit egyébként a közvélemény-kutatások szerint meg kellett volna, hogy nyerjen), kikészült.Onnantól kezdve csak az érdekelte, hogy hatalomra jusson(ennek érdekében sok mindent meg tett).Ezért lett a 1990-ben még liberális, később konzervatív, de most már csak demagóg, populista és hatalommániás Horthyt majmoló pojáca,ám veszélyes pojáca ,veszélyes a demokráciára,s mindenre ami emberi érték.
Érdekes, hogy 2002-2010 között majdnem napi hír volt az "alvilági leszámolás", hol ezt hol azt ölték meg, hol itt robbant bomba hol ott, autókat, kukákat gyújtogattak ..... és érdekes módon minő nagy nyugalom van 2010 óta! Az ellenállás, a tiltakozás, a tüntetés, a hőzöngés az ellenzék dolga, mindig a regnáló hatalom ellen. Ezek szerint a FideSS nagyon jól működött ellenzékben, vagy a mostani ellenzék nagyon béna. Ezért is volt furcsa a "békamenet" tüntetése felvonulása a kormány mellett..... most miért nem állnak ki mellettük?
Azért mert azokat mind a FideSS uszította, csinálta, pénzelte.
Azt hiszem a mai magyar valóság megértése,sokkal egyszerűbb mint azt sokan gondolnák.A legobjektívebb kritikával is csak arra a megállapításra lehet jutni,az egész alfája és ómegája,az elmúlt évtizedekre nyúlik vissza.Orbán azoknak akik kitartanak mellette bizonyára jó egzisztenciát ígért ha hatalomra jut.Minden ennek volt,és van alárendelve.Az EU-ból dől a pénz,a 2/3 totális hatalmat biztosít,és a többi meg nem érdekes.Ha kell az ördöggel is hajlandó összefogni a hatalom megtartása érdekében.Nagyon jól érzékelte,a választók jó része finoman szólva alul-informált,egy szint alatt megvehető ezzel-azzal.
Az ország szegényebb fele nagyon is érzi az orbáni szociálpolitika büntető és megalázó jellegét.Miközben a kormány azon céljával, hogy a költségvetésből erre a célra áldozható pénzeket takarékosan kívánja felhasználni, ezt a célt aláássa azzal, hogy az igénybe vehető főleg a gyermekek után járó támogatások egy részét alanyi jogon juttatja és nem a rászorultság elvét alkalmazza.Ezzel indokolatlanul előnyben részesíti a jómódú felső középosztályt , akik erre egyáltalán nem szorulnának rá.

a nagy hohoohooo 2015.10.04. 08:54:27

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
"Na most! Szerinted aki valaha kapott valakitől pénzt, az köteles élete végéig egyetérteni azzal, akitől a pénzt kapta?

Mondjuk ha most kap egy intézmény állami pénzt, az köteles ezek szerint Orbánnal egyetérteni.

Mutyizás, korrupció. Ebben biztosan vétkes a Fidesz, mint ahogy mindne más párt is. De ennek mi a politikai következménye? Semmi. "

Nagyontúlértelmes mihígmélymagyar,CÖF-ös nyugger,itt van pl:.a Sukoró ügy ,tom csak a gazdád seggét véded barna szájjal.
Egy szónak is száz a vége.
Idézem:
"A találkozón a Fidesz-elnök a telekcserében érintett Blum szerepe mellett azt rótta fel a milliárdos üzletembernek, hogy a beruházásban nem érdekeltek a jobboldalhoz közel álló cégek."
Szóval kaszinó 2000 munkahellyel...és most más lapátolja ki a pénzt mint eddig....ja és persze az új ügyletre új ruhát kell varrni.....az az a szabót is és az anyagot is a mi befizetett adó forintjainkból pénzelik... Tehát a megbeszélésen, Laudert megkérték, hogy "jobboldali" tőkét, is vonjon be a beruházásba, cserébe a kormányváltás után mehet a dolog. Az ügyészség nem tudott a találkozóról (Lauderéknek feljelentést kellett volna tenniük Orbán és MJ ellen befolyással való üzérkedés miatt, mivel ezt nem tették meg sárosak, viszont jogosan hívatkozhatnak arra, hogy zsarolás történt). Amikor a kormány rájött, hogy az ügyészség túlbuzgó, megpróbálta megakadályozni, a kihallgatást, de már késő volt. Lauderék viszont elkezdték kiszivárogtatni a megbeszélést, hangfelvétel is lesz nemsokára. Orbán megpróbálta menteni a menthetőt tehát .Az se számít, ha Orbán karóba húzta Laudert a megbeszélésen. A lényeg, hogy Orbán elhallgatta, pedig tudta, hogy sáros a biznisz.. Vajon miért nem mondta a kampánybeszédében, hogy találkozott a törvénysértő sukorói befektetőkkel? Az hogy istenkomplexusa van eddigis világos volt, de most azért (megint) kiderült, hogy sunyi...
Klasszikus koncepciós per. Gyurcsányra vadásztak/vadásznak csak még mindig nem találtak semmit. Azt nem értem, miért nem volt elég a totális karaktergyilkosság illetve az ellenzéki pártok teljes felszámolása illetve a választási rendszer fidesz többségi győzelmet garantáló átalakítása. Mennyire pitiáner, velejéig rohadtnak kell lenni ahhoz, hogy hat év után, -egy szétbäszott országban- Gyurcsány legyen a mumus. Ki az a szellemi fogyatékos aki vevő erre? Vagy ki az az idióta akinél a félhalott Biszku pere napirenden szerepel? Nincs más gond ebben a mocsokban úgy tűnik.
Hosszú út vezetett idáig. Orbán tovább lapít Sukoró-ügyben.Például nem semmi, hogy a választások előtt öt hónappal az ellenzéki párt elnöke közli a külföldi befektetővel, hogy Magyarország újra jogállam. Lám-lám, nem is sejtettük, hogy már januárban lezajlott az fülkeforradalom!
Szerencsére Orbán nem engedett a jogállamból, bármely országból is érkezzen a befektető.
"Orbán Viktor Lauder értésére adta, hogy Joav Blum izraeli-magyar üzletember helyett szívesebben látná a beruházásnál George Patakit. A találkozón a Fidesz-elnök a telekcserében érintett Blum szerepe mellett azt rótta fel a milliárdos üzletembernek, hogy a beruházásban nem érdekeltek a jobboldalhoz közel álló cégek."
Hmmm ... Ronald Lauder vajon melyik országból is érkezett?
Akkor a FideSS még őrjöngött, hogy nehogymá'. Túl közel van a hely Felcsúthoz és ugyebár ott csak egy valaki garázdálkodhat... anno beszéltek szennyvíz elvezetés hiányról stb-stb. Ezt a party-t ők akarták megcsinálni és leütötték a kezükről a tutit. Most mégsem állhat neki Vajna papa Casinót építeni a tó mellé, pedig szeretne...A fiúk kísérletezgettek velünk. Bár el kell ismerni, bátran kezdtek, egyből egy 3000 milliárdos próba volt az első kör. Szerintem ők is meglepődtek, hogy nem gyulladtak fel autók, kukák és nem lángolt egy tévészékház sem.
Aztán a szárnypróbálgatások erőteljes csapásokká váltak. Lehetett komplett kerületet kiárusítani, alkotmánybíróságot személyre, pontosabban pártra szabni, választási törvényt, alkotmányt módosítani úgy, ahogy nekik tetszik és még mindig nem történt semmi.
Majd családtagokat saját lábra állítottak, és még mindig néma csend. Így hát meg lehetett spórolni rengeteg fáradtságot és most már a szabad rablás kvázi kötelező feladat lett. Az se felejtsük el, hogy épp most akarják a állami földeket állami kölcsönből magánkézre játszani.
Ezért most jött elő Sukoró.Nekik.
Na de hogy a Gyurcsány még mindig szabadlábon....valahogy még mindig nem teljes ez a világ. Egy valaki számára....
Ez a szavazóinak szól. Fenn kell tartani a "kommunista veszedelmet" akárcsak a "az amerikai liberális támadást" és a "migránsok elleni határvédelmet". Amíg megosztott a nép és nem látja, nem érti a problémákat, addig ők el lesznek az országfosztó FideSSmaffiával. Nemrégen a Questor előtt 3 vagy4 nyugdíjas kommunistázta a pénzükért sorban álló embereket. Sikeres a kommunikáció. Most jön újra Biszku, a nácikkal együtt megint lehet uszítani a sok barmot. Lényeg a gyűlölet és a megosztás! -ez a FideSS-kampány-pszichológusuk működő elve.

a nagy hohoohooo 2015.10.04. 09:18:15

Fogynak a menekültek, és ennek a felemás gumicsizmás és eszűnek kell valami új amivel félelembe tarthat másokat.
Ez a lételeme.Mint a liberális internacionálé volt alelnöke, ezt Orbán kikéri magának:
"Amit a horvát miniszterelnök mond, nem tekinthetjük a horvát emberek véleményének."
Zoran Milanovic horvát kormányfőre a Szocialista Internacionálé megbízottjaként kell tekinteni, akinek az a dolga, hogy támadja Magyarországot".
Már Tito is az imperialisták láncos kutyája volt,na, de tudjuk-e ki áll a szocialista internacionálé mögött? Hát persze hogy a Soros.Orbánnál Soros láncos kutyája,és a:Megállj, megállj kutya (Szerbia)Horvátország ....Miért emlékszem Rákosi ,Horthy éra szövegekre, ha Orbánt hallom?
Ez az egész "népvándorlás" egy humanitárius katasztrófa. nincsenek jó megoldások, a rosszak közül kell kiválasztani a legkevésbé rosszat. Ez mindenkinek nyűg, gond, probléma, bizony nem lehet belőle kijönni veszteség, áldozat, ráfordítás, munka vagy stressz nélkül. Nincsenek jók meg gonoszak, mindenkinek kicsit piszkos lesz a keze/lelke.
Egy pszichopata van csak a gáton, aki lubickol a helyzetben, kivirult, elemében van,pörög és jól érzi magát. akinek ez nem egy csapás, hanem élete egyik legnagyobb lehetősége.
Ámde az a felismerés, hogy Orbán nemzetvezető"tesvér" minél primitívebben beszél, érvel, annál sikeresebb Pannóniában,az biz szär ügy,elvégre kultúr nemzet szeretnénk lenni a...a...az egyre távolabbi jövőben.....
FideSSes,nemzetthy,nyilas , független, bárki magyarázza már meg, hogy 1989 után letettük a garast a horvátok mellett ideológiai/vallási és történelmi alapon, 25 éven át építgettük ezt a kapcsolatot, mi voltunk az EU tagságuk legnagyobb támogatója és akkor pár hét alatt szinte szándékosan lenullázuk 25 év melóját?! Mi ér meg ennyit? Hernádi Zsolt, az INA Putyinnak való átadásának megtorpedózása, a MET-en át Orbánnak tolt 100 milliárdok?!
Abban meg csak reménykedni lehet, hogy amit Orbán összetrollkodik, azt külföldön nem tekintik a magyar emberek véleményének..Meg abban, hogy a külföldi emberek nem veszik át Orbán bunkó nyilas stílusát
Olvasom egy Orbánhívőtől, hogy Orbán végigment a damaszkuszi úton
Csak azt nem írta oda, hogy mindent ellopott közben, ami útjába került.
Amit a magyar miniszterÁlnok mond, Európa szerencsére nem tekinti a magyar emberek véleményének...én meg főképp....Pedig nagy baj is lehet abból, hogy miket mond Viktor elefánt az Európa porcelánboltban.
Az ideológiai alapvetés. Egy könyv, amit a frontvonalon, a csaták közötti pihenőidőkben ró papírra. Lehetne "Harcaim" a címe.
Persze semmi sem biztos.
Talán csak annyi, hogy itt egy törpe gyűlölködő minoritás habzik.

Érdemes felfigyelni arra, hogy a magyar miniszterelnök kezdi "kinőni magát" európai horizontú, sőt világhorizontú politikussá, gondolkodóvá. Ahogy ez bele tud szeretni a saját ötleteibe, az azért nem semmi! A felcsúti géniusz a saját stadionja mellett mer nagyot álmodni, látnoki erővel jósolja Európa kultúrájának az iszlám világba való elsüllyedését. Miért? Mert nem ismeri az európai kultúrát, annak erejét. Lelki világa felderül középázsiában meg sem látva az ottani despotákat, ami a mi itteni despotánkat ismerve nem is csoda.

A centrális erőtér nagy megálmodója szerint hazánk képes a térség növekedési centrumává lenni. Nyilván nem izgatja fel az a tény eközben, hogy a GDP szintje még mindig a 2008-as válság utáni. Ő nem a számok, hanem az álmok embere. Mer nagyokat álmodni, mert ez kifizetődő, hisz a sok ostoba felül neki és ezt ő előre tudja.
Aki pedig felébred ezekből az álmodozásokból, az "rátámad a nemzetre". Közben pedig ha a német autóipar köhög, a magyar gazdaság azonnal lázas lesz, ágynak esik. (Mekkora a rettegés a Volkswagen-botrány miatt!)

De a magyar miniszterÁlnok álma szerint ez a nyiszlett gazdaság lesz a térségünk növekedésének motorja. Ha a kutyával ezt megetetik, akkor az megdöglik belé!

a nagy hohoohooo 2015.10.04. 09:48:27

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Besírok ..mert mimértelmeset tudsz te agymosott nagyontúlértelmes Vona legelőjéről lapítva Orbánén-hátha ott dúsabb a fű-mihígmélymagyar birka kérdezni:
Ennyire tellik:
"

a nagy hohoohooo 2015.10.04. 09:51:50

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
" maxval bircaman megbízott szerkesztő · bircahang.org 2015.10.04. 08:25:39
@a nagy hohoohooo:

Fábián Ágoston az eredeti neved? Na és? "
Ha egy csepp CÖF-ös nyugger eszed lenne,de nincs:
Replay:Még az is lehet nyer Orbán,van még sok olyan tiféle megvezetett mihígmélymagyar,lásd alant ,mint pl:

www.facebook.com/photo.php?fbid=10204939598555087&set=a.1705644486329.2087691.1394545009&type=3

Fábián Ágoston az Orbán szaraevő szépfiú a gárdista:www.facebook.com/profile.php?id=100004077741763...

Aki szó szerint írja:"Fábián Ágoston Miért kell folyton kifigurázni az igaz magyar lelkű embereket,Vessetek rám követ,de csak annyi kellene Erdély visszaszerzésért folytatott háborúhoz,hogy Orbán miniszterelnök úr székletéből fogyasztanom kell,hát istenemre megtenném a hazámért és a magyar nép miniszterlnökéért".
Háát jó étvágyat hozzá.......

Nem kéne inkább nem korán reggel önkielégíteni magad és a mihímélymagyar söpredéket.

a nagy hohoohooo 2015.10.04. 11:11:54

Balog Gábor bérfirkász elég szelektív az emlékezeted,mint a:"Pistike HÜJE" falfirkák nemzetthy egója .
Elképzelhető, hogy kommunistákból valóban a legalja jutott nekünk, hiszen annak idején sajnos,mint Orbán Viktor gimnáziumi KISZ titkár,az apuci Orbán Győző a kőbánya párttitkára,az anyuka Sipos Erzsike néni pártbizottsági munkatárs aki tanítónői hivatását adta fel ,hogy fiacskáját a kis Viktort protekcióval a jogi egyetemre bedugja.
De szép társaság az őt,őket körölvevő ,a hatalomba pátyolgató érdek áruló MSZMP tagok is ,mint Pozsgay Imre ,Szűrös Mátyás,Pintér Sándor,Matolcsy György ,Boros Péter,...és így sorban,de még csak nem is az a legnagyobb baj, hogy miközben sok százezer kommunista család őszintén hitt a dolgozók ügyéért harcoló szocializmusban, addig ezek karrierista nyikhajként – a többi rendszerváltó banditához hasonlóan – csak kapaszkodóként, eszközként használták a Kádár- rendszert.
A tragédia az, hogy míg a hithű kommunisták nem tagadták meg múltjukat,addig ezek az árulók gyűlölettől fröcsögő hangnemben gyalázzák egykori sorstársait, elvtársaikat. Illetve nem. Az elvtársait nem. Ahhoz ugyanis elvek kellenének, viszont szó szerint az a legalja, gerinctelen és elvtelen senki.

Veridicus76 2015.10.04. 11:38:36

És elősorjáznak a kerti budiból a pondrók, kik létének egyetlen értelme az Orbán-gyűlölet. Ennek kielégítéséért boldog örömmel szopják torokra a retardált zágrábi faszt, és örömmel veszejtenék el Magyarországot a népvándorlásban - elfelejtve, hogy holokauszt-centrikus világnézetük és homokos rögeszméik okán a saría legelső áldozatai lennének. Szegény gyűlölködők.

a nagy hohoohooo 2015.10.04. 14:10:16

@Veridicus76: Beszarok,a röhögéstől,egy jobbikuSS az végre megtalálta a tükrét....

poor 2015.10.04. 17:37:22

@Veridicus76:
Na figyelj börtönben a helyed mert támogatod lopásokat! Mondm gyülölködő droid miért is az teszi tönkre az országot aki nem szarik az asztalra? Nektek ez kell ez most a menö, az asztalt verjük mint régen az oroszok!

imres 2015.10.04. 19:42:56

@a nagy hohoohooo: elvtárs!
Mi ez a szófosás? Mit műveltél hülyegyerek?
:)
Azt hiszem, Veridicus76 rövid, velős, faszszopásra utaló mondata tökéletesen jellemzi gondolatvilágod.
Persze, ha gondolod, továbbra is koptathatod a billentyűzeted. Hatékonysága annyi, mint hóviharban a tyúkfing.

a nagy hohoohooo 2015.10.04. 19:45:18

@imres: Aha,tiszta eset ,te vagy az a:"tyúkfing"...azé'lett büdi...

Lajos Csánó 2015.10.04. 19:58:50

@a nagy hohoohooo: Felesleges a birkával vitatkozni!Megérteni nem tudja,belátni nem meri,esetleg nem akarja!

bontottcsirke 2015.10.04. 20:03:30

Ezért kár volt széttépni a nemzettestet, hogy ilyen agyalágyultak vezessenek egy szintén nem spíler népet. Mindegy lassan összenő, ami összetartozik.

Proud Mary 2015.10.04. 20:10:21

@a nagy hohoohooo: szevasz náci, kiengedtek hétvégére?

a nagy hohoohooo 2024.01.19. 14:20:21

Szevasz seggfej bankban az állam is tulaj

Nem mindegy a hülye okoskodik,vagy az okos hülyéskedik?

Naná,a banknak ,ahogy az államnak nincs pénze,pénze nekünk van adófizetőknek .
A bank pénze 95 %-ban az embereké ,a kártyásoké,a betéteseké,a kis és nagy befektetőké ,a miénk ,azt forgatja meg a bank és nyer vagy veszt rajta ,de az állami bank veszt ezen ,a veszteséget újra és beszedi tőlünk ,egy végtelen lenyúló kéz kotorászik a zsebünkben azon élősködik ,vagy normális ,demokratikus országban a nép boldogulására fordítja a kormány ,nix ingyenebéd ,se kedvezményes banki ingyenhitel ,se kedvezményes 7 személyes autó,se kedvezményes hitel ,ahogy CSOK sem,se óvodai ingyenkaja,se ingyentanköny ,mi adófizetők hizlaljuk a maffiállamot..

Európában dobogós a kormány az emberek megsarcolásában .
Menni fog ?csakmert betűk vannak benne ,szavak és számok höhöö..amik ugye arabok és egzaktak..höhöö..ja ezek neked ősellenségek..
süti beállítások módosítása