szavazas_1.jpgÉrtem, hogy elveszett Magyarország, oda a haza, káosz lesz, a hold becsapódik a napba, leszáll az örök sötétség, fussatok bolondok, mindmeghalunk. Értem, hogy mindezt azért mert a Jobbik nem segítette a Fidesz hazafias, nemzetmentő, önzetlen, áldozatkész munkáját hősies, bátor harcát. Értem, hogy a letelepedési kötvény nem alkalmas letelepedésre, egy jelentéktelen ügy, ahogy Kósa Lajos mondta: egy "eladó Wartburg. féltengely".

De, ha tényleg a 24. órában járunk, a nemzetközi háttérhatalom és összeesküvés Magyarország elpusztítását tűzte ki célul, ástak nekünk egy sírt amiben elsüllyedünk, a barbár hordák rövidesen eltaposnak minket, akkor nem kellett volna esetleg, talán tenni egy lépést az ellenzék fele is?

Nem, nem a Jobbik miatt, nem Vona Gábor miatt, még csak nem is a 98% százalék miatt kellett volna lenyelni a békát, elmondani Rogán Antalnak, hogy nincs több üzlet, hanem éppenséggel

a magyar nemzet egésze miatt,

aminek megmentése az első és a többi.

Még akkor is, ha a letelepedési kötvénynek mindehhez semmi köze, s azt egyébként is kivezetik egyszer majd, mert mindig is ezt akarták, mert már nincs szükség rá, de egyébként is biztonságos, a legkiválóbb konstrukció az egész univerzumban.

Ha, Magyarországért mindent meg kell tenni, akkor a letelepedési kötvény eltörlése igazán nem lett volna nagy áldozat, legfeljebb a Fidesznek el kellett volna fogadnia, hogy az ellenzék eredményt ért el egy állítólag teljesen lényegtelen ügyben. Mondhatta volna Orbán Viktor, hogy rendben, „okos enged, szamár szenved”, de nem, ők nem tudtak belenyugodni abba, hogy nem minden úgy lesz, ahogy eltervezték.

Amit igazán nem értek, hogy ha a Fidesz számára Magyarország az első, a magyarok mindig számíthatnak a kormányra, a magyarságért semmi sem drága, akkor miért nem tudták megvenni annak a Wartburgnak a féltengelyét?

Én azt hittem, hogy ez az alaptörvény-módosítás annyira, de annyira nemzeti sorskérdés, hogyha Vona Gábor azt kéri ezért cserébe, hogy Orbán Viktor hányon cigánykereket, akkor a miniszterelnök úr azt is megteszi. De, talán ezek szerint nem is annyira fontos ez az egész...

Tudom, hogy jelenleg a Jobbik a megtestesült, legfőbb gonosz, Brüsszel és Mekka ügynöke, elvált a szar a májtól és a többi, de

a történelem az Orbán-kormányra fog emlékezni,

amely nem tudta megmenteni a hazát, mert a nemzetmentés helyett az üzlethez ragaszkodott.

Elszaszer Tibor Csörsz

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr4511943631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.11.08. 22:41:48

Választások előtt néhány héttel megérteném, mert ezzel a húzással a Jobbik szavazóinak jelentős részét maga mellé állíthatta volna, de így...
Akár még a szavazás előtt visszavonhatta volna azt a nyomorult kötvényt, és hagyhatta volna Vonát a jégen vergődni, mint ahogyan a boltzárral csinálta, de nem.
Mindenesetre tanulságos helyzet. A Fidesz részéről a taktikai érzék hiányát, a Jobbik szemszögéből a kicsinyes érdekkergetést bizonyítja, aminek semmi köze a pátoszos szólamaihoz. Pont annyira veszi komolyan a népszavazás eredményét, ahogyan a szoci morzsapártocskák. Csupán meglovagolja az az alapján nyíló lehetőségeket, de semmi egyebet nem vesz figyelembe.
Szerintem ezzel Vonáék rengeteg szavazót veszítettek, míg a kormány gyengébb eszközökkel megoldja másként a dolgot, viszont jó szólam lesz másfél év múlva az újabb kétharmadhoz.
Vannak dolgok, amik nem mennek erőből.

Zsoltbacsi 2016.11.08. 23:43:38

A népszavazáson egy táborba terelték a fideszes-jobbikos szavazókat, és most kilőtték a jobbikot. Ennyi.

GNDL 2016.11.09. 00:44:25

Mondjuk azzal már tényleg ne is foglalkozzatok, hogy Magyarország számára a menekültek/migránsok/bevándorlók szinte semmi problémát nem jelentenek, ellentétben a rekord alacsony bérekkel, a rekord magas adóterhekkel, a gazdaság zuhanó versenyképességével és a rekord korrupcióval, az otthon maradt szakképzetlen és/vagy iskolázatlan-, de többségükben kétkezi becsületes munkára már tökéletesen alkalmatlan magyarokkal szemben... ti azért csak rázzátok az ökleiteket ahogy szoktátok, attól lesz prosperáló egy nemzet... az orosz népmesékben, állítólag... :)

Buday András · http://polgarda.blog.hu 2016.11.09. 05:23:45

Nehéz menteni ezt, de dicséretes, hogy megpróbáltad.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.11.09. 11:02:44

@GNDL: Köszönjük a "magvas", "tényszerű", "értékelő-elemző", "tisztán látó", és objektív hozzászólást, melyből megtudhattuk, hogy a határok közelében lerabolt földek tulajdonosai hallucinációk áldozatai, vagy Orbán-bérenc handabandázó, valamint Mo legális, életvitel szerűen itthon tartózkodó lakossága csupán szakképzetlen nyomorék alkoholisták halmaza. Jó tudni, hogy nem mindenkit vakítanak el a politikai nézetei, és vannak még akik nem hagyják a saját véleményüket politikai szélkakasok által megfogalmazni :).

prognosys 2016.11.09. 15:55:04

Alapvetően az a baj az egész elcseszett magyar politikával, hogy minden párt a saját mikrokozmoszának akar megfelelni a másik mindenáron való eltaposása mellett.

És még a mikrokozmoszokon belül is káosz uralkodik, ahol szinte semmiben nincs egyet értés, csak a széthúzás. Így nem lehet tudni, hogy valójában ki mit akar.

Nincs jövőkép. A társadalmi problémák szőnyeg alá söpörve, korrupció, struccpolitika, bizalmatlanság, inkompetens alapszervezetek, süket fülek klubbja nemzeti együttműködésnek eladva, stb...

Nehéz elképzelni, hogy ebből az országból bármi jó kisülhet.

Skankhunt42 2017.03.09. 12:55:47

@GNDL: én a helyedben elmennék mondjuk Röszkére a helyiekhez, és ott mondanám nekik ezt
süti beállítások módosítása