Vasárnap osztotta meg Apáti Bence neves balett táncos a Facebookon ezt a fotót, és ezt a szöveget -  most kedd este már 1300 megosztás felett jár. Mi viszont úgy gondoljuk, lehetne ez még több is. Mert vannak helyek, amik közelebb vannak, mint Amerika, és vannak emberek, akik mellett legalább annyira ki kellene állnunk, mint a homoszexuálisok mellett.

"Csíkszereda. 37 ezer lakosa közül 33 ezer magyar. A román kormány a napokban egy ilyen erődemonstració díszletei között helyezett el egy rekord méretű román zászlót Csíkszereda főterén a főbb közjogi méltóságok részvételével. Kedves liberális barátaim! Ha a melegek jogai melletti kiállás után marad egy kis időtök, legalább egy poszt erejéig -nem kell profilképet cserélni-fejezzétek ki együtt érzéseteket magyar testvéreitek iránt, akiket gépfegyverrel menetelő román katonák félemlítenek meg az anyaföldjükön.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ovi.jpgEgy távoli ország bírósága minimális szótöbbséggel eldöntött valamit, ami a legtöbbünk életére nincs semmi kihatással, de ez nem lényeg - végre megint van valami, amiért lehet okádni és gyűlölködni és persze nem a tényleg fontos dolgokkal törődni.

Szóval nomádként nagyon jól tudtuk, hogy a buzi = nem oké, a harcos dolga, hogy gyermeket nemzzen a törzsének. Aztán katolikusok lettünk, ahol azt mondták nekünk, hogy a szodómia halálos bűn, amiért a pokolra jutunk. Amikor részben reformátusok lettünk, azt tanultuk, hogy a katolikusoknak szinte semmiben sem volt igaza, de ebben a kérdésben igen, sőt, sokkal jobban kellett volna üldözniük a paráznákat. A nácik hazai kiadásától megtudtuk, hogy az egyház felesleges és a papok hazudnak, viszont a Nemzetnek ifjú harcosok kellenek, tehát a buzeránsokat tűzzel-vassal kell irtani. Őket gyorsan felváltották a komcsik, akik szerint a vallás a nép ópiuma, viszont a homoszexualitás ellenkezik a szocialista erkölccsel, tehát üldözendő és büntetendő.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

szivarvany.jpgAmi most van, az vélemény- és ízlésterrorizmus, amit egy szűk, fanatikus és szélsőséges kisebbség akar ráerőltetni a normális, egyébként toleráns és befogadó többségre. Aki ebbe a kórusba megfelelési kényszerből, néhány lájkért, vagy a szupranacionalista propaganda fejsimogatásáért heteroként maga is beáll szivárványozni, az házibulit tévesztett.

Az utóbbi napokban csak az nem látott szivárványszínű zászlótengert a létező összes webes felületen, aki egy barlangban él, vagy egy hegy tetején meditál Tibetben. Az elképesztően silány minőségű propagandát és kiváltott ellenreakcióit nézve kijelenthető, hogy ők jártak jobban.

Először is az lenne a kérdésem minden „elfogadó és toleráns” polgártársunkhoz: ti tudjátok egyáltalán, mit ünnepeltek? Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága – szembemenve  az USA évszázados demokratikus alapjaival, amely szerint a tagállamok lakosai saját maguk eldönthetik, milyen elvek, erkölcsök és törvények szerint szeretnének élni – kötelezővé tette az egynemű házasság elismerését. Ez az illiberális állam mintamodellje, jogfosztás, nem jogkiterjesztés, amely ellen hangosan tiltakoznotok kéne!

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bevandorlok.jpgJönnek a menekültek, ez már nem vicc, itt eszi őket a fene, Olaszországban már vonulgatnak és rombolgatnak, ott fetrengenek Milánóban, Calais-ben kamionokat támadnak meg stb. És ugyan, most mi a francot kellene kezdeni velük?

Zavarjuk el őket? Á, azt nem lehet, mert jogaik vannak; mert bizonyos körökhöz tartozók rögtön vonyítani kezdenének, meg egyáltalán: emberből vagyunk, nem?

Eresszük be őket? Á, azt sem lehet, mert a már itt élőknek is vannak jogaik; mert a másfajta körökhöz tartozók vonyítani kezdenének, meg egyáltalán: mi tartsuk el őket?

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

melo.jpgAki a szociális ellátórendszeren akar élősködni, az leghamarabb Ausztriában áll meg, aki pedig mégis úgy dönt, hogy szebb sorsra érdemes, gazdaságilag a béka feneke alatt lévő országunkat akarja gyarapítani munkájával, azt nem üldözni kell, meg beszólni neki, hanem tárt karokkal fogadni.

Napok óta próbálom emészteni, elemezni azt a helyzetet, ami a bevándorlóellenes plakátkampány körül kialakult. Amikor egy hete napvilágot látott ez az egész őrület, bennem is ugyanazok az érzések kavarogtak, mint az összes barátomban politikai hovatartozástól vagy világnézettől függetlenül: döbbenet, harag, szánalom. Amikor megláttam az első plakátot, köpni tudtam volna, pedig nem vagyok sem a korlátok nélküli menekültáradat, sem a multikulti híve.

Amikor a Jobbegyenes bloggere erős késztetést érez arra, hogy pénzt utaljon a Kétfarkú Kutyapártnak ellenplakátokra, akkor tényleg felcserélődtek a mágneses pólusok a Kárpát-medencében.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...