kenyszerzubbony_kicsi.JPGVagyunk néhányan, úgy 14-15 milliónyian, elvakult, nacionalista, beszűkült tudatú magyarok, akiknek olimpiai sikereinkről olyan idejét múlt és politikailag inkorrekt dolgok jutnak eszünkbe, mint a nemzeti dicsőség, vagy sportolóink nagyszerű egyéni és csapatteljesítménye. Még jó, hogy köztünk járnak a szellem napvilágának ballibsi őrzői, akik az ötkarikás mámor közepette is figyelmeztetnek minket a fasizmus veszélyeire, nehogy már túl jó legyen nekünk. Minden napra egy tahó sorozatunk mai sztárja Bartus László és az Amerikai Népszava. Gyönyörködjünk együtt az alábbi veretes sorokon.

"A nyári olimpiai játékokon a pillanatnyi állás szerint a a világra legveszélyesebb diktatúrák, köztük Magyarország, egymás után jönnek az éremtáblázaton.

Érdekes részeredmény az olimpiai játékok éremtáblázatán: a 12-16. helyig a világra legveszélyesebb diktatúrák egymás mögött foglalnak helyet. Köztük Magyarország 4 arany, 2 ezüst és 3 bronz éremmel Irán és Észak-Korea között a 13. helyen áll. Irán atomfenyegetést jelent a világra, akárcsak Észak-Korea, míg Magyarország a demokráciának álcázott lopakodó fasizmus fertőzésével jelent intenzív veszélt a szabadságra és a demokratikus nyugati civilizációra.

A sorrend a következő:

12. Irán

13. Magyarország

14. Észak-KoreY

15. Kuba

16. Fehéroroszország"

Jobbegyenes kommentár:

Tehát, a halmozottan terhelt Bartus László házilapja, az Amerikai Népszava azonban úgy gondolta, hasznos és nagyon felvilágosult dolog szembeköpni a magyar sportolókat azzal, hogy egy könnyed orbánozás, meg diktatúrázás mellett az ő eredményeiket is negligálja egy laza tollmozdulattal. Mert, ugye Mórickának mindig, mindenről ugyanaz...

Persze egy tisztessséges "klerikális-katolikus fasiszta diktatúrában" Bartus Lászlóra és pereputtyára túl sok jó nem várna itthon. Kész szerencse, hogy emberünk egyelőre még a szabadság és demokrácia országából önti ránk a csillagos sávos kondérból pöcegödre tartalmát.

Időközben Bartus elvtárs megtalálhatta az ágy alá begurult seduxent, és levette az ominózus cikket, Mi meg voltunk olyan lámák, hogy nem készítettünk róla printscreent. Várjuk azon olvasóink segítségét, akik esetleg nálunk szemfülesebbek voltak, és lementették az utókor számára a derék New York-i szabadságharcos elmeállapotának e tanulságos kórképét.

Update:

Olvasónknak hála nem maradtunk kórkép nélkül, íme:

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr814702140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zugfirkasz 2012.08.09. 10:26:04

Köszi, köszi, köszi,
hálánk üldözni fog a sírig :)

Palestinenser 2012.10.27. 19:03:44

Miért csodálkozik bárki ennek a szerencsétlennek az elmeállapotán? Hiszen évekig a hitgyüliben tevékenykedett. Már von aus Haus sem lehetett egy mentálisan egészséges ember és erre még rátett a gyülinél eltöltött idő.
Pont a legmegfelelőbb ember az Amerikai Népszaga munkatársának.
Az biztos, hogy jól teszi, hogy nem sétálgat Budapest utcáin.
süti beállítások módosítása