Szegedi_Csanad.jpg"Izrael az elmúlt évtizedekben példát mutatott Földünk egyik politikailag legingatagabb régiójában, hogy miként lehet minden nehézség ellenére egy modern demokráciát felépíteni. A zsidó állam bebizonyította, hogy lehet ott is szabadságot és békét adni az embereknek, ahol diktatúrákat építenek és gyűlöletet szítanak" Ezek a mondatok nem egy MAZSIHSZ-rendezvényen hangzottak el, hanem Strasbourgban. És nem az izraeli nagykövet mondta, hanem Szegedi Csanád. 

Amikor azt hinnénk, hogy nincs lejjebb, akkor kiderül, hogy mégis van. Szegedi Csanád nyáron végrehajtott lendületes saulusi hátraarca a damaszkuszi úton sokakat megdöbbentett. A Jobbik bukott alelnökének morális értéke azóta minden ép erkölcsi érzékű ember szemében legfeljebb csak milligrammokban volt mérhető. Most már annyiban sem. 

Abban csak a Szegedi fan-club legelvakultabb keménymagja bízhatott, hogy a hazugságon és korrupción kapott EP-képviselő függetlenként is a magyar nemzeti érdekek lánglelkű harcosa lesz Brüsszelben. A legtöbben arra számítottunk, hogy a Bokros-i úton haladva mély csendbe burkolózva meghúzza magát, és ciklusa lejártáig szépen felveszi a fizetését a semmiért. Ám Csanádunk a jelek szerint úgy döntött, hogy a továbbiakban is meg akar dolgozni az apanázsért - csak ezúttal már nem nekünk, magyaroknak, hanem új (?) népének, a zsidóságnak.

Szegedi az utolsó napokban is azt ígérte, hogy "szeretettel" emlékezik a Jobbikra és "tisztázni fogja magát a jobbikosok előtt" Nos, e végleges, és minden bizonnyal mindenki számára egyértelmű tisztázásra éppen október 23-át találta alkalmasnak. E számunkra szent napon emberünk az Európai Parlamentben bátran szembehelyezkedett az Unió hivatalos álláspontjával - és védelmébe vette Izraelt.

A nemzetközi joggal köszönő viszonyban sem levő, a legszélsőségesebb cionistáknak is becsületére váló felszólaláshoz, úgy véljük, nem szükséges további kommentár. 

Tisztelt Képviselőtársaim! Minden vitában csupán a tisztelet hangján szabad szólnunk, amely Izraellel kapcsolatos. Izrael ugyanis az elmúlt évtizedekben példát mutatott Földünk egyik politikailag legingatagabb régiójában, hogy miként lehet minden nehézség ellenére egy modern demokráciát felépíteni. A zsidó állam bebizonyította, hogy lehet ott is szabadságot és békét adni az embereknek, ahol diktatúrákat építenek és gyűlöletet szítanak.

Határozott álláspontom, hogy az Európai Parlamentnek erkölcsi és morális kötelessége lenne minden olyan lépést támogatnia, amely közelebb hozza egymáshoz Izraelt és az Európai Uniót, ugyanis kulturális értelemben Izrael Európa része. Izrael egy olyan állam, amely folyamatosan bizonyítja érettségét az emberi jogok tekintetében is, ezért az Európai Uniónak óvakodnia kellene attól, hogy beleszóljon Izrael belügyeibe. Ezúton is szeretném megragadni az alkalmat, hogy mielőbbi békét kívánjak a Közel-Kelet népeinek!

Az Unió hivatalosan elkerüli, hogy állást foglaljon abban: a zsidó állammal kötött megállapodásokban szereplő "Izrael Állam területén" kitétel vonatkozik-e a nemzetközi jogilag törvénytelenül megszállva tartott területekre is.  Szegedi képviselő úr azonban könnyedén átlép az ilyen morális hasfájásokon. Az EU és Izrael - Jobbik által határozottan elutasított - gazdasági társulásának egy kiegészítéséről szóló szavazáson leadott voksához a következő épületes indoklást fűzte. 

Nyilvánvaló, hogy Izrael a területén fogja alkalmazni ezt a megállapodást. A kompromisszumos megoldás az lehetne, hogy ebben a jegyzőkönyvben nem írják le konkrétan, hogy milyen területekre kell alkalmazni. Ezt nevezik „konstruktív meghatározatlanságnak." Az EU álláspontja, hogy létre kell hozni egy palesztin államot Kelet-Jeruzsálem fővárossal a Gázai-övezet és a Nyugati-part területén. Ez egy politikai álláspont, amelynek a nemzetközi jogi alapjai hiányoznak.

Palesztina sosem létezett a történelem során és a palesztin nép politikai projekció, amelynek hiányoznak az etnikai alapjai. Az egyetlen lehetőség a palesztin állam megteremtésére, ha a PFSZ megállapodik Izraellel, erre azonban nem hajlandó. Nem lenne szabad, hogy az EU-t tevékenységben ez egyáltalán befolyásolja.

Az EU tévesen állítja, hogy Kelet-Jeruzsálem és a Nyugati-part „megszállt palesztin terület". A Palesztina Mandátum-szerződés előírja zárt zsidó települések létesítését Jeruzsálemben és a Jordán-folyótól nyugatra, azaz a Nyugati-parton is. Az Izrael által létrehozott települések így nem mondanak ellent a nemzetközi jognak, csak az EU politikai és jogi határozatainak, amelyek így viszont ellentmondanak a nemzetközi jognak. Ismétlem, ebbe a vitába az EU-nak nem lenne szabad belemennie. Különösképpen azért nem, mert nincs igaza. Ashton tiltakozása az izraeli építkezések ellen alaptalan.

A politikai és erkölcsi bukását okozó hangfelvételen Szegedi azt mondta, az őt zsaroló fickónak: "Most gondold el, hát nálunk, a mi oldalunkon ennél nagyobb sértés nincsen. Ha téged lezsidóznak, az a legnagyobb sértés" Nos,helyzet az, hogy van ennél súlyosabb bélyeg is: az árulóé. Szegedi Csanád kiérdemelte, büszke lehet rá!

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr874869880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

véelbé 2012.10.25. 19:17:40

"Fetrengsz a sárban, népek nyomorultja,
Rút becstelenség magad és neved."

-Sajó Sándor

msdng · http://barikad.hu 2012.10.25. 19:59:56

Az államalkotó nemzethez való lojalitás teljes hiánya.

Cockpuncher · http://bornirt.blog.hu/ 2012.10.29. 17:38:39

Erről én is írtam. Viszont a következtetésekben sokkal tovább mentem. Sajnos Szegedi a legrosszabb emberi (írhattam volna mást is) vonásokat testesíti meg, és valósággal üvölti, hogy "én is egy olyan zsidó vagyok, amilyenek miatt az antiszemiták utálják a zsidókat". De, úgy látszik, ez sem őt nem érdekli, sem régi-új gazdáit és testvéreit. A vér szava minden előtt.

bornirt.blog.hu/2012/10/29/szegedi_csanad_az_antiszemitizmus_melegagya

2013.10.31. 20:16:42

Szerintem ez az alja féreg azt sem érdemli meg, hogy a nevét a szánkra vegyünk, egyszerűen nem kell vele foglalkozni, ő már kiírta magát a normális és hazafias emberek sorából. Hitvány és alja ember!

elektrodinamika 2013.11.01. 15:01:26

"
Amint azt már hírül adtuk, a Hamász tájékoztatása szerint izraeli harckocsik csütörtök este behatoltak a Gázai övezet területére a palesztin földsáv déli részén, közel ahhoz a helyhez, ahol az izraeli hatóságok nemrégiben felfedeztek egy alagutat, amely az övezetet Izrael területétől elválasztó biztonsági kerítés alatt vezetett.
Az izraeli média bővebb tájékoztatással szolgál: eszerint a harckocsik több órán át ott maradtak, miközben tűzszerészek megpróbálták berobbantani a Hamász által létrehozott alagút gázai kezdő szakaszát, mintegy száz méterrel a határ túloldalán, amikor palesztinok működésbe hoztak egy elrejtett robbanószerkezetet.
A robbanásban öt izraeli megsebesült, köztük egy alezredes és egy másik tiszt. Őket helikopteren egy beér-sevai kórházba szállították. Válaszul az izraeli tüzérség egy palesztin fegyveres csoport állásait vette célba, aminek következtében palesztin források szerint meghalt az Ezzedín al-Kasszám Brigádok egyik 21 éves tagja, egy társa pedig megsebesült.
Az övezetből származó hírek szerint a Hamász egységei már napok óta követték az izraeli katonák tevékenységét az alagútnál, számítottak behatolásukra, és gondosan előkészítették a robbantásos akciót. Az éjszaka folyamán az izraeli légierő bombázta az alagutat, a légi csapások után a palesztinok három fegyveresük haláláról számoltak be. Az izraeli katonai szóvivő pénteki közleménye szerint az izraeliek elleni támadással a Hamász megsértette a „Felhőoszlop” hadművelet utáni egyezményeket." (A zsidók azonban szerencsére soha semmilyen egyezményt nem sértenek meg - a szerk.) :-))
(MTI nyomán)

elektrodinamika 2013.11.01. 15:06:07

"
Sajó Sándor : EZ ÉLTESSEN MAGYAR!
2012-05-23 05:56:15, szerda

Sajó Sándor : EZ ÉLTESSEN MAGYAR!

Mint egykor Erdély meghajszolt határán
A fölriasztott utolsó bölény,
Úgy állsz most, népem, oly riadtan, árván
Búd vadonának reszkető ölén.
És én, mint véred lüktető zenéje,
Ahogy most lázas ajkadon liheg,
A hang vagyok, mely belesír az éjbe
És sorsod gyászát így zendíti meg:

Két szemem: szégyen, homlokom: gyalázat,
S a szívem, ó jaj, színig fájdalom...
Mivé tettétek az én szép hazámat?
Hová süllyedtél, pusztuló fajom?
Fetrengsz a sárban, népek nyomorultja,
Rút becstelenség magad és neved, -
Én mit tegyek már? - romjaidra hullva
Lehajtom én is árva fejemet.

Laokoon kínja, Trója pusztulása
Mesének oly bús, sorsnak oly magyar;
A sírgödör hát végkép meg van ásva,
A föld, mely ápolt, most már eltakar;
Búm Nessus-ingét nem lehet levetnem,
De kínja vád s a csillagokra száll,
Ha végzetem lett magyarrá születnem:
Magyarnak lennem mért ily csúf halál?

Nemzet, mely máglyát maga gyújt magának
És sírt, vesztére, önszántábul ás,
Hol száműzötté lett a honfibánat
És zsarnok gőggé a honárulás,
Hol a szabadság őrjöngésbe rothad
S Megváltót s latrot egyképp megfeszít,
Hol szívet már csak gyávaság dobogtat, -
Ah, rajtunk már az Isten sem segít!

Pattogva, zúgva ég a magyar erdő,
Az éjszakába rémes hang üvölt,
Lehullt az égből a magyar jövendő,
Millió görönggyé omlik szét a föld;
De bánatomnak dacra-lázadása
- Mint őrület, mely bennem kavarog -
Fölrebben most is egy-egy szárnycsapásra:
Még nem haltam meg, - élni akarok!

A mindenségbe annyi jaj kiáltson,
Ahány magyar rög innen elszakad;
A tíz körmömmel kelljen bár kiásnom,
Kikaparom a földből a holtakat:
Meredjen égnek körül a határon
Tiltó karjuknak végtelen sora,
S az ég boltján fönt lángbetűkkel álljon
Egy égő, elszánt, zordon szó: soha!

Soha, soha egy kis göröngyöt innen
Se vér, se alku, se pokol, se ég -
Akárhogy dúl most szent vetéseinkben
Idegen fajta, hitvány söpredék!
E száz maszlagtól részegült világon
Bennem, hitvallón, egy érzés sajog:
Magyar vagyok, a fajomat imádom,
És nem leszek más, - inkább meghalok!

Uram, tudd meg, hogy nem akarok élni,
Csak magyar földön és csak magyarul;
Ha bűn, hogy lelket nem tudok cserélni,
Jobb is, ha szárnyam már most porba hull;
De ezt a lelket itt hagyom örökbe
S ez ott vijjog majd Kárpát havasán
És belesírom minden ősi rögbe:
El innen rablók, - ez az én hazám!

És leszek szégyen és leszek gyalázat
És ott égek majd minden homlokon,
S mint bujdosó gyász, az én szép hazámat
A jó Istentől visszazokogom;
És megfúvom majd hitem harsonáit,
Hogy tesz még Isten gyönyörű csodát itt:
Bölcsővé lesz még minden ravatal, -
Havas Kárpáttól kéklő Adriáig
Egy ország lesz itt, egyetlen s magyar!"

1919

gizmo26 2014.05.12. 10:51:38

Most akkor a Csanád haszid, vagy cionosta zsidó lett?
süti beállítások módosítása