szaniszlo.jpgA meghátrálás félelmetes lavinát indíthat el, és borzasztó rossz üzenete van mind a szakma, mind a társadalom felé. Innentől nem csak politikusok ellen lehet karaktergyilkosságot indítani: a teljes szellemi holdudvar lelövöldözhető.

Az ország egyik fele a kezét dörzsöli, a másik ökölbe szorítja. A Szaniszló Ferenc ellen folytatott hadjárat sikeres volt, a balliberális oldal újabb szimbolikus győzelmet aratott, a jobboldal pedig kivert kutyaként, sebeit nyalogatva visszaoldalgott odújába.

A Táncsics-díjról való lemondás két dolgot bizonyít: Szaniszló Ferenc emberi nagyságát és politikai rövidlátását. Az Echo Tv legendás műsorvezetője téved, ha azt hiszi, ezzel a döntésével bárkit is megvéd, ennek éppen az ellenkezője történik: a vérszagra összegyűltek az éji vadak. A HVG megkezdte a jobboldali újságírók levadászását, kilövési engedély van érvényben nem csak a másik két díjazottra, Petrásra és Bakayra, de minden nemzeti érzelmű művészre, tudósra vagy tollforgatóra, aki szálka a népszavás holdudvar szemében.

A meghátrálás félelmetes lavinát indíthat el, és borzasztó rossz üzenete van mind a szakma, mind a társadalom felé. Innentől nem csak politikusok ellen lehet karaktergyilkosságot indítani: a teljes szellemi holdudvar lelövöldözhető.

Az erkölcsi győzelem Szaniszlóé, de mire megyünk vele, ha a csatát most is – mint mindig – az ellenség nyeri? A nemzeti oldal – talán a több évtizedes üldöztetés és elnyomás miatt – egyfajta perverz önsorsrontó mártír szerepbe helyezte magát. Mintha „igaz” magyarnak lenni az üldöztetéssel és a meghurcolással lenne egyenlő.

Ezt el kell felejtenünk, méghozzá nagyon gyorsan. Szabó Dezső ritkán idézett gondolata, hogy a magyar ember legfontosabb kötelessége a siker. Sikeresnek lenni, a sikerre törekedni mindenhol és mindenkor. Ha a megérdemelt jutalmat nem lehet méltósággal átvenni, akkor meg kell verekedni érte. Máshogy nem megy, ilyen világot élünk.

Szaniszló Ferenc óriási hibát követett el, amikor letette a fegyvert Lipótváros, Brooklyn és Tel Aviv egyesített erői előtt. De a felelősségben osztozik minden magyar újságíró, aki nem írt vezércikket a védelmében. Mert a másik oldal mindig ezt teszi, egy emberként sorakozva fel a megtámadott fél mögött.

Akkor is, ha nem értenek vele mindenben egyet, mint ahogy nyilván a nemzeti oldal egésze sem tudja magáénak érezni a Világ-panoráma összes adását. De nem is kell. Vagy azt gondoljuk, azok, akik kiálltak Alföldi Róbert mellett, mindannyian Nemzeti Színház bérlet tulajdonosok? Hogy a ballib oldalon mindenki tapsikol, amikor Tündér Ilonát kurvának öltöztetik? Nem, sokan nem veszik meg a jegyet, de ha meg kell védeni egy szimbolikus színházrendezőjüket, egy másodpercig sem haboznak.

És Alföldi Róbert sem kezdett el hezitálni 2011 májusában, amikor a túloldalon a fejét követelték. Maradt, és helyette kellemes orális szexet kívánt az őt vegzáló újságírónőnek. Flegmán, magabiztosan. Megtehette, mert biztos volt a saját igazában, és hitt benne (igen, meggyőződésem, hogy hisz benne), hogy amit csinál, az jó és helyes. Megtehette, mert maga mögött érezte a balliberális értelmiség teljes támogatását.

Azt az erőt, ami Szaniszló Ferencnek a másik oldalon nem adatott meg.

„Nem hagyhatom, hogy Magyarországot ezzel az aljas indokkal tovább fojtogassák. Ilyen rettenetes túlerővel szemben értelmetlen, felesleges erőpocsékolás egyedül kiállni” – búcsúzott el nézőitől a műsorvezető. Pedig lett volna értelme, ha más nem, hogy legalább a zselégerincű Balog Zoltán belebukjon ebbe az egész őrületbe.

Óriási tévedés azt hinni, hogy ezután Magyarországot nem fogják alaptalanul támadni. A Szaniszló által említett „borzalmas világrendnek” semmilyen más célja nincsen, és semmi másból nem ért, csak az erőből. A gyengeség és a gyávaság azt üzeni neki: gyere közelebb, tudsz még nagyobbat is harapni. És ezeknek az erőknek semmi sem elég, soha nem fognak jól lakni, és mindig többet akarnak.

Szaniszló Ferencet nagyra becsüljük, de most haragszunk rá. Szavai szerint érte és nem ellene. És ha eljön majd az idő – mert egyszer el kell jönnie – együtt vesszük fel vele az eldobott kardot.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr405159572

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért haragszunk Szaniszló Ferencre? 2013.03.21. 14:52:02

A Táncsics-díjról való lemondás két dolgot bizonyít: Szaniszló Ferenc emberi nagyságát és politikai rövidlátását.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr nmate 2013.03.21. 15:11:51

Mégis mi ez a sok faszság?
Senki nem haragszik erre a gyámoltalan emberre...
"Lipótváros, Brooklyn és Tel Aviv egyesített erői előtt." Ez most komoly?
Ha tényleg ezt képzelgi valaki, az való a Lipótvárosba...
Ha itt valóban lenne ilyen támadás, akkor nem ilyen 600-ad rangú kis senkitől vetetnék el a díjat.
Hagyjuk már ezt a sok faszságot, hogy ballibsi, meg a többi...
Te a Magyarok egy részét nézed le ezzel, így pedig nem vagy méltó a saját elveidhez...
A jobboldali sajtó szétszedheti pl. Gyurcsáynt, Alföldit, meg a többit, de ha az igazat írja a baloldali, akkor máris támadás, meg hogy hogy képzelik...
Ugyanazt csináljátok...
Ugyanazt csináljátok...
Ugyanazt csináljátok...
Ugyanazt csináljátok...
Ugyanazt csináljátok...
Ugyanazt csináljátok...
Hogy felfogd...
UGYANAZT CSINÁLJÁTOK...

De tényleg... ördögi összeesküvés, világszintű megtorlás, hogy a Magyarok vérét szívják tovább... ezt állítani egy olyan baloldalról, akik a saját árnyékuk önmaguknak, és képtelenek még arra is, hogy összefogjanak egymással......

Inkább azzal foglalkozz, támadás ide, összeesküvés oda... miért van minden mély ponton, és miért mondják ennek ellenére, hogy tündérmese...
Ha 8 év alatt romba lehet dönteni az országot, akkor 3 év alatt hogyan lehet ezt meg tízszerezni...

gnoldaeh 2013.03.21. 15:19:12

Nem gondolom, hogy gyengeség és gyávaság lett volna Szaniszló Ferenc részéről, hogy visszaadta a díjat. Sőt. Ennek a díjnak semmi jelentősége nincs. Teljesen jól jött ki belőle. És ennek az ügynek még lesz folytatása.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.03.21. 15:23:22

@Havas Jon:

Nincs igazad! Szaniszló egy újságíró. Mit tehetett volna, minthogy (mentve, ami menthető), az esetből a legtöbbet hozza ki, ami kihozható: próbálta erősíteni a "szaniszló-brandet" (azaz önmaga hitelét)?

Abban viszont igazad van, hogy Szaniszló mellett ki kellett volna állnia a teljes ú. n. nemzeti oldalnak, kormányostól, értelmiségestől, médiástól! De nem tették! Épp ellenkezőleg!

Most akkor mit tehetett volna (többet, mint tett) Szaniszló?

Az liberálbolseviki embervadászatosdi jellegéről, céljairól módszerreiről írottakkal mélységesen egyetértek.

bbjnick.blog.hu/search?searchterm=embervad%C3%A1szat&searchmode=or&submit=Keres%C3%A9s

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.21. 15:24:18

mégis milyen emberi nagyságról beszélsz??

ha visszaad valamit amit az adományozó kér vissza az mitől nagyság???

gnoldaeh 2013.03.21. 15:34:43

A képviselői mandátumok vissza(nem)hívhatóságához hasonlít a dolog bizonyos értelemben. Kevés kivételtől eltekintve, ha valaki kilép (kizárják) a pártjából, mindig úgy gondolja, hogy ő bírja jogosan a mandátumot, ő képviseli egyedül (vagy a PM esetében ők egyedül) azt az irányt, amiért a választóktól felhatalmazást kaptak. Függetlenül attól, hogy ez így van-e, vagy sem, hiteltelenné teszi őket. Azt sugallja, hogy ő(ke)t csak a mandátum, az ezzel járó befolyás/pénz érdekli (és 99%-ban tényleg, de most ez nem fontos). Ha Szaniszló megtartotta volna a díjat, akkor az a kép alakult volna ki róla, hogy foggal-körömmel ragaszkodik egy olyan díjhoz, aminek semmiféle erkölcsi értéke nincs.

toportyánzsóti 2013.03.21. 15:42:32

Egy ufóhívő mellett kiállni,akit még kollégái sem javasoltak,szép baleset,HAHA!Normális ember nincs közöttetek,tahó gyülekezet?Komcsi milliárdos kegyeltje,saját tehetségén már képernyőre sem jutna!

nemhívő 2013.03.21. 16:55:16

..a szaniszló "emberi nagyságára" jellemző,...bár tudta, hogy nem javasolták a díjra,..de ennek ellenére mégis felmarkolta,...miután a debil halász jános mégis betuszkolta baloghnál...

...csupa hatalmas "ember nagyságú szarkupacok"..

Dzsentrisvihák 2013.03.21. 17:22:02

A kritika itt inkább a (vérgyáva) jobbos médiának, és szellemi holdudvarnak kell, hogy szóljon (ahogy részben szól is). Ők nem állnak ki egymásért, ők nem emelik föl a hangjukat soha, és ők hagyják levadászni magukat, és egymást. (Külön cikksorozatot, sőt, talán könyvet érdemelnének ennek a lélektani okai.)

Szerintem Szaniszló eldöntötte magában, hogy köszöni, ennyi anyázás elég volt, ha már - kevés, tiszteletreméltó kivételtől eltekintve - nem állt ki mellette senki, akkor inkább visszadobja a díjat, hagyják őt békén. Emberileg totál érthető.

Itt jegyezném meg, hogy a közelmúltig nem sok fogalmam volt róla, ki ez a muki (tévés újságírókban nem vagyok otthon), nem is értek egyet mindennel, amit mond. De tisztelem a gerincességét, hogy magabiztosan, egyes kérdésekben tabudöntögető módon él a szólásszabadság jogával, függetlenül attól, hogy ez kinek mennyire tetszik, vagy sem. Ha másért nem, hát ezért mindenképp le a kalappal előtte.

(Azt pedig nagyon viccesnek érzem, hogy pont azok hörögnek ellene, akik amúgy egycsilliárdan vannak a sajtószabadságért, orrba-szájba szolidaritást hirdetnek, s amúgy a vélemény-, és világnézeti szabadság feddhetetlen bajnokai...)

nemhívő 2013.03.21. 17:44:54

A MAL Zrt már bizonyára megköszönte szaniszlónak, hogy a szólásszabadság nevében feltárta azt a tényt, miszerint az iszap tározó gátját az IMF robbantotta fel...
..adjunk díjat a barom pataky attilának is,...amiért a szólásszabadság nevében világgá kürtölte,...hogy már többször is elrabolták az ufók...

Miért is ne?..szaniszlós kaliberü orbitális barom ő is...

gabesz7004 2013.03.21. 17:59:32

Sajnálatos, hogy a magát nemzetinek hazudó kormány kihátrál a talán egyetlen bátor, szókimondó újságíró mögül. Ezen tettből is látszik, hogy cion szolgái ők is. Petrás remélem lesz olyan tökös, hogy beint az ajvékolóknak!

Dzsentrisvihák 2013.03.21. 18:40:18

@nemhívő:

Bizonyos esetekben hajlamos túlzásokra ragadtatni magát, tény.
Akárcsak a balliberális oldal néhány, kitüntetésekkel igencsak csurig tömött tintanyalója, aki minden megrezzenő falevélből képes fasizmust, rasszizmust, nyilasokat, nácikat, meg Hitler visszatérését levezetni.
Semmivel sem nevetségesebb tév/rögeszmék, mégsem hallottam, hogy valaki is ilyen hévvel paranoiás elméletgyárosnak titulálta volna mondjuk Andrassew Ivánt...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.03.21. 19:06:29

"megkezdte a jobboldali újságírók levadászását, kilövési engedély van érvényben nem csak a másik két díjazottra, Petrásra és Bakayra, de minden nemzeti érzelmű művészre, tudósra vagy tollforgatóra, aki szálka a népszavás holdudvar szemében."

ez a szegény nemzeti oldal, bárcsak orbán elvtárs tudna róla!

nemhívő 2013.03.21. 19:07:22

@Dzsentrisvihák:

..én a szaniszló politikai nézeteit lesz.rom...Egy gerinctelen senkiházinak tartom, aki a moszkovita múltja okán nem győz kompenzálni a narancsosbolsiknak..

...viszont aki ürlényekről, vak bolgár jósnőről, parthus ősökről ontja a baromságait egy országos csatornán..az a diliházba való szerintem...de ti csak nyugodtan zabáljátok ezt a moslékot..

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.03.21. 19:30:28

sose értettem, miért nem raktják ki egyesek a blogjukra az avatarokat

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.03.21. 19:37:30

rakják

"orális szexet kívánt az őt vegzáló újságírónőnek"

nem mondanám hogy vegzálta, egyszerűen olyan kérdést tett fel, amihez ő nem szokott hozzá, hát "hogy merészelnek ilyet kérdezni tőle?"
réthelyi volt akkor az ügyeletes kutyaember, aki megígérte, hogyha alföldi

ez a szegény szerencsétlen "nemzeti oldal", jaj megszakad a szívem, mikor már rég ki kellett volna tiltani az összes kommunistát a parlamentből és a közéletből is, mikor biszkuéknak, gyurcsányéknak, draskovicsnak, szekeresnek, demszkynek már rég a tárgyalásai után kellene lenni (ehelyett tarlós megdicséri demszkít, milyen jó munkát végzett), akkor még nem is díjazhatnak szabadon, jaj de nagyon sajnálom a fideszt, milyen elesettek, milyen gyengék, jajaj, legalább akarnának küzdeni, harcolni, de még a látszatára se futja a narancsos elvtárs gyerekeknek

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.03.21. 19:38:42

most meg balog az ügyeletes kutyaember, persze ő mindig ilyen kis zsidó-cigány ostoba ember volt.
egy cseléd csupán, ki volt az apja, ez itt a kérdés. miniszter volt, vagy tsz-elnök?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.03.21. 19:40:06

na, szóval réthelyi megmondta, hogy ha tényleg ilyet mondott alföldi, akkor leváltja. hát maradt.
a 2/3 is kevés nekik, 3/3 adjunk nekik, 4/3-ot!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.03.21. 19:45:00

Szaniszló Ferenc Moszkvában végzett egyetemet, majd 1986-tól az akkori Magyar Hírlap moszkvai tudósítója lett. Később a Magyar Televízió Panoráma című külpolitikai adásának a munkatársa.

mint külpolitikával foglalkozó azt mondtam volna kapásból, hogy minimum besúgó. :)
de most olvasom, hogy moszkvai :D hát tényleg minimum besúgó volt, határ a csillagos ég :)
nem véletlenül van a vérkomcsi széles echójában

Dzsentrisvihák 2013.03.21. 20:07:24

@nemhívő:

Hát, én személy szerint nem zabálom. Kb. 10 éve nem tévézem, Szaniszlóról épp ezért a nagy hiszti előtt nem is nagyon hallottam.

Az alapján a pár videója alapján amit megnéztem szerintem is kicsit flúgos. De nem értem miben más az ő dilije, mint a balosok által rettegett nagy hipernáci összeesküvés a negyedik birodalom elérkezéséről... (vagy miben más az ő moszkovita múltja, mint más, moszkovita múlttal bíró akárkik moszkovita múltja) Sebaj, annyira nem is érdekel.

Maga a kitüntetés körüli nagy felhabzás sokkal érdekesebb, mélyebb tanulságokkal szolgált, mint a konkrét szereplők maguk (akik nem is olyan lényegesek).

nemhívő 2013.03.21. 20:23:13

...annyira unom már ezt az állandó öszehasonlitgatási reflexet... az összes jobber folyton ezzel jön,...amikor valami ősbaromságot követnek el idoljaik, ...akkor mindig azzal védekeztek,...hogy "de hát a gyurcsányismiccsinyátugye?"

...nem baj,...hogy k.rvára nem érdekel, hogy hány balos is barom?

Most a szaniszló nevű véglény, és egyéb ostobák a vannak kompetens helyzetben...és éppen azért vannak,...mert az elődeik olyanok voltak,...amilyenek! Lezs.rom a másik oladal hülyéit,...és utálom,..amikor azzal véditek őket, ...hogy még ki mindenki f.szfej...OK?

Dzsentrisvihák 2013.03.21. 20:29:10

@nemhívő:

Felőlem. Nekem egyik klientúra se a szívem csücske, úgyhogy mindegy is.

Gargantua 2013.03.21. 21:50:09

Vegyetek elő egy Szaniszló-műsort, és annak alapján állapítsátok meg, nem-e egy fasz. Aztán lehet az ügyről véleményetek, úgy amblok.

panic_button 2013.03.21. 22:10:28

"Az ellenség"? jóreggelt, nem egy országban élünk?

ob.szerver 2013.03.21. 22:35:45

Nem olvastam a posztot mert baromira nem érdekel, csak érdeklődnék, hogy megtörtént-e a mea culpa a vasárnapi "Mert vétkesek közt cinkos aki néma" címen ideokádott aljasságért?

Willy 2013.03.21. 22:44:48

Attól nemzeti érzelmű valaki, ha az idegenben ellenséget lát?
Attól, hogy valaki kihasználja ügyesen egy csoport hiszékenységét, és néha picit uszít néha nem lesz nemzeti érzelem. MÉG akkor SEM ha igaza LENNE.

milyen szép a Vértes, ó 2013.03.21. 22:48:01

@doggfather:

Abba a közegbe turkálsz épp bele (gondolom, undorodva), amelyben az, aki leírja, hogy 'rohattcigánymocskoszsidó', egyből zseniális, 'szókimondó' újságírónak számít. Gondolod, van értelme kérdezősködni? ;-)

Dr. Trebitsch 2013.03.21. 22:57:12

Olyan kevés a vállalható arc a jobboldalon, hogy ki kell állni az ilyen idióták mellett is? Az, hogy a mi hülyénk, fontosabb, mint az, hogy hülye? Javaslom, hogy a kormány alapítson Grespik-díjat, és elsőként adományozza Sz. F.-nek.

Jankove 2013.03.21. 22:57:52

"Az erkölcsi győzelem Szaniszlóé, de mire megyünk vele, ha a csatát most is – mint mindig – az ellenség nyeri?"

Ugyan... ettől semmi nem változott meg, hacsak az nem, hogy tovább nőtt a szememben Szaniszló Ferenc emberi értéke. Egy díjtól nem lesz valaki, se több se kevesebb. Én személyszerint örülök, hogy vannak még ilyen figurák, 21. század Magyarországán, reményt adnak a reménytelenségben.

pcomment 2013.03.21. 22:58:25

lol, miért beszélsz többes számban? mi az, hogy nagyra becsülJÜK szaniszlót? egy üldözési mániás idióta ez az alak, életemben egy normális műsorát nem láttam még, kétlem hogy lenne ilyen.

lehetne a jobboldalnak jóval ikonikusabb alakja mint ez a beteg alak, nem értem, hogy miért éppen hozzá ragaszkodtok.. :)

Jankove 2013.03.21. 23:07:26

@nemhívő: "aki a moszkovita múltja okán nem győz kompenzálni a narancsosbolsiknak.."

Kétpólusú világban élsz barátom, mint egyébként a magyarok zöme. Bár tudom, kurva nehéz ilyen ultraszubjektív látásmóddal, de olvass a sorok között, mikor Szaniszlót hallgatod. Egy embert hallasz, aki rávilágít arra, mekkora brutális trágyadombon élünk, ahol már rég nem kéne azzal foglalkozni, ki melyik tábornak a rajongója, ugyanis a szar már mindenhol minimum nyakig ér. Ha még ez sem tűnik fel neked, akkor mi bazdmeg?

shitgun 2013.03.21. 23:09:27

Ebben az ügyben mindenki jól megszopatta magát, a kutyába lemenő szánalmas Balog, a szart a lóba visszalapátolni igyekvő kormányzat, meg a szájtépő ballibek, akik épp azt bizonyították, hogy a féleszű Szaniszló által emlegetett kívülről mindent szabályozó gyarmatosítók léteznek. Egyedül Szaniszló áll most dicsfényben, és bármennyire tökhülye, ebben az ügyben egyedül ő nem sáros. Gratula az összes agyhalottnak a mutatványhoz.

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2013.03.21. 23:20:21

Ezt az ügyet sikerült rövidre zárni, így nagyobb botrány nem lett belőle. Orbánék tudják, hogy nem hagyhatnak könnyen támadható pontokat, ennek megfelelően gyorsan korrigálják az ilyen "ballépéseket".

shitgun 2013.03.21. 23:24:44

@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: az az érdekes, hogy az elmúlt évekből totálisan világosan látszik, hogy a Fidesz stratégiája az, hogy ha elcsesznek valamit, akkor egyetlen reakció nem jöhet szóba: a belátás, visszavonás, elnézés kérés. Így volt ez eddig minden baromság intézkedésükkel, megnyilvánulásukkal. Erre itt ez a Szaniszló ügy, egy nappal az elszarás után már dübörög a visszakozás. És akkor oda jutunk, hogy ennek a Szaniszlónak lehet valami igaza a NY-Tel Aviv tengelyt illetően. Na ezt hívják kommunikációs analfabétizmusnak. Nincs a Fidesznél egy írástudó ember, akinek van kompetenciája az ilyen helyzetek kezeléséhez? Nagyon ciki.

pupumpa 2013.03.21. 23:49:49

Nem vagyok sem UFO hívő, sem bármilyen más vallás mellett (de ellene sem).

Viszont nevetségesnek tartom, hogy egyesek Szaniszlót pusztán azért leidiótázzák, mert elképzelhetőnek tart egy fölönkívüli civilizációt megjelenni a Földön.

Ehhez képest nagyságrendekkel nagyobb idióta, aki egy 2000 évvel ezelőtti monda, pletyka alapján meg van győződve róla, hogy Jézus Szűz Mária Istentől fogant gyermeke volt. Az ebből következő további fantazmagóriákat le sem írom.

Hiszen azt sem tudhatjuk pontosan, mi történt tegnap egy háztömbre tőlünk, de hogy Jézus ki volt, honnan jött, mit akart, mi történt vele és miért? Az tuti, az megkérdőjelezhetetlen.
Na nem folytatom, távolodok a blog témától.

Gekko 2013.03.21. 23:54:49

@Jankove: Hehe, szanyiló rávilágít:-) Vicces fiú vagy te, aranyapám. Szanyiló rávilágított a NATO földrengés generáló műholdjára, amit elsütött az IMF, és kiloccsant a vörösiszap. Vörös, érded, nem fehér! Tiszta goldenáj.

Ez a roggyant elméjű kretén lett a jobboldal szellemi zászlóvivője... Végül is, ha Matolcsy karierjét nézzük, úgy rendben is van.

Isten barmai.

kamarti 2013.03.22. 00:07:40

nem értem, min csodálkozik a posztoló: az ún. jobboldalnak nem sajátja a szolidaritás - ezek szerint egymással sem (vö: a saját bizottságuk nem javasolta a saját szekértolójukat).
Másrészt aki azt hiszi, Balog a főnök a minisztériumban, az nagyon tájékozatlan. Így aztán semmi nem változna, ha mennie kéne a papnak.
Az önsajnálatról, meg az összeesküvésről szó se essék - miközben a mártírkodást rója fel a párttársaknak, mást se tesz, mint mártírkodva rí.... vicces

dukeekud 2013.03.22. 00:08:32

Termeszetesen ez a dij, nem er semmit. Egy olyan dij, aminek a sorsarol Izraelben meg az USA-ban dontenek, annak az erkolcsi erteke abszulut NULLA.
Tenyleg csak azert kellett volna megtartani, ahogy postolo is irta, hogy ne kapjanak verszemet az orszag ellensegei.

Amidazophen 2013.03.22. 00:08:36

@dr nmate: Hat pont ez az! Ebben a bonyolult kis orszagban iden kituntetest csak 600-ad rangu kis senkik kaphattak marcius 15-en, olvassad csak vegig a nevsort. A hatterben annak a Szeles Gabornak a neve is feltunik a kituntetettek kozott, aki elturi szaniszlot a tevejeben. O is egy 600ad rangu kis szellemi senki, hiaba van 66-os feje meg 48-as csukaja es merhetetlenul sok penze, azert megis csak egy senki.

Mr. Waszabi 2013.03.22. 00:18:23

Ez megér egy posztot?
Szaniszló nem az első közéleti szereplő, aki idővel elhajlott saját magától közhelyes sablonok felé. Az antiszemitizmus, az összeesküvéselméletekben elmélyülő hit nem az ő egyedi jellemzője, ezt csak szeretik magukról elhinni az ilyen önjelölt próféták.
Ma ott tart, hogy ő az isten ujja, nagyjából, az egész világ összeesküdött ellene, csak mert leleplezte a Kennedy gyilkosságot. És mindezt el is hiszi. Na, a baj itt kezdődik.
Valószínűbb, hogy egy önmagát, eredetiségét, önbecsülését évekkel ezelőtt, pszichikai okokból elveszített emberről van szó, aki mindezt újságírói munkásságában is tükrözte az évek során.

dr nmate 2013.03.22. 00:18:55

@Amidazophen: Már bocs... a "globális pénzügyi hatalom" "állítólagos" "céljaihoz" az ürge 600-ad rangú...
Szélesről nem beszéltem, mint ahogy nem is vették el díját...
És még csak azt sem hallottam, hogy ne vezessen műsort Szaniszló... azt csinál amit akar, de ezért nem kaphat ilyen díjat...
és lám, zokszó nélkül visszakérték tőle
a "nagy" "szabadságharcban"
És most összedől az ország, mert bosszút állt a "globális pénzügyi hatalom".

Hajdú Peter 2013.03.22. 00:24:01

Arra azért jó volt, ez az újabb libsi botrány, hogy az egész ország megismerte Szaniszló Ferencet, és a munkásságát.
Nem ismertem őt, se a műsorát, de belenézve pár régebbi adásba érdekes dolgokról beszél.
Mostantól nézni fogom.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2013.03.22. 00:28:47

Szaniszló egy epizódzsereplő, ráadásul nem biztos, hogy érdemes érte harcba menni.
Az ügyért persze igen, de a jobboldalnak intelligens, okos vezetőket kell kitermelnie. A liberálbolsevisták aljassága sok embert zökkentett ki józanságából, lökött le a racionalitás útjáról, és épp ez a csapda, épp ezt akarják a libsibolsik. Ördögi terv.
Ha a médiáról van szó, Szaniszlónál vannak jobb újságíróink, pl. Pesty, a Hír TV-s Riasztós oknyomozó riporterei, akik kimennek a terepre, elemeznek, dokumentálnak, nem csak szónokolnak stb.
A jobboldalon rengeteg tehetséges tudós, művész, sportoló stb. van, aki kevéssé ismert, nem keresi a nagy nyilvánosságot. Fel kellene fedezni őket.

seamus gonzalez 2013.03.22. 00:41:56

Bázzmm, az se százas aki ilyen posztot ír egy nettó kreténről :D :D
Részvétem...

windex 2013.03.22. 01:12:55

@pupumpa: ne fárasszon mosmá senki, nem a zuffók mijatt hüje :-) ótvar a dumája neki, rolla szol a zanóta, hogyaszongya "csukd be a szád,
mert belőled ömlik a gáz"

agyatlan SzF

windex 2013.03.22. 01:15:02

@Kara kán: nagyságrendekkel könnyebb lenne okos vezetőket kitermelni, ha nem ilyen akarnok idióták ülnének az okos jobboldali kitermelők nyakán :-)

windex 2013.03.22. 01:18:08

@dr nmate: azért nem halljuk, hogy tűnjön a képernyőről, mert az echo - mivel a kemény, habzó szájú rajongói magot leszámítva - marginális csatorna, még a helyi kábelek is fontosabbak a környéken lakóknak :-)

dr nmate 2013.03.22. 01:26:27

@windex: :) ezért a reklámért a Tacho tv tehet egy szívességet ...
:)
De... ezt tudtam:)

windex 2013.03.22. 09:47:29

@pupumpa: nem, távolról sem azért idiótázzák :-) hanem azért, mert egy manipuláló, látszat- és áligazságokat pufogtató, az emberi méltóságot tipró, lekezelő, nagyképű, valójában nem túl intelligens álújságíró. (továbbá van, akinek nácifaszistanyilasköcsög is) hogy emellett idegen világokban is hisz, az az őt elítélőknek csak kis szórakozási lehetőség, legalább van min röhögni, nem kell bosszankodni

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.22. 10:12:09

@milyen szép a Vértes, ó: kérdezni/beszélgetni/tanulni mindig van értelme.

Zka77 2013.03.22. 10:24:58

Komolyan nem tudjátok megkülönböztetni a nemzeti érzelműt a kibaszott nagy idióta baromtól? Elárulom, Szaniszló az utóbbi.

gabesz7004 2013.03.22. 11:38:50

Látom kurvára fáj a rettegőknek, hogy valaki kimondja az igazságot, mert különben nem kellene itt fikázni, meg rettegni! Bal-faszok!

nemhívő 2013.03.22. 12:56:37

@gabesz7004:

...gyökérke!

..a legnagyobb RETTEGŐ éppen az általad istenített díszfasz...

legalább egy műsorát nézd már meg..)))

gabesz7004 2013.03.22. 13:31:10

@nemhívő: Te vagy a gyökér! Apád meg a díszfasz. A te fajtád vinnyog állandóan hogy nácik, meg fasiszták!

gdpadakozo 2013.03.26. 14:25:44

Nekem a majmos epizód a kedvencem!

gdpadakozo 2013.03.26. 14:29:25

És bárki bármit is mond, nagy kár lett volna érte, ha a moszad meg a többi cionista titkosszolgálat őt is eltűnteti, mint a többi szellemes, jó humorú jobboldali újságírót! :)))

pvcpadloo 2013.03.28. 17:14:22

Szaniszló vagy teljesen elmeháborodott, vagy provokálja a híveit, tud -e akkora baromságot mondani amit már a hívei sem vesnek be.

Eddig kétkedés nélkül elhitték az általa leleplezett marhaságait...vörösiszap táróló gátját IMF parancsra felrobbantotta a NATO...

Nem hiszem, hogy még a legjobboldali a neonácik, antiszemiták és egyéb söpredék elhinné.

pvcpadloo 2013.03.28. 20:02:25

@bbjnick: Egy újságíró hogy mondhat az egyik héten olyat, hogy rakétákkal lőtték szét a WTC-t majd egy héttel később azt, hogy mégis csak repülők voltak, csak oldalról nem látszottak a szárnyai.

szegény hülye,...