tanc.jpgKormányunk gondoskodott arról, hogy párunkat állami segédlettel találjuk meg, a rendezvényen megjelent bűbájos bajnaista provokátorok pedig arról, hogy ezt véletlenül se az ellenkező neműek közt keressük. Könnyű kinevetni, vagy épp szidni a Fideszt de ne feledjük el, hogy úttörő munkát végeznek, ilyesmivel még soha, egyetlen kormány sem próbálkozott.

Nem tudjuk, a többi párt milyen hatósági táncmulatságot rendezne nekünk, ha hatalmon volna. Így kénytelenek vagyunk a képzelet szárnyaira bíznunk magunkat. Vajon, ha a szocik, Bajnai, Gyurcsány, vagy az LMP, esetleg a Jobbik kormányozna, mire rophatnánk?

MSZP

A szovjet elvtársak régen így mulattak, ma már csak egy kongresszuson eldalolt Internacionálé, a Párt és a vodka örök, megbonthatatlan barátsága -  na meg persze az előző rendszerből ismerős arcok maradtak meg mindebből. A 0:39-nél kezdődő koreográfiát a Fidesszel folytatott ádáz harcuk ihlette, amit röviden így lehetne jellemezni: egyszer fent, egyszer lent.

Együtt 2014

A koreográfiát a a tengeren túli támogatók iránti őszinte hála és köszönet ihlette.

LMP

Közel fél évvel ezelőtt sikerült elérniük a végleges tudat (és párt-) szakadás állapotát, ez mozgáskultúrájukban is megmutatkozik. Azonban jól látható, hogy amíg szól a zene és van még zöld (politika), addig nagy baj nem lehet a hazai hippi-liberalizmus háza táján. 

Jobbik

Radikális pártnak radikális táncot! A vidéki környezetben bemutatott néptáncelemekkel megtűzdelt koreográfia tökéletes összhangot teremt a modern zenével, ezzel is mutatva, hogy a hagyományszeretet és a korral való haladás igenis alkothat koherens egységet!

 

DK

A prímet ebben az összeállításban (is) mindenki Fletója viszi, aki utánozhatatlan mozgáskultúrájával egy egész országot ismeretetett meg a modern táncművészetek legújabb trendjeivel. Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan szerep, amiben valaki más helyett szívesebben látnám inkább Hugh Grantet...

Báró Ungern

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr285331201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rendíthetetlen Álamkatona 2013.05.29. 12:55:44

Nem hiszem, hogy a Fidesz-KDNP duón kívül bárki másnak (beleértve a Jobbikot is) ilyen baromság eszébe jutott volna... (lásd még koronaúsztatás).

Úgyhogy már csak emiatt is a fantasztikum világába tartozó ez a poszt.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.29. 13:18:08

ennél bármilyen party csak jobb lehet...
süti beállítások módosítása