bodnar_daniel_01.jpgKülönböző cégek, szervezetek és sajtóorgánumok évente súlyos dollármilliókat költenek arra, hogy magukat reklámozzák a Facebookon. (Mr. Zuckerberg elsősorban ennek köszönheti mesés vagyonát.) A Kuruc.info-nak erre nincs szüksége. A napokban a lehető legjobb marketing csapatra tettek szert a Tett és Védelem nevű antifasiszta gittegylet képében, akiknek követelésére eltávolították adatlapjukat a közösségi oldalról.

Sok hírportál pr-osa a fél kezét odaadná ekkora ingyen reklámért. Nem csak azért, mert a médiában és az internetes közösségekben ez most napokig vezető téma lesz, politikusok és megmondó emberek örvendeznek, vagy háborodnak fel a letiltáson. (Utóbbira meglepő példa a libsi értelmiségi klubokból ezzel biztosan végérvényesen kiiratkozott Puzsér Róbert.) Az igazi főnyeremény a kurucok számára az, hogy a szólásszabadságot ezúttal egy deklaráltan zsidó szervezet nyomására húzták le a wc-n. Ez most még azok számára is igazolja a legvadabb antiszemita konteókat is, akik amúgy megvetően elhúzzák a szájukat, ha a hardcore radikális portál kerül szóba.

Soha jobbkor nem jöhetett volna a váratlan promóció. Az utóbbi egy-másfél évben a Kuruc törzsolvasóinak egy része is kezdett belefáradni a vasútállomások melletti talponállók szintjét alulról súroló orkozásba, kajmánozásba, és a hetven éves szélsőjobboldali cikkek copy paste-elésébe. Olyan ez már, mint egy tessék-lássék módon előadott kötelező gyakorlat a korcsolya bajnokságon: napi 10 cigányos hír, 5 zsidózás, meg bónusznak egy '44-es újsághír.

Most viszont sokan már csakazértis, dafke belájkolják a kurucokat, akárhányszor is tüntetik el őket a Facebook-ról. Mert érzik, hogy ez most nem arról szól, hogy jó hírportál-e Kurucinfó. Hanem arról: jogunk van-e – a jeles zsidó filozófus, Baruch Spinoza szavaival - azt gondolni, amit akarunk, és azt mondani, amit gondolunk.

A Kurucon nem egy veretes baromság látott napvilágot az elmúlt években – de ez senkit sem jogosít fel arra, hogy pusztán a véleményük miatt elhallgattassa őket. Egy olyan országban, ahol létezhet „törvénytelen vélemény", ott nincs demokrácia. Akkor sem, ha a gondolatrendőrség inkvizítorai a demokrácia szent jelszavával az ajkukon fojtják bele a szót azokba, akik szerintük nem demokraták. Akkor sem, ha az áldozatok tényleg nem demokraták, mint a Kuruc szerkesztői, akik nyíltan vállalják, hogy szemben állnak a polgári demokráciának nevezett valamivel, amiben élünk. Lehet őket utálni ezért, lehet egyet nem érteni velük – de joguk van hozzá, hogy így érezzenek és ennek hangot is adjanak. Milyen szabadság az, amit kötelező szeretni?

S, ha valakinek nem állt volna össze, miről van szó, annak maga a Tett és Védelem vezetője, Bodnár Dániel teszi kristálytisztává a helyzetet, akinek száján a győzelem mámorában ez csúszott ki: "A mai győzelem csak a kezdet. Nem állhatunk meg, amíg meg nem tisztítjuk az internetet a gyűlöletkeltéstől."

Hogy mi a gyűlöletkeltés, azt persze ők döntik el. És ugyan ki merne elhajtani egy „antiszemitizmus ellen küzdő" szervezetet? Hiszen ezzel egyből magára is húzza az antiszemitizmus vádját, s innentől már ő lesz a célkeresztben. A zsidóság egy részében makacsul élő üldözési mánia, és a többségi társadalom megfelelési kényszerének húrjain ravaszul játszva egy párfős társaság kezébe veheti az egész hazai online (aztán majd az offline) média cenzúrását.

Ez az, amit egyetlen normális, épeszű ember sem akarhat – akár tetszik neki a Kurucinfó, akár nem. És ezért fogják a következő hetekben még többen olvasni a portált. A kurucok küldhetnek egy ajándék macesz gombócot Bodnáréknak. Megdolgoztak érte.

Széljegyző

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr365413505

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Kurucinfó zsidó marketingesei 2013.07.18. 18:52:02

A Kurucon nem egy veretes baromság látott napvilágot az elmúlt években – de ez senkit sem jogosít fel arra, hogy pusztán a véleményük miatt elhallgattassa őket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

==T== 2013.07.18. 19:48:38

Korrekt cikk, mint mindig.

Katona Tamás Anticionista 2013.07.19. 09:09:33

Nem rossza a cikk, jó meglátások. De, hogy a Kuruc infót úgy bírálni, hogy míg ide kb 1000 látogató jár 1 nap, oda meg napi 80ezer, addig szerintem valamit ők jobban csinálnak. Ez kb olyan, mintha a kis gokartos a forma 1-es pilótának akarná magyarázni mennyire nem jól csinálja a dolgát. Szerintem max véleménye lehet, de élesen kritizálni, enyhén szólva is balgaság.

Bí Dzsí 2013.07.19. 11:39:48

Hát, azért ilyen alapon a Való Világ jobb műsor, mint az Egymillió lépés Magyarországon, mert sokkal többen nézik. Véletlenül sem akarom a Kurucot a VV-hez hasonlítani szellemi szint tekintetében - egyszerűen csak az elv, hogy "amit sokan néznek, az jó", ez nem állja meg szerintem a helyét.

Mort aux cons 2013.07.19. 17:55:49

Az egész leginkább a zsidó gittegylet érdekeit szolgálja. Valamire hivatkozniuk kell a milliós állami támogatások zsebretételénél.

A napi 10 cigányos hír meg nem a Kuruc hibája, mit csináljanak, ha a delikvensek ennyiszer adnak hírt magukról?

A Kurucnak meg a soktízezres látogatottságával igenis sokat köszönhet a nemzeti oldal, több helyen hívtak már minket kuruc.info generációnak. Nélkülük közel nem lennénk ilyen erősek. És nem vált volna a cigánybűnözés a közbeszéd részévé, a liberális meg szitokszóvá.

de Karatna · http://www.youtube.com/user/DeKaratna?feature=mhw4 2013.07.19. 21:38:56

Örvendek, hogy az évek óta hirdetett ige utat tört magának! Az igazság mindenek felett áll!

Katona Tamás Anticionista 2013.07.20. 12:02:51

@Bí Dzsí:

A tv-ben azt kapsz, amit az arcodba nyomnak, főleg, ha csak 3 csatornád van. Radikális hírportáloknak meg már se szeri se száma, azt olvasol amit akarsz, mégis a Kuruc a leglátogatottabb.

emberbarát 2013.07.28. 08:43:30

Minden magyar legszentebb feladata a jelenben,a zsidó hatalombitorlás felszámolása Magyarországon.

Kelletteznekem? 2013.09.02. 11:16:53

ha valaki felemeli a szavát a szólásszabadságért, akkor kiírja magát a liberálisok közül??? nem pont a liberálisok alapelve, hogy amennyira csak lehet,nem szabad korlátozni a szólászabadásgot, még ha ellenfeleling, vagy ellenségeinkről is van szó? Pl:
www.origo.hu/itthon/20030904azszdsz2.html
Puzsér mióta liberális???
ő csak megmondja a véleményét, akár tetszik valamely pártnak, vagy szekértábornak akár nem. Nem hiszem, hogy bármikor is liberális értelmiségnek gondolta volna magát.
Félreértés ne essék, nem értek vele egyet, csak azt tartom egy borzatsztóan furcsa sztereotipiénak, hogy betiltás = liberalizmus, miközben pont a fordítottja (kellene) hogy legyen.

poor 2013.11.24. 20:20:46

Mi az a libsi. Az olyan mint a náci?

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2014.01.04. 17:28:41

Én is teszek már a "Tett ésa Védelem" ellen.

Például töröltetem őket a társadalmi szervezetek nyilvántartásából, mint szélsőségeseket, akik a "Kiválasztott Nép" messianisztikus téveszméjében, a Magyar Nemzet és az Ország rendje ellen a "gojok nem emberek" alapállásból számos bűncselekményt követnek el, az Alaptörvény megsértéseit, a sajtószabadság és véleményszabadság sérelmeit,

a magyar nemzet ill. a magyarországi, meg a Kisantant területén - magyar történelmű és máig magyar igényű területeken - álő népcsoprtok ellen.

A zsidók antiszociálisak, már Mózes könyveitől, a Hóreb-hegyi kinyilatkoztatástól a Babiloni Fogság életben maradási technikáiig,
(Mishná),
illetve az 500 éve íródó Babiloni Talmudig ( Spanyolhonból való kiűzésük óta.)

Szemléletük okszerűen hozza magával a saját hazájukban élő militáns nemzetek kontra-attack-jait,

tűrhetetlen , paranoid , belterjes, ocsmány fajta.

Takarodjatok, amíg megtehetitek: mert én ODACSAPOK, hogy írmagotok sem marad, vadidegen sivatagi patkányok!
süti beállítások módosítása