Az első szó a szégyené. Aztán a második és a harmadik is. Mert, ami tegnap este Bukarestben történt, az 90 perc tömény, vegytiszta szégyen volt.

640dzsudzsak.jpg

A magyar válogatott két félidőn keresztül asszisztált a románok jutalomjátékához. Ilyen nyomorult teljesítmény után a megye kettőben is jókora parasztlengő jár a pálya szélén, nemhogy nemzetközi szinten. Lehet hibázni egyszer, vagy akár többször is. Lehet rossz formában lenni akár két félidőn keresztül is. Lehet becsülettel és tisztességgel elveszteni egy mérkőzést. De tegnap nem ez történt.Az ember a bénázást is hajlamos megbocsátani a sajátjainak, ha látja rajtuk, hogy mindent megtettek a győzelemért, de sajnos ennyire futotta. A magyar mezbe bújtatott tizenegy bohócon – tisztelet az egyetlen kivételt képező Bogdán Ádám kapusnak - azonban egyetlen másodpercig sem látszott az akarat szikrányi jele sem. Lélektelen alibizést láthattunk, de még azt is siralmas technikai szinten kivitelezve. Ezeken a nyomorult srácokon egyszerre látszott, hogy, ha tudnák, se akarják – és, ha akarnák, akkor se tudnák.

Már előre hallom a gusztustalan magyarázkodást: nagy volt a nyomás a fiúkon, sok volt az elvárás, elképzelni se tudjuk, milyen az ötvenezres bukaresti katlanban játszani (frissítés: sejtésünk beigazolódott, íme Egervári Sándor gyomorforgató mosakodása). Igen, tényleg nem tudjuk elképzelni. Ennek pedig az a rohadt egyszerű oka van, hogy nem vagyunk profi focisták. Ők meg azért voltak odakinn tegnap este, mert azok. Ez viszont azzal a kényelmetlen járulékos teherrel jár, hogy minden második meccset idegenben kell játszani, ahol a szurkolók többsége – ó, borzalom! – az ellenfélnek szurkol, minket meg utál. Aki ezzel képtelen megbarátkozni, az menjen el tájfutónak, az erdőben garantáltan kurva nagy csend van, és a cinkék, meg a mókusok minden versenyzőnek egyformán szorítanak.

Megette a fene azt a brazíliai vébét, nem ez bánt igazán. Az fáj, hogy tegnap este nem a román válogatott alázott meg minket - hanem a magyar. És nemcsak a vereség miatt. A bukaresti gyepen nem csak ez a tizenegy szerencsétlen volt jelen. Ott volt velük a magyar futball egész két-három, vagy a franc tudja már hány évtizedes nyomorúsága is. A lelkiismeretlen, korrupt klubvezetők, az NB I-es kispadokon egymást vetésforgóban váltó tehetségtelen, ostoba tésztásgyurik (akiknek mutogatni való díszpéldánya Egervári Sándor), a milliókért nulla teljesítményt nyújtó elkényeztetett celeb-focisták. Ott voltak mind, és a pofánkba röhögtek: igen, mi vagyunk a magyar labdarúgás, most és mindörökké, megváltoztathatatlanul és ti szurkolók úgysem tehettek ellene semmit. Legfeljebb annyit tehettek, mint Tipszmix Csabi: „szép volt, többet nem jövök”. (Tényleg, milyen ország az, ahol a legelterjedtebb futball-mém nem egy sikeres focista, hanem egy dühös szurkoló?)

Egyedül azok a srácok érdemelnek megbecsülést, akik nem kis anyagi áldozatot és veszélyt vállalva, több mint tizenöt óra út után helyet foglaltak a vendégszektorban. Egerváriék elsősorban őket köpték szembe ezzel a kilencven perces nyomorultkodással.

Csányi Sándornak hétfő reggel két bejelentést kellene tennie, ha a gerince helyén lenne még bármilyen szilárd halmazállapotú szerve. Az egyik, hogy péntek este 11-től nem Egervári Sándornak hívják a szövetségi kapitányt. A másik, hogy a FIFA-hoz fordul a román szurkolók gyalázatos viselkedése miatt a magyar Himnusz alatt, illetve az általuk felmutatott több száz „1918” feliratú tábla miatt. Lenne rá egy tipszmixem, hogy egyik sem fog megtörténni…

Utóirat: olvasom, hogy tegnap éjjel Sepsiszentgyörgyön a Magyarországról érkezett szurkolók egy 8-10 fős csoportja helyi magyarokat – köztük egy művészeti fesztivál résztvevőit - vert meg, akiket csak a román rendőrök (!!!) közbelépése védett meg a még alaposabb helyben hagyástól. (Egy helybeli jó barátom sajnos megerősítette, hogy a hír nem rosszindulatú kacsa.) Ezt is ki lehet magyarázni, biztos vagyok benne, hogy lesznek, akik megpróbálják majd. Csakhogy ez pont annyira lesz hiteles, mint a válogatottat mentegető olcsó kifogások. A szégyen meg pont annyira ott ég az arcunkon.

Balogh Gábor

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr305498957

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért is néznéd a magyar válogatottat? 2013.09.07. 18:17:26

A „szerethető” magyar futballválogatott minden egyes aktuális selejtező-mérkőzését hatalmas, alapvetően optimista médiatornádó előzi meg. A magyar nyelvű internetes sajtó összes nagyobb képviselője nagyképes főhírrel számol be az előzményekről, az élő ...

Trackback: A szégyen napja 2013.09.07. 17:13:02

Az fáj, hogy tegnap este nem a román válogatott alázott meg minket – hanem a magyar. És nemcsak a vereség miatt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

portuserus 2013.09.07. 14:02:44

Én csak abban reménykedem, hogy a cikk szerzője nem AZ a Balogh Gábor, aki alig egy évtizede büszkesége volt a magyar öttusának!

fidesz=mszp 2013.09.07. 14:03:02

@kanálwarrior: Jó, csak akkor ne vegyék fel a milliós fizetéseket, bakker. Ennyi fizuért én a tüdőmet kiköpném, ezerrel nyomulnék

csi szi 2013.09.07. 14:23:55

@tiboru: Azért gyanítom a szerb ultrákat nem hívták volna meg sörözni. :)

2013.09.07. 14:29:23

ezeknek a válogatott nyomorékoknak fizetnek azért hogy játsszanak? miért nem küldünk ki legközelebb 11 középiskolás gyereket akik szeretnének világot látni?

csárli hárper 2013.09.07. 14:32:07

a Sepsiszentgyörgyi eset jól mutatja, hogy tetves nyilas hordáinknak már az erdélyi magyar sem "igazi" magyar...

Veridicus76 2013.09.07. 14:32:36

De, ide vér és szív kell. A román csapat semmivel sem jobb technikai tudásban, fizikális képességekben. A magyar csapat számos játékosan nem véletlenül keres csillagászati összegeket külföldi bajnokságokban. A különbség az volt, hogy a románok tudták, mi a tét. Ők a hazájukért harcoltak, nem pedig fotókat töltögettek fel a netre, mint ezek a nyálas buzi celebkurvák, akiknek semmit sem jelent a magyar címer.
A magyar szurkolók pedig példát mutattak fanatizmusból. Szomorú, szégyenletes és gyomorforgatóan undorító, hogy néhány tucat állat nem tudott viselkedni Sepsiszentgyörgyön. Ezzel együtt a magyar futballban kizárólag a szervezett szurkolói csoportok képviselnek színvonalat.

csi szi 2013.09.07. 14:36:07

@Pigsy: Így van, a magyar futballnak szurkolni, ahhoz kell egyfajta mazochizmus. Mindig ugyanaz ismétlődik: most új csapatot építünk, van pár "jó" focistánk aki befér egy külföldi középcsapatba is akár, azt hisszük van keresnivalónk. Aztán mindig jön menetrendszerű kudarc, rendszerint megalázó formában, pont akkor, amikor épp elhitték sokan, hogy nem is vagyunk olyan rosszak, van keresnivalónak stb.
Így megy ez már Mexikó óta, minden egyes selejtezősorozatban, minden kapitányváltás után.
Bár én nem verném el ennyire Egervárin a port, ő még ebben a gagyi magyar focivilágban a sikeresebb edzők közé tartozik (ahogy korábban pl. Csank János vagy Bicskei Bertalan, ha megnézzük milyen figurák kapitánykodtak még az elmúlt 25 évben, semmivel sem eredményesebben, sőt - pl. Bozsik Péter, Glázer Róbert, Várhidi Péter és hasonlókra gondolok, vagy akár Lothar Matthäus, aki hiába volt kiváló focista edzőként addig és azóta sem ért el semmit mégis lehetett magyar kapitány, mondkuk akkor sem rajta múlt ettől függetlenül), akkor kár Egervári szidására kihegyezni az egészet.

navan 2013.09.07. 14:36:47

Kulfoldi sajto vagy politikusok kritizaljak a magyar kormany tevekenyseget --> vernyog a "polgari oldal", hogy bantjak "a magyarokat".

Most 11 kistehetsegu focista meg egy rakat humanoid fasiszta keltette az orszag hiret --> most is azonosul a "polgari oldal" a fentebbi halmazzal? Most is a "magyarokat bantja", aki ugy gondolja, hogy na ebbol azert mar tenyleg eleg?

Meddig tart meg ez a remalom??

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2013.09.07. 14:39:04

"Egyedül azok a srácok érdemelnek megbecsülést, akik nem kis anyagi áldozatot és veszélyt vállalva, több mint tizenöt óra út után helyet foglaltak a vendégszektorban."

"A másik, hogy a FIFA-hoz fordul a román szurkolók gyalázatos viselkedése miatt a magyar Himnusz alatt, illetve az általuk felmutatott több száz „1918” feliratú tábla miatt."

Ebből a két mondatból látszik, h lövésed nincs az egészről, de azért megírtad a posztot. Szerintem még csak nem is láttad és el sem olvastál előtte utána semmit.

- Te, Csoki! Ne beszélj spanyolul!
- Miért?
- Mert nem tudsz!

Ez is egy idézet, igaz nem tőled.

lavór 2013.09.07. 14:39:06

Stadionokat, mi? Ezeknek? :D

Kászon Tomi · http://kulturjunkie.blog.hu 2013.09.07. 14:40:49

Borzasztó volt ezt a gyenge csapatot látni. :(

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.09.07. 14:47:28

@Pigsy: Ezzel én is így vagyok. Az 5. percnél át is kapcsoltam a Barátok Köztre és inkább azt néztem meg.

vega4 2013.09.07. 14:56:09

Szerintem ez egy rémálom volt. A második gól után átkapcsoltam a film+-ra. Szerintem jól tettem. Ettől a "focitól" még a gagyi amerikai filmek is jobbak.
Szégyelljék magukat a "teljesítményük" miatt!
Olyan volt mint egy NB III-as meccs valahol Karafaszacsutfalván.

Kelly és a szexi dög 2013.09.07. 15:03:49

Exkluzív riport Gabesszal:

Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.
Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani.

vega4 2013.09.07. 15:03:50

Persze tudom, hogy a foci olyan mint a gulyásleves. Mindig csak teszünk bele és aztán kész lesz. Csak akkor nem kellene csodálkozni, amikor kiszedünk belőle, hogy hogyan került bele olyan sok MARHA.

szuperkrumpli 2013.09.07. 15:05:38

Már többször megírtam, hogy a magyar foci egy államilag fenntartott színvonaltalan bábszínház! Az állami tv ad pénzt a közvetítésre, az állam építi a stadionokat és az államnak be nem fizetett (TAO) adóból gazdálkodnak a csapatok! Egy kurva fillérért se kell megdolgozniuk! Csupa markát tartó alibiző tróger az összes, játékosoktól a vezetőkig!

Bambano 2013.09.07. 15:15:06

szerintem be kellene vezetni, hogy a támogatás a teljesítménnyel arányos. jelen helyzetben nem kapnának egy fillér állami pénzt sem, viszont fizetnének egy komolyabb összeget címerhasználati díjként.

meg is lenne oldva minden.

level 1 2013.09.07. 15:17:10

"Egyedül azok a srácok érdemelnek megbecsülést, akik nem kis anyagi áldozatot és veszélyt vállalva, több mint tizenöt óra út után helyet foglaltak a vendégszektorban"

Tévedsz bloggazda. Kimondhatalanul örülök, hogy ezt a félázsia jobbikos "szurkolói" bandát a román rendőrség szakszerüen véresre verte. Ezek a nemzeti szégyenek már az elinduláskor megmondták hogy verekedni mennek ki. Hát legalább megkapták amiért mentek. Kár hogy nem kaptak repetát.

És persze pont ez a pár ezer fős primitív náci banda az, amelyik 10 ezreket taszít el a meccsek látogatásától.

Lordofearth 2013.09.07. 15:28:38

Csányi Sándor, Orbán Viktor, Egervári Sándor - három, a focihoz abszolúte hozzá nem értő ember, nem Csányinak kell elküldenie Egervárit, hanem a szurkolóknak, a magyar nemzetnek elzavarnia őket. Azt a rengeteg pénzt, amit "labdarúgás" címszó alatt elszórtak, a nagy asemmire, vissza kellene fizetniük. Számomra az is tragikus, hogy egy bankár, aki a maga területén is ámokfut, hogyan állhat egy sportág élén, hiszen oly messze áll tőle...tudsz focizni?? Ne is mondd, van az a pénz, amiért igen. Nos, nincs az a pénz, mert nem fog menni.

Csányi Sándor, Egervári Sándor, Orbán Viktor - el a kezekkel a magyar labdarúgástól!

átlátó 2013.09.07. 15:30:36

Szegeny kislanyok es az ö partfogoik...

vega4 2013.09.07. 15:44:53

Sajnos a vereség előre látható volt.
Ennek okai:
1. Budapest és Bukarest között hatalmas időeltolódás van, ezért nem volt idejük átállni a játékosoknak a helyi időre.
2. Bukarest délebbre fekszik Budapesttől, ezért az éghajlat is más.
3. A mexikói tésztaprogram Bukarestben nem kivitelezhető a kukorica puliszka miatt.
4. Magyarországon nem épül elég stadion.
5. Felülbírálták a rokkantsági nyugdíjakat, így a magyar labdarugók kevesebb pénzből tengetik életüket.

betütészta 2013.09.07. 15:57:36

A szégyen nem a focistáké.
Tudomásul kell venni, hogy Magyarföldön nincs foci. (belátható időn belül nem is lesz)
Meccsenként az átlagnézőszám 1700 fő, összesen kb. 10-15 ezren mennek ki meccsre, fordulónként.
Ebből szélsőséges 3-4 ezer fő.
Ők mentek ki Romániába a meccs ürügyén, hirdetni az európai kultúrát, a magyar tolarenciát.
Ők vonulnak fel gyujtogatva, hőbörögve, ha a B középbe beülő, szotyolázó miniszterelnöknek szüksége van egy kis támogatásra.
Jól fogta meg a román operatőr: önkívületben tomboló rasszista magyar - átszellemült széparcú
román lány és rengeteg román zászló. Már itt vesztettünk.
Szégyen. Szégyen, hogy a szélsőségeseknek épülnek stadionok, ömlik a pénz játékosokra, vezetői fizetésekre.
Miközben az országban 4 millió 600 ezer ember a létminimum alatt él…

Hertelendi 2013.09.07. 16:09:55

Sajnos Marseilleben kezdődött a mélyrepülés. Addig mindenhol helytálltak a klubcsapatok is és a válogatott is.
4:1-re kikaptunk a csehektől és azóta ugyan voltak fellángolások, de csak annyi... Sajnos a focisták fizetése meredeken emelkedik, és ha ilyen teljesitménnyel is jól élhetnek, minek küzdjenek.

rugoman 2013.09.07. 16:18:19

1. A "megbecsülést érdemlő srácokra" Lajosmizsénél gyújtottam volna rá buszt. Mindre. Amikor leégett, a súlyos sérülteket is elvermeltem volna a hullákkal. És senki ne jöjjön a "máshol is vannak ultrák" rizsával, mert ott foci is van. Nálunk viszont nincs, így nem kell ultra(paraszt) sem. Nagyjából ennyi.
2. A korábban a válogatottat vivő buszt is felgyújtottam volna, (nemtom, nem repülővel mentek-e, de arra is lenne ötletem..)Ezek nem focisták vagy sportolók, magyarok; ezek olyan nyálkástestű csúszómászók, akik az én lóvémból tartják fent a sportkocsijaikat meg a luxuskurváikat. Amennyi pénzt ezekre a mocskos senkiháziakra költenek, több sportágban világverők lennénk. Aki meg focizni akar, finanszírozza magának.

fantomasyoyo · http://mennyapokolba.blogspot.com 2013.09.07. 16:21:30

Egy jó ideje nincs olyasmi a magyar foci környékén, ami a szégyen (gyalázat, fertelem, etc.) masszájából kiemelkedne. Az, hogy a román ellen ég a magyar, csak alvajáróknak fáj, valójában, ha a román égett volna, akkor is csak a szégyen van és semmi más. És ha az ellen Kazahsztán, Anglia vagy az Északi Sark, akkor sincs másként.
A magyar foci a holdkórosok ügye, akik a vas és acél országa helyett a stadionok és trafikok országát vizionálják.
Bárcsak jönne valami isteni csapás, hogy a magyar focit eltörölje a Föld színéről, hogy a sok világtalan tébolyult végre magához térhessen a szörnyű delíriumból.

fantomasyoyo · http://mennyapokolba.blogspot.com 2013.09.07. 16:31:43

Az egy jobbos kreténség, hogy a sportot valamiféle trianonrevíziónak kell tekinteni: elvettétek erdélyt, most viszont kaptok egy nagy verést! Szánalmas!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.07. 16:42:32

NEM TUDNAK FOCIZNI. Ez ilyen egyszerű. Azt hisszük csak mert kapnak stadionokat akkor már játszani is tudnak.
pedig...

niklex 2013.09.07. 16:49:03

Milyen szemetek ezek a románok, hogy fütyülni merészeltek a magyar himnusz alatt. Nyilván ez megzavarta a fiúkat.

Amikor a magyar "szurkolók" fütyültek (meg egyebet csináltak) a múltkoriban az izraeli himnusz alatt,nyilván az is a mi focistáinkat zavarta meg.

Sajnálatos, hogy ide jutott a magyar foci, és ebből nem adómilliárdok beleölésével, kényeztetéssel, félrenézéssel, meg falusi stadionépítéseken keresztül vezet ki az út, hanem megkövetelt munkával, hozzáértő és becsületes vezetéssel, teljesítményarányos juttatással,és igen kemény nézőtéri rendrakással.

midnight coder 2013.09.07. 17:00:10

Eleve hülye az, aki bármilyen szinten is azonosul bármilyen sportolóval, legyen az focista vagy 100 méteres zsákbanfutó világbajnok. Amikor egy ilyen mezeinyúl kimegy a pályára, akkor ő megy ki, és nem az aki a TV-n keresztül nézi. És nem a 15 millió magyart képviseli, hanem csakis saját magát. Ahogy a WC pucoló sem 15 millió magyar képviseletében pucolja a WC-t, hanem a fizetéséért. Aki mást hisz, az szimplán hülye.

Innentől kezdve ez egy sima szórakoztatóipari tevékenység, amin történetesen az egyik csapat elbukott. Az ő bajuk. Meg a mienk, hogy mindezt nemzeti színbe öltözve játszhatták, és főleg mert közpénzből. Tetszettek volna nem stadionépítős pártra szavazni. Persze, a másik csapat sem különb, úgy hogy lényegében mindegy hogy valaki stadiont épít vagy 3x-os áron autópályát. A végén úgyis a választó szívja meg.

Amatőr 2013.09.07. 17:00:53

@betütészta: "A szégyen nem a focistáké.
Tudomásul kell venni, hogy Magyarföldön nincs foci. (belátható időn belül nem is lesz)"

Nálunk a labdarúgás nevű alfaj terjedt el, amit rajtunk kívül senki nem játszik és itthon is csak pár ezer agyament idiótát érdekel.

"Jól fogta meg a román operatőr: önkívületben tomboló rasszista magyar - átszellemült széparcú
román lány és rengeteg román zászló. Már itt vesztettünk.
Szégyen. Szégyen, hogy a szélsőségeseknek épülnek stadionok, ömlik a pénz játékosokra, vezetői fizetésekre."

Remélem, hogy ez a pár ezer agyatlan barom Szibériába is elkíséri a válogatottat.

dr kíváncsivagyok 2013.09.07. 17:02:15

"Egyedül azok a srácok érdemelnek megbecsülést, akik nem kis anyagi áldozatot és veszélyt vállalva, több mint tizenöt óra út után helyet foglaltak a vendégszektorban. Egerváriék elsősorban őket köpték szembe ezzel a kilencven perces nyomorultkodással."

Ennyi ?????????
Azért mást is csináltak a fijjug....szétverték Bukarest óvárosát és még pár apróság !

Amatőr 2013.09.07. 17:06:30

@niklex: "Sajnálatos, hogy ide jutott a magyar foci, és ebből nem adómilliárdok beleölésével, kényeztetéssel, félrenézéssel, meg falusi stadionépítéseken keresztül vezet ki az út, hanem megkövetelt munkával, hozzáértő és becsületes vezetéssel, teljesítményarányos juttatással,és igen kemény nézőtéri rendrakással. "

Addig itt nem lesz foci, amíg az MLSZ-ből az összes agyatlan vén hülyét - mezeigyuribácsival és sunyibácsival az élen - ki nem söprik és a holdudvarban tevékenykedő bűnözőket le nem sittelik.

dr kíváncsivagyok 2013.09.07. 17:06:33

@Lordofearth:
"Számomra az is tragikus, hogy egy bankár, aki a maga területén is ámokfut, "

Az OTP Európa egyik legbiztosabb lábon álló bankja ! Te agyhalott Lázárfasz...

Tizenötmillió Magyarok 2013.09.07. 17:09:45

Az a szégyen, hogy nem 10 millio Magyar ment romániábn visszafoglalni Erdélyt, hanem csak néhány ezer. EZ A SZÉGYEN.

Amatőr 2013.09.07. 17:13:03

@midnight coder: "Innentől kezdve ez egy sima szórakoztatóipari tevékenység, amin történetesen az egyik csapat elbukott."

Ebben is van igazság; két bűnrossz tizenegy csetlett-botlott a pályán, de a románoknak volt csapatvezetésük.

Persze sunyibácsi gerinces ember és addig nem futamodik meg a munkától, amíg lapátra nem teszik. A többi f@szfejjel együtt.

vikiliksz 2013.09.07. 17:13:21

Egyrészt sajnálom, hogy az Orbán a "nemzeti/nem nemzeti" politikai szimbolika világába emelte a focit. Ennek eredményeként mára alapvetően kezd politikai hovatartozás kérdésévé válni, hogy valaki szorít-e a magyar focistáknsak, vagy titkon a csúfos bukásukban reménymedik, tükröt mutatva az Orbán-rendszernek. Ez egyértelműen Orbán tevékenységének érdeme...
A fociba invesztált milliárdokkal a foci "sikerével" akarta igazolni a "magyar csodás" (lásd ötvenes évek), de a közpénzből erőltetett stadionépítés és az adóforintokból a fociba áramló milliárdok, a látványos bukások miatt (csúfos kupaszerepések, EB-selejtező bukta), a felépített szarhalom mos rá és a segítőire dől..)
Várhatóan, erősödni fog a duma, hogy a "falábú, lusta naplopó focisták" helyett, a sokkal sikeresebb olimpiai sportágakba tolák a pénzt. Paradox módon az Orbán azzal kúrt ki az imádott focijáva hogy túlhypolta, túltolta, politikai erővel próbált siker kicsihgolni ebből, a focipiacon minden szempontból életképtelen szarkupacból. Ez most visszaüt és lehet, hogy mégmélyebbre löki...

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.09.07. 17:22:13

Jobbegyenes blog nevezze át magát Balhorogra!!
Nem elég hogy szerte a nyugati sajtók a spigeltöl elkezdve a welten át a daily mirrorig a magyarokat gyalázza a moslék románok miatt még ez az állitolgas jobbos blog is belerug egyez kettöt hármat az országba??!?!!

A büdös kurva anyádat azt!
A meccs meg bunda volt szerintem, emellett a biro végig a románoknak kedvezett igy persze hogy nem lehet gyözni. Ráadásul a Magyar Himnusz alatt is ott obégattak fijjoltak a román moslék huligámok!! Mi a büdös kurva anyátokat képzeltek magatokról??!!
Aki pedig 800 kmt elutazott drukkolni Magyarjainknak, azoknak Respekt!! Bár a szöröstalpu csendörséget meg a cigányrestet jobban összekellevv volna kurni :))
Már csak azért is mert a románok CSALTAK.

Bafana 2013.09.07. 17:23:34

Guzmicsot és Liptákot el kellene zavarni a pálya közeléből. Viszont az Egervári-Mezey tandemet az egész magyar labdarúgás közeléből kellene eltiltani. A nagynevű focistáink a külföldi hatod-heted vonalbeli klubbcsapatoknál is csak töltelék emberek. Belőlük nem lesz soha vezéregyéniség. A magyar futballban egy forradalomra van szükség. Elnézést, de megb@szódás nélkül nem születik siker. Ferenczi Attila gondolatait ajánlom mindenkinek. A videómegosztón megtalálhatóak.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.09.07. 17:24:07

Aki látta a mecset az tudhatta hogy csaltak a románok. Fut a pályán a sárga geci azt elesik a fűszálban aztán emiatt a Magyar játékost basszák le ezért...a kurva anyjukat ezeknek a köcsög románoknak, ha ki is jutnak remélem ök lesznek az elsők akik mehetnek vissza bucurestibe!!

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.09.07. 17:27:16

@Bafana:

"Viszont az Egervári-Mezey tandemet az egész magyar labdarúgás közeléből kellene eltiltani."

Ilyenkor milyen nagy szakértök vagytok, de ha azok vagytok akkor miért nem ti mentek oda a mecsekre észt osztani bazmeg??!!
Az egész egy mocskos bunda volt a birotól elkezdve a román provokátorokig.
Csak azt nem értem hogy a nyugati sajtó is mi a faszt szol bele meg gyaláz minket??!! A spigel is a tegnapi mérközéssel volt tele...
Az miért a magyar játékos hibája hogy a román elkezd elesést imitálni közbe meg kutya baja és emiatt szabadrugást kapnak??

midnight coder 2013.09.07. 17:27:46

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Most őszintén, nem mindegy neked ? Több lesz a fizetésed, ha a magyarok nyernek és nem a románok ? Nem. A focisták fizetése lett volna több. A te pénzedből. A legnagyobb vicc amúgy az, amikor a német focifanok szurkolnak a hazai csapatnak akik között alig van fehér ember.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.09.07. 17:29:09

Elesik a román geci a füben aztán ez is Dzsudzsákék hibája...ILYEN NINCS!!

Meg Egerváryt is mi a fasznak szidjátok, biztos ő volt az egyik csatár...

vikiliksz 2013.09.07. 17:31:30

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: erre válaszként idéznék egy vélemény cikkből:
"Egyetlen réteg van, amelyet lázba hozhat egy Haladás-pálya, és az a drukkernek az a fajtája, akinek hát sajnos nem jutott más identitás, mint hogy ő a Haladásnak szurkol, akkor is, ha szar. És nem zavarja, ha a klubra költik az anyja segélyét meg a gyereke tornatermének az árát. Nyilvánvalóan még a sovinisztánál is alantasabb létformáról beszélünk, amelynek legnagyobb sikere az lesz, hogy a magyar focistát lassan már nemhogy laposra verik balkáni megyeszékhelyeken, hanem be sem engedik a portán az ordenáré sleppje miatt." (Tóta W.: A Legfőbb Huligán; hvg.hu; 2013. augusztus 29.)

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.09.07. 17:32:19

@midnight coder:

ja meg "francia" válogatott muahahha :DD

Nem mindegy mert megint megy a gyalázkodás amit a románok provokáltak ki azt megint kapjuk az ejjus szankciókat meg büntetéseket ezek miatt a dák szemétládák miatt...Hogy mi milyen fasiszták vagyunk meg agresszivek. Végülis a MAgyar Himnusz alatt höbörögni azt teljesen rendben van, ezért nem fog szólni sem az eu sem a fifa se az uefa se senki. De a magyarok...ŐKET AZTÁN SZIDNI KELL!!!!

Az ilyen ekttös mércékért tényleg megérdemlik hogy bukarest lángoljon a picsába...ocsmány egy hely amugyis

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.09.07. 17:34:22

@vikiliksz:

nekem ilyen tótawé balliberális férgekkel ne gyere..le se köpöm, annyit sem érne..

na mindegy léptem innen...eddig voltak jo irások ezen a blogon, de miután átvedlett most "BALHOROGGÁ" le se szarom majd.

Aki pedig azt hiszi, hogy emiatt a Kormány gyengült az csalódni fog jövö áprilisban :))

Lordofearth 2013.09.07. 17:36:04

@dr kíváncsivagyok:
Aha, ha Csányi nem, Lázár igen?
Egyik figura se barátom, egyik se...

A képernyőn ott vírit mindig a meccs közvetítéseknél az OTP Bank logója....

A meccs elején ott volt a tábla sok néző kezében - 1918. Nos, ez se volt semmi

Ni csak ki beszél most 2013.09.07. 17:40:52

@Halálosztó Babgulyás: A lényegen mit változtat. A csűrhe az csűrhe.

Bafana 2013.09.07. 17:41:41

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Mert nekem más a munkám, másért vagyok felelős. Olyan hibák voltak a meccsen - nem csak Guzmicsra gondolok, akit az a szemét, megbunzázott fű és a labda kombinációja zavart meg -, amiket szégyen volt nézni. A "passzolgat hátul a négy védő és amelyik megunja előrerúgja, elöl meg lesz ami lesz" taktika naggggyyyyon kevés már egy XXI. században. Az edző felelősége, hogy nincs elképzelés, taktika egy csapatban. Az utánpótlásedzőé pedig, hogy -Nagy László szavaival - egy 23 éves játékosnak meg kell mutatni, hogy hogy tartsa a lábát lövésnél és tanítani kell a labdakezelésre.

hunyuan 2013.09.07. 17:43:43

Az örökérvényű szólás nálunk már eképpen szól:
Kis pénz kis foci, nagy pénz még kisebb!

vikiliksz 2013.09.07. 17:50:24

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: szerintem bárkinek lehet, frappáns, találó, elgondolkodtató mondata, függetlenül a politikai hovatartozásától.

fingerbangs 2013.09.07. 17:53:28

kikaptak a fiúk sajnos
de tippmixen meg más fogadásokon gondolom rendesen kerestek vele
szép volt

bebe tv 2013.09.07. 17:55:13

@Bafana: Viszont az Egervári-Mezey tandemet az egész magyar labdarúgás közeléből kellene eltiltani.

Na és kiknek kéne utánuk jönni? Hiszen az egész magyar trénergarnitúrát A Gyuri tanította és vizsgáztatta a TF-n, hát akkor nem mindegy?
Ma du.véletlenül néztem a német SW adón a Mannheim-Stuttgarter Kickers Bundesliga 3 meccset.Bevallom őszintén, hogy még ott is magasabb volt a színvonal. Ha az emlékeim nem csalnak Cruyff-nak és Beckenbauernak semmiféle edzői diplomája nem volt és mégis csúcson járatták az általuk irányított csapatokat.A Barcelona a mai napig a Cruyff által bevezetett stílust játssza.
Mondjatok egyetlen 1 ma nemzetközileg is elismert magyar edzőt? Csak 1 ilyen bajnokságban mint a mienk lehet egy olyan csapat mint a Felcsút NBI-es, de az is miért?

Hertelendi 2013.09.07. 17:56:19

Nem tudom, de az az érzésem, hogy orbánnak tökéletesen megfelel ez a semmilyen állapot. Máskülönben nem akarna új stadionokat.

Ni csak ki beszél most 2013.09.07. 17:58:18

@Halálosztó Babgulyás: Egyébként olvasni tudsz?
Sepsiszentgyörgy. Ki írta, hogy magyarországon van? Annál reklamálj.

Démonmac1 2013.09.07. 17:59:45

"gyedül azok a srácok érdemelnek megbecsülést, akik nem kis anyagi áldozatot és veszélyt vállalva, több mint tizenöt óra út után helyet foglaltak a vendégszektorban."
Remélem nem arra a csőcselékre gondolsz ,akik törtek zúztak a városban.

2013.09.07. 18:00:28

Én megértem a srácokat. A franc fog dolgozni, ha munka nélkül is szórják nekik az állami milliárdokat. Kimentek, szaladgáltak, élvezték a románok játékát, nyilatkoznak, hogy szégyellik, de a végén zsebreteszik a nagy zsét és a luxusautóikkal hazagurulnak a luxusvilláikba.

bebe tv 2013.09.07. 18:02:51

@midnight coder: A legnagyobb vicc amúgy az, amikor a német focifanok szurkolnak a hazai csapatnak akik között alig van fehér ember.

Szerintem a francia bajnoksággal kevered össze. Miért baj neked az, hogy egy Németországban született vagy felnőtt fekete bőrű a Bundesligában játszik.Egyébként a Bayern München kb. 24-es keretében mindössze két fekete van. Az egyik Boateng aki Berlinben született és német állampolgár a másik pedig az Alaba aki egyébként osztrák állampolgár.Ő pedig Ausztriában született.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.09.07. 18:12:44

Nem a kilencven perc volt a szégyen, hanem amit előtte-utána művelt a söpredék szokás szerint.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.09.07. 18:13:50

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: látom, jó sok erre a szaros pofájú, rühes, gerinctelen náci gané. Remélem, kint voltál és kaptál a pofádra a román rendőröktől/csendőröktől!

bebe tv 2013.09.07. 18:26:02

@Hertelendi: Nem tudom, de az az érzésem, hogy orbánnak tökéletesen megfelel ez a semmilyen állapot. Máskülönben nem akarna új stadionokat.

Jól látod. Sajnos ez az eddigi 3 éves trónolására is igaz ami még nagyobb baj, hiszen hasonló állapotban van a magyar gazdaság is. Itt is ott is kóklerek, hályogkovácsok irányítanak. Nem szívesen mondok ilyet, de sajnos lesz még lejjebb is.Lassan az ország is a járás II-ben fog vegzálni.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.09.07. 18:59:02

Csak azt tudnám, miért folyt a csapból is az, hogy győzni mentek a románokhoz. Ilyen előzmények után még nagyobb égés az eredmény...

midnight coder 2013.09.07. 18:59:32

@bebe tv: Alapvetően nem baj, csak ez az egész kb. arról szól, hogy a csapatok lényegében szórakoztatóipari vállalkozások, akik szerte a világon felvásárolják a legprofibb munkavállalókat egy feladatra. Ennyi erővel a cirkuszi produkciók bukásából is nemzeti ügyet faraghatnának.

kifordított nagyanyó 2013.09.07. 19:20:15

Ide is.
magyar klubcsapatnál az edző felrajzol a táblára egy téglalapot,benne egy körrel.
Az afrikai származású játékos erre:Oh yes,érteni.Labda,kapu.
Mire az edző.Tudom,hogy te érted.
Én a többieknek magyarázom.

bebe tv 2013.09.07. 19:20:58

@midnight coder: A bajom ezzel csak az, hogy a cirkuszi produkciók nem kapnak több milliárd állami támogatást, és nem is építenek egyetlen 1 vándorcirkusznak sem új sátrat közpénzből.A nyugati profi ligák gyakorlatilag mind nyereség és bevétel érdekeltek tehát arra törekszenek, hogy a stadionjuk tömve legyen. Borussia Dortmund otthon 80 ezer néző, Bayern München 71 ezer. Ennek megfelelően állnak hozzájuk a szponzorok is.
Ha tetszik nekik ha nem a szponzoraik elvárása rendre az, hogy ott legyenek Európa főtábláján. Vajon miért szponzorál nyugaton a Suzuki és itthon nem?

Jhonnyq 2013.09.07. 19:38:25

Romània jobban teljesít...

regress 2013.09.07. 19:43:15

amilyen a csapat,olyan a szurokló.vagy fordítva? egy foscsomó mindkettő,tegnap bizonyítottak,,

Jhonnyq 2013.09.07. 19:46:33

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Egy igazi suttyó paraszt vagy, ugye hallottad már ezt a jelzőt rád nézve.
Bunda volt a tegnapi meccs?
Hahahahaaaa...
Olyan jól eltanultad ezt a "màs a hibás" dumát a Fidesztől,hogy elfelejted te Jobbikos vagy.
Ja meg jókora nagy paraszt is.
Pont olyan mint a többi pártszimpatizánsod.
Jövő tavasszal legalább nem kell utaznod Bukarestbe balhét csinálni,majd itt gyújtogattok a bukás után mi kőcsőg?

Tyreo 2013.09.07. 19:49:20

@vikiliksz: Tóta most nagyot mondott, de azért kiegészíteném egy gondolattal. A fidesz azért lehet sikeres, mert ezeknek az embereknek adott még egy identitást. Miszerint ők mostantól a haladásnak és a fidesznek szurkolnak.
Jól megfigyelhető ez a jelenség például Buta belpesti balliberális biboldó barmok! kommentjében is miszerint:
"Aki pedig azt hiszi, hogy emiatt a Kormány gyengült az csalódni fog jövö áprilisban :)) "
Innentől kezdve pedig érvelésnek nincsen helye.

Pedró27 2013.09.07. 19:54:11

Nagyon jól összefoglaltad a lényeget.

Dr.Bio74 2013.09.07. 19:54:31

Amíg egy focimeccsben az a lényeg, hogy trianonozhasson, büdös zsidózhasson, szőröstalpú románozhasson stb., illetve az, hogy a csapat becsületét piától ittasan a "szurkoló" "védhesse meg" valami frankó verekedésben. Amíg a "kőkemény szurkolói mag" politikai ideáktól ittasan meghívható-elküldhető adott pártrendezvényekre. Amíg ezen hasznos réteget a magyar adófizetők forintjaiból éltetik, sőt futtatják, addig magyar fociról beszélni teljesen felesleges. Azon idióták akik pedig megmagyarázzák, miért tör, zúz egy szurkolói csapat (nem csak idegenben). Akik megmagyarázzák, hogy egy csapat, akiknek igenis hajtania kellene a végsőkig az elismerésért, azt miért verik szarrá szinte erőlködés nélkül, és miért nem süllyed el szégyenében az őket kommendáló siserehad, azok az ultrák tökéletes alapanyaga: IQ5, neveltetés zéró. És amíg ezek az ultrák lehetővé teszik a foci meggyalázását, lehetővé teszik, hogy a sportért lelkesedő inkább messzire elkerülje a stadionokat és a fiát se küldje ilyen helyekre, addig remény sem lesz a fellendülésre.
Hogy a románok csaltak-e a meccsen, vagy trükköztek-e a felvételeken, azt meg leszarom, mert a meccsen való trükközést nem csak az elhivatott szurkoló veszi észre. A felvételekről meg:
1. Senkit nem lepnek meg. Mindenki tudja minek mennek, mentek az ultrák. Úgyhogy coki, biztos hergelték őket mi?
Másrészről egy jelenet is elég, ahhoz, hogy lejárassák magukat, nem kell annyit gyűjteni, mint amennyit a román média tudott.
Kár, hogy ezen összefüggésekben és egy nemzetek közötti találkozóban égeti a saját magyar nemzetüket is, így ha az saját retorikájukkal kellene fogalmaznom: hazaárulók.

niklex 2013.09.07. 20:23:16

Kár,hogy szar a magyar foci, és sajnálatos, hogy kikaptunk.
Ezzel együtt azt gondolom, hogy az emberek nagy része azért dühös, mert a tükörképét látta annak, ami az országban folyik: meg nem érdemelt nagy pénzek, erőből köttetett szponzorálások, rossz helyre beleölt milliárdok, a Főnök szava dönt mindenben, nagy pofa és kommunikáció valós nemzetközileg is mérhető teljesítmény helyett,balkáni vagy inkább balkánon túli viselkedéssel megtűzdelve.

benedek bence 2013.09.07. 20:34:39

Ez egy geci nagy iras refg olvastam ilyen jot

defenestratio · http://www.youtube.com/watch?v=SEuBeH4LCyU 2013.09.07. 20:36:56

@kanálwarrior: az ár/érték aránnyal van a gond. szabad rablás folyik focira hivatkozva, túl sok pénz forog ebben az egészben ahhoz képest, hogy nagyjából Izlanddal, Ciprussal vagyunk egy súlycsoportban. ráadásul, ha lennének tehetséges magyarok, azok ott lennének sorban a nagy nemzetközi csapatoknál. ehhez képest most egy Dinamo meg egy Schalke tagságot jó, ha fel lehet mutatni, a többi inkább bundázik. túl nagyok az elvárások itt a múlt miatt, de a realitás éppen az, amit bukarestben láttunk, ennyire telik. néha van egy-egy apróbb fellángolás, de aztán mindig visszatérünk ide.

HavocS · http://www.obsidianshell.com 2013.09.07. 20:40:41

@kanálwarrior: nem akarlak elkeseríteni, de ennél a csapatnál legrosszabb esetben is 20 gimiből meglenne 15 sokkal de sokkal jobban játszó focista egy válogatottra. 17-18 éves srácok.

Baromi egyszerű egyébként ami történt: a magyar csapat úgy ment ki, hogy "bohóckodunk egyet az elmaradatt szőröstalpúakkal, röhögve passzolgatunk aztán a 88. percben rúgunk egy kegyelemgólt", a románok meg komolyan vették a meccset, csak a mieink még a második kapott gól után se jöttek rá, hogy nem igazán azok a lapok pörögnek a pakliból amikre ők számítottak.

2013.09.07. 20:42:41

@level 1: Sajnos nem verte véresre. Nem bántam volna, he legalább fele ott marad vagy a korházban vagy a rácsok mögött, nekem mindegy.

xxyati 2013.09.07. 20:58:32

Az oroszoktól a szocik alatt - mert ugye az elmúlt negyven év mindennek az oka - 6:0-ra kaptunk ki.
TEHÁT MOST MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT! Csökkentettük a kapott gólok számát!

xxyati 2013.09.07. 21:03:47

Tisztelt Balogh Gábor!

Nagyon jó írás, minden tiszteletem.

xxyati 2013.09.07. 21:08:29

@level 1: "Kimondhatalanul örülök, hogy ezt a félázsia jobbikos "szurkolói" bandát a román rendőrség szakszerüen véresre verte. " :-))

Vajon ezekből mennyi volt ott anno 2006-ban a TV székháznál?

csorsza 2013.09.07. 21:10:52

Ha végre megszűnne ez a szánalmas és ostoba játék, akkor a csőcselék szurkolói miatt sem kellene szégyenkeznünk.
De, sajnos, nem ebbe az irányba haladunk...

xxyati 2013.09.07. 21:12:50

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: De jó látni mennyire idegbeteg vagy! A francért nem kaptunk hatot, akkor talán agyvérzést is kaptál volna! :-))

HgGina 2013.09.07. 22:49:58

@tiboru: minden jel szerint a bosnyákokhoz kevés tótot csatoltak akaratuk ellenére, és a tótok is kevés bosnyákot öltek meg pusztán származásuk miatt. Talán ezért tudnak sörözni békésen.
Láttam, ahogy két inuit békésen iddogált egy kocsmában három nepáli serpával. Azt viszont még nem láttam, ahogy 2 iráni hittudós 3 rabbival sült sertéscsülköt szopogatott, utána pedig jóféle magyar fütyülős barackot töltöttek rá.

holdkoros · http://holdkor.blog.hu/ 2013.09.07. 23:37:24

@Dr.Bio74: Hát először is, 3000 "hazaáruló" kísérte el a csapatot, gondolom nem hiszed, hogy Mo-n van 3000 ultra/huligán... Másrészt képzeld, voltak ott diplomás, józan emberek is. Namost én egyike vagyok azoknak, akik ott voltak, képzeld még egy sört se ittam, mert épp beteg voltam, és képzeld, lány vagyok (nyilván csak szeterotípiákban tudsz gondolkodni, így a lányok nem keresik a bajt, ugye), és képzeld, még iskolába is jártam, és képzeld: provokáltak minket. Bizonyám. Mindenkit. És persze otthonról, a fotelből baromi jól meg lehet mondani a világ dolgait, meg tudni lehet ki a hazaáruló, és bár én például nem tartom magam egy übernagymagyarnak, azért az én zsebemben is kinyílik ám a bicska, amikor 39 ezer román végigfütyüli a himnuszunkat.

Aztán meg mondj már nekem csak egyetlen esetet, az emlékezetes FTC-Dgyőr óta, amikor úgy tényleg, és igazán történt valami. Ami miatt annyira rettegned kell hogy nem mersz kimenni egy Mo-Akármicsodaalsó válogatott meccsre. Továbbá ha az IQ-d akár csak 1-el is meghaladná az 5-t, tudhatnád, hogy nem a "hazaárulók" fogják kimagyarázni a csapatot.

Ami meg a hergeltek -e minket kérdésedet illeti: túl azon, hogy a jandik (csendőrfélék) igazából tök korrektek és jófejek voltak (mondjuk úgy 90%uk), nem úgy mint a rendőrök, akik meg igazi paraszt tahók (szintén 90), a meccsen a biztosítást úgy gondolták megvalósítani, hogy a) nem fogyott el az összes vendégbe szánt jegy, így azt jól eladták a hazaiaknak b) a két szektort úgy választották el, hogy műanyagkötözővel odaraktak vagy 5 fémkordont, ami mellett 3 méterenként állt egy rendező, és ennyi. És valóban megjelent fent 2-3 román akik elkezdtek mutogatni, szövegelni, ahogy illik, ott műsoroztak hosszú percekig, a rendezőknek eszébe se volt elzavarni őket, amire valóban megindultak tőlünk. Ez utóbbi volt amit nyilván megnézhettél a tévében. Ennek az erkölcsi meg morális, kulturális, amilyet csak akarsz oldalait lehet bármeddig boncolgatni, de az is tény, hogy még egy sima derbit is jobban biztosítanak ennél. Pedig a zöldek a lilákkal távolról sem gyűlölik egymást annyira, mint a magyar a románnal.
Maradjunk annyiban, hogy kevered a szezont, a fazont, meg a hadd ne mondjam mit, és azt nem igazán tudod mit beszélsz, de azt legalább nagyon.

Amadeus62 2013.09.07. 23:55:24

@holdkoros:

Te tényleg holdkóros vagy. Menj, vegyél be egy xanaxot azt feküdj vissza aludni!

holdkoros · http://holdkor.blog.hu/ 2013.09.07. 23:56:26

@Amadeus62: Figyelemreméltóan civilizált megnyilvánulás volt ez is :)

Amadeus62 2013.09.07. 23:56:43

Ott kellett volna agyoncsapni az összes kopasz barmot hogy még véletlenül se jöhessenek vissza kétlábon.

Amadeus62 2013.09.07. 23:58:12

@holdkoros:

Végül is csak a pincéreknek segítettek székeket pakolni azért dobálták szana-szét.

Ezek a szemétládák gyújtogattak 7 éve Pesten is...

holdkoros · http://holdkor.blog.hu/ 2013.09.08. 00:00:57

@Amadeus62: Egen, gondolom nem tűnt fel, hogy én pont nem erről beszéltem...
Megjegyzem volt fan zone, a beérkező buszosokat is bekísérték a városba, bár nem kértek rendőri biztosítást, kaptak mégis. Ők meg köszönték, nem akartak a fan zone-ba menni. Egy dolog, hogy szép -e, civilizált -e más városokat szétverni, az meg egy másik dolog, hogy mit kereshetett párszáz magyar huligán (no mert ők pl pont tényleg azok voltak) Bukarest belvárosában, meccsnapon, úgy, hogy a kutya se szólt hozzájuk órákig? Ugye azért volt a rendőri felvezetés, hogy fan zone-ba terelődjenek... nem tudtam, hogy az fakultatív programnak számít a románoknál...

Zolcsi67 2013.09.08. 00:18:53

@holdkoros: A vonat nem provokált senkit... mit vétett az a tizennégy vasúti kocsi, ami a "kedves közönség" jóvoltából most forgalom helyett a főműhelybe megy? Ezt nem tudja soha, senki kimagyarázni. Közmunkára a mocskos bagázst, és kalapálják ki, amit szétvertek - rendőri felügyelettel. Ha rosszul dolgoznak, irány a börtön.

Veridicus76 2013.09.08. 01:24:11

Mindig megdöbbent, hogy mennyi magyar nyelven fröcsögő magyargyűlölő patkány van.

states1 2013.09.08. 07:37:29

Az most már evidencia, hogy amíg marad az a rendszer, ami ezt az alibibajnokságot működteti, addig semmi változás nem lesz a magyar labdarúgásban. S ami ugyanilyen tragikus, hogy ez az akadémiákra is érvényes, már ott is el van baszva minden, hosszú évek óta működnek, de mondjon már valaki egy nevet, amelyik nemzetközi mércével mérhető. Mindettől függetlenül a mostani állapotokról még az is mindent elmond, hogy Egervári 24 óra elteltével a helyén van, és olyanokat nyilatkozhat, amilyeneket. Ez is csak nálunk történhet meg.

narancs66 2013.09.08. 15:56:39

""Kimondhatalanul örülök, hogy ezt a félázsia jobbikos "szurkolói" bandát a román rendőrség szakszerüen véresre verte. " :-))"
Nem egész szakszerűen. A szemüket nem lőtték ki, némi tovább képzésre szorulnak.

babax01 2013.09.09. 07:20:50

@dr kíváncsivagyok: Lehet, hogy stabil, de hány Magyar család megnyomoritása árán?

toportyánzsóti 2013.09.09. 12:05:17

Szégyenletesen cserbenhagyta a vezírszulkoló a válogatottat!Hazudott egy jó vastagot,a lánya polgári esküvőjére el sem ment?!Kétszinű fosógép ez a csuti libaszarrugdosó!

Dr.Bio74 2013.09.09. 13:05:38

@holdkoros:
Magyaráztak, meg szemetek voltak? Azta !
Balhézni megyünk vagy szurkolni? Mert ha balhézni ezek még jól is jönnek, ha meg szurkolni akkor meg amíg nem kell megvédeni magamat leszarom őket, de megjegyzem várható, hogy nem virágcsokrokkal és puszival várják az ellenfél szurkolóit.
Osztán - kedves lány - szintén leszarom, hogy 3000 -en mentetek ki és hogy a te nyilvántartásod szerint hány darab ultra, vagy huligán (=?) van ma Magyarországon, meg leszarom azt is, hogy ezek közül hány diplomás (az pontosan mit számít?), ha alapból a tények maradnak a makacs tények:
- verekedés
- szélső jobboldali baromkodás
- tombolás,rombolás.
Aki ezekhez nem kötődig annak se inge se gatyája.
A gondolataid zavarosak, úgyhogy sört ne is nagyon igyál, mert ennek értelmét sem lelem:
"Továbbá ha az IQ-d akár csak 1-el is meghaladná az 5-t, tudhatnád, hogy nem a "hazaárulók" fogják kimagyarázni a csapatot. "

Figyelj:
"Kár, hogy ezen összefüggésekben és egy nemzetek közötti találkozóban égeti a saját magyar nemzetüket is, így ha az saját retorikájukkal kellene fogalmaznom: hazaárulók. "
továbbá, nem szurkolókról beszélek, hanem a focit alibinek használó alábbira élvező "emberekről":
"Amíg egy focimeccsben az a lényeg, hogy trianonozhasson, büdös zsidózhasson, szőröstalpú románozhasson stb., illetve az, hogy a csapat becsületét piától ittasan a "szurkoló" "védhesse meg" valami frankó verekedésben. Amíg a "kőkemény szurkolói mag" politikai ideáktól ittasan meghívható-elküldhető adott pártrendezvényekre"

Magyarázd csak a bizonyítványt nyugodtan, attól ez a viselkedés bizony szégyenletes, és undorító, semmi nemes, semmi sporthoz, vagy nemzetek közötti becsületes megmérettetéshez nem illő, még akkor se, ha a "másik kezdte, nem én voltam" mögé próbálunk bebújni. Ennyi. Másrészről az ország már meg sem lepődött ezen a viselkedésen, vajon miért?

holdkoros · http://holdkor.blog.hu/ 2013.09.09. 15:17:32

@Dr.Bio74: én már rég feladtam, hogy megmagyarázzak teljesen érthető dolgokat olyan embereknek, akik szemellenzővel nézik a világot :)
Igen, mocsok szemét hazaáruló tetvek vagyunk, életünk a balhé, nem 200-an, tőlünk függetlenül utazók voltak a belvárosban, hanem mind a 3000-en, és csak az a baj, hogy a román tesók nem öltek halmora mindnyájunkat. Mert mind Magyarországnak, mind a magyar focinak mi vagyunk az egyetlen rákfenéje, ha minket végre kinyírhatnátok büntetlenül, beköszöntene az örök kánaán kora.
Na további jó szardobálást :)
süti beállítások módosítása