balog_zoltan.jpgA fagyi már épp visszanyalni készült, amikor a furfangos Zoltán úgy döntött, előremenekül, és nagy igyekezetében átesett a ló túlsó oldalára.

A magyar politikus tényleg ritka állatfaj. Valahol az előgerinchúrosok és a kétéltűek határán mozog, és valamilyen szerencsétlen genetikai mutációból kifolyólag olyan hirtelen reagál a környezeti változásokra, hogy az még a sokat látott tudósokat is heves fejvakarásra készteti. Nem arról van szó, hogy korunk kirakatvezetőinek ne lennének elveik. Nekik az elvtelenség a vezérlő elvük, és ehhez olyan erővel, olyan állhatatossággal ragaszkodnak, hogy az eltökéltség a dermesztő bizonyosság ráncait rajzolja homlokukra. Ettől látszanak hiteleseknek.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere vasárnap a Kossuth Rádióban jelentette ki, hogy a holokauszt idején nem deportáltak Magyarországról cigányokat. Hétfőn a roma holokauszt 70. és a kislétai gyilkosság 5. évfordulója alkalmából tartott ökomenikus megemlékezésen ugyanő már arról beszélt: „fájdalom és gyász van a szívünkben, mert újra és újra ember támad emberre ebben a világban. Magyar magyarra, magyar cigányra.”

Amikor egy jóérzésű ember ilyet olvas, óhatatlanul felmerül benne a kérdés, hogy az utóbbi évek több tucatnyi áldozatának, akiket cigányok küldtek a másvilágra, vajon ki és mikor tart ökumenikus vagy akármilyen istentiszteletet, de ezen most gyorsan tegyük túl magunkat. Sokkal durvább dolgok vannak itt a sorok között.

Az a Balog Zoltán, aki vasárnap még az osztrákokra hárította a magyarországi cigányok deportálásának felelősségét, egy nappal később, párás szemmel már egy olyan világot vizionál, ahol csak magyar ember lehet gyilkos. A „magyar” rátámad embertársaira, főleg a cigányokra. Ebben a képzeletbeli világban cigányok nem támadnak egymásra (vagy ha igen, azt magyarként teszik), „magyarokra” meg főleg nem. Ez ugye közismert.

Akár vicces is lehetne, de Balog vasárnapi beszólása bőven kimeríti az utóbbi években hozott egyik legértelmetlenebb bűncselekményt, az úgynevezett holokauszttagadást, ezért akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel lehetne sújtani a minisztert. Egy szerencsétlen mondat, és a fagyi már épp visszanyalni készül, amikor a furfangos Zoltán úgy dönt, előremenekül, és nagy igyekezetében átesik a ló túlsó oldalára.

Aggodalomra azonban semmi ok! Magyarázkodni, bocsánatot kérni, saját magunktól elhatárolódni csak akkor kell, ha egy hiperérzékeny kisebbséget sértünk meg. Ha az européer kockacukorért való tolongásban véletlenül a többség tyúkszemére taposunk rá, egy halk felszisszenésen kívül más nem történik. Mínuszos hír, rétegtéma.

Biztos vagyok benne, hogy az RTL Klub Híradójának nézői közül – a roma holokausztról szóló bejátszás alatt – a fotelben többen elégedetten kurjantottak: „Úgy van! Az kéne ide most is!” Az ő szemükben a pellengérre állított Balog még szimpatikus is lehetett, mert akit ez a brancs holokauszttagadással vádol, az csak jó ember lehet. Az árukapcsolás nem alaptalan.

De Balog Zoltán nem jó arc. Balog Zoltán egy olyan ember, akinek az ostobasága a gyávaságából ered. Bár látszólag 24 órán belül teljesen ellentétes álláspontra helyezkedett, a minisztert valójában vasárnap és hétfőn is ugyanaz az érzés hajtotta: megfelelési kényszer és a vele együtt járó félelem.

Félelem attól, hogy rá, a kormányra, az országra a rasszizmus vádja vetül. Ezért kellett kézzel-lábbal kapálózni, hülyeséget vetítve deportálásokról, bizonygatva: mi nem vagyunk tömeggyilkosok, ne bántsatok minket! Ezért kell színpadiasan könnycseppeket morzsolgatni, „hogyantörténhetettezmeg”-ezni, ismételi a mantrát: bűnösök vagyunk. Az önként vállalt szégyenbélyeg azonban még a legszervilisebb lelkekben is néha viszketni kezd, az ember önkéntelenül lekaparná, mint ahogy vasárnap szegény, nyomorult Balog Zoltán.

De nekik már késő, ők már egész életükben bűnösök, gyilkosok lesznek, mert elhitték, hogy azok. És meg is érdemlik.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr896575051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2014.08.05. 14:58:19

Szomorú eset és a magyarok nyomora, hogy ilyen patkánypofák vezethetik őket az orruknál fogva a pusztulásba.

Az pedig egyenesen bicskanyitogató, hogy cigányok által megölt, agyonvert, megnyomorított, kifoszott, meglopott, terorizált magyar áldozatok ennek a gerinctelen patkánynak eszébe se jutnak, egy árva szót, egy forintot sem árnek.
No nem mintha a díszpionty ádernek és a többi mocsok társának valaha is lett volna egy szava a magyar áldozatokról.
Egyik patkány 19 a másik 20-1, mindegy milyen jelmezt húz magára

IP gyűjtögető 2014.08.05. 14:59:33

Itt esz a fene, innen veszitek a segílykét, és ide szartok? Az én (tudod az adófizető, aki pénzéből van a segilyke) pénzemért? Na akkor vagy buzsidók, vagy szocigók vagytok

maxval, a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.08.05. 15:34:31

Balog rendes ember, nagyon az. Csak egyszerűen nem való politikusnak. Nem ismeri a politikusi szóforgatás rejtelmeit.

wallenberg88051005 2014.08.05. 15:55:49

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Szégyellje magát a gerinctelen cionista cseléd fideszes bábkormány Orbán-rezsim!

Ezek is azt hazudják amit a balliberálisok, hogy magyar nem lehet áldozat csak gyilkos, gyilkos csak magyar lehet, cigány, zsidó nem lehet gyilkos csak áldozat, áldozat csak cigány, zsidó lehet.

Én csak két kifejezést mondok:
cigánybűnözés, zsidótanácsköztársaság

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

wantaan 2014.08.05. 19:33:11

Sajnos a magyar már annyiszor támadt saját nemzetére. Magyar magyarnak a gyilkosa ... lehet tagadni de a takony gerinc az takony gerinc mint anno a nyilasok , Horthy vitézei stb. ....hányszor támadt Tenfiad szép hazám kebledre. s lettél magzatod miatt magzatod hamvedre... ....
Ez van. Ilyen a magyar.

gabesz7004 2014.08.05. 20:18:13

@wantaan: Na-na! Csak okosan Horthy katonáinak kritizálásával!

2014.08.05. 22:35:17

"akit ez a brancs holokauszttagadással vádol, az csak jó ember lehet."

Milyen régóta mondom ezt. A ballib-zsidó csürhétől a nácizás, antiszemitázás dicséretnek számít. Normális ember eddig se akarhatott ezekkel bármiben is egy platformra kerülni, a gázai népirtás kezdete óta meg pláne nem.

Krisz11 2014.08.06. 00:52:38

Balogh az emberi lét legalján van. Inkább nevezném laposféregnek.
Annál szánalmasabb nem létezik, amikor valaki erőltetett menetben végzi a seggnyalást (roma holokausztozik, européerkedik, stb), mindenki látja hogy egy buzgómócsing, de egyszer csak véletlenül valami kétértelműt, vagy félreérthetőt szól, és akkor a szánalmas seggnyaló féregre teljes haragjával sújtanak le a tolerancia bajnokai.
Inkább legyen az ember fasiszta, de akinek önbecsülése van nem süllyedhet le idáig.

DontBeFool · http://valodiotthonimunka.blogspot.com 2014.08.06. 01:49:45

Pénzkeresés:
""Sajnos, a magyar "alapfelhasználó" internetes társadalomba bele van nevelve a hülyeség ezen a téren, (nem mintha csak ezen a téren lenne de hagyjuk, nem erről szól ez a blog :) ).
Minden "okos" a kattingatásos szépen szólva fa**ságokat nyomatja, esetleg egy kis MLM, (pénzedet meg el eMeLeM), de lehet egy kis jó fajta HYIP pénzbefizetős piramis sz*rsággal is találkozni. Na ezeket kéne most elfelejteni. Ez külföldön sikerült, csak sajnos hozzánk nem jutnak el az ilyesmik.""

valodiotthonimunka.blogspot.hu/2014/08/szr-helyzet-orszagkivaltsag.html

kaleidos cope 2014.08.06. 07:05:23

Balognak Istennel is el kell majd számolnia. Nem fog nagyon jól kijönni belőle.....

laci0011 2014.08.06. 07:29:00

Moszkovita jobboldal világ röheje és hogy ezek magyarkodnak az már tényleg a legalja,elvtelenség a vezénylő csillaguk ezeknek az isten nélkül élőknek.

feri846 2014.08.07. 09:46:45

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Csak, hogy most a cikk témája egy " jobblib zsidó"....

feri846 2014.08.07. 09:47:53

@wantaan: Nem a magyarnak egy óriási hibája (volt), hogy befogadott titeket és a hasonszőrűeket.....