Az elmúlt 16 évben mintegy 1400 gyermeket ért brutális szexuális bántalmazás az észak-angliai Rotherham városában. A városi tanácshoz és a rendőrséghez érkeztek ugyan bejelentések a bűncselekmény-sorozatról, de az illetékesek nem mertek lépni, mert attól tartottak, hogy rájuk sütik a rasszizmus bélyegét. Így a többségében pakisztáni férfiak zavartalanul élhetik ki mind a mai napig beteges szexuális vágyaikat a gyermeklányokon.  

eroszak.jpgA skót kormány volt szociálisügyi főtanácsadója által készített jelentés döbbenetes esetekről számol be: előfordult, hogy 11 éves vagy még fiatalabb kislányokat csoportosan erőszakoltak meg felnőtt férfiak. Más esetekben benzinnel locsoltak le gyermekeket és felgyújtással fenyegették őket. Sok gyermeket lőfegyverrel kényszerítettek arra, hogy társaik brutális megerőszakolását végignézzék, és azzal fenyegették meg őket, hogy velük is ez történik, ha bárkinek elmondják, amit láttak. Mindezek az esetek nem a középkorban történtek, hanem napjainkban az általunk olyan nagyon csodált Angliában.

Döbbenetes, de 2014-re Nagy-Britannia oda jutott, hogy az állam alkalmazottjai jelen esetben a szociálismunkások és hivatalnokok diktatúrában élnek. Ma már nem valamilyen párttól, erőszakszervezettől, vagy besúgóhálózattól, hanem a liberális sajtótól, jogvédőktől és megmondóemberektől rettegnek. Tudják jól, ha valakire rámutatnak és rásütik a rasszista bélyeget, akkor az örökre leírhatja magát, mind erkölcsileg, mind egzisztenciálisan ellehetetlenül. Angliában tehát szépen lassan, balról kerülve észrevétlenül felszámolták a demokráciát. Az az ország ugyanis, ahol a fent említett esetek megtörténhetnek, sőt évtizedeken át zavartalanul folyhatnak, csak azért mert a hatóság alkalmazottjai valamilyen retorziótól tartva nem mernek fellépni, nem szabad többé.

A sok ezer kislány megerőszakolásáért és meggyalázásért valójában, azok a felelősök, akik egykor a demokrácia mindenáron történő megvédését és a rasszizmus elleni küzdelmet tűzték a zászlajukra. Olyan torz és beteg gondolkodásmódot kényszerítettek rá Angliára és sok más nyugati országra is, ahol a fehér csak bűnelkövető, mindenki más pedig csak áldozat lehet, aki pedig ezzel a dogmával csak minimálisan is szembe mer menni az egy rohadt rasszista.

Ezzel gyakorlatilag béklyót tettek a hatóságok kezére, akik inkább szőnyeg alá söpörnek bizonyos ügyeket, nehogy bajuk legyen belőle. Bizonyára sokan emlékeznek még rá, hogy nem is olyan régen bukott meg az az rendszer az öreg kontinensen, mely faji alapon tett különbséget az emberek között. A jelek szerint azonban az ordas eszme szivárványköntösbe bújtatva újraéledt. Ugyanis a jelenlegi liberális diktatúra kiépítői addig küzdöttek a rasszizmus ellen, míg végül maguk is azzá váltak. Akaratlanul ugyan, de maguk élesztették újjá a náci eszmiséget és osztották ismét  - ezúttal ellentétes módon - alsóbb és felsőbb rendű fajokra a társadalmat.

Európának ideje volna visszakanyarodnia arra az útra, amikor még a kislányok brutális megerőszakolása az elkövető bőrszínétől függetlenül is bűn volt. Oda, amikor még a hatóságok nem éltek megfélemlítésben és származástól függetlenül fel mertek lépni a bűnelkövetőkkel szemben. Oda amikor még tényleg szabad társadalomban éltünk.

Jurenkó Ferenc

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr256645107

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.08.29. 16:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.08.28. 16:29:02

Nem diktatúra, csak szimplán ostobaság.

Adam Cadmon 2014.08.28. 17:45:06

Ez nem liberális diktatúra, csak szimplán el van túlozva a polkorrektség.

laci0011 2014.08.28. 18:05:20

Átestél a vak komondoron és beverted nem kicsit a bucid jobber erőszakhívő,akinek csak addig kell a véleményszabadság míg el nem tudja nyomni másokét,akkor majd simán segget csinál a bagólesőjéből.

Éhes.ló 2014.08.28. 20:28:39

Sajnos igaz.
A cionnácik rosszabbak a vörös és barna elődeiknél.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.08.28. 21:14:16

"Bizonyára sokan emlékeznek még rá, hogy nem is olyan régen bukott meg az az rendszer az öreg kontinensen, mely faji alapon tett különbséget az emberek között."

Szerintem nem a "faji megkülöböztetés" a baj, mivel hogy sem emberek, sem pedig népek nem születnek (és nem is válnak) egyenlőkké. Mindannyian, emberek és népek, különbözőek vagyunk, minőségbeli különbségekkel is (mint pl. az IQ az egyes nemzetek esetében). igenis vannak különbségek tehát a népek és fajok között.

Itt arról van szó, hogy: Minden embernek egyenlőnek kell lennie a _törvény_színe_előtt_? Igen. Ez jelenti azt, hogy "minden ember egyenlő"? NEM.

A szerző láthatólag a liberális agytéboly-véleményterror jelenségével nem tud mit kezdeni. Pedig egyszerű: egy felsőbrendűségtudattól átitatott szűk közösség a véleménycsatornák fölötti hatalom megszerzésével rákényszeríti az ő világlátását-attitűdjét a többségi társadalom tagjaira. E szűk közösség tagjai nagyrészt zsidókból állnak, de természetesen sok fehér is akad közöttük, akik őszintén hisznek benne, hogy a "jó ügyet" képviselik. Pedig nem.

még csak annyit a (népek közti) "egyenlőségről", hogy az erőszakoló banda tagjai 100%-ban pakisztániak és egyéb ázsiai elemek. A fehérek miért nem erőszakolnak bandában lányokat? A fehérek IQ-ja miért magasabb átlagban 15 ponttal, mit mondjuk a négereké?

Itt és most konkrétan annyi történt, hogy a törvényt nem tartották be, vagyis a pakik esetén a polkorrekt liberó agybaj fölülírta a törvény végrehajtását.

Néhány kérdés ami még fölvetődik: Milyen hatással vannak a bevándorlók a befogadó ország kultúrájára? Látva az I. VH előtti zsidó bevándorlást és a cigány (egyelőre) kisebbségi viselkedést, valamint a szerb-román-szlovák betelepüléseket és magyarellenes agitációkat, elmondhatjuk hogy eléggé káros hatással.

Az egységes NEMZETÁLLAMNAK van jövője. Vona Gábor is beszélt erről többször. Lehet kisebbségnek is lenni a nemzetállamban, ha az illető kisebbség nem folytat magyarellenes politikát. És pl. a magyarországi svábok nem folytatnak ilyet, ezért ők nyugodtan, háborítatlanul élhetnek. A magyarság ellenségeinek viszont nincs helyük Magyarországon. Ennyire egyszerű.

@Éhes.ló: Ez egy népszerű toposz, hogy "liberálnáci", de főleg a fideszes propagandagépezet/kommentelők terjesztették el. Eléggé kezdetleges.

Krisz11 2014.08.28. 23:08:20

"Olyan torz és beteg gondolkodásmódot kényszerítettek rá Angliára és sok más nyugati országra is"

Á, dehogyis :-). Multkor megjelent, hogy valamelyik angliai városban a polgármester levetette az angol zászlót, mert az sértette a kisebbségeket :-D. Bár valahol ez nem vicces.. Aki ilyen hülye az haljon is ki, ennyi.

Egyre többen sírnak vissza bizonyos nemzet vezetőket. Az idegenlégiós.blog írta, hogy a francia idegenlégiós srác nagyapja mondta, hogy a 2. világháborúban a ellenállásban harcolt, de ha tudja, hogy ez lesz Franciaországból akkor a nácik oldalán harcolt volna.

laci0011 2014.08.29. 04:34:55

1500 körülre tehető a kórházi államosítások következményeként idő előtt elhunyt magyar betegek száma is,őket a jobber szakértelemtől kéne megóvnia valakinek.

2014.08.29. 07:32:42

Már megint a buzik.

István Tamasi 2014.08.29. 08:52:44

Természetesen egyetlen gyerek elleni abúzus is sok és elfogadhatatlan.
DE nézzünk a számok mögé is: ez évi 800 esetet jelent Egész N.Britanniában. Mennyi is N.Britannia lakossága /pillanatnyilag nem tudom,de valaki utánanézhet/?
Az a gyanúm, hogy sajnos hasonló arányú gyerekek elleni abúzus nálunk is van amiből az következik, hogy:
1. A gyerekek elleni erőszaknak semmi köze ahhoz hogy liberalizmus vagy illiberalizmus van.
2. A blog/cikk írója nem magyar hisz nem a hasonló magyarországi esetekkel foglalkozik.

Fekete Laci 2014.08.29. 10:22:30

@István Tamasi: A cikk ezzel a mondattal kezdődik: " elmúlt 16 évben mintegy 1400 gyermeket ért brutális szexuális bántalmazás az észak-angliai Rotherham városában." Innentől kezdd újra a számolást.

zriff 2014.08.29. 14:57:38

Kiváló írás, a liberalizmus mára valóban egy teljesen kifacsarodott beteg dologgá vált.

Balhorog12 2014.08.29. 17:01:05

@Nemzetstratégia: Mit értesz nemzet szó alatt? Nemzet mint jogi kategória? Nemzet mint leszármazási közösség? (Ilyen nincs sehol a világon)Nemzet mint kulturális egység? (Azt nem így hívják)
A helyzet az, hogy ez a nemzet dolog csak mint jogi kategória értelmezhető főleg manapság, ebből következően minden amit róla és kisebbségekről írtál közönséges hülyeség. Nemzeteknek nincsenek tulajdonságai, csak az egyénnek. Az emberek összessége alkot egy fajt, nincsenek emberi fajok. Az meg amit a bevándorlók hatásairól csak simán nem igaz. Az egységes nemzetállam pedig nettó értelmezhetetlen baromság.

egyetmondok 2014.08.29. 18:30:44

Én azért maradnék meg ennél a liberális "diktatúránál", nagyon is maradnék,mert az illeberális nem diktatúrákban soha nem lehetne elolvasni egy ilyen jelentést.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.08.29. 19:01:29

@Balhorog12: azonos etnikum, jobbára azonos leszármazás, azonos kultúra, azonos beállítódás.Vagyis: magyarul érezni, gondolkodni, és a magyarság ügyének előmozdítására törekedni.

A kulturális marxizmus, mely a vallást, családot és nemzetet egyként akarja szétrombolni, valamint a(z "elnyomott") kisebbségeket (cigányok, homók stb) akarja a többségi társadalom megdöntésére fölhasználni, rákos fekélyként vagy még inkább pusztító vírusként kell kezelni, és leszámolni vele.

Mamacita 2014.08.29. 22:04:08

Az milyen, hogy az angol nemzeti légitársaság leveteti a keresztet a stewardess nyakából, mert sérti az egyéb vallású kollégákat? A muszlimnak viszont külön olyan egyenruhát készíttet, amelyik megfelel a vallásának (fejét fedi). Na ez már azért durva.

Szúrófény 2014.08.30. 05:37:12

@laci0011: Széchenyi aranyköpése:
„Az önkény, mint a tapasztalás bizonyítja, rendszerint karöltve jár az ostobasággal!”
Megölték érte, igazsága meg Ferenc Jóskát, Sztálint, proletár diktátorokat! A jelen, jövő diktátorait is megfogja

„Aki el akarja nyomni a kritikát: annak vagy becstelen szándékai vannak, vagy érzi a maga szellemi silányságát.” Szabó Dezső: A nemzeti egység fogalma, határai, feltételei.

laci0011 2014.08.30. 07:07:39

@Krisz11: Első szexuális élményed a pap bácsi volt vagy a sekrestyés?

laci0011 2014.08.30. 07:12:26

@Szúrófény: Nemzetről fogalma sincs ezeknek az erőszakhívő félázsiai félállatoknak,csak addig reklamálják a szólásszabadságot míg hatalomra nem jutnak.Hatalmon aztán ráülnek a kritikus elmék szájára.

Krisz11 2014.08.30. 12:37:43

@laci0011: Egy közeli rokonod volt.
Nemtudom mit szerencsétlenkedsz itt egy jobboldali blogon.
A hozzászólásaidnak sincs semmi köze a poszthoz sem ("1500 körülre tehető a kórházi államosítások").

Gondolom életed nincsen.

laci0011 2014.08.30. 16:51:20

@Krisz11: Szerencsétlenkedni te szoktál a ballerek blogjain jobber skizóka,maradj inkább a fityusz.hu-n,csak égeted a jobboldalt szerencsétlen erőszakhívő istentelen talált gyerek akinek anyja sem lehetett.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.30. 18:16:25

Elég mókás a posztoló sztereotipizáló, általánosító érvelése.

Rotherham városában történt esetek alapján először általánosít egész Angliára.

A poszt közepén már Angliáról "és sok más nyugati országról" beszél.

A poszt végkövetkeztetésében pedig a poszter eljut odáig, hogy "Európának vissza kell térnie".

Made my day! XDXDXD

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.30. 19:10:56

Ellentétben a poszt állításával az esetek többségét nem azért nem tudták megnyugtatóan kivizsgálni a hatóságok, mert féltek volna a rasszizmus bélyegétől, hanem azért, mert az erőszakot elkövetők megfenyegették áldozataikat, h nem beszélhetnek az esetekről.

A poszt hazudik, a nacionalista olvasó boldog, h megkonstruált világképét megpróbálták megerősíteni.

Javasolt módszereim: google, 2 perc ráfordított idő, néhány cikk elolvasása a témában, 5 perc, végeredmény: nem maradsz segghülye, akit egy buta, sztereotipizáló poszttal is meg lehet vezetni az orrodnál fogva :)

Örülök, h segíthettem, további kellemes hétvégét! :)

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.08.30. 20:16:42

@Csehszlovák Kém: "mert az erőszakot elkövetők megfenyegették áldozataikat, h nem beszélhetnek az esetekről."

1400 kisgyermeket erőszakoltak a vadállatok 10 éven keresztül(!), azonkívül a rendőrségnek egyetlen bejelentésre is cselekednie kellett volna.

" It is hard to describe the appalling nature of the abuse that child victims suffered. They were raped by multiple perpetrators, trafficked to other towns and cities in the north of England, abducted, beaten, and intimidated. There were examples of children who had been doused in petrol and threatened with being set alight, threatened with guns, made to witness brutally violent rapes and threatened they would be next if they told anyone. Girls as young as 11 were raped by large numbers of male perpetrators. This abuse is not confined to the past but continues to this day. … One young person told us that ‘gang rape’ was a usual part of growing up in the area of Rotherham in which she lived. …

Within social care, the scale and seriousness of the problem was underplayed by senior managers. At an operational level, the Police gave no priority to CSE, regarding many child victims with contempt and failing to act on their abuse as a crime. Further stark evidence came in 2002, 2003 and 2006 with three reports known to the Police and the Council, which could not have been clearer in their description of the situation in Rotherham. The first of these reports was effectively suppressed because some senior officers disbelieved the data it contained. This had led to suggestions of cover- up. The other two reports set out the links between child sexual exploitation and drugs, guns and criminality in the Borough. These reports were ignored and no action was taken to deal with the issues that were identified in them."

www.rotherham.gov.uk/downloads/file/1407/independent_inquiry_cse_in_rotherham

Ilyen elfajzott korcs rohadékokat védesz. Mindazokat akik ilyet elkövetnek és akik ezt védik, el kell távolítani a társadalomból, kivetett páriaként kezelni.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.30. 20:33:41

@Nemzetstratégia: Hazudsz.

Five Rotherham men jailed for child sex offences. 4. November 2010.

In: www.bbc.co.uk/news/uk-england-south-yorkshire-11696508

De ha már beleálltál, játsszuk le: a posztolótól vagy tőled várom a poszt fő állításnak az alátámasztását, miszerint a hatóságok azért nem vizsgálódtak Rotherhamban, mert féltek, hogy rájuk sütik a rasszizmus bélyegét!

És akkor most jön a mély kuss, az az kiderül: Jurenkó Ferenc az Országgyűlés hivatalának alkalmazottja is hazudik, gyűlöletet szít és primitív demokrácia-ellenes propagandát folytat. Broaf.

bispora 2014.08.31. 00:27:32

@Csehszlovák Kém:
Ha már ilyen szépen kérted, akkor a 150 oldalas rotherhami jelentés pár észrevételét csak ide kopiznám:

11.5 In her 2006 report, she stated that 'it is believed by a number of workers that one of
the difficulties that prevent this issue child sexual exploitation[CSE] being dealt with effectively is the ethnicity
of the main perpetrators'.
11.6 She also reported in 2006 that young people in Rotherham believed at that time that
the Police dared not act against Asian youths for fear of allegations of racism. This
perception was echoed at the present time by some young people we met during the
Inquiry, but was not supported by specific examples.
11.7 Several people interviewed expressed the general view that ethnic considerations
had influenced the policy response of the Council and the Police, rather than in
individual cases. One example was given by the Risky Business project Manager
(1997- 2012) who reported that she was told not to refer to the ethnic origins of
perpetrators when carrying out training. Other staff in children’s social care said that
when writing reports on CSE cases, they were advised by their managers to be
cautious about referring to the ethnicity of the perpetrators.
11.9 Frontline staff did not report personal experience of attempts to influence their
practice or decision making because of ethnic issues. Those who had involvement in
CSE were acutely aware of these issues and recalled a general nervousness in the
earlier years about discussing them, for fear of being thought racist
11.11 The issue of race, regardless of ethnic group, should be tackled as an absolute
priority if it is known to be a significant factor in the criminal activity of organised
abuse in any local community. There was little evidence of such action being taken
in Rotherham in the earlier years. Councillors can play an effective role in this,
especially those representing the communities in question, but only if they act as
facilitators of communication rather than barriers to it. One senior officer suggested
that some influential Pakistani-heritage councillors in Rotherham had acted as
barriers.
11.12 Several councillors interviewed believed that by opening up these issues they could
be 'giving oxygen' to racist perspectives that might in turn attract extremist political
groups and threaten community cohesion.

Valami ilyesmire gondoltál?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.31. 01:21:57

@bispora: Nem, mert

ezek az idézetek nem támasztják alá a poszter állítását, miszerint a hatóságok azért nem vizsgálódtak Rotherhamban, mert féltek, hogy rájuk sütik a rasszizmus bélyegét.

Az általad beidézett tételek hiedelmekről, félelmekről és kölcsönös parákról szólnak, amely a munkavégzést megnehezítik, de semmiképp nem egy olyan állapotot idéz elő, amelyet az Országgyűlés Hivatalának alkalmazottja elénk varázsolt a büntetlenül erőszakoskodó pakisztáni hordákról.

Ráadásul - ahogy azt az előtted megszólaló hazudozónak is jeleztem - igenis voltak nemcsak vizsgálatok, de több éves börtönbüntetésről szóló ítéletek is születtek!

Végül, de nem utolsó sorban valóban egy 150 oldalas jelentésről akarsz úgy véleményt mondani, hogy idefosol önkényesen kiválogatott, előre meggyártott prekoncepciód - ti. "ki védi meg a liberális diktatúra áldozatait" - igazolására néhány kiemelést?

Vajon miért nem idézed be a jelentés többi megállapítását? Talán csak nem azért, mert kiderülne, hogy azok nem felelnek meg nacionalista prekoncepcióid által támasztott követelményeknek? Talán csak nem azért, mert kiderülne, hogy az esetek maradéktalan kivizsgálásának az oka elsősorban a fenyegetések és az összejátszások (és az elhallgatások) voltak?

Összességében egy dolgot tehetsz, de azt kurva gyorsan: adj hálát a liberális demokráciának, hogy még az ilyen rohadt embertelen, mocskos és megalázó ügyekben is - gondolom téged még soha nem erőszakoltak meg így el sem tudod képzelni, hogy az áldozatok jó része inkább magába fojtja az esetet - viszonylagos jó rálátásunk van, sőt: az esetek speciálisan nehezen kezelhető volta miatt hatékonyan működik a fékek és ellensúlyok rendszere is!

István Tamasi 2014.08.31. 09:41:20

@Fekete Laci:
Igazad van. Egy tizedessel elrontottam.

bispora 2014.08.31. 11:50:13

@Csehszlovák Kém:
Miért kell idegeskedni szlovák barátom? Ez egy normális blog, normális hozzászólókkal, és nem kell tipródnod- itt minden beírás megjelenik, nem úgy mint a Te nagyon liberális és szórakoztató blogodon, ahol úgy tudsz nyerni egy vitában, hogy a vitapartnered általad már nem megválaszolható érveit egyszerűen kimoderálod (..ugye emlékszel- cseng a fülemben a régi sláger).
No de itten komolyabb dolgok is vannak, térjünk rájuk. Először is, nagy szeretettel ajánlom, olvasd át a 150 oldalas jelentést és ne általános iskolás aggyal értékeld (zárójelben: a jelentésben az elkövetői oldalon a pakisztáni állatokon kívül szlovák cigány állatok is feltűnnek- ó az előítéletesség meg genetika, miért nem csodálkozom). Komolyan azt hiszed, hogy majd a városi vezetők, rendőrfőnökök direkt magnóba mondják féltünk, hogy rasszistának minősülünk, ezért nem cselekedtünk? Ezzel azonnal kirúgatnák magukat, és még be is perelnék őket az áldozatok, hiszen elismernék, hogy tudtak a bűncselekményekről- ez neked nem világos? A lényeg a jelentésben megbújó általam már beidézett részletekben van- teljesen nyilvánvaló a multikulti társadalomnak való megfelelés kényszere. Ezt nem én mondom csak, hanem az angol sajtópiac egésze, a liberális biblia Guardian kivételével. Gondolom google huszár, Te ezt olvastad és innen a nagy okosságod. Mindjárt beidézek egy kis csokrétát, amiből láthatod, Te mész szembe a forgalommal, csak még annyit, egy 2013-as brit országházi belügyi jelentésben először nevezték meg a pakikat, mint a szex bűnözésben kitüntetett csoportot- és képzeld azóta valahogy felgyorsultak az események: borítékolom Rotherham után dőlnek a csontvázak a környező településekről is : Rochdale, Oxford, Derby, Telford sem a szorgalmas, egyetemista pakijairól hírhedt.
És akkor a linkek, először ahonnan a bátorságodat merítetted:
www.theguardian.com/commentisfree/2014/aug/29/rotherham-abuse-political-correctness-ludicrous?commentpage=1
"No one seriously believes the authorities felt they had to ignore abuse because of the race of the perpetrators. It’s just a ploy to deflect blame"
És egy gyomros kém úrnak, a kommentelők közül a legtöbb like-ot kapott beírás (Guardian-ba ilyet!!!):
"So whilst the issues were complex, certainly, and I agree that the systemic failures are a big part of the problem that isn't being reported as much as ti might be, the "political correctness" element did play a part. That's there in black and white again and again throughout the report."

Most a szembe jövők jönnek, öveket becsatolni kém úr:
www.mirror.co.uk/news/uk-news/rotherham-sex-abuse-how-can-4119359
And all because a bunch of cowardly cops and councillors didn’t want to be branded racists.

www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-28951612
"In the name of what community cohesion and political correctness? Not in the name of my community," said Muhbeen Hussain, founder of British Muslim Youth.
I'm truly disgusted to see such a report in my home town of Rotherham.
The fact these guys were predominantly Pakistani heritage men should not be a reason for providing a cloak of invisibility."

www.dailymail.co.uk/debate/article-2736283/From-sex-abuse-gangs-jihadis-State-s-fear-racist-letting-evil-thrive.html
"The ideologues of multiculturalism, clinging to their vision of harmonious diversity, might not like to face up to the reality, but without doubt the ethnicity of the abusers was a central factor in the reluctance of the State to tackle their vile activities. The report produced by Professor Alexis Jay, the distinguished former inspector of social work in Scotland, makes that unequivocally clear."

www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11059138/Rotherham-In-the-face-of-such-evil-who-is-the-racist-now.html
"Rotherham: In the face of such evil, who is the racist now?
The Yorkshire town where 1,400 girls have been sexually abused by Asian men is a byword for depravity – all because people wouldn’t rock the multicultural boat"

Örülök, hogy segíthettem...

bispora 2014.08.31. 12:18:59

@Csehszlovák Kém:
Majd elfeledtem erre reagálni:

"Összességében egy dolgot tehetsz, de azt kurva gyorsan: adj hálát a liberális demokráciának, hogy még az ilyen rohadt embertelen, mocskos és megalázó ügyekben is - gondolom téged még soha nem erőszakoltak meg így el sem tudod képzelni, hogy az áldozatok jó része inkább magába fojtja az esetet - viszonylagos jó rálátásunk van, sőt: az esetek speciálisan nehezen kezelhető volta miatt hatékonyan működik a fékek és ellensúlyok rendszere is!"

Te mint a multikulti elvtelen zsoldosa, hogyan lehetsz akkora gyökér, hogy nem veszed észre- pont a Te áldásos munkádnak is köszönhetően jelentek meg és élhetnek háborítatlanul Nyugat-Európában azok a törzsi/klán szerkezetben élő, képességtelen és ezért integrálhatatlan tömegek, akik miatt Rotherham-ban a gyermeklányok 11-17 évesig terjedő korosztályából minden tizediket megerőszakolták,prostituálták.
A mocskos és megalázó ügyekben bizony kém úr, meg van a felelősséged neked is.

Néhay 2014.08.31. 14:02:38

@Nemzetstratégia:
Csak emlékeztetőül: az állítólagos "kislányokat erőszakolók" - pakisztániak, azaz muszlimok! Akárcsak az úgynevezett palesztinok, akik valójában innen-onnan szalajtott arabok!
A zsidók: fehér emberek!

2014.08.31. 14:11:23

"szépen lassan, balról kerülve észrevétlenül felszámolták a demokráciát."

Kulcsmondat.

Ha megnézzük, hogy a honi libsik miket műveltek (holokauszt törvény, gyűlöletbeszéd törvény, eszelős cigányfajvédő ámokfutás, másként gondolkodók üldözése, szemkilövetés, média és kulturális élet totális megszállása), akkor könnyű rájönni, hogy itthon is ezt tervezték. Lehet, hogy a 2010-es választások az utolsó pillanat volt, amikor a magyar társadalom észbe kapott és elutasította a liberálisok orwelli diktatúráját.

2014.08.31. 14:18:19

@Néhay: Az a helyzet bibsi, hogy sem európaiak, sem fehér emberek nem vagytok. Maximum szeretnétek azok lenni.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.31. 14:30:20

@bispora: Vicces vagy:őrült személyeskedésbe kezdesz érvek helyett,és szerinted én vagyok az ideges :D

Az, hogy második körben is próbálod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, meglehetősen epic, persze nem meglepő fejlemény egy rasszista esetében.

Az igazán félelmetes és hírértékű, hogy egy ilyen általános iskolás agyú, mint ez a Jurenkó képes egy baromi complex és rengeteg okra visszavezethető botrányt kizárólag az ő rasszista szemüvegén látni és láttatni. Mert van egy rossz hírem: az általad belinkelt írások sem támasztják alá az az Országgyűlés Hivatalának alkalmazottjának sommás következtetését.

Igen, balhé van, de nem kizárólag egy okra visszavezethető okból, akármennyire is próbáljátok ezt erőltetni, tehát Jurenkó és te is hazudik. Méghozzá tudatosan. Köpjétek szembe magatokat, szarháziak.

Ez az a kupac szar, amit már nem tudtok visszapakolni a lóba. Én figyelek, ti beszoptátok. Már megint. Evvan :)

Néhay 2014.08.31. 14:46:25

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Hát persze! Albert Einstein, vagy Neumann János (stb.)hótt feketék voltak...

Bí Dzsí 2014.08.31. 15:18:57

"az Országgyűlés Hivatalának alkalmazottja" Az Index vörös csillagos avatarral nyomuló szerkesztőjének giga leleplezése! Csak így tovább Boti!

bispora 2014.08.31. 15:23:22

@Csehszlovák Kém:
Először is köszönöm, hogy észrevetted, manapság már szinte hízelgő ez a jelző.
Nézd, Te abból élsz hogy a multikultit, liberalizmust próbálod védeni- reklámozni és ha a szép elvek bemocskolódnak, szennyes lesz amit te ropogósnak és fogyaszthatónak hazudsz, akkor mint most is, habzik minden és ebbe a szádat is beleértem.
Mert tudod, hogy egyetlen érvet nem sikerült megint idehoznod. Az angliai sajtó döntő része is arra a következtetésre jutott mint a blog szerzője- a rasszizmus vádja az egész apparátust paralizálta Rotherhamben.
Azt javaslom szedd össze magad, ezzel a idegbeteg stílussal csak valami nagyon kezdőt tudsz kizökkenteni a nyugalmából.
Azzal a kérdéssel ventillálnálak, vajon szerinted Rotherhamben kevesebb megerőszakolt, egy életre tönkretett fehér (tudod rasszista vagyok)kislány lenne ha a pakisztániak nem lennének ott, azaz ha nem engedtek volna be képességtelen és ezért integrálhatatlan tömegeket a szigetekre?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.31. 15:39:38

@bispora: Hm, látom minden áron próbálod megkerülni a választ! Pedig tök egyszerű a feladatod. Jurenkó vagy te próbáld valamivel alátámasztani a reportból ezt a hazug leadet:

" városi tanácshoz és a rendőrséghez érkeztek ugyan bejelentések a bűncselekmény-sorozatról, de az illetékesek nem mertek lépni, mert attól tartottak, hogy rájuk sütik a rasszizmus bélyegét. Így a többségében pakisztáni férfiak zavartalanul élhetik ki mind a mai napig beteges szexuális vágyaikat a gyermeklányokon."

Köszi!

bispora 2014.08.31. 16:00:01

@Csehszlovák Kém:
No ez már európai hang, én is köszi.
Mivel ez nem a Te blogod, ahol az Istent játszhatod (jaj, már megint felszakadnak a régi sebek, tudod mikor kimoderáltad a vita derekán a mondandómat), ezért a formál logika alapján az én előbb feltett kérdésemre kell először neked válaszolni. Így megy ez, ha felnőttek beszélgetnek. Hogy ne kelljen scrolloznod, felidézem a kérdésemet:
“…vajon szerinted Rotherhamben kevesebb megerőszakolt, egy életre tönkretett fehér (tudod rasszista vagyok)kislány lenne ha a pakisztániak nem lennének ott, azaz ha nem engedtek volna be képességtelen és ezért integrálhatatlan tömegeket a szigetekre?”

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.31. 17:13:27

@bispora: Civilizált ember nem áll szóba söpredék rasszistákkal, az, hogy most kivételt teszek, annak köszönhető, hogy nem a kurucinfo-n hazudozik Gábor haverod, hanem az Országgyűlés Hivatalának alkalmazottja fossa ki a hazugságokat.

Te nemhogy a formál logikával, de évezredes emberi szokásjogokkal is szembemész, amikor behazudsz valamit, ezért fülön csípnek, még neked áll feljebb álkérdésekkel terelni.

Mókás na, ahogy beleragadtál saját haverod ostobaságába XD

bispora 2014.08.31. 17:31:47

@Csehszlovák Kém:
Szóval ha jól látom, akkor most megint a habzószájú szlovák tért vissza. Semmi gond, a leütésszám megvolt, amiből azt azért leszűrhetjük, nem a Norvég Alap a finanszírozó..

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.31. 17:39:32

@bispora: Látod milyen egyszerűen működsz, te liberális demokrácia áldozata? Miután jól kiszlovákoztad magad, most mán' jöhet a Soros Gyuri bácsi is! :D

bispora 2014.08.31. 17:47:56

@Csehszlovák Kém:
Inkább jól "kiszórakoztam" magam, ezúton is köszönöm. Az meg hogy kitől kapod a pénzt, tulajdonképpen mindegy is.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.31. 17:50:16

@bispora: Oké! Persze, furcsa ízlésed van, hazugságba maradtál, ami még szórakoztat is. Túltoltad a kognitív disszonanciád.

Na pá-pá.

Ráérek 2014.08.31. 18:16:54

Nevetséges vagy, cseszkókám.....

Érvek hiányában vagdalkozol, és nyomod a libsi mantrát!

Ez vagy te, saját blogostul, mindenestül.

EGy nevetség!

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.08.31. 18:48:18

@Néhay: A zsidó sosem volt és sosem lesz fehér, akárhogy is keveredik, mindig megőrzi faji sajátosságait.

A zsidó endogám, közösségelvű, és fanatikus nacionalista, mindig, minden körülményben. Ezt titkolva a külvilágnak internacionalizmust és toleranciát prédikál, miközben ő maga a lelke mélyén gyűlöl mindenkit, aki nem zsidó. A "gój" (nemzsidó) fogalma több orthodox rabbi szerint is alacsonyabbrendű, magasabb lélekkel nem rendelkező, állati sorban tengődő lényt jelent. Után lehet nézni, pl itt:

"A nemzsidó lélek 3 sátáni szférából ered"

revisionistreview.blogspot.co.uk/2014/04/non-jewish-soul-comes-from-three.html

@Csehszlovák Kém: Nem kell messzire menni, Mo-n ugyanez van a cigánybűnözés esetében, amiről az egész társadalom tud, csak a híradások hagyják ki mindig megemlíteni.

A "polkorrektség" illetve a kínos megfelelési vágy a libbantságtól fertőzött társadalmak kórtünete, egy központi léthazugság, amiről senki sem beszél. Ez a zsidó-liberális intellektuális hatalomátvétel miatt van így, mely elsőként Amerikában győzedelmeskedett.

www.prometheism.net/library/CultureOfCritique.pdf

itt szépen le van írva, dokumentálva és bizonyítva, hogy vették át a zsidók a hatalmat Amerikában, a fehér angolszász protestánsoktól, és terjesztették el a liberális vírust, mely mára Amerika létét veszélyezteti.

Még jó hogy a zsidók által kézbentartott média erről nem beszél. Az lenne furcsa, ha másképp lenne.

Mindenki figyelmébe:

Roger Scruton gondolatai, Dr Kevin Macdonald reflexióival

www.theoccidentalobserver.net/2014/08/roger-scruton-on-rotherham-taking-revenge-on-traditional-britain/

Ráérek 2014.08.31. 19:00:08

index.hu/kulfold/2014/08/31/rotherham/

"Az angliai Rotherham hatóságai számos forrásból tudhatták, hogy ázsiai férfiak egy hálózata gyerekek százai ellen hajt végre brutális szexuális bűncselekményeket. Több jelentés is készült erről, mégis évekig tétlenül nézték, a bejelentéseket sokszor nem is vették komolyan. Napok óta egész Anglia a felelősöket keresi, egy jelentés szerint a helyi vezetés óriási hibákat vétett. "

bispora 2014.08.31. 20:09:50

Aztán azt még egyetlen hazai újság le nem hozta, hogy a 2010-ben egy 12 éves kislány csoportos erőszakolásáért 4-év börtönre ítélt Umar Razaq (az index cikkben a bal alsó az öt jómadár közül) tegnap már hazarepült Pakisztánba, mivel a bíróság helyt adott a kérésének, hogy hosszú az a négy éves büntetés (egy évet ült valójában eddig). A facebook-on már arról beszélt hazafelé tartva, hogy milyen nagyvilági életet élt, és egy nagy szünidő az élete. Úgy eszembe villant szlovák barátunk dicshimnusza a liberális bűnüldözésről, ahol végül is mindenki elnyeri méltó büntetését. Én meg csak nézek ki a fejemből, hogy ezek a nagyon liberális döntéshozók ott a ködös Albionban milyen szigorú ítéletekkel rettentik el gyereklányok erőszakolóit. Vajon egy vörös hajú szeplős erőszakoló, pakisztáni kislány áldozattal mennyit kapott volna?

www.dailymail.co.uk/news/article-2737201/My-abuser-jail-tormenting-Facebook-At-13-Lizzie-raped-says-authorities-nothing.html

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.31. 21:17:42

@Ráérek: Miért is? Mert rámutatok a jobbegyenes rasszista kórusának szánalmas hazudozó kórusára?

De neked is kiadom a házi feladatot, okoska: poszter állítását, miszerint a hatóságok azért nem vizsgálódtak Rotherhamban, mert féltek, hogy rájuk sütik a rasszizmus bélyegét és ezért folyhatott minden erőszakoskodás tovább zavartalanul, megpróbálod valamilyen konkrétummal kimenteni tehetségtelen kisbarátaid?

Több, mint 24 órája ez itt senkinek nem sikerült, megpróbálod te is?

Azoknak, akik nem a szélsőjobb narratíva alapján akarnak tájékozódni, ajánlom szíves figyelmükbe az index korrekt cikkét a témában: index.hu/kulfold/2014/08/31/rotherham/

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.31. 21:20:31

@Ráérek: Egyben kíváncsian várom az új jobbegyenes posztot a Magyarbűnözés legújabb undorító esete kapcsán:

index.hu/belfold/2014/08/31/megeroszakolhattak_egy_lanyt_egy_golyataborban/

Hogy is szoktátok mondani? Ja igen, ezek a magyar állatok már megint nem tudtak csomót kötni a faszukra, jellemzően eltérő ázsiai kultúrájukra!

(Az egysejtű szkinheadek kedvéért: e komment görbe tükör, amely a rasszisták sztereotipizáló és általánosító érvelését mutatja be)

Ráérek 2014.08.31. 21:29:58

@Csehszlovák Kém: Nem mutatsz te rá semmire, pusztán nyomod az avas libbancs mantrát - figyelmen kívül hagyva minden tényt.

A saját blogodon meg törölsz mindent, ami vélemény neked nem tetszik.

LOL

Igazi libsi vagy.

Ráérek 2014.08.31. 21:32:49

@Csehszlovák Kém: korrekt cikk...?????

Nyilvánvaló, hogy elolvasta az ominózus jelentést az újságíró. Az mégsem szerepel a cikkben, hogy cigányok is szép számmal vannak az elkövetők között...

Vajon miért...? Vajon miféle szájkosár van ezeken a firkászokon, hogy egy népcsoportról nem szabad írni negatív kontextusban, mert úgymond erősítené a negatív sztereotípiákat????

Ez neked korrrekt.

Ha nem ismernének, ez az egyetlen megjegyzésed is elárulna sokat rólad...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.31. 21:53:24

@Ráérek: Értem, tehát te sem tudsz érdemben reagálni. Még valaki? Hát hol van egy tökös rasszista, aki kihúzná a bajból Jurenkó elvtársat?

Az index cikk azért korrekt, mert nem egy lehetséges okra vezeti vissza a balhét, ahogy pl az Országgyűlés hivatalának munkatársa tette.

na, puszi :)

zriff 2014.08.31. 22:09:09

@Csehszlovák Kém: Az írásaidat olvasva fanatikus vagy aki tényleg vakon hisz a multikultiban, a nagy gonosz rasszistákban, meg más liberális dogmákban. Na harcolj csak nyugodtan a téveszméiddel.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.08.31. 22:16:15

@zriff: Az eset kapcsán megjelent reportot és ne annak a Jurenkó-féle szélsőjobboldali interpretációját tedd magadévá!

Nem velem van vitád, a tényekkel kerültél egyelőre feloldhatatlan ellentmondásba.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.08.31. 23:05:04

"A sok ezer kislány megerőszakolásáért"

EZER!!! érted paraszt?

"A jelentésből az is kiderül, hogy több kiskorú szülei – hatósági fellépés hiányában - megpróbálták önmaguk kiszabadítani a pakisztáni bűnbanda karmai közül a gyereküket. Ennek általában nem lett jó vége, mert ilyen esetekben a pakisztáni elkövetők hívtak rendőrt a házhoz, és a hatóságok minden esetben a "vádaskodó, betolakodó" szülőket vették őrizetbe."

jó kis propaganda a kuruc infóról. túlozzatok csak, hitelesség sem kell, minek? ezeknek?

kuruc.info/r/4/132215/

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.08.31. 23:06:10

@Csehszlovák Kém: te még mindig nem kötötted fel magadat? nagy hiba.
pedig már többször mondtam

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.08.31. 23:10:25

@Csehszlovák Kém: és honnan tudod hogy nem cigány volt, hanem magyar? nem biztos hogy hallgató volt az erőszaktevő

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.08.31. 23:15:31

@Csehszlovák Kém: jó ez a cikk, pár részletet leszámítva ua, mint a kuruc cikke.

remélem ha a magyarok átveszik itt a hatalmat, kiutasítják az összes nyomorék bevándorlót.

bispora 2014.09.01. 09:43:17

@Csehszlovák Kém:
Tegnap éreztem némi elégtételt annak kapcsán, hogy eléggé gyöngén szerepeltél a vitánkban. Ma, ahogy az azóta beírtakat látom, már elszégyelltem magam- egy sérült embert nem dicsőség lenyomni.
Ha vissza akarnál térni a vitaképes emberek körébe, azt megteheted, légy szíves válaszolj a téged már régóta váró egyszerű kérdésre:
“…vajon szerinted Rotherhamben kevesebb megerőszakolt, egy életre tönkretett fehér (tudod rasszista vagyok)kislány lenne ha a pakisztániak nem lennének ott, azaz ha nem engedtek volna be képességtelen és ezért integrálhatatlan tömegeket a szigetekre?”

Késes Szent Alia 2014.09.01. 11:40:03

@Csehszlovák Kém: Sajátosan torzítod az eset tanulságait. Van egy rendszerszintű probléma, amit a rendszer még felismerni is alig tud, nemhogy kezelni, és te azzal foglalkozol, hogy túl van-e hangsúlyozva a jelentősége.
Ami ilyen mértékben érinti a rendszert, és ennyire elhallgatott téma (ahol tehát a véleményszabadság nyilvánvalóan súlyosan sérül), azt nem lehet túlhangsúlyozni, és minden szabadságszerető ember érdeke, hogy a hallgatás minél hamarabb megszűnjön. Más szóval, jelenleg sokkal fontosabb a problémáról való beszéd szabadsága, mint az, hogy kényes egyensúllyal valósuljon meg ez a beszéd.
Nincsenek rendben a prioritásaid az ügyben.

És ami nem mellékes: a nicked bizonyos tevékenysége (a morális magaslatról osztogatott rasszistázó címke, vagyis a véleménymonopólium magadnak való vindikálása) a probléma veleje. Emiatt neked fokozottabban kéne ezzel foglalkoznod, mint mondjuk a szélsőjobbnak. Ehelyett marginális kérdéseken rúgózol az ügyben. Nem bölcs dolog, nem tesz jót az általad képviselt értékek túlélési esélyeinek.

sivatagi n. 2014.09.01. 12:09:05

@Csehszlovák Kém:

Csakhogy már megint hazudsz kicsi botond. Nem tudhatod ugyanis, hogy az elkövető cigány, esetleg zsidó volt-e. Vagy egy tót takarító.

bispora 2014.09.01. 14:24:55

@Csehszlovák Kém:
B+ ebbe megint jól beletrafáltál, most nézem csak, hogy hol történt a nemi erőszak: MULTIKULTI GÓLYATÁBOR

Ezek után már várom a külsős, 38 éves erőszakoló profilját is.
Szerintem Te provokálsz minket...

tokhok.elte.hu/gt2014/szervezok/

Néhay 2014.09.01. 14:37:47

@Nemzetstratégia:
"A "gój" (nemzsidó) fogalma több orthodox rabbi szerint is alacsonyabbrendű, magasabb lélekkel nem rendelkező, állati sorban tengődő lényt jelent."

Ez igaz, de csakis és kizárólag RÁD vonatkozik! Más gójokra nem!

Ők ugyanis: (többnyire)emberek...

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.09.01. 14:50:47

@Néhay: "Ez igaz, de csakis és kizárólag RÁD vonatkozik! Más gójokra nem!
Ők ugyanis: (többnyire)emberek..."

Ezt erősen kétlem, a hászid csodarabbi fogalmazásában mindenkire értve van.

@tesz-vesz: "remélem ha a magyarok átveszik itt a hatalmat, kiutasítják az összes nyomorék bevándorlót."

Remélhetőleg már csak idő kérdése
(írtam egy cikket a blogunkra).

rémTündér /aprócska kismacska./ 2014.09.09. 23:58:32

Velem egy magyar férfi erőszakoskodott. Arra mi a mentséged? Vagy azt így hogy? Neki szabad, mert magyar?
süti beállítások módosítása