A 70-es, 80-as évek generációja minden bizonnyal emlékszik a Steve Jackson – Ian Livingstone fantasy szerzőpáros méltán híressé vált Kaland, Játék, Kockázat c. sorozatára. A 90-es évek közepére kifulladt a széria, és mindenféle olcsó koppintások árasztották el a piacot "Steve Jackson és Ian Livingstone ajánlásával". Persze az ajánlásával szó nagyon apró betűvel volt szedve, így a gyanútlan olvasó ki is pengetett 399 forintot, és már csak otthon vette észre, hogy átverték.

Valami hasonló történik most Angyalföldön, ahol a 20 év óta töretlen sikerű MSZP-s polgármester, Tóth József saját jelöltjeként futtatja Budapest XIII. kerületének méltán ismeretlen egyéni képviselőjelöltjeit, fotónkon épp Csiga Gergelyt. (Ugye milyen nehéz kiszúrni a szegfűs logót a jobb alsó sarokban?)

csiga.jpg

Tóth József egyébként tápos ellenfél lenne egy ilyen harcban: a 2010-es országgyűlési választáson a 176 egyéni választókerületből csak ő és a szintén Angyalföldön induló Szanyi kapitány tudtak újrázni a Fidesszel szemben.

Az említett fantasy szerepjáték hasonlattal élve csak remélni tudjuk hogy a baloldali összefogás jelöltjei minél hamarabb elérnek a biztos bukást jelentő "Lapozz a 400-ra" c. fejezethez!

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr766727757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Phőnök 2014.09.30. 00:04:00

Bizonyos reklámok ismertetőjegye, hogy a számukra eljuttatandó információt nagybetűvel, míg a kisebb reklámértékű információt kisebb betűvel írják. Nagy betűvel izé sör 199, kisbetűvel minimum 4 db vásárlása esetén. Ezek szerint az MSZP már nem jó cucc. Ettől függetlenül, jézusom mennyire messzire került az önzetlen nemzetért tenni akarás a mai politikai moráltól.. ez már olyannyira szürreális, hogy fel sem tudom fogni..
süti beállítások módosítása