Karl Lagerfeld rövidfilmjét december 2-án mutatják be egy salzburgi Chanel-divatbemutatón. A jeles alkotásban Pharell Williams afroamerikai popsztár és a felkapott brit szupermodell, Cara Delevingne alakítják az Osztrák–Magyar Monarchia legendás álompárját, Sissit és Ferenc Józsefet.

Ilyen menő lesz a Ferencjóska feketében (meg fehérben):

negerjezus.jpg

Mondjuk az igazán progresszív az lenne, ha Sissi királyné szakállas lenne - de azért ne legyünk ennyire türelmetlenek, a hanyatló Róma se három nap alatt bukott meg.

Amúgy én már alig várom a Justin Timberlake által alakított Othellót, vagy PSY-t Louis Armstrong szerepében. Rendes balos ideológiaként a multikulti nem elégedhet meg azzal, hogy a jelent formálja és meghatározza. A múltat is végképp el kell törölni politikailag korrekté kell tenni.

Van, amihez nem nagyon lehet hozzáfűzni semmit. Ilyenkor sietnek segítségünkre a klasszikusok:

"A TV előtt a sok idióta
Bármit elhisz:
Lehet néger Jézus; élő Elvis"

BG

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr846931761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sivatagi n. 2014.11.25. 17:50:31

Pár napja láttam a liberális progresszió egyik gyöngyszemét, a Pompeii című filmet. Itt az a jelenet a multikulti diadala, mikor a vulkán kitörésekor egyedül az eszes néger látja át a helyzetet, és ad útmutatást a bután tolongó római (fehér) tömegnek. Ez persze nem elég, útközben hősiesen megment egy földre esett fehér kislányt is.

Ezek után már csak a híres néger tudósok, feltalálók és orvosok névsorát várom, mert a buzgó libsik valahogy fabrikálnak majd egyet, ebben biztos vagyok.

Krisz11 2014.11.25. 22:36:13

Pharell Williamsék világa profán. A közönségességről szól, pénz, szex, menő autók. Tartalmilag üres.

Ellenben a több ezer éves európai kultúra, hagyomány és tradíció az egyszerű hétköznapi dolgokat is tartalommal tudja megtölteni. Ezeket a gondolatokat kiválóan fogalmazta meg a "Lázadás a modern világ ellenében" című művében Julius Evola.
A könyvben ír a lovagi erényekről, a becsületről, az úri-emberségről, a kialakult rendek, kategóriák, hierarchia jelentőségéről. A spirituális életvitelről. Mint az európai kultúra megtestesítőiről.

Hogy példát is mondjak, a kedvenc történetem az első világháborúból, amikor egy angol hadifogoly levelet írt II. Vilmos Császárnak, ugyanis meghalt az édesanyja, és szeretett volna ott lenni a temetésén. Vilmos Császár ezt megengedte neki, azzal a feltétellel, ha utána a hadifogságba visszatér. A katona a szavát adta, és valóban úgy lett, a temetés után annak rendje, s módja szerint visszatért.

A profánok is szeretnének része lenne valaminek, ami több mint a pénz, szex, státusz szimbólumok birtoklása. Azt gondolják, talán ha felöltenek egy olyan ruhát mint Ferenc József viselete, akkor átérezhetnek valamit abból, ami közönségességük miatt nem az övék.

Ez az angol reklám pedig szintén az európai civilizációról szól:

www.youtube.com/watch?v=NWF2JBb1bvM

Veridicus76 2014.11.25. 23:15:53

vannak filmötleteim, pl. a transzvesztita Ben Gurion története roppant izgalmas lenne.

Veridicus76 2014.11.25. 23:17:44

Szerintem a kép valójában Dél-Karolinában készült 1855-ben, amikor a ház kisasszonya a jelmezbál alkalmából beöltöztette a család kocsisát, Jimet.

objekt678 2014.11.26. 07:18:40

@Krisz11:
Nem vagyok egy romantikus alkat, de a reklámfilm nagyon tetszett.

==T== 2014.11.27. 23:29:11

A modellcsaj amúgy leszbika...

El Presidenté 2014.11.27. 23:56:47

A fekete ember tudatalatti óhaja arra, hogy fehér lehessen.

Newcomment01 2014.11.30. 12:46:08

@Dzsentrisvihák:
Ezt az idézetet az interneten találtam, nem vállalok érte felelősséget, nem tudom, hogy csakugyan így van-e:

www.harcunk.info/index.php/elemzesek/98-roger-roots-100-teny-az-emberi-rasszok-kozotti-kulonbsegekrol
süti beállítások módosítása