laszlopetra.jpgEz nem lesz egy népszerű írás, de kötelességemnek érzem lejegyezni.

Emlékszünk még a Charlie Hebdo nevű francia szennylap körüli történésekre? Remélem azért még nem volt olyan régen, amikor pár agyament terrorista lemészárolt majdnem egy komplett szerkesztőséget. Akkor mindenki hatalmas vehemenciával volt Csárli, és teljes mellszélességgel állt ki a politikailag korrektnek még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető magazin mellett. Abban a hiszemben, hogy Európában nem az erőszak a kotta, a véleményéért pedig senkit sem lehet legéppuskázni.

Vajon tanult bármit is a kontinens az esetből? A jelen események fényében, aligha. Mert a liberális őrjöngés most nagyon könnyen kiprovokálhatja a helyzet megismétlődését, ha nem kap nagyon gyorsan észbe a baloldali sajtó túlnyomó többsége.

Szögezzük le, nem értek egyet azzal, amit László Petra tett, kétség kívül elítélendő volt, mind emberi, mind szakmai szempontból. Emberként nem állok neki gyermekeket vagy bevándorlókat inzultálni, sem verbálisan, pláne nem fizikailag. Sajtómunkásként pedig van annyi lélekjelenlétem, hogy egy ilyen necces szituációban is meg tudom őrizni a hidegvéremet, és nem avatkozok közbe, bármi történjék is (a magyarázatát, a terepen való összeomlásról, ugyanakkor megértem, és teljesen életszerűnek tartom; azt senki sem gondolhatja, hogy a kisasszony úgy ment Röszkére, hogy ő most migránsokat fog rugdalni). De az esetnek meg is lettek a konzekvenciái, az operatőrnőt kirúgták, sőt, még büntetőeljárás is indult ellene. Egy civilizált, XXI. századi országban ennél tovább nem is fajulhatna a történet. Hittem én ezt, egész mostanáig.

Égessétek meg!

A balliberális média ugyanis olyan szadista kéjjel vetette rá magát a történetre, olyan szartornádót fújt föl most, hogy végre talált egy célpontot mérhetetlen gyűlöletének – aki nem politikus vagy konkurens publicista, nem állnak mögötte tömegek, és nem rázhatja le magáról a mocskolódást, mint kutya a vizet – amilyenre Európa szerte nem volt még példa.

Naponta érkeznek a hírek a hölgy életútjának különböző állomásiról (melyek között semmi kivetnivalót sem találni, pedig gondolom, nagyon igyekeznek), a bulvársajtó hullarablói által felszínre bányászott mócsingokon pedig az egész „mértékadó” sajtó véres vigyorral csámcsog. (Vasárnapra talán addig a merész felfedezésig is eljutunk, hogy őt is anya szülte...)

Nevét és fényképét a nagy nyilvánosság előtt teregetik, lám, itt a bűnös, az ellenség, ne csak megvesd, gyűlöld! Sőt, hason csúszós bocsánatkérést követelnek -  és akasztással (!) fenyegetőznek. Olvasóik nem különben, a világ minden tájáról, még ennél is intenzívebb, nyilvános megszégyenítésért visítanak. Máglyára a boszorkánnyal! – süvöltik Chilétől Afganisztánig, Tegucigalpától Kistarcsa-alsóig. (Érdekes, ilyen szintű sajtóinkvizíciós buzgalom még a cigánygyilkosságok elkövetői ellen sem irányult, sőt.) 

Ama bocsánatkérés amúgy másodszorra is megtörtént, úgy, hogy a 60 IQ alattiak is értsék: ez egy bocsánatkérés. Nem volt elég. Semmi sem elég. 

Ideális préda

Hogy érzékeljük, micsoda folyamatokat indított el ez a velejéig gusztustalan mentalitás, és milyen embereket bátorított föl barbár reakciókra, lássuk a pénteki fejleményeket: egy iszlamista hacker csoport gyakorlatilag leradírozta az N1TV-t a netről, egymást érik a csatorna munkatársai elleni életveszélyes fenyegetések, és a dzsihadisták László Petra fejére vérdíjat (!) tűztek ki. Igen, vérdíjat. Azért, hogy valaki MEG-ÖL-JE, értem!?

Idáig sikerült jutni, a humánum, a szolidaritás, és az európai értékek nevében: páriának állítottak be egy európai embert, telekürtölték vele a világsajtót, így fölhívva rá a terroristák figyelmét, azt sugallva róla, hogy szabad préda, akit az európai kultúrkör is kivetett magából, tehát jogosan, minden gond nélkül el lehet tenni láb alól. Föl tudjuk ezt fogni?

Van – vagy legalábbis kéne, hogy legyen – egy határ. Elvileg pont az előbb felsorolt szeretetcsomag hivatott kijelölni a kereteket, melyek között európai ember és társadalom az ilyen jellegű konfliktusait intézni szokta. Ezeken már az ilyen szintű megalázás is jócskán túl van. Nem tudom, érezzük-e, de a magyar társadalom (és úgy általában az egész világ) jelenleg egy pillanatnyi hiba miatt jóval a jogos, és arányos retorzión túl traumatizál egy embert, aki stresszhelyzetben rosszul reagált.

Az internetes zaklatás komolyságáról és veszélyeiről szóló kampányok korában nem gondolunk bele, mit élhet át az, akire a komplett glóbusz frusztrált, mégis jól kiszámított dühe zúdul? Amikor egészen szó szerint az életét kívánják? Tinédzserek tömegei vetettek sokkal kevesebbért véget a saját életüknek… Ha netán ő is így tesz (Isten ments, hogy így legyen!), az kinek a lelkén szárad majd?

Ja, hogy ő egy rasszistagyűlölködőnácifasisztanyilasszélsőségesállat, szóval megérdemli? Nem. Nem érdemli meg, még akkor sem, ha minden mocsok, amit összehordanak róla, igaz lenne.

Szelektív humanizmus

A vakolatpergetően ironikus az egészben, hogy ez az undormány pont olyanoktól ered, akiknek a tolla vígan elbírja ennél sokkal súlyosabb vétségek, mit vétségek, konkrét bűncselekmények, és elkövetőik gátlástalan mosdatását, ha érdekük úgy kívánja. Azok suhogtatják most az erkölcs lángpallosát, és tesznek tönkre egy életet, akik a legképtelenebb mesékkel, izzadtságszagú indokokkal védenek gyilkosokat, rablókat, erőszaktevőket, sikkasztókat, csalókat… stb., ha az valahogy az ő ügyüket szolgálja. És persze hangos csinnadrattával ellenezték a halálbüntetést, egészen mostanáig (kíváncsi vagyok, szóvá teszi-e ezt valaki az ő köreikből is, vagy ez a skizofrén akció is szó nélkül marad, mit oly sok másik). Az emberiesség, a szolidaritás, az összes hangzatos klisé csak akkor számít, ha az ő védenceikről van szó.

Nos, lehet, hogy tőlem, mint a nácifasisztanyilasnak kikiáltott oldal szimpatizánsától furcsa lesz, de tévednek. A humánum nem csak azokra vonatkozik, akik velem egy véleményen vannak. A toleranciának és a szolidaritásnak van egy érdekes, közös tulajdonsága: amint megpróbálják szelektíven alkalmazni őket, megszűnnek létezni. Tudom, mert keresztény emberként (bocsánat, ahogy manapság az interneten dívik: mocskos, rohadt, xenofób keresztényként) magam is gyakorlom ezeket. Ahogy azt a képességet is, amiről a liberális véleményformálók, a bunkósbotmédia, és fogyasztói is hajlamosak elfeledkezni: a megbocsájtást.

Úgy tűik, erre a túlnyomó többség képtelen, és nem is hajlandó. Ők az egyenjogúság, a kultúra, a felvilágosult gondolkodás nevében vért akarnak látni. Vagy így, vagy úgy. László Petráét. A nácikét. A fasisztákét. A mélymagyarokét. A magyarkodókét. Az N1TV-ét. Vona Gáborét. A Jobbikét. Az ismerőseikét, akik nem úgy gondolkodnak, ahogyan ők. Mindegy.

Nem hittem volna, hogy valaha ezt fogom mondani, de emlékezzünk a Charlie Hebdo körüli felhajtásra (és nézzük meg, hogy viselkednek most azok az álszentek, akik akkor nagyon Csárlik voltak), és arra, hogy az európai kultúrkörhöz tatozunk. Itt nem a vadon a törvénye az igazodási pont, hanem a római jog, nem a konzumidiotizmus filléres moralitása az alap, hanem a krisztusi szeretet. Jó lenne, ha ezt senki sem felejtené el.

T.T.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr37782632

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Milyen veszélyek fenyegetik a "civil zöld" szervezetek által Magyarországot?! 2015.09.20. 11:21:58

Amikor valaki a természet szeretetéből adódóan a középiskola után elkezd természet- vagy környezetvédelmet, természet- vagy környezetmérnökséget, ökológiát, humánökológiát tanulni egyetemi BSc majd esetleg MSc szinten, lehet, hogy nem azért tanulja meg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nohabgm63 2015.09.13. 11:35:24

Az operatőr szakma válsága mutatkozik a szerencsétlem hölgy esetében. Attól még ne nevezzünk, és ne alkalmazzunk egy embert operatőrnek, hogy el tud menni valahova egy automata kamerával és ott maga sem felfogva a történések lényegét, szerencsétlenkedik. Aki ilyen "szakembert" alkalmaz, mint szerkesztő az maga is hiányos szakmai képességeit tekintve, még akkor is, ha valamely politikai erő minden hozzáértő előtt kutyahűségéért cserébe kinevezi. Ettől a régi réndszerből örökölt szakmai tradíciótól ered a mai magyar híradózás pocséksága. Valahol a Matúzné korszaktól lehetne elkezdeni a szétválasztását annak, hogy hány ember volt kameraképes, ebbe belértve azt is, hogy a vizuális megvalósításon túl tisztában volt az adott esemény lényegével, az ottani viszonyokkal és felelősen tudott alkotni és viselkedni, és hány kontraszelektált idiótát kell lvislni minősíthetetlen anyagai miatt. Attól, hogy a mai kamerák idiotzicher eszközök, még nem alkalmasak a szellemi munka elvégzésére, vagyis operatőri munkára. Kell hozzá a megfelően képzett és tudatos ember is.
A szerencsétlen hölgy nyilván tudott képet okozni bármilyen kis automata kütyüjével, de fel sem fogta, hogy nyilvános térben van, melyet ő ugyanúgy segít nyilvánossá tenni, mint a tôbbi, hasonló céllal Röszkére utazó. Az meg egyenesen szakmai abszurdum, hogy ő ezt nem csak közvetítette, de kiemelt részesévé is vált. Magát képviselte, nem a tisztelt édellődő publikumot.

nu pagagyí 2015.09.13. 11:39:04

@Agysebész migráns: Legalább az elkövetőnek hihetnél, ha már a videókat nem láttad. Mondjuk a megértés szempontjából sokat segítene, ha az öngyógyítás közben beszorult baltát kioperálnád a fejedből.

Advanced Flight 2015.09.13. 11:40:41

László Petrának egy lehetősége maradt: kormozza be a saját és gyerekei arcát, kössön fejkendőt, álljon be a menekültek közé, és onnantól kezdve azt és úgy rugdos, akit és ahogy csak akar, senki egy rossz szót nem fog rá szólni:-)

Agysebész migráns 2015.09.13. 11:44:33

@nu pagagyí:

" Legalább az elkövetőnek hihetnél"

Mit követett el?

Gyereket NEM rugdosott, ez tény.

hatar.comment 2015.09.13. 11:44:54

Bloggernek is 60 alatt az IQ-ja. Az ilyen írások tartják életben a témát és nem hagyják, hogy szép lassan elüljön ...

nu pagagyí 2015.09.13. 11:46:08

@driver70:
"Jó érzésű ember nem akar mecsetet a szomszédjába."

Ha jól tudom az iszlám közpénzből támogatott "bevett" vallás Tömjén Zsolti jogalkotási "remekműve" alapján. A törvényt az egyharmadot képviselő kétharmad szentesítette a nevetekben. Orbán egyenesen nagymecsetet tervezett Kőbányára török lóvéból. Hogy jössz most te ahhoz, hogy kritizálni merészeld hazánk nagyjainak toleranciáját.

Agysebész migráns 2015.09.13. 11:46:26

@nem akármilyen anyagból gyúrt állat:

"Az iszlám terror és a libsi terror egymásra talált, mivel közös érdekük az európai civilizáció elpusztítása"

Ez tény.

Csakhogy az iszlám terror második célja a libsi terror elpusztítása :)

2015.09.13. 11:51:29

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Akkor taláűlkozzunk. Úgy megrugdosnálak.
Szerinted megbocsájtható.
Hisz mivel vagy különb egy szírnél? Eszed kevesebb, csúnya vagy és kövér. Bégetsz.
Ez elég felmentés?

2015.09.13. 11:54:09

Már meg is sajnáltam szegény Petrát!
Hisz ez oly ösztönös, mondhatni természetes reflex egy nőtől, nem? Valaki fut, belerúgok.
De legalább világosság gyúlt: a szíriai mészárlásokért, a menekültekért a libsibolsik a felelősek!

2015.09.13. 11:54:43

@Agysebész migráns: Csak azért nem, mert az apja ölében volt a gyerek.

Pan Modry 2015.09.13. 11:54:45

Gusztustalan amit LP tett, En speciel ellenzek en bloc bmilyen witch-huntingot, DE...

Pont a tifajtatok szokta kriminalizalni a menekulteket, ciganyokat, zsidokat, akarkit aki nem ert veletek egyet vagy csak mas a borszine...

A tifajtatok tapsolt amikor lenyultak a magyarok manyupmegtakaritasait, es mocskos hazaarulonak tartjatok (ami ugye kriminalizalas), azokat akik nem ertenek veletek egyet.

Szanalmas gyava fergek vagytok a legtobben az a qrva nagy helyzet!

Bogyó 2 2015.09.13. 12:13:03

@Agysebész migráns: "Gyereket NEM rugdosott, ez tény."
Figyu, nagyokos! Nézd már meg a blogon lévő képet! Szerinted az egy öregasszony aki előtt táncol?
Ha ugyanis tájékozatlan lennél, nemcsak a gyereket a karjában vivő apa gáncsolása volt. Belerúgott egy kislányba. Ez a tény.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.13. 12:13:16

@Könnyen elkaptuk, uram!:

S szerinted mit adna neked a bíró, ha elgáncsolnál? Hét évet?

egysmás 2015.09.13. 12:16:56

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: csak akkor, ha ezt ellened, mint közösséghez tartozó ellen tenné.
Ha személyesen neked szólna, akkor kevésbé súlyos a tett, mert más az indíték.

grafoguru 2015.09.13. 12:30:17

Na gyerek, itt előbb utóbb polgárháború lesz.
Aztán, amikor visszalő a másik oldal, lesz nagy hörgés, és itt-is, ott-is nemzeti hős lesz az áldozat.
Aztán majd kicsit nő az áldozatok száma, és akkor egyszer csak azon vesszük észre magunkat, hogy már a közvetlen közelünkben is van valaki, aki áldozatul esett, akit sajnálunk, akiért sírunk. Aztán még egy, és még egy.
Ez lesz az a pillanat, amikor (talán) elkezdünk azon gondolkodni, hogy miért is?
Aztán nemsokára azon gondolkodunk majd, hogy KIÉRT is?
Aztán lassan-lassan leesik a tantusz, hogy akik ezt az egész gyűlöletet szították, valahol máshol vannak, gazdagon és fényűzően élnek (persze a mi pénzünkből), és nagy ívben tesznek a harcunkra meg az elveinkre. A saját elveikre csak azért nem, mert az nincs nekik.
De mért kell ahhoz meghalni egy csomó barátnak, társnak, EMBER-nek, hogy megszülessen ez a felismerés a TÖBBSÉG-ben is?
Tényleg nem látjátok, miről van szó? Tényleg nem látjátok a jövőt?
Hiszen annyiszor, de annyiszor lejátszódott már ugyanez...

praefect 2015.09.13. 12:34:34

Mi majd megpróbálunk együtt élni László Petrával, a demokraták meg majd megpróbálják integrálni az Al-Nuszra Frontos edzőt.

www.facebook.com/ThisIsChristianSyria/posts/415808071949012

Sok sikert kívánunk!

Agysebész migráns 2015.09.13. 12:35:34

@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Csak azért nem, mert az apja ölében volt a gyerek."

Kivonhatod magad a rendőri intézkedés alól azzal, hogy felkapsz egy gyereket, és rohanni kezdesz vele?

Ugye hogy nem.

Agysebész migráns 2015.09.13. 12:50:06

@grafoguru:

"Tényleg nem látjátok, miről van szó? Tényleg nem látjátok a jövőt?"

Dehogynem.

A legvalószínűbb végkifejlet az lesz, hogy a liberális hazugságokkal szétzüllesztett, önvédelemre képtelen nyugat-európaii államokat a libsik átjátsszák az iszlám kezére. Közvetlenül ez után az iszlám megsemmisíti a liberálisok utolsó európai csoportjait is. Az Európai Unió felbomlik.

A közép-európai keresztény, szláv és pravoszláv államok pedig, akiket nem bénított le teljesen a liberális méreg, Észtországtól egészen Görögországig egyfajta ütközőzóna lesznek az európai iszlám blokk és az Oroszország vezette Eurázsiai Unió tagállamai között.

És ezt a zsíragyú, konzumidióta nyugat-európai polgárok, az egykori büszke gyarmattartó népek silány és elhülyült utódai nagyon meg is fogják érdemelni.

Nyugat-Európa bukjon bele a hülyeségébe, ha kivesztek belőle az ELEMI létfenntartó ösztönök is.

Magyarország viszont NEM a haláltáncát járó Nyugat-Európa része.

szabadság elvtársak! 2015.09.13. 12:54:56

Akkor itt egy videó más állásból, és tisztán látszik, hogy a nő legalább egy méterre van az elbukó embertől. De ugye könnyebb rögtön ítélkezni mielőtt mindent megvizsgálok. az ilyenfajta rögtön ítélkezők miatt végeztek már ki sok embert ártatlanul. Ha nem lenne ez a zsigeri gyűlölet a balosok agyában.
www.youtube.com/watch?v=0c-QYChLtik
De megnézd többször is mert úgysem hiszed el másképp!

Advanced Flight 2015.09.13. 12:56:12

@Agysebész migráns: NEM a haláltáncát járó Nyugat-Európa része

Megérjük még, hogy német/holland/svéd emberkék fognak kopogtatni a határunkon, hogy szívesen élnének itt és pucolnák a csatornát vagy nyírnák a füvet :-)

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.09.13. 13:07:07

KÖVETELJÜK LÁSZLÓ PETRA BODICSEKKJÉT A NEMZETI ALAPTANTERVBE ÉS ÉRETTSÉGI TÉTELNEK!

Magyar Tornatanárok Fajtiszta Egyesülete
Turul-tudatú Indexposztolók Társasága

Kitartás, éljen Petra!

egysmás 2015.09.13. 13:51:10

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Majd meglátjuk, hogyan ítél Orbán bírósága.

pamut 2015.09.13. 13:52:54

A jobbik blogja megvédi a jobbik tévéjéből kirúgott jobbikost. Nagyon hiteles, gondolom a rúgós nő egyik cimborája írta ezt a posztot. Amúgy tényleg volt némi túlzás a dologban de tőletek ez pont hiteltelen.

átlátó 2015.09.13. 14:04:30

..ugyan már...mindig kell valami, amire verni kell a plöcköt, vagy a farkat azoknak, akik nem ok és okozati összefüggésben nézik a pornót...valamelyik nap megnéztem a szlovákok bösi erőművét...anno az ellen verték a félkegyelműek.

martineden 2015.09.13. 14:14:21

@midnight coder:..,, Miközben a fél világ médiája a gyereket megrúgó médiamunkáson csámcsog, az IS ugyanott naponta erőszakol meg ilyen lányokat."...es ha elmenekul az IS elol,akkor egy jottment nonek nem nevezheto organizmus ,hasba rugja.

dîszkorzo 2015.09.13. 15:13:17

A kereszteyseg kurvara hanyatlik,nincs szukseg tenni erte. A felelem a kerszteny europa megszuneserol valos,de ehez semmi koze a bevandorlasnak,.Hanyatlik az magatol,mert elavult,hasznalhatatlan es nem ad valaszokat az elet kerdeseire raadasul a technika is kicsinalja. Kedves konzervativok ez var ratok vagy marad a chateles a papaval vagy mas bena kereszteny marketing. Mifele tarsasag az ahol nyiltan szembemennek a fonokkel,a capo di capo sem tehet semmit,ha egy jol ertesult magyar egyhazi vezeto,szarik a szolidaritasra irgalomra vagy mit tudom en milyen egyhazi ertekekre. A keresztenyseg halala onmaga felulbiralatban bontakozik ki,mert a lazitasok sajat ertekevel allitja szembe hiveit,az onellentmondas es a tulzott politikai szerpvallalas,a pedofil papok akiket a vatikan nem bocsajt az olasz birosag rendelkezesere,mert belso bizsgalattal operalnak. Torvenyek folott allnak,koztorvenyes bunozoket vedenek. Nem sokaig huzzak meg!

grafoguru 2015.09.13. 15:17:49

@Agysebész migráns: Te miben tartod a megtakarított pénzedet? Esetleg euróban? Netán svájci frankban? Csak nem dollárban? Vagy éppen angol fontban?
Ugye nem rubelben?
A vezír is Svájcban taníttatja a lányát... Akkor hogy is van ez?

Beer Monster 2015.09.13. 15:51:58

Engem mégiscsak az zavar, hogy ez a cikk véleménynek állítja be az agressziót. Pánikhelyzetnek pedig a lappangó gyűlöletet. Az én kereszténységemmel ez nem fér össze, ha cigánygyerekek hullanak az égből se.

igazi Ténytár 2015.09.13. 15:54:12

@ JObbegyenes : "a magyarázatát, a terepen való összeomlásról, ugyanakkor megértem, és teljesen életszerűnek tartom"

Ezen bukik az egész cikked. Ugyanis ez egy sunyi hazugság semmi több.

1, CSAK Ő rémült meg senki más, úgy hogy tétlegességre folyamodott.

2, Aki megrémül a fele jövő tömegtől AZ ELROHAN (mint az egyik képen a mellette levő fekete pólós, férfi fotós!) nem pedig leáll rugdosni.

3, KISLÁNYT rúgott le először. Ezt a legelvakultabb támogatója se tudja feltettem életemet, ezert lerúgtam a gyereket, abból is a fele akkora kislányt, mint én.

4, NEM CSAK EGYSZER, TÖBBSZÖR tette.

Tehát Ez pedig messze nem félelem ez ÖNBÍRÁSKODÁS (jobb esetben) vagy idegengyűlölet (rosszabb esetben).

igazi Ténytár 2015.09.13. 15:59:10

@ JObbegyenes " Ama bocsánatkérés amúgy másodszorra is megtörtént, úgy, hogy a 60 IQ alattiak is értsék: ez egy bocsánatkérés."

Mivel NEM történt meg.

BOCSÁNATKÉRÉS AZ EZ: "Tettemre nincs magyarázat, elfogadhatatlan a fizikai erőszak, különösen gyerekek ellen. Megkövetem hazámat amiért szégyent hoztam rá, es elnézést kerek a felrúgott áldozatoktól. " PONT! Nincs tovább.

Ehelyett volt
1, lapulás
2, önmentegető interjú, hazugsaggal hogy megrémült és nem kert bocsánatot.
3, Mivel többen szóvá tették, második interjúban bocsánatot kerek, de úgy hogy végig sajnáltatom magamat.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.09.13. 16:00:46

LÁSZLÓ PETRÁT A MAGYAR TURISZTIKAI ZRT ÉS AZ UNICEF ÉLÉRE!

Magyar Árjakeresztény Vendéglátók Országos Szövetsége
Fehérgyermekétkeztetési Alapítvány
Országimázs Központ

igazi Ténytár 2015.09.13. 16:05:35

@ Jobbegyenes "média ugyanis olyan szadista kéjjel vetette rá magát a történetre... – amilyenre Európa szerte nem volt még példa. ....Nevét és fényképét a nagy nyilvánosság előtt teregetik, lám, itt a bűnös, az ellenség, ne csak megvesd, gyűlöld! "

MOST akkor lennel szíves beírni MIT ÍRTÁL a blogon A KURUC és Fideszmedia ellen Cs.... bíró támadásakor, adatai, fényképe, telefonszáma nyilvánosságra hozatalakor!

Most akkor lennél szíves beírni MIT ÍRTÁL a blogodon Kertész Ákos nemzeti meghurcolásakor, elüldözésékor?

(arról nem is beszelve hogy amit o mondott azt a Fideszes hangemberek is megtettek, sőt durvábban!)

Ja, hogy SEMMIT. Na pontosan annyit védelmet érdemel Petra is.

fidesz a mutyipárt 2015.09.13. 16:16:57

Nem felejteni a valóságot

fideSSjobbik tálibok = az emberiség genetikai selejtje

fideSSjobbik tálibok = az emberiség mocska

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.09.13. 16:19:32

Jobb már az elején tudatni velük hogy Európában mindenhol rugdalni fogják őket.

KUHULIN 2015.09.13. 16:23:08

A ballibekenek üzenem, hogy pont annyi pozitív hozadéka lesz számukra az LP ügynek, mint az azeri baltás gyilkosnak: nulla! :P

Köldök_szösz 2015.09.13. 16:33:19

azon kívül hogy kurvagáz azért az is ront rajta hogy az elején játszotta a nagyerőst hogy ő nem kér bocsánatot stb stb aztán meg pár nap múlva már mégis csak reflex volt és nem is akarta meg sorry...

egysmás 2015.09.13. 16:33:42

@KUHULIN: Ez tényleg így van!
Azt kellene elemezni, hogy miért van az, hogy a jobboldaliak nem fordulnak el attól a kormánytól, amelyik olyan gyalázatot hoz az országra, mint amilyen a baltás gyilkos elengedésekor hozott a jobboldal -mert tévedés ne essék, gyalázat a neve annak, ha egy Magyarországon vendégeskedő embert megölő gyilkost a kormány szabadlábra segít- vagy mint amit László Petra tett Magyarország és a magyarság nemzetközi megítélésével.

Azt kellene elemezni, hogy egy olyan súlytalan embert hogyan tarthatnak erősnek tömegek, akivel következmények nélkül baszakodhat egy posztkommunista diktatúra.

Ezek a nagy kérdések.

igazi Ténytár 2015.09.13. 17:06:57

@KUHULIN: Te nagyon hülye, nem veszed eszre hogy itt az országot járatta le az egész világ előtt?

Utána gyorsan menthette volna menthetőt az igazi bocsánatkéréssel.

Helyette előadott egy önmentegető hazugságot és csak másodjára volt hajlandó bocsánatot kerni (de akkor is magát sajnáltatva)

De te csal ballibezz meg Gyurcsányozz...

2015.09.13. 17:07:19

"Van a jogos és arányos retorzió. És van, ami túlmegy ezen."

És van az a retorzió, ami még nem éri el a jogos mértéket sem. Mint László Petra esetében.

igazi Ténytár 2015.09.13. 17:10:07

@egysmás: Azért mert ők maguk is ezt tennék! Belerúgni az menekült gyerekekbe.

Petra csak megfelelt a nemzeti magyar elvárasnak.

Ez se lenne akkora gond, de akkor legalább állna ki az elvei mellett ha mar ilyen gyerekrugdosó. (USA-ban is vannak nyíltan nácik, akik vállalják hogy ők azok)

Oh, azt mar nem. Annyira egyik melldöngető magyarunk se gerinces.

alfacharlybravo 2015.09.13. 17:12:23

Lett valami baja a gyereknek vagy bárkinek? Én már rúgtam seggbe a sokkal jobban és nem emberégellenes cselekedet belőle, hülye ez csaj mi a fenének kér bocsánatot, nem csinált semmi különöset? Ez ostoba gyűlölet kampány a vilá g röheje.

Parajpuding 2015.09.13. 17:32:26

Ebből az ügyből a szánalmas és éhes média fújt lufit. Az valahogy nem kapott ekkora figyelmet, amikor pl. a söpredék egy tagja hozzávágott egy követ egy magyar rendőrhöz.

nem akármilyen anyagból gyúrt állat 2015.09.13. 17:41:32

@Agysebész migráns:
Amíg a magatehetetlen zsákmánynak számító Európát felzabálják, addig egyetértés van közöttük. Utána majd egymásnak esnek

panelburzsuj 2015.09.13. 17:43:04

@Parajpuding:
Csodálkozol ezen?

Vagy csak mímeled?

söpredék dobál = kutya harap postás

kamerás rugdos = postás harap kutya

Tényleg nem kéne ám fullba nyomni a kretént.

Mert lehet, hogy a "vak lojalitás" kifejezése erősítia táboroi koháziót- de kívülről azért minden ész nélkül benyögött hülyeség olyan színezetet ad, hogy ez itt a föltétlen idióták tábora.

És ugyanez persze "ballib" felé is.

Szóval én tulképp örvendezek, hogy ez a "migránsmizéria" milyen szépen kihozza mindenkiből a nyugodtabb időkben még féken tartott, rejtegetett hülyébbik énjét.

Szóval: hajrá - ha a meztelen segg mutogatása a szent cél! :)

nem akármilyen anyagból gyúrt állat 2015.09.13. 17:47:22

@egysmás:
Amíg a ballibbantak programja abból áll, hogy rászabadítani az országra bármit, ami jönni akar - legyenek a népvándorlás méretét öltő keleti hordák, vagy a közműszolgáltatókat monopolizáló nemzetközi tőkés társaságok - addig csekély jelentősége van az általad felhozott epizódoknak

nem akármilyen anyagból gyúrt állat 2015.09.13. 17:53:42

@panelburzsuj:
Azokhoz a gazságokhoz képest, amit a médiamunkatársak a mai világban nap mint nap elkövetnek, igazán csekélység amit az operatőr csajszi csinál

Olyan dolgokra gondolok, mint közéleti szereplők megrendelésre történő kicsinálása, üzleti kampány céljából történő visszaélés a közbizalommal, és a sajtő ezernyi egyéb disznósága. Lásd Udo Ulfkotte kitálalását a témában

Veridicus76 2015.09.13. 17:59:20

Na, a kretén ballib migránsszopók ráfáztak, most masírozhatnak "Szégyelld magad, Merkel!" transzparensek alatt, hiszen immár a Grossmutti is benácult, lezárták a német-osztrák határt.
Hú de kurvára kínos a seggfejeknek! :-)

nem akármilyen anyagból gyúrt állat 2015.09.13. 18:04:16

@grafoguru:
" itt előbb utóbb polgárháború lesz."

Ezt már évek óta szervezik a Charles Gati-féle cionista körök, aztán mire mentek?

Pedig volt itt Téli palota ostrom nem is egyszer - helyi viszonyok között Fidesz székház foglalás - a Parlament elleni fáklyás roham, hídlezárás számolatlanul

Nem fog menni, mert mindenki látja, hogy egy maroknyi unatkozó belvárosi romkocsmamerengő alkotja a rohamcsapatot

A libsi forradalom egy Mission impossibele

panelburzsuj 2015.09.13. 18:19:17

@nem akármilyen anyagból gyúrt állat:
Persze - sok disznóság van.

Csak pont az a kérdés: meddig érdemes a kiszemelt "ellenfél" után begázolni pl. a stupiditás mocsarába? Hogy ez a "relativista" hozzáállás - (óvónénióvónéni, de hát, de hát azok is! ... ) - hogyan butítja le mindkét "felet" - odáig, hogy egy harmadik aztán röhögve elbánik fél-fél kézzel mindkettővel.

Szóval kezdi szó szerint a klasszikus béka-egér harc képét fölölteni ez Petragyalázás-Petramosdatás párviadal.

Aki nyakig beleáll, az nyilván csak a szent lihegést érzi.

De kívülről - szánalmasan röhejes...

chrisred 2015.09.13. 18:20:30

"Sancta simplicitas" Az öregasszony jutott eszembe, aki magánszorgalomból hozta a rőzsét Husz János máglyájára, hogy el ne aludjon a tűz. LP is ugyanolyan görcsösen, már-már szánalomraméltóan próbált megfelelni annak a világképnek, aminek a kizárólagosságáról meg volt (van?) győződve.

Egyetlen büntetésnek látom értelmét, valami szociális munkának, menekült gyerekekre főzzön, varrjon, mosson ugyanúgy, ahogy a saját gyerekére. Tisztuljon ki a fejéből az a sok mocsok, ami befészkelte magát és lássa végre az igazi életet.

Brix 2015.09.13. 18:23:46

Érdekes , a balliberális média , arről nem számol be soha , hogy Szaudi-Arábiában , az iszlám jog alapján, mindenféle tárgyalás, bíró,és ügyvéd nélkül, koholt vádak alapján, nőket nyílt utcán szablyával lefejeznek...
Hiba volt amit a fotóriporternő tett, az igazi "dögevő hiánák" azok a balliberális médiék, amelyek ekkora nemzetközi ügyet kreáltak belőle.

EU-Raklap 2015.09.13. 18:44:17

@nu pagagyí: Semmit nem jelent, hogy gyereke van. Tudjuk ezt jól.

EU-Raklap 2015.09.13. 18:46:28

Petra levelének tartalma, amikre hivatkozik a felvételek és a "vízágyú kéne már nekik" stb. alapján egyértelmű tisztán kamu védekezés. A pániknál nincs jobb védekezés. Nem mondhat mást.
Tisztán az idegengyűlölet tetette vele azt, amit csinált. Egyénre való tekintet nélkül. Olyan vak gyűlölettel van, hogy meg sem nézi kit és hol rugdos.

EU-Raklap 2015.09.13. 18:56:10

@Veridicus76: Nincs ebben semmi kínos. Nincs végtelen befogadóképessége egyetlen gazdaságnak sem a világon.

KUHULIN 2015.09.13. 19:00:25

@igazi Ténytár: "Te nagyon hülye,"
Elfelejtetted, hogy nem anyáddal beszélsz. Szépen fogd vissza magad...

Tyson925 · http://economy.blog.hu/ 2015.09.13. 19:14:52

Egy kerdesem volna: M1 musorait szokta-e nezni a kedves posztiro.

Tudományos Iibsizmus 2015.09.13. 19:20:19

Mi a vélemény a pénzért adott állampolgárságról? Ha szír fizet, akkor kaphat?

Tudományos Iibsizmus 2015.09.13. 19:21:02

@Veridicus76: Mi a véleményed a pénzért adott állampolgárságról? Ha szír fizet, akkor kaphat?

Ma Baker 2015.09.13. 19:32:54

Szánalmasnak tartom a globális ballib média szarhabosítását ebben a témában és pont

KUHULIN 2015.09.13. 19:41:24

@Ma Baker: Ráadásul kontraproduktív is, de annyira hülyék, hogy észre sem veszik.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.09.13. 20:57:55

@Tudományos Iibsizmus: Pénzért adott állampolgárság nincs Magyarországon, csak szólok.

Pop40 2015.09.13. 21:59:20

"Ez nem lesz egy népszerű írás"

Önmagában ez nem lenne gond, a gond az, hogy komplett hülyeség.

"Akkor mindenki hatalmas vehemenciával volt Csárli, ... a véleményéért pedig senkit sem lehet legéppuskázni."

Tudod, kedves poszter, van némi különbség aközött, hogy valaki úgy fejezi ki a véleményét, hogy gusztustalan karikatúrákat rajzol, vagy úgy, hogy kislányokat rugdal. A józan többség érti ezt a különbséget, neked nyilván el kell magyarázni.

"s a dzsihadisták László Petra fejére vérdíjat (!) tűztek ki"

Igen, ez tényleg unikum, bár ezt én inkább az öngyilkosság kategóriába sorolnám. Mással nem nagyon magyarázható, hogy vannak olyan ostoba libák, akik nekiállnak 220 kamera előtt muszlim kislányokat rugdalni.
Mégis mi a francot gondolt az a féleszű Petra? Hogy ezek után az amúgy is őrült arabok majd puszit adnak neki?
A hülye tyúk öngyilkos akart lenni, hát az lett. Kb mint az, aki "rühellem a niggereket" - feliratú pólóban megy be egy afro edzőterembe Harlem közepén. Az evolúció már csak ilyen, válogat, és leselejtezi az agyilag korcs egyedeket.

"traumatizál egy embert, aki stresszhelyzetben rosszul reagált."

Nem, papa. Mész kocsival az úton, és kiugrik valaki eléd, te meg rossz felé rántod a kormányt - na, EZ az, hogy valaki stresszhelyzetben rosszul reagál.

NEM AZ, hogy valaki szisztematikusan nekiáll kislányokat, meg gyerekes apukákat rugdalni.

Volt ott még 2 tucat stáb, és 2 tucat operatőr. Azoknak nem volt stresszhelyzet?

De baszott érdekes, hogy ÉÉÉPPPEN a náci tévé operatőre érezte úgy a 120 tévés közül, hogy neki Jackie Chan-t kell játszania. Mert ő stresszhelyzetben volt. Há'hhogyne.

" mit élhet át az, akire a komplett glóbusz frusztrált, mégis jól kiszámított dühe zúdul"

Ez nagyjából olyan, mint a Darwin-díjasok halála: Egy átlagember nem gondol bele, milyen jó, hogy nem vele történt. Ugyanis ezek annyira képtelen dolgok, hogy egészen komplett idiótának kell lennie ahhoz, hogy veled ez megtörténjen.
Ez a sztori épp ilyen: nem történik meg mással, mert ehhez egy agyhalott náci ribancnak kell lenned, hogy megtörténjen.

Pop40 2015.09.13. 22:01:47

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Ehe, az nincs.
Csak letelepedési engedély van pénzért, utána meg úgy mehet az eu-n belül bárhova, mint az állampolgár.

index.hu/gazdasag/2015/06/08/otvenmilliardot_kaszaltak_rogan_otleten/

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.09.13. 22:04:24

@Tiszteltetem Brüsszelet: Van ilyen, csak persze nem legális, de az újságokban szereplő több ezer ukrán és orosz eset miatt csak 1-2 embert tartóztattak le...

@Tudományos Iibsizmus: Szerintem a gyorsított letelepedési engedélyre gondolsz...

Pop40 2015.09.13. 22:05:09

@cca.:

"Amit elkövetett, az a legszigorúbb elbírálás szerint is legfeljebb egy tettleges becsületsértés"

Persze, öreg, hogyne.

Ha én odamegyek, és azért, mert x csoport tagja vagy, egy ótvar nagyot belédrúgok, az feléd "becsületsértésnek" számít? :-DDDDD

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2015.09.13. 22:09:13

@mikimackó: 2-3 év letöltendő? miért is? mégcsak 8 napon belül történő sérülés se történt. vagy max az.
az is csak a pánik miatt, és mert elszakadt a cérna

ezért már előállítás jár? nevetségesek vagytok! primitívek!

Pop40 2015.09.13. 22:23:18

@tesz-vesz:

Igen, igen, csakis amiatt a csúnya pánik miatt.

Ami, mitadisten, éppenpont a náci tévé operatőrén tört ki, az ott lévő 223 közvetítő stáb 2230 tagja közül. :-)

Pop40 2015.09.13. 22:30:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

" A véres bosszúért lihegő libsik meg végképp nem kerülhetnek ilyen helyzetbe."

Nagyon töröm a fejem, milyen helyzetbe kéne kerülnöm ahhoz, hogy szisztematikusan kezdjek 8 éves kislányokat lerugdalni, de valamiért nem jut eszembe ilyen szituáció, segíts már, please! :-)

Ez a sztori akkor klappolna, ha LP pánikszerű menekülés közben fellök-átesik pár emberen.

Az, hogy a "nagy pánikban" megáll egy helyben, és szisztematikusan elkezdi lerugdalni a szembejövő menekülteket, ez valahogy nem passzentos.

Érdekes, hogy a rengeteg ott lévő stábtag közül épp a náci tévé operatőrére jött rá ez a fajta pánik.
:-)
És az is érdekes, hogy annyira azért nem volt pánikban, hogy ne csak 100%-osan a menekülteket rugdalja.
Fura egy pánik az ilyen. :-DDDD

Pop40 2015.09.13. 22:34:15

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"az őt ért karaktergyilkosság"

Az őt ért mi?

Ugye ez csak elírás, és nem arra akartál célozni, hogy LP makulátlan karakterét a liberális sajtó gyilkolta le? :DDDDD

És akkor abba még bele se mentem, hogy a mongol, arab, stb hírportálok mióta liberális sajtó. :-DDDD

Pop40 2015.09.13. 22:38:34

@Veridicus76:

"Gergényi barátom szemkilövetése micsoda, mi???"

Egy igencsak túl enyhe reakció arra, hogy a náci hordák 2006-ban heteken keresztül gyújtogattak és tomboltak Budapesten.

Pop40 2015.09.13. 22:40:16

@PhoenixSpirit:

"Mellesleg Petrát mostantól a Betyársereg védi. Én láttam pár tagnak a kiképzését anno, nem hiszem, hogy bárki is össze akarna akaszkodni velük."

Izgi lesz.
Betyársereges nácik vs őrült arab dzsihádista terroristák.

Csak remélni tudom, hogy varratmentesen kinyírják egymást.
:-DDD

kilgore.trout 2015.09.13. 22:46:21

@mortullus: ja,akkor most hogy is van? Egy zsidó nem örülne inkább annak,hogy valaki az ellenségüket rugdossa? Ostoba komment volt ez,bele se gondolsz,logika semmi,csak a habzó butaság...

Pop40 2015.09.13. 22:47:57

@Ambiorix:

Felétek milyen foglalkozástól fölfelé nem illendő gyerekestől felrúgni az embert?

Bádogos az ezek szerint mehet, könyvelő már necces? Vagy még az is elmegy, és csak az okleves agysebész az, ami már "ne csináld"-kategória?

kispotzak 2015.09.13. 23:01:34

Nem, nem áll össze. Értem, kitortek, rohannak felé, megijed.. de akkor nem elfut? Vagy próbálja ellokni magától azt aki - úgy érzi- nekirohan? Láttam a videót, többször is. Nem egy simán szemből nekirohano embert lökött fel. Egy mellette, őt kikerulo kislány UTÁN rúgott, majd egy, a rendőr kezei közül kiszabadulo, gyermeket tartó apukát gancsolt el kimondottan jó technikával. Lehet, h vele ezt teszi a pánik, de akkor komoly problemakkal küszködik, amihez szakértő segítség kell.
De mindettol függetlenül, a média természetesen tultolta, ahogy sajnos mindig, mindent tultol hogy a fene esne belé. A kommentelok meg pláne, de ezen azért nem kéne meglepodni: nicknev alatt (szinte) mindenki az igazság felszentelt, ám roppant szélsőséges bajnoka.

Pop40 2015.09.13. 23:03:18

@Agysebész migráns:

"Beáll hörögni a libsikhez, és SEMMIFÉLE védelmet nem ad annak az embernek, aki a MAGYAROK érdekeit próbálta megvédeni a migránsok, és a liberális hazaáruló horda érdekeivel szemben."

Hát, pajtás, a magadfajta majmokon kívül sajnos elég kevesen hiszik el, hogy a magyarok érdekeit azzal kell védeni, hogy 8 éves kislányokat rugdalunk le, és ezzel kerülünk még a mongoloknál is címlapra, az országimázs jegyében.

kvadrillio 2015.09.13. 23:04:51

NEM ÉRTEM EZT A POSZTOT.ADOTT EGY SZITUÁCIÓ. AZ EGÉSZ VILÁG LÁTTA, A MÉDIÁNAK KÖSZÖNHETŐEN. ELKÉPESZTŐ HATÁST VÁLTOTT KI SZINTE MINDENKIBŐL. LEHET BAGATELLIZÁLNI, DE A TÉNYEK, AKKOR IS TÉNYEK MARADNAK.

annamanna 2015.09.13. 23:14:31

@esprit: nézd, a probléma lényege a határok áthágása. A probléma megoldása a határok húzása. Orbán megoldása a kerítés. Szerintem is a kerítés a megoldás, csak nem kizárni kéne őket, anélkül, hogy egy pohár vizet is adnánk nekik; hanem a kerítésen belül kellene biztosítani az ellátásukat. Aki kér, annak adj! Aki a legalapvetőbb biológiai szükségleteket megtagadja éhező, fázó embertömegektől, az kvázi gyilkos. Pláne, hogy még mindig lazán megtehetné Európa, hogy ad, gond nélkül el lehetne látni mindenkit. Félmilliárd ember lakik az EU-ban, az idén kb félmillió menekült érkezett. Ez azért nem túl vastag szám ahhoz, hogy az Eu összeroskadjon a súlya alatt.

Ami hiányzik a politikai akaratból, az a rend. Ezek az emberek olyan helyről jönnek, ahol megszűnt a rend, a STRUKTÚRA, a társadalom szövete, a rokonok, barátok, ismerősök, szomszédok, munkatársak szociális hálója, és egyáltalán minden rendezettség összeomlott, káoszba süllyedt. Ők pedig úgy rohannak át földrészeken, mint a disznócsorda. Ez nyilván nekik sem jó.
Ahhoz, hogy teljesen ne essen szét a személyiségük, és ne zuhanjanak bele az anómiába, az kell, hogy minél előbb minél átláthatóbb, rendezettebb struktúra részeivé váljanak.

Elvesztették a nevüket, a papírjaikat, az identitásukat, a múltjukat, a házukat, a kutyáikat, a fényképeiket és mindent az égvilágon.
Aki ilyen helyzetbe kerül, az joggal érzi úgy magát, mint a törvényen kívüli - őrá nem vonatkoznak a törvények, a társadalmi normák és viselkedési szabályok, hiszen ő maga kikerült a társadalomból.

Egy új, rendezett közösség részévé kell válniuk, ehhez pedig keretek és határok kellenek, tudni kell, hol van a közösség határa.
Arra pedig egy zárt menekülttábor a legmegfelelőbb.

Mire jó mindez?
Egy zárt táborban idő van arra, hogy
- a menekülteket rendesen regisztrálják
- orvosilag megvizsgálják, ellássák, a járványveszélyt kiküszöböljék
- felkészüljenek az integrációjukra, ezen belül:
- tanuljanak nyelvet, esetleg szakmát, esetleg írás-olvasást
- elsajátítsanak európai szokásokat (pl. hogy itt a nők is dolgoznak!!!!!!!!!!!!)
- alaposan megfigyeljék őket és kiszűrjék közülük a közösségre veszélyes elemeket, rendbontókat, terrorista gyanúsakat (mint amilyen pl. a fellökött pacák)
- és fokozatosan engedjék rá őket az eus lakosságra, annak arányában, ahogyan megszerezték az alap nyelvtudást, van számukra munkalehetőség, tiszták, dolgosak, a közösséget előreviszik és nem hátráltatják.

Erre lehetne szánni egy záros határidőt, pl. egy hónaptól egy évig terjedő időt, amit zárt táborban kell tölteniük; akiket egy év múlva sem lehet onnan kiengedni, azokat ki kell toloncolni az EU-ból.

Mire volna jó még mindez?
Arra, hogy azok az emberek, akik ide potyalesőként érkeznek, el se induljanak.
És azok közül is, akik már idejöttek, sokak kedvét el lehetne venni a további itt maradástól, ha kiderülne, hogy csak azokat fogadja be az EU, akik itt dolgozni fognak, akár férfiak, akár nők.
- Tehát eleve nem kellene sokmilliós áradatra számítani,
- és az EU lakossága sem volna terrorveszélynek, pániknak, káosznak, járványveszélynek, mocsoknak, erőszaknak kitéve,
- ugyanakkor a menekültek is pöpecül el lennének látva. Nem a Hilton hotel szintjén, hanem szimpla, egyszerű tábori körülmények között
- ahol könnyebben lemondhatnak arról az ábrándjukról, hogy ide valami mesevilágba érkeztek, ahol szájukba repül a sültgalamb.

Ha hazamennek, akkor sem töltötték haszontalanul itt az időt.
Mert végül is a végső cél csak az lehet, hogy közülük minél előbb minél többen hazatérhessenek.
De akármeddig is maradnak, azt az időt STRUKTURÁLTAN töltsék, nem káoszban, félelemben, zűrzavarban, éhezve, fázva.

A táborok rendszere mellékesen nagyon sok európainak is munkát adna, most aztán minden szociális munkás végzettségű bölcsész elhelyezkedhetne, és az eus katonaságot sem kerítésépítésre vagy lövöldözésre kellene használni, hanem a táborok őrzésére.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.09.14. 00:10:05

@annamanna: 'Pláne, hogy még mindig lazán megtehetné Európa, hogy ad, gond nélkül el lehetne látni mindenkit. Félmilliárd ember lakik az EU-ban, az idén kb félmillió menekült érkezett.'

-megtehetné, sőt valszeg meg is teszi. viszont szerintem hülyeség az eu-n belül v. épp a kerítésnél ellátni a migránsokat....

- nem lenne egyszerübb a szíriához, afganisztánhoz közelebb eső részeken megépíteni a táborokat, vagy az olyan országok menekültellátását pénzelni, mint pl. törökország?

mikimackó 2015.09.14. 06:11:00

@tesz-vesz: nem azért lopta el....., nem azért verte meg, nem azért rúgott bele, nem azért verte ki a szemét, nem azért ölte meg........., faramuci, ugye! mindenki rendet akar ebben a nyomorult országban, de mikor rendet kell tenni, felmentitetk egymást! mért is? belerúg a gyerekedbe, mit szólsz hozzá? akkor ugye meg egyből legyilkolnád ! gondolkozz !

Versenycsiga 2015.09.14. 07:45:55

@igazi Ténytár:
Ha már szeretett vezéred emlegeted: gondolom, akkor nem habzott ennyire a szád, amikor random tüntetők szemét lőtték ki a pribékjei.

Ambiorix 2015.09.14. 09:02:59

@Pop40:
Mi általában villanyszerelőtől lefelé szoktunk rúgni, de a családi legendárium szerint dédapám egyszer iszonyatosan tökön rúgott egy magadfajta szarkeverő szoci pártmunkást is. Világos, liberálnácikám?

Beer Monster 2015.09.14. 11:12:47

@Pop40: Keresztény VS. muszlim.
Már megint a zsidók járnak jól!
:)

IdomitottFoka 2015.09.14. 12:03:16

Na, a ballib média végigsipákolta a dolgot, következzen a kemény ööö nemzeti(-radikális?) média is , aztán ugorhatunk végre. Azért, hogy a dzsihadisták célpontja légy, nem kell sokat tenni, elég ha nincs abrosz a fejeden.

IdomitottFoka 2015.09.14. 12:06:14

@Pop40: Nem érted te ezt, ez a magamutogató butaság szindróma egyik tünete. Sületlenség leírva. A másik a rugdalózás a kamera előtt.

Pop40 2015.09.15. 02:35:47

@Versenycsiga:

Ezekre gondolsz, kiscsillag?

nol.hu/data/cikk/98/41/21/cikk_984121/543541.jpg
img6.hvg.hu/image.aspx?id=85e4d739-4fc9-4582-af52-7333aee18b31&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c
m.cdn.blog.hu/pi/piroslapok/image/tv_ostrom.jpg

Bizony, 2006-ban Fletó pribékjei csak úgy, minden előzmény nélkül kiálltak, és elkezdtek szegény, ártatlan tüntetőket gyilkolni.

Pop40 2015.09.15. 02:37:49

@Ambiorix:

Világos, nácikám. Te vagy a legnagyobb ász a sarki krimóban az első 3 feles előtt, csak utána kihajít a kocsmáros, és sajnos az árokban megfakul a harci kedv.

Pop40 2015.09.15. 02:39:21

@Beer Monster:

Bizony... meg a gyíkemberek!!!

Bár én egy ufót is láttam tegnap vigyorogni, csak aztán közelebb jött, és csak egy macska volt.

Pop40 2015.09.15. 02:42:30

@IdomitottFoka:

Dehogynem, ezt a részt pontosan értem.
Vannak ilyen emberek, nem érik be azzal, hogy otthon, a 4 fal között hülyék, mindenáron arra törekszenek, hogy ezt az egész világ orrára kössék.

Amit én nem értek, az az, hogy mi ez a sipákolás utána.

A spiné nem nyilvánosságot akart?
Megkapta.

Mi a gond? :-)

2015.09.16. 05:57:20

Nocsak, úgy tűnik, hogy már 2012-ben véget érhetett volna a szíriai vérfürdő, hiszen az oroszok leléptették volna Aszadot. Csak ez nem tetszett az imperialista nyugatnak (UK, USA) és a nyugatiak inkább felfegyverezték a szunnita terroristákat.
Ha akkor hallgatnak az oroszokra, akkor nincs migránsválság se.

index.hu/kulfold/2015/09/15/az_oroszok_mar_2012-ben_bealdoztak_volna_aszadot

chrisred 2015.09.16. 18:02:52

@Заграница нам поможет, запад с нами.: Mármint úgy ért volna véget a vérfürdő, hogy Asszad végez az ellenzékkel, akik ugye nem kaptak volna fegyvert, kijelöli az utódját és győztes vezérként visszavonul a politikától (hivatalosan), és irányítja az országot (nem hivatalosan).
süti beállítások módosítása