euveg.jpgValaki ébresszen fel, hogy ilyen nincs, ez csak egy rossz álom, és mindjárt felébredünk.

Svédországban túl sok a bevándorlók által elkövetett bűncselekmény, ezért korlátozásokat vezetnek be a személyleírások gyakorlatában. Ezentúl tilos lesz utalásokat tenni a gyanúsítottak etnikumára, nemzetiségére, bőrszínére. A svédek szeretnék elkerülni, hogy bizonyos etnikai csoportokat bűnözőknek tüntessenek fel. Nem szeretnének rasszistának tűnni.

Mert rasszistának tűnni ma Nyugat-Európában nagyobb bűn, mint lopni, rabolni vagy nőket molesztálni. Az öncenzúra, az igazság elhallgatása a mindennapjaink része lett. A sajtóban, a munkahelyen, a közösségi oldalakon. Félre kell nézni, és tovább sietni, betapasztott füllel, magunkban mantrázva: Nem vagyok rasszista, Nem vagyok rasszista, Nem vagyok rasszista…

A módszerváltás után a felvilágosult Európába igyekvő Magyarországon a rendőrségi hírekben megszüntették az elkövetők származásának említhetőségét. Cigány fiatalokból a 90-es évekre „kreol bőrű fiatalok” lettek, a 2000-es évekre pedig csak „fiatalok”. Akik néha „csoportosan támadnak” vagy „népes rokonságuk” ragad kaszát, kapát. Ebből mindenki tudja, hogy kikről van szó. Megszoktuk már ezt az orwelli duplabeszél dekódolást, megtanultunk együtt élni vele. A lényeg, hogy akiknek keresniük kell a gazfickókat, azok tudják, kikről van szó – gondoltuk naivan.

Ami Nyugat-Európában és annak ideológiai csúcslaboratóriumában, Svédországban történik, az messze túlmutat a véleményterroron, amit eddig megszokhattunk. Ez egy új fejezet a demokratúra történetében. Mert a közönséget hülyének nézni, és elvárni, hogy komoly arccal, elismerően bólogasson egy pocsék darabhoz, az egy dolog. Hatalomtechnika. A gondok mindig akkor kezdődnek, amikor az elnyomók maguk is elhiszik az őrületet, amit az elnyomottaknak találtak ki. Amikor a nácik elhitték, hogy ők tényleg verhetetlenek. Amikor a kommunisták elhitték, hogy az egyenlő jólétet tényleg mindenkinek biztosítani lehet.

A forradalmi ideológiák atyjai soha nem azért tűznek ki irreális célkitűzéseket, mert tényleg hisznek benne, hogy oda el lehet jutni, hanem mert az irányba tett elmozdulás már egy jobb világot eredményez(het), mint a korábbi. A nemzeti büszkeség visszaszerzése. Származástól független szabadság.

Aztán az új generációkat hermetikusan lezárt, cenzúrával körülbástyázott ideológiai keltetőkben kinevelik, és megszületik a dogma. A dogmává merevedett ideológiák társadalmi felépítményei pedig mindig összeomlanak, mert nem képesek a változásra, az alkalmazkodásra, az önreflexiókra. A liberalizmus most jutott el ebbe a fázisba. Innen már nincs visszaút, csak az elkerülhetetlen összeomlás.

Törődött arccal kérleljük börtönőreinket: értsétek meg, a világot nem lehet erőszakkal egyenlőbbé tenni! Ha agyonvernek, lerasszistáznak, börtönnel fenyegetnek vagy be is zártok minket, akkor sem. Nem miattunk, hanem miattuk. Mi örülnénk a legjobban, ha nem kéne ilyen beteg állatokkal együtt élnünk ezen a gyönyörű Földgolyón. De együtt kell. Nem tehetünk róla, hogy más a bőrötök színe, és amikor bűnöztök, ez nyomot hagy bennünk. Bocsássatok meg nekünk.

Meg szegény rendőrkutyáknak.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr558276108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GNDL 2016.01.15. 23:05:06

„rasszistának tűnni ma Nyugat-Európában nagyobb bűn, mint lopni, rabolni vagy nőket molesztálni”

Tényleg az... próbálj belegondolni... ideje lenne ezt Magyarországon is végre tudatosítani a polgárokban, nem kéne többedszerre is ugyan abba a mocsárba belegázolnunk.

„a rendőrségi hírekben megszüntették az elkövetők származásának említhetőségét”

Változik valami, ha bemondják a hírekben, hogy egy cigány vert meg egy idős embert, vagy egy fideszes hófehér bizniszkeresztény lopott el százmilliókat közpénzből?

annamanna 2016.01.16. 04:53:25

"Törődött arccal kérleljük börtönőreinket"

Miért a börtönőrt kérleled? Miért nem Istent? Komolyan kérdezem. Többre mennél vele, nem gondolod?

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.01.16. 07:47:30

Ilyen a Svédországi Köztársaság.

Végülis jobb is ez így: gyorsítja az antihumánus liberalizmus halálát.

István Tamasi 2016.01.16. 09:46:06

@BircaHang Média:
Te ocsmány bulesz birkaszar!
Mégiscsak sajátságos hogy egy üresfejű birka, aki zsivkov és castro janicsárképzőjében "okosodott", béget a svéd demokráciáról.

Doberdo 2016.01.16. 09:58:18

@BircaHang Média:

Kedves birca !

Azért tájékozódhatna jobban is.
Svédország eddig még soha nem volt "Köztársaság". Hivatalos neve Svéd
királyság ! Ennyit az ön tényismeretéről....

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.01.16. 10:22:05

@Doberdo:

Svédország évtizedek óta köztársaság, egyszerűen formailag megtartották a királyt bohócnak. Mint ahogy a Norvégiai Köztársaság esete.

Doberdo 2016.01.16. 13:16:52

@BircaHang Média:
Ez jó. Akkor nevezzük kis hazánkat királyságnak, mert a pocaktábornokot ugyan nem koronázták meg, de sikeresen felkenték.Formailag országunk köztársaság, valójában királyság!Látja "Bírka úr" mire vezet az önkényes megközelítés, amit Ön volt
szíves javasolni ? ( És most akkor
a "felcsúti király" a legnagyobb bohóc?)

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.01.16. 13:28:52

@Doberdo:

Magyarország mindne szempontból köztársaság.

Doberdo 2016.01.16. 13:57:41

@BircaHang Média:
Ha Ön szerint hazánk köztársaság, a "svéd okfejtése" alapján miért higgyem el, amit Ön állít Magyarországról ? Hiszen korábban maga mondta (írta) egy alkalommal, hogy hazánk egy "orbáni irányban" mozog, illetve ezt nem tagadta!

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.01.16. 16:45:29

@Doberdo:

S mi az orbáni irányban az, ami köztársaságellenes?

Doberdo 2016.01.16. 17:25:17

@BircaHang Média: Kedves birca !

Az a köztársaság ellenes, hogy a parlament csak elfedi a "vezér" egyedüli döntési jogait szinte minden fontos és lényeges kérdésben, ezért egy zemélyi
diktatúra felé megy a rendszer, mint ahogyan ezt már írásban több alkalommal rögzítettük, és amit Ön is kedves kommentelő társam már többször is elismert, csak valahogyan soha nem
akar erre emlékezni...

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2016.01.16. 20:14:55

Rossz nézni Európa agonizálását!
Sokszor azt érzem, hogy az EU vezető politikusai valójában az Unió szétverésén dolgoznak. Döntéseikkel éppen ellentétes hatásokat érnek el, mint amit hangoztatnak. Felzárkóztatási programokról beszélnek, miközben egyre nő a perifériák lemaradása. Integrációról beszélnek, miközben országok kerülnek kilátástalan helyzetbe. Így lesz az integrációból szétesés, a felzárkózásból lemaradás, a szolidaritásból tagállami önzés, a konstruktív párbeszédből pedig zsarolás és kényszerítés.

grafjeno 2016.01.16. 21:55:37

...nem KEDVES frau merkel..ha annyira szüksége van a német vaspatának pár millió rabszolgára az új hóditott ukrajna lakossága ugyancsak biztosítani tudná,örömmel..nem mecseteznének,sariáznának,hozni a familiát,stb..pár év múltán mennének haza családjukhoz..talán ennyire fostok vlagyimirovicstól..VALAMI NAGY LÓLÁB LÓG KI TARISZNYÁDBÓL...

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.01.17. 08:25:23

@Doberdo:

Ahol a kormánynak abszolút többsége van, ott MINDENHOL elfedi a parlament azt, hogy valójában a kormány dönt, azaz a kormány képes akaratát azonnal érvényesíteni a törvényhozásban.

bontottcsirke 2016.01.17. 10:34:15

@GNDL: Valóban nem. Csak az elsőbe belehalsz a másodikba maximum a pénztárcád és a morálod károsodik.

bontottcsirke 2016.01.17. 10:36:32

Mondom; 10 év múlva magyaro, horvátor, bulgária slotákia meg ilyenek lesznek a turisztikai magazinokban. A többi mint pl németország vagy mi, nem biztonságos hely lesznek.

Doberdo 2016.01.17. 11:44:34

@BircaHang Média: A kormánynak abszolút(majdnem 2/3-os,a Jobbikkal majdnem 4/5-ÖS többsége Európában szinte csak országunkban van. (Ez részben a "felcsúti kövér góré" ügyességén is múlott, részben annak következménye, hogy Gyurcsány nem mondott le a szivárgó
beszédjének lényeges tartalma miatt azonnal, hanem húzta az időt, és Bajnait 1 éves gazdasági kormányzásra kárhoztatta. Tulajdonképpen Európában
nincs másik ország ahol annyi kormányprogrammal választást lehet nyerni, hogy "folytatjuk". Nos ez meg
ezért valósulhat meg, mert a kormány látszólag kiegyensúlyozott munkát végez, valójában meg eltántorítja a bizonytalan helyzetben hagyott többséget a választási részvételtől. A kormánypártnak csak egy célja van, minél tovább kizsákmányolni a többséget A fidesz kormányzás nettó középkori jellegű, a jogokat csak az (kizsákmányolásban) egyetértő kisebbségnek adja meg, míg a többséget jobbágysorban tartja. Ez a
kormány megvalósított programja.
Csodák csodájára még mindíg tagjai
lehetünk az Európai közösségnek, pedig
már régen ki kellett volna minket onnan zárni. A valódi kormányzás fent
körülirt tartalma kizárólag a felcsúti uraság akaratát tükrözi, és amennyiben ő eltünne ezt nem lehetne ílyen módon
folytatni

Doberdo 2016.01.17. 12:00:10

Igen ez a nép mélyen manipulált
akarata, de ne legyenek illuziói, a
bukás frenetikus lesz és még az irmagját sem fogjuk tűrni néhány év múlva. Ehhez
meg kell érnie a helyzetnek! Remélem Ön
nem 90 éves és még megéri ezt is.
Akkor majd azt kommenteli, hogy
ez volt a nép akarata.(Ön kb olyan, mint
a jó Török Gábor ténypolitológus..)

Krisz11 2016.01.17. 14:57:36

Bár nekem is vannak kétségeim, de mégis csak vissza kell hozni az alacsony bajszos embert. Ő tudja a megoldást. Utána megint nyugodtan élhetünk.

Krisz11 2016.01.17. 15:05:46

"Az öncenzúra, az igazság elhallgatása a mindennapjaink része lett. A sajtóban, a munkahelyen, a közösségi oldalakon. Félre kell nézni"

Ezt az őrületet nagyon jól bemutatja a "Child 44" című Ridley Scott film. Arról szól, hogy egy gyerekgyilkost kellene elkapni, de Sztálin megtiltja a hivatalos nyomozást, mivel "a paradicsomban nincsenek gyilkosságok" (ami ugyebár a Szovjetunió volna). A Svédek ugyanez a kategória.

Latz von W. 2016.01.17. 15:40:08

Svédország megérett a pusztulásra. Kár érte.

2016.02.12. 13:56:19

@GNDL:

"fideszes hófehér bizniszkeresztény"

Az is csak ugyanúgy cigány, vagy héber, vagy a magyarságnak más alapon ellensége, legfeljebb kifehéredett, mint a zorbány, tehát azt is be kéne mondani, a TÉNYLEGES SZÁRMAZÁSÁT ... Na úgy már változna valami, az is biztos. Még benned is.

De ha téged konkrétan megerőszakolnak, kirabolnak, és félig agyonvernek, vagy a családod valamely tagját, a mindenféle specifikumokról könnyedén azonosítható hovatartozású félállatok, úgy, hogy közben még tönkreteszik azt is, amit nem visznek el, nem hiszem, hogy teszemazt a felső tízezer egymásközti zsebbőlzsebbéjén rinyáznál.

Jézus Krisztus és azok, akik benne hisznek, pedig nem "bizniszkeresztények", a kereszténység meg különben sem egy származás, csak szólok :) És SEMMI KÖZE a fityeszhez, ahogy pl. a Hitgyülihez se, pedig az aztán biznisz a javából.