kollazs.pngMindenki nyugodjon le a picsába! Még sosem volt jó ennyire magyarnak lenni.

Nem baj, hogy a rendszer legalizáltan, nyíltan a saját maga elitje számára magánosítja a közpénzt. Nem baj, hogy nem csak oligarchia, hanem maffiafüggő is ez a rendszer.

Nem baj, hogy a kivándorlás, a munkaerőhiány és a hátrányos helyzetű térségek leszakadása egyre nagyobb ütemben mutatkozik meg a felszínen is. Nem baj, hogy küszöbön áll a szociális Trianon.

Nem baj, hogy a dolgozói szegénység olyan mértékű Magyarországon, hogy az már az előrelátóbb multiknak is kínos. Nem baj, hogy a lakhatási krízis miatt nincs hol otthont alapítani, nincs hova hazaköltözni.

Nem baj, hogy lóg a gatyánk, rongyos az ingünk, szakadt a cipőnk, belső menekültek vagyunk Európában. Nem baj, hogy Angliában, Németországban élnek a barátaink, a családtagjaink.

Nem baj, mert

ha a kormánypárt bulvármédia kimondja a mágikus migráns szót, akkor mindez nem érdekes.

Nem baj, mert Magyarország miniszterelnöke legalább nem Angela Merkel, (aki amúgy persze tényleg nem épeszű).

Nem baj, mert a mi országunk legalább kiáll a bevándorlás és a terrorizmus ellen. Nem baj, mert van ellenségkép, mi több ez az ellenségkép tényleg reális kockázatot takar.

Nem baj, mert a buta baloldal képtelen megérteni, hogy

nem a bevándorlást és a terrorizmust kellene letagadni, hanem a való világ azon mozzanataival foglalkozni, amit a kormány tagad le.

Nem baj, mert lesz nemzeti összefogás, nemzeti boltok, nemzeti kisvasút, nemzeti maffiaállam. Nem baj, mert majd húzzunk egy erősebb kerítést, egy vasbetonfalat, elhessegetjük a bevándorlókat, a multikat, és legalább együtt leszünk, jobban, rosszban, szeretetben, békében. 

Nem baj, mert a magyarok legalább nem befogadó államosokon vagy nem háborús övezetekben élnek. Nem baj, mert a franciákkal, a németekkel, a britekkel ellentétben a magyaroknak legalább nem kell az életmódjuk, a puszta életük miatt aggódniuk.

Nem baj, mert majd nézhetjük a TV2-ön, hogy az országban mekkora bőségben élnek egyesek; a szimpatikus politikus celebek, bevillantott szilikoncsöcsök, műanyag mosolyú saját lábukon álló dolgozó nők, és élveteg mosolyú öreg offshore bárók esztétikus körítésével.

Nem baj, mert a migránsoktól, a multiktól, Brüsszeltől és Merkeltől is védve vagyunk. És ez amúgy tényleg jó, mert tényleg Isten mentesen meg tőlük minket! Egy kurva nagy baj van: hogy a mi hős védelmezőinktől nem véd minket senki és semmi.

Megvédik a hazát az idegen rablóktól - hogy az egész nekik, és csak nekik jusson.

És, ha nekünk ez nem baj, akkor annyit is érünk.

Elszaszer Tibor Csörsz

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr458945372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2016.08.04. 21:59:29

akkor Novák Elődről nem lesz szó?
ahogy a párt egyik alapítóját (előbb volt ott mint vona, ugye jól tudom?)
alelnökét, képviselőjét csak úgy kirúgták, mert simicskát el akarják számoltatni és nem nézik jó szemmel a mostani korrupt irányt. erről sose lesz akkor szó?

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.04. 22:49:15

Nem baj, hogy kapitális barom vagy és még mindig kevered a szezont a faszommal...

GNDL 2016.08.04. 23:24:06

Egy posztban a kormánypárti bulvármédiát ekézni a folyamatos „migránsozás” miatt majd rögtön ezután Merkelt „nem épeszűnek” nevezni... óriási... :)

Majd ha ti végre valahára épeszűek lesztek, akkor lehet rájöttök hogyan használja ki a ti és szimpatizánsaitok zsigeri suttyó paraszt idegengyűlöletét Orbán, és fordítja saját maga hasznára. Addig meg siránkozzatok, hogy mi a faszért nem tudtok alpáribbak lenni Orbánnál... pedig akár lehetnétek is... :)

felhasználós 2016.08.05. 06:17:45

Ehhez a nevedet adjad, különben nevetséges.

megamedve 2016.08.05. 06:51:47

Igen, egy nagy fos az egész. A jobboldaltól hányni tudnék, és undorodom a gusztustalan rablóbandától, a baloldalt pedig nyálas, tehetségtelen, majom bandának tartom, akire a kutyám sétáltatását se bíznám.

mbtcs 2016.08.05. 09:35:21

@GNDL:

Érdemes elolvasni a blogposztot, ez a része azt hiszem, hogy éppen neked és a magadfajtáknak szól:

"Nem baj, mert a buta baloldal képtelen megérteni, hogy
nem a bevándorlást és a terrorizmust kellene letagadni, hanem a való világ azon mozzanataival foglalkozni, amit a kormány tagad le."

Pontosan a te valóságtagadásod miatt tud a jobboldal politikai tőkét kovácsolni a valóság kimondásából, eképpen szolgálod a Fidesz hatalmi törekvéseid.

Orbán belpolitikai témát kreált a valóságértelmezéshez és ehhez a balliberálisok asszisztálnak, + te! :)

GNDL 2016.08.05. 09:38:19

@mbtcs: Főleg annak tükrében ugye, hogy Magyarországon nincs is jobboldal... sőt, igény sincs rá sajnos.

mbtcs 2016.08.05. 09:43:25

Ezt a közhelypufogtató dumát tartogasd meg egy egyetemi fröccsöző rejtekében...

Megint szemantikai stb. vitákat folytatsz a valóságértelmezés miatt...

értsd. valóság = az ami az emberek bőrére megy.

hogy mit minek nevezel az nem.

jobboldal az, amit annak neveznek, ha neked jobban tetszik mondhatsz Fidesz/KDNP/Orbánistát is.

kvadrillio 2016.08.05. 13:46:53

DE STADIONOKRA, MAGÁNKLINIKÁKRA JUT BŐVEN MANI...UGYEHHH MEG ORVOS ÉS NŐVÉR IS !!!!!KÓRHÁZAK AZ ÖSSZEOMLÁS SZÉLÉN...Az egészségügy pedig – várhatóan – tovább szegényedik......

NA, NE RÖHÖGTESSENEKJ MÁÁÁÁ ! CSINÁLTAM EGY PÁR FOTÓT A RÉGI KLINIKÁK OMLADOZÓ FALAIRÓL, MÁLLÓ WC-IRŐL ÉS csili-vili stadionokról is.....MAJD ELKÜLDÖM AZ EP-NEK, HADD LÁAAÁK MIRE KÖLTI AZ UNIÓS MILLIÁRDOKAT A MAGYAR ORSZÁGVEZETÉS !!!!!

kvadrillio 2016.08.05. 13:50:36

EZEK...OTT FENNN, FORDÍTVA ÜLNEK A BILIN ! DE NEMSOKÁRA PUCCSSSS LESZ ITT IS, OSZT MENEKÜLHETNEK PUCOLVA.....:o) VÉGE LESZ A NAGY DÍNOM-DÁNOMNAK ! KOKAINOS RENESZÁNSZOZÁSNAK !

Willkommenskultur 2016.08.05. 14:14:53

A fidesz a MIGRÁNS szó nélkül is 10 éve toronymagasan vezet mindenhol.

A posztoshoz hasonló idióta megmondóemberek pedig a MENEKÜLT szó mágikus hatásával megágyaznak a harmadik 2/3os fidesz győzelemnek is.

Ma Baker 2016.08.05. 16:33:46

@kvadrillio: Jah. Kb 50%-os támogatottságnál sok esélye lenne egy puccsnak. Biztos nem mennének ki az emberek hazazavarni a randalírozó kisebbséget :)
Erdogan ellen is ezért nem sikerült, pedig azért ő pár fokkal szorosabban fogja a gyeplőt és kicsit többet seftel pl az ISIS-szel is.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.05. 19:23:23

@Ma Baker: mert amikor T34-essel felfegyverkezve indult Budapestet felgyújtani a huggyos csürhe, akkor ki próbálta megállítani a hordát?

tényállás 2016.08.05. 20:06:14

Ha nem a magyar médiából szereznétek az infót. Egész máshogy látnátok a világot! Egyébként meg a magyar szereti és élvezi a szenvedést.

bontottcsirke 2016.08.05. 21:26:52

@GNDL: Majd ha te elhúztál a picsába, akkor lesz nekünk könnyebb.

GNDL 2016.08.05. 21:32:42

@bontottcsirke: Gyakorlatilag már elhúztam, seggfej... ma már csak a vicc kedvéért érdekel, hogy milyen országot fogtok „építeni” a rejtett erőforrás képzetlen közmunkásaitokkal, a kádári nosztalgiában szenvedő demenciás nyugdíjasaitokkal, meg az Európa legalacsonyabb éhbéréért napi 12 órákat gürcölő prolijaitokkal... :D

GNDL 2016.08.05. 21:33:46

@mbtcs: „jobboldal az, amit annak neveznek”

Muhaha... hát, érettségin, majd ha esetleg oda kerülsz, ezzel a szöveggel ne nagyon próbálkozz... :)

gyászhuszár 2016.08.05. 22:13:13

igazából nem is a poszt mesés, hanem bármilyen politikai témánál a kommentek! itt aztán remekül lehet utálni egymást következmények nélkül, arctalanul, arcátlanul. marakodtok a kibaszott nagy semmin kedves barátaim..végülis inkább itt, mint az utcán..csak így tovább!

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.05. 23:27:13

@GNDL: Miért baloldal van..? Nincs értelme a hagyományos politikai felosztásnak a mai magyar belpolitikában..

miketbeszéltek 2016.08.06. 01:18:51

@Willkommenskultur: Mondd, mitől idióta a blog szerzője??? Szerintem abban, amiben igaza van, abban igazat is adott a kormányzatnak. (Igen, éppen a "migráncs"-kérdésben!) A kritika innen indult, de éppen az első mondat miatt értelmetlen migráncsozással elsöpörni minden állítását!

NagyVonalakban 2016.08.06. 08:15:47

@GNDL: majd amikor tèged, kelet-európait is le fognak migràncsozni az őslakosok, ott, ahol élsz, szóval amikor majd hazahúzol külföldről, akkor már nem csak a vicc kedvèèrt fog èrdekelni, mi törtènik ebben az alpári országban...

GNDL 2016.08.06. 08:20:25

@A megvalósult amerikai ólom..: „Miért baloldal van..?”

Csak az van... kezdve a Fidesszel. :)

„Nincs értelme a hagyományos politikai felosztásnak a mai magyar belpolitikában”

Nincs értelme, vagy egyeseknek kínos lenne ha az eddigieknél is nyilvánvalóbbá válna, hogy ők mondjuk nem azok akiknek eddig hazudták magukat?! :)

bontottcsirke 2016.08.06. 09:05:55

@GNDL: Az aldi árufeltöltői munkakörbe netó 150 ezer forintért felvételt hirdet...három műszakba keresünk betanított munkásokat nettó 150e+100 euro kafetéria...részlegvezetőt keresünk bruttó 380e...folytassam?

És ezek vidéki állások...ja hogy sokan munka nélkül képzelik el a jövőt, nos igen

ne aggódj nem a politika diktál, ez csak a látszat, de ferid is megmondja

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2016.08.06. 10:03:50

@GNDL: "kormánypárti bulvármédiát ekézni a folyamatos „migránsozás” miatt majd rögtön ezután Merkelt „nem épeszűnek” nevezni..."

Miért? Hol az ellentmondás?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2016.08.06. 10:06:09

@GNDL: "Gyakorlatilag már elhúztam" Akkor meg húzzál el teljesen, te kis hazátlan senki!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2016.08.06. 10:07:22

@gyászhuszár: Mintha neked lenne arcod!

@A megvalósult amerikai ólom..: Na és mi van a gázárakkal? A törtek mennek már?

GNDL 2016.08.06. 11:21:59

@bontottcsirke: „nettó 150e+100 euro kafetéria”

Ha neked ez tisztességes fizetés, amiből szerinted jobb minőségű életet lehet élni, ráadásul gyermeket is nevelni akár többet, nem beszélve hobbiról, szórakozásról, öltözködésről, egyebekről, akkor kívánom soha ne is keressetek ennél többet.

„folytassam?”

Nincs szükség rá, bazmeg, legyen nektek a nettó 150 ezer az álomfizetés... :)

Aztán majd ha végképp nem marad szakképzett munkavállaló a proliknak való balkáni országotokban, lehet rájöttök hol kurtátok el... de valószínűleg még akkor sem. :)

„de ferid is megmondja”

Hidd el nem fogok beleilleni a primitív suttyó világképedbe. Ha valaki nem ért egyet a Fidesszel az nem azt jelenti hogy automatikusan csak a „másik oldal” szimpatizánsa lehet, bár ezt egy magadfajta kretén sosem fogja megérteni. Ezzel a Fidesz-MSZP posztkommunista cirkusszal basztátok el az országot az elmúlt két évtizedben, holott mindenkinek takarodnia kéne aki az elmúlt két évtizedben hatalmon volt, legfeljebb csak akkor lehetne elkezdeni felzárkóztatni az országot Európához... de ha nem takarodnak akik eddig voltak majd mennek azok akik nettó 150 ezernél kicsit többre vágynak... úgy négyszer-ötször többre, alaphangon. Aztán majd rázhatjátok az ökleiteket a bevándorlók felé ha oláh vagy ukrán árufeltöltőkkel és bangladesi orvosokkal kell pótolni a magyarokat akik elhúztak előletek a faszba... :)

GNDL 2016.08.06. 11:22:42

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: „Miért? Hol az ellentmondás?”

Orosz propagandára orosz propaganda a válasz? Most viccelsz... :)

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.06. 12:23:23

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Megbeszéltük már-egy másik nickeden(belekotty)-visszamész szépen az általános iskolai tanárnénidhez, átveszitek a négy alapműveletet, megtanít grafikont értelmezni, és akkor majd beszélgetünk.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.06. 12:32:25

@GNDL: A Fidesz valóban politikája részévé tett eredendően baloldali elemeket,egyszerűen azért mert "baloldal"-nak nevezett tömörülés ezeket az elemeket elhagyta, és ezért meg is kapta a büntetését 2010-ben, a választók elküldték őket az egyharmados zónába.
Ha már az eredendő politikai ismérveket kéred számon, akkor azt is vedd észre, hogy a jelenleg "baloldal"-nak nevezett politikai tömb viszont alapvetően egy eredendően jobboldali gazdaságpolitikában gondolkodik.
Tehát, ha te baloldaliként definiálod önmagadat,akkor az önbecsapás, mert kb. annyira vagy baloldali mint Margaret Tatcher..:)
Ezért értelmetlen eredeti politikai ismérveket számonkérni az egyes politikai oldalakon..

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2016.08.06. 14:03:05

@A megvalósult amerikai ólom..: Megbeszéltük már többször, hogy a törtek alapvető ismeretét, mármint hogy 0,5 + 0,5 * 5 = 3 vedd át újra!
Neked meg üldözési mániád van. Azt hiszed hogy mindenki én vagyok aki - joggal - lehülyéz téged.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2016.08.06. 14:04:26

@GNDL: Tök mindegy milyen propagandának hiszed. Hol az ellentmondás?

bontottcsirke 2016.08.06. 14:34:31

@GNDL: Nem álomfizetés, de ha megnézed a pont agyaddal, akkor láthatod, hogy pont 50 ezerrel emelkedtek a fizetések 2 év alatt, a próbaidő után pedig folyamatos jelenléti pótlékok és karácsonyi bónuszok vannak. És ez még csak vidék. Persze verhetnénk magunkat 2000 euroért is, de ez a munkaerő ennyit tud.

Majd ha három nyelven fog beszélni a közlekedési járőr, lesz 5000 eu is, de kétségeim nincsenek.

Látom, ahogy te ítélsz meg másokat, téged is úgy fognak. És hogy megnyugodjál a fidesz utáló versenyben, dobogós helyezést érnék el.

Krisz11 2016.08.06. 14:43:01

Nem baj hogy a leghitelesebb tagunkat, Novák Elődöt kirúgtuk, nem baj, nem számoltatjuk el simicskát.

GNDL 2016.08.06. 15:22:14

@A megvalósult amerikai ólom..: „A Fidesz valóban politikája részévé tett eredendően baloldali elemeket”

Eredendően radikális- és szélsőbaloldali „elemekről” van szó, kezdve az államosításon, a központosításon át a piacgazdaság korlátozásáig, a multinacionális vállalatok számtalan büntetőadójáig és ez Európa-rekord adóterhekig.

És nem „részévé tette”, hanem a Fidesz-KDNP túlnyomórészt radikális/szélsőbaloldali kormányzást folytat, nem csak intézkedéseikben, de retorikájukban is, lásd Nyugat-, Európa- és unió-ellenesség a „megvédjük a keményen dolgozó kisembert”...

Az a fajta nacionalizmus/ultranacionalizmus amit Orbán vagy a Jobbik képvisel pedig tökéletesen oldalfüggetlen, nem attól lesz valaki jobboldali, hogy egész nap zászlót lenget vagy kokárdát hajtogat, és veri a mellét hogy ő mekkora hazafi... ja, és gyűlöl mindenkit, cigányt, arabot, ma már a kivándorló magyarokat is mert azok szerintük „hazaárulók”... nem, ezek nem jobboldaliak, ezek műveletlen primitív seggfejek. :)

„mert "baloldal"-nak nevezett tömörülés ezeket az elemeket elhagyta”

Nem igaz, Magyarországon évtizedek óta ez a szocializmus majd posztszocializmus megy.

„a jelenleg "baloldal"-nak nevezett politikai tömb viszont alapvetően egy eredendően jobboldali gazdaságpolitikában gondolkodik”

Egyáltalán nem, a Fidesz-MSZP ennél messzebb már nem is lehetne a jobboldali ideológiáktól. :) Ma szinte csak baloldali politikai szervezetek vannak a közéletben, kezdve a legradikálisabbaktól (mondjuk DK meg Fidesz), a nemzetiszocialistákon át (Jobbik) a balközép és liberálisokig (MSZP meg a többi, PM, Együtt, LMP, satöbbi).

Magyarországon eddig az SZDSZ, majd most a MoMa áll legközelebb az „európai értelemben vett” jobboldali beállítottsághoz. Meg mondjuk az első MDF, de nekik volt nem kevés bajuk a rendszerváltás elhanyagolásával... :)

„értelmetlen eredeti politikai ismérveket számonkérni az egyes politikai oldalakon”

Nem értelmetlen, mert például én mint jobboldali kikérem magamnak, hogy a radikális/szélsőbaloldali, bolsevik hatalomgyakorlást folytató Fidesz-KDNP-t bárki is jobboldalinak nevezze, és nekem ég a pofám, amikor mondom hogy jobboldali vagyok és úgy néznek rám mintha tömeggyilkos lennék... a fideszes seggfejek miatt.

GNDL 2016.08.06. 15:32:48

@bontottcsirke: „ha megnézed a pont agyaddal, akkor láthatod, hogy pont 50 ezerrel emelkedtek a fizetések 2 év alatt”

Muhahaha... :D Egyszerűen sehol nem emelkedtek a másfélszeresére a fizetések Magyarországon (kivéve a lopott közpénzből eltartott korrupt fideszes haverok), sőt, még régiós szinten is alaposan le van maradva ezen a téren Magyarország... lásd szinte minden elemzés megegyezik abban, hogy ha a magyar gazdaság csak ennyi növekedést tud produkálni mint jelenleg vagy mint az elmúlt években, ráadásul azt is nagyrészt uniós forrásokból és autóipari beruházásokból (ami ugye nincs mindig, lásd az idei adatokat), 1-2 éven belül még a románok is le fogják hagyni a magyarokat az átlagbérek nagysága tekintetében... a munkaerő termelékenysége terén tavaly vagy idén már le is hagyták. A románok!!! :D

„Majd ha három nyelven fog beszélni a közlekedési járőr”

Vagy esetleg ha csökkentenék a magyarországi bérek közel 50%-os nagyságrendű elvonásait, akkor talán fel lehetne majd némileg zárkózni például Szlovákiához. De amíg nem csökkentik végre a bérek rekord adóterhelését, addig itt nem lesz bérfelzárkózás, mert a munkaadók nem tudnak ennyit fizetni, nekik jelenleg nettó 100 ezer forintos fizetéshez 200 ezret kell kicsengetniük... ami a konkrét botrány kategória, ennyi adót legfeljebb Belgiumban vagy Németországban kell fizetni a jövedelmek után, pedig hát mi nem velük vagyunk versenyben hanem az említett Szlovákiával... vagyis voltunk, mert ma már 180 fokos gazdaságpolitikai fordulatra lenne szükség, hogy elkezdhessünk végre felzárkózni még nem Európához, hanem legalább a velünk vagy utánunk csatlakozott uniós tagállamokhoz.

„ahogy te ítélsz meg másokat, téged is úgy fognak”

Igen, mindig is foglalkoztatott, hogy na vajon hogyan ítélnek meg az ilyen és ehhez hasonló nyilvános fórumokon... :D

„hogy megnyugodjál a fidesz utáló versenyben, dobogós helyezést érnék el”

Az ostoba kampányszlogenjeiket mégis szó szerint mondod vissza... annyira azért nem vagy ki tőlük. :)

GNDL 2016.08.06. 15:55:33

@A megvalósult amerikai ólom..: „Eredendően radikális- és szélsőbaloldali „elemekről” van szó”

Sőt, kihagytam pár legprosztószocialistább baromságot: rezsiharc, bazmeg... állami közműszolgáltatás, állami kéményseprés, állami foci, muhahaha... :D Gyermekvállalás ösztönzésével összekötött lakásvásárlás támogatása olyanoknak akik nem hogy több, de egyetlen gyermeket nem tudnának eltartani állami segítség nélkül... állami tankönyv, ráadásul ingyenes tankönyv (hogy ki a faszom ír és gyárt ingyen tankönyvet, ráadásul honnan szerzi az alapanyagot csakugyan ingyen, arról fogalmam sincs)... ingyenes gyermekétkeztetés (dettó lövésem sincs róla, ki termel, ki ad alapanyagot, és ki főzi meg azt ingyen... én ingyen még ki sem tálalnám:)... napestig sorolhatnám Orbán szocialista baromságait.

Nincs semmi ami jobboldali lenne a Fidesz-KDNP-ben, de igazság szerint egy jobboldali politikai szervezet nem is tudna hatalomra kerülni Magyarországon, mert itt évtizedek óta a kádárista nosztalgia a meghatározó. Egy jobboldali politikai szervezet ellen pont a Fidesz és az MSZP tiltakozna a leghangosabban.

Csak gondolj bele, jobboldali szempontból melyek az ország kínzó problémái, és ezekre milyen jobboldali válaszok adhatóak... a Fidesz-MSZP-t két évtizede a magyarok nyakára szavazó ingyenélő prolihad kikészülne a jobboldaltól... :)

Chicano 2016.09.01. 22:22:26

Ez nagyon kemény, de nagyon igaz. Elkeserítő a helyzet, és nem nagyon hiszem hogy rövidtávon van megoldás.

Gerilgfx 2016.09.08. 15:43:14

nagyon le van aljasulva a politikai élet, ilyen válság még sosem volt. lényegében minden párt nyíltan elárulja és szembeköpi a SAJÁT ideológiáját és választói körét, de mégis kénytelenek az emberek ezekre szavazni - jobb alternatíva híján.

2016.11.23. 11:01:55

@GNDL:

Mert szerinted épeszű? Na jó, épeszű, csakhogy pontosan azért, mert nagyon jól tudja, mit csinál, és minek az érdekében. A civilizáció koporsójának egyik leghatékonyabb szögbeverője, támogatói és megbízói, akik amúgy a mirgáncsok áradatát is pénzelik, és segítik, minden eszközzel, pontosan azért rakták a helyére, és tartják-tartatják is meg ott. Akik még egy pápát is képesek voltak kicserélni egy olyanra, aki nekik jobban tetszik. Egyáltalán TETSZIK nekik.

Mondd csak, neked tényleg a Zorbány mindennek a mércéje, és amit ő leszól, az a jó, amit meg dícsér, az a rossz, vagy mi? Ez a színvonalad, tényleg? Pavlov bácsi valamelyik követője Ovi emlegetését használta arra, böjtöltetés és korbácsolás közben, hogy beindítsa vele a habzásodat ??? :)

Egyetlen másodpercre is képtelen vagy elvonatkoztatni, és független szemlélőként megtekinteni, mire is megy ki ez az álságos játék? Pedig mintha már egyszer olyasmit magyarázgattál volna nekem.

Röhejes azért mindenütt a Zorbány fekete, mordori nevétől beinduló veszett kaffantásaidat látni. Értelmiséginek nevezed ettől még magad?

Egyszerűen hihetetlen, hogy van ez a beidomított, őrjöngő, sípoló, belpesti-belbudai kockásinges népség, amelyet nem zavarhat meg a folyamatos tutulásában senki és semmi, még az sem, hogy az olyanok, mint én, Zorbánnyal együtt löknék őket a dögkútba, vagy a fekáliaülepítő-derítő medencébe, ahová vele együtt valók.

S az is külön röhej, hogy még egy olyan cikkből is kimutatod a számodra véres rongyot, amelynek elvileg 99,99 százalékban örülnöd kellene. Mert a "német" nyanya a szemedben nyilván a legnagyobb élő szentek egyike, akinek a világ jelenlegi megváltói közt van a jól megérdemelt helye, biztos.