Megnyugtató érzéssel tölt el, hogy a nemzeti radikális média a korrupció ütőerén tartja a kezét, egy aljas mutyi sem maradhat leleplezetlenül. Fájhat is a feje Papcsák Ferenc gazdag, tolvaj fideszesnek, a Blikk ugyanis megírta, az Alfahír átvette, a Kuruc.info pedig felháborodva közölte, hogy a zuglói polgármesterként is ismert volt elszámoltatási kormánybiztos irodája mellé 1,3 millióból dobtak össze egy mosdót.

papcsakbudi1309_01.jpg

Márkás csaptelepek, fa mosdópult, edzett üveg zuhanyfülke - sorolja a cikk 3,8 négyzetméteres (ott még táncolni is lehet!) helyiségben található botrányos, átlagember számára elérhetetlen luxuscikkeket, a népfelkelés elkerülésének érdekében pedig még ki is hagyták, hogy a kép tanúsága szerint drága fehér WC-csésze (barna, fényes ülőkével, geci!!!), burzsuj henger alakú bojler és pihe-puha törölköző is került bele. Azt azért hozzáteszik, és itt vissza is adnám a szót a Blikknek/Kurucnak, hogy "a vécépapír is puhább, mint a mezei dolgozók részére megrendelt gurigák, és ez szó szerint értendő: ide más típusú egészségügyi papírt hoznak". Szó szerint puhább! Nem csak képletesen! (A hajléktalanokat meg megbüntetik.)

Ahogy ássuk magunkat az ügy mélyére, az egyre súlyosabbá válik. Várnai László, az LMP helyi képviselője szerint az építést külön megdrágította, hogy külön csövet kellett odavinni. Ez már valóban a kétharmados arrogancia mintapéldája, hiszen Papcsák akár be is vihetett volna magával egy vödör vizet, mint minden tisztességes, minimálbérből élő borsodi nyugdíjas pályakezdő tanár, ha pedig nagydolga akad, népi szófordulattal élve szarnia kell, akkor vehetett volna egy lapátot a jófogás.hu-n, hogy azzal rendezze el a továbbiakat.

A pökhendiségnek azonban ezzel még nincs vége: a WC-be az önkormányzat állításával ellentétben csak Papcsák és a jegyző mehet be, az LMP-s Várnainak meg arrébb kell mennie néhány métert, ami igen kellemetlen tud lenni, ha például Papcsák irodája előtt kezd el sörözni. Mindehhez nem kellett több, csak egy aljas trükk: az ajtóra kiírták, hogy "Nem bejárat!", így hiába tudta a helyszín felé közeledvén a sok háborgó dolgozó, hogy a rejtélyes ajtó mögött egy drága WC rejlik, a feliratot elolvasva meg sem kísérlik a belépést, a tábla ugyanis becsapta őket, mint politikus az átlagembert! (Ez ugyanaz kicsiben!)

bejarat.png

A kuruc.info kommentelői persze nem is hagyták szó nélkül az újabb botrányt, János, a felháborodott polgár dühében rögtön mindenféle rosszakat kívánt a polgármesternek ("Na itt szarjál sünt és g.it te f.sz!"), míg egy hobbiközgazdász olvasó a pénzek csoportosításával volt elégedetlen az ügy kapcsán. "Minden szarra elmegy a pénzünk, csak arra nem amire kéne..."

Egy fürdőszoba felépítése egyébként (csempézéssel, csövezéssel, zuhanytálcával, meg mindenféle puha luxusdologgal) egy átlagember számára is ennyibe kerül, mondaná erre egy kekeckedő balliberális vagy fideszes, de mi tudjuk, hogy ez természetesen nem igaz. Mindezt az alábbi infografikán szemléltetjük:

infografika.png

Papcsák tehát nagyon csúnyán lebukott, köszönhetően a bulvár- és a nemzeti médiának. Az viszont sajnálatos, hogy a narancsbárók mindent megengedhetnek maguknak. Ebből az 1,3 millió forintnyi közpénzből lehetett volna vásárolni egy fél lélegeztetőgépet (legalább a belégzést megoldotta volna), vagy majdnem egy háttámlát az épülő Felcsúti Stadionban, mégis elherdálták. Bele sem merek gondolni, mik derülnek még ki a választásokig. Napvilágra kerül, hogy valamelyik kormánypárti potentát egy 14 millió forintos belvárosi lakásban él? Ezekből én már bármit kinézek... Szégyen!

Ollie Williams

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr585509068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

varnai 2013.09.13. 07:25:18

Azt nem tudom, hogy a "nemzeti radikális" média mit ír, ugyanis nem követem. Azt mint zuglói LMP-s képviselő látom, hogy a Jobbikos képviselőnk Vitézmarkó minden ostobaságot rendre megszavaz, amit Papcsák előterjeszt. Éves költségvetést, pénzszórást, a fontos döntések folyamatos halasztgatását. Cserébe kap Pongrácz Gergely teret,Tisza és Trianon emlékművet, Vass Albert teret, Horthys vitézi oszlopot FB helyet.
Papcsák fürdőszobájával az a baj, hogy e közben az okmányirodai naponta lakosok százait kiszolgáló mellékhelyiségek immár három éve álltak romokban, félig szétverve.
A köztisztviselők számára fenntartott mellékhelyiségek a polgármesteri ajtótól kb. 7 méterre vannak - ez a megoldás eddig az elmúlt húsz és ötven évben minden polgármesternek, tanácselnöknek megfelelt. A magánwc kialakítása egyszerűen fölösleges volt, nem több, mint tökéletes illusztrációja Papcsák úrhatnám viselkedésének.
Arra is fel akartam hívni figyelmet, hogy a hivatal hazudott, amikor közleményükben azt állították, hogy a polgármesteren és a jegyzőn kívül mások is használhatják a mellékhelyiséget, oda más nem mehet be.
Az különben fontos lenne, és sok cégnél természetes, hogy legyenek a dolgozók számára zuhanyzók, öltözők, amiket MINDEN dolgozó használhat - nem csak a polgármester.

Dzsentrisvihák 2013.09.13. 08:40:34

@varnai:

Igazi LMP-s, még Wass Albert nevét se tudja leírni rendesen, de máris ekéz, köpköd, pfujjol...

Csak a tényszerűség kedvéért, a felsorolt köztéri elnevezéseket, emlékhelyeket nem Markó Elemér "kapta", hanem a nemzet. Ő "csupán" kiharcolta.

Az viszont elég szánalmas, hogy ön a helyi szintű rivalizálást egy olyan fórumra hozza, ahol a kommentelők többségének nincs napi rálátása az önkormányzati viszonyokra.

Az érintett képviselőnek pedig nincs lehetősége reagálni, mert ha jól sejtem, nem azzal van elfoglalva, hogy (a Vitézmarkózással amúgy is nagyon "ügyesen") kereshetetlenné tett hozzászólásokat vadásszon önmagáról a neten. (Ahogy talán önnek is inkább az önkormányzati munkával kellene törődnie, kedves Várnai László.)

Gratulálok, büszke lehet magára, ön egy sunyi, manipulatív alak, vérbeli "demokrata".

toportyánzsóti 2013.09.13. 08:53:57

Árnyékra vetődtél narancs díszmagyar.Botrány azzal kezdődött,milyen állapotokkal fogadják az adófizető magyarokat ezek a hazug Armani cipellős szoporcok.

OkoskaTo:rp 2013.09.13. 10:15:32

Relativizálsz, csúsztatsz, de minek? Talán csak egy további klikk lett volna innen a fénykép a zuglói okmányiroda ügyfélwc-jéről, amiben már a fenti 25789 Ft-os csomag is a XXI. századot jelentené.

Arra is felhívnám a figyelmet, hogy a "Nem bejárat" már csak azért sem használható a folyosóról Papcsák állításával szemben, mert kintről nincs kilincs az ajtón, csak gomb.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.13. 10:15:43

nagyon erőltetett, hogy próbál az író ironikus lenni, holott tényleg durván elszórták a pénzt erre a budira.

SemBoga 2013.09.13. 10:20:02

mégis kinek képzeli magát ez a papcsák, hogy külön wc-t építtet magának adófizetői pénzből? tényleg ez volt a legjobb megoldás az önkormányzat számára? ez az adófizetői pénzek gondos felhasználása?

a polgármester úrnak nem a saját luxus kényelmével kellene foglalkoznia, hanem az ügyfél wc-t kellene ELŐBB felújítani, hogy ott legyenek emberi körülmények - és majd ha jól mennek a kerület pénzügyei, akkor talán kaphat a polgármester is plusz juttatásokat

de ez így, ebben a formájában urizálás

pushup 2013.09.13. 10:20:19

hát, ez szar lett. miért kell belemenni megnyerhetetlen csatákba? miért kell védeni a védhetetlent? miért kell szót emelni Papcsákért?
nem, nem az a baj Papcsákkal, hogy jobboldali (nagyvonalúan tekintsünk el attól, hogy van-e ma Magyarországon a klasszikus értelemben vett jobboldal, illetve baloldal). Még csak nem is az a baj vele, hogy Fideszes. Az a baj vele, hogy hülye. ha jobboldal, illetve a Fidesz érzékeny búcsút venne tőle, azzal Papcsákon kívül mindenki csak jól járna (inkluzíve a Fidesz, illetve Zugló).

varnai 2013.09.13. 10:25:37

@Dzsentrisvihák: Már bocs, de a Pákozdi tér 300 lakója aláírásával tiltakozott az átnevezés ellen, tehát a nép nevében nem érdemes beszélned. Azt hiszem nagyságrendileg többet teszek a kerületért mint Markó úr. Lásd az általam átvitt előterjesztéseket: helyi értékvédelmi rendelet, harmincas övezet, vagy Zugló teljes területének ellátása kerékpár tárolókkal. Ezek valós, érdemi dolgok, nem térátnevezések. Megjegyzem eddig Markó úr semmilyen korrupciós ügyet nem vett észre, azaz nem tett szóvá, pedig ő is látja ám mi folyik, Papcsák megvette, hallgatólagos csatlósává vált.

Pörköltszaft 2013.09.13. 10:26:59

az is hülye aki ezt az írást komolyan vette, ez szarkazmus akart lenni, csak hát szar lett. nem baj, kicsit gyakorold még az írást fijam, leülhetsz, kettes.

Eumik 2013.09.13. 10:29:40

Egyszerűen vannak olyan emberek, akik szeretnek valakinek az alattvalói lenni!

Van egy Papcsák-Döbrögi uraság és vannak a a fideszes jobbágyok - egyszerűen csak ez a helyzet Zuglóban.

atti.atti 2013.09.13. 10:31:40

Na jó ez már egy hatalmas, baromság!
Ide nem egy wc csészét és egy mosdókagylót vettek, hanem egy komplett fürdőszobát építettek.
Egy teljesen új fürdőszobának pedig ennyi az ára, nemrég mikor új lakást vettem és újonnan alakítottam ki fürdőszobát nagyjából ennyibe került. Mivel egy háznak a fürdő és a konhya a legdrágább részei.

Ne gondoljuk, hogy Pacsák aki pozíciójából adódóan 100milliókat lenyúlására is megvan a lehetősége, egfy fürdőszoba kialakítása után pár százezrekkel fog szórakozni...

Ez az egész ügy egy mondvacsinált valami!

varnai 2013.09.13. 10:31:43

@pushup: Itt a pont. Lehet valaki fideszesként és mszp-sként is jó polgármester - sőt függetlenként is : )
De Papcsák nem más, mint egy parasztgyerekből uradalmi intézővé tett rablóvezér, ennek minden kisebbségi komplexusával és pótcselekvésével, - akivel Zuglót veri a fidesz. Hozzá nem értését erőszakossággal pótolja.
Amúgy a zuglói fideszesek is tudják, hoy Papcsák az egész kerületre és a fideszre is bukást, szégyent hoz. Gondolod, össze lettek mostanában hívva a kerületi polgári körök?

varnai 2013.09.13. 10:38:07

Egy átlag fürdőszoba ára fele ennyi. De a lényeg, szükség volt-e erre a magánfürdőszobára? Nem.
Ezer fontosabb helye lett volna ennek a másfélmillának a kerületben. Pl. a mi bölcsinkben a szülők és a 70 ezer forintokat kereső dadák (szégyen) a szabadidejükben festették ki a csoportszobákat és az ellátó helyiségeket.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.09.13. 10:40:37

@Dzsentrisvihák: Hát aki nem tudja a nagy Wass Albert nevét helyesen leírni, annak nyilván a világon semmiben nem lehet igaza.

kaskala 2013.09.13. 10:40:44

Komoly kalkuláció egy fürdőszobához:))

birkakhoz 2013.09.13. 10:43:50

@Dzsentrisvihák: Te pedig egy arrogans, uninteligens furko vagy kisfiam! SZEGYELD MAGAD! Melyik agymoso kurajan vettel reszt Orbannak??

birkakhoz 2013.09.13. 10:50:49

@mutymurutty: Igazad csak neked lehet mert te le tudod irni mi?? UGYES FIU VAGY ! Gratulalok! KOVER LACI IS LE TUDJA IRNI ! Akkor neki is gratulalok! MICSODA HORTOBAGYI CSIKOS LEGENY LETT VOLNA A KOMCSI FAJTAJABOL MI????PECHJE VOLT O IS BIBO KOLLEGISTA VOLT HA MINDEN IGAZ! SZEPEN KERES A NAGY MAGYAR SOSE VOLT KOMCSI LACINK MEG A NEJE A JARASI VEZETO LEANYKOR NEVEN ! KETTEN OSSZEHOZNAK VAGY 3.5 milliot havonta plussz az apro meg a teli latogatasok jo meleg helyeken ezt biztos megerdemli mint a nekunk adofizetoknek havi 180 millioba kerulo parlament orsege amire nagy szukseg volt tekintettel a magyar habitusra hiszen a parlamentbe folyamatos verekedesek fegyveres tamadadok ertek a szerencsetlen megamilliomos megamilliardos politikus uraknak nem nevezheto tetuket!

Dr_utcai_arcos 2013.09.13. 10:54:26

Egyébként vessük össze a következővel. A ciklus másik projektje, egy helikopter leszálló lesz P. magánhelikopterének. DE majd kiírják, hogy bármelyik kerületi lakos ingyen igénybe veheti. Így senki nem vetheti a szemére, hogy magáncélból eltapsolt megint 50 milliót, mert hogy KÖZÖS. Csak hát a realitás emberek, a realitás...

birkakhoz 2013.09.13. 10:56:37

Bocs mutymuruty nem neked irtam hanem a fideszes baratunknak aki meg mindig elhiszi hogy a fidesz jobbokdali konzervativ part!
Mindenkinek ajanlom! WIKIPEDIA.ORG NEZZE MEG A FASIZMUS , NACIZMUS,ES A NEMZETI SZOCIALISTAKROL AZ IRASOKAT ERDEMES!
NEM GYURCSANYI IRTA ES NEM IS AZ SZDSZ SE NEM A BAJNAI DE MEG AZ MESTERHAZY SEM ! MEGI IS UT LEGALABBIS ENGEM LEUTOTT MIKOZBEN OLVASTAM!

Prof. Dr. Sün (törölt) 2013.09.13. 10:57:14

Mínusz 23 ezer millárd forintot hoztak össze a kedves politikus urak. Ennyijük van, ennyit érnek.
Vödröt sem érdemelnek, menjen csak ki, kaparjon egy lukat, aztán szarjon abba. Annyit érdemel. Majd ha pluszos lesz a költségvetés, akkor abból esetleg csinálhat budit, addig kuss van.

_most_ 2013.09.13. 10:58:33

Papcsák ultragáz, még egy fideszeshez képest is :D

babhun 2013.09.13. 10:58:50

A Fideszes bértolnokok igyekeznek mentegetni, amit tudnak. Itt most egy különbejáratú, egyénre szabott hivatali fürdőszoba mentegetésére futotta, ráadásul erősen kétes eredménnyel.

A trafikmutyival, tankönyvmutyival, stb. már nem is próbálkoznak, tudják, hogy reménytelen feladat.

Netuddki. 2013.09.13. 11:01:56

Hát ez qrva égő lobbikos komám! Az még hagyján, hogy nem érted mi a probléma a papcsákkal. De még blogot is írsz róla!

Bunny Munro 2013.09.13. 11:02:41

Te vagy az Papcsákferi?

♔batyu♔ 2013.09.13. 11:05:02

Az a gond ebben a WC-ben, hogy nagyon nem úgy néz ki mint egy luxus WC.

Függetlenül attól, hogy Papcsák tényleg mondjon le és attól, hogy ott talán egyedül a Jobbik jelentene megoldást, tehát a balliberális erőket visszasírni nagy marhaság. Éppen ők juttatták zuglót oda, ahol most van, Papcsák ehhez nem sokat tett hozzá.

Lődörgő Hollandi 2013.09.13. 11:09:09

Nem az a gond, hogy mennyibe került a VC, hanem az, hogy egyáltalán megépítették. Nem tudja azt a VC-t használni, amit a többi dolgozó? Vagy azt amit az ügyfelek?

Bogas 2013.09.13. 11:09:22

Elkötelezett jobboldaliként sem kell mindent megvédeni. Nyugodtan be lehetne vallani, hogy a privát budi, a másolt szakdolgozat, a trafikügy bizony rohadt ciki!

A blogíró meg nem véletlenül kerülte a dupla parkolóhely ügyét. Vagy arra is van mentség? Ha Megyóék söjtöri lakomája kiverta a biztosítékot, akkor ezeket a dolgokat miért kell mentegetni???

_most_ 2013.09.13. 11:09:24

@♔batyu♔: hát nézd meg a többi alkalmazott wc-jét, ahhoz képest azért eléggé luxus :D

Démonmac1 2013.09.13. 11:10:01

Lehetne jóval drágább is az a slozi, a kialakítást illetően ott egy hatalmas villanymelegítő a falon.
Ezért senki sem mondana le.

Bellagio 2013.09.13. 11:16:39

@atti.atti:

Szoval szerinted az, hogy Papcsak 4*-os hotel szintu furdoszobaban szarik az irodai pornep pedig szetvert budos budiban, rendben van.

I don't want to live on this planet anymore.

Mrs.Columbo 2013.09.13. 11:20:15

@atti.atti: öö szerintem te félreérted a problémát. Itt nem féltetlenül az böki a csőrét mindenkinek, hogy egy fürdőszoba miért kerül ennyibe. (Mellegesleg bőven fele ennyiből is megvan egy fürdőszoba.)
Hanem az, hogy egy önkormányzati dolgozónak (még akkor is ha polgármester) miért kell külön bejáratú fürdőszoba a munkahelyére, közpénzen.

orbán FUCKtor 2013.09.13. 11:22:57

Na, de kik választották meg ez ordas nagy suttyó parasztot?

Runciter 2013.09.13. 11:23:38

@Dzsentrisvihák: "a felsorolt köztéri elnevezéseket, emlékhelyeket nem Markó Elemér "kapta", hanem a nemzet."

Én - a nemzet részeként - biztosan nem kértem lektűríróról elnevezett teret. Mire számítsunk, lesz Vavyan Fable tér is? Vagy ő nem elég antiszemita?

♔batyu♔ 2013.09.13. 11:27:41

@orbán FUCKtor: Annyira nem kell elszállnod, szerinted a simlis szadeszos Weinek a szoci baráti körrel mennyivel lett volna jobb.

Persze ha jobbikosra gondoltál, egyetértek.

szuperkrumpli 2013.09.13. 11:29:19

Ennél már csak egy "Alföldi" márkájú wc csésze lehetne nagyobb hazaárulás!

Lencsés István 2013.09.13. 11:29:34

Miért kellene lemondania ? :O Minden normális MAGYAR EMBER használ wc - t .... Ezen semmi súlyos nincs ....

♔batyu♔ 2013.09.13. 11:29:43

@Runciter: Fasz ki van már azon, hogy nem az a mérce mit csinált, hanem hogy mennyire antiszemita. Azért nehogy már a zsidók körül forogjon a világ.

Érdekes, valahogy a zsidóknál a magyargyűlölet a szélsőségesség valahogy viszont soha nem szempont.

_most_ 2013.09.13. 11:31:47

@Lencsés István: szerintem a nem magyar emberek is használnak wc-t :D

orgoványi erdőjáró 2013.09.13. 11:45:24

Fülsértően csaholnak a balliberális lakájmédia rühes kutyái, de épeszű, tisztességes ember ilyenkor köp egyet és végzi tovább a munkáját,

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2013.09.13. 11:48:50

Bezzeg ha weinek leonárd csinálta volna, amikor ő volt a kerületi főmufti, akkor a jobberek lennének a legjobban felháborodva!!!!!

én sajnálom 2013.09.13. 11:56:43

Ollie kérlek! Te vagy a WC papírja?

Dzsentrisvihák 2013.09.13. 11:58:48

@varnai:

Aha, értem, kampányolni otthon tessék a kerületben, és a választók majd eldöntik, hogy kinek a teljesítményét értékelik jobban. Ahogy jelenleg állnak a dolgok, én kezdenék búcsúzkodni a képviselői széktől...

@mutymurutty:

Nem, de mutat egy szintet.

@birkakhoz:

Ez volt ám a konstruktív hozzászólás, barátocskám, roppant eredeti. És még téves is (kifejezetten nem szimpatizálok a Zorbánnal).
Akkor hasonló stílusban: te a balliberált hétfejű sárkány melyik ágától hallgatod az áldást?

@Runciter:

Talán inkább azért nem, mert kb. annyi köze van a magyarsághoz, amennyi ez alapján a hozzászólás alapján neked...

élhetetlen 2013.09.13. 12:00:32

Nem egy vw-ről van szó. Egy réges-régi sztori jutott az eszembe. Az Egészségügyi Minisztérium. Volt egy páternoszter, mellette egy lift, a miniszter használatára. Ha nemzetközi delgáció jött, már nem emlékszem, valamelyik szuper szállodában szokták etetni őket, mindig ugyanott, tehát még kedvezményi is kaptak, nem lehet azt mondani, hogy szórták a pénzt. Aztán egyszer jött egy miniszter, aki kinyittatta a liftet, egy cseppet sem zavarta, hogy beszáll mellé négy gyalog. Vetetett egy 45 (?) személyes zsolnait, a nagy tárgyaló a legfelsőn szuper kilátással rendelkezett, az üzemi konyha a hétköznapokon is kiváló volt, a tálaló srácok gálába vágták magukat, átmentek pincérbe, és ott helyben megoldottak mindent. A költségkülönbséget, gondolom, nem kell magyarázni. Ez az ember is költhette volna a „közpénzt”, a kerete megvolt rá, csak úgy gondolta, minek? Úgy tűnik, Papcsák nem ez a típus.

tomwar 2013.09.13. 12:06:28

@Hoppácska: Mindig ezt mondom, amikor valaki vedi a nertarsakat:
Tessek szepen a szemet lehunyni, nagy levegot venni, es arra gondolni, hogy ezt most Fleto csinalta... ha utana is okes, akkor nincs mirol dumalunk.

Blogin · http://apologetika.blog.hu 2013.09.13. 12:07:57

A szerző fölháborodik, hogy turbómagyar demagógiát lát, ezért demagóg módon válaszol. Kitűnő, sikerült hozni a szintet.

Dzsentrisvihák 2013.09.13. 12:11:26

@birkakhoz:

Ó, ezt csak most láttam. Ezzel a gyöngyszemmel bearanyoztad a napom, de tényleg :)
Leütöttek a nácizmusról szóló Wikipédia írások? A csúnya rasszistaantiszemitafasiszta mindenüket, jelentsd föl őket gyűlölet-bűncselekményért, de azonnal... :D

Az pedig lehet, hogy Kövér László is tud írni, de hogy te nem, az már biztos. Legalábbis magyarul nagyon nem megy, ahogy elnézem. Elárulod, milyen nyelvről kell Google-fordítóznod? :D

(A görcsös Caps Lock használat már csak hab a tortán; rég tapasztaltam itt hozzád hasonló vakondot, már-már el is felejtettem, milyen szórakoztatók tudtok lenni.)

MACISAJT 2013.09.13. 12:12:21

Stadionok, elvtársak?
Vécék, elvtársak?

Érdekes, ezen valahogy nem látom hörögni az elvtársakat...
Itt nem érvényes a demagógia, elvtársak?

2013. szeptember 12.
Ötmilliárdot ad a kormány a Sorsok Házára
Emlékezés – Schmidt Mária főigazgató bemutatta a gyermekholokausztot feldolgozó intézmény koncepcióját
Ötmilliárd forinttal támogatja a kormány a holokauszt gyermekáldozatainak és megmentőiknek sorsát bemutató múzeum és oktatási központ létrehozását. A Sorsok Háza szakmai koncepcióját Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója ismertette. A kormány másfél milliárdos pályázati alapot is létrehoz a jövő évi Holokauszt-emlékév megemlékezéseinek támogatására.

turulpina 2013.09.13. 12:18:01

Én csak azt szeretném megkérdezni, ki volt az a sok gyökér barom, aki ezt a szarembert válaztotta polgármesternek?

Na, majd legközelebb tessék okosabban szavazni, nem minden fidesz-szart két pofára bezabálni.

DezInf 2013.09.13. 12:19:40

@MACISAJT:

Márkó, ez igen gyenge egy párttitkártól:))))

Ezért is fizetnek neked?

sas70 2013.09.13. 12:33:18

Lemond-e Papacsák? Nem. Szarik ránk, a közpénzből épített barna deszkáján! Ja gépjármű adót, iparűzési adót befizette mindenki, mert 5000.- ft-os végrehajtási költség ha nem!

MACISAJT 2013.09.13. 12:38:36

@varnai:

varnai eftárs eljutott fajkasházi mimi vécéjétől papcsákék budijáig...
Ki kéne már egyszer mászni a szarból, eftársak:)

Amúgy jelzem, ha a Lehet Más a Pártszakadás egyszer többségbe kerülne Zuglóban(muhaha), akkor majd szavazzák meg a lebontását...

svega 2013.09.13. 12:50:29

Alapvetés: aki a köz pénzéből egyetlen fillért is magára költ, azt lapátra. Ennyi.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.09.13. 12:55:36

@birkakhoz: Blah-blah-blah. Nem mondták még, hogy semmi értelme nincs annak,amit írsz? Érthetetlen halandzsa. Higgadj le, mielőtt kommentlesz!

Bár az is lehet, hogy nem is nekem akartad írni, mert semmi köze az előzményhez.

vasgyuszi 2013.09.13. 12:56:17

Ennyire fosik a papcsák, hogy külön vécé köll neki? Akkor jól érzi a közhangulatot a puhatestűje. A "köznép" meg ne sóvárogjon, szerintem jobban jár, ha nem ül ezután a lény után a budira, ki tudja...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.09.13. 12:57:49

@Dzsentrisvihák: Á, na magyarázd el milyen szintet mutat?

Mi van, ha a blog íróját nem érdekli Wass Albert? Teszemazt szarik rá. Képzeld el, mondjuk úgy magyar, hogy nem izgatja Wass Albert. Azért ilyen lehet ám. Pár évvel ezelőttig szerintem nagyon sokat azt sem tudták, hogy van ilyen, csak aztán celeb lett. :-)

felucca 2013.09.13. 13:09:13

vasalbert. Most akkor én kommunista vagyok?

politikailagnemkorrekt 2013.09.13. 13:50:21

Ezt a szánalmas bejegyzést! És én még azt hittem, a lélegeztetőgépnél nincs lejjebb! Baromarcú blogíró szerint 25.000 forintból ki lehet alakítani egy WC-t? Hát nem! A luxus WC csésze, az 260.000 forintnál kezdődik ülőkével (pl. Laufen Il Bagno Alessi), a luxus járólap pedig 20.000 Ft/nm-nél, a luxus csaptelep és mosdó 100.000- nél. És ez még nem az aranyozott kategória. Luxustermékekkel nem 1,3 millió, hanem kb. 5 milla lenne. Tudom, mert most újítottam fel lakást. Én Alföldit tettem, nekem megfelel. De azért a 25 ezerből (gépészettel, szerelvényekkel, szaniterekkel, segédanyagokkal, munkadíjjal) kialakított Wc-vel húzzál valami sötétebb országba, a magyar átlagember azért ennyire nem hülye. Egy normál, kicsit spórolós WC kialakítása 500 ezernél kezdődik. Az 1,3 persze sok, de hogy ERRŐL blogbejegyzést írjál, azért az szánalmas.

♔batyu♔ 2013.09.13. 13:50:37

@MACISAJT: Hiánypótló, jó lesz a huszadik mellé huszonegyediknek, csak hogy lehessen jelenteni, újabb 5 milliárdot sikerült kidobni holokausztra.

Kim Jong Un 2013.09.13. 13:50:57

@varnai: lmp-s libsikent inkabb kopned le a tukrot, minthogy ide kommentelgetsz!

bgp 2013.09.13. 13:52:57

@Dzsentrisvihák: teljes mértékben leszarom hogyan kell Vas Albert nevét írni.

Lajos ghr 2013.09.13. 13:53:39

valóban ebből az elköltött 1.3 millió forintból lehetett volna karórát is venni, istenem, ezt választotta, mi is így tettünk volna:)

Capt. Hindsight 2013.09.13. 14:02:11

EEEMMMMÚÚÚÚÚÚTNYÓÓÓCCCÉÉÉÉVVVVV!!!!!!

Capt. Hindsight 2013.09.13. 14:04:34

@politikailagnemkorrekt: Hogy kerülne öccába egy véce te majom? Abba már fosporszívó is van!

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2013.09.13. 14:36:29

Ti választottátok zuglóiak, de hát nem volt más polkorrekt ember 2010-ben...

No mindegy, mindenki azt egye amit főzőtt. Nincs mese, én is ezt t(eszem) 3 éve. Jobb választás nem volt akkor.
És jövőre lesz?!

tnt 2013.09.13. 14:44:25

Budi-mutyi....

Persze...hogy mondana már le ahhoz gerinc is kéne...majd még a narancs gépezet megmagyarázza, hogy a lepukkant budit használta együttérzésből...

pushup 2013.09.13. 14:52:59

@politikailagnemkorrekt: te, ezt kurvára benézted. a post kibaszottul arról szól, hogy egy ilyen budiért az 1,3M nem is drága, hogy ez még nem luxus.
aki meg ellenzi a budit, az meg nem azt mondja, hogy ez luxus, hanem azt, hogy az a luxus, hogy ez a budi 1 (max 2) embert szolgál, miközben a többi dolgozó és ügyfél szibériai színvonalú pottyantósba jár.

Balt 2013.09.13. 14:56:03

Jó poszt. Ezzel együtt attól tartok, Papcsák nagyot fog hasalni, amit - bő 20 éves következetes Fidesz-szavazói múlttal se nagyon fogok sajnálni.

Mégis, micsoda bornírt baromság volt "kommunális adót" (az esetet szemlélve nagyon is találó...) kivetni minden ingatlanra, azt hamarjában visszavonni, persze csak a választás évétől, 2014-től, így most a kampányra kanyarodva büntetéssel súlyosbítva kapja meg kb. a zuglói polgárok 2/3-a. Csodálom, hogy Papcsák nem volt a Visegrádon megnevezettek(?)között.

Balt 2013.09.13. 14:59:59

@pushup: Asszem osztom. :) Azaz :( Zuglót megint be fog vörösödni...

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2013.09.13. 15:03:08

www.origo.hu/itthon/20130912-haromezer-forintot-kapnak-a-zugloi-nyugdijasok.html

Ennyit papcsákról meg a szavazatvásárló szocikról. Undorító ez a két banda. Hihetetlen, hogy a nép nem tudja ezeket elzavarni (még rosszabb, nem is akarja) és újakat kinevelni 90 óta.

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2013.09.13. 15:04:40

@Balt:

Örs Vezér tér, Füredi úti lakótelep nem zuglóhoz fog tartozni...ez a legvörösebb része.

szgyula 2013.09.13. 15:07:41

@Balt: Azt se felejts-k el, hogy a kommunális adót mindenkire kivetették (65 000 lakás), de bevallást csak a felének küldtek. Azok alapvetően be is vallották és be is fizették. A másik fele a lakosoknak valamiért nem kapott bevallást és "valahonnan" megérezte, hogy nem kell ezt az adót befizetni. Ügyes, mondaná Kohn bácsi. Azért megnézném, hogy azok listája, akikkel befizettették és mondjuk a "nem létező" lista a pártpreferenciákról mennyire fedi egymást.

Az illetékes és a Papcsák azt mondja, hogy 5 év van beszedni az adót, nyugodjak meg (én balek). Szerintem az a NAV illetékes, aki tudatosan nem szed be egy adót, az akár hűtlen kezeléssel is szembesülhet sec perc alatt, de biztos, hogy repül. Itt az adóbeszedéssel megbízott illetékes szabotálja az adó beszedését.

2013.09.13. 15:07:48

@orgoványi erdőjáró: de épeszű, tisztességes ember ilyenkor köp egyet és végzi tovább a munkáját, "

Például befejezi a mondatot. Pont.
Jól nevelt magyar ember nem köpköd.
Ép eszű és tisztességes lehet, de csak az erdőjárók között.

2013.09.13. 15:10:55

@mutymurutty: Miért, kijafasz az a Wass Albert? Hol jegyzik?

Balt 2013.09.13. 15:16:55

@Nyekenyóka.: Tök mindegy, a másik fele se jobb, sőt, 12 évig az adta a polgármestert. Kerestem a képet a neten, ahol Demszkyvel együtt fát ültetnek a háza előtt, de hirtelen nem találom.

Balt 2013.09.13. 15:19:00

@szgyula: "Azért megnézném, hogy azok listája, akikkel befizettették és mondjuk a "nem létező" lista a pártpreferenciákról mennyire fedi egymást."

Befizettem (most) és a Fideszre fogok szavazni. Ha lehet, viszont az önkori választásokon lehetőleg más legyen a jelölt - ha Papcsák marad(na) a polgármesterségnél...

Balt 2013.09.13. 15:22:02

@szgyula: Egyébként igazad van: be se kellett volna vallani, de elég súlyos tételekkel volt (lett volna) a mulasztás szankcionálva.

Lencsés István 2013.09.13. 15:26:43

@_most_: Mondatkezdés nagybetű . A többivel egyetértek .

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2013.09.13. 15:26:56

@Balt:

Én még most is azt mondom, hogy mindenki egye amit főzött. Ha a zuglóiaknak ez kellett, akkor zabálják két pofára. Vagy el lehet menni másra szavazni jövőre. Az lmp vagy az E14 szerintem erős lehet a kerületben most, ha az mszp sem kell nekik.

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2013.09.13. 15:29:26

@Balt:

Nekem Várnai szimpatikus. Szerintem az ottani fideszeseknek is az, kivéve a nyugdíjasoknak, akiket 3 ezer forintért fog megvásárolni papcsák feri Erzsébet utalvány formájában.

www.origo.hu/itthon/20130912-haromezer-forintot-kapnak-a-zugloi-nyugdijasok.html

Makkasz 2013.09.13. 15:49:26

Balfaszka, nem zavar hogy a koltsegeket a polgarmesteri hivatal hozta nyilvanossagra?

Az sem zavar hogy Papcsaktrutymo emberei hazudtak hogy a WC az egesz alkalmazotti garda reszere elerheto?

Ilyen kis ostoba szervilis seggnyallancok tartjak hatalmon maffiakormanyt.

A legnagyobb mutyi a 2000 mrd ingyen jitel, meg a 600 mrd Brusszeltol. Ez igaz. Attol az ilyen kis tetuleda Papcsakoknak a bortonben van a helyuk. Ott van legfelelo WC.

Pop40 2013.09.13. 15:59:28

@Dzsentrisvihák:

"kb. annyi köze van a magyarsághoz, amennyi ez alapján a hozzászólás alapján neked..."

Pech, mert tökéletesen igaza volt.
Csak félhülye, magukat jobbernek érző vadbarmok önkielégítésére jók azok az "adományok", amiket az LMP-s képviselő felsorolt, köze nincs ennek a "nemzethez".

Amúgy újabban te döntöd el, ki tartozik a nemzethez?
(csak érdeklődnék, volt már bárki, aki attól tette függővé a nemzethez való tartozását, hogy te megengeded e neki? :DDDDDD)

randomuser1 2013.09.13. 16:14:23

lemond, söt, ünnepélyesen megígéri, közpénzen soha többet nem használ illatosított vécépapírt, csakis simát, vgy otthonról hozottat :)

emzéperiksz 2013.09.13. 16:17:43

Talán az a botrány, kedves jobbegyenes blog, hogy a saját használatú budira költik a pénzt, a nyilvánosság és a többi dolgozó számára használhatóra meg nem költenek egy vasat sem. Miért nem azt újította fel Papcsák, és jár oda a jegyzővel együtt, ahová a többi dolgozó vagy az ügyfelek?
Tudod, vannak ám piaci alapon működő cégek, pl. éttermek, ahol nem egy darab szarnak nézik az ügyfelet, hanem tisztelik, és ott bizony az ügyfél WC-re több gondot fordítanak, mint a személyzetire. A zuglói önkormányzatnak is róluk kellene inkább példát vennie - szerintem.

Le_Penseur 2013.09.13. 16:57:55

Zugló és Papcsák úr egyaránt igen gazdag. A polgármester úrnak szép a klotyója és az autója is, a zuglóiak pedig mintegy 100 milliós karácsonyi ajándékot kapnak. Persze nem mindenki, csak a nyugdíjasok, az elsőválasztók és az újszülöttek.

Apró probléma, hogy "2013. június 26-án 900 millió forint átvezetéséről kellett gondoskodni a likviditási helyzet kezelésére. Várnai László ellenzéki képviselő szerint ez azt jelentette, hogy az önkormányzatnak éppen fizetésekre sem volt pénze, tekintve, hogy a kerület bevételei messze elmaradnak a költségvetésben meghatározott számoktól."

iSten 2013.09.13. 17:00:55

Miért van az, hogy a jobboldali humor ilyen gyenge? Ne mondjátok, hogy ez valami baloldali kiváltság. Még a szarkazmus sem megy... sértődött modorosság lett belőle.

Olyan ez az írás, mint amikor valaki nagyot akar fingani és az erőlködéstől becsinál.

Az infografikán is dolgozni kéne még, van pár apró eltérés a képen látható papcsáktoalett, és az itt felvonultatott szaniterek között...

minden esetre lakberendezőnek ne menj...

sanyix 2013.09.13. 17:20:52

dehogy mond le, nagyobb dolgokért sem mondanak le "társadalmunk legjobbjai" :D

no_successful2 2013.09.13. 17:27:45

Hihetetlen vazze !
Az ellenzék már a klotyóban politizál.
Csak így tovább :)

Komolyan mondom élvezet ellátogatni ide az indexre.

Tudjátok mi jut az eszembe ?
Egyre inkább hasonlít az ellenzék viselkedése, az etiópokra, akiknek a légvédelme, ökölrázó emberekből állt, akik elszántan fenyegették öklükkel az olasz bombázó gépeket anno.
Szó szerint "szarrágók" lettetek.
:))) Nem hiszem el ! Ez kész. :)))

Állítsuk meg a ......... 2013.09.13. 19:56:54

Ez? Ez sajnos fog lemondani.
A pszichopata emberek egyik fő ismérve, hogy nincs lelkiismeret furdalásuk.

wasss albínó nevét miért kellene helyesen leírni?Egy volt szálasista , nyilas szarrágót ki tisztel?
Mer' én nem!
Lehet hogy a fideszesek/prohászka ottó/kár hívők (kdnp), most horthyt és szálasit élteti.

Mivel az ötödikes ál erkölcstan könyvében- amelynek ugyebár a hithez semmi köze- a bátorság legfelsőbb fokának a mártíromságot tartja.
Hát rajta tahó fideszesek, pökhendi malac kdnp-sek, buta jobbikosok lehet követni a jó példát!

Veridicus76 2013.09.13. 20:08:54

A hátam közepére nem kívánom Papcsákot, van baj vele elég, de ez egy rohadt jó írás, bravó! Hajmersztő az a bolsevik tónusú szociális demagógia, ami ebben az ügyben tapasztalható. Miért nem követelik, hogy Papcsák a kert végi pottyantós budiba járjon? Édes Istenem, micsoda lelki-szellemi nyomor...

mrs. white 2013.09.13. 20:25:39

1.3 millió a szokásos korrupció felárral jön ki. Aki nem tud 500 ezer forintból ízléses minőségi fürdőszobát csinálni ot komoly gondok vannak,. Jah persze ha közpénz és leszarom (szó szerint és képletesen) mert mindegy akkor éppen ennyi.

bnyuszi 2013.09.13. 20:51:22

miért koptatta annyit a billentyűzetet a poszttoló, elég lett volna csak annyit írnia, hogy ez is csak egy kommunista hazugság!
:)

hot-spot (törölt) 2013.09.13. 22:21:04

Egyszer lenne (méretre) ekkora slozim.
Lefosnám a bokám örömömben.

pushup 2013.09.13. 23:11:25

@Veridicus76: te sem vetted magadnak a fáratságot, hogy a hozzászólásokat is elolvasd, mi? nem baj, én sem olvasok el minden poszt végén minden kommentet ... csak akkor, ha hozzá is akarok szólni

Dzsentrisvihák 2013.09.14. 09:47:44

@mutymurutty:

Mélyet. Amúgy a blog íróját(helyesebben: íróit) eléggé izgatja, de persze ez téged ne zavarjon, bújj vissza az ágyikóba, húzd a fejedre a takarót, szarj a világra, és álmodj tovább lila ködös, liberális álmokat.

@bgp:

És ezzel teljes mértékben magadat minősíted, őstulok.

@Pop40:

Most azt várod, hogy szabadkozzak, vagy mi? :) És ha tényleg vindikálom magamnak a jogot, hogy megmondjam, ki a magyar? Akkor mi van? Leszakad az ég? Sőt, ha még azzal is tetézem, hogy az ilyenkor szokásos "milyen alapon" kérdésre annyit válaszolok, hogy "csak, mert olyan kedvem van"? Akkor már a föld is megnyílik? Ti minden nap ezt játsszátok, mégsem tapasztalni ilyen tüneteket. :D

Amúgy szeretem a kis dogmáitokat, olyan vicces mód tudtok agyérgörcsöt kapni, ha valakit pont nem érdekelnek, hogy egy évadnyi Showder Klub nem tud úgy megnevettetni :)

Pop40 2013.09.15. 17:05:17

@Dzsentrisvihák:

"És ha tényleg vindikálom magamnak a jogot, hogy megmondjam, ki a magyar? Akkor mi van?"

Semmi. Pont leszarom, ha esetleg nem derült volna ki a kommentből. :DD
S erős a gyanúm, hogy az LMP-s képviselő szintén ugyanezt teszi.

"Ti minden nap ezt játsszátok, mégsem tapasztalni ilyen tüneteket."

Nem tudom, nálad ki ez a "ti", én egyedül írom, amit írok.
Bántottak esetleg a csúnya gonosz ballibsik?:D

"Amúgy szeretem a kis dogmáitokat, olyan vicces mód tudtok agyérgörcsöt kapni, ha valakit pont nem érdekelnek"

1, Hol láttál te engem agyérgörcsöt kapni? Idézd már be, kérlek.
2, Mintha kettőnk közül nem én lettem volna az, aki nekiállt sipákolni, mert valaki nem Wass-kötettel a kezében kel és fekszik. :D
Persze tudom, itt csak a sok kretén "jobber" kurva nagy önérzetére kell tekintettel lenni.

Az ún "ballib" baromi nagy hibája meg az, hogy tényleg tekintettel is van, ahelyett, hogy éppúgy leszarnák a hülye "jobber" vinnyogását, mint az mindenki mást, magán kívül.

Dzsentrisvihák 2013.09.16. 10:30:42

@Pop40:

Hát, abból nem éppen az derült ki, de mindegy, örülök, hogy kölcsönösen teszünk a másikra, máris kicsit boldogabb hely lett a világ (a viszonyrendszerbe az LMP-s képviselő tetszés szerint integrálható) :)

Engem nem bántott senki, a ballibbantak meg hülyékek ahhoz, hogy igazán gonoszak legyenek.

Rossz kalap alá vettelek, előfordul.

"Jobber" blog, "jobber" érzékenység; "libernyák" blog, "libernyák" érzékenység, így mennek ezek...

Pop40 2013.09.17. 13:03:54

@Dzsentrisvihák:

Erről van szó. :))

"a ballibbantak meg hülyékek ahhoz, hogy igazán gonoszak legyenek."
Elismerem, az a massza, ami Mo-n "jobboldalnak" hazudja magát, ebben túltesz az ún "ballibeken": Úgy tud igazán gonosz lenni, hogy közben abszolút segghülye. (tisztelet az egy-két kivételnek, de ők igen kevesen vannak.)

Elő bizony.

Bizony így. :)

Runciter 2013.09.18. 10:40:20

@♔batyu♔: Látom, nem érted. WA egy lektűríró, Tormay Cécile is. A lektűrírók közül ők azzal emelkednek ki, hogy antiszemiták. És pont róluk szeretnének köztereket elnevezni. Biztos véletlenül így alakult.

Dzsentrisvihák 2013.09.18. 10:46:16

@Runciter:

Tudom, de a műveinek mégis mi a franc köze van a magyarsághoz? Nem véletlen, hogy nem az ő nevét viseli mondjuk a Kosztolányi Dezső tér...

Pagnar 2013.09.23. 03:09:52

@orgoványi erdőjáró: "Fülsértően csaholnak a balliberális lakájmédia rühes kutyái, de épeszű, tisztességes ember ilyenkor köp egyet és végzi tovább a munkáját"

Ennyi es nem tobb.

Ollie irasa istenkiraly, jot rohogtem rajta.

Pagnar 2013.09.23. 03:43:05

@felucca: "vasalbert. Most akkor én kommunista vagyok?"

Nem kommunista vagy, hanem egy hatalmas nagy taho.
süti beállítások módosítása