alfoldi_pride.jpgParádésok, szervezők, résztvevők!

Immár huszadik alkalommal döntöttetek úgy, hogy egy kulturálisnak hazudott, a szabadságjogok alapvető félreértelmezésén alapuló, teljes mértékben kontraproduktív, a hazai szexuális kisebbséget alkotó emberek nagyobb részének elemi érdekeivel szögesen ellentétes exhibicionista őrjöngést tartotok a magyar fővárosban. Meleg vagyok, de szívem legmélyéből vetem meg, és tartom rendkívül veszélyesnek, amit két évtizede műveltek: amit ráerőltettek a fővárosra és leginkább a melegek azon csendes többségére, akiknek a nevében álságosan, őket semmilyen formában meg nem kérdezve tartjátok a Pride-ot – azt a látszatot keltve Magyarország előtt, mintha őket „képviselnétek”.

Mindezt ráadásul idén úgy teszitek, hogy az egyik legnagyobb magyar költő, József Attila ismert sorát hívjátok kétes módon segítségül: „Húsz esztendőm hatalom.” Ez a pofátlanság nekem azt jelenti, hogy a magyar kultúra nem ér nektek valójában egy fabatkát sem, és azt is, hogy a nemzetinek hazudott kormány teljesen csődöt mondott, mert nem képes a normális többség akaratát érvényesíteni - sem a heteroszexuálisok, sem a melegek viszonylatában. Ti bizonyítjátok be, hogy az igazi hatalom ebben az országban még mindig a szélsőségesen liberális elemek kezében van. Teljesen mindegy, hogy milyen „illiberalizmusról” szószátyárkodik a miniszterelnök, az igazi hatalom az, hogy ti végül huszadjára is keresztülvittétek az akaratotokat, s lelketlen söpredékként azon a sugárúton tombolhattok, amely nemzetünk legnagyobbjainak pantheonjába torkollik.

Most tisztázzuk a legalapvetőbb félreértést, ezt a mindent alulmúló, egyébként rendkívül rafinált kommunikációs trükköt. Azt a kifejezést, hogy „meleg közösség.” Nincsen ilyen. A közösség valamilyen közös szellemi értéket hordozó, produktív és ezért hasznos emberi összetalálkozás. Közösség sportegyesület, a természetjárók társasága, egy bibliakör, egy művészklub, emberek családi vagy baráti kapcsolatok mentén szerveződő összejövetele. De közösség lehet egy politikai közösség is – a lényeg, hogy szellemi szempontból értékesen produktív legyen az eredmény. A puszta szexuális orientáció viszont önmagában nem érték, és szexuális orientáció alapján éppen ezért nem is lehet kimondani, hogy mindenki, aki ilyen vagy olyan, az ettől egy „közösséget” alkot. Ahogyan a „heteroszexuálisok” sem közösség, úgy a melegek sem azok. Ez a hazugság azt használja ki, hogy a közösség szavához és értelméhez – amihez nektek semmi közötök nincsen – az ember gondolkodása teljesen érthető módon, automatikusan pozitív emocionális viszonyulást hoz létre. Miért nem láttam még „meleg közösséget” homokzsákokat pakolni a gátakon?

Számotokra, az önzésen alapuló világnézetetek miatt teljesen érthetetlen dolgot fogok mondani: egy társadalmi szempontból felelősen gondolkodó meleg férfi számára sokkal fontosabb, hogy a nemzete, a széles társadalom számára mi a jobb, minthogy olyan „jogokért” kapálózzon, melyeknek befogadására és gyakorlására születésénél fogva nem alkalmas sem fizikai, sem lelki értelemben. És az a jobb, ha nem hergeljük teljesen értelmetlenül magunk ellen az embereket, és ha a gyermekek szellemi egészségét nem veszélyezteti a folyamatos, idegesítő, öncélú melegpropaganda. Ha egy lábbal születtem volna, akárhogyan is rikácsolnék, fenyegetőznék és követelőznék, nem lenne két lábam. Meleg vagyok, nem lesz gyermekem, nem fogadok örökbe, nem lépek házasságra. Ha így van, ha így lett, elfogadom. Elfogadom, hogy meleg vagyok. Ti veritek szüntelenül az asztalt a melegek elfogadásáért, mi lenne, ha magatokon kezdenétek?

Olyanok vagytok, mint a cigánybűnözők és „roma polgárjogi aktivistáik”: mikor hallom egyszer, hogy a melegeknek vannak kötelességeik is a társadalommal szemben, nem csak jogaik? Soroljátok fel őket: hazaszeretet, kötelesség a közügyek gyakorlásában, felelősség a lakóhelyem, egyházam stb. közös ügyeiben. Ha megteszitek ezt, ígérem, az első sorban vonulok majd én is veletek.

Azt mondjátok, minden szexuális kisebbséghez tartozó ember elfogadásáért küzdötök. Nem kértem, és nem hatalmaztalak fel benneteket erre! Én, és még sok hozzám hasonló normális ember elintézi ezt a családjában, s azok előtt a barátai előtt, akik fontosak számára. Másra nem tartozik. A privát coming out elősegíti, a ti viselkedésetek pedig hatalmas erővel rombolja a melegekről alkotott pozitív, vagy legalább nem általánosan negatív kép kialakulásának lehetőségét a társadalomban.

Azt mondjátok, amit tesztek, az „kulturális, művészeti, közéleti” esemény. Nem az. Amit ti képviseltek az nem kultúra, hanem szellemi halál. Nem művészet, hanem öncélú, teljesen értelmetlen és értelmezhetetlen exhibicionizmus. És nem „közéleti”: csupán egy apró kisebbség kicsinyes önzésnek projekciója a valódi közéletre.

És ezért: ti nekem nem vagytok „közösségem”.

Az én közösségem az családom, a nemzetem és az egyházam. És mindenki közösségben van velem, aki lélekben vallja, hogy az örök értékekhez való saját érdekeimen messze túlmutató igazi humánus ragaszkodás felülír mindent, ami kényelmes, de ártalmas hazugság.

Menjetek haza. Pontosan annyit érnek a tetteitek, mint a hazugságaitok. Az én nevemben ne vonuljatok, mert nekem van igazi kultúrám, van igazi közösségem. És ezekből semmilyen átjárás nincsen a tiétekbe, és a tiétekből sem ezekbe.

F.M.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr617617974

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: F. M.: Nem vagytok a közösségem! 2015.07.11. 17:39:01

Szexuális orientáció alapján nem lehet kimondani, hogy mindenki, aki ilyen vagy olyan, az ettől egy „közösséget” alkot. Ahogyan a „heteroszexuálisok” sem közösség, úgy a melegek sem azok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.11. 15:19:49

Maximálisan minden tiszteletem a posztolónak.

Krisz11 2015.07.11. 15:48:01

Azért érdekes lenne egy közvélemény kutatást csinálni a búzák körében, hogy hány százalék támogatja a mostani őrjöngést.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.11. 15:50:22

@Krisz11:

Szerintem alig több azoknál, akik felvonulnak.

Parlang 2015.07.11. 16:53:14

Rég várok már egy ilyenre, köszönjük megnyugtató, hogy normális emberek is vannak a homoszexuálisok közt!

aurri 2015.07.11. 17:22:50

@Parlang: Elég sok normális van közöttük, és szinte mindegyik elítéli ezt a vonulást, amit ezek rendeznek minden évben!
Semmi értelme, kontraproduktív és felesleges.

Krisz11 2015.07.11. 19:00:18

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Remélhetőleg kivergődik magukat, aztán egy évig nyugalom lesz.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.11. 19:12:05

@Krisz11:

Ne reménykedj, mostanában kaptak igazán vérszemet, hogy az USA-ban bírósági döntéssel (nem ám demokratikus szavazással!) engedélyezték a ratyiházasságot.

(Az íreket én sem értem, de lelkük rajta.)

Krisz11 2015.07.12. 01:48:39

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Az írek rövid idő alatt jutottak el oda, hogy övék a 11. legnagyobb egy főre jutó GDP-je a világon. A jóléttől az emberek meg rohadtul igénytelenné válnak. Régen a tradicionális értékek garantálták a megmaradást és fennmaradást. Ezekről feledkeznek meg a jólétben.

Ugyanez igaz a bevándorlókról is. Mindenesetre van az a mennyiség bevándorlókból meg buzikból, amitől majd észhez térnek.

Tyto Alba 2015.07.12. 08:56:15

"Szerintem alig több azoknál, akik felvonulnak." és ha magának egyszer fegyvert adnának a kezébe, ugye szívesen irtana vele embereket?

László Böle 2015.07.12. 11:28:28

Az a legnagyobb buzi aki ezt mind meg engedte, szemét állat az ilyen!Már úgy néz ki menő dolog buzinak lenni!Az Oroszoknak igaza van na oda menjen ez a csürhe majd szét verik őket!És igazuk is van!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.12. 11:37:39

@Tyto Alba:

Ugye tudod, mely kedves családtagjaiddal szalmabábozz?

Chris Lamb 2015.07.12. 12:14:27

Ez a levél a tökéletes példa arra hogy a homoszexuálisok egy része is hány ettől a magamutogató provokatív felvonulástól ami csak árt nekik. Két példát is tudok a homoszexuálisok viselkedésére. Egy negatív és egy pozitívat. Mindkettő anno a munkahelyemen történt. Negatív: A köcsög nem elég hogy feminin viselkedésével felhívta magára a figyelmet de rászállt az egyik jóvágású kollégánkra is. Parfümöt vett neki és felajánlotta neki hogy OTT a meló helyen orálisan kielégíti. A srác totál ki volt. Mikor kezdett a helyzet eldurvulni megmondtuk a vezetőnek vagy elküldi vagy buzi verés lesz. Elküldte így elmaradt a buzi verés. Pozitív példa: Ugyanaz a melóhely a srácról akkor derült ki hogy meleg amikor kilépett. Hogy a kilépés összefügg e azzal hogy meleg volt nem tudom. De amikor kiderült a srác melegsége mindenki megdöbbent mert megvoltunk győződve hogy nőcsábász. Szóval nem hívta fel magára a figyelmet és nem üldöztük el. Ráadásul a pikantériája az a dolognak hogy a srácot és partnerét láttam egy áruházban és a partnerét ismertem egy másik melóhelyről. A partnere kicsit gyanús volt a "nyávogó hangja" miatt de egyébként halál jó fej volt. Szóval Ő se tűnt ki viselkedésével a "szürke" tömegből. Én csak arra akarok kitérni a történetemmel hogy simán egy embert a homoszexualitása miatt nem bántanak,de a tegnapi ratyi vonuláson simán benne lettem volna egy buzi verésbe.

Veridicus76 2015.07.12. 12:20:41

Köszönet és tisztelet ezért a bejegyzésért, nagyon nagy szükség volt már rá.

savrola 2015.07.12. 14:02:40

Ez egy komplett idióta! Azért mert neki melegként (ha egyáltalán az...) nincs igénye a házasságra, gyereknevelésre, más melegeknek van, de valamilyen elkúrt társadalmi, jogi berendezkedésnél fogva nincs rá lehetősége. "A puszta szexuális orientáció" Ez nem orientáció, nem választja senki, ezt egy melegnek pontosan tudnia kéne. Ellenkező esetben vagy nem meleg, vagy szimplán buta. Vagy hetero lesz valaki, vagy meleg, vagy mindkét nem iránt érez vágyat, de ez nem választott. Ez biológia, biokémia. "Számotokra, az önzésen alapuló világnézetetek" A poszt írójának világnézete is meglehetősen önző és egyoldalú. " Ha egy lábbal születtem volna, akárhogyan is rikácsolnék, fenyegetőznék és követelőznék, nem lenne két lábam." Ez a legnagyobb ostobaság az egészben. Hogyne lehetne valakinek két lába, ha egy lábbal születik? Művégtag, rémlik? Egy mozgássérült nem sportolhat ugyanúgy, mint egy ép, nem lehet joga hozzá? "Soroljátok fel őket: hazaszeretet, kötelesség a közügyek gyakorlásában, felelősség a lakóhelyem, egyházam stb. közös ügyeiben." És, ki mondta, hogy ennek nem tesznek eleget? Van rá bizonyíték? "Én, és még sok hozzám hasonló normális ember" Ja, hogy te megmondod, hogy ki a normális? Kvára nem vagy az! Korlátolt vagy. "A privát coming out elősegíti, a ti viselkedésetek pedig hatalmas erővel rombolja a melegekről alkotott pozitív, vagy legalább nem általánosan negatív kép kialakulásának lehetőségét a társadalomban." Alföldit és Kulkát már legalább egy évtizede buzizzák. Mikor is volt a "coming out"? Az a kib.szott nagy hazugság és képmutatás, hogy "tőlem legyen b.zi, csak ne az utcán enyelegjen, maradjon a négy fal között". Egy hetero pár enyeleghet? Mert ők úgy "orientálódtak", hogy heterók legyenek? "Az én közösségem az családom, a nemzetem és az egyházam." Kisajátítod az egyházat, a hazát, egy intézményt, a gyerekeket. Hány meleg szülő által nevelt gyerek lett meleg? Hány hetero kapcsolat "nevelt ki" meleget? Hány hetero házasságban bántalmaztak gyerekeket? Az egyház "falai közt" hány gyermeket ért szexuális bántalmazás? Olyan dolgok mögé bújtok, amik önmagukban nem érnek semmit. Nem tartják távol a gonoszt, gonoszságot, csak álcázzák, elrejtik. Aztán egy legyintéssel elintézitek, hogy a "legjobb családokban is előfordul". Élni és élni hagyni. Nem az üres jelszavak. És ez igaz a másik oldalra is...

isti75 2015.07.12. 15:48:35

@aurri: Ha szinte mindegyik eliteli ezt a majomkodast, akkor honnan a feneböl kerül oda az a sok ezer "ember"?

easylife6 2015.07.12. 15:54:17

Hálás köszönet ezért a cikkért!
Sajnos a rossz példa ragadós és hát a külföldi mintát majmolják. Belecsöppentem a Londoni felvonulás fináléjába, hát undorító volt. Ezeknek egyszerűen feltűnési viszketegsége van. Ennyi erővel minden héten lezárhatnák fél Budapestet mert valaki éppen kivonul. Pl vonulhatnának a heterok, az egyedülállók, az özvegyek stb. Igaza van a cikk írójának, hogy attól nem változik semmi ha kifele mutogatja, hogy hova tartozik. Ezzel legfeljebb közutálatot lehet elérni.

savrola ugye te is a vonulók között voltál?

Tyto Alba 2015.07.12. 16:22:00

Ó istenem, ennyi gyűlöletet - ha pénzre tudnák váltani, elég lenne egy magyar űrhajó megépítésére.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.12. 17:00:13

@Tyto Alba:

Sajnos egyet kell értenem veled. Fröcsögsz a gyűlölettől, ahogy a ratyitársaid is.

Tyto Alba 2015.07.12. 17:18:04

Talán utaznia kellene. A világ gyönyörű, és nagyon sokféle ember lakja.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.12. 17:30:05

@Tyto Alba:

Utazz el a szeretett bevándorlóid hazájába, ott okítsd őket. Csak vigyázz, mert arrafelé könnyen elveszítheted a fejed.

Tyto Alba 2015.07.12. 20:17:06

Eddig vagy húszban jártam, az ég mindenütt kék és a nap mindenkire egyformán süt. Hiába szeretné felparcellázni a földet, vannak dolgok, ami mindenkinek ingyen van. Pl. 2 perc boldogság. Akárhol.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2015.07.12. 21:48:51

" Az én nevemben ne vonuljatok, mert nekem van igazi kultúrám, van igazi közösségem. És ezekből semmilyen átjárás nincsen a tiétekbe, és a tiétekből sem ezekbe."

vö.:

" hazaszeretet, kötelesség a közügyek gyakorlásában, felelősség a lakóhelyem, egyházam stb. közös ügyeiben. Ha megteszitek ezt, ígérem, az első sorban vonulok majd én is veletek."

Carlsbad 2015.07.12. 23:45:43

Nekem ez gyanús!

Miért pont itt?

Minden meleg ezt a blogot olvassa, tehát célba ért az üzenet. :)

Micsoda szánalmas öngól:)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.13. 10:44:02

@libbancs:

Persze, a propagandisták azt hiszik, hogy egy homoszeuális csak ballib lehet. Más szóval azt hiszik, hogy egy homoszexuális a farka utáén megy, pedig egy normális ember politikai és világnézetét nem a szexuális orientációja határozza meg.

savrola 2015.07.13. 11:14:49

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Tőled is kérdezem: mi az, hogy szexuális orientáció? Te választottad azt, hogy hetero vagy? Ez a frázis egy stand-up műsorban még elmegy, de egyébként baromság.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.13. 11:24:55

@savrola:

Értelek, szóval te is buzipropagandista vagy.

gabcigirl 2015.07.13. 11:30:36

Nagyon korrekt a fiatalember levele a maga módján. Nem mellesleg: sok, magamutogató buznyák rosszabb, mint a nácik.

Ugyanis: ők nem voltak hajlandóak elfogadni, hogy ki és milyen vallásúnak, nemzetiségűnek született, hanem erőszakkal rontottak rá a társadalomra.

Sok búza a maga módján ugyanezt műveli. Mivel a saját nemüket nem tudják elfogadni, azt akarják, hogy ezzel más is legyen ilyen. És erőszakkal kényszerítenék a saját életmódjukat a többségre, a folyamatos homoszexualizálással. Gáz...:S

savrola 2015.07.13. 11:41:16

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ennyi az érvkészleted? Megbélyegzed a másikat, hogy eltakard, mennyire nincsenek érveid. Válaszolni nem válaszoltál a kérdésemre. Pontosan tudod a választ, de fáj az igazság, mert alapvetően rengeti meg a prekoncepcióidat.
@gabcigirl: " Mivel a saját nemüket nem tudják elfogadni, azt akarják, hogy ezzel más is legyen ilyen." Ezt valami homofób oldalon vésték az agyadba? Honnan veszed, hogy rá akarják bárkire is kényszeríteni, hogy meleg legyen? :D Beszélgettél velük?

Homo Criticus 2015.07.13. 11:42:36

@libbancs: Húúú, 64 ezer a poszt nézettsége! Guinness-rekord!

Homo Criticus 2015.07.13. 11:45:53

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem éppen, azt csak a Fidesz-birkák hiszik, hogy minden meleg balliberális, és ezért rettegnek tőlük, és ezért írnak ilyen ótvar gagyi propagandacikkeket.

Ennek a cikknek a szerzője ugyanis (ha egyáltalán meleg (ha egyáltalán létezik)) olyannyira magáévá tette a NER-konzervatív homofóbiát, hogy már magát is degeneráltnak, selejtesnek tartja, vagy legalábbis a többség ilyen jellegű meggyőződésére játszik rá a retorikája. Következetlen, zagyva, rasszista (mert jobboldalt ma az is menő), értékelhetetlen, hiteltelen szöveg.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.13. 11:52:28

@Homo Criticus:

Saját magadnak mondasz ellent. Azzal, hogy legalábbis kétségbe vonod a levélíró létezését, te magad is azt a sztereotípiát próbálod erősíteni, hogy egy homoszexuális csak balliba lehet.

"Következetlen, zagyva, rasszista (mert jobboldalt ma az is menő), értékelhetetlen, hiteltelen szöveg."

A rasszizmust hogyan sikerült kiolvasnod belőle? Olvasd át még párszor, akkor talán még antiszemitizmust is találsz benne. :D

Homo Criticus 2015.07.13. 11:56:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Olyanok vagytok, mint a cigánybűnözők" - hm?

Homo Criticus 2015.07.13. 12:02:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Tévedsz. Kétségbe vonom, hogy egy integris meleg férfi, legyen bár konzervatív vagy liberális vagy baloldali vagy nemzeti vagy keresztény vagy ateista, saját magát ilyen megvetéssel legyen képes kezelni. A szerző nyilván létezik (irónia), mert nem a Google írta a szöveget. De nem vagyok benne biztos, hogy meleg, bár nem is zárnám ki, mert az érvelései olyan ellentmondásosak, mintha csak megpróbálná elképzelni, hogy milyen volna, ha meleg lenne, de nem sikerül neki igazán. Szóval igen, a szerző integritását kétségbe vonom. Nyilván elbújhat a mögé a ravaszul elhelyezett disclaimer mögé, hogy ő legfeljebb privát coming outot tud elfogadni, ezért megmaradok a szöveg elemzésénél, ami arra vezet, hogy egy Fidesz-lózungot (sok meleget is elriaszt a Pride) nem különösebben kifinomult eszközökkel igyekszik alátámasztani. Ennek során pedig gagyi retorikai és logikai hibák sorozatát elkövetve gabalyodik bele a saját kusza gondolatvilágának hálójába. Capisce?

Homo Criticus 2015.07.13. 12:09:02

És mielőtt rákérdeznél, hogy milyen retorikai és logikai hibákat vélek felfedezni a szövegben, hadd fogjalak kézen, és vezesselek vissza savrola {2015.07.12. 14:02:40} bejegyzéséhez, amelyet azzal az érvelési trouvaille-jal sikerült lesöpörnöd az asztalról, hogy bizonyára savrola is vonult a Pride-on. Az a baj, hogy mind érzitek: ez a megosztó, félelemből és gyűlöletből táplálkozó hozzáállás a múlté, a ti nemzetinek és konzervatívnak hazudott, de valójában pusztán kicsinyes és beszűkült világnézetetek napja leáldozóban van, és bevallom, kínos, ámbátor mulatságos látni az utolsó rúgkapálásaitokat.

Homo Criticus 2015.07.13. 12:10:39

Ha pedig vége lesz ennek a kirekesztő, ellenséges légkörnek, akkor talán a névtelen szerzőnek sem kell többé öngyűlölő és megalkuvó módon eltűrnie a többségi társadalom, "művelt" Magyarország és egyház elnyomását, sőt harcosan kiállnia mellette.

Homo Criticus 2015.07.13. 12:16:16

„Olyanok vagytok, mint a cigánybűnözők és »roma polgárjogi aktivistáik«: mikor hallom egyszer, hogy a melegeknek vannak kötelességeik is a társadalommal szemben, nem csak jogaik? Soroljátok fel őket: hazaszeretet, kötelesség a közügyek gyakorlásában, felelősség a lakóhelyem, egyházam stb. közös ügyeiben. Ha megteszitek ezt, ígérem, az első sorban vonulok majd én is veletek.” - Már indulhatsz is. Ajánlom figyelmedbe Nádasdy Ádám magyar nyelvről szóló teljes munkásságát, valamint magyarnóta-előadói életművét, csak hogy érezd, milyen az, amikor egy liberális, nemzeti érzelmű, katolikus meleg férfi, aki nem mellesleg ragyogó intellektus, gondozza, ápolja azt a kultúrát, amelyet te sajnálsz a Pride-osoktól (József Attila ürügyén). Vagy Árvai Pétert, aki megtehetné (sőt, a nagyvilágban előnyösebb is lenne neki), hogy a svéd hátterével büszkélkedjen, ehelyett a magyar állam országimázsához adja a nevét, örömmel, büszkén.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.13. 12:38:04

@Homo Criticus:

""Olyanok vagytok, mint a cigánybűnözők" - hm?"

Ezzel mi a bajod? Van cigánybűzözés? Van. Vannak jelegzetesen a cigányokra jellemző bűncselekmények? Vannak. Akkor nem rasszizmus beszélni róla, max. egy vérlibsi szemében. Az vagy?

Persze tagadhatod, de a tények attól még nem változnak.

"Kétségbe vonom, hogy egy integris meleg férfi, legyen bár konzervatív vagy liberális vagy baloldali vagy nemzeti vagy keresztény vagy ateista, saját magát ilyen megvetéssel legyen képes kezelni."

Ezt a megvetést csak te olvasod bele. Innentől az érvelésed további része irreleváns.

"hadd fogjalak kézen, és vezesselek vissza"

Fogd kézen a buzipajtásodat, ne engem.

"savrola {2015.07.12. 14:02:40} bejegyzéséhez, amelyet azzal az érvelési trouvaille-jal sikerült lesöpörnöd az asztalról, hogy bizonyára savrola is vonult a Pride-on."

Savrolával én nem vitatkozom, nem megyek bele az ő jellegzetes ballibbancs vitastílusába. Ha Ha velem vitatkozol, akkor ne akarj más fogadatlan prókátora lenni.

Homo Criticus 2015.07.13. 12:38:06

@robertdani: „egy társadalmi szempontból felelősen gondolkodó meleg férfi számára sokkal fontosabb, hogy a nemzete, a széles társadalom számára mi a jobb, minthogy olyan „jogokért” kapálózzon, melyeknek befogadására és gyakorlására születésénél fogva nem alkalmas sem fizikai, sem lelki értelemben” - öngyűlölet: a többségi(nek vélt), kirekesztő, tájékozatlan társadalom nézeteit magáévá tevő ember igyekezete helyrebillenteni azt a kognitív disszonanciát, amely a bevett(nek vélt) álláspont (a melegek nem normálisak, a melegek nem képesek gyermeket nevelni, a meleg nők nem képesek gyermeket szülni) és a saját tapasztalata (én is vágyom családra, én is pontosan ugyanúgy tudok szeretni, és egy házasságban ugyanolyan hűséges tudnék maradni az azonos nemű páromhoz, mint a heteró párok) között feszül.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.13. 12:42:59

@Homo Criticus:

"Ajánlom figyelmedbe Nádasdy Ádám magyar nyelvről szóló teljes munkásságát"

a.te.ervelesi.hibad.hu/mazsolazgatas

Homo Criticus 2015.07.13. 12:44:07

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Utoljára szólok hozzád, mert az érvek lepattognak a büszke tudatlanság és vak elfogultság páncéljáról. Először is: nem vagyok savrola fogadatlan prókátora, épp ellenkezőleg, én használtam fel az ő bejegyzését, amely taccsra vágja az összes buta, bornírt fröcsögésedet. Másodszor: nem érzed úgy, hogy a cigánykérdés bevonása és a "roma polgárjogi harcosok" idézőjelbe tétele rasszista elem volna a Pride kapcsán? Mégis, mi köze a kettőnek egymáshoz? Jönnek majd a melegbűnözők? Vagy aki meleg, az már majdnem cigány? És a cigányozás nem rasszizmus szerinted? Akkor azt hiszem, fogalmad sincs az elemi logikáról. Harmadrészt: az öngyűlölethez már az imént beidéztem a vonatkozó passzust, kiegészítve annak pszichológiai hátterével. Szerintem elég világos a képlet.

Te nem érvelsz, csak kötekedsz, ha pedig a kötekedésednek nem ül fel valaki, akkor személyeskedsz és köpködsz. Lehet így is. Csak nem érdemes. És nem miattam. Nekem olyan mindegy. De a te életed lesz ettől silányabb.

Ja, és nekem nem fontos, hogy enyém legyen az utolsó szó, úgyhogy nyugodtan ballibbancsozzál, búzázzál, cigányozzál még egy kiadósat, ígérem, nem fogok rá válaszolni.

Homo Criticus 2015.07.13. 12:46:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mazsolázgatás ám az a.p. Példákat hoztam (még csak nem is egyet) arra, hogy amit a cikk szerzője hiányol, az már létezik, csak körül kellene nézni. Egy kategorikus tagadást egyetlen ellenpéldával is cáfolni lehet, ha nem tévedek. Az én egyetlen retorikai hibám, hogy egyáltalán komolyan veszem, hogy érdemes veled vitatkozni.

_Cettina_ 2015.07.13. 13:12:36

@savrola: Na és hogyan, honnan szerez gyereket? Szalmából bábozik? Örökbefogadásnál helyesen az egészséges férfi-nő= apa - anya kapcsolatokat részesítik előnyben, nem az egyneműekét.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.13. 15:30:41

@Homo Criticus:

"Utoljára szólok hozzád"

"Mazsolázgatás ám az a.p."

Ajjaj, segget csináltál a szádból. :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.13. 15:34:45

Cigánybűnözés:

index.hu/belfold/2015/07/13/ezt_a_ferfit_keresik_a_vaci_uti_lovoldozes_miatt/

Már ránézésre is kiköpött cigány a pasi, lehet ballibbancsozni azzal, hogy a cigánybűnözésről beszélni rasszizmus. Az igazság semmilyen -ista, így nem is rasszista.

sivatagi n. 2015.07.13. 19:10:35

@Homo Criticus: "kínos, ámbátor mulatságos látni az utolsó rúgkapálásaitokat."

Éééés igen, megérkezett a bukott libsik jellegzetes figurája, az agresszív kismalac. Mesélj, ezen a héten hányszor fog megbukni a Fidesz kormány, miközben az utolsókat rúgjuk? :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.13. 20:57:04

@sivatagi n.:

"miközben az utolsókat rúgjuk"

:D

Naponta rúgjuk a libsibolsit, másnap mégis jön az adagjáért, Mint a viccbéli vadász a medvéhez.

_most_ 2015.07.13. 22:24:11

nem értem kit zavar, ha évente egyszer felvonulnak a melegek, tényleg lehetetlen ezt kibírni. Másik meg pont a nemzeti érzelműek beszélnek arról, hogy melegnek lenni nem érdem, miközben ők büszkék arra, hogy magyarok, ami szintén nem érdem, csak származás. Mindig jót nevetek a jobboldaliak egyszerűségén :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.14. 07:00:18

@Schindler Pistája:

"büszkék arra, hogy magyarok, ami szintén nem érdem, csak származás"

Libsikém nem fogja, hogy nem az az érdem, ha valaki magyarnak születik, hanem az, ha akként nő fel és hazája, népe, nemzete érdekben cselekedve él.

De libsikém nem az eszéveé, hanem a farkával és az ánuszával gondolkodik. Hiszen az sem szégyen, ha valaki homoszexuálisnak születik, nem tehet róla. Az viszont már szégyen, ha ezért lesüllyed oda, amit e poszt is elítél.

Tyto Alba 2015.07.14. 09:34:21

@Homo Criticus: Igen, te találtad meg azt a szót, ami nekem nem jutott eszembe: öngyűlölet, ez jön le belőle, a valakikhez (mindenáron) tartozni akarás vágya és ennek érdekében a másikba is képes beletiporni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.14. 11:30:38

@imperial:

"végre lehet látni a csendes, normális homoszexuálisok véleményét"

Akikkel mellesleg soha senkinek nincs és nem is volt baja Magyarországon.

qccosspajti 2015.07.14. 13:50:21

1: hogy jön a szerző ahhoz, hogy magyar embereket kérdőre vonjon a téren, hogy Magyarországon egy magyar költőtől idéznek, ráadásul teszi mindezt egy orbitális hazugságba csomagolva! - "tombolnak!”

2: hogy jön a szerző ahhoz, hogy bármiféle kijelentést tegyen arról, hogy én születésénél fogva nem vagyok alkalmas bárminek is a gyakorlására sem fizikai, sem lelki értelemben?

3: a szerző teljesen értelmetlen párhuzamokat von: 2015-ben Magyarországon hány embernek csorbulnak a jogai azért, mert hazafi, vagy éppen mélyen vallásos, és hány embernek azért, mert meleg?

4: a szerző nagyon büszke a privát coming out-jaira, és ez így van rendjén. minden bizonyára az is nagy elégedettséggel tölti el, ha nem mer beszélni kollégáinak arról, hogy pontosan kivel is töltötte a nyaralását.

5: egy bizonyos szó jelentésén lovagol, ezzel is bizonyítva azt, hogy ő mennyivel okosabb annál a tömegnél, amely mellesleg az ő jogaiért és jobb életéért is próbál tenni valamit. Ócsárolja azokat az embereket, akikhez hasonlóakat pár évtizeddel ezelőtt még rendőrök vertek félholtra azért, hogy ő most nyugodtan lehessen büszke meleg a biblia mellől, és írja meg ezt az ormótlan ostobaságot azért, hogy aztán a kommentekben mélyen megérthessék őt azok az emberek, akik egy sorral később már arról írnak, hogy csak a f*szt meg az ánuszt tudja hajtani.

G.R.A.T.U.L.Á.L.O.K !

qccosspajti 2015.07.14. 13:51:47

@qccosspajti: ......születésemnél fogva...

Homo Criticus 2015.07.14. 16:08:36

@qccosspajti: Hát, ennyi. Nagyon jól összefoglaltad a lényeget, többet valószínűleg nem is érdemel a cikk. (A téma igen.)

Meglehet ott se vótam 2015.07.14. 16:16:56

Gratulálok a szerzőnek, több ilyen bátor és kulturált kiállásra lenne szükség az értelmes melegek részéről. Mutassátok meg, hogy a felvonuló provokátorok nem képviselnek benneteket.

Békési Szilva 2015.07.28. 14:08:00

Nincs olyan hogy meleg közösség. Mint ahogy hetero közösség sem létezik.
Ez az egész nem más, mint kísérlet a társadalom fragmentálására. Ne hogy véletlenül egy tömböt alkossunk, nem, nem! Oszoljunk csak egymással civakodó, kis szektákra, az a jó!
Ennek érdekében a nemzeti identitást támadni kell, és mindenféle mikroközösség identitását kell a helyébe állítani!
Meleg, bölcsész, náci, rocker, rapper, balos, libsi, teljesen mindegy, a lényeg, hogy minél többféle legyen, és egymással minél ellenségesebb! Ez a felforgatás.
www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
süti beállítások módosítása