Egy nemzeti érzelmű meleg férfi nyílt levele a felvonulókhoz II.

pride_2.jpgEgy évvel ezelőtt írtam meg homounortodox véleményemet a 20. meleg böszmeség napi tombolással kapcsolatban ide a Jobbegyenes blogra. A rá érkező olvasói kommentek bizonyították számomra (no, nem azok, amelyek nem hitték, hogy személyem és írásom nem csak zsurnalisztikai trükk), hogy az emberek nagy része igenis nem homofób, hanem csak a normálisabb melegekhez hasonlóan egyszerűen ki nem állhatja a kreténeket. A legtöbben igenis tudnak nagyfokú tiszteletet tanúsítani az olyan homoszexuálisokkal szemben, akik konzisztens érveket felsorakoztatva ugyanúgy rühellik a nyomuló, erőszakos és bélyegeket osztogató buzipropagandát, mint az azok, akik éppen emiatt a visszataszító magatartás miatt nem nézik jó szemmel a belvárosi világörökség-gyalázást.

Ti tudatlan játékszerei vagytok valaminek, ami viszont pontosan tudja, mire használ benneteket. Akik ma a világ nagy részét és benne Európát uralják, azoknak nem érdekük az olyan erős nemzetállamok létezése, amelyeknek polgárai múlhatatlan értékek köré szervezik életük mozzanatait. Az értékiránytű nélkül lézengő tömegek könnyebben irányíthatók a plázákba, könnyekben ösztönözhetőek felesleges árucikkek fogyasztására, könnyebben ültethetőek le aljas tévéműsorok bámulására, könnyebben közvetíthetőek feléjük olyan politikai tartalmak, amelyekkel egyébként nem értenének egyet. Ők, ti ugyanis az előzőkkel ellentétben már nem érték-orientált fogyasztók vagytok, hanem olyanok, amilyenekké formálni akarnak titeket: önzők, nemtörődömök, egy nemzet iránti közösségi felelősségérzet tekintetében számba vehetetlenek.

A buzi-iparban korunk ideológiai ipari forradalmának gyárosai számára csak a profit számít, és már jól látszik, hogy a hanyatlófélben lévő európai kultúra nagy árat fog ezért fizetni. Ugyanolyan veszélyes és értéktelen ez, mint a lelkét vesztett nyugat ihlette vadkapitalizmus okozta kóros torzulások társadalmainkban. A buzi-ipar globális franchise-láncolatának szellemi gyáregységei annál nagyobb profitra tehetnek szert, minél eredményesebben végzik el a nyugati társadalmak hosszútávú túlélését jelentő értékek destabilizálását. Ez nyitja meg ugyanis az utat a széles tömegek még hatékonyabb manipulálása felé. A sok egyéb más mellett ennek a folyamatnak vagytok ti is az eszközei.

A liberalizmus buzi-iparának kétségkívül legötletesebb marketingfogása, hogy ezt, a társadalom széles tömegei értékrendjével szöges ellentétben álló tömegrendezvényt megpróbálja úgy becsomagolni, hogy ez egy trendi, szexi, vidám közéleti utcai zsúr. (És itt aztán minden rendű-rangú progresszív személyiségnek ott a helye, ha nem akar lemaradni a libsi buksisimogatásról!) Olyannak hazudják ezt a rendezvényt, ami píszi lazaságot, örömet, jó hangulatot közvetít, ám ami mögötte húzódik, leírhatatlan veszélyeket rejt magában.

Eredetileg nem akartam pártpolitikai húrokat is megpendíteni, de egy mondat erejéig nem állhatom meg: az álszabadságharcos, jólmegmondjukbrüsszelnek Orbán-kormány szóban nagyokat keménykedik bárkivel az európai porondon, ha itthon politikai hasznot sajtolhat ki belőle, de láss csodát, a prájdot bizony nem volt mersze betiltani. Mitől fél? Hogy juj, nehogy homofób legyen? Igen, ez ma már legalább az antiszemitizmus skarlátbetűjével azonos ódium! Az állandó liberális mellébeszélés és szándékos lényegnemlátás egyik legékesebb példája az a magatartás, amely a homofóbnak tart mindenkit, aki eldörmög egy nem polkorrektnek kikiáltott félmondatot, vagy más módon ad hangot nemtetszésének. Márpedig, ugye, ez tilos - persze ettől azért automatikusan az alagsori raktárba kerülhetnek az osztálytermek falairól a feszületek, ha Abdulka elsős lesz. Egy progresszív européer számára közéleti öngyilkosság lenne bármi rosszat mondani a szexuális forradalmat követő generációk szent teheneire, a homoszexuálisokra, és az egyéb, a magukat kínjukban egyre nevetségesebb rövidítésekkel önmeghatározó idiótákra. Ezzel ellentétben azonban olyan kifejezésről, hogy heterofóbia, hallani sem akartok, mert a nagy liberó eurokánon szerint kizárólag a gonosz többség bánthatja a szegény kisebbségeket, ha viszont a kisebbségek gúnyolódnak és gyalázkodnak mások értékein, azt elintézitek egy „hö-hö, hát igen, ez is egy vélemény”-szintű vállrándítással. Zsigeri automatizmussal szeretitek osztogatni ezt a jelzőt, de fel vagytok háborodva, vérig vagytok sértve és értetlenül hápogtok, ha valaki gyomorforgató gusztustalanságnak tartja azt, ahogyan nemzet-és keresztényellenes provokációval felérő performanszokkal nyomultok az Andrássy úton. Szegény Andrássy Gyula gróf! Ha tudta volna ez a nagyszerű államférfi, hogy mivel fogja a hálás magyar utókor meggyalázni a nevét… Bár lenne rá számos ötletem, még nem teljesen, de örvendetes számban megfogyatkoztak azok az utcanevek hazánkban, amelyek névadói méltóak ahhoz a szellemi magatartáshoz, amivel ti és szekértolóitok igyekeztek leszámolni a veletek kritikusokkal szemben.

A Keleti Keresztény Egyházak Németországi Központi Tanácsa megállapította, hogy a nagy többségében illegális bevándorlókat és kisebb részt menekülteket elszállásoló németországi befogadóállomásokon tömegesen fordulnak elő olyan esetek, amelyek alkalmával muszlim bevándorlók inzultálnak szóban és tettleg a szállásokon velük egy fedél alatt meghúzódó keresztény vallású menekülteket. Igen, ott, az elvileg keresztény gyökerű Németországban, ahol befogadják őket. Mindeközben telezengték az álhumánus liberális fanfárok a teljes európai médiát: milyen jófejek a németek, ugyanis a szexuális kisebbségekhez tartozóknak külön szállást biztosítottak, nehogy atrocitások érjék őket. És hogy miért lehetséges mindez, és miért nem tették lehetővé a hatóságok, hogy a nyilvánvalóan veszélynek kitettet keresztény vallású menekültek szintén külön szálláson tudják nyugovóra hajtani a fejüket? Mert nem firtathatják senki vallási meggyőződését, ám a melegeknek és egyebeknek kijárt a megkülönböztető figyelem. Ezeknek a mérhetetlenül kiszolgáltatott keresztényeknek a sorsa hivatalból nem érdekli Európa első számú tényezőjét.

Döbbenetes, szégyenletes és engem mélységesen elszomorít, hogy a ma Európája engem előbb védene meg homoszexuálisként, mint hívő keresztényként.

És ez mutatja, hogy itt már régen nem ti vagytok a kisebbség. Hanem a hazájáért és a kontinensért felelősséget érző, a társadalom nemzeti-keresztény értelmiségi lényeglátó része – hát még az, aki ilyen, és még homoszexuális is, mint én… Nagyhatalmú, infernális trendek támogatnak titeket, minden a ti jogaitokról szól, ami erőszakos és erőfölényes támogatást kap a bevándorlók bűncselekményeit elhallgató liberális médiumoktól, annak érdekében, hogy a társadalom széles köreiben veletek (és nem velünk!) szemben jogosan megmutatkozó utálat mérséklődjön. A buzi-ipar reklámterméke annak a képnek a sulykolása, hogy ti vagytok a happy kisebbség, aki annak ellenére tud örülni és bátran kiállni a „jogaiért”, hogy a retrográd mucsai heteró többség szörnyű megvetésének közepette kell ilyen páratlan jogfosztottságban léteznie! De hát tényleg kisebbség az, amely képes - folyamatos erőszakos nyomulással, az ellenfelek lejáratását (homofób az egyház, a nemzeti-konzervatív politikus, az igazságszolgáltatás stb.) kilátásba helyező - piti zsarolással érvényesíteni az akaratát a többség felett?

Végezetül, hadd mondjak még valamit, arról, hogy homoszexualitásom nyílt felvállalásának mind ezidáig való elmaradása miatt miért nem érzem magam mégsem gyávának (de azért „büszke” sosem leszek rá!) Nektek mondom, a melegfront hisztérikusan követelőző élharcosainak, akik évről évre megszervezitek ezt a számomra is undorító felvonulást, nektek, akik az „érdekképviseletre” a szexuális kisebbségek széles köreitől egyáltalán semmilyen legitim felhatalmazással nem rendelkeztek, hogy sokunknak miért kínos és szégyellnivaló ma Magyarországon felvállalni a homoszexualitásunkat: miattatok.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr998862234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.07.02. 18:01:44

Oda kell csapni kőkeményen, mert különben ők csapnak le ránk.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2016.07.02. 19:13:04

akkor vona már nem tiltaná be a prájdot, mer a jenkik megharagudnak?

www.youtube.com/watch?v=jnYmyxQSWDM

ahogy már a tv2-öt se rombolná le, és simicskát se számoltatná el.

kkbk.blog.hu/2016/05/26/novak_miert_nem_lehet_simicskat_elszamoltatni

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2016.07.02. 21:11:19

mi az hogy Buzi-ipar?

na vigyázz nehogy kirúgjon az asszony, mármint vona felesége, vagy vona. már nem menő a jobbikban az ilyen szöveg.

bontottcsirke 2016.07.04. 07:06:04

Igen, ezt eddig is tudtuk. Inkább az oktatásba kéne vámpírírtó papokat becsempészni, mert ha ebben libidemiben nőnek fel a gyerekek itt hángöriben akkor nekünk reszeltek.

Jorgos Vadefakisz 2016.07.05. 20:35:43

Hát ez nagyon érdekes volt! Íme egy "rasszista homokos siráma a hanyatló liberális nyugat hullámai közt vergődve. Szánalmas.

bontottcsirke 2016.07.08. 06:52:29

@fuck_a_but: írjál blogot te is hadd fikázzuk!

Veridicus76 2016.07.14. 21:23:38

A szexualitás magánügy.
Ha természetellenes, beteges, akkor pláne. Akit ilyen hajlammal vert meg a sors, viselje méltósággal a betegségét.
A deviancia reklámozását, magasztalását büntetni kell, a normális embereket provokáló szélsőséges aberrált szubkultúrát, mely rá akarja erőszakolni gyomorforgató betegségét mindenkire, amely minden masírozása során jogsértések sokaságát követi el (kiskorú veszélyeztetése például), és amely a homoszexuálisok összességén belül egy gazember kisebbség, el kell tüntetni az utcákról.

Albu 2016.07.14. 23:42:16

Kiváló írás. A kommentek fele irreleváns. Csak a szokásos. Jó a blog! ;)

Tucker Crowe 2016.07.15. 10:47:18

Remek írás, akárcsak a tavalyi, de a gyanúmat továbbra is fenntartom, hogy nem valódi homoszexuális alkotása...

baviki 2016.07.25. 22:55:34

Nagyon igaz, amit a szerző leír! Nézzétek meg: Imák Bobbyért c. filmet, a film témája egy meleg fiú tragédiáját mutatja be, akinek édesanyja a nemelfogadást megbánva, emléket próbál állítani fiának a melegfelvonulások létrehozásával... A mai budapesti pride szerintem ennek az emléknek is a megcsúfolása...
süti beállítások módosítása