esze.jpgJókora diplomáciai botrányt okozott Orbán Viktor múlt heti kijelentése, miszerint nem kér a német lovasságból. Kemény választ adott, szavai elsősorban a német szociáldemokratáknak szóltak, akik szívük szerint még az EU-ból is úgy kivágnának minket, mint ahogyan az a macskával szokás. Legnagyobb szószólójuk a még 57 évesen mindig az érettségi vizsga előtt álló EP elnök, Mártin Schultz. A hazai baloldalnak és liberálisoknak persze jól jött a kardcsörte, rögtön rácsaptak, mint gyöngytyúk a takonyra. Nekik minden nap karácsony, amikor külföldről kritizálják a kormányt.

De valójában mi is a bajuk a németeknek? Tényleg a demokratikus értékek miatt aggódnak? Fenét! Annyi történt csupán, hogy 2010-ben a vezetőváltáskor a „Magyarország" nevű kaszinóban lecserélték a vörös inges korrupt, a vendégekkel is összejátszó krupiékat. Majd szépen hozzáláttak kihajigálni a német, osztrák és különböző nemzetiségű vendégek egy részét, akik eddig bármire fogadtak, valahogy mindig bejött, ezért szerettek itt játszani, és most ezért nem nagyon akaródzik odébbállni. Bizonyos asztalokhoz még leülni sem lett volna szabad hagyni őket, ez történelmi bűn volt.  

Ha valóban érdekelte volna a Nyugatot a magyarországi demokratikus értékek megvédése, akkor már 2002 és 2010 között, a XXI. századi Tanácsköztársaság alatt felemelték volna a szavukat és heves kritikával illeték volna korunk Kun Béláját, Gyurcsány Ferencet. De ez elmaradt, mert amíg Ferenc, később pedig Gordon vezette a kaszinót, addig nyugodtan lehetett játszani és rendre tömött pénztárcával távozhattak esténként a kártyaasztaltól. A teremszolgáknak egy forint jattot nem adtak soha, csupán a vezetőségnek kellett visszacsurgatni valamit, a többit pedig szépen haza lehetett vinni.

De érdemes azt is megnézni, hogy mi történt a kaszinóban a vezetőváltás után. Kidobták a német grófokat, helyüket pedig Simicska, Nyerges és társaik személyében a magyar oligarchák foglalták el. Az eleinte bizakodó kisnemesek alig-alig ülhettek le a „földbérlet” és egyéb nagyobb tétű asztalokhoz, az itt található székek ugyanis a zöldbáróknak voltak fenntartva. A közönséges magyar kisiparosokat az alacsony tétű „Trafik” feliratú asztaltól szorították ki, és a teremszolgák továbbra sem kapnak jattot. A közönséges zsellérek pedig csak csóválják a fejüket, magukban morogják: nem erről volt szó. 

Tehát a Nyugatnak nem az a problémája, hogy Magyarországon veszélyben van a jogállamiság. Arra tesznek magasról, az a gondjuk, hogy sérültek az eddig busás hasznot hajtó üzleti érdekeik. Szívesen megszabadulnának az utóbbi időben újra a vonakodó csatlósállam szerepét eljátszó jelenlegi kormányzattól. A közönséges gyalogosok pedig, a nagyon rossz és a kevésbé rossz között választhatnak. Nem nagy kilátások…

Jurenkó Ferenc

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr125312777

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A német bárók és a magyar oligarchák harca 2013.05.22. 17:39:02

Kidobták a német grófokat, helyüket pedig Simicska, Nyerges és társaik személyében a magyar oligarchák foglalták el.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsentrisvihák 2013.05.22. 17:18:31

Némi pontosítás: A zselléreket ugyanúgy nem engedik be a kaszinóba, ahogy eddig, és max. a bejárat előtt koldulhatnak, ha épp el nem csapják őket a zsandárok.
A teremszolgák pedig nagyon is sok jattal a zsebükben lófrálnak föl-alá, a vezetőségváltás, a vendég-, és krupiécsere ellenére is...
Ja, és persze a "legmegbecsültebb" ""vendégek"" kongresszusa továbbra is a belső, mindenki mástól elzárt szalonban verheti a blattot az igazán zsíros tételekre, ugyanúgy, ahogy eddig.

kacsa232 2013.05.22. 18:42:56

@Dzsentrisvihák: "A zselléreket ugyanúgy nem engedik be a kaszinóba, ahogy eddig"

Ezzel nem értek egyet!

Szerintem igenis beengedték a zselléreket is a kaszinóba,na nem a rulett asztalhoz a nagy terembe,hanem a villogó nyerőgépekhez+a félkarú rablókhoz,a külső terembe,a talponállóba(lásd járási hivatalvezetők,földosztás,trafikok):)

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2013.05.22. 19:36:15

Hatalmas pluszpont a szerzőnek, hogy végre megfelelő keretrendszerben látja a dolgokat. Ez pedig a feudalizmus, amely még mindig tombol idehaza.

Még egy dolog, ami kimaradt a cikkemből anno, az elmúlt pár napban jöttem rá:

Az erős állam egyben egységes társadalmat is jelent. Ahol az erős, egységes állam hiányzik, ott külföldi érdekek mentén szerveződő szubkultúrák jelennek meg.

A történelem során az utóbbi 500 évben sosem volt nálunk erős, önálló magyar államiság, következésképpen egységes magyar társadalom sem. Csupán ugyanazt a nyelvet, beszélő, de láthatólag mégis külön világokban mozgó néptöredékek.

A híres "turáni átok" egy nagy kamu: egységes magyar államiság hiányában, habsburg-pártiak, török-pártiak mit csináljanak? hát persze hogy csak veszekedni tudtak. Tudatalatt mindegyik szégyellte egyébként, hogy külföldi hatalom szolgájaként tud csak megjelenni, hát annál hangosabban ordibált.

Ez megy már ebben az országban 500 éve: külföldi hatalmak lakájai kiabálnak egymásra kígyót-békát. Ennek feloldásának egyetlenegy módja van: egy önálló magyar hatalmi központot szervezve, a nemzetárulók, a haza alattomos és megátalkodott ellenségeit mindenáron eltávolítani a magyar akarat útjából.

"88.Honnan, vagy kitől várhatjuk hazánk mai siralmas sorsának jobbrafordulását?

Nem a szörnyű helyzetünkkel való megbékéléstől, mert ez egy volna a halál gondolatában való megnyugvással; nem a nagyhatalmak támogatásától és pártfogásától, nem a bennünket körülgyűrűző utódállamok szétbomlásától, - hanem egyesegyedül mimagunktól, a magunk erejétől; attól a rendíthetetlen meggyőződéstől, hogy az életének megmentésére, tehát a legszentebb célra tömörült és eggyé lett magyarság, az egységes magyar nemzet, a saját két karja erejével is meg tudja fordítani a sorsnak ránknézve végzetes irányba lendült kerekét.

89.Hogyan kell megszereznünk s biztosítanunk a hazánk felszabadítására szükséges nemzeti erőt?

Erkölcsi megújhodással, egész nemzeti erkölcsünknek gyökeres megújhodásával: a munkás hazaszeretet, komoly kötelességérzet, a magyar nemzeti öntudat s általában: a magyar élniakarás teljes kifejlesztésével. Nemzeti erőnknek kifelé irányuló kifejtése azonban csakis belső viszonyainknak szilárdságán és biztonságán alapulhat.

90.Mi szükséges az erkölcsi megujhodás megteremtéséhez?

Belső rend és fegyelem: tehát a kormányzat részéről a megélhetés lehető megkönnyítése, a nemzetet szegényítő bankok s az idegenlelkű sajtó becsületre tanítása; minden polgár részéről: önzetlenség, lemondás, szigorú takarékosság és tűrnitudás; mindkét részről pedig a hazaszeretetnélkülieknek, a nemzet alattomos és megátalkodott ellenségeinek bármily áron való eltávolítása a magyar akarat útjából.

E szavakat 1928-ban írta egy piarista paptanár. Minden egyes szava szent igazság. Itt van végre az ideje, hogy végrehajtsuk, ami a magyar nemzet felemelkedésének talpköve, jövőjének záloga.

Vagy belerohadunk a feudális kiskirályok egymás és az igaz magyar érdek ellen folytatott propaganda-háborújába (hogy csak egy példát említsek: Széles, akinek saját újságja és tévéje van), vagy pedig egységes magyar nemzetállamot megalkotva szétcsapunk az úri muri vigalmas naccságosurai között, és mindenkire kötelező érvénnyel kiterjesztjük a Magyar Feltámadás ideológiáját.

Konkrét dolgokról írtam már sokszor sok helyen; most csak annyit, hogy a Vitézi Rend új magyar tartalommal való megtöltésével új követendő példát kell állítani a magyar fiatalok elé, ezt példát keményen meg is kell államilag támogatni, ennek révén a magyar génkészlet arra legalkalmasabb elemeiből egy új, fiatal, egészséges, a feudalizmus rothadt bűzétől, korrupciójától és kilátástalanságától mentes nemzedéket felnevelni!

A történelemben csak előre lehet menni, hátra soha. Vagy beledöglünk az egyéni önzésbe és egymás taposásába a húsosfazékért folytatott harc során, vagy pedig a minden ízében rothadt és hazaáruló bandát takarítjuk el a fejünk fölül, és végre a magyarság történetében először, egységes és erős nemzetállamot teremtünk.

Dzsentrisvihák 2013.05.22. 20:11:46

@kacsa232:

Nono, azokhoz a gépekhez (sőt, egyesek már komoly kártyaasztalok! trafikot nem dob csak úgy Pablo, a félkarú rabló) nem zsellérek, hanem dzsentrik kerültek. Nagy különbség! Oda az kapott zsetont, aki minimum a szolgabírákkal parolában áll, de a tutibb játszmákhoz már ott sem ártott a mágnás ismeretség.
A nincsteleneket pedig az "akinek semmije sincs, az annyit is ér" filozófiájának jegyében, bizony most sem engedik be. Aki nem hiszi, járjon utána...

Régi Péter 2013.05.23. 06:46:33

Szemléletes metafora, amivel a szerző él. Magam is így gondolom, habár én egy másikat dolgoztam ki. Egy hajléktalan (metaforámban az átlag magyar) még mindig jobban "örül" ha télen az utcán 0 fok van (fidesz), mintha -10 lenne (mszp). Ez van.

kacsa232 2013.05.23. 10:40:13

@Nemzetstratégia: te most ha jól értem a jobbikban látod a felelmelkedés zálogát?

A jobbik számomra akkor szerepelt le,amikor előhozták a tiszaeszlári vérvádat a parlamentben,aszem egy éve.(2012-ben,amikor 11%-os a munkanélküliség+kb 2-300.000 ember kivándorolt,akkor egy ilyen témát felhozni,fimoman fogalmazva is idiótizmusra vall)

+ amikor egy Tóth Péter nevű megyei elnök azt mondta,hogy a cigábnyok elveszik a magyarok elől a munkát:)))

A pontot az i-re pedig a közelmúltban nyilvánosságra hozott képviselői költségtérítés igénylés tette fel,ugyanis a TOP 5 legnagyobb költségtérítést igénybevevők sorában 2 jobbikos is van...

Tehát nekem ebből az jön le,hogy ők se lennének azok a megváltók,akikre vár a magyarság 500 éve...

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2013.05.23. 14:12:14

@kacsa232: én elsősorban a nemzetállami létben látom a felemelkedés zálogát. amennyire a Jobbik ezt képviseli, annyira látom a Jobbikban is.

Lehet hogy nem ők a 'megváltók' hanem csak előjelei a 'megváltóknak' persze lehet hogy tényleg ők a megváltók, különösen ha fel tudják fogni, hogy egy ütőképes magyar nemzeti ideológiára van szükség, amelyből egységes és erős nemzetállam következik.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.23. 15:09:36

Mit számít, hogy van e érettségije Schultznak??

Nyáry Pál 2013.05.23. 15:12:56

Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy még mindig van olyan épeszű ember ebben az országban, aki a jelenlegi kormány maffiát megszégyenítő ténykedését látva (nyugdíjpénzek lenyúlása, földek saját kézre játszása, a trafikmutyi stb. - csupa olyan dolog, amiért egyenként is le kellett volna mondania az egész gyülekezetnek), még mindig az "elmúltnyócév"-re mutogat. Én megértem, hogy egy alapvetően jobboldali beállítottságú ember más szemüvegen át látja ugyanazokat a történéseket, de úgy látszik a jobb oldalra egységesen jellemző a tények totális figyelmen kívül hagyása. Szintén szívesen látnék egy tényszerű fejtegetést a Bajnai kormány kritikájáról, mert az én tudomásom szerint bő egy év alatt a szakadék széléről rángatták vissza az országot.

szanisz 2013.05.23. 15:22:04

Te szerencsétlen buta, megtévesztett poosztoló.

Simán beszopod a kormány narratíváját, kritika nélkül. Nézd már meg, hogy eközben simán tövig nyelünk a német multiknak , talán árnyalja a buta történetértelmezésed.

Nincs nemzeti oligarchia, meg nem nemzeti. Simicska nem fog érted többet tenni, mint egy német milliárdos.

Sokat elmond a kormányunkról, hogy egy német választási vita részeként egyáltalán felmerülhet Magyarországának kizárása.

Merkel nem söpörte félre a feltevést, egyszerűen azt mondta, van okosabb megoldás, pedig ő jobboldali politikus, nem "ballib", ugyebár?

high up! 2013.05.23. 15:23:26

@Nyáry Pál:

Ezek, akik még mindig kitartanak a fidesz mellett, még a komcsiknál is ostobábbak. Szerencsétlen hülyék szerint csak fidesz meg ballibsi összeesküvés van. Pedig van más kategóriri is. Pl. POLGÁRI. Ebbe a kategóriába ez a két bunkó paraszt párt és híveik nem férnek bele. És ezt saját maguk is tudják.

Különbség már régen nincs a maszop és fidesz bunkók között, szinte egyesülhetnének is Új Kommunista Párt néven. Vezérük a felcsúti párttitkár fia. Alvezér a fajtiszta komcsi családból származó Kövér Lackó. KB tagok a volt MSZMP-s komcsik: Matolcsy, Hoffmann, Pintér, Martonyi, Bencsik Birkavezér András, Kerényi kultúrbugris Imre, na meg a komcsi rendszer egykori alázatos kiszolgálói: Schmitt Puli, Némethné és a többi elvtárs.

A maszopot meg fideszt, meg a mintegy három millió híveiket már rég ki kellett volna telepíteni valahova Szibériába. Ott nincs se EU se fasizmus se globális bankrendszer, így mindegyikük boldog lenne.

A maradékkal, akik ezáltal megszabadulnak ettől a két elmebeteg bandától, meg négy év alatt EU középerős országgá lehet válni. Csak ennyi múlik a siker:

Maszop-fidesz mentes övezetet kell létre hozni.

szanisz 2013.05.23. 15:24:05

@Nyáry Pál: Tudod, Bajnai kapcsán csakis a Wallisról tudnak beszélni... Tematizálás, az már megy Viktoréknak, meg a buta szavazóinak....Hogy közben szegényedünk, nő a szakadék? kit érdekel...

Szelid sunmalac 2013.05.23. 15:24:32

Igy van! Eleg a mocskos EU-bol, aki milliardokat ont ebbe a mintaorszagba es majd minden fejlesztes csak EU-s penzbol van! Rohadjanak meg mind! Inkabb jojjenek az azeriek, es viragozzek a kozos gazdasag!
A Merkel meg kulonben is fogja be, ha epp meg akar mindket vedeni! Nem kell nekunk semmi vedelem! Aki ved minket, az naci!

Adj gázt! 2013.05.23. 15:27:02

"Jókora diplomáciai botrányt okozott Orbán Viktor múlt heti kijelentése"

Az a különös, hogy nem a bőrkabátos Steinbrück elvtárs kijelentése okozott jókora diplomáciai botrányt. H. Kovácsnak, Mesterházynak nem fájt, hogy lovasságot akart küldeni náci elvtárs Magyarországra? A svájciak kikérték maguknak, amikor őket fenyegette meg a szarházi.

Adj gázt! 2013.05.23. 15:29:48

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

"Eleg a mocskos EU-bol, aki milliardokat ont ebbe a mintaorszagba"

Ja, utalványra váltja a magyar adófizetők készpénzbefizetését, aztán szétpályáztatja a saját cégeiknek meg az itteni kegyenceknek olyan dolgokra, amiből Kovács úr nem lát egy fillért sem, csak a csekkeket kapja.

"majd minden fejlesztes csak EU-s penzbol van"

Az EU előtt tudtunk a saját pénzünkből fejleszteni, akkor még építettük a járdát, nem kiharcoltuk. Most már az EU mondja meg, mire költhetjük az EU-s csöcsből visszakapott befizetéseinket.

Mesterlövész 2013.05.23. 15:41:45

@Adj gázt!: Fejleszteni az EU előtt sem tudott senki, az igazi gáz az, hogy ez most sem megy. Ami meg volt, az olyan is lett. Épp mint manapság.

ob.szerver 2013.05.23. 15:42:09

"heves kritikával illeték volna korunk Kun Béláját, Gyurcsány Ferencet."

Miért is nem illették kritikával korunk Kun Béláját? Lássuk csak...
- talán mert nem engedte át az ország irányítását a maffiának?
- talán mert nem bontotta le a jogállamot?
- talán mert nem akarta erővel átrendezni a tulajdonviszonyokat?
- talán mert az európai értékrendet követte és nem keleti autokráciáknak gazsulált?

Vagy talán mindez, együttesen?

Uva 2013.05.23. 15:49:10

meg mindig nem ertem miert erv a fideszmaffia mellett hogy az eeeemuuuuutnyooooceeev szar volt.

gomorra 2013.05.23. 15:49:51

Ja. Lecserélték a vörösinges krupiékat! Jól írod, igaz, igaz, szentigaz.

Egy szarjankóra.

Adj gázt! 2013.05.23. 15:49:59

@Mesterlövész:

Akkor mire kell az EU?

Mert ha elkúrjuk, abból tanulhatunk. Ha rosszul építettünk, építhetünk jobbat. Ha hagytuk, hogy meglopjanak, megakadályozhatjuk. De ha nincs semmihez sem jogunk, akkor nem tehetünk semmit, csak nézhetjük, ahogy szétszedik az országunkat, és még örülnünk is kell neki, hogy legalább jön ide valaki.

Az EU károsabb a Kádár-rendszernél. Akkor "kisembernek" kellett magad érezni, most meg már eltartottnak, segílyen élőnek, élősködőnek.

gomorra 2013.05.23. 15:50:54

@gomorra:
Egy hazudozó hülye kis picsa szarjankóra, akit egyesek álomférfinak látnak. Lelkük rajta.

Adj gázt! 2013.05.23. 15:51:12

Büszkeségre van szüksége az országnak, nem EU-s csöcsre, ami a látszattal ellentétben csak elszív mindent.

blah 2013.05.23. 15:58:43

ja hát lehet itt magyarázgatni meg önigazolást keresgetni de attól még nem csak a német szocdemeknek van baja orbánékkal és a demokráciafelfogásukkal... arról nem is beszélve, hogy a kormány stratégiája nem nagyon mondható sikeresnek, leszámítva persze a posztíróhoz hasonló egybitesek behülyítését, amiket itt erényként hoz fel a redves poszter az inkább álom...

Fejesrob 2013.05.23. 16:00:48

Teljesen egyetértek a poszttal.

Azzal együtt Orbánnak igaza van. Pld. most olvasom, extra bevételt értek el a bankok. Úgy, hogy gyakorlatilag nincs hitelezés.

Szerintem hülye az a magyar kormány amelyik nem nyúlatja le ezt a piacot magyarokkal.

Újraelosztás van, de mért gondolná bárki, hogy a mézescsuprokat azoknál kell hagyni, akiknek a ballibsik kiprivatizálták?

Fejesrob 2013.05.23. 16:03:14

@blah: Te egybitezel, aki simán elfogadja, hogy 2006. október 23-án nem volt gond a demokráciával, azzal, hogy nagyon udvariasan kitessékeltek pár Soros-gyereket a Fidesz székházból, pedig igen.

2010 óta hány tüntetőt vertek meg, fújtak szét, egyáltalán tiltották meg magát a tüntetést?

Előtte? Na ez a demokrácia fokmérője, nem pedig az, hogy kötelező Aushwitzba elmenni.

blah 2013.05.23. 16:08:35

@Fejesrob: oh bakker ezt mondtam volna? Mondom, hogy egy kicsit paranoiás vagy ettől a sok agymosástól mert még csak eszembe sem jutott ilyesmi. De nekem ne akarja már senki a fost a szarral összehasonlítgatni és ráfogni az egyikre, hogy az bizony jobb.

collateral collector (törölt) 2013.05.23. 16:14:32

A nacionalizmus a legszegényebb, legértéktelenebb emberek büszkesége. Arra büszke valaki, hogy magyarnak született? Nagyon gyenge, látszik, hogy semmit nem tett még le az asztalra. Kiröhögöm bárkinek a "nemzeti érzelmeit" ma már. Buta emberek szellemi maszturbálása, ennyi.

Ha pedig valakinek nem tetszik az EU: el lehet költözni innen, senki nem tart vissza :P

belekotty 2013.05.23. 16:18:02

@Fejesrob: "Na ez a demokrácia fokmérője, nem pedig az, hogy kötelező Aushwitzba elmenni. "
- Nem bírtad ki egy kis zsidózás nélkül, mi?

belekotty 2013.05.23. 16:18:50

@blah: Pedig a szarral sokkal könnyebb dobálódzni.

Dr. No 2013.05.23. 16:22:41

Buta, felületes poszt hasonló kvalitású szerzőtől.

Makkasz 2013.05.23. 16:24:09

"Busás hasznot hajtó üzleti érdekeik"

ÚRIIIISTEN!

Mi az a busás?
Minden üzleti érdek a profit, 2000 éve.

EOn 75% intézményi befektetőé, Suez 50%-a. Ezek befektetői alapok, nyugdíjalapok. Amiért élete során német nyugdíjas megdolgozott (+NDK felemelése), félrerakott, az van ezekben a cégekben. A német, francia, európai nyugdíjasokat és adófizetőket lopja meg a magyar kormány.

A nagy néemt és más eu cégek nem kispályások, és van lobbierejük. Sem törvénykezés, sem politiaki álláspont nem épül rájuk, főleg egyénileg, mint Moon. (banánköztársaságunkban még egyénekre is születnek törvények, lex barát, lex ellenség).

EU, polgári alapértékekbe rúg bele Magyarország, ami nem tetszik az ottani részvényeseknek. Nem tetszik az ottani adófizetőknek az sem, hogy miközben 2012-ben soha nem látott mennyiségű EU pénz érkezett Moora, rekordszintűre nőtt az államadósság, miközben kormány elherdált 10% GDP-nyi magánpénzt (manyup) és zuhan a GDP.

Igen, a német, eu politikus nem az erkölcs miatt aggódik, hanem választói elvesztése miatt. Moország már nem a "brüsszeli bürokráciával", hanem minden értéktermető, adózó EU polgárral harcol.

Szégyen gyalázat.

collateral collector (törölt) 2013.05.23. 16:29:54

@Makkasz: hívőket győzködsz? Kár az energiáért. Ha ők azt akarják hinni, hogy az EU a hétfejű sárkány, viktor pedig a jó herceg, akkor érvekkel semmire sem mész. Ők ebben hisznek, és kész. Ez egy vallás. Butaságra és frusztrációra épül.

Fejesrob 2013.05.23. 16:39:38

@belekotty: Ez miért zsidózás?

Nem igaz, hogy mindenütt ott van egy kibaszottul sötét, de annál éberebb faszfej.

Fejesrob 2013.05.23. 16:41:56

@ob.szerver: Neked nem tűnt fel, hogy az alvilág teljesen együttműködött Gyurcsányékkal? MSZP-seket fizettek.

Fejesrob 2013.05.23. 16:42:56

@Makkasz: A német politikus amiatt aggódik, hogy pár német érdekeltség ki lett cserélve magyarra.

kacsa232 2013.05.23. 16:46:18

@Nyáry Pál: persze,pofátlanság 2013-ban elmútnyócévezni,nade nehogy már a bajnaiék-féle baloldalban lássa egy épeszű ember is a megváltást...

Azért ne hülyéskedjünk már,hogy majd bajnait visszahozzuk,aztán kezdődik minden előről,mint 2002-ben. Jönnek vissza a Törökzsoltok meg a Kovácslászlók...

Akkor inkább koronázzák meg orbánt,és és jöjjön majd helyette a fia,gázsár!

100x inkább ezek a pöffeszkedő dzsentrik,mint bajnai-gyurcsány-dopeman féle zombisereg!

Fejesrob 2013.05.23. 17:04:40

@kacsa232: Hasonlóan gondolkodunk.

valaki senki 2013.05.23. 17:05:54

Azt gondolom, a poszt írója téved, vagy ferdít. Tudható, hogy ez ma a kormányzati kommunikáció, hogy minket csakis azért bántanak a csúnya gonosz EU-ból ( virítsd a lovét..közben) mert ráléptünk egyes gazdasági szereplők lábára. Bizonyára felfoghatatlan, hogy olyan demokráciákban, ahol annak alapjai több százéves múltra tekintenek vissza, VALÓDI megdöbbenést kelt, hogy egy ú.n minta rendszerváltóból ilyenné váltunk. Ahol a kormányfőnek ki kell mondani, tud enni késsel-villával. Ezek a többszáz éves demokráciák is tudtak/tudnak időnként idióták lenni, de meggyőződésük, hogy ez a létező világok legjobbika. Az itthoni, folyamatos erodálása a demokráciának, valós veszély, ami ellen felemelik szavukat, és tényleg ráncolják a homlokukat, hogy hol van ennek a vége? Nekünk meg folyamatosan növelik az ingerküszöbünket, és egyre durvább cselekedetekre/ tolvajlásokra is már vonogatjuk a vállunkat.Szisztematikus, -és elismerésre méltóan - profi móon szalámizva gyalogoltak végig kevés kivétellel, mindenki lábán. A kérdés az, hogy akiket átvágtak lűtják-e vagy szemet húnynak. Erre a kérdésre a válasszal, még egy évig várni kell. Ettől azonban, még nem az EU a hülye, gonosz összeesküvő!

room_101 2013.05.23. 17:11:01

Nyilván minden rosszért a másfajtájúak a hibásak, de mivel ezeket sosem fogjátok legyőzni, mindíg is szar lesz a helyzet, és emberöltőkig előre megvannak a stabil célkitűzések. Kb. akkor fognak a problémák ilyen hozzáállás mellett megoldódni, amikor Trianon problémája (sose) De van még ennél lejjebb is, hajrá magyarok!

belekotty 2013.05.24. 14:00:53

@Fejesrob: Már hogyne lenne zsidózás, te barom, amikor Auswitz kötelező látogatását mint demokrácia deficitet hozod fel?
süti beállítások módosítása