szamuraj.jpgSzegény, kirekesztett Józsika nem tudta feldolgozni a rasszista támadást, ezért roma szamurájjá képezte magát és kardot ragadott, hogy bosszút álljon mindazokon, akik felelősek a szegregációért.

Emlékeznek még Patai Józsikára? Ki ne emlékezne! Ő volt az a 15 éves cigány fiú, akit 2005-ben „egy szóváltást követően” a 21-es buszon keresztülszúrtak egy szamurájkarddal. A ballib megmondóemberek fröcsögő nyállal vetették rá magukat az ügyre, és anélkül, hogy annak hátteréről a legcsekélyebb információjuk lett volna, rasszista támadást kiáltottak.

Józsika védelmében a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége tüntetést szervezett a Moszkva térre, ahol Horváth Aladár, György Péter és Tamás Gáspár Miklós is beszédet mondott, utóbbi kijelentette, hogy Magyarországon tombol a rasszizmus, és ő nem akar fajüldözők között élni. A mesterségesen gerjesztett sajtóhisztéria hullámai a Parlament falát is elérték, még a miniszterelnök is megszólalt az ügyben.

Aztán jött a méretes pofáresés, amikor kiderült, hogy a szamurájkard másik végén álló elkövető, a két évvel idősebb Gyurcsa Mihály alias „Mortimer” szintén cigány származású. Az egyébként szektás családi hátterű Mortimert jogerősen 3 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték, TGM bocsánatot kért, az ügyet pedig – Tomcat és a Jobbik ellentüntetése mellett – gyorsan elsikálták.

Patai József sérülése egyébként annyira komoly volt, hogy életét csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően sikerült megmenteni. És mekkora szerencse, hogy sikerült! Józsika azóta szépen fejlett cigánybűnözővé hízta ki magát, 2007 decemberében már súlyos testi sértésért és garázdaságért állt a bíróság elé, és mivel volt már egy felfüggesztettje, 16 hónapot varrtak rá.

Hét évet kellett várnunk, hogy P. József újra hírt adjon magáról. Mint kiderült, sok honfitársunkhoz hasonlóan a jobb élet reményében ő is az Egyesült Királyság felé vette az irányt, de mosogatás helyett ő sokkal extravagánsabb elfoglaltságot talált magának. A brit rendőrség most szamurájkard birtoklásáért keresi, és mivel a fotója szerepel a Bolton News heti „Most Wanted” listáján, feltételezzük, hogy nem hagyományőrzési célból forgatta azt.

A helyzet egyértelmű: a szegény, kirekesztett Józsika nem tudta feldolgozni a rasszista támadást, ezért roma szamurájjá képezte magát és kardot ragadott, hogy bosszút álljon mindazokon, akik felelősek a társadalmi szegregációért. Esténként a Queen’s Parkban rejtőzik, és a semmiből lecsap a gyűlölet fehér fűzős, kapucnis apostolaira.

A ballib sajtó imádja mártír szerepbe helyezni a megtámadott romákat, egészen addig, amíg ők nem lesznek gyilkosok. Ha valamelyik külföldi portál lehoz egy manipulált cikket a magyar „szélsőjobbról”, megy a torzult szájszélű sopánkodás, hogy „Jaaaj, lejáratják Magyarországot a Nyugat előtt!”. De amikor cigány honfitársainkat magyar bűnözőkként körözik a Lajtán túl, hirtelen senkit nem zavar az imázsrombolás.

Sensei Jozsi pedig tovább szeleteli áldozatait, amíg egy arra járó brit rendőr nyakon nem csípi, és be nem rakják hűsölni a rács mögé. Vagy amire nagyobb esély van, kitoloncolják az országból, és fizethetjük mi a cella fűtését.

De legalább Magyarország hírneve nem sérül. A következő lejárató cikkig.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr366600467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esefe 2014.08.13. 13:25:43

Szegény kirekesztettek. A fene a ok rasszistába!:))

wallenberg88051005 2014.08.13. 13:35:38

A dolog szépséghibája, hogy a támadója is cigány volt, tehát nem rasszista támadás történt, hanem cigányok közötti kakaskodás.

Mensikov 2014.08.13. 13:46:54

Nem csodálkoznék ha Józsika Japánban bukkanna föl...és védelmet kérne merthogy már a szamurájokat is üldözik. Talán Japán befogadja...

Zöldpardon 2014.08.13. 13:57:22

Most mit szól ehhez Tamás Gáspár Miklós?

Veridicus76 2014.08.13. 14:13:11

Kár, hogy Mortimer nem végzett alaposabb munkát.

gabesz7004 2014.08.13. 14:43:53

Sajnos ezek lények az ottani médiában simán magyarként tűnnek fel, nem romaként, vagy amik valójában CIGÁNYként!

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.08.13. 15:12:45

@Zöldpardon:

TGM volt az egyetlen az egész ügyben, aki tisztességes volt: elismerte hibáját azonnal.

feri846 2014.08.13. 15:22:44

Igen a rohadt nácik miatt, kell szegény szamuRAJnak koborló roninként tengetnie életét.......

Ráérek 2014.08.13. 15:57:12

Kész röhej, hogy a ballib sajtó csak ma hozta le a hírt, holott kint volt már múlt hét közepén szinte az összes alternatív portálon... :)

xi00 2014.08.13. 16:14:11

@gabesz7004: ja, elismerte, majd pedig a következő lélegzetvétel után, s azóta is folyamatosan nácirasszistafaszistaellenes hisztériában fetrengve nyilatkozgat, mintha mi se történt volna... ez kábé annyira hiteles, mintha smitt pál "disszertáció írás erkölcstana" témában óraadó lenne az egyetemen

xi00 2014.08.13. 16:14:51

elnézést, az előző nem gabesznek ment, hanem a birkaembernek :)

2014.08.14. 10:28:07

@Veridicus76: Azt írták, hogy Mortimer jó útra tért.Kitanult valami szakmát is már azóta:)

geriszab (törölt) 2014.08.14. 11:54:45

Vajon TGM hol van most? Nem szólal meg?

Miért ne kel ki a fasiszta, rasszista, idegengyűlölő, náci, cigányokat elnyomó mocskos imperialista brit világbirodalom ellen?
Csak lapítanak a szobafilozófusok, szociológusok, amikor a kis védenceik nyilvánosan bebizonyítják, hogy az előítéletek valójában súlyos tapasztalatokon alapuló dolgok.

Amúgy a szamurájkard már nagyobb divat vagy 15 éve a cigányok körében, mint

Naponta röhögünk facebook-on karddal, viperával, pisztollyal és egy köteg pénzzel pózoló rejtett erőforrásokon. Pedig sajnos nem nevetni kellene őket, hanem... na mindegy, eljön annak is az ideje.

Egy nyugati börtönbüntetést röhögve leül egy ilyen kemény bűnöző, sajnos a szabadságvesztés nem valódi büntetés egy ilyen véglénynek.

Krisz11 2014.08.15. 21:57:36

Szegény Jauzsika, pedig a "balesete" óta csak a harcos útját, a "bushido"-t tanulmányozta évekig.
Azóta ezeket az értékeket követi:
Egyenes jellem, igazságosság
Bátorság és kitartás
Jóindulat, együttérzés
Udvariasság
Igazmondás, őszinteség
Becsület
A hűség kötelme
Önuralom
süti beállítások módosítása