Kedves CCCP-pólós faszkalap!

7195379_d4b1a0cd29533b12a0b296c4bc9a04db_wm.jpgTudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van az, hogy Oroszország régen szar arc volt, mostan meg már nem szar arc.

Egy dolog azonban roppantul bánt engemet! Egyrészt nincs semmi ízlésed, másrészt pedig nem vagy vicces. Mert ha legalább egy rendes felsőt találtál volna, amire menő betűtípussal nyomtatod rá, hogy "CCCP", akkor csak simán nem tartanálak viccesnek. Merthogy ez a felső 10 éve sem volt vicces, mikor néhány pattanásos proli gyerek a telepről ki nem találta, hogy ez divatos, miután az apjuk röfögve felröhögött két karton Kőbányai megvásárlása között a piacon, mikor észrevette és megvette nekik. Aztán bementek vele az E-Klubba és onnantól minden hülyegyerek ebben rohangált.

Amúgy nem ez a dolog bánt engemet, mert tökre nem érdekelsz. Inkább az érdekel, hogy hány darab vérnősző faszkalapra van szükség szervezői környezetedből ahhoz, hogy ne rúgjon le téged még azelőtt a színpadról valaki, hogy feltennéd a lábad abban a felsőben, ami rajtad volt? Csak azért kérdezem, mert oké, hogy poén (lenne, csak hát nem vagy vicces, mert nincs humorod), és néztem is elég Family Guy-t, meg Drawn Together-t ahhoz, hogy ne álljak neki a prüdériának, ha ilyesmit látok, de hát azért mégiscsak meghalt egy-pár millió ember az alatt a négy betű alatt, amit te ottan a színpadon irónia gyanánt viseltél. És ez néhány embert szarul érint. Hogy értsd, pont annyi ember halt meg alatta, hogy kb. mindenkit érintsen azok közül, akiknek sikoltoztál a színpadról. Szóval, ami igazán bánt, hogy a tömeg, ami előtt álltál, nyilvánvalóan funkcionális analfabéta, amiért nem gyakorolta demokratikus jogát, és nem rúgta ki alólad a színpadot.

Persze ilyenkor tökre érdekel, hogy vajon legközelebb, ha kimegyek egy NSDAP feliratú pólóban (ami nyilván egy longline szabású póló lenne és valami menő Helvetica betűtípussal nyomtatnám rá azt, hogy NSDAP) a legközelebbi tüntetésre, akkor te értenéd annak az iróniáját? Mármint érted, hogy a németek most tök jó arcok, mert Nyugat-Európa, meg minden. :DDDD

De tudod mit, nem megyek ki ilyen pólóban. Mert van ízlésem, és mert van humorom. Meg amúgy már az egészet leszarom. Elsőre úgy tűnt, hogy alakulnak a dolgok itten, hogy lehet tüntetni, hogy végre nem full idióta egyetemisták jelentik a lázadó ifjúságot, hogy valami másként kezd el alakulni. Erre jössz te, mint mindennek a szimbóluma. Ami ellen nincs mit tenni, hiszen alanyi jogod faszkalapnak lenni. Csak az bánt, hogy az előtted álló tömeget ez egyáltalán nem érdekelte.

Ágoston Dániel

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr316912267

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lenin elvtárs beájulna örömében a magyar baloldaltól 2014.11.18. 17:43:08

Hátborzongató a párhuzam az 1917-es oroszországi, és a jelenlegi hazai események között a klasszik bolsevik stratégiát elemezve. Mosolyogjunk, vagy sírjunk azon, hogy baloldali tiltakozók 97 évvel a bolsevista "szovjet" hatalomátvétel után újrajátszot...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.11.18. 12:13:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

strangeworld 2014.11.18. 10:24:24

A balliberalis csocselek ezzel az akciojaval ismet maga alatt vagta a fat, egyertelmuen kontraproduktiv volt a tortenet.
Csak tapsoljunk nekik, hiszen ezek sajat magukat teszik egyre jobban tonkre.

2014.11.18. 10:35:27

Igaza van a bloggernek, hiszen ballibantéknál a komcsi tömeggyilkos che guevara póló a trendi...

Egyébként a tömeget nem nem érdekelte, hanem ugyanolyan sötét idiótákkal volt tele így fel sem tűnt nekik...

Velemenyem szerint.... 2014.11.18. 11:03:24

Sajnos a "nyaljuk Putyin s**ét" és áruljuk el természetes szövetségeseinket stratégiával mind a jobbközép mind a szélsőjobb (ne4m mintha utóbbiak valamit is képesek lennének gerinccel és hitelesen képviselni) hiteltelenítette magát a kérdésben.

Évekig abszolút ziccer volt a Fidesznek október 23-a, most volt először hogy legszívesebben kidobtam volna őket a saját bulijukról...

Balogh Torrente Tibi de la Omlás (törölt) 2014.11.18. 11:07:26

"Persze ilyenkor tökre érdekel, hogy vajon legközelebb, ha kimegyek egy NSDAP feliratú pólóban (ami nyilván egy longline szabású póló lenne és valami menő Helvetica betűtípussal nyomtatnám rá azt, hogy NSDAP) a legközelebbi tüntetésre, akkor te értenéd annak az iróniáját? Mármint érted, hogy a németek most tök jó arcok, mert Nyugat-Európa, meg minden. :DDDD"

Az egyetlen különbség az lenne, hogy a nyugat pártiak nem nácik, ellenben az orbánisták kommunisták (csak nem nevezik annak).

dr. mesterséges színezék 2014.11.18. 11:09:19

"ha kimegyek egy NSDAP feliratú pólóban (ami nyilván egy longline szabású póló lenne és valami menő Helvetica betűtípussal nyomtatnám rá azt, hogy NSDAP) a legközelebbi tüntetésre, akkor te értenéd annak az iróniáját?"

Ha Németország éppen Belgiumba vonul be tankokkal a flamand szakadárok megsegítésére, akkor vedd is fel azt azt a pólót, mert jogos lesz. Tudod mit? Akkor felveszem én is: találkozunk a majdani tüntetésen.

Addig rágjál turulszart árpádsávok alatt!

Imre Laci · http://magyarasztal.blog.hu 2014.11.18. 11:09:33

Valószínűleg a tömeg döntő többsége még csak nem is látta a srácon a pólót, olyan messze állt. Bízom benne, hogy csak ezért nem húzták fel egy lámpavasra.

kuszanész 2014.11.18. 11:17:55

Fiatal és még a dac korszakban van. De ez a folyamatos bal, libcsi ,stb...önállóan nem tudsz mást mondani?
Nem kötelező kimenni a tüntetésre ha elégedett vagy de, akinek nem tetszik az hadd tüntessen!

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.11.18. 11:22:09

Úgy látszik, hogy mostanában nem tanítanak történelmet a diákoknak. Szomorú!

Blogger Géza 2014.11.18. 11:24:29

@Velemenyem szerint....: Osztán mitől lenne nekünk "természetes" szövetségesünk az amcsi Westinghouse, aki szívesebben (és drágábban) építene itt atomerőművet az orosz cég helyett? Vagy miért jobb nekünk a drága amerikai palaföldgáz vagy -olaj az orosz gáz helyett?

5perc 2014.11.18. 11:25:14

Mennyivel viccesebb volt, mikor 8 éve felgyújtottad a fél város. Nevettem.

seahawks 2014.11.18. 11:26:47

nem volt vicces, de nem is biztos hogy az akart lenni. erre kár volt egy ekkora cikket vesztegetni, hogy a srác milyen polóban volt. ennyire baszta a csőröd? nem tök mindegy? inkább vmi lényegeset kéne írnod, nem ilyen apróságon fennakadni.

phaszfej 2014.11.18. 11:27:08

Bértollnok a félelemből összeverődött homoszexuális csürhét próbálja bűnbe csábítani, hogy aztán legyen mire hivatkozni, amikor renduralomra törekszenek. Szükségképpen lincselés lesz a vége, mert ez a tömeg, 2006-tal ellentétben, nem szabadságvágyból és bátorságbó, a haláltól sem félve, hanem gyávaságból, biztonságból és tele gyűlölettel verődött össsze. Hisztiző kis buzi óvodások gyülekezete, akik, ha nem úgy van valami, ahogy ők akarják, a földhöz verdesik magukat, az ellenvéleménnyel rendelkezőket pedig meglincselik. Nem mondom, gratulálok, hogy az ország felének szellemi színvonalát sikerült így lezzülleszteni és elbuzítani 1 évtized alatt. Ez a csürhe lincselni fog, a nyakamat rá.

phaszfej 2014.11.18. 11:29:04

Itt a társadalom rosszabbik felének elnőisedésének lehetünk szemtanúi, és minden, ami a nőiességgel jár: félelem, butaság és agresszió. Ezt a buzifelvonulást le kellene atomozni nagyon sürgősen.

oszt jónapot 2014.11.18. 11:30:05

Miről beszélsz "ez-az-árpádsáv-nem-az-az-árpádsáv" buzigyerek?

_most_ 2014.11.18. 11:31:00

szánalmas ez a jobbikos fröcsögés, ha nem tetszik, szervezzetek saját tüntetést, ja, hogy az nem megy, mert egyetlen jobbikos rendezvényes se volt még 100-nál több ember, érdekes, hogy a jobbikosoknak csak interneten, az anonimitás mögé bújva nagy a pofájuk.

Veridicus76 2014.11.18. 11:32:43

Ennek az ótvaros, pállott szájú zsebszamuelynek is járt a 10 perc hírnév. Amúgy meg meg kell jegyezni a pofáját és a nevét, és alkalomadtán értésére kell adni, hogy tévúton jár.

_most_ 2014.11.18. 11:33:21

@phaszfej: 2006-ban rendőröket dobáltak térkövekkel, autókat gyújtottak fel, betörtek a tv székházba, ne hasonlítsd már össze a jobboldali csürhe cirkuszát a mostani tüntetésekhez.

driopios 2014.11.18. 11:37:21

Ha nem tetszik a Szovjetúnió, akkor miért akarjátok ennyire vissza?

Velemenyem szerint.... 2014.11.18. 11:41:17

@Blogger Géza: nézd, az amerikaiakkal jól jártak a nyugat németek, a japánok a dél-koreaiak. A teljes magyar gazdaság arra épül, hogy nyugat-konform termékeket gyártunk 80-90%-ban nyugati piacra. Nem azért mert nem lehetne keletre eladni, hanme mert nekik (az átlag orosz polgárnak) nincs pénzük rá.

Közben mennyire jól járt NDK, KNDK vagy akár manapság Kuba vagy a Grúziától elorozott Abbházia az orosz befolyással. Belaruszben szerinted annyira jó élni? Pedig ott aztán rend van. Meg személyi kultusz meg csóriság.

És igen, természetes közegünk, 1000 éve folyamatotosan oda akarunk tartozni (Szent Istvántól 56-ig), csak mindig jött egy hataloméhez sz*tláda aki kiárulta hazáját valami keleti ígéretnek, lásd törökök beengedése Budára vagy Kádár 56-ban.

phaszfej 2014.11.18. 11:41:50

A saját inkompetencia-érzésük miatt félelembe burkolózott gyáva emberek agresszíója a tegnapi. A saját szabadságukat és önrendelkezésüket dalolva adják oda a biztonságukért cserébe. Ez a csürhe mind 2006-írigyeiből áll, akik akkor nem mertek kimenni. És inkább nyugtatták magukat azzal a faszsággal, hogy kigyulladt 5 kocsi, meg 10 kuka, csakhogy ne kelljen szembenézniük saját gyávaságukkal. Ha 2006-ban lettek volna ennyien, régen betolták volna a parlamentet a dunába.

quintuplet 2014.11.18. 11:42:48

Danikám, neked nincs semmi humorod.

Feltétlen vedd fel a nemzeti szocialista munkáspárt pólóját, ha a németeknél is újságírókat ölet majd a politikai elit (és a helyi Hodorovszkijokat börtönbe záratja). Bár végső soron nagyot nem hibáztál volna, ha most is abban jössz.
KGB-s pólód nincs? :-)

_most_ 2014.11.18. 11:42:48

@driopios: szerintem jobboldalon úgy gondolják, hogy az ex-kgb-s Putyinnak semmi köze a Szovjetunióhoz, csak belülről bomlasztotta :D

phaszfej 2014.11.18. 11:43:56

Már várom a polgárháborút,hogy szétrúghassuk a buzik tökeit, mert szerencsére az ország nagyobbik fele, nem ilyen hülye.

_most_ 2014.11.18. 11:44:39

@phaszfej: de hova tűntek a 2006-os nagyon bátor tüntetők, most miért nem mennek utcára, ja mert Putyin nem engedi :D

rozsdamentes arcél 2014.11.18. 11:44:59

@phaszfej: a beírásaid alapján egyértelműen látens homokos vagy, ezt nem tudod magad előtt sem eltagadni ilyen kommentekkel

2014.11.18. 11:48:13

mi a problematok, jobberek, kedvenc partotok a szovjetuniot epp eroszakkal megujito oroszok faszat szopja naprol napra bo nyallal, orosz kemeket foglalkoztat parttagkent, ez a CCCP-s takony akkor miert zavar? mi a kulonbseg?

Surdablog 2014.11.18. 11:48:17

@Veridicus76: Ja. Ha már érveid nincsenek, használd az öklöd!

2014.11.18. 11:49:22

@phaszfej: bekesen tuntetok: csurhe

szekhazakat megtamado, teglakat dobalo csurhe: batrak

ertem az ervelesed, de legalabb a neved talalo :)

mojoking77 2014.11.18. 11:49:28

Csak egy kerdes (ketto). Ha ennyire kiakadtal egy CCCP polon, akkor hogy vagy kepes leterdelve melytorkozni mindent, ami Oroszorszag? Szeinted most masok lettek? Vagy egesz egyszeruen eszetekbe sem jutott, hogy a szornyen buta partvezereiteket szimplan megvezette egy penzember, hog yepp olyan szanalmasak lengyenek a kulvilag szamara, mint X eve a Szabo Albert fele idiotak.. Vagy az mar reg volt, enm is kell emlekezni ra?
Majd ha en is NSDAP-s poloban... Az elvtarsaid biztos veletlenul hordtak/hordanak a bomber alatt LoNSDAle pulovert ugye, fasztalcsika baratom..
Ezt a postot meg kellett irnod, vagy tenyleg ennyire korlatolt kis pocs vagy?

Annyátok 2014.11.18. 11:49:56

"Mert van ízlésem, és mert van humorom." Nem Ágoston Dániel, magácskának nincs olyanja. Nagy büdös szája van, amin kibuggyan az egója. A CCCP pedig jelen esetben azt üzeni, pont magácskának, hogy olyan szekeret tol, ami kerekei alatt milliók haltak. Az, hogy ez feldühítette, jó hír, mert célba talált. Picsogjon még egy kicsit.
A szónok, azt jól látta, tényleg egy faszkalap volt, de nem az inge miatt.

totii 2014.11.18. 11:52:11

Ez ugyanaz az ember, aki a netadó elleni tüntetésen sapkában énekelte a himnuszt?

Rodolfo63 2014.11.18. 11:52:18

savanyú a szőlő, hogy ez a blog nem képes ekkora tömegeket megmozgatni

néhány hülyegyerek meg cccp-s pulcsiban szervezi ezt - igen, a közfelháborodás napjához illett ez, még ha gyér is volt a gyerek mint szónok

Bobby Newmark 2014.11.18. 11:53:08

Kicsit röhej a Putyin faszán csüngő széljobbtól ez az álfelháborodás...

phaszfej 2014.11.18. 11:53:55

@Whave: Inkább ne reklámozd a korlátoltságodat.

phaszfej 2014.11.18. 11:54:25

@_most_: Mert nem buzik, mint ti.

2014.11.18. 11:54:48

@phaszfej: ott voltam 2006-ban, tobb este is. lattam mindent elsokezbol, koszonom kerdesed. csurhe volt az, nem mas.

phaszfej 2014.11.18. 11:54:59

@rozsdamentes arcél: Ha neked a kommentemből ez jön le, akkor te vagy a homokos.

2014.11.18. 11:55:43

@mojoking77: @Bobby Newmark: erdekes, hogy ez NEKIK mennyire nem tunik fel.

agymosas helyett ez mar agyeltavolitas eredmenye lehet.

phaszfej 2014.11.18. 11:55:53

@Whave: Nem az a lényeg, mit állítasz, hanem, hogy alá tudod-e támasztani valamivel. Nem igazán.

phaszfej 2014.11.18. 11:56:44

Mindegy, láttunk egy jó kis gay parade-et tegnap. Meg is csinálom videóban. A kamionos buzik legalább aranyosak.

phaszfej 2014.11.18. 11:57:24

@Whave: De. Ezek szerint nem tudsz olvasni. Minek egre mélyebbre ásni magad?

2014.11.18. 11:58:43

@phaszfej: szeretnek lejutni a banyaszbeka picsaja alatti melysegekbe, hogy veled egy szinten kommunikalhassak, es megprobalhassam megerteni a fejedben uralkodo hatartalan korlatoltsagot es sotetseget :)

Gekko 2014.11.18. 11:59:39

Annak azért megvan a diszkrét bája, hogy:

1. A kommentálók túlnyomó többsége - beleértve a posztolót is - alpári, néhol egészen primitív stílusban kéri számon a tüntetők / szónok intelligenciáját.

2. Bőszen és kitartóan bal/libsiznek mindenkit, aki szerint a jelenlegi, bolsevik / neomoszkovita rezsim ténykedése nagyon nincs rendben.

Ha Ők is tényleg konzervatív, keresztény - és nem bolsevik - érzületű emberek, akkor muszáj lenne nemet mondaniuk a bolsevizmusra. De nem, mert ők csak szimplán frusztrált, kádári kisemberek, akik sem tanulni, sem vállalkozni nem akarnak, csak valaki oldja meg a személyes problémáikat, mondjuk egy ujjal a létminimum felett - kockázat mentesen. LOL.

oszt jónapot 2014.11.18. 11:59:40

@phaszfej: Ráztad a segged, mi? Az érpataki homokos is veled volt?

Gazz 2014.11.18. 12:00:57

"Csak az bánt, hogy az előtted álló tömeget ez egyáltalán nem érdekelte."
Engem érdekelt, írtam nekik az email címükre, a fészbúkjukra is.
Egyet kell értsek, ez óriási balfaszság volt.
Talán azt hitte hogy vicces. Pedig kurvára nem az.

2014.11.18. 12:01:29

@Gekko: a lenyeg: trikolorba/arpadsavba csomagoljak-e ezt az egeszet, vagy sem? ket het alatt hitetne el ezekkel a "vezetoseg", hogy putyin a legnagyobb magyar a tortenelemben... :) csak kiadjak a parancsot, es az egesz birkasereg egyutt zugja.

Ans1979 2014.11.18. 12:03:41

@phaszfej: "Ha 2006-ban lettek volna ennyien..."

De nem voltak. Most meg igen. Békélj meg vele!

Mint ahogy azzal is, hogy ez a "gyáva" tömeg nem bújt sálak és kendöek mögé, hanem gyáva módon vállalta az arcát... nem úgy mint a bátrak 2006-ban.

BTW: van némi kisleányos bája, hogy Te írsz bértollnokokról, de hát "Nomen est omen".

deruyter 2014.11.18. 12:09:48

Alapjában véve igazat adok, de 1. A tömeg nagy részének valszeg tényleg fingja nem volt róla milyen pólóról van itt szó 2. Ez nem egy minden pontban előre leegyeztetett pártgyűlés volt. 3. mindig vannak hülyék
Szóval, ha tud olyan jobboldali gyűlést mondani, ahol ne lett volna legalább egy hungarista, akkor megemelem a kalapom.

Gazz 2014.11.18. 12:13:20

@deruyter: Én is a híradásokból tudtam meg, csak a legelöl levők láthatták. Ettől függetlenül nagyon balfasz ötlet volt.

Balogh Torrente Tibi de la Omlás (törölt) 2014.11.18. 12:13:34

@Gekko:
Magyarországon az az érdekes, hogy olyanok vallják magukat konzervatívnak, akiknek az alapvető gondolkodását meghatározza a Kádár korszak, csak anno lázadtak ellene, mára meg olyanná váltak, ami ellen ők lázadtak anno.

Gazz 2014.11.18. 12:14:36

Remélhetőleg legközelebb nem CheGuevara póló lesz rajta. Bár januárban úgyis kabát ot fog viselni.

szigetipotyautas · http://kommentanemkommentalhatora.blog.hu 2014.11.18. 12:18:35

Szerzőnek: te degenerált korcs! Nem veszed észre, hogy a majdnem elvtársaid, éppen a szovjetunió újjáépítésén dolgoznak és vélhetőleg ennek szólt a póló felirata? Tudom, egy csökött náci nem gondolkodik, így ez sem felfogható a fajtádnak.

szvsz 2014.11.18. 12:19:14

@_most_: "mert egyetlen jobbikos rendezvényes se volt még 100-nál több ember, érdekes,"
BŐŐŐŐŐŐŐFFFF, munkásőr elvtárs, egészségere.

"a jobbikosoknak csak interneten, az anonimitás mögé bújva nagy a pofájuk."
Miért, a munkásőr elvtársnak kinek teccik lenni?

lobaszopiatej 2014.11.18. 12:20:44

Jobbik + Fidesz = neo-kommunizmus.

Ez van.

szigetipotyautas · http://kommentanemkommentalhatora.blog.hu 2014.11.18. 12:21:30

@strangeworld: a náci söpredék meg szokás szerint hozza a szokott formáját. Buták vagytok, hangosak és agresszívek.

Veridicus76 2014.11.18. 12:23:56

@Surdablog: talán mondd ezt a tegnapi őrjöngő, erőszakkal fenyegetőző anarchista csőcseléknek.

csabakirályfi 2014.11.18. 12:24:28

Jobberek, ezt ismeritek:
Combined Community Codec Pack??
(www.cccp-project.net/)

Velemenyem szerint.... 2014.11.18. 12:25:39

@szvsz: fogd vissza magad légy szíves a munkásőrözéssel egy olyan párt híveként amelyik nyíltan demokrácia ellenes, miliciákkal haverkodik (igen, a munkásőrség feloszlatása óta nem volt olyan Magyarországon, mint a gárda, a neonáci színekéről nem is beszélve), és ugyanakkor minden aberrált hülyeséget bevállal egy kis szavazatért, legyen az földbirtokosok védelme vagy Putyin minden határon túllépő s*gnyalása.

martineden 2014.11.18. 12:25:48

@phaszfej: Remelem veled kezdik ha mar osszefostad magad a gazdaiddal eggyutt Micsoda batorsagrol tettek tanusagot.A parlamentbol mar 4 orakor leleceltek a hos fideszes es jobbikos kepvieselok.Ez am a gerinc.Korrupt hazaarulo,tolvaj fideszcsurhe pfuj

nemecsekerno_007 2014.11.18. 12:26:10

Úgy látszik, hogy mi bármilyen palacsintába tudunk szart tenni. Ez látszik a kommentekből :(
Gratula!

Muad\\\'Dib 2014.11.18. 12:26:48

@szigetipotyautas:
Aha, és mivel a jobbik náci, az ellenük szervezett tüntetésre megyünk majd horogkeresztes pólóban. Akárminek szólt, akkor is ízléstelen. Pont.
Ettől még a tüntetés jogos, és király volt.

nemecsekerno_007 2014.11.18. 12:28:04

Azt hiszem sokaknak sok ideje és pénze van. Nem is baj, hogy egy kicsit tovább zárnak a pénzcsapon hátha elkezd a többség értelmesen gondolkodni.

Namir 2014.11.18. 12:32:48

Tévedtek, ha azt hiszitek, hogy viccelt a pólóval. Nézzétek meg a Lenin-fiú öltözetét, és arról se feledkezzetek meg, hogy hatalmas Che Guavara zászló lenget az első sorban.

A sok birka meg mosolyogva nézi, mert nem tudják, mit is jelent mindez valójában.

Legyen ez figyelmeztetés a társadalomnak, hogy a szélsőbalos terroristák ismét megjelentek.

egysmás 2014.11.18. 12:35:43

Egy jobbikos azon picsog, hogy valaki CCCP-s pólóban flangál? :o

Surdablog 2014.11.18. 12:36:06

@Veridicus76: zsebszamuelyt te akarod a helyes útra "terelni". A tegnapi tömeg senkit sem bántott. Anarchizmus a fejedben van legfeljebb, tegnap szóba sem került. Csürhét meg más tüntetéseken láttam, nem itt.

Szúnyog 2014.11.18. 12:44:16

Az itteni hozzászólásoknak is az a tanulsága, hogy prolival nem vitatkozunk. Megyünk előre, ők meg ugatnak. Ennyi.

Vera Kis 2014.11.18. 12:51:45

ja kérem.Most egy polo ilyen érzéseket vált ki.Emlékeztető:23- tol 4-ig a Szabadsàg tèren demonstráltam Budaházy szervezèsében minden nap.Ott is áll kérem egy szép emlékmű cccp-vel,egyébbel.Hol tettszettek lenni akkor???Elég kevesen voltunk akit ez dűhitett pedig minden nap fel lett téve a Facere.Bár akkor is ennyi.ember fejezte volna ki.nemtetszését ott a helyszinen....

oszt jónapot 2014.11.18. 12:54:00

@Vera Kis: És milyen érzés most, hogy a Jobbik az oroszok faszát szopja?

BiG74 Bodri 2014.11.18. 12:54:44

A szerzőnek:
Csak azt nem értetted meg a pólóból amit sugallt.Hogy miért az meg mán a te bajod.

dickhead:Tőlem lehet valakinek igen markáns ellenvéleménye nem zavar. Maximum nem tudom a sok hülyeséget végighallgatni. De: ha valaki a polgárháborút várja megoldásként az szerintem egy kurvafattya, idióta, IQselejt szarházi. Nem honfitársam, nem ember és még csak nem is állat.

@Whave:
"szeretnek lejutni a banyaszbeka picsaja alatti melysegekbe, hogy veled egy szinten kommunikalhassak, es megprobalhassam megerteni a fejedben uralkodo hatartalan korlatoltsagot es sotetseget :) "
Ha arra a szellemi színvonalra akarsz leszállni, hogy megértsd a megérthetetlent, bocsánat de hülye vagy.

@Blogger Géza:
Miért jobb egy távoli nagyhatalommal szövetkezni, mint a határainkon álldogáló, minket többször megszállóval, nem is tudom.Nekem szimpatikusabb az eddigi történelem alapján, ha a ruszkikkal szimplán jóban vagyunk, szövetségesnek nem kell.
Miért jobb a "drága" amcsi palagáz-olaj?
Talán mert jelenleg lenyomta az árakat, kissé mérsékelte a fosszilis energiahordozókra politikai hatalmat építő országok csörtetését.

BiG74 Bodri 2014.11.18. 12:57:10

@Vera Kis:
Jobb későn, mint soha. Vagy netán csak a szervező számít számodra?

nyikkantó 2014.11.18. 12:59:17

szegény blogger talán tényleg azt hiszi, hogy most jól elkapta és megmondta.
a CCCP polo nem vicces a SZU nem volt vicces. Az NSDP-vel összehasonlitani nem lehet, hiszen éppen itt és most nem azt rekonstruáljuk, hanem a komcsi érát. nem vette észre??!
vagy csak nem érti??

Kedves blogger!
nem kell lerugdosni senkit, mert nem vicces poloban van. itt nem. otthon talán az a szokás, szerencsére itt nem.
az hogy milyen betuvel van irva... haggyad má hüje. lehet, h neki ez tetszik. zavar? nem baj. itt még ezt is lehet. ez is zavar? nem baj.

a butasággal nekem spec semmi bajom, de lehet, hogy nem kellene égetned azzal magad, hogy le is írod, amit gondolsz.

lac666 2014.11.18. 13:01:48

A CCCP polós faszkalap, még így is messze felülmúlta a gyáva, hazug, hazaáruló, tolvaj, minidiktátor-jelölt mini ducét! Ezenkívül ha a tegnappal csak a csávó polójával volt gond a poszter szerint, akkor ebből arra lehet következtetni, hogy a többivel nem! Azaz egyetért azzal, hogy a fidesz velejéig korrupt és takarodnia kell! ÁFA-csalás, trafikmutyi, földmutyi, közbeszerzésmutyi!!!
Mára ez:
index.hu/belfold/2014/11/18/fidesz-kozeli_civil_szervezetekhez_kerulnek_a_nea_millioi/

_most_ 2014.11.18. 13:02:33

@Namir: eddig csak a jobboldali csürhe támadt rendőrökre és gyújtogatott.

BB 89 2014.11.18. 13:03:26

Engem is kifejezetten zavar ez az egész. Az én családom megsínylette az NSDAP-t és a CCCP-t is, de ettől függetlenül is undorítónak tartom mindkét bagázst.
Ami az egészben a legszörnyűbb, hogy sokan ebben az országban valamiért azt gondolják, hogy a kommunisták jobban voltak, mint a nácik, csak nem értem miért. Talán mert a nácik kipécéztek maguknak embereket és őket gyilkolták meg, a kommunisták pedig csak úgy en blocque gyilkolászgattak mindenkit, aki szembe jött az utcán. Komolyan nem értem, hogy beszélhet valaki szolidaritásról meg szabadságról, amikor olyan gyilkosokat éltet, mint Lenin, Che Guevara vagy Sztálin.
Nem vagyok Fideszes, de ők legalább nem éltetnek mindenféle totalitárius rezsimet.
A tegnap tüntető banda ugyanaz a csőcselék, mint amelyik hatalomra segítette a szovjeteket 1917-ben, vagy amelyik zsinagógákat gyújtott fel a 30-as években. Még az az önhitt gőg is megvan bennük, hogy ők valamiért jobbak, mint a többiek.
Hát nem, kedves tüntetők: a sarló-kalapács, Che Guevara, Lenin, a CCCP ugyanúgy nem menő, mint Hitler, a Harmadik Birodalom és az NSDAP. Ha pedig ti annak tartjátok, akkor engedjétek meg, hogy ugyanolyan alja idiótának nézzelek titeket, mint az általatok főellenségnek tartott eszmetársaitokat.

Enterprise 2014.11.18. 13:05:40

a cccp nem azt jelenti hogy cirmos cica cafrangos pi......? vagy cinkottai ci.... cintányérba pisál? :-D

Bobby Newmark 2014.11.18. 13:10:44

@BiG74: Csak a polgárháborús gondolatra:
Szerinted, az elmúlt huszonöt év, illetve a környező posztkommunista országok példája alapján lehet itt nyugati típusú, működő demokrácia, amíg a kommunistaivadék mocskos retkek nem rettegnek a lámpavastól?

Mert szerintem nem. Azt meg, hogy rettegjenek, el kell érni valahogy.

csak egy néző 2014.11.18. 13:11:05

@phaszfej:
Megint csak sikerült igazolnod, hogy a nick neved tökéletesen illik rád. Bravó.

Bobby Newmark 2014.11.18. 13:13:05

@BB 89: Láthatólag semmi nem jut el a történésekből a kis agyacskádig. Ennél durvábban nem tudom, hogy lehetne benézni a dolgot.

Az gondolom nem tűnt fel, hogy éppen a kedves kormányunk dörgölőzik a második Szovjetúniót építő Putyin faszához?

oszt jónapot 2014.11.18. 13:13:05

@BB 89: Jó hülye vagy, ha neked ez jött le. A tiltakozóknak pont az a bajuk, hogy a jobboldal a ruszkik faszát szopja.

csababácsi 2014.11.18. 13:14:12

@strangeworld: Akkor 2006-ban a jobbos náci csőcselék tüntetett?
Szerinted ,aki kint volt az mindenki ballib csőcselék? Nem esetleg csak szimpla elégedetlen állampolgár?
Menj vissza anyádba, te elvakult paraszt!!

2014.11.18. 13:14:20

Igaza van a bloggernek. Tegnap én is kint voltam a végéig, de tényleg volt most egy-két idióta aki szónokolt. Meg ott voltak azok a szerencsétlen félkegyelműek akik hónapok óta a Parlament mellett sátoroznak és azt hitték miatuk mentünk és hülyeségeket kiabáltak a hangosbeszélőjükbe a tömegben, bár senki sem foglalkozott velük.

Egyébként ennél a CCCP póló jelenségnél van egy elterjedtebb hülyeség. A Che gevara kép. Sok idióta valami szent forradalmár jelképnek hiszi, pedig Che gevara egy kegyetlen tömeggyilkos volt.

Ianas 2014.11.18. 13:14:30

Cikkíró. Te egy frusztrált, ostoba, gyenge, felszínes ember vagy. Bele akarsz kötni valamibe... az emberekbe, akik az elvtársaidban meglátták végre a rablót. De csak ennyit tudsz felmutatni.

Ez

kurva

szánalmas.

Sajnállak.

Vera Kis 2014.11.18. 13:16:26

23-tol4-ig tűntettünk a Szababsag téren Budaházyval nap mint nap.Ott is cccp-s emlékmű magasodik. Hol tetszettek lenni akkor?!?!Az nem vállt ki ilyen aktivizmust??!Elég kevesen voltunk akit ez zavart pedig......És kikérem magamnak a csürhe szot.Tegnap jogosan lázado állampolgárok.fejezték.ki nemtetszésüket a jelen történései ellen.Nem izgatnak a zászlok mert nem ez volt a lényeg.Ott voltunk egyűtt ès ez a fontos.

mojoking77 2014.11.18. 13:20:12

@Szúnyog: Proli?
Kerdezz mar ra szuleidnel kicsi klaviatura-ninja, megis melyik "osztaly" tagjai voltak az atkosban.
Meg fogsz lepodni. Te sem vagy jobb semmivel naluk hidd el

Ans1979 2014.11.18. 13:20:55

@Bobby Newmark: Minek vívsz szellemi pérbajt fegyvertelenekkel?

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.11.18. 13:23:57

@oszt jónapot: Miért is? Mert a finnekhez hasonlóan velük építtet atomerőművet? Vagy mert az osztrákokkal közösen részt vesz a Déli Áramlatban? Hogy pár év múlva esetleg ne kelljen 10 fokban ücsörögnöd otthon Zorbánt szídva, egy elmérgesedő orosz-ukrán gázvita miatt.

csak egy néző 2014.11.18. 13:28:14

@phaszfej:
Igazán szép lehetsz, köcsög phaszfejkém, ahogy az árpádsávos tangádban pózolsz a tükör előtt.

oszt jónapot 2014.11.18. 13:31:08

@A megvalósult amerikai ólom..: Jaja, gondolom a finneknél se volt előtte pályáztatás...
Meg gondolom a finn miniszterelnök is az oroszok államberendezkedését hozta fel követendő példának.
Meg gondolom a finn vezetés is exkommunista funkcionáriusokból áll. Ugye? Meg a finn vezetés is földig hajol, mikor Putyinnal találkozik, ugye?

lobaszopiatej 2014.11.18. 13:31:30

@BB 89: "Komolyan nem értem, hogy beszélhet valaki szolidaritásról meg szabadságról, amikor olyan gyilkosokat éltet, mint Lenin, Che Guevara vagy Sztálin."

Nem a fent említett emberekkel volt baj alapvetően (Lenin pl nem is gyilkolt) hanem akik kiválasztották, csendben megtűrték és kiszolgálták őket.

Olyanok mint Te.

Holnap nem CCCP lesz a jelkép hanem megint más, de a lényeg ugyanaz.
Államosító, mutyizó, szervilizmusra építő és uralkodni akaró rezsim, saját propaganda gépezettel (pl. MNO, HírTV).

phaszfej 2014.11.18. 13:33:08

Béna azzal védekezni, hogy 2006-ban felgyulladt 1-2 kocsi, amit, melleseleg megjegyzem, provokátorok csináltak. Ez a tegnapi buzi csürhe talán szépen csendben elvonul, ha a rendőrség kitolja őket a térről? Ha igen, akkor minek megy ki? Ha nem cselekszik, akkor ez egy gay-parade, nem több. Ezek az polgárok írigyek a 2006-os emberekre, anno nyugtatták a lelkiismeretüket, hogy gyalázatos banda szétverte a várost, pedig akkor lett volna erre a tömegre szükség. És a 2006-osok is akkor vágtak vissza, amikor megtámadta őket a karhatalom. A 2006-osok nem hagyták magukat, a gyáva homoszexuálisok pedig, mert féltek, inkább elütötték a dolgot azzal, hogy esztelenül dühöngő banda. Nem a tévéből és az újságból kéne tájékozódni, hanem megkérdezni olyanokat, akik ott voltak. 2006-ban ki mertek állni az emberek, nem féltették a saját testi épségüket, szabadságot és önrendelkezést akartak. Vagy ha ez a tegnapi tömeget megtámadja a rendőrség, akkor hagyják magukat? Akkor meg mi a francnak mentek ki? Hisztizni? Ovisok, takarodjatok aludni!

oszt jónapot 2014.11.18. 13:33:14

@mojoking77: Haha, honnan tudod? Fideszes szülők (és gyerekek) előszeretettel felejtik el a pártállami múltat. :)

Tóth Ágas 2014.11.18. 13:33:36

inkább örülni kéne a 89-es "jófej" rendszerváltásunknak, ami után a pozícióikat átmentett elvtársak a szőnyeget is kiprivatizálták alólunk. mekkora sikersztori.

turista a saját országában 2014.11.18. 13:34:07

A tegnapi - a hivatalos része utáni már-már erőszakba hajló - tüntetés elég szánalmas volt. Nemet mondunk pár dologra, de nuku mondanivaló, egyszerű gőzkiengedés, fúj pártok, elmúlthúszév.

De te posztoló, ettől még egy idióta fideszes faszfej vagy,.

DezInf 2014.11.18. 13:34:42

Azért humoros, hogy a jobbik , a fidesz-putyin zsoldjáből élősködő zombihadsereg megpróbál ellenséget gyártani, azért, hogy a gazdáik balfaxságát leplezzék.

Che Guevara ........ anyám
Kun Béla ............anyád
Bajnai ...............apád
Gyurcsány ...........apád lógó szerve

Horthy??????????????

Nem ő a főbűnös?

Trianont elfogadta, aláíratta ...... kivégezte a demokráciát ...... ilyenek vagytok :))

oszt jónapot 2014.11.18. 13:35:50

@phaszfej: "szabadságot és önrendelkezést akarta"
Ja, aztán lett helyette a fidesz. Takarodj már anyádba.

szigetipotyautas · http://kommentanemkommentalhatora.blog.hu 2014.11.18. 13:35:58

@oszt jónapot: ja, kövér elvtárs is elfelejtette tegnap. Tudod: eu zászló kitiltása és a hozzá fűzött magyarázata.

BiG74 Bodri 2014.11.18. 13:36:44

@Bobby Newmark:
A lámpavasazás nem egyenértékű a polgárháborúval. Nagyon nem. Ha sok végsőkig elkeseredett ember kikap néhány ismert embert és és felköti, stb. Az nem polgárháború.

A szarházi fityesz-maszop-szdsz bandát mi tartjuk életben, de nem hiszem, hogy ezért polgárháborút kell kirobbantani. Szépen le lehet radírozni a bandát, meg mindenkit aki szerint,a politikai irányultságért embert is lehet ölni, akár a szomszédot is.
Megjegyzem szerintem a jobbik is csak a cseberből vederbe esete.

phaszfej 2014.11.18. 13:36:49

Egyébként is nevetséges, hogy 10 millió ember nem tudja fél nap alatt elsöpörni az őket sanyargató mx. 10 ezer embert. Egy parancsol ezernek. Ez mindent elmond. De ti nem elzavarjátok a picsába őket, ahogy kellene, hanem kimentek hisztizni. Ez nem felnőtt ember magatartása, hanem egy csira rabszolgáé. Meg is érdemlitek, hogy szopjatok. Amikor meg ott lett volna a lehetőség 2006-ban, akkor meg lapítottatok.

tomwar 2014.11.18. 13:36:49

"ogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van az, hogy Oroszország régen szar arc volt, mostan meg már nem szar arc."

Fricska volt, az Ruszkik haza szlogen hirdetojenek, Neked is lejott, nem!? Akkor?
LEIROD, HOGY ERTED, UTANA MEG NEM.
HULYE VAGY, ESETLEG HULYE VAGY?

szigetipotyautas · http://kommentanemkommentalhatora.blog.hu 2014.11.18. 13:38:11

@turista a saját országában: a hivatalos része után valószínűleg ugyanaz a csőcselék maradt többségben, amelynek tagjai anno gyújtogattak, romboltak.

turista a saját országában 2014.11.18. 13:38:38

@Tóth Ágas: A rendszerváltás igenis eredményeket hozott. Felsorolni is nehéz lenne, mi mindent. Mind gazdasági-mind társadalmi téren. Természetesen voltak vesztesei, voltak, akik azóta sem találtak újra magukra, de az ország, a társadalom nagy többsége számára igenis előnyére vált.

Csak egy buta hülye elmúlthuszonötévezik.

fiktiv állat 2014.11.18. 13:39:53

Egyszerűen nem fogom fel, hogy ez a sok gyökér fideszes nem ebben az országban él? CCCP póló: pontosan azt jelképezte, ami felé haladunk. De lehetett volna akár a kínai zászló is rajta. Államosítás, magáncégek elvétele majd átjátszása másnak. ugyanez intézményesítve, a NAV által. Olyan törvények meghozatala, amik ellehetetlenítik a cégeket=majd az állam működteti tovább=államosítás maffiamódszerekkel. A Nagy Bölcs Vezető nászajándékot az az ifjú párnak.... Kötelező ilyen-olyan oktatás. Kötelező óvodalátogatás, természetesen figyelmen kívül hagyva az életkori sajátosságokat. Teljes foglalkoztatottság,(asszem ezt már hallottam a 80-as években) bármi áron. Majd diplomás mérnökként mehetsz közmunkázni, ha pl megszűnik a céged, mert valaki kiszemelte magának. Remélem nem kell mondanom, hogy onnan nem jössz vissza, majd jön a KMK újra. Új elosztó közbeiktatása a dohánykereskedelembe, ami felveri az árakat egy amúgy is hazabaszott "piacon". Mert megint jelenkzetett a sógor/koma/jóbarát, hogy kellene a lóvé. Hát hirtelen csak ennyi "kedves fideszes barátaim". Buta, ostoba faszok vagytok, mint akikre szavaztatok... Ja, majd elfelejtettem. Nem hallottam a posztoló hangját a náci emlékmű körüli vitákban. Hidd el te gyökér, az is sokakat bánt. Sőt...

tomwar 2014.11.18. 13:41:00

@BB 89: Ott voltal? Mert en igen...es senki nem eltetett se Lenint, se Hitlert. Es csocselekezz le mast, ha kerhetem!

BiG74 Bodri 2014.11.18. 13:43:05

@turista a saját országában:
Kellene már azt mondani, hogy mit akarunk, és abból mit tudunk megvalósítani kis erőnkből holnap, a jövőévben,a következő évtizedben.

Akik elmúlt nyócéveznek, huszonötéveznek, vajon mindenre jól emlékeznek?

turista a saját országában 2014.11.18. 13:51:17

@BiG74: "Akik elmúlt nyócéveznek, huszonötéveznek, vajon mindenre jól emlékeznek?"

Jó kérdés. Azok az egyébként láthatóan jól szituált huszonéves fiatalemberek ott a szónokok között biztosan nem sok mindenre.

micsoda? 2014.11.18. 13:54:29

"Csak az bánt, hogy az előtted álló tömeget ez egyáltalán nem érdekelte."

Azért, mert ez a tüntetés több volt, és nem az ellentétekre épült, mint ahogy az idézett sorok írója szeretné.

hidroponi 2014.11.18. 13:54:32

mekkora faszfej a poszter!
az miert nem zavarja amikor a draga zazrivecz baratja oroszorszagban egy komcsi-naci foideologussal egyutt konferenciazik?

Tóth Ágas 2014.11.18. 13:54:59

@turista a saját országában: szerintem is vannak társadalmi-gazdasági eredmények: most kb 4 millióan élnek a létminimum alatt, miközben Európa legsebezhetőbb gazdasága vagyunk. ez még személyeskedés nélkül is így van, legfeljebb te vagy picit tájékozatlan.

a magyar rendszerváltás a "Hogyan ne?" története. szinte mindenhol jobban sikerült a régióban, mint nálunk. az nem az én problémám, ha te ezt sértésnek veszed.

oszt jónapot 2014.11.18. 13:58:02

@szigetipotyautas: Ja, hát Bajusz az abszolút kedvencem ebből a szempontból.

FPéter 2014.11.18. 13:58:31

erről is az elmúlt… négy évvel ezelőtti nyolc év tehet!

Bafana 2014.11.18. 13:59:36

A neve is beszédes: Kiss Samu Ábrahám. Volt még egy feminista felszólaló, egy Che Guevara zászló, meg néhány műfelháborodott csámpás, lúdtalpas belvárosi gyerek.
Fúúúúú.....de vonzó volt a tüntetés, szinte kedvet kaptam :))
Már az is eszembe jutott, hogy talán a Fidesz szervezte magának...

csak egy néző 2014.11.18. 14:00:40

@phaszfej:
"Meg is érdemlitek, hogy szopjatok."

Eddig, ahogy látom, ezt a műveletet csak te gyakorlod itt phaszfejkém, méghozzá mélytorokkal és bő nyállal.

bkover 2014.11.18. 14:01:39

az összes felszólaló visszataszítóan ronda volt, minta azok az arcok, akik forintonként tarhálják össze a VBK-ra valót. Belvárosi beltenyészet...

BiG74 Bodri 2014.11.18. 14:01:54

@turista a saját országában:
A huszonéves is hallassa a hangját. Nézze vissza a történéseket és alakítsa ki véleményét. A véleményét ütköztesse másokéval. Ez így működik jól, egymás és önmagunk tiszteletben tartásával, és lehet majd egy konszenzusos jövőt építeni.

Shopping 2014.11.18. 14:02:26

kicsit túlpörögted ezt a póló témát.

Én például észre se vettem.

Ahogyan a Disney, Frozen-jében is megénekelték:
Let it go! Let it go!

Bafana 2014.11.18. 14:02:43

Bocsánat, nem Samu, hanem Soma. A tüntetés képein szereplő Demszki, Mécs Imre és Dopeman miatt látványa bezavart és félreírtam.

_most_ 2014.11.18. 14:03:09

@Bafana: ők legalább kimentek az utcára, te meg csak interneten pofázol :)

_most_ 2014.11.18. 14:04:26

@bkover: jaja, volt hajuk, meg ugyanolyan, fekete ruhába voltak :D

Alick 2014.11.18. 14:06:52

Oroszország egyébként nem CCCP, a külpolitikát pedig teljesen félre kellett volna tenni a tüntetésen, mert nem azon múlik...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.11.18. 14:07:59

mókás, ahogy nyüszít a náci blog, good night white pride!

Muad\\\'Dib 2014.11.18. 14:11:26

@Csehszlovák Kém:
Nem édes mindegy ki nyüszít?
Áruld el miért frankó egy teljesen jogos fityesz elleni tüntetésen CCCP pólóval szórakozni, mikor épp amiatt is vannak problémáink, hogy ezt a mentalitást követi kormányunk. Az meg link duma, hogy erre akart utalni, mert te sem veszel horogkeresztes pólót, mert arra akarsz utalni, hogy valaki náci...

Bafana 2014.11.18. 14:12:06

@_most_: Csak megválogatom a társaságomat, nagyfiú vagyok már :)) Sok dologgal egyetértek velük, de mégtöbbel nem. Ezért :D

mojoking77 2014.11.18. 14:13:09

@Bafana: Mi is a bajod Mecs Imrevel trollocska?
Ja, hogy nem veszi melytorokra Putyint es a tobbi elvtarsat mint ahogy most ti szoktatok?
Szornyu lehet, tenyleg.

oszt jónapot 2014.11.18. 14:14:11

@Alick: "Oroszország egyébként nem CCCP"
Csak szeretne az lenni.

oszt jónapot 2014.11.18. 14:15:37

@Muad\\\'Dib: Ettől függetlenül van egy diszkrét bája ennek a bejegyzésnek. :)

_most_ 2014.11.18. 14:16:05

@Bafana: képzelhetem milyen társaságod lehet :D

clioltd 2014.11.18. 14:16:26

Az CCCP (nem cccp, hanem szszszr) feliratú pólót cikiző cikk írója láthatólag művelt, jól képzett fiatalember, minden jópofának szánt trágárkodása ellenére. Azonban végletesen elfogult és hihetetlenül tájékozatlan. Vagy pedig az indulatai vezérlik és ezért hagyja figyelmen kívül a tényeket. A szocializmus, mint társadalmi kisérlet - tagadhatatlan tény - elbukott. Legalább is annak szovjet változata.Ez azonban nem jelentheti azt, hogy a történelmi tényeket meg lehetne változtatni. A hely és idő szűkössége miatt most csak a téma magyar vonatkozásával foglakoznék. Tegyük fel, hogy a rendszert gyűlölőnek mindenben igazuk van. AZt azonban nem firtatják, hogy a kommunisták ezeket a bűnöket miként követhették el. Nos, nem másként, minthogy a Magyar Királyság anno a II. Világháború egyik vesztese volt és ennek értelmében a Szövetséges Hatalmak döntése alapján a Szovjetunió befolyási övezetébe került. Hogy aztán mi történt én úgy gondolom, hogy az acsargóknak elsősorban déd- és nagyszüleikkel kellene elszámolniuk. Nem a közrendűekkel, hanem az ország akkori vezetőivel, akik háborúba vitték az országot és ennek következtében következett be mindaz, ami ellen tiltakoznak. Csakhogy az okozat és nem a kiváltó ok miatt tiltakoznak.

BiG74 Bodri 2014.11.18. 14:17:55

@Muad\\\'Dib:
"Az meg link duma, hogy erre akart utalni, mert te sem veszel horogkeresztes pólót, mert arra akarsz utalni, hogy valaki náci... "

Ki miből indul ki, és milyen taktikát alkalmaz és hogyan.

Én speciel nem értem a konkrétumok nélküli szimpla antiszemitizmust, ezért a munkahelyem zsidógyűlölő szakijainál bevetettem a full antiszemitizmust. Totál kiakadtak, hogy mekkora tapló vagyok, oszt némelyiknek lejött a görbetükör. Némelyek meg máig nem értik. Úgy látom itt is csak ez van.

Idősebb Lencsés István 2014.11.18. 14:18:34

Szóval Putyint védeni, Porosenkót fasisztának beállítani a blogon az ok, de ha valaki CCCP-s pólót visel (amit talán tényleg nem kellett volna, de a srác tudta hogy ezzel felhívja magára a figyelmet) az hurr durr AAAAA úúúúúúúú írók egy vulgáris bejegyzést gyorsan.

Bafana 2014.11.18. 14:18:55

@mojoking77: Nem konkrétan vele, bár tud helyezkedni a vén szivar, néhány pártelnököt szerintem már vett mélytorokra, lássuk be. Az összkép a lényeg Che Guevara zászlótól Demszkiig, mint ahogy írtam.

BiG74 Bodri 2014.11.18. 14:21:34

@clioltd:
Na te se 20éves vagy, oszt az IQ -d is magasabb, mint a nagy átlag, akkor meg mit keresel itt? :)

oszt jónapot 2014.11.18. 14:22:04

@Bafana: Ti se zavartátok el Goodfriendet a Békementről. :D

turista a saját országában 2014.11.18. 14:25:33

@Tóth Ágas: Ne aggódj, Orbán visszavezeti az országot a szocializmusba. Ezen munkálkodik 4 éve és még fog is.

Az előző rendszer összedőlt volna magától is, csak idő kérdése lett volna. A rendszer válságából meg automatikusan következett a váltás '89-90-ben. Elkerülhetetlen volt.

"Szerintem is vannak társadalmi-gazdasági eredmények: most kb 4 millióan élnek a létminimum alatt, miközben Európa legsebezhetőbb gazdasága vagyunk."

Ezt súlyos tévedés a rendszerváltás számlájára írni. A '90-es években még mintaország voltunk. Menetközben romlottak el a dolgok. Úgy a 2000-es évek elején, amikor megkezdődött a költségvetési hiány és az eladósodás elengedése.

Nem új rendszerről kell papolni, nem elmúlthuszonötévezni kell, hanem megtölteni a köztársaságot, a parlamentáris demokrácia működését tartalommal. Amire 1990-ben váltottunk, az jó volt. Nem a rendszerrel van baj, hanem annak gyakorlati működésével. Az pedig orvosolható. Felelős kormányzással.

Bafana 2014.11.18. 14:27:59

@oszt jónapot: Ki az a "TI"? Én a békamenetet szintén kihagytam. A menetben, főleg az első sorokban nagy volt a szomorúság. Sokan lógatták az orrukat :D

mojoking77 2014.11.18. 14:29:30

@Bafana: Az a helyzet, hogy egy olyan embert ocsarolni, akit '56 utan halalra iteltek, minimum osi roman szokasnak minosul szamomra.
Anno eleg ronda veget ert, mikor '96 marcius 15-en a Muzeumkertben 10-15 Hungarista elkezdte hazaarulozni az oreget, bar az elso pofon nem azert lett kiosztva, hanem mert az egyik edzotarsam apjat elkezdtek lokdosni, de a vegere rendes "verekedes" lett belole.. :)
Mondjuk a rend eber orei nem is avatkoztak kozbe, mig nem lett nagyjabol vege, es le sem tartoztattak senkit, de az a kuss, amit a sok kis senkihazi levagott utana, nos az szep volt...
Na mindegy, eleget nosztalgiaztunk, lenyeg hogy tudjuk ki mit tet, es a tettei alapjan iteljunk, mar, ha ugy erzzuk, hogy jogunk van ilyesmire (amire ugye altalaban nincs)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.18. 14:30:20

komolyan az volt a legnagyobb probléma vele, hogy mit viselt?
Mert a posztoló csak ennyit jegyzett meg ezek szerint.

oszt jónapot 2014.11.18. 14:33:47

@Bafana: Ja, te ilyen náci vagy? :D Bocs.

Bafana 2014.11.18. 14:33:59

@mojoking77: Aztán leült a börtönőreivel, a vallatóival, a kínzóival, ittak, ettek egy jót és örök barátok lettek. Sőt, párt és elvtársak. Tényleg szép történet, könnyeket csaltak a szemembe. 45 után, amikor a lágerek fölszabadultak, valahogy elmaradtak ezek a megható és szívszorító történetek az egykori hóhérlegényekkel.

turista a saját országában 2014.11.18. 14:34:37

@Idősebb Lencsés István: A CCCP-s póló viselése nyilvánvalóan figyelemfelkeltő, provokatív szándékkal történt. Ugyanolyan célzattal, mint pl. Orbánt és Putyint egy plakáton együtt feltüntetni, vagy mint az a tegnapi transzparens, amire ráírták: "Nem leszünk gyarmat!" - a gyarmat szót ciril betűkkel.

Bafana 2014.11.18. 14:36:28

@oszt jónapot: Vigyázz ezzel a "náci" jelzővel!!! Lassan már dícséretnek számít, tehát óvatosan, mert zavarba jövök!

BiG74 Bodri 2014.11.18. 14:38:49

@Bafana:
"Vigyázz ezzel a "náci" jelzővel!!! Lassan már dícséretnek számít"

Hát elég sűrűn kiosztják, de attól még nem lesz dicséret.

oszt jónapot 2014.11.18. 14:39:17

@Bafana: Nem is sértegetni akartalak, csak elsőre rosszul pozicionáltalak. :)

mojoking77 2014.11.18. 14:39:29

@Bafana: Nezd ostoba baratom. Bele tudsz, akar csak egy pillanatra is gondolni, mi is tortent akkor az oreggel? Hanyan es milyen modon birtak ra a kulonbozo vallomasokra, vagy csak ugy, ok nelkul hanyszor vertek felholtra? Bemenni egy terembe, ahol par ugyesz a rendszer ellen elkovetett bunokert halalra itei?
Ezt birom a sok klaviatura-ninjaban. Olyan dolgokra vontok vallat, es degradaltok nullava, amilyenek hatasara konkretan magatok ala szrnatok. de a fotelben ulve, nevtelenul, annyira batrak, elvhuek es logikusak vagytok.
Orulj, hogy soha nem fogsz meg csak hasonlo helyzetbe se kerulni, es nem fog kiderulni mekkora szar ember is vagy. Csak itt a neten, az meg mindegy.

AK76 2014.11.18. 14:39:52

@phaszfej: Kezeltesd magad,szerencsétlen faszfej.

Rob67 2014.11.18. 14:41:05

Nyilt level a cccp-polos faszkalapnak?
Kedves posztiro, illetve proszto....
Azzal hogy van szamitogepet kaptal, ugy tunik autumatikusan nem jart meg melle jomodor es a tajparasztot meghalado jomodor :)
Nem baj. Ilyen is kell. Vegul is az allatkertben sem csak a szap allatokat nezzuk meg.

A posztbol inkabb annyi jott le, hogy a posztiro sajnalja, hogy a CCCP polo otlete nem tole szarmazik. Vagy nem merte megtenni :)
Tedd meg legkozelebb, csinalj vaganyabbat es megtapsolunk, orulunk neked.
A megjegyzes, miszerint neked van humorod, mindent elarul rolad dragam...
Egy humoros ember rohog egyet, nem azt bizonygatja hogy az o humora jobb.

Na tolj meg egy faszolos posztot :)

Bafana 2014.11.18. 14:44:38

@mojoking77: Te kis csekély értelmű, nem a halálbüntetés tényével vitatkozom, hanem hogy valaki ezek után összebarátkozik a vallatóival. Wittner Mária a mai napig nem bocsátotta meg nekik, pedig ő keresztény.
De feleslege ezt a posztot elvinni Mécs személyére, nem róla van szó.

mojoking77 2014.11.18. 14:47:55

@Bafana: Post maga idiotasag, ezt kb mindenki levagja. Egy tipikusan buta trollmagnes. Teljesen felesleges belemennni, lathatoan vagy megrendelesre keszult, vagy pedig arra, hogy minel tobb ember tudjon knyelmesen veszekedni egymassal.
A megbocsajtas meg, mint elitelendo tulajdonsag? Fura lenne. Csak sajat magat hergeli Wittner Maria is, bar nem igazan tudom aterezni, min is ment keresztul, az is teny.

mojoking77 2014.11.18. 14:50:26

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!: Igen, ezt Gonczre is mondtak mar paran. Azok, akik a 60-80-as evekben boldog kis partfunkcionalis allasokat toltottek be, es epitgettek a karrierjuket, csak, hogy utana '89-ben langolo szivu hazafiakka valljanak, akik azota is teljes szivbol kopkodik a kommunizmust, aminek a seggnyalasabol szarmazo bevetelebol tanitttak titeket utana...

Bafana 2014.11.18. 14:52:26

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!:
" Ha nem besúgó volt... Ez még nem tisztázott."
Volt egy Patkány fedőnevű ember... Le se merem ide írni a nevét.
Az ilyen emberek magatartása a teljes gerincoszlop hiányára utal.

csak egy néző 2014.11.18. 14:52:56

@Bafana:
"Wittner Mária a mai napig nem bocsátotta meg nekik, pedig ő keresztény."
Ez a nap mondása haver.
Ha Krisztus most itt lenne, egy dologra biztosan nem vállalkoznék - hogy keresztény legyen. (Mark Twain)

Bobby Newmark 2014.11.18. 14:52:57

@BiG74: Ööö, de, általában egyenlő. Csak mert a hatalomnak van rendőrsége meg hadserege, és kapaszkodnak a húsosfazékhoz. Úgyhogy a neves emberek kikapása után jön a tömegbe lövetés válaszul. Vagy fordítva, békés tüntetésbe lövetés után a jogos lámpavas.

Jellemzően akkor nincs csak polgárháború, ha a fegyveres erőket is át lehet állítani, azt meg úgy hívják, hogy puccs.

bandigyerek 2014.11.18. 14:53:12

Jóóój, ennyi sikerült, belekötöttél egy CCCP-s mackófelsőbe, azosztigen.

Bafana 2014.11.18. 14:55:34

@mojoking77: Nem csak ők mondták. Az összes cellatársát felkötötték mellőle. Amit a vallatóinak nem mondott el, azt elmondta a baráti megértő cella és sorstársának. Márnap lógott.

Bafana 2014.11.18. 14:56:55

@Emmanuel Goldstein: "miaza cccp?"
Cinkotai Cigány Cintányérba Pisál :)

BiG74 Bodri 2014.11.18. 15:00:31

@Bobby Newmark:
A hatalomnak van rendőrsége, meg hadserege akik a tömegbe lőnek. Egy hatalomuralmi rendszerben igen, amúgy csak nagyon kis fegyveres erő az ,mely ilyen bűncselekményre hajlandó (gondolom ezért van a TEK jóltartva).
Látható volt ez 56 -ban, vagy az ukránoknál nem oly rég. Viszont a szírek alaprendszere szinte adta a helyzetet, mert náluk eleve így működtek a dolgok. Nálunk még csak az átkonfigurálásnál tartunk.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.11.18. 15:05:05

@mojoking77: Én még azt tanultam az iskolában, hogy 56 ellenforradalom volt. Szóval, megértem már ezt-azt.
H engem az 56-os cselekményeimért bebörtönöznek, utána naponta félholtra vernek az ÁVÓS pribékek, akkor tudod mint csináltam volna? Pártot alapítok 88-ban két hírhedt ávós fiával.

Ja, nem is... :)

oszt jónapot 2014.11.18. 15:09:40

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!:
Ha én "nemzeti érzelmű" lennék, akkor tudod mit csinálnék 2014-ben? Egy ex KGB-s faszát szopnám.
Ja, nem is... :)

chocco channel 2014.11.18. 15:10:23

Vegulis mit jelent a CCCP?

Annyit tudok h Oroszorszaghoz kotheto, es velhetoleg egy rezsim?volt. Beirtam a google-be, h CCCP means es nem igazan adott ki relevans valaszokat:-)))

Koszi:-)

mojoking77 2014.11.18. 15:11:19

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!: Picit azert undorodok most toled. Nem is. Nagyon. Gondolom nem erted meg, hogy miert, hisz te egy igaz hazafi vagy..
Sebaj, akkor mardjunk ennyiben. Szerencsere idovel kihala a fajtatok, a sok kis hulye tizeneves trollocska, aki ide irogat, az ido mulasaval el is felejti majd, milyen fasz volt a '10-es evek kozepen, te meg maradsz a masik par szaz ven vesztes kozt, akiket barmikor lehet majd ugrasztani az aktualis szelsojobb politikusoknak, ha egy kis hoborgesre van szukseg. Ez is egy eletcel, en mast terveztem..

Gazz 2014.11.18. 15:14:26

Kedves Dániel! Mindamellett, hogy igazad van, remélem majd ezt a harcos attitűdött képviseled a Jobbik külpolitikai tervei, meg Kágébéla vonatkozásában is. Akkor talán hitelesen is fog hangzani.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.11.18. 15:14:41

@mojoking77: Jobban figyelhettél volna, kisöreg! 86-ban érettségiztem, amikor egy osztálytársamat kivágták a töri érettségiről, mert nem jutott eszébe az "ellen" szócska az 56'-os forradalommal kapcsolatban.
"Ez is egy eletcel, en mast terveztem.."
A pakisztáni főnököd seggbe fog kúrni, ha nem dolgozol rendesen, hanem ide írogasz...! :D

Tóth Ágas 2014.11.18. 15:19:37

@turista a saját országában: nyilván összeomlott volna egy idő után az előző rendszer, nem is sírom vissza. csak maga a rendszerváltás nem ment végbe kellő mélységben. merész elképzelés volt az előző rendszerben kontraszelektálódott korrupt "elit" pozíciókban hagyása. ez a Fideszt is érinti, nem véletlenül szabotálták el az ügynöktörvényt.
az elején a Nyugat szemében voltunk mintaállam, mert azért ők kimazsolázták a gazdaságot akkoriban, a kellemetlen versenytársaktól megszabadultak és Mo. meg mindenre bólintott a külpolitikában. De ez, ami mindennek az eredménye, már nekik sem tetszik, mert egy ennyire korrupt ország már az ő érdekeiket is sérti és kiszámíthatatlan is.
innen nehéz lesz megtölteni a demokráciát tartalommal, mert felnőtt egy újabb generáció, amelyik látja, mi az "érvényesülés" útja.
innen már csak a nulla pont elérése és egy történelmi léptékű új fejez nyitása után van felfelé. az viszont nincs minden nap. jó, ha 40 évenként van rá alkalom.

mojoking77 2014.11.18. 15:21:19

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!: "mikor egy osztálytársamat kivágták a töri érettségiről, mert nem jutott eszébe az "ellen" szócska az 56'-os forradalommal kapcsolatban."
Persze (asit) Lapozzunk, ezt az urban legend-et mar legalabb 40-szer hallottam kulonbozo forumokon, hagyjuk mar.
Amugy meg nem ertem mi a bajod, pont te vagy az, aki egyesevel az osszes megjegyzesemet alatamasztod. Mondom, semmi gond, kellenek megbizhato partkaderek, lassan kell mar szervezgetni a kovetkezo bekementet is.
Ja, csak hogy reagaljak is a vadaidra. Az SzDSz-re gondolsz, mint alapitott partra? Benezted draga nepinemzetihungaropannon baratom, (hogy a klasszikusokat idezzem), azt ugyanis Vasahelyi Miklos alapitotta, aki szinten '56-os elitelt volt...

2014.11.18. 15:23:21

Tulajdonképpen miért tüntettek? Na mert ez a hiradásokból nem derült ki.

Nem követelik hogy emeljék a szégyenteljesen alacsony minimál bért, esetleg a kirivóan magas élelmiszer ÁFÁt.

Jó idő van, hát tüntetnek egyet. "majd haza mennek" csak hogy egy klasszikust idézzek.

oszt jónapot 2014.11.18. 15:24:13

@irdesmond: "Jó idő van, hát tüntetnek egyet. "majd haza mennek" csak hogy egy klasszikust idézzek. "
Ja, neki is hogy bejött. :D

2014.11.18. 15:24:54

@phaszfej: Bizony igazad van! Ezért nem jársz elsőáldozni Nike pólóban. Igaz? Ja, az meg hogy van, hogy a szélsőjobb kedvenc bakancsa amerikai?

Egyébként a CCCP t-shirt kapható az Amazonon.... mindját alatta Putyin arcképes is.
Jó a nicked! Találó. Gondolom, a homlokodra nőtt. Azért nem látsz a golyóktól...

2014.11.18. 15:30:22

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!:
Mondjuk ezt nehezen hiszem. Tudod, 1981-ben mutatták be a Tanú című filmet, moziban. Szintén a moziban 1984-ben az 1956-ról szóló filmet, amely azt tárgyalta, hogy nem ellenforradalom volt.
A címére sajnos már nem emlékszem.

oszt jónapot 2014.11.18. 15:30:40

@Könnyen elkaptuk, uram!: A Martens angol, persze ez lényegtelen. :)

Bafana 2014.11.18. 15:30:45

@mojoking77: Benézted, drága barátom, nem egyedül Vásárhékyi alapította. Itt vannak az alapítók: (vigyázat, erős idegzetűeknek!!!!)
http://hu.metapedia.org/wiki/Szabad_Demokraták_Szövetsége

csak egy néző 2014.11.18. 15:31:55

@Könnyen elkaptuk, uram!:
Lehet, hogy annak a polónak a hátán a felcsuti sosem hazudó képe van.

randomuser1 2014.11.18. 15:37:29

@oszt jónapot: a pomberdzseki is, de ez azér van, mer a brit szkínhedmozgalom csak fokosatosan vált nacinaista töltetűvé és nemzetközivé, már amennyire nemzetközinek nevezhető, a maga egyszerű módján:)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.11.18. 15:37:41

@Könnyen elkaptuk, uram!: És? Mit kellett volna mondani? Láttam a moziban, hogy ellenforradalom volt, meg hát ugye otthon is beszéljük, úgyhogy tessék ezt elfogadni? :)

2014.11.18. 15:37:57

@oszt jónapot: hogy is mondták: a puliszka nem robban, de a nokedli sem.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.11.18. 15:39:14

@mojoking77: Mécs Imre "1988-ban alapító tagja és szóvivője volt a Szabad Kezdeményezések Hálózatának, alapítója tagja a Szabad Demokraták Szövetségének és a Történelmi Igazságtétel Bizottságnak."

oszt jónapot 2014.11.18. 15:39:33

@Emmanuel Goldstein: Ismerem a sztorit, csak érdekességnek szántam. :)

oszt jónapot 2014.11.18. 15:40:20

@irdesmond: Ezt most lehet, hogy nem értem.

mojoking77 2014.11.18. 15:40:42

@Bafana: Sssssh....
Muszaj beledumalni a felnottek vitajaba?
Nyugi, emlitettem mar egy regebbi megjegyzesemben, idovel majd felnosz, es nem csak hogy a nezeteid valtoznak, de megy a nicknevedre sem fogsz emlekezni, amin most itt trollkodsz. Ugyhogy nyugi. Igen, valoban, elsosorban zsido szarmazasuak alapitottak. Valoban koztuk van Mecs Imre is. Nem, az hogy valaki zsido, nem jelenti azonnal, hogy egy kartekony allatfajta, de ebbe most ne menjunk bele, ugy sem ertened, es mint irtam, ezt a faszkodast idovel ugyis kinovod...

mojoking77 2014.11.18. 15:41:31

@Bafana: Sssssh....
Muszaj beledumalni a felnottek vitajaba?
Nyugi, emlitettem mar egy regebbi megjegyzesemben, idovel majd felnosz, es nem csak hogy a nezeteid valtoznak, de megy a nicknevedre sem fogsz emlekezni, amin most itt trollkodsz. Ugyhogy nyugi. Igen, valoban, elsosorban zsido szarmazasuak alapitottak. Valoban koztuk van Mecs Imre is. Nem, az hogy valaki zsido, nem jelenti azonnal, hogy egy kartekony allatfajta, de ebbe most ne menjunk bele, ugy sem ertened, es mint irtam, ezt a faszkodast idovel ugyis kinovod...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.11.18. 15:44:05

@mojoking77: Látod, ebből is látszik, hogy az szdsz-t nem ideológiai alapon alapították, hanem más alapon. Így férhettek be ex-ávós csemeték is.
Ment is az egész a "történelem szemétdombjára".

oszt jónapot 2014.11.18. 15:48:47

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!:
Én nem ismerem apádat, de ha egy szarfaszú köcsög, akkor abból automatikusan következik, hogy te is az vagy?
Ezt most komolyan nem sértésnek szántam, de hagyjuk már, hogy kinek ki volt az apja.

mojoking77 2014.11.18. 15:50:46

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!: Az SzDSz alapvetoen egy kulturalis ellenzeki part akart lenni, mint ilyen termeszetesen teljesen eletkeptelen volt a kezdetektol fogva. Az orszag nem volt olyan allapotban, hogy egy alapvetoen kulturemberekbol allo tarsasag igazgassa, hala az egnek erre soha nem is kerult sor.
Ami a tortenelem szemetdombjat illeti, par tarsasag mar megerkezett oda '89 ota, remelemm a kovetkezok egyike az MSZP lesz, gozerovel hajt abba az iranyba, viszont nagyon nem artana, ha valami alakulna a helyen, amit erdemes lenne kovetni, es aminek alapvetoen szinten az ertelmisegiek sorabol kellene osszeallnia, ugyanis azok akik kint voltak, es a masik tobb szazezer, aki meg nem ment ki, pont az "erotol" kap hanyingert, amit Viktor, Lazar meg a Kover nevu konzumidiota kepvisel otthon.

randomuser1 2014.11.18. 15:54:09

amúgy azt továbbra se értem, a poszternek mi baja csegevaráspólós gyerekkel, kivéve, h a hazai "jobboldalt" valamiért kurvára irritálja az a tény, h lassan mindenki a moszkvából irányított magyar hobbinacionalizmuson röhögcsél...

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.11.18. 15:56:50

@oszt jónapot: Tehát már a finnek is putyinpincsik, meg gondolom a Dél-Afrikai köztársaság is, ugyanis ők is a Roszatommal építtetik saját erőművüket, meg a szlovákok is.
Egyébként meg köztudott hogy nálunk hogy működik a pályázati rendszer. aki több kenőpénzt ad az nyer..

Aurelius Respectus 2014.11.18. 15:56:53

@_most_: Miért mennénk ? Nem fogunk titeket támogatni Orbán ellen és Orbánt sem védjük ellenetek. Nem kaparjuk ki nektek a gesztenyét, nem vagyunk hülyék.

oszt jónapot 2014.11.18. 15:59:23

@A megvalósult amerikai ólom..:
Ne engem okolj, ha nem tanultál meg olvasni. Leírtam, hogy Orbán mitől Putyinpincsi.

oszt jónapot 2014.11.18. 16:00:40

@Aurelius Respectus: Ti inkább ne is gyertek. (Amúgy de, hülyék vagytok. Csak nem emiatt.)

telkoe 2014.11.18. 16:03:34

@Emmanuel Goldstein: talan az hogy Che elvtars idiota komcsi gyilkos volt. Esetleg lehetne a csegevaras polora Jobarat urtol kerni egy autogrammot.

Netuddki. 2014.11.18. 16:06:31

Danika! Te kis faszkalap! Jobban tetted volna ha kussoltál volna. Nem érted? Nem csodálom...

Zsül600 2014.11.18. 16:08:01

Nem tudom mire ez a nagy indulat! Meccs lesz, a CCCP maradványával ma kezdjük őket alázni gyertek inkább oda. Nyugi a jóisten sem egy nap alatt teremtette a világot! Haladunk!

Netuddki. 2014.11.18. 16:08:13

Ja és igen, ezek szerint megkezdődött a szokásos fideszes ékverés a tüntetők közé. Mer' tüntetni igazán csak a fidesz meg a csicskája a cöf tud. Ja, persze, anyátokat, tetves tolvaj fideszes banda!

oszt jónapot 2014.11.18. 16:08:59

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!:
Ilyen szinten nem. Persze a neveltetés és a környezet hatása nyilván számít, de ha valaki egy fasz, akkor azt a tettei alapján tartsuk annak, ne a szülei/nagyszülei tettei alapján.
(Kedvencem, amikor Schiffert Szakasits-unokázzák.)

Bafana 2014.11.18. 16:12:57

@mojoking77: Ember, nincsenek valami erős érveid, azt azért lássuk be!
Leírsz egy hülyeséget, megcáfolják és megsértődsz? Így nehéz...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.11.18. 16:13:18

Szvsz. jelenleg Schiffer a legnormálisabb ellenzéki "vezér"(?), bár ha tényleges hatalmat kapna egyszer, nem tudom mi lenne belőle.

mojoking77 2014.11.18. 16:17:56

@Bafana: jo. es?
nem sertodtem meg, szimplan nem konnyu egy gyerekkel vitatkozni, aki meg kokemenyen hisz olyan demagogiakban, amik mar a nala par evvel idosebb, politikailag hasonlo felfogasu tarsai szamara is inkabb kellemetlenek, mint kovetendok.
Mint irtam, rendben, igazad van, Mecs Imre is alapito tag volt. Ennyi. Reszemrol ez kb itt le is van tudva.

Aurelius Respectus 2014.11.18. 16:18:45

@oszt jónapot: én is pont ezt gondolom rólatok. Még arra sem vagytok képesek, hogy normális követeléseitek legyenek. Kit érdekel Európa, demokrácia és a többi marhaság ?

randomuser1 2014.11.18. 16:19:02

@telkoe: vagy inkább a jobbikba delegálni egy orosz belügyest?
hehe

mojoking77 2014.11.18. 16:19:05

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!: nem a legnormalisabb, hanem az egyetlen partvezeto, aki meg nem jaratta le magat vegervenyesen. Es nem csak ellenzeki szinten sajnos.

Pop40 2014.11.18. 16:20:03

@bkover: Nézd el nekik, nem lehet mindenki olyan szép, mint te.

Pop40 2014.11.18. 16:27:17

Kedves posztoló!

Ezúton gratulálok a fantasztikus lényeglátásodhoz. Az azért nem semmi, hogy egy 10-100.000-es tüntetésből, ami Európa-szerte, jópár városban végbement, neked annyi jön le, hogy az egyik felszólaló (akikre mellesleg nem is nagyon figyelt senki) milyen pólót (!!) viselt.

Őszinte elismerésem, sikeresen kiválasztottad a tegnapi nap leglényegesebb mozzanatát.
És ezt akkor is el kell ismernem, ha amúgy valóban elég szerencsétlen választás egy ilyen póló, pont úgy, mint mikor a nácik parádéznak hasonló jellegű pólókban, csak a másik oldalról.

Pech, hogy ez a sok tízezer tüntetőből nagyjából senkit nem érdekelt, míg te -lényeglátóan- szóvá nem tetted.

Szóval gratulálok, legközelebb esetleg írj majd egy posztot arról, hogy az egyik tüntető csajnak a 100.000-ből berepedezett a körme.

telkoe 2014.11.18. 16:28:10

@Emmanuel Goldstein: Amikor legkozelebb osszerantjak a csocseleket meg kellene hivni vendegelodonak Schroder ex-kancellar urat az EU kiallas az oroszok ellen temaban.

oszt jónapot 2014.11.18. 16:33:07

@Aurelius Respectus: Mik lennének a normális követelések?

randomuser1 2014.11.18. 16:33:52

@telkoe: szerintem ide inkább jóbarát urat érdemes elhívni, mit számít egy posztszocialista ország?

Croma Soma 2014.11.18. 16:35:18

Annyira cuki ez az álfölháborodás!

dr Smittpálelnökúr 2014.11.18. 16:40:23

Hé, idióták!

Putyin (ex-KGB-s) faszát szopni jó dolog?
Pedig ő tényleg cccp-s volt.

Vagyis egy poénon kiakadtok, de nyelitek a komcsi oroszoktól a brét?

Szánalmas hazaárulók vagytok, nem jobboldaliak!

no_successful2 2014.11.18. 16:41:57

@Tóth Ágas:

"De ez, ami mindennek az eredménye, már nekik sem tetszik, mert egy ennyire korrupt ország már az ő érdekeiket is sérti és kiszámíthatatlan is. "

Ember !

Fogjátok már fel, nem az zavarja az amikat hogy korrumpált az ország, hanem, hogy nem az ő embereik korrumpálják.

telkoe 2014.11.18. 16:44:37

@Emmanuel Goldstein: Hat Schroder ur nem igazan volt posztszoci - o igazi europai demokrata. Vagy putyinpincsi. Vagyis hat mikor eppen mi.

randomuser1 2014.11.18. 16:45:19

@telkoe: az országára értettem, történelmi perspektívában :)

átlátó 2014.11.18. 16:48:01

A tömeg szereti az iróniát, csak nem érti. :D

Pop40 2014.11.18. 16:49:48

@oszt jónapot:

viccelsz?
örültek, hogy ingyen ment, a többieknek ezért fizetniük kellett :DDD

2014.11.18. 16:51:48

@oszt jónapot: A románokra mondták annak idején, hogy a puliszka nem robban.

Aurelius Respectus 2014.11.18. 16:56:06

@oszt jónapot: A minimálbér felemelése a létminimumra, munkavállalóbarát munkatörvénykönyv,az értelmetlen közmunkaprogram leállítása, a hülyeségekre péntszórások, pl: stadionépítés leállítása. Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.

Pop40 2014.11.18. 16:56:11

@Bafana:

"Aztán leült a börtönőreivel, a vallatóival, a kínzóival, ittak, ettek egy jót és örök barátok lettek."

Eggen, tuti biztos, hogy csak így lehetett.
Sőt, bejelölték egymást faszbukon. :D

Te meg gondolom ott voltál, hogy ennyire képben vagy :D

phaszfej 2014.11.18. 16:59:00

@Könnyen elkaptuk, uram!: Ha a fejem fasz szerinted, bár a fejem phasz, nemcsak azt jelenti, hogy nem tudsz olvasni, de azt is, hogy akkor a golyóim maximum a nyakamra lóghatnának. Neked se a tokádon vannak a szemgolyóid.

phaszfej 2014.11.18. 17:00:24

@AK76: Csak nem magadra vetted a buziságot? Ezek szerint a kommentem független az én elmeállapotomtól, így is betalált. Használj kotont, ha buzulsz, mert a homik jobban fertőznek. Állítólag.

oszt jónapot 2014.11.18. 17:03:07

@Aurelius Respectus: Ezek mondjuk vállalható dolgok és a demokráciával nem zárják ki egymást.

phaszfej 2014.11.18. 17:04:02

@Ans1979: Nekem semi bajom azzal, hogy akkor nem voltunk annyian. A sál, gyökerem, pedig a könnygáz miatt kellett. Gondolom, ezt úgy sem érted, mert maximum fingot szagoltál tegnap.

Pop40 2014.11.18. 17:06:34

@Bafana:

"Wittner Mária a mai napig nem bocsátotta meg nekik, pedig ő keresztény."

Tényleg, ha már Wittner, hogy szavaz olyankor, mikor Vitya épp a ruszkik seggét nyalja valamelyik törvényjavaslattal?:)
Vagy az az elmúlt 20 évben, Vityával párhuzamosan ő is megszerette őket?:D

telkoe 2014.11.18. 17:07:48

@Emmanuel Goldstein: De valogatos lettel. Pedig milyen szep lett volna amikor lepacsizik vele a halado magyar europai ertelmiseg. Meg talan az Irok Boltjaba is meghivjak, mint a sittrol eppen kiszedult RAFost. Szigoruan csak az europai demokratikus ertekek neveben. Ha jol viseli magat, akkor mehet nagyondemokratikus hazibulira is, hogz kivalassza ki lesz az uj demokrata lo. Ha lo nincs, akkor szamar is jo, csak hagyjon magabol majmot csinalni.

bölcsbagoly 2014.11.18. 17:10:00

@Pop40: n ja, hogy Brüsszelben voltatok 15-en, az ultraliberális Berlinben 70-en, máshol még annyian sem, az egyrészt nem nagy performansz, másrészt azt mutatja, hogy mindenütt akad ennyi hülye belőletek! De jó, hogy ezek már nem itthon vannak.

Velemenyem szerint.... 2014.11.18. 17:18:57

@Pop40: Azért ebbe a hibába már az SZDSZ is belelépett egyszer (Mécs Imre).

Amúgy ott a pont.

@Bafana: nem vagyok "főállású" keresztény csak afféle kocaszakértő, de nem kellene a megbocsátáshoz valamiféle megbánás is?

Kerek négyszög 2014.11.18. 17:22:37

Origo 2008.02.28.

"Történik valami Magyarországon, ami mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen" - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a szlovákiai Losoncon csütörtökön egy konferencián.

Orbán Viktor azt bírálta kijelentésével, hogy a kormány titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal a szerinte "a XXI. századot és a teljes Kárpát-medencei magyar nép életét meghatározó" energiakérdésben.

Kerek négyszög 2014.11.18. 17:25:18

"Mióta a Kelet betette a lábát Magyarországra, a magunkfajta szabadságszerető magyarok mindig ugyanazt akarták; szabadulni sorvasztó öleléséből, és elzavarni hazai helytartóikat. A keleti önkény világa helyett megalkotni a magunk szabad magyar világát, kiszakadni a hatalomtól függő élet láncolatából, visszaszerezni, újrateremteni az önálló és független polgári élet garanciáit; tisztességes munkát, tulajdont, szabad vállalkozást és védelmet nyújtó jogrendet. Mindig is ez volt a kívánságunk.
Nyugati demokráciát akartunk, amely a keresztény kultúrára, a szabadság, egyenlőség és testvériség eszméjére épül. Mindig is harcoltunk az áldemokrácia ellen, ahol az élet rendjét az emberek helyett a hatalom szabja meg, a hatalom önkénye működteti, ha érdekei úgy kívánják, hazugsággal, csalással, maffiapolitikával, ha kell, erőszakkal is"

Orbán Viktor 2007

Hoppá-hoppá

Pop40 2014.11.18. 17:29:39

@bölcsbagoly:

1, Nem "voltatok", én nem voltam, sajnos egyéb dolgom volt, bár szívesen mentem volna.

2, És Pesten mennyien voltak, ettárs?:D
Már csak azért, mert legutóbb, mikor a fideszbirkák töltötték meg így a K teret, Számolós Filip ettárs valami kétmilliós tömegről szónokolt. :D
Az meg tán még egy ilyen magadfajta hülyének is belátható, hogy teszem azt, egy londoni tüntetésre nem fog elutazni valaki Anglia másik feléből.

3, Tényleg, milyen jó, hogy nem itthon vannak. Fizetik az ottaniaknak az adót, ahelyett, hogy itt fizetnék.
Ebben csak egy a jó, hogy a magadfajta szarházi narancsbolsi söpredék annyival is kevesebbet tud ellopni.
Bár az igazi megoldás az lenne, ha ti takarodnátok végre el a büdös francba az azeriekhez, és vissza se jönnétek.
Ott az illiberális baltás akolban végre egymás között lehetnétek, az ország meg végre megszabadulna tőletek, és nekiállhatna fejlődni.

_most_ 2014.11.18. 17:31:32

@phaszfej: haha, a könnygáz miatt nyafogtok, mik vagytok, ti lányok? Legutóbb a focidrukkerek tüntetése is nagyon keményre sikerült, mint egy babazsúr :D

Pop40 2014.11.18. 17:32:30

@Velemenyem szerint....:
Tőlük sem volt szerencsés, bár ezt a vonalat akkoriban is főleg a szocik vitték, nem a szadesz, pláne nem Mécs.
És azért a "tapogatózás", meg a jelenlegi seggnyalás közt van különbség, pláne ilyen kiélezett külpolitikai helyzetben, mint a jelenlegi.

bölcsbagoly 2014.11.18. 17:45:26

@Pop40: 2, a tér közel sem volt megtelve, jó szellősen álltak egy részén a társaid.
3. Ugyan, hadd rontsák csak ott a levegőt, senkinek sem hiányoznak itthon s vihetnék magukkal a hasonszőrüeket és az örökös védenceiket is. csak hát azokat rendszerint visszaküldik postafordultával a nagy demokrata nyugatiak.

randomuser1 2014.11.18. 17:47:41

@telkoe: én speciel inkább a harmatgyenge európára szavaznék, mint nyíltan rohanni az orosz medve szerető ölelésébe, de ízlés dolga, van aki durván szereti...

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.11.18. 17:51:48

Csak úgy megkérdezem. Az Ukrajnába tankokkal menő oroszok, akikkel mostanában jóban vagyunk, az mennyiben is különbözik a CCCP-től?

telkoe 2014.11.18. 17:56:45

@Emmanuel Goldstein: A harmatgyenge Europa nagyondemokratikus vezeto hatalmai is rohannak az orosz medvehez ha erdekei ugy kivanjak csak bizonyos orszagoknal nem illik ezt eszrevenni.

phaszfej 2014.11.18. 18:00:37

@_most_: Bár, elképzelhetetlennek tűnt, hogy van még lejjebb, de egyre gyengébb vagy.

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.11.18. 18:02:51

@oszt jónapot: Na és mitől az okoska? Bocsi hogy nem kezdem el bogarászni a kommentjeidet.

randomuser1 2014.11.18. 18:06:53

@telkoe: elnézve egyes európai országok újkori történelmét, egész ügyesen ellavíroztak ezzel a móccerrel. mi viszont mindig réábasztunk :)

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.18. 18:07:27

Hátborzongató a párhuzam az 1917-es oroszországi, és a jelenlegi hazai események között a klasszik bolsevik stratégiát elemezve:

beszelomajom.blog.hu/2014/11/18/lenin_elvtars_beajulna_oromeben_a_magyar_baloldaltol

Bár a Közfelháborodás Napja önmaga paródiájába fulladt, a bolsevikok 97 évvel ezelőtti hatalomátvételével mutatkozik pár döbbenetes stratégiai megfelelés.

Pop40 2014.11.18. 18:09:18

@bölcsbagoly:

"a tér közel sem volt megtelve, jó szellősen álltak egy részén a társaid."

Ja, meg ugyanilyen szellősen álltak a környező utcákban, pár ezren Pécsen, meg a többi városban, stb stb. :))

"Ugyan, hadd rontsák csak ott a levegőt, senkinek sem hiányoznak itthon"

Nem hát, az adófizető, értelmes emberek senkinek nem hiányoznak itthon.
Amíg van nekünk egy csomó söpredék, tolvaj, analfabéta, nyelveket nem beszélő, semmihez nem értő fasz fideszesünk, addig előbbiekre mi szükség is lenne? :DDD

"csak hát azokat rendszerint visszaküldik postafordultával a nagy demokrata nyugatiak"

Ha jól értem, most a cigókról beszélsz?
Akiket épp a narancskomcsi haverjaid vettek meg pár kiló krumplival, és hurcolásztak tucatjával a fideszre szavazni Ózdon?

Mondjuk érthető, értelmes ember nem szavaz rátok, maradnak a cigók, azoknak is az ostoba, megvehető, lumpen rétege.

Pop40 2014.11.18. 18:12:31

@polyvinyl:

Ez az, elvtárs, nyomjad csak ezerrel :)

Sajna a jelenlegi tüntetők jó része apolitikus volt eddig, kell egy pár ilyen hozzád hasonló hülye, aki folyamatosan emlékezteti őket, miért is kell elmenni szavazni, hogy soha többet ne nyerjen a narancsbolsi csürhe.

Amúgy igazán találó a blogod címe. :)

telkoe 2014.11.18. 18:16:04

@Emmanuel Goldstein: Erdemes elore eldonteni, hogy a nagy ertekekrol vagy az ugzes lavirozasrol szol a dolog. Ha nem tisztazzak elore, akkor csak kavarog ossze-vissza a europai ertekek menten politizalo demokrata csocselek mint tegnap este es egzszerre lobogtatjak az EUs zaszlot es tapsikolnak komcsi polos hoborgo hulyegyerekeknek.

Egyebkent figyel valaki arra az idiotara hogy ne ugorjon a vonat ala mint a masik aki nagyondemokratikusan tuntetett ahelyett hogy az opniban szinezgetett volna ?

bontottcsirke 2014.11.18. 18:20:49

@Pop40: Akkor majd felszólalok legközelebb horogkeresztes pólóban, remélem nem lesz gáz.

Pop40 2014.11.18. 18:27:36

@bontottcsirke:

Nekem tuti nem, de biztos, ami biztos, az ápolóidnak azért szólj előtte.

Ludovikás Levente 2014.11.18. 18:30:41

Ez a CCCP csávó olyan ismerős, ha jól emléxem a Haha tüntetésen is előadta már magát

Ellenzéki oldalon mostanában ripacsoknak áll a világ, egyik a másikat igyekszik letaszigálni a porondról. Engem szórakoztatnak, nem kell a cirkuszba járni

Pop40 2014.11.18. 18:32:56

@Ludovikás Levente:

Mi ezzel a gond?

Felétek az ennél hülyébbeket külügyminiszternek, képviselőnek, meg NAV-elnöknek nevezik ki :DD

Exploiter 2014.11.18. 18:35:24

@bontottcsirke:

Pont lesz van szarva, keresztre feszített hitlernek öltözött mohamedes pólóban is jöhet mindenki, amíg jó irányba dobálja a molotov-koktélt.

zobod 2014.11.18. 18:36:24

Még az olyan ballib propagandisták is, mint a hvg vagy a cink, arról cikkeznek, hogy ez ostobaság volt.

bontottcsirke 2014.11.18. 18:45:59

@Pop40: Jó, rendben, nyugodjál békében.

oszt jónapot 2014.11.18. 18:51:44

@A megvalósult amerikai ólom..: Elég lett volna azt az egyet, amit neked válaszoltam.

bölcsbagoly 2014.11.18. 18:55:34

@Pop40: hát , az a szemét amit összesöpört a szél tegnap estére a Kossuth térre, tényleg randa volt. Szánalmasak vagytok, a rikácsoló , orditozó szónokaitokkal, Demszkytekkel, Mécsetekkel meg a többi lejárt garanciájú figurátokkal. Ennyi hülye meg percek alatt mozgósitható/összegyűjthető a butapesti belvárosból. Ott van a tenyészhelyük.

bölcsbagoly 2014.11.18. 18:57:19

@csak egy néző: aha, mutatják a brüsszelben s máshol összegyűlt tucatnyi hazaárulót?

Pop40 2014.11.18. 19:09:23

@bontottcsirke:
Azért meg ne sértődj.
Mikor egy 10-20-30...100K-s tömeg előtt szónokolsz, mindenképp szólj majd.

@bölcsbagoly:
Há'hhogyne, ettárs.
A tüntető fiatalok a múlt.
Bezzeg a 80+-os, ex-munkásőr birkamenetes múmiák, ők a jövő. :DD
Ráadásul pillanatok alatt növelhető a létszámuk pár ezer, kilóra megvett ózdi cigánnyal :DDDD

Pop40 2014.11.18. 19:10:13

@bölcsbagoly:

olvasd el, amit írt.
a tüntetőkről írt, nem rólatok.

bontottcsirke 2014.11.18. 19:11:29

@Pop40: Látom nem sok van hátra neked. Mindenképpen.

Pop40 2014.11.18. 19:12:54

@bontottcsirke:

Miért?
Netán megölsz?:O

bölcsbagoly 2014.11.18. 19:15:07

@Pop40: a tüntetők fiatalabb része láthatóan Hungaro Valentin reformjainak a terméke. ezért képtelenek érthetően és értelmesen beszélni, hogy a viselkedésről , szókincsről már ne is beszéljünk.

bontottcsirke 2014.11.18. 19:15:49

@Pop40: Gondolom a pszichózis nálatok fajtajelleg.

midnight coder 2014.11.18. 19:18:08

Igazából ezzel az egésszel csak az a gond, hogy az egész arról szól, hogy egy nagy ország kormánya lehallgatta az összes szövetségese telekommunikációját. Még a legnagyobb haverokét is. Aztán, hogy ez az ügy kipattant, megvonta a vállát - sőt, amikor úgy adódott hogy az egyik szövetséges ország vonakodott asszisztálni az aktuális világforradalmi tervéhez, pont erre a lehallgatásra hivatkozva próbálta meg megdönteni az illető ország kormányát.

És ez nem a nagy CCCP volt a dicső 60-as években, az illető kémszervezet meg nem a KGB. Azok a birkák meg, akik itthonról asszisztálnak ehhez nem az MSZMP. Mert hogy eggyel kevesebb az M.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.11.18. 19:19:14

A szervezők szándékaival ellentétben, totálisan kontraproduktív volt ez a tüntetés!
Arra viszont alkalmas volt, hogy kiderüljön végre, hogy szélsőbalos anarchisták állnak a tüntetések mögött!

zobod 2014.11.18. 19:19:29

@Pop40: 100K-s tömeg :DDDD ... jó, ha voltak tízezren az egész országban. Hatalmas nagy bukó ez az egész, nem látod? Csak a baráti média fújja fel, és próbálja propagandája szolgálatában valami komoly, fajsúlyos elégedetlenségi hullámként beállítani. Pedig ennél még Bajnai is sokkal nagyobb tömeget rántott össze.

bölcsbagoly 2014.11.18. 19:20:11

@Pop40: egy szónoknak mindegy hogy a Hyde Parkban féltucatnyi bámészkodónak vagy egy nagygyűlés sokezernyi tömege előtt beszél! Csak technika kérdése a hangerősités. Az érthető beszéd, artikuláció, testmozgás, gesztikuláció viszont már elengedhetetlen a hatáshoz. A tegnapi hőseitek silányok, szánalmasak voltak ebből a szempontból is. Ezek vagytok, el kell fogadjátok. sorry...

csak egy néző 2014.11.18. 19:22:14

@bölcsbagoly:
Már egy párszor tisztáztuk te baromarcú ostoba madár, hogy mi a véleményem rólad, szakadj le rólam.
i.imgur.com/wA83aid.gif%20(309%C3%97180)

Éltesd továbbra is a gazdád.
coub.com/view/3zq19

Pop40 2014.11.18. 19:23:44

@bölcsbagoly:
Ja, kell egy kis idő, mire beérik Hofmann Rózsika zsenijének terméke, meg Vitya felsőoktatási reformja :D
Addig maradnak ezek :D

Mellesleg ugye nem képzeled, hogy bárki is azért volt ott tegnap, hogy a szónokokat hallgassa, és nem azért, hogy a tolvajbandád elküldje a francba?:DDD
(Bár Horváth pl jól beszélt.)

szigetipotyautas · http://kommentanemkommentalhatora.blog.hu 2014.11.18. 19:24:08

@bölcsészmérnök: szélső balos anarchisták? Akkor miért éltettétek őket, a hír tévés fasszal együtt, mikor felgyújtották a fél várost, he, te köcsög náci-buzi? :D

Egyet beszólsz kettőt kapsz 2014.11.18. 19:28:13

Elég nevetséges volt ez a balos pártok által feltüzelt csőcselék. A fő bázis a MIÉP híján csak MSZP-re szavazni képes bevadított nyugdíjasok mellett láthatóan kibővült leitatott csövesekkel belvárosi mélyszegényekkel, de természetesen a mindenre kapható ultrák sem maradtak otthon.

Az affektáló (ál)értelmiségi-hobbiaktivista pojáca szónokokat pedig már Gyurcsány idejében sem komáztuk!

Pop40 2014.11.18. 19:30:26

@bontottcsirke:

"fajtátok"? Ez valami szolid zsidózás akar lenni?
Érdekes, az egyik haverod is ide jutott a párhuzamos blogon ma, elég egysíkú a gondolkodásotok. :D
Mellesleg amellett, hogy a zsidózáson kívül egyéb gondolatotok nincs, érthetetlen, hogy egyesek lenáciznak titeket :-DDDDD

@zobod: Ja, még annyian se. Sőt, nem voltak ezren se, tulképp csak pár ember lézengett a téren. :-DDDD
Kár, hogy nem Rákay Zsilip számolta birkamenetesek voltak, akkor persze minimum kétmillióan lettek volna. :-DDD

Krisz11 2014.11.18. 19:34:58

Na, tehát akkor, az internacionalista magyarellenes férgeknek írom, azoknak, akik a hazaszerető nemzetieket magyarellenességgel (??) merik megvádolni, mert egy EU - Orosz relációban meg mernek szólalni az Oroszország által képviselt értékek mellett. És azoknak akik Oroszországot a Szovjetekkel egyenlőnek szeretnék láttatni.
Nézzük milyen ideológiát képvisel a 3 tényező:

Szovjetunió - internacionalizmus, nemzetek felettiség, értéksemlegesség, egyházellenesség, liberális materializmus

Európai Unió: - internacionalizmus, nemzetek felettiség, értéksemlegesség, egyházellenesség, liberális materializmus, individualizmus

Oroszország ma: Nemzeti önrendelkezés, nemzeti öntudat, tradicionalizmus, hagyománytisztelet, értékközpontúság, deviáns propagandák háttérbe szorítása.

Az Oroszokat a szovjet rendszer bűneiért hibáztatni pont annyira jogos mint a Magyarokat a tanácsköztársaság bűneiért hibáztatni. A bolsevik és vörös terrort is az internacionalisták (és jordán pozitívak) csinálták.

A szovjetunió szellemi örököseit ma az internacionalista EU-ban kell keresni. Oroszország mindezek ellentéte.

Mi a tanácsköztársaság patkányait egy pillanat alatt kiraktuk. Szerencsére a magyarok között mindig volt egy Horthy Miklós, egy Mansfeld Péter, egy Pongrácz Gergely aki harcoljon ellenük.

Pop40 2014.11.18. 19:35:31

@bölcsbagoly:

Bizonyára nem fogod fel, de a tömeg nem szónoklatokat hallgatni ment ki.
Ezek nem birkamenetesek, akik azért mennek, hogy megtudják Vityától, mi az aznapi véleményük.

Elképzelhetetlen, mi?:D
Ti önállóan a kisujjatokat se meritek megmozdítani. :D

sivatagi n. 2014.11.18. 19:39:41

Az NSDAP pólós hasonlat telitalálat, de a seggfej turbólibsi kommentelők persze nem értik. Erre a poszt elolvasása után azonnal fogadtam volna.

Pop40 2014.11.18. 19:39:58

@Krisz11:

"hazaszerető nemzetieket"?

Azok kint tüntettek tegnap a téren, a hazaáruló komcsi féreg haverjaid ellen, akik szétlopják az országot, mindenféle nemzeti maszlag dumával, amit egy primitív réteg bevesz.

Ócska bolsi söpredék vagytok, semmi több. S ha annyira szimpatikusak a ruszkik, költözz ki, ha lehet, végleg.

zobod 2014.11.18. 19:40:16

@Pop40: ha te is jártál volna erre, akkor most nem égetnéd magad ezzel a hülyeséggel. Nem volt több tízezres tömeg, még az elején sem. Emlékeim szerint Bajnai pár évvel ezelőtti Erzsébet-hídi műsora több résztvevőt vonzott, mint ez a mostani.

Pop40 2014.11.18. 19:43:25

@zobod:
Oké, oké, nem volt kint senki.
Lapozzunk.

sivatagi n. 2014.11.18. 19:45:01

@Krisz11: "Mi a tanácsköztársaság patkányait egy pillanat alatt kiraktuk."

Ezt most is bármikor megtesszük. Nem mintha ezek a szellemi fogyatékos, mozgássérült netprolik ellenfelek lennének. Legfeljebb telefonvillogtatásban :)

Pop40 2014.11.18. 19:45:13

@zobod:

Oké, oké, nem volt kint senki, töküres volt a tér.
Lapozzunk.

Krisz11 2014.11.18. 19:46:40

@Pop40:

Ez az új zsidó taktika, hogy a nemzetieket bolsevikozzák a tanácsköztársaság patkányainak leszármazottai? Nagyon hiteltelen vagy, takarodj vissza Tel-Aviv-be.

"hazaszerető nemzetieket"?
"Azok kint tüntettek tegnap a téren"

Az internacionalistáknak nincs hazájuk, ezt Gömbös Gyula is megmondta, hülyegyerek.

zobod 2014.11.18. 19:50:51

@Pop40: nem volt üres, egy szóval sem mondtam. Egyszerűen csak nem volt több tízezres tömeg. Pláne nem százezres.

Pop40 2014.11.18. 19:52:05

@Krisz11:

Te hülye kis f@sz, mi a franctól lennél te nemzeti?
Mert te azt mondod? :DD

Te egy ostoba, primitív, hülye kis majom vagy, aki bármilyen tolvajnak nyálcsorgatva csápol, lényeg, hogy az illető annyit mondjon, hogy "én ám nemzeti vagyok!"
Soha az életben nem származott a fajtádtól semmi jó, ostoba, tehetségtelen, retardált majmok vagytok, akik a saját elbaszott életükért mindig mást hibáztatnak, zsidók, usa, ballibek, pirézek, bla bla bla.
Dugd vissza a nyelved Putyin seggébe, és maradj is ott.

Pop40 2014.11.18. 19:53:37

@zobod: mondod te.

mellesleg mikor rákay fülöp közpénzköltési tévéfelelős 2 milliót delirált pár éve, akkor hányan voltak?

2014.11.18. 19:54:28

@Krisz11:

Ezek a barom zsidók annyira belehülyültek a nácizásba, hogy most már bolsevikoznak. A végén még zsidózni is elkezdenek, ha meglátnak egy árpádsávos zászlót :D

Pop40 2014.11.18. 19:57:49

@libbancs:

Lássuk be, nincs még egy olyan ország a Földön, ahol a széljobberek jobban nyalják a ruszkik valagát, mint a Thürmer-féle, bevallottan kommunista Munkáspárt. :-DDDDD

Amúgy molesztált valamikor egy barom zsidó?
Vagy csak szégyelled a családod?:D

Krisz11 2014.11.18. 19:58:06

@Pop40:
"mi a franctól lennél te nemzeti?"
Mert ellentétben veled, fontosnak tartom a magyar nemzetet. Lehet, hogy te is nemzeti vagy, de az a nemzet nem Magyarország, hanem Izrael.
Itt csicska kisebbség vagytok. A pártjaitok is azok. Takarodj alijázni Tel-Avivba és vissza se gyere.

bölcsbagoly 2014.11.18. 19:59:36

@Pop40: miért, a Parlament épületét akarták elfoglalni? vagy csak mutogatták magukat? Akkor jobban járunk, ha az állatkertbe megyünk!

Meglehet ott se vótam 2014.11.18. 19:59:43

Most akkor a 3000 liberális telefonbuzi mégsem váltott kormányt? Pedig már azt hittem...

Krisz11 2014.11.18. 20:02:04

@libbancs:
"A végén még zsidózni is elkezdenek"

:D:D

Pop40 2014.11.18. 20:03:22

@Krisz11:

"Mert ellentétben veled, fontosnak tartom a magyar nemzetet."

És ez miben nyilvánul meg azon kívül, hogy pofázol róla?

Mármint azon túl, hogy nyalod azok seggét, akik kirabolják?

Azt meg, hogy a zsidókkal neked, meg a primitív fajtádnak mi baja van, meg se próbálom megfejteni, majd egy jó pszichológus kikezeli, ha szerencsétek van.
Esetleg kicsi a rudi, és frusztrál, hogy azoknak még úgy is nagyobb van, mint neked, hogy a végéből lecsippentenek? :-DDDDD

zobod 2014.11.18. 20:04:44

@Pop40: Rákaynak meg mi köze van ahhoz, hogy tegnap nem volt sem több tízezres, sem százezres tömeg a téren? Pár ezres demonstráció volt. Egyébként nem is beszél senki tízezrekről, még az ellenzéki média sem. Nem tudom, te honnét szeded.

Pop40 2014.11.18. 20:06:24

@bölcsbagoly:

"Akkor jobban járunk, ha az állatkertbe megyünk!"

Ez látod kétségtelen. :-DDDDDDD

Csak valami nagyobbat keressetek, ahol mindannyian elfértek. :-D

Tüntetésnél gyakori szokás, hogy a tüntetők "csak úgy mutogatják" magukat.
Nem mindenki kocsikat gyújtogat, mint ti anno.

Pop40 2014.11.18. 20:10:21

@zobod:

Rákaynak annyi köze van hozzá, hogy pont ugyanazon a téren, pont annyian voltak.
És akkor a vidéki városok külön-külön is pár ezres tömegét + a külföldieket nem említettem.

Na most akkor hogy vagyunk? Ha fideszbolsik vannak ott, akkor 2 milliós tömeg, ha nemzeti tüntetők, akkor pár ezer lézengő?:D

Manarola (törölt) 2014.11.18. 20:15:53

Nem kell ezen csodálkozni. Szellemi örököse a tanácsköztársaságnak és az egész szocialista rendszernek. Csak rá kell nézni és máris felrémlik Kun Béla, Szamuely, Rákosi, stb.

Egyet beszólsz kettőt kapsz 2014.11.18. 20:21:25

index.indavideo.hu/video/Adam_Londonbol_repult_haza_tuntetni

Tartalom: Ádám a sherlock holmesnak öltözött bölcsészlegény londoni aranyifjú-életét megszakítva repült haza hogy előben selypítve oszthassa az észt, majd hogy "gyakorlatilag" reggel 6-kor már repült is vissza.

az_igazi_trebitsch 2014.11.18. 20:23:27

Öcsisajt, azt a CCCP-t rajtad kívül talán néhány tévénéző tudta kibetűzni. Ha neked az egész tüntetésből csak ez jött le, és ráadásul így felhúztad magad, akkor ideje lenne, hogy orvosodhoz, vagy gyógyszerészedhez fordulj.Vagy esetleg csak simán aludd ki magad, és pár napig ne igyál mást, csak vizet.

zobod 2014.11.18. 20:23:57

@Pop40: Nem tudom, mi volt a vidéki városokban, azt tudom, hogy a Parlament előtt pár ezres tömeg volt csak. Még a Népszabadság sem mert tízezernél többet mondani, de a reálisabb beszámolót adó ellenzéki portálok is inkább több ezresről beszélnek, nem több tízezresről, pláne nem százeresről. Jó lenne egy kis arányérzék, neked is, meg a Rákaynak is.

Példa:

Jelentse a O jel ezer embert.

Néhány ezer, pl. ötezer:
OOOOO

Tízezer:
OOOOOOOOOO

Százezer:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Nem olyan könnyű ezt benézni, egy pár ezres (tegnapi), pár tízezres (Bajnai három éve), meg egy százezres tömeg (amit Rákay milliósnak nézett) nagyon nem egyforma.

Pop40 2014.11.18. 20:28:23

@zobod:
Na jó, túltárgyaltuk.

pitaa 2014.11.18. 20:30:44

kedves posztoló!

te vagy a faszkalap. és a kurva anyád.

üdv!

bontottcsirke 2014.11.18. 20:32:58

@Pop40: Igen, én tudom ki vagyok. De te látom kivagy.

Pop40 2014.11.18. 20:38:26

@bontottcsirke:
Ki vagyok?

Akkor te is elismered, hogy náci vagy?

2014.11.18. 20:47:48

@Pop40: illegális nácinak lenni?

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2014.11.18. 20:48:18

én is toltam ilyen macifelsőben tíz éve. egész addig, amíg egy lengyel csávó majdnem agyonvert miatta a gödör vécéjében.

kigyurt álat 2014.11.18. 20:49:01

Ugyanezek az ostoba faszkalapok járnak che guevarás pólóban és állítják be a szovjet himnuszt csengőhangnak.
Ezek a gyerek egyébként a legszélsőségesebb jöttmentek egy példánya. Ez a genotípus mindenhol ott van, ahol provokálni lehet és botrányt lehet kelteni. Ez a lételemük ugyanis, másképp nem is tudnának létezni. Ugyanilyen az a műleszbikus picsa, ami már szintén többször mutogatta magát nyilvánosan. Az ilyenek 50-100 éve a kommunizmusért tüntiztek, most pedig a liberalizmusért, tehát mindig valami szélsőség nevében küzdenek.
A sok szánalmas proli ballib birka meg az ilyenekre hallgat.

bontottcsirke 2014.11.18. 20:49:20

@Pop40: Látom ezen pörögsz egész este és rossz a szövegértésed. Na csá!

Pop40 2014.11.18. 20:53:02

@dumdidum42:
Dehogy.
Csak akkor ismerje el, és ne ködösítsen.
A nácik amúgy vértolult fejjel szokták kikérni maguknak, mikor valaki lenácizza őket, csak ezért érdeklődtem, hogy bontottcsirke kommentelő a kevés kivételek egyike e.

fec2000 2014.11.18. 20:55:03

Nem kellett volna az a CCCP. Ezzel azt sugallta, ha valaki nem ért egyet vele, azt elvitetheti. Ugyan úgy, mint annó... Erről szólt a CCCP. Ez lenne a példaképe? Mert ha nem, akkor ne viselje, mint példaképét. Avagy igen?

Pop40 2014.11.18. 20:55:34

@bontottcsirke:
Pedig már azt hittem, te leszel az első, aki végre elismeri.
Mindegy, kösz, hogy benéztél.

Kelly és a szexi dög 2014.11.18. 20:58:32

2006-ban is tüntetett a csávó, vagy akkor kussolt?

bontottcsirke 2014.11.18. 20:58:43

@Pop40: Ja persze elismerem. És? Azt hittem van valami tét is vagy ilyenek.

Pop40 2014.11.18. 21:05:08

@bontottcsirke:

Már miért lenne tét?
Csak érdekelt, végre valaki bevállalja e.

bontottcsirke 2014.11.18. 21:09:18

Ja, hogy ez ilyen coming out lenne. Hát, ilyen a világ kapa bácsi, sokszínű.

midnight coder 2014.11.18. 21:11:57

@Pop40: "Bizonyára nem fogod fel, de a tömeg nem szónoklatokat hallgatni ment ki.
Ezek nem birkamenetesek, akik azért mennek, hogy megtudják Vityától, mi az aznapi véleményük."

Nem. Ezek az "önálló gondolkodók" a faszbúkról töltik le az önálló gondolataikat, amiket profi marketingesek adagolnak be nekik. Akik amúgy annyira mégsem lehetnek profik, mert annyira azért nem sikerült sok zombit megmozgatniuk.

Pop40 2014.11.18. 21:17:56

@bontottcsirke:
Nincs is ezzel gond, csak ismerje el az illető.

@midnight coder:

Aha. És melyik faszbukról?
Már csak azért, mert mondjuk a Jobbik faszbukján egy egész kicsit más gondolatot talál, mint mondjuk az E14, vagy az LMP faszbukján.
De vannak ott anarchisták, meg scientológusok is.

Zombit tényleg nem, azok nem erre az eseményre várnak. Amire ők várnak, ott még nem döntötték el, hogy Moszkva lesz az úticél, vagy Azerbajdzsán.

val 2014.11.18. 21:21:05

Kiss Soma Ábrahám - Igazi ősmagyar neve van.

zobod 2014.11.18. 21:25:01

@midnight coder: nem érted? Ők mind egyéniségek. Már Brájen is megmondta nekik.

ps7x 2014.11.18. 21:25:22

faszbuk tahók háborúja, nagyon szánalmas :( Politizálni nem kellett volna...

Ludovikás Levente 2014.11.18. 21:26:16

@Pop40:
Menjél a Jóbaráthoz, hátha még nem osztotta ki Eörsi Mátyásnak a külügyminiszteri címet!

Persze csak akkor érdemes próbálkozni, ha születésileg alkalmas vagy a posztra

Behajtó70 2014.11.18. 21:45:43

Ja, mert ti tényleg azt hittétek, hogy most hirtelen pár oduból új arcok jelentek meg? Ufókok? Vagy mi? Tudod haver, kevesek vagytok. Nincsenek köztetek új arcok. Te sem vagy az. Sőt jó arc sem, csakmert most húde beolvastál egy faszkalapnak. Nem vagytok jóarcok, mert nincs értelemtel, értelemtlenül dülöngéltek az utcán, céltalanul. Milyen korrupció? Miért nem tesztek feljelentést? Adóemelés? Egyedül feritek emelt itt, mag az emeszpes haverjaitok. A Fidesz kirúgta az adóemelés párti IMF-et....vagy ez már kiesett?

Ostobák vagytok. De nagyon.

Mérges 1234 2014.11.18. 21:46:59

" egy-pár millió ember az alatt a négy betű alatt, amit te ottan a színpadon irónia gyanánt viseltél"

Így, igaz mégis a Viktorod most ennek a hatalomnak a seggét nyalja. DE nem baj tapsolj neki... :D

Mérges 1234 2014.11.18. 21:48:12

@Behajtó70:

Viktor nem adóemelései:

Adójóváírás megszüntetése
Cafetéria adójának 25-ről 37,5%-ra növelése
a levont munkavállalói járulékok emelése 1,5%-kal
áfaemelés 25%-ról 27%-ra
baleseti adó bevezetése (ez az állami autókra nem vonatkozik)
Az EU5 normát el nem érő cégautók adójának jelentős emelése.
népegészségügyi termékadó (chipsadó) bevezetése, emelése
a termőföldből átminősített ingatlanok értékesítéséből származó 20% feletti többlet 48%-kal adózik
Egyszerűsített vállalkozói adó 30%-ról 37%-ra emelése
környezetvédelmi termékdíj bevezetése, emelése
szeszesital jövedéki adóemelése
dohányáruk jövedéki adóemelése
gázolaj jövedéki adójának 13%-os emelése
bioetanol jövedéki adójának 75%-os emelése
autógáz jövedéki adójának 100%-os emelése
munkanélküli járadék 9 hónapról 3 hónapra csökkentése
gyógyszerkassza csökkentése
a rendszeres szociális segély csökkentése
84 milliárd elvonás a felsőoktatástól 2010-13 közt (az egyetemek támogatása intézményfüggően 10-77 %-kal csökkent)[39]
bírósági eljárásokkal kapcsolatos illetékek drasztikus emelése
autópálya használat 4 napról 10 napra történő emelése, áremeléssel
banki tranzakciós díj emelése („csekkadó”)
telekommunikációs adó
több ezer fő elbocsátása a közszférából
530 milliárd Ft - eredendően magánnyugdíjpénztári vagyon - átutalása a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapból a költségvetésnek
a 2012-ben 57 évnél fiatalabb korkedvezményes nyugdíjasok ellátásának 16%-os SZJA-val való terhelése

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.11.18. 22:02:52

én mindig a nácikkal voltam, mindvégig

Larry Silverstein 2014.11.18. 22:09:02

Szerintem ehhez a Lenin-fiúhoz tökre rendbe volt az a póló.

_most_ 2014.11.18. 22:11:50

mondjuk valamit még mindig nem értek, a jobboldaliak pár éve az ex-kbs Putyin faszát szopkodják, az orosz propaganda mondja meg nekik, miről, mit gondoljanak és akkor kiakadnak egy cccp-s pólón, csak én érzek itt némi ellentmondást vagy jobboldalon tényleg nem számít semmit a logika? :D

bgp 2014.11.18. 22:40:15

@_most_: Ez csak műhiszti. Amikor igazán kell, akkor letérdelnek Putyin elé.

Mizantrop 2014.11.18. 23:01:34

A múltkori Goodfriend-nyílt levél után inkább a Balázst tanítsd meg késsel-villával beszélni és társalogni, nagyon ráférne (gondolom beszélőviszonyban vagytok). Utána oktass másokat stílusérzékre, Dániel.

Tóth Ágas 2014.11.18. 23:03:32

@no_successful2: ebben egyetértek. különben örülhetnénk, hogy akkor az utóbbi 25 évben nem volt korrupció, csak mostanában.. és pont ettől akarnak megvédeni az önzetlen amerikai politikusok és üzletmeberek.. :D

Void Bunkoid 2014.11.18. 23:10:17

@phaszfej: "Ha nem cselekszik, akkor ez egy gay-parade, nem több"

Elnézést a kései válaszért, de úgy látom, nagyon vágysz valami károkozós-zavargós-látványos, a nyugati tévékben is jól mutató zavargásra. Légy szíves, add meg a kocsid rendszámát itt publikusan, és parkolj a tüntetés helyszínén. A kedves tüntetők megígérik neked, hogy csakis és kizárólag a te autódat fogják felborítani és felgyújtani. Így máris tevékenyen hozzájárulsz ahhoz, hogy ne tűnjenek már annyira buzinak ;)

Void Bunkoid 2014.11.18. 23:12:55

@Void Bunkoid: ha viszont nem tetszik az ötlet, mert neked ehhez semmi közöd, akkor meg ne lázíts itten heroikusan, hanem inkább nyáron te is szállj fel a szivárványos kamionra, mert odavaló vagy :P

Larry Silverstein 2014.11.18. 23:13:04

Tulajdonképpen az elismerésem elsősorban a magyar népnek szól, nem is annyira COMMENDATORE VITTORIO-nak, bár az ő bátorsága is megsüvegelendő.

De a nép bölcsessége kell ahhoz hogy a tetühintás anarchista söpredéket távol tartsuk az állami intézményektől.

Pop40 2014.11.18. 23:20:13

@_most_:

"csak én érzek itt némi ellentmondást vagy jobboldalon tényleg nem számít semmit a logika?"

Dehogynem, ott számít.
De hol látsz te itt jobboldalt?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.11.18. 23:20:55

Sose értettem azokat, akik szerintem a magyar baloldal az MSZMP folytatása, de Putyin egypártrendszeri hatalmi politikája nem a Szovjetunió folytatása...

Pop40 2014.11.18. 23:23:17

@Tóth Ágas:

Nálad ha most meglopnak, az már nem is gond, mert régen is megloptak?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.11.18. 23:24:08

@ps7x: A csehek továbbfejlesztették, náluk az egyik Facebook csoport az elnök ellen, a másik Facebook csoport pedig az elnök mellett tüntet...

Pop40 2014.11.18. 23:26:42

@Online Távmunkás:

Ez azért lehet, mert Putyin ex-KGB-s.

Józan ember nem hiheti, hogy egy ex-KGB-s a SZU folytatását akarja, nem pedig a legtisztább, legnemesebb demokráciát. :D

Ez ilyen fideszes-jobbikos logika.
Nem könnyű megtanulni, mert originál szíriuszi, hatszoros csavarodású DNS-ből álló agy kell hozzá.
Ja, és ha nincs piros pötty a seggeden, neki se állj.

Pop40 2014.11.18. 23:34:18

@Ludovikás Levente: Jóbarát eddig annyit csinált, hogy nevetségessé tette a hülye-tahó-analfabéta fideszbagázst, amelyik sehol nem talált rajta fogást.
Bár még tán ennyit se tett, hisz az az ostoba csürhe saját magát teszi nevetségessé, mindenesetre öröm nézni, ahogy lepattannak róla. Más kultúra, más szellemi kapacitás, persze.

De tudtommal címeket nem osztogat, se külügyest, se másmilyet.
Külügyesnek marad a nagyon profi Szíjjártó, akinél jobb és képzettebb külügyminiszter még nem volt a történelemben.

Ludovikás Levente 2014.11.18. 23:56:17

@Pop40:
"Más kultúra, "

Ezt jól eltaláltad

jolaca 2014.11.19. 00:09:29

Kedves Ágoston Dániel, én csak azt kívánom, hogy a hasonló jelenetek sora egyre gyakrabban "bántson tégedet".
De ezt nagyon...

Pop40 2014.11.19. 00:16:07

@Ludovikás Levente:

inkább fogalmazzuk úgy, hogy Jóbarátnál a kultúra, fideszéknél meg a hiánya ordító.

2014.11.19. 02:11:08

csak a blogot olvastam, meg futólag néhány kommentbe.
CCCP pólóban kimenni, hatalmas öngól volt. hogy egy ilyen balfaszt hogy engedhettek fel szervezők, nem tudom. Ez kb. olyan volt, mint amit ma OV csinált. Meg van sértve, h a kormányát csalónak, korruptnak tartják, de természetesnek veszi, h a kertje végében stadion van, vagy a felcsúti Mészáros Lőrincz úgy gondolja, ő a saját tehetségének köszönheti, h az ország egyik milliárdosa, és ma OV megy az sertéstelepét felavatni. A csak a seggnyaló sajtót engedték be. Megértem. OV-t, meg Mészárost én meg nem engedném ki onnan, mert odavalók. :D

Larry Silverstein 2014.11.19. 07:22:53

@lujo1111: 'a felcsúti Mészáros Lőrincz úgy gondolja, ő a saját tehetségének köszönheti, h az ország egyik milliárdosa'

Miért kinek köszönheti? Te biztosan az index posztokban hallottál róla először, de nem volt éppen szegény ember 2010ben sem. Ahogy Simicska sem.

oszt jónapot 2014.11.19. 08:00:54

@val: Ja kb. mint az összes jobbikos faszkalapnak. De ez mit is számít?

bolsipörkölt 2014.11.19. 08:54:02

@lujo1111: "Meg van sértve, h a kormányát csalónak, korruptnak tartják, de természetesnek veszi, h a kertje végében stadion van"

Nem értelek. Én nem venném jó néven, ha a kertem végében stadion lenne. Nagyon zavarna.
Pont így nem venném természetesnek, ha mondjuk a kertem végében repülőtér lenne.

Surdablog 2014.11.19. 08:57:39

@Larry Silverstein: Kaya Ibrahim sem volt szegény 2010-ben, sőt 2002-ben sem már...

2014.11.19. 09:35:00

Mókás, hogy szerencsétlen libbant hülyék mit összevergődnek itt. A választóhelyiségben kell pattogni libsikéim. Ja, hogy ott a Fidesz meg Jobbik folyamatosan szopat benneteket...

2014.11.19. 09:39:31

Egyébként nem értem, hogy a trottyos komcsi Mécs meg a deformált felesége, néhány tucat 40 kilós faszbúk köcsöggel a háta mögött miért nem rohamozta meg a Parlamentet. A röhögéstől földön fetrengő rendőrök között lett volna esély.

csak egy néző 2014.11.19. 09:57:54

@imperial:
Gondolom te, mint egy szép kiállású, nemes arcélű, igazi mélymagyar, hazafi, kigyúrt köcsög, kéjes büszkeséggel szartad, hugyoztad össze anno a Kossuth teret és dobáltad meg a nem igazán röhögös kedvükben lévő rendőröket.

bölcsbagoly 2014.11.19. 10:21:43

@Pop40: na látod, csak hát mi sokan vagyunk, néznivaló meg kevés. Az isten állatkertjének ugyanis alacsony a keritése és mind kiszöktetek rajta, sajna.

bölcsbagoly 2014.11.19. 10:24:26

@lujo1111: te hatökör, ha a kerted végén levő ingatlant felajánlod ingyen 50 évre, hogy rá stadion épitsenek, akkor elhúznád onnan a házad és a kerted, hogy az olyan marhák mint te ne akadjanak ki rajta?

bölcsbagoly 2014.11.19. 10:25:29

@Pop40: háát igen, a CIA ügynököknél a kultúra elengedhetetlen kellék...

jolaca 2014.11.19. 10:30:51

@imperial:
Te vagy a híres versenyló? - mert akkor tisztellek!
Egyébként nem.

jolaca 2014.11.19. 10:33:14

@bölcsbagoly:
Szia Bölcsködőbagoly! Lepihenhetnél: nappal lett, és ilyenkor hülyeségeket beszélsz.

bölcsbagoly 2014.11.19. 10:44:39

@jolaca: mi van te kriptaszökevény? a temetőben lettél ilyen "szellemes"?

jolaca 2014.11.19. 11:01:20

@bölcsbagoly:
Ejnye, nektek csak szépen lenne szabad írni, ahogy azt egy nagy m.elnöki Kultúrtanácsadótok javallja. Pl. most imigyen kellett volna szólnod:
Jó nevemért aggódó hozzászóló társam az alkalmatlan napszakra való tekintettel pihenést javasolt. Kedvessége meghatott, tanácsát megfogadom. Megírom.

bölcsbagoly 2014.11.19. 11:06:55

@jolaca: gyenge riposzt, ásít...

jolaca 2014.11.19. 11:11:37

@bölcsbagoly: Naugye!
Tessék lefeküdni!

2014.11.19. 11:29:26

@imperial:

A ballibsik 2009 óta laposra vannak verve a választásokon. Nem csoda, hogy kiábrándultak a demokráciából és frusztráltságukban csegevarás meg CCCP-s pólókban vergődnek :)

csak egy néző 2014.11.19. 11:49:40

@libbancs:
Milyen jó, hogy két nicked is van és így egyetérthetsz magaddal.

Surdablog 2014.11.19. 13:29:16

@libbancs: Nem a demokráciából vannak kiábrándulva, hanem annak hiányától. A többség az még önmagában nem eredményez demokráciát. Ez a nagy hátránya a demokráciának. Garantálja a szavazati jogod, de azt nem, hogy azt ésszel használd. De nincs jobb sajna, szóval marad a tüntetés jelenleg.

csak egy néző 2014.11.19. 13:36:50

@Surdablog:
" Garantálja a szavazati jogod, de azt nem, hogy azt ésszel használd.De nincs jobb sajna"

www.youtube.com/watch?v=Boa7_tO4bV4

240 millió 2014.11.19. 14:03:01

Nem olvastam el minden kommentet, az kicsit sok lett volna, de egy részük is elég volt, hogy kiderüljön, hogy mennyi feszültség és indulat van az emberekben. Még szerencse, hogy van internet, ahol arc nélkül lehet mindenfélét írni :) Az már nem igazán szerencse, hogy van ilyen cccp pólós gyökér, aki hangadó akar lenni.

2014.11.19. 14:16:32

@Surdablog:

Igen-igen, csak akkor van ésszel szavazás, ha valami liberális banda van hatalmon. Ezt a megható érvelést már ismerjük.

Feltételezem a Putyinozó libbantak, meg a CCCP pólós hülyegyerek egyetért a Jobbikkal abban, hogy a Szabadság téren le kell bontani a szovjet szörnyemlékművet :)

bölcsbagoly 2014.11.19. 14:25:45

@libbancs: ők nem szovjetellenesek, hanem orosz ellenesek! olyan ez mint Pozsgay és Szűrös megbélyegzése, mert nem maradtak a kondában!

2014.11.19. 14:35:50

@bölcsbagoly:

A balliberális majmokra voltam kíváncsi, hogy rakják össze az orosz utálatot a szovjet emlékmű megvédésével. Mert hogy ezek a buta libsi korcsok azt szajkózzák, hogy CCCP=Putyin meg Oroszország, miközben virágot visznek a megszálló vörös horda emlékművéhez.

Egyébként nem vártam rá választ, csak a saját szarába dörgöltem az orrát a hülye munkásőr bandának :)

Surdablog 2014.11.19. 14:46:24

@libbancs: én speciel konzervatív vagyok, így a konzervatív hatalom sem zárja ki az értelmet. Sőt feltétele annak. Csak ugye ma a jobb az bal, a szélsőjobb meg náci. Tiszta 30-as évek. Az eredmény is hasonló.

Surdablog 2014.11.19. 14:57:46

@libbancs: Nem az oroszokat utálják, hanem az autokráciát. Az emlékmű meg kicsit bonyolult történet. Nincs jó helyen szerintem sem, bár most már van némi bája, hogy van ott egy náci emlékmű is. 95ös orosz-magyar egyezmény miatt nem nagyon lehet hozzányúlni.

2014.11.19. 15:01:22

@Surdablog:

Aha. A bolsevik meg liberális, a liberális meg szélsőbal. Tiszta 1919. Az eredmény is hasonló.

csak egy néző 2014.11.19. 15:20:51

@libbancs:
Egy másik poszton a polyvinyl nevű haverodnak már ajánlottam, hogy cseréljetek címet és hármasban még a bölcsbagoly nevű ostoba madárral egy ragyogó gangbang partyt tudnátok nyomni, fényesre szopogathatnátok egymást.

Surdablog 2014.11.19. 15:21:02

@libbancs: A bolsevik mitől lenne liberális? Vagy a szélsőbal? Irtóznak tőle, mint ördög a kereszttől. Valami példa jó lenne.

Brüsszeli autokrácia. És érted is amit írsz? Mi az autokratikus az EU-ban? Ki az autokrata? A jobboldali Juncker?

Szerintem akadj le a libsizésről, meg droidozásról. Valami érvet próbálj összehozni, bár szerintem az nehéz lesz

bölcsbagoly 2014.11.19. 16:16:14

@Surdablog: nehogy azt állitsd, hogy te már a harmincas években is felnőttként éltél Mo-on! Amit meg a foximaxin tanultál az 100%-ban hazugság!

bölcsbagoly 2014.11.19. 16:16:45

@lujo1111: dugd fel magadnak az átlátszó hazugságaitokat!

Surdablog 2014.11.19. 21:08:18

@bölcsbagoly: Nem éltem a 30-as években, sőt foximaxira sem jártam. Sőt, már KISZ sem volt, amikor gimis voltam. Nem kell a 30as években élni, elég, ha olvasol (már ha tudsz.)

Surdablog 2014.11.19. 21:20:30

@libbancs: Oszt miféle tényekről írsz? Te bolsizol, libsizel, csürhézel, és zsidózol. Nincs ezzel baj, sokan nem jutnak el erre a szintre sem. Te legalább keresed a miértekre a magyarázatot. És ezt találtad. Elég egyszerű, meg nem is fedi a tényeket, de neked elég. A Föld is lapos.
Szerintem az, hogy én konzervatív, vagy liberális vagyok, azt el tudom dönteni. De ha gondolod, szívesen vagyok libsi is. Sőt ha zsidózol, akkor zsidó, ha cigányozol, akkor pedig cigány. Szerinted ez szitokszó, szerintem meg nem érted a történelmet, meg hiszel az összeesküvés-elméletekben. Gondolom üldöznek is...
Egyébként a jobbik nyíltan szimpatizál a nácikkal. Ózdi polgármester fényképe, cigányozás, zsidózás, buzizás, történelemhamisítás, holokamu, kinn a gárda, benn a gárda. És erre ne mondjam, hogy nácik?

Omelette du fromage 2014.11.19. 21:56:27

@Surdablog: "Egyébként a jobbik nyíltan szimpatizál a nácikkal. "

A Jobbikban a leghangosabban zsidózó egy zsidó volt. Úgy hívták, hogy Szegedi Csanád. Miután kiderült, hogy valahol pár centivel rövidebb, gyorsan pajeszt -meg kipát- növesztett és mindennek az ellenkezőjét kezdte prédikálni. Csanádka ma már Dovid, héberül tanul és zsidókkal turnézik a mindennapi kenyeréért. (Ez sem újdonság. Anno Hitlerről is kiderült, hogy egy vérbeli Schicklgruber.)
Kíváncsi lennék, hogy ez a Soma Ábrahám vajon mennyi pénzért lenne hajlandó bajuszkát növeszteni és lengetni a karját. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ő is olcsón méri az effélét.
Na pá!

Surdablog 2014.11.19. 22:30:39

@Omelette du fromage: Állítólag... Schicklgruber a nagyija volt, és ő nem volt zsidó. Pletykák szerint egy zsidónál szolgált, és ő lenne Hitler egyik nagyapja. Frankenbergernek hívták a sztori szerint. Na, a történészek szerint ilyen nevű zsidó nem élt Alsó-Szászországban akkor. Urban legends...
De egyébként ha negyedzsidó lett is volna Hitler, az mit bizonyítana? Szegedi Csanád is pont arra bizonyíték, hogy az ostobaság hamar visszaüt. Isten nem ver bottal...

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.11.20. 01:02:15

@libbancs:
Persze, le kell.
De akkor fel kell dúlni az Oroszország és Ukrajna területén lévő magyar katonasírokat is. És egy kibaszott szavatok sem lehet, seggfej.

Te tényleg ennyire faszkalap vagy?

Maurice Minifield 2014.11.20. 08:18:52

@Mr. Közbiztonság Szilárd: "De akkor fel kell dúlni az Oroszország és Ukrajna területén lévő magyar katonasírokat is."

Ezzel csak az a bibi, hogy a szörnyemlékmű nem katonasír. Egyetlen szovjet katona sírja sem található a Szabadság téren.

Fletch egy német bankigazgató 2014.11.20. 10:54:57

dani - dughatnál már egy jót végre.

平八 2014.11.20. 11:41:37

Most komolyan meg kell azon lepődni, hogy pár véreskezű komcsi (most még nem, de pár év múlva szintén véreskezű) neokomcsi kölke ajvékolt egy picit, meg megmutatta, hogy van itt még szeretet Lenin, Marx, Che Guevara és hasonlók iránt? Hülyék mindig is voltak, le kell tojni, majd ha a bölcsészkar elvégzése után mennek a Mekibe sajtburgert rakosgatni, majd halkabbak lesznek.

2014.11.20. 16:29:45

@平八:

Ezek a lúdtalpas nyikhajok sosem fognak dolgozni, mert ávós apu eltartja őket. És mivel nem tudnak magukkal mit kezdeni, ezért a kommunista hagyományokhoz híven mozgalmárként vagy trendi liberális jogvédőként kártékonykodnak és keverik a szart.

bölcsbagoly 2014.11.20. 17:31:59

@Surdablog: nem mindegy, hogy miből olvasod azt amit! S ne oktass ki olyanokat akik mindkét rendszert megélték, az átkost meg végig élték! Mert egyrészt többet tapasztaltak a saját bőrükön és jóval több információt szerezhettek első kézből.
Persze, te Glatz-nak is elhiszed, hogy a honfoglalók görbe lábúak voltak? Hiszen akadémikus, történész és megírta, nemde? Csak éppen semmivel sem támasztotta alá s ez még a történetírásnál sem elfogadható!

Surdablog 2014.11.20. 18:13:55

@bölcsbagoly: 1. nem oktatok ki senkit. Te se erőlködj ezzel! Érveket várok mindössze, de legtöbbször hiába.
2. Szép dolog a tapasztalat, de az csak egy szubjektív szelete a világnak. Ennek ellenére becsülöm, de általános igazságokat nem biztos, hogy le lehet vonni belőle. Lehetsz bármilyen tapasztalt, ha hülyeséget állítasz, és nem igazolod, az életkorod, a tapasztalatod kevés lesz az igazságodhoz. Kritizálhatod az állítasaim, de a foximaxozás, és a tapasztalatlanság az nem érv...
3. Igen, nem mindegy, hogy mit olvasunk. Nem tudom, hogy jön ide Glatz, de nincs is jelentősége. Egy állítás igazságához kevés az, hogy akadémikus, vagy történész az aki állítja. Ha nem igazolja, akkor nem hiszem el Glatznak sem.
Más észrevétel?

Surdablog 2014.11.20. 18:14:30

@bölcsbagoly: 1. nem oktatok ki senkit. Te se erőlködj ezzel! Érveket várok mindössze, de legtöbbször hiába.
2. Szép dolog a tapasztalat, de az csak egy szubjektív szelete a világnak. Ennek ellenére becsülöm, de általános igazságokat nem biztos, hogy le lehet vonni belőle. Lehetsz bármilyen tapasztalt, ha hülyeséget állítasz, és nem igazolod, az életkorod, a tapasztalatod kevés lesz az igazságodhoz. Kritizálhatod az állítasaim, de a foximaxozás, és a tapasztalatlanság az nem érv...
3. Igen, nem mindegy, hogy mit olvasunk. Nem tudom, hogy jön ide Glatz, de nincs is jelentősége. Egy állítás igazságához kevés az, hogy akadémikus, vagy történész az aki állítja. Ha nem igazolja, akkor nem hiszem el Glatznak sem.
Más észrevétel?

bölcsbagoly 2014.11.20. 18:21:50

@Surdablog:
1. csak éppen kétségbe vonod, hogy másnak másféle információi vannak/lehetnek;
2. Mo tizmilliós lakosságának kb. hasonló volt a tapasztalata arról, hogy mi is történt itt 45-89 közt! csak nem egyformán értékelték, ki-ki a maga érdekei szerint.
3. az informálódás nem lehet oldalszelektiv, nálad pedig ez látszik elég világosan. S hinni a vallásban kell, a tudományban annak nincs helye. (Még ha a történelem irást/kutatást nem is lehet tkp. tudománynak tartani, bár módszerei megfelelnek annak, csak az eredményei nem).

bölcsbagoly 2014.11.20. 18:45:57

@libbancs: no nem neki, hanem az őt olvasóknak, hogy nehogy bedőljenek a hantájának!

Surdablog 2014.11.20. 18:47:07

1@bölcsbagoly: 1. ha nem igazolja, persze, hogy kétségbe vonom.
2. Melyik állításom volt "oldalszelektív"? Pont erről írtam, hogy igazolni kell az állítást. Nem is értem, hogy mire érv az, hogy ki hogy élte meg a múltat? Az ellenkezőjéről írtam... Biztos érted, amit olvasol? Ha nem, kérdezz, szívesen elmagyarázom..
Annak nem látom értelmét, hogy kitalálsz valamit, hogy én biztosan úgy gondolom, aztán igyekszel megcáfolni saját magad. Nem lenne egyszerűbb, ha a saját véleményed írnád, és rám bíznád, hogy én mit gondolok. Egyetértened persze nem muszáj. Sőt...

Surdablog 2014.11.20. 18:50:03

@libbancs: lebuktam... Eh?
Miért próbálnám elhazudni az irányultságom? Gondolod, érdekel, hogy mit gondolsz rólam? Dehogy...

vrana 2014.11.21. 09:27:24

Danikám: "mert hát hogy van az, hogy Oroszország régen szar arc volt, mostan meg már nem szar arc."
Biztos rájöttek, hogy van még szarabb arc, te még nem?
Abban viszont nagyot tévedtél, hogy "van ízlésem, és mert van humorom."
Sajnos, a sok bekapott jobbegyenes tönkrevágja az agyat.
süti beállítások módosítása