ovi.jpgEgy távoli ország bírósága minimális szótöbbséggel eldöntött valamit, ami a legtöbbünk életére nincs semmi kihatással, de ez nem lényeg - végre megint van valami, amiért lehet okádni és gyűlölködni és persze nem a tényleg fontos dolgokkal törődni.

Szóval nomádként nagyon jól tudtuk, hogy a buzi = nem oké, a harcos dolga, hogy gyermeket nemzzen a törzsének. Aztán katolikusok lettünk, ahol azt mondták nekünk, hogy a szodómia halálos bűn, amiért a pokolra jutunk. Amikor részben reformátusok lettünk, azt tanultuk, hogy a katolikusoknak szinte semmiben sem volt igaza, de ebben a kérdésben igen, sőt, sokkal jobban kellett volna üldözniük a paráznákat. A nácik hazai kiadásától megtudtuk, hogy az egyház felesleges és a papok hazudnak, viszont a Nemzetnek ifjú harcosok kellenek, tehát a buzeránsokat tűzzel-vassal kell irtani. Őket gyorsan felváltották a komcsik, akik szerint a vallás a nép ópiuma, viszont a homoszexualitás ellenkezik a szocialista erkölccsel, tehát üldözendő és büntetendő.

Ilyen előzmények után nem véletlen, hogy kissé nehezen vette be a gyomrunk a 90-es években, hogy a melegek pont ugyanolyanok, mint mi, el kell őket fogadni egyenjogúnak, de azért sikerült, tényleg annyi mindent kellett nekünk elhinni a történelem folyamán, hogy rutinosabbak lettünk az ilyesmiben, mint egy Elektromos Szerzetes. Aztán valahogy szép lassan elkezdtek a jogvédők (akiknek elenyésző hányada homo- vagy egyéb alternatív szexuális) vérszemet kapni és a white guilt (miszerint mi, a bárhol élő jelenlegi fehér emberek vagyunk felelősek a múlt nagyjából összes népirtásáért, szóval szégyelljük magunkat) mintájára megszületett a straight shame: heteroszexuálisnak lenni nem trendi, sőt kicsit már-már ciki is.

Utolsó menedékünk nekünk, kőkorszaki bunkóknak a házasság volt, ahogy az ki lett találva, ahogy csináljuk pár ezer éve: 1 darab férfi 1 darab nővel. Természetesen erre is szemet vetettek a diadalmámorban fetrengő hódítók, mi pedig kénytelen-kelletlen ezt is átengedtük nekik.

A hódítás lélektanába pedig könnyen beleillik a következő lépés: nem elég lemondani az Ő javukra valamiről, ami eddig a miénk volt, még örülni is kell neki, hogy teljes legyen a megaláztatásunk és a diadaluk.

Szóval az interneten kitört a szivárványháború, először a nekem van - neked miért nincs, aztán megjelentek az alternatív megoldások, lett probuzi szivárványos, nemzetiszínű, Árpád-sávos, a frontvonalak nagyjából 24 órán belül kialakultak, és ahogy szokott lenni, meg is indult a tűzharc a szokásos árkokból. És persze szokás szerint a legtöbb szar azokra hullott, akik nem hajlandóak részt venni ebben a sokadik majomparádéban.

Persze ez itt, most, nekünk semmit nem jelent. Egy távoli ország bírósága minimális szótöbbséggel eldöntött valamit, ami a legtöbbünk életére nincs semmi kihatással, de ez nem lényeg - végre megint van valami, amiért lehet okádni és gyűlölködni és persze nem a tényleg fontos dolgokkal törődni.

Mi páran itt maradunk, a legyőzöttek szomorúságával tudomásul vesszük a tényeket, partizánok nem leszünk, de nem tűzzük ki az új zászlót sem.

Kollega T. Attila

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr447585784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz11 2015.06.30. 22:14:53

Teljesen egyetértek Soláry József facebook bejegyzésével.

A "kultúrkampf"-ot muszáj felvállalni, főleg, ha valaki úgy gondolja, hogy nem épülhet társadalom buzeránsokra és lmbtq-xypwz emberekre hosszabb távon, csak ideiglenesen, a blogger viszont önként megadja magát.

"és persze nem a tényleg fontos dolgokkal törődni."

Ez sajnos mérhetetlen butaságról tesz tanúbizonyságot. A kultúra, az erkölcs meg a megmaradás nem fontos? Akkor mi az? Hogy mennyi az ÁFA a sertéshúson? Ezek ideiglenes dolgok.

Veridicus76 2015.07.02. 12:36:23

A buzifelvonulást tiltani és üldözni kell, hiszen többek között olyan feliratok láthatók az aberrált magamutogató masírozás során, mint pl. "nemzeti érzelmű faszszopók." Vagyis ez a menet nyíltan, terágár módon uszít a nemzeti érzelmű emberek ellen - és ezzel egyben vállalja, hogy ez a masírozás nem nemzeti érzelmű. Szélsőséges véglények provokációja, ami a normális, emberi életet élni akaró homoszexuálisoknak árt legtöbbet. Azoknak, akik tudják, hogy a szexualitás magánügy, ezért nem dörgölik az egészséges emberek képébe a picsájukat, mint a vonagló csírák.
süti beállítások módosítása