Miután napok óta megfigyelik, és zaklatják a fideszes média paparazzijai a Simicska-családot (köztük kiskorú gyerekeket is),  a milliárdos üzletember fia, Ádám kicsit bepöccent, és néhány óra alatt leforgatta a Facebookon a G-nap II-t. A második rész - a hollywoodi keserű tapasztalatokkal szben - itt még jobb lett, mint az első. 

A buli ma reggel folytatódott, amikor a Zsúrpubinak azt nyilatkozta

"Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a faszuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk"

 

A beszólás az atyai "az is egy geci"-hez hasonlóan minden bizonnyal a magyar közéleti folklór örök érvényű kincsei közé fog kerülni. A népi internet máris lecsapott rá. Zero a Tumblr-en máris újraértelmezte a Jobbik napokban utcákra kerülő plakátjait:

le_lesz_vagva.jpg

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr9512397203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása