lead_questor.jpgEgyszerre megmosolyogtató, egyszerre elképesztő az a fokú elsőbálozókat megszégyenítő töketlenkedés, vagy inkább tehetetlenség, ami a Jobbikkal szemben tapasztalható a baloldal részéről. Előbb meghívják a pártot az ellenzéki egyeztetésre, majd mikor rádöbbennek arra, hogy a saját értelmiségük darabjaira szedi őket - legkésőbb a pénteki lapok véleményoldalán - gyorsan visszakoznak, mondván a Jobbik nem is ellenzéki párt, ezért nincs helye a Quaestor-ügyben tartott ellenzéki egyeztetésen. De legalább már nem náciztak. Még.

A Fidesszel szemben egyszerű a politika: ők pro, mi kontra, és fordítva, egyszerű a világkép, mindenki nyugodt. A Jobbik azonban - bármennyire is része már a magyar politikai közéletnek - még mindig egy másik koordináta rendszerben mozog, akkora mozgási szabadsággal, amekkoráról a többi - nota bene: ancine regime - pártjai nem is álmodhatnak.

Persze valahol érthető Tóbiásék szerencsétlenkedése. A legújabb brókerbotrány mocsarában az MSZP is lendületesen egyre mélyebbre tapicskol, így gyakorlatilag az LMP-n és a Jobbikon kívül minden párt érintett benne.

Az idősebb olvasó most úgy érezheti, újra '96-ot írunk, csak egy sikerdíjas ügyvédnő, Tocsik Márta helyett lassanként a komplett magyar politikai elit helyezheti kényelembe magát a szégyenpadon. Vagy a vádlottak padján. Ki azért, mert tevőlegesen is részese a mutyinak, ki azért, mert simán csak működtette a rendszert. Szép lezárása a pont most 25 éves rendszerváltás utáni magyar demokráciának a Quaestor-ügy.

Nekem aztán édes mindegy - és úgy tűnik, a választónak is egyre inkább -, de vajon mikor tanulja meg a magyar baloldal: attól még, hogy becsukja a szemét és hangosan mondogatja magában, hogy "én vagyok az ellenzék, én vagyok az ellenzék", még nagyon is létező párt marad a Jobbik.

Az ország tekintélyes részein ráadásul létezőbb mint ők, vagy akár a Fidesz. Ezt a taktikát úgy 2009 óta játsszák, látható eredménnyel (lásd az utóbbi hat év közvélemény-kutatásait)

Ezen pedig biztosan nem segít ez az óvodás kirekesztősdi. Mert bár most nem engedték oda a homokozóhoz, valójában az egész játszóteret átengedték a Jobbiknak. Évekkel ezelőtt.

Bazsó Bálint

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr67307788

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bazsó Bálint: Se kiköpni, se lenyelni 2015.03.28. 09:39:01

A legújabb brókerbotrány mocsarában az MSZP is lendületesen egyre mélyebbre tapicskol, így gyakorlatilag az LMP-n és a Jobbikon kívül minden párt érintett benne.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.26. 23:53:56

A nemzetidegen, balliberális törpepártocskák már csak a jól beágyazott cselédmédiájuknak köszönhetően látszanak. Még cincognak, patkánykodnak, de végül a Jobbikos bakancs rájuk fog lépni.

Toportyán Zsóti 2015.03.27. 06:18:50

Múlt nyáron elég volt KGBéla elvtársatok ügyét megszellőztetni és lejtőn volt egyből a zombikok szavazótábor,ha nincs ellenük semmi akkor is fog valamit a narancs g e c i k médiája kreálni,cuslág féle nevetséges méretű szarkupacot bárhol bármikor tudnak az arcunkba tolni.

Toportyán Zsóti 2015.03.27. 06:21:31

@imperial: KGBéla csókoltat nemzeti keresztény társaiddal együtt,aztán marad nektek is az öröm negatív sikerekkel lejtőre kerülni.

program készítő 2015.03.27. 08:24:01

Most komolyan,képes lenne a JOBBIK leülni egy balfék társasággal együttösszeviszzamszpdk-val,csak azért mert nekik is van amcsis viktoruk,hegedűsük---nevetséges.

rfbzs 2015.03.27. 11:14:24

Minden normális embernek szégyen, hogy egyáltalán létezik a jobbik. Egy-egy szimpatikusnak tűnő megnyilvanulásukból felmagasztalják őket a gondolkodni rest emberek, a falusi butáknak meg az is elég, ha a cigányok ellen beszelnek.
Szégyen!

Gringo 2015.03.27. 11:15:12

A legújabb brókerbotrányban a Fidesz tapicskol egyre mélyebben, baloldali szál egyenlőre nem merült föl.
A jobbikkal meg kár foglalkozni. A következő választáson nagy eredményt fognak elérni, talán kormányzati helyzetbe is kerülnek, aztán saját balfaszságuk által eltűnnek a süllyesztőben.

István Tamasi 2015.03.27. 11:21:03

@Gringo:
Lehetséges hogy bejön az ön variációja. Sajnos azonban még a fitymasznál is nagyobb károkat fog okozni az országnak a náci jobbik.

N. Barbie 2015.03.27. 11:28:10

@rfbzs: Azt is megtanulhatna mar a ballib oldal, hogy ne beszeljenek a normalis, demokrata, joerzesu, ertelmes emberek neveben, ugyanis erre (sajat magukon kivul) senki nem hatalmazta fel oket, masreszt a valasztasokon elert eredmenyeik vilagosan mutatjak, hogy az emberek mennyire gondoljak oket a fentieknek.
Ideje lenne kinoni ezt az ostoba "mindenki hulye csak en vagyok helikopter" mentalitast.
Akasztgathattok ti barmilyen magasztos jelzot magatokra, akkor is csak a bukott ballib oldal lesztek :)

pyhtonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.03.27. 11:30:54

@rfbzs: Pedig elég lenne, ha a demokráciáért és a növekvő antiszemitizmusért aggódnának.

csak egy néző 2015.03.27. 11:35:10

@N. Barbie:

"Akasztgathattok ti barmilyen magasztos jelzot magatokra, akkor is csak a bukott ballib oldal lesztek :)"

"Ideje lenne kinoni ezt az ostoba "mindenki hulye csak en vagyok helikopter" mentalitast."

Milyen igazad van Barbi baba. Hátha te is kinövöd egyszer.

Bafana 2015.03.27. 11:35:39

Kedves Bazsó Bálint!
Kapizsgálod, kapizsgálod!!!

profilo 2015.03.27. 11:48:51

@pyhtonozok:

Ó,van ép elég párt,mely aggódik az említettek miatt.
Ők aggódjanak másért,ha igény van rá.
A politikai piac szabályozza ezt.Tessék jobb terméket előállítani és akkor kiszorítható a rivális.

nu pagagyí 2015.03.27. 11:53:07

Nem demokratikus párttal nem kéne közösködni. A Jobbik a macska simogatástól még nem lesz szalonképes.

N. Barbie 2015.03.27. 12:04:18

@csak egy néző: A kulonbseg csak annyi, hogy a Jobbik nem akasztgat magara mindenfele jelzoket, foleg nem ugy, hogy tobbszor voltak mar kormanyon es bizonyitottak a magasztos jelzoik ellenkezojet...

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2015.03.27. 12:05:47

Azért még nem kéne triumfálni. A Jobbik előtt számos megoldandó feladat van.

A fideszre/kommunistákra/baloldalra/bárkire való mutogatás és örömködés hosszú távon soha nem jön be.

A fidesznek és az mszpnek sem jött be hogy folyamatosan ezt csinálták. A pillanatnyi erőfitogtatás talán ad némi érzelmi pluszt, ennyi.

Olcsó mulatság.

N. Barbie 2015.03.27. 12:06:25

@nu pagagyí: ja, mert azt majd nu pagagyi vagy a maffia ballib oldal fogja megmondani, hogy ki a szalonkepes, demokrata, joerzesu stb stb es ki nem. Aranyos :)

sanyix 2015.03.27. 12:07:06

@nu pagagyí: ahogy a magukat demokratának nevezők sem lesznek demokraták...

Mercel 2015.03.27. 12:09:47

@N. Barbie:

"Azt is megtanulhatna mar a ballib oldal, hogy ne beszeljenek a normalis, demokrata, joerzesu, ertelmes emberek neveben"

Ezzel az érveléssel a részedről, és a legtöbb jobbikos részéről csak annyi a gond, hogy a normális, demokrata, jóérzésű emberek számotokra abban a pillanatban válnak libsivé, balossá, zsidóvá, cigánnyá, buzivá szólj ha kihagytam valamit, ha nem értenek egyet a jobbik felszínen hazug, a felszín alatt meg mélyen prolináci mivoltával.

Márpedig a normális, demokrata, jóerzesu, értelmes emberek számára ugyanis a jobbik nem több mint fenyegetőző csűrhe, amely ráadásul erős rúszki támogatással csinálja amit csinál. Ami elég éles kontrasztot ad az állandó turbómagyarkodás mellett.
(Ez persze egy jobbikos elme számára gondolom kívül esik a hazaárulás keretein, hiába idegen és elnyomó hatalom kiszolgálásáról van szó.)

pyhtonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.03.27. 12:10:41

@nu pagagyí: Így van. Az meg egyértelmű, hogy ki demokratikus: az, akit mi demokraták annak mondunk!

pyhtonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.03.27. 12:12:28

@profilo: Az nem demokratikus, aki nem ezekért aggódik. Hogy lehet demokrata egy magát magyarnak valló párt?

profilo 2015.03.27. 12:15:32

@pyhtonozok:

"Hogy lehet demokrata egy magát magyarnak valló párt?"

Nagyon könnyen.Magyarsága nem kizáró ok.
A kizáró okok nem ebben az irányban keresendők...

N. Barbie 2015.03.27. 12:19:00

@Mercel: Most forditsuk meg a gondolatmeneted: a magukat normalisnak, demokratanak, joerzesunek gondolo ballib ostobaknak meg abban a pillanatban valik mindenki naciva, turbomagyarra, rasszistava, amint mereszelnek nem veluk egyet erteni, foleg akkor, ha az elmult 25 ev polkorrekt semmittevese helyett nyiltan mernek beszelni egyes temakrol.

Ez a ruszki tamogatas meg mar halalosan unalmas kodszurkalas, bizonyitek, vagy valami ra? Persze, hogy nincs.
Vadaskodni mindenki tud, akkor en is mondhatom, hogy a ballibeknel meg eros izraeli tamogatas van? Ja nem mert akkor a fentiek szerint naci vagyok :)

♔bаtyu♔ 2015.03.27. 12:31:48

Én inkább azt nem értem, a Jobbik egyáltalán miért megy el egy MSZP-s összejövetelre.

♔bаtyu♔ 2015.03.27. 12:33:19

@pyhtonozok: Elég ha te aggódsz a demokráciáért és a növekvő antiszemitizmusért ostoba ballibsi.

Mi pedig röhögünk rajtad:)))

Mercel 2015.03.27. 12:34:44

Ez a megfordítósdi bejáratott technika.:)

Mindig mindent meg lehet fordítani mindenkinél lehet hangosabban üvölteni, bárkit bármivel meg lehet vádolni.
Attól még nem lesz igazad.

Demokratákról, jóérzésű emberekről beszéltél.
Demokratának és jóérzésű embernek tartom magam nem mellesleg Magyarnak, leszarom a magát baloldalnak nevező politikai csoportosulásokat, nem hiszek a fidesznek, legjobb tudomásom szerint nem vagyok zsidó, sem cigány, sem meleg, nem fizet senki a véleményemért - És mégis utálom a jobbikot mint a szart.

Na ilyenkor mi van?:)
Másik. Az, hogy a jobbikra ráragadt a náci bélyeg arról a jobbikon kívül senki más nem tehet.
Lehet most cukiskodni vizslás képeket posztolgatni ettől a lényeg még nem változik.
Éveken át ment a gyűlölködés, most majd egy értelmes ember biztos jól átértékeli kb 1 év "cukiskodás" után az eddig alkotott képet nem?

Rasszista, homofób, gyűlölködő banda hát minek tartsuk őket? Jehova tanúinak?

Az orosz szálat nem kell bizonygatni, ahogy azt sem, hogy már sokadik jobbikos politikusról, vagy a jobbikhoz szorosan kapcsolódó kompetens emberről derült ki, hogy konkrétan bűnöző és/vagy börtönviselt személy.
Ezek tények nem ködszurkálás.

♔bаtyu♔ 2015.03.27. 12:41:25

@Mercel: Szerintem elkéstél, a Jobbik egy aránylag népszerű párt.

Míg a ballibsi pártok népszerűtlenek, demokratának pedig szerintem még tagságuk jórésze sem tartja ezeket, kivéve LMP. A tagság ugyanis nem, 90-ben kezdte a kötődést, jól ismerte azelőtt is pártja emblematikus személyiségeit. Persze náluk nem is ez a fontos, pld. Gyurcsány Ferit nem ezért szeretik.

Ami pedig a gyűlölködést illeti, csak 3 napig olvasd ezeket a blogokat,

csak egy néző 2015.03.27. 12:41:42

2018 ban kormányzati tényező lesz a jobbik nagyon úgy fest.
Az okos ember a más kárán tanul, a hülye csak a sajátján.

Mercel 2015.03.27. 12:43:59

@♔bаtyu♔:

Ráfaragtál pont LMP-s vagyok:)

♔bаtyu♔ 2015.03.27. 12:44:37

@libbancs: Ezt az orosz szálat amúgy sem értem, annak fényében, hogy a "demokratikusokat" 1989 óta tolják Sorosék, amit persze nagyon vissza kell adni, amikor hatalmon vannak. Látjuk, ekkor hogyan rabolják le közösen az országot.

♔bаtyu♔ 2015.03.27. 12:46:12

@Mercel:
"Tagságuk", nem pedig konkrétan te.

profilo 2015.03.27. 12:46:14

@csak egy néző:

Okos pártok okos politikusai mikor tanulják már meg,hogy létező problémák meg nem oldása és szőnyeg alá söprése teszi lehetővé az ilyen "buta" pártok "felemelkedését"?

Bafana 2015.03.27. 12:49:49

Néhány liberósnak az agyfosását olvasni, a részemről valami önsanyargatással ér fel. Mint egy hisztis kisgyerek a játékbolt elött.
Csunyanácikok, nemdemokraták, brühühühü...
Rossz nézni. Az a félelmetes bennük, amikor hatalmat kapnak.

Mercel 2015.03.27. 12:50:40

@♔bаtyu♔:
Ráadásul pontosan azért szavaztam utoljára is az LMP-re mert mertek kockáztatni elvi alapon és nem szalámiztak le gyurcsányékkal.

"Ami pedig a gyűlölködést illeti, csak 3 napig olvasd ezeket a blogokat,
"
Olvasom és döbbentem nézek néha.
Szoktam olvasni kifejezetten jobbikos médiát is, és komolyan meg tud döbbenteni az a hatalmas gyűlölködés ész nélküliség ami azokon az oldalakon megy. Agyrém.

N. Barbie 2015.03.27. 12:52:18

@Mercel: Es ugye, hogy mukodik a technika? :) Maris magyarazkodtal fel oldalt :D
En is demokratanak es joerzesu embernek tartom magam es nincs bajom a Jobbik-kal. Na ilyenkor mi van? :)
Az meg, hogy a Jobbikra mi es miert ragadt ra, egyertelmu.
A ballib megmondoemberek, mikor feltunt a Jobbik, nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy vannak olyanok akik nyiltan, a szemmel lathatoan becsodolt polkorrekt beszedet elhagyva kezdtek a kenyes kerdesekrol beszelni. Mit tehettek? Ismerjek be, hogy megbukott a polkorrekt szonyeg ala sopros technika? Ugyan mar, annal nagyobb az onerzetuk. Ugyhogy maradt az orrba-szajba nacizas, ahhoz nem kell esz.

"Rasszista, homofób, gyűlölködő banda "
Lasd fentebb. Akinek nincsenek valaszai a kenyes kerdesekre, annak marad a rasszistazas, nacizas stb. Szanalmas, es lathatoan nemhogy hozna a szavazokat a ballibeknek a Jobbik demonizalasa, epphogy viszi oket.

"Az orosz szálat nem kell bizonygatni, ahogy azt sem, hogy már sokadik jobbikos politikusról, vagy a jobbikhoz szorosan kapcsolódó kompetens emberről derült ki, hogy konkrétan bűnöző és/vagy börtönviselt személy"
Ja ertem, te megmodtad a tutit, ugyhogy nem kell bizonygatni, fogadjuk el tenynek :D Ugye nem baj ha csak siman kirohoglek? Ez nem erveles, es akkor meg te beszelsz arrol, hogy attol, hogy valaki hangosabban ordit meg nincs igaza :D
Eszre kene mar venni, hogy az ilyen kgbelazas, milyen tetkod van, belekoptel e a cipobe vagy nem temak, hidegen hagyjak a szavazokat. Lehet vele tovabb fecserelni az idot, a szavazok szama mutatja, hogy ez nem jott be eddig se es ez utan se.
A szavazokat a tenyleges buncselekmenyek (lopas, mutyizas, sikkasztas stb.) erdeklik, az ilyen szanalmas erolkodesek nem.

Mercel 2015.03.27. 12:54:18

@♔bаtyu♔:

Mindegy, hagyjuk az életben nem fogjuk meggyőzni egymást.
Számomra csak az a furcsa, hogy állítólag mindannyian egy normális élhető országban szeretnénk élni. Én biztosan, gondolom te is.

De esetleg feltehetnéd magadnak azt a kérdést, hogy gyűlölködésből mikor alakult ki utoljára normális ország.
Nem tudok rá példát a történelemben.

Mercel 2015.03.27. 12:56:45

@N. Barbie:

Értem ha csak félig is kifejtek valamit az magyarázkodás, főleg mert nem fogadom el automatikusan a fröcsögésed.

Na hagyjuk nálad is, Batyu esetében legalább nyomokban felfedezhető az értelmes gondolkodás nálad még nyomokban sem.

sanyix 2015.03.27. 13:07:34

@Mercel: én is az LMP-re szavaztam, mert más nincs: a maszop-szadesz-re soha nem szavaznék (akkor sem ha DK meg együtt, meg hasonló néven új pártokat alakítanak), fütyiszre soha többé, jobbikra meg a sokat ZAGYVÁLÓ bizonyos emberek miatt ;) és a ruszki kapcsolatok miatt nem.

Viszont nyilvánvaló hogy a náczy bélyeget a gyurcsányék kenték rá, már rögtön az elején, ahogy meghallották a jobbikot egy nagyon is VALÓS dologról beszélni, a cigánybűnözésről. Emellett mivel fletóék a szent állama izrael, agyfaszt kaptak tőle amikor egy párt a náci németország utódjának merte nevezni a szent államukat, és annak szentembereit, és mint tudjuk, aki izraelt vagy a cionistákat kritizálja az náczy :)
És persze az is náczy aki az izraeli állampolgárokat a parlamentben nemzetbiztonsági kockázatnak mondja, hiszen teljesen normális az hogy egy kémkedésről igencsak hírhedt idegen ország tagjai vannak egy parlamentben. Vagy mégsem?

N. Barbie 2015.03.27. 13:10:06

@Mercel: Es igen, ahogy vartam, megerkezett az ostobak utolso fegyvere, a szemelyeskedes :D Ehhez se kell esz, es megint te beszelsz az ertelmes gondolkodasrol. Aranyos :D
Jahogy te nem fogadod el az en frocsogesem? :DD
Ki gyulolkodozik, homofobozik, rasszistazik esz nelkul? Te...
Ha mast nem, legalabb azt fejtsd ki, hogy nalad mit takar a gyulolkodes.
Ha vegre valaki kimondja, hogy veget kell vetni a ciganybunozesnek, a megelhetesi gyerekgyartasnak, a segelyen eloskodesnek az mar az? :)

♔bаtyu♔ 2015.03.27. 13:12:56

@Bafana: Én úgy látom, hogy az esélytelenebb ballibsi politikusok rutinnácizásán kívül, már csak a legostobább szimpatizánsi rétegnél megy a nácizás.

N. Barbie 2015.03.27. 13:17:16

@Mercel: @sanyix: Ha mar LMP, szerintem Schiffer Andras egy teljesen jo politikus, szoktam nezni a parlamenti felszolalasait, osszeszedetten, ertelmesen, es legfokepp az angyatlan nacizas nelkul beszel. Ellentetben a tobbi (volt) tarsaval, legfokepp a magyargyulolo osztolykannal...

♔bаtyu♔ 2015.03.27. 13:23:26

@N. Barbie: Még nem akkora a baj, de szerintem egyre komolyabb gond lesz abból, hogy ezeket a kategóriákat a libsik egyre szélesebbkörűen értelmezik és egyre súlyosabb büntetéseket kérnek ezekért.

A Jobbik növekedése egyébként szerintem erre is válasz. Azt minden normális ember aláírja, hogy a holokauszt a zsidókat ért komoly veszteség és azt is, hogy közös legyen a megemlékezés. Persze nem abból az apropóból, hogy ezért bárki ma felelős lenne, hanem abból, hogy a zsidók is a nemzet részei.

Az azonban már gáz, hogy egymásra licitáló megélhetési holokauszt-iparosok diktálják mi való, tízmilliárdokat kidobva, börtönnel fenyegetve, stb.

Az is gáz, hogy a cigányok mára törvényen kívülivé kezdenek válni, a rendőrség és a bíróság olcsó tüneti kezeléseket alkalmaz, ingyen utazhatnak a közösségi járműveken és mindenki úgy van vele, nem nézek oda, foglalkozzon velük más, mert még egy segítségnyújtásból is probléma lehet.

♔bаtyu♔ 2015.03.27. 13:24:21

@Mercel: Én nem akarlak meggyőzni, miről is kellene? Hogy a DK-ban, MSZP-ben nyüzsögnek a régivágású kommunisták?

Bafana 2015.03.27. 13:24:57

@N. Barbie: A gondolatodat alátámasztva hadd mondjak egy konkrét példát, minden eszme és ideológia mentesen, csak a puszta tényeket.
Tegnap történt. A Q. ügy miatt az ellenzék összehozott egy megbeszélést, az összes ellenzéki párttal, hogy megbeszéljenek egy hogyan tovább félét. Majd a ballibantak rájöttek, hogy a Jobbik egy nácifasisztaantiszemitanemdemokrata párt és ne szóljon bele a dolgunkba egy egymillió embert képviselő szervezet, semmi köze hozzá. Mert csak.
Én ha balf@sz szavazó lennék, minimum a fejemet fognám. EZEK akarnak megoldani bármit????? A kutyám sétáltatását nem bíznám ezek után rájuk. Látható, hogy csak a szavazatszerzésben érdekeltek, meg az ideológia gyártásban és nem a megoldásban.

rfbzs 2015.03.27. 13:25:19

@N. Barbie:
Azért mert értelmezési gondjaid vannak -vagy esetleges jobbikos voltod miatt sértve érzed magad - én megmaradok a véleményemnél. Általában beszélek a normális emberekről, s ők legyenek bármely oldalon, nem fogadhatják el a jobbikot.

♔bаtyu♔ 2015.03.27. 13:29:46

@rfbzs: Elmondanám, hogy az emberek többsége nem fogadja el a balliberális szemléletet a jobbikkal kapcsolatban, még maguk a balliberálisok sem. Fogsz egy grafikont és te is látod.

Szóval ezért ne normális emberekről beszélj, hanem magadról.

♔bаtyu♔ 2015.03.27. 13:33:24

@Bafana: A Jobbik szerintem megérdemelte, mert eleve nem szabadott volna elmenni egy olyan párt megbeszélésére, meghívásra sem, amely kormányon rendszeresen verette őket pusztán azért, mert ellenzékiek voltak és kimentek az utcára.

Amit egyébként ma ők naponta megcsinálnak.

Tanulhatna Vona Orbántól, aki pontosan tudta, mikor és hol kell nemet mondani.

rfbzs 2015.03.27. 13:35:57

@N. Barbie:
A normális emberek nem ragasztanak magasztos jelzőket magukra, egyszerűen "Csak" normálisak, és semmiképpen nem jobbikosok.
Annál a csapatnál ugyanis minden csak látszat. Bármikor megmutatják az igazi, beteges gondolkodásmódjukat. Többször volt már nagyon is árulkodó megnyilatkozásuk

N. Barbie 2015.03.27. 13:37:39

@rfbzs: azon mi az ertelmezesi gond, hogy te csak magadat es a veled egyet ertoket tartod ertelmesnek? Vagy, hogy te akarod megmondani ki es mit fogadhat el?
1 millio szavazo elfogadta a Jobbik-ot, akkor te es ezt a torpe-kisebbseget kepviselo tarsaid milyen alapon osztjak az eszt a tobbseg, ertelmesek stb. neveben?

sanyix 2015.03.27. 13:41:02

@rfbzs: a maszop-szadesz-dk-fütyisz-nél is naponta megmutatják a beteges gondolkodás módjukat, így nyilván ezeknek a pártoknak az imádói sem lehetnek semmiképpen normálisak.

♔bаtyu♔ 2015.03.27. 13:42:04

@sanyix: Na most ehhez képest te nem tűnsz normálisnak.

♔bаtyu♔ 2015.03.27. 13:45:49

@N. Barbie: Van is némi felháborodás a ballib médiában azért, hogy véleményük egyre marginálisabb, ami a 90-es években még természetes volt, az ma már ballibsi "dolog", "szélsőség", "kommunista".

A ballibsi média is már csak Soros pénzekből erős.

N. Barbie 2015.03.27. 13:49:50

@rfbzs: szerinted es a par haverod szerint ok a normalisak, masok szerint meg nem, es ok vannak tobben. Akkor most mi lesz? Ki donti el ki a normalis? Hat nem te az biztos.
Neked ez a velenyed, masoknak meg mas.
Ideje elfogadni.
Nekem betegesebb gondolkodasmod az amint hatalomra kerulunk, lopjunk, sikkasszunk, mutyizzunk minel tobbet, a tarsadalmat sulyosan erinto kerdesekrol ne vegyunk tudomast, de ha valaki megteszi, azt intezzuk el egy joizu nacizassal.
Nekem ez a beteges, neked meg mas.

N. Barbie 2015.03.27. 13:55:51

@Bafana: en mondok egy jobb peldat, friss hir alapjan.
Mikor a zsidok befolyasarol van szo, ballib koroknel lesajnalas, osszeeskuves elmelet stb. a valasz.
Namost egy Jobbik-os politikust 750 ezerre buntettek (persze csak elso fokon, csak valhogy ezt a szellib media nem nagyon hangoztatta) egy holokamuzas miatt. Allitsuk ezzel szembe biszkubela videora vett kommunizmus buneinek tagadasat. O mit kapott erte? Kb. ket ev birosagi semmitteves utan egy feljelentes megszunteto hatarozatot.
Nincs tobb kerdesem...

Trackers 2015.03.27. 14:19:15

A ballib oldal frusztrációja értehtő.

Mindent elkövetnek, hogy a Fideszt ellehetetlenítsék.
Eddig nincs is semmi gond, hisz a Fidesz is pont ezt tette.

A problémájuk oka, hogy nem hozzájuk vándorolnak a kiábrándult Fideszesek, hanem a Jobbikhoz.

Ezen nem bírnak túllépni.

Pedig (ha szerencsénk van) a jelenlegi ballib formációk már nem fognak úgy és abban a formában kormányozni ahogyan azt tették 2002-2010 közötti elkúrásban soha többet.

Gyurcsánnyal nyerni, és a régi MSZP-vel egész egyszerűen nem lehet.
Ezt tudomásul kell venni.

Trackers 2015.03.27. 14:22:36

@Mercel:

Az ő definíciója a demokrata jóérzéső emberre az hogy ballib szavazó.

Semmi más nem fér bele.

Próbálják a demokrata szót kisajátítani, mint egykor Orábn a kokárda használatot.

Nekik sem fog menni, és egyre inkább átfordul ez a retorika röhejesből a szánalmasba.

rfbzs 2015.03.27. 14:25:17

Az egymillió nem törpe kisebbség. De az, hogy ennyien vannak nem jelenti azt is, hogy helyesen gondolkodnak.

rfbzs 2015.03.27. 14:31:25

@N. Barbie:
Nem tudhatod, hány haverom van. Nem akarok - és főleg nem itt - sem eldönteni, sem meghatározni semmit, csak a véleményemet mondom el -és tartom fenn - akár csak te.

N. Barbie 2015.03.27. 14:33:18

@rfbzs: Az 1 millio persze, hogy nem az. Az agyatlan nacizok, rasszistazok, mint te, na az a torpe kisebbseg. Megis mindig a tobbseg neveben beszeltek. Na ez itt a gond.

sanyix 2015.03.27. 14:54:01

@♔bаtyu♔: a fütyiszed médiája pedig a lakosságtól ellopott pénzektől erős :)

rfbzs 2015.03.27. 14:57:04

@N. Barbie:
Hát erről beszéltem; most megmutattad az igazi arcodat.
Agyatlan, nacizo, rasszistázónák nevezel, ismeretlenül, holott a kommentjeimmel nem adtam erre okot.
Ha ideges vagy, durvának nem kell lenned,- de legalább kiállítottad magadról a bizonyítványt.

nu pagagyí 2015.03.27. 15:18:59

@pyhtonozok:

Vona: "Nem vagyunk demokraták"

demokracia.network.hu/video/galeria_neve/vona_nem_vagyunk_demokratak

Ő maga mondta. Nincs helye a pártjának egy demokráciában. A Jobbik a barátairól ismerszik meg. Holdudvara felüleli a tetteleges mocskolódást űző Betyársereget, a verbálisan ocsmány Kuruc.info-t és a tököm tudja még hány diliházból szalajtott formációt.

sanyix 2015.03.27. 15:26:51

@nu pagagyí: omg... még mindig ezt a kiforgatott videot nyomjátok? Tényleg ennyire hülyének néztek mindenkit, vagy ennyire hülyék vagytok?

N. Barbie 2015.03.27. 15:27:29

@rfbzs: Megmutattam az igazi arcom, ez nagyon jo :DD
Te a kommentjeiddel nem adtal ra okot? Tenyleg? Akkor ki irta ezeket?

"Minden normális embernek szégyen, hogy egyáltalán létezik a jobbik. Egy-egy szimpatikusnak tűnő megnyilvanulásukból felmagasztalják őket a gondolkodni rest emberek, a falusi butáknak meg az is elég, ha a cigányok ellen beszelnek.
Szégyen! "
"Általában beszélek a normális emberekről, s ők legyenek bármely oldalon, nem fogadhatják el a jobbikot"
"Bármikor megmutatják az igazi, beteges gondolkodásmódjukat"

Ja, hat szo szerint valoban nem naciztal,de osszegezve a fenti irasaid, "csak" mindenfele magyarazat, tenyek, bizonyitekok nelkul leirtad, hogy a jobbik szavazoi nem normalisak, nem tudnak gondolkodni, falusi butak, beteges gondolkodasuak stb.
Szoval ne add itt az artatlant, nem all jol.

sanyix 2015.03.27. 15:27:50

@nu pagagyí: még mindig ezt a kiforgatott vágott videot nyomjátok? Komolyan ennyire hülyének néztek mindenkit, vagy ti vagytok ennyire hülyék?

N. Barbie 2015.03.27. 15:31:29

@nu pagagyí:
"Vona: "Nem vagyunk demokraták""

Most novessz egy kis gerincet, es ird ide az egesz mondatot, vagy akar az ezt megelozo par mondatot.
Ja, hogy ugy mar nem szolgalja a ballibsik megelhetesi rettegeset? :D
Nem kene mindenkirol azt hinni, hogy olyan ostoba, mint te. Kiragadott fel mondat neked megteszi, az agyukat hasznaloknak nem...

nu pagagyí 2015.03.27. 15:42:38

@N. Barbie: Te simogass inkább macskát vagy, ha a nicknevedet Klaus Barbie ihlette, akkor mondjuk farkast.

N. Barbie 2015.03.27. 15:52:49

@nu pagagyí: Koszi a valaszt, ezzel el is ismerted, hogy a kiragadott felmondatod koszono viszonyba sincs az elhangzott beszed mondanivalojaval.
Nem baj,szerencsere ballibaknal csak ilyenekre futja, ezert omlott ossze a partocskad :)

rfbzs 2015.03.27. 15:58:23

@N. Barbie:
Hát sikerült megerősítened, hogy fenntartsam a véleményem.
És itt befejezem. Kár egyetlen szót is vesztegetni rád.

N. Barbie 2015.03.27. 16:06:05

@rfbzs: Szerintem is felesleges olyanra pazarolni az idot, aki nemnormalisozza,falusi butazza, beteges gondolkodasuzza azokat akiknek mas a vilagnezetuk, mint neki. Persze mindenfele teny, vagy magyarazat nelkul teszi ezt, megjelenik, bebofogi a szokasos ballib matrat, aztan ha belekerdeznek, akkor megsertodve elmenekul :)

bontottcsirke 2015.03.27. 16:46:39

@Toportyán Zsóti: Javaslom a vessző, a pont és a központozás alkalmazását.

Na meg a szokásos gyógyszered bevételét. De most komolyan zsótika hányan vagytok a koleszszobában?

Toportyán Zsóti 2015.03.27. 16:55:41

@bontottcsirke: Kérjél új cetliket,ezek már döglöttek mint a nicked.

bontottcsirke 2015.03.27. 17:05:34

@Toportyán Zsóti: Na, ez már valami, tudsz te. Akkor mondd meg ki lesz a tuti. Bajnai haverod? A botsáska? Öreg munkásőrök? Vállalkozók? A demokrácia őrei?

Toportyán Zsóti 2015.03.27. 18:44:19

@bontottcsirke: KGBéla,ha már így beizgultál.

bontottcsirke 2015.03.28. 07:31:37

@Toportyán Zsóti: Szar lesz neked a diliházban ha egyszer lesz egy normális kormány itt.

Toportyán Zsóti 2015.03.28. 10:54:04

@bontottcsirke: Normális kormány?Szétrőhőgőm magam a skizo elméden,Éden Hotel IQ tesztje is betenne neked.

N. Barbie 2015.03.28. 12:23:54

@Toportyán Zsóti: Mondja ezt a KGBélázó főokos :) Aki csont nélkül benyal egy ilyen műbalhét, ráadásul még terjeszti is, na az se egy Einstein...

Toportyán Zsóti 2015.03.28. 12:30:25

@N. Barbie: KGBélát verd le a narancs g e c i ken,persze ettől még igaz.Szar érzés lehet ekkora mesűgének lennie a nemzeti keresztény érzelműeknek.

feketefenyő és fehér ló 2015.03.28. 13:02:26

Javaslat: éles, határozott válsztóVONAl a fidesztől. Elvi és gyakorlati (például a szavazások esetén)
Elutasítani, amit kell, mert nem normális (mutyi, maffia-jelleg, korrupció, háttér-alkuk)
Fog ez menni.

N. Barbie 2015.03.28. 13:55:47

@Toportyán Zsóti: Persze ettől még igaz.
Hogyne lenne. Attól, hogy valamit sokszor ismételgetünk, de semmilyen bizonyíték nincs rá, az már igaz lesz?
Na ne nevettesd ki magad.

Toportyán Zsóti 2015.03.28. 18:22:26

@N. Barbie: Struccpolitikusokon csak nevetni lehet,goebbels elvtárs mondta a 100-szor elmondott hazugságrol a sutkát,vele polemizálj.

N. Barbie 2015.03.28. 19:34:50

Én nem említettem politikust, nem tudom miről beszélsz. Sok volt a feles?
süti beállítások módosítása