bizottsag_ensz.jpgNézzük meg ezt a szép csoportképet! Szimpatikus, civilizált külsejű, mosolygós diplomaták, egy még szimpatikusabb nevű testület tagjai: az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának. Ezek a magasan kvalifikált, szuperhumanista emberek novemberi döntésükkel hidegvérrel halálra ítélnének sok ezer csecsemőt.

A testület szerint ugyanis világszerte be kellene tiltani a kórházak bejáratánál található inkubátorokat, ahová azok az anyák helyezhetik el újszülöttjeiket, akik valamilyen oknál fogva úgy érzik, képtelenek felnevelni a gyereket. Ahelyett, hogy mondjuk meggyilkolnák magzatkorában, kukába hajítanák, vagy lehúznák a wc-n. Ám a tanult szakemberekből álló bizottság szerint ezzel sérül az anya és a gyermek joga, hogy megismerhessék egymást, hiszen az eljárás lényege éppen a névtelenség. E nemzetközi jogilag kiválóan alátámasztott érvelés persze honnan máshonnan származhatna, mint az Európai Uniótól. (És, mert minden mocskossághoz kell egy "magyar" liberális, e nagyívű gondolat egyik fő vírusgazdája egy Herczog Mária nevű sejthalmaz.)

A jogok pedig nagyon fontos dolgok. Mindennél fontosabbak. A legalapvetőbb emberi és isteni erkölcsöknél, az emberi élet szentségénél is. Ha annak a gyereknek sérülnének a jogai, akkor inkább dögöljön meg!

Csak nézem ezt a képet, s egyetlen gondolat dübörög a fejemben: Uramisten, kik vagytok ti?! Kik vagytok ti, hogy egyetlen tollvonással pusztulásra ítéltek sokezer ártatlan kisbabát, utána bezabáltok pár kaviáros szenyát a fogadáson, majd összeálltok vigyorogni a kamerának?  Vár vajon otthon benneteket gyermek? És, ha a fotós helyett egy kivégzőosztag állna előttetek - ahogyan Isten bocsássa meg, tán megérdemelnétek - akkor azt akarnátok, hogy kukába dobják, agyoncsapják azt a csöppséget - csak mert sérül a joga, hogy ismerje a szüleit?

babamento_inkubator.jpgHalálra szánnák

Milyen beteg, aberrált eszmeiség rothasztotta így össze a lelketeket? Igen, ez a legfontosabb kérdés. Hogyan juthattunk idáig?

Minden azzal kezdődött, hogy az ember ki bírta mondani, hogy nincs Isten. De, ha nincs Isten, akkor azért mégis csak kell, muszáj valaminek lennie, ami mindennek az eredője és célja. És ekkor a meggyalázott, kifosztott oltárokra felhelyezték az új bálványt, az Emberi Jogokat. Csupa nagy betűvel. Hiszen végülis a Tízparancsolatban is ez áll, hiszen végülis az első emberjogi harcos is Jézus Krisztus volt, hiszen, ha élne, Buddha, meg Krisna, meg az összes szent és örökkévaló ezt akarná...Hát, lószart!

Mert, ha nincs Isten, mert, ha Jézus csak egy hippi volt, Buddha csak egy filozófus, Krisna meg egy vicces indiai mitikus alak - akkor nincsen ember sem. Akkor az emberi jogok szép és valóban fontos eszményéből tébolyult rögeszme lesz, amely fontosabb magánál az embernél is. Hát, így jutottunk idáig.

Nem baj, ők, ott New Yorkban, meg Brüsszelben fetrenghetnek a saját mocskukban. Legyenek csak nagyon civilizáltak, nagyon korszerűek, nagyon píszík gusztustalan üvegpalotáikban, ahol a beléptető rendszeren már eleve fennakad a lélek, az igazság, az emberség, és minden, ami ezt a földi siralomvölgyet életté teszi.

De nekünk nem szabad utánuk őrülni! Nekünk az a dolgunk, hogy harsányan a képükbe röhögjünk. És, ha tényleg megpróbálnak hozzányúlni azokhoz a kis életmentő szerkentyűkhöz - akkor ott a helyünk mindannyiunknak! Mert akkor már nem csak az árva kisbabákat védjük - hanem magunkat. Mert, feleim, árvák vagyunk mindannyian. S az inkubátor körülöttünk Isten és az ő megbonthatatlan örök törvényei. Ha ezt feladjuk, kukában végezzük mi is...

Balogh Gábor

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr694956135

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Embertelen jogok 2012.12.10. 17:15:02

Minden azzal kezdődött, hogy az ember ki bírta mondani, hogy nincs Isten.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kapitány Zsolt · http://www.verbanet.hu 2012.12.09. 23:56:07

Remélem, a kivégzőosztag sincs messze!

gabesz7004 2012.12.10. 09:30:38

Lengyel testvéreink már nemet mondtak erre az eszeveszett baromságra. Tegyük meg mi is!

MasterMason 2012.12.10. 17:59:13

Biztos te is kevered a rabszolgaságot a szabadsággal. Tudod miért olyan szar a világ? Mert az egyház által terrorral az emberekbe vert hamis tanítások a 10. generáció után elkezdtek beépülni a génjeinkbe és rossz tulajdonságokká váltak, azért nem tudnak az emberek a pénzel bánni, azért nincs hozzá érzékük (és azért van másoknak) mert a pénzt eleve bűnös dologként kezelve nem racionális eszköz illetve pénzhasználatot tanultak az elődeink. Több tíz generáció nőtt fel a hazug tanításon, és a hosszan tartó hamis tanítással történő rosszindulatú génmódosításnak köszönhetően az egyik legfontosabb készséget vette el az egyház a pénz démonizálása által. Hiszékeny, mindent eltűrő, megbocsájtó, pénzhez nem értő rabszolgákat neveltek az emberekből az erőszakkal-terrorral rájuk kényszerített hamis vallási tanítással. Ennek köszönhetően egy embertelenül kegyetlen rabszolgatartó-kaszt minden korban és időben egyre csak gazdagszik, miközben fényűző körülmények között élve sanyargatják a rosszindulatú génmódosítástól védekezésre képtelen embercsoportokat.

A hívő ember megvakított rabszolga - "fehér-néger", s mint a kutyákat úgy "idomították" őket, hogy minden korban jó kezes és kiszolgáltatott rabszolgák váljanak belőlük. Ehhez kellett a hamis vallási tanítás, rosszindulatú génmódosítás. A rabszolgaság ellen lázadó embereket a papok koncepciós perekben megölték, a szófogadó szolgalelkű hívők pedig eltartották rabszolgatartó uraikat.

Az újszövetség a rabszolgák könyve.

A pénz démonizálása és az azzal való foglalkozásokat bűnös tevékenységként való ábrázolás volt mindig is a biztosítéka annak, hogy a rabszolgák gyerekeinek bűnre való hivatkozással tilthassák ezeket a tevékenységeket.

Az egyház a hamis vallási tanításokkal tudatosan alapozta meg a ma látható bankrendszert és a következő generációk szenvedését is. Ezek a hamis tanítások tehetőek felelőssé az igazságtalan társadalmi egyenlőtlenségekért, azért, hogy még ma is 1%-ék rendelkezik a javak több mint kétharmada felett. Hamis tanítással rosszindulatú génmódosítással az uralkodó osztály már nagyon régen kiirtotta a pénzel való gondolkodást a hívőkből, a rabszolgákból. A társadalmakra kényszerített hamis világkép és méreg, rosszindulatú génmódosítás akadályozza még ma is a rabszolgák gyerekeit a tisztánlátásban. A valóság luxus és nem mindenkinek megengedett, a rabszolgák (a hívők) nem élhetik meg szabad emberként a valóságot. Míg az elvágott torkú hívő emberek gyerekei egy rájuk kényszerített nem létező virtuális világban szolgaként kóborolnak, addig a választottságára hivatkozó rosszindulatú génmódosítás alól kezdettől védelmet élvező uralkodó osztály tagjai sorban kaphatják a különböző díjakat és érhetnek el hihetetlennek tűnő sikereket az üzleti életben is.

Csak nézd meg azokat a kastélyokat amelyekben a bárok, grófok uralkodtak és egyből rájössz, hogy amit ma a világban látsz az nem egy új, hanem a régi világrend.

Szerinted miféle igazságosság van abban, ha a bűnösök bűnéért a valaha élt egyetlen bűntelennek kell szenvedéssel fizetnie?! Hol van abban bármiféle igazságosság, ha a bűnösök bűnéért az egyetlen bűntelen szenved? (Jézus) Emberek, nem érzitek mennyire igazságtalan az a világ, amelyben a bűnösök bűnéért a valaha élt egyetlen bűntelen szenvedett?! Tudjátok egy igazságos világban nem kérnek és nem is fogadnak el bűntelen áldozatot a bűnösök feloldozásáért, hogy miért?

Mert az égbekiáltó igazságtalanság!

Egy igazságos világban mindenki a saját bűnéért felel. Miért? Mert az úgy igazságos, ha a bűn elkövetője felel a saját bűnéért! És tudod amíg ti azt a szerencsétlen valaha élt egyetlen bűntelent gyalázzátok azzal, hogy megváltotta a ti meg mások szaros bűneit olyan embertelen szenvedéssel, addig ne is csodálkozzatok azon, ha rabló bankárok és gyilkos politikusok vannak a fejetek felett. Tudod amikor elfogadod, hogy a valaha élt egyetlen bűntelen keresztáldozatával saját és mások bűnét meg lehet váltani, na látjátok olyankor Barabást kiáltottatok. S mivel Barabás rabló volt és gyilkos, így hát nem is marad más a keresztény hívőknek csúfolt Barabást kiáltó rabszolga zsidóknak, mint amit a világban évezredek óta láttok, hogy rablók és gyilkosok vannak a fejetek felett.

allen99 2012.12.10. 18:46:33

Akárhogyis, ezek az eu idióták egy fillért nem érdemelnének, nemhogy fizetést.

Bányai Károly 2013.04.05. 11:01:58

"Mert az egyház által terrorral az emberekbe vert hamis tanítások a 10. generáció után elkezdtek beépülni a génjeinkbe és rossz tulajdonságokká váltak, azért nem tudnak az emberek a pénzel bánni, azért nincs hozzá érzékük"

Elgurult a gyógyszer?
süti beállítások módosítása