feldmajer_peter.jpgA "hét antiszemitája" megtisztelő címet minden vitán felül Feldmájer Péter érdemelte ki. A MAZSIHISZ elnöke tegnap az ATV-ben előadott agymenésével többet tett sajátjai megutáltatásáért, mint Szabó Albert, Bácsfi Diána és a Magyar Nemzeti Arcvonal együttvéve. Nyilatkozatával sikerült briliáns módon visszaigazolnia a zsidó háttérhatalomról szóló legvadabb összeesküvés elméleteket is.

Emberünk úgy gondolta, hogy itt az ideje véget vetni a töketlen antifasiszta rinyálásnak, és támadásba átmenve világossá tenni, ki az úr a háznál. Hogy is hangzott az örök érvényű szentencia a „Kincs, ami nincs" című klasszikusban? „A chicagói seggfejek tanulják meg, hogy a Frisco dönti el, ki nyer, és ki veszít!". A magyar seggfejek meg tanulják meg, hogy a MAZSIHISZ mondja meg, mit szabad és mit nem. A Síp utcában most úgy döntöttek: jobbikosnak lenni nem szabad. Be kell tiltani a pártot, mert mégis hogy a francba képzelik ezek a hőbörgő nácikok, hogy egy demokráciában azt pofáznak, amit akarnak.

Hősünk így aztán erős felindulásból felkötötte legszebb piros csokornyakkendőjét (ami egyébként már a '91-es vállalkozók bálján is vérciki volt), berohant az ATV-be - és elkövette azt a mondatot, amit hosszú évekig fognak még idézni a vérgőzös antiszemiták. No, meg azok is, akikben egy cseppnyi józan ész és tartás maradt.

„Mi több lépést tettünk, hogy oszlassák fel a Magyar Gárdát. (..) Az ügyészség hallgatott ránk (!!!) elindították az eljárást, és végül egy kínkeservesen hosszú eljárás végén, de sikerült betiltani a Magyar Gárdát.".

 

Aham...Értjük. Tehát a független magyar igazságszolgáltatás nem azért oszlatott fel egy bejegyzett civil szervezetet, mert az törvénytelenül működött – hanem azért, mert „hallgattak" a zsidókra. Igen, így szó szerint. Hiszen, ha a hétköznapi szóhasználatban a Katolikus Egyház, „a" katolikusokat, a Református Egyház „a" reformátusokat, a Krisna-tudatú Hívők Szövetsége „a" krisnásokat fedi – nos, akkor a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége meg értelemszerűen „a" zsidókat. Szó, ami szó, Goebbels mester mint a tíz ujját csontig nyalta volna, ha a németországi zsidóság vezetői közt talált volna ekkora kreténeket, mint a mi jó Péterünk. 

A riporter különben megkérdezte Feldmájertől, hogy, ha már ekkora arca van, biztosan vannak hozzá érvei is. Voltak. Méghozzá olyan veretesek, hogy vétek volna nem idézni őket. Az elnök úr úgy véli, a radikális pártot azért kellene felszámolni, mert „társadalmi nyugtalanságot kelt, mivel az általa hangoztatott nézetek oly módon rongálják a magyarországi közéletet, ami azzal fenyeget, hogy hazánk visszafordíthatatlanul kettészakad." Azt is hozzátette, hogy Vonáék „rontják Magyarország jó hírnevét". Nos, valóban vitathatatlan: egy ilyen szervezetet be kell tiltani.

Mert nyugtalanságot kelteni és megosztani, az tényleg megengedhetetlen: Például a 800 ezer meggyilkolt és GULAG-ra hurcolt ember, no, meg a több százezer megerőszakolt asszony országában a „felszabadító szovjet hadsereget" ajnározni. Vagy negyven év kommunista vallásüldözése után pofátlanul egy egykori munkásőrt, az ávós pribék Komlós János jobbkezét egy történelmi egyháznak számító szervezet vezetőjévé választani. Vagy belepofázni a magyar állam kitüntetési gyakorlatába, vagy épp az igazságszolgáltatás működésébe. Ezek bizony mind olyan dolgok, amelyek hazánkban piszkosul sok embert nyugtalanná tesznek, és alaposan megosztják a társadalmat.

Meg aztán az ország jó hírét rombolni is felettébb elfogadhatatlan dolog. Például átlag havonta lenyilatkozni a nemzetközi sajtóban, mennyire elviselhetetlen a zsidóság helyzete Magyarországon. Például nemzetközi hírű pogrommá maszturbálni azt a banális esetet, hogy egy idióta állítólag beszólt Schweitzer József főrabbinak, egy másik meg pofon vágott egy zsidót az utcán. Például a Zsidó Világkongresszus plénuma előtt elmondani ezt az ordenáré, aljas mondatot: „Önök egy olyan országba érkeztek, ahol a zsidó társadalmat ismét fenyegetik a középkorból és a holokauszt idejéből itt maradt ordas eszmék és tettek, ahol idős főrabbit támadnak meg az utcán, ahol a fasisztákat éltetik, ahol a bíróság a gyilkosokat állítja példaképül az ifjúság elé, lelkes antiszemitákról neveznek el tereket, és utcákat, a magyar nácik udvari költőinek műveit a nemzeti alap tanterv részévé tették, így mérgezik a tanulók lelkét."

Szóval nem is olyan buta ez a Péter bá'. A megosztó, meg a rossz hírt keltő szervezeteket valóban fel lehetne oszlatni. Kezdhetjük is a sort – mondjuk a MAZSIHISZ-szel...

Balogh Gábor

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr525290025

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Feldmájer, a hét antiszemitája 2013.05.08. 19:26:01

Nem is olyan buta ez a Péter bá'. A megosztó, a rossz hírt keltő szervezeteket valóban fel lehetne oszlatni. Kezdjük a sort a MAZSIHISZ-szel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsentrisvihák 2013.05.09. 12:37:31

"nemzetközi hírű pogrommá maszturbálni" - Priceless :D

Adj gázt! 2013.05.10. 02:37:52

Nem tudom, szabad-e ehhez a poszthoz hozzászólni, vagy 2-3 éves börtönbüntetést kapnak a nem vagy nem eléggé elhatárolódó hozzászólok, mint a semmilyen jogszabály által nem tiltott karlendítést és zikkájlozást "elkövetők".

Ha hozzászólnék, egészen biztosan olyat írnék, amit nem tenne zsebre a munkásőr pribék bűntársa.

Egyben viszont egészen biztos vagyok, hogy ennél a Feldmájernél alkalmasabb reklámfigurát nehezen lehetne találni az izéhez.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2013.05.10. 12:02:03

Btw továbbra is tartom, hogy a Gárda feloszlatása alkotmányellenes volt.
süti beállítások módosítása