vivi.jpgA különböző, sok esetben minden valóságalapot nélkülöző hazánk elleni kirohanásokhoz már hozzászoktunk. Szinte minden napra jut valami. Rengeteget olvashatunk például a „fasiszta” Orbánról, és szinte már menetrendszerűen jelennek meg a romákat bántalmazó, gonosz gárdistákról szóló folytatásos sci-fi sorozat epizódjai a külföldi sajtóban. Sajnos azonban, egyes balliberális erők a negatív kampánnyal már nem elégedtek meg. Miután belátták azt, hogy az eddig alkalmazott eszközökkel nem lehet elérni a kívánt célt, így úgy döntöttek, hogy most már a választásokba is beavatkoznának.

Viviane Reding pár hete az angliai Hertfordshire-ben tartott Bilderberg-találkozón úgy nyilatkozott: „mindent megtesz, hogy gyengítse a jövő évi magyarországi választások eredményének legitimitását arra hivatkozva, hogy a szavazók a fülkékben sem merték kifejezni akaratukat” – írta keddi számában a Magyar Nemzet.

A demokratikus értékek papíron egyik legnagyobb védelmezője, az Európai Bizottság alapvető jogok betartásáért felelős biztosa tehát úgy döntött, hogy már nem bízik a magyar választók bölcsességében és abban az esetben, ha nem az általa elvárt eredményt hozzák a választások, úgy megkérdőjelezi annak tisztaságát.

Bravó! Bizonyára sokan emlékeznek rá, hogy volt a történelemben egy másik unió is, amely gátlástalan módon beleavatkozott a magyar belpolitikába. Voltak itt 1947-ben már kékcédulás választások, mely előtt megvonták a szavazati jogot a rendszernek nem tetsző elemektől. Miután mindenkivel leszámoltak a kalapácssarlós, vörös lobogó alatt zavartalanul ténykedhettek itt a Szovjetunió ideküldött helytartói, Rákosi és Gerő, hogy csak a legismertebbeket említsük.

Aztán amikor a magyarság 1956-ban elzavarta a sztálinista rezsimet, akkor a Moszkvából irányított Kádár János behívta az oroszokat, akik tankkal jöttek „rendet tenni”, megvédve így a „demokráciát”.

Viviane Reding és a mögötte állók, most nyíltan lelepleződtek, céljaik elérése érdekében bármit hajlandók megtenni. A demokratikus alapjogok számukra bármikor áthághatóak, a kék-sárga uniós díszletek mögül Sztálin elvtárs kacsint ránk. Hamisítatlan bolsevik logika ez: az embereket akkor is boldogítani kell, ha nem akarják. 

Ehhez viszont  még úgy sincsen joguk, hogy a jelenlegi kormányzat munkájától a többség teljes joggal nincs elájulva. Ha tetszik, ha nem, Orbánékat a magyar nép választotta, ha pedig netán úgy döntenek, hogy újraválasztják megint a jelenlegi garnitúrát, akkor az is ennek a nemzetnek a legitim döntése - teljesen függetlenül attól, hogy mit gondol erről Barroso, Reding asszony, vagy épp a Jobbegyenes.   Ezt tiszteletben kell tartani, még Brüsszelnek és Washingtonnak is.

Érdemes eljátszani a gondolattal, hogy mi lesz akkor, ha 2014-ben egy Brüsszelnek nem tetsző kormány alakul. Netán Bajnai Gordon, vagy Gyurcsány Ferenc, szellemi elődjük Kádár Jánosnak nyomdokait követve külföldről kérnek majd „önzetlen, baráti” segítséget, a demokratikusan megválasztott hatalom megdöntéséhez? Vajon mit akarnak majd? Magyar Taksim-teret? Netán polgárháborút szeretnének? Vagy ha elnézőek, akkor csak nemzetközi blokádot hirdetnek hazánk ellen és úgy járunk, mint például Irán? Esetleg megérkezik a már emlegetett „lovasság”? Amit most Reding elmondott, attól ezek a most még fikciónak tűnő forgatókönyvek bizony csak egy lépésre vannak. Ezt viszont nem kellene megvárni.

Apáink és nagyapáink ugyanis, nem azért küzdöttek 56-ban a szabadságért, hogy egy másik, talán még gátlástalanabb nagyhatalom gyarmata és kiszolgálója legyünk, hanem azért, hogy a saját kezünkbe vegyük és magunk irányítsuk a sorsunkat. Ha ma élnének, és látnák, mit művel a demokratikus Nyugat akkor a brüsszeli diktatúra ellen is fegyvert fognának.

Jurenkó Ferenc

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr965369129

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Összeesküvők 2013.06.19. 23:30:15

Vannak köztünk nemzetárulók, Polgártársak, Barátaim!   Az egyik legjelentősebb uniós állam, Magyarország egyik ellenzéki pártocskája hatalomtól duzzadó erejében zsebre vágta és dróton rángatja az Európai Unió egyik vezető politikusát.   E...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.19. 17:52:10

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2013.06.19. 20:43:42

Én itt a szkeptikus pozíciót foglalom el a kérdésben.

ha megnézzük a "cui bono" (kinek jó?) alapján, akkor látjuk, hogy ez a kijelentés alkalmas arra, hogy érzelmi alapon EU-gyűlöletet keltsen.

Ami annak fényében érdekes, hogy mindenki tényként kezeli, hogy kivesznek minket a túlzottdeficit-eljárásból.

Vagyis a hatalom ellenségkép nélkül maradt. milyen ellenség az, amely könnyítést ad? Egy ilyen ellen meglehetősen nehéz harcba küldeni a csapatokat.

És akkor pont amikor szükség van rá, betoppan ez a dolog, kényelmesen.

Azt hiszem mindannyian egyetértünk, hogy az orbán-kormány az (EU által) "ostromlott vár" taktikáját követi a propagandájában. Külső ellenség ellen mozgósítani az embereket, ősi agitációs módszer.

Szerintem a Fidesz pont az ilyen akciókkal akarja az EUt madárijesztőként felhasználni, ezáltal összefogva a táborát, esetleg pár elbizonytalanodottat visszaterelni az akolba.

Mit mondott Reding állítólag? "a médiát felhasználva jövő márciusban" Bajnait "külföldi sajtókampánnyal" fogják futtatni? És akkor mi van?
mandiner.hu/cikk/20130619_hirtv_redinget_bajnai_segiti_majd_a_magyar_kormany_ellen

Tegyük föl sikerül felhasználniuk
médiát. mindenhonnan bajnai fog ránk ömleni? és akkor mi lesz? Bajnai nyer?

Most akkor mitől félük, "nehogy a szocik visszajöjjenek"?

Talán nem ez a legócskább fityeszpropagandaszövegek egyike? Eltaláltuk, de.

A Lovas egyszerűen túl közel áll a fideszhez, hogy csak úgy kihagyjuk a számításból: lehet hogy meg lett bízva, hogy írjon egy cikket, meg 'tudósítson' egyet a hírtv-ben.

Járjuk körbe, mi van akkor, ha tévedek, és valóban ezt mondta Reding.

A továbbra is a fidesz tartja kemény ellenőrzése alatt a médiák, az NMHH olyan bírságokat szab ki amilyet akar, nem esik nehezükre egy-egy renitens médiát megfékezni, gondoljunk pl. a klubrádióra. Ténykérdés, hogy megtörtént ilyen.

a külföldi médiák pedig Magyarországon gyakorlatilag zéró olvasottsággal rendelkeznek, megfelelő körítéssel szemlézve (íme az ellenünk folyó sajtókampány gyilkos bizonyítéka), kétlem hogy nagy hatása lenne a népre, mindenki tódulna tőle Bajnaira szavazni.

Vagyis úgy néz ki Reding simán hoppon marad, mert az orbánék azért annyira nem hülyék, hogy a bajnait szerepeltetni hagyják, és a médiát továbbra is kemény ellenőrzés alatt tartják, mint tették eddig is.

Ennyi. még ha ezt mondta volna is, eredménytelen marad a provokációja.

Egyszerűen túl megfelelő alkalomban jött ez a kiszivárogtatás, hogy alapos vizsgálat nélkül el lehessen fogadni.

Bajnai pedig egy jellegtelen, szürke ember, egy hónap kevés lenne arra, hogy felépítsék Orbán méltó ellenfelének, persze ha Orbán egyáltalán engedné.

Hány%-on van most a pártja? az mszp-nek 3x annyi szavazója van, tehát a közös listás helyeket (az egyéni és az országos is közös lista lesz, erről Bajnai beszélt) is 3:1 arányban az mszp-nek kell osztani. mennyire népszerű egy olyan bajnai, ahol a lista legalább 3/4-e emeszpés? Gyanítom, kevéssé.

Mindeközben pedig gyurcsány önmegsemmisítő üzemmódra váltott, a fideszmédia pedig lelkesen közvetíti minden mozdulatát. gyurcsány egymagában gondoskodik a fidesz jövő évi győzelméről, a mutatványaival.

A tévéből, rádióból meg továbbra is ömlik a fidesz győzelmi propagandája.

Úgyhogy én ezt a sztorit nem veszem be. És még ha tévedek is, a következmény lényegtelen. Mindkét esetben a fideszhez futnak a szálak, lehet hogy az egyik esetben onnan is jöttek.

Arról nem is beszélve, bármely változat is igaz, remekül elterelik a kérdést a mutyikról, meg a most készülő földtörvényről, amiről a jobbikos képviselők is beszámoltak a nemrég az N1 TV-n.

Klasszikus figyelemelterelő akció ez. Mint a portik-laborc, meg a többi előre megtematizált kiszivárogtatás.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2013.06.19. 21:07:53

azt még megmondaná nekem pluszba valaki, mitől kéne az Orbán-kormányt az EU ellenségének tekinteni?

Talán esetleg nem a fidesz hozta meg - az EU kívánalmainak, a "fiskális céloknak" megfelelő a magyar történelem legnagyobb megszorítását, 3X akkorát, mint a bokros-csomag? A fidesz hozta meg.

Talán nem az Orbán-kormány tett és tesz meg mindent folyamatosan a zsidó és cigány igények kielégítésért? Hány éve tartottak először Budapesten (vagyis: nem az erecben) Zsidó Világkongresszust?

Ki engedett, kivétel nélkül minden egyes eus vitás kérdésben? Médiatörvény? simán átírták ami rész konkrétan nem tetszett az eunak, persze orbán ott is nagyon ügyelt rá, hogy ezt gőzelemnek adja el.

Az orbán-kormány az EU érdekeinek leghűbb végrehajtója. Az állítólagos szabadságharc egy kegyetlen tréfa, mivel itt azokon röhögnek, akik ezt elhiszik.

Fel kéne már ébredni.

Zolcsi67 2013.06.19. 21:15:38

A fekete-fehéret (szabadságharc vs. nyalás) minimum 256 szürkeárnyalattal azért finomítanám, annyit a Windows 95 is tudott alapértelmezésben. Pár kommentelő meg sajnos nem tud.

Boldog-boldogtalannak fel kell hívjam a figyelmét: a "jó király-rossz király" világnézetet hagyjuk meg a mesekönyveknek, próbáljunk felnőtt módra gondolkozni, és felfogni végre, hogy a politika nem más, mint különböző külső és belső érdekek, érdekszférák örvényei közti lavírozás.

Zolcsi67 2013.06.19. 21:16:26

Drukkerek a sportpályákra, hívők a templomba valók. Ez más terep, és NEM LEHET MÁS:

Ne érdekeljen! 2013.06.19. 23:46:15

A Magyar Nemzet írta? Akkor most már én is elhiszem.

gdpadakozo 2013.06.19. 23:53:04

"Tankokat is fognak küldeni Brüsszelből?"

Persze, majd hogy azt is elkommunizálja a regnáló társoság.

Uva 2013.06.20. 00:02:29

ha az utolso bekezdesed relevans lenne, akkor nem brusszel ellen fogna fegyvert a nep, hanem orban haverodat csorloznek fel az elso lampavasra

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.06.20. 00:05:38

Sajnos nem fognak küldeni tankokat.

rockjano 2013.06.20. 00:21:09

Az egész persze úgy hazugság ahogy van….

Az illető hölgy meg egy JOBB OLDALI politikus, erre varjatok gombot fideszesek...

Pop40 2013.06.20. 00:35:56

" írta keddi számában a Magyar Nemzet."

Akkor ez tuti igaz infó lehet, ha a fideszes pártlap megírta. Bajnai ügyében is csak akkor hazudtak eddig, mikor írtak róla... :)

De legalább itt az alkalom, hogy pár félhülye, magát jobbernek képzelő marha retteghessen kicsit az Eu-tól, nehogymár itt van ez a rohadt nagy, erős Eu, és még csak el se akarja foglalni ezeket a lángeszű "jobbereket"... "Hát Bástya Elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?!" :DDD

Mondjuk ha az Eu meg a sok féleszű narancsbolsi és egyéb bűnöző között kéne választani, nem lenne kétséges a végeredmény... :)

Olvasgassátok inkább ezt, ezt is a Magyar Nemzet írta, pont azt a szintet képviseli, amit az olvasói.

gepnarancs.hu/2012/11/orbanista-ezoterika/

Pop40 2013.06.20. 00:39:16

@rockjano:

"Az illető hölgy meg egy JOBB OLDALI politikus, erre varjatok gombot fideszesek..."

Na és? Támadja Orbán elvtársat, csakis ellenség lehet. Narancsbolsi hülyéknek nem kell ennél bonyolultabb világkép.

A sok féleszű széljobbert meg egy kis Eus vernyákolásra mindig rá lehet venni.

dr Smittpálelnökúr 2013.06.20. 00:50:12

Mi van, ajvékolnak az agyhalott jobbosok? MN cikk? Ja, akkor csak egy szennylap seggnyalójának hányadekáról van szó.

hopptarisznya 2013.06.20. 00:58:35

@rockjano: szegény kicsim! Vedd be a nyugtatód! Talán az sem igaz, hogy eddig is ez a nő kavarta a szart???? Pedig jobb oldali, ahogy te írod. Akkor? Vagy a hölgy elmúlt másfél éves tevékenysége is kamu? Akkor szólj gyorsan a komcsi haverjaidnak, hogy ők se hivatkozzanak rá! Hajrá kiskomcsi!

nincs_nick 2013.06.20. 01:24:23

@hopptarisznya:
"Talán az sem igaz, hogy eddig is ez a nő kavarta a szart????"

Mármint arra gondolsz, hogy például sikerült elérni a roaming díjjak csökkentését és lassan a teljes megszűnését az EU-n belül? Az zavar talán, hogy még itthon a kormány "különadókat" vet ki (amik egyébként pont az első Orbán-kormány által ratifikált szerződések miatt hamarosan visszafizetendő lesz) és szolgáltatókat hagyja tovább kartellezni és a különadók áthárítását pl. megengedi miközben azt hangoztatta Orbán is hogy ilyet nem fognak engedni? Esetleg az zavart meg, hogy Orbán - akit a '88-ban megfigyeltetett önmaga ma simán arconköpne - segget csinált a szájából azzal, hogy végül kivették a különadók áthárításának tiltását a törvényből?:D

Btw, rockjano-nak szvsz nincsenek komcsi haverjai. Azokat legnagyobb számban a Fidesz vezérkarában találod. Nem tudod talán, hogy jelenleg a Fidesz vezérkarában több az ex-MSZMP tisztségviselő, mint az utódpárt MSZP-ben? Hát nem furcsa ez te kiskomcsi?:D

Fidesz/MSZP párttag vagy-e vagy magadtól vagy ilyen hülye?:D

Gerilgfx 2013.06.20. 01:49:44

gyertek magyarok, lesz bécsi cukrázdátok, lépjetek be

istenem, 10 millió agyhalott

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2013.06.20. 02:03:55

@rockjano: "Az illető hölgy meg egy JOBB OLDALI politikus"

Ez a jobbozás-balozás elég elnyűtt, egydimenziós látásmód. Szó szerint egybites észjárás. Haladni kellene már egy kicsit a korral. Ha valaki azért utálja a "jobbosokat", mert azt hiszi magáról, hogy "balos" – bár képtelen lenne egy bővített mondatot is megfogalmazni arról, hogy ez mit is jelent –, az valószínűleg a Provident-reklámokat is komolyan veszi.

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2013.06.20. 02:19:31

Függetlenül attól, hogy ezt most a Magyar Nemzet írta/találta ki vagy nem, valahogy el tudom képzelni, hogy Redig ilyeneket mondott. Nem azért, mert komolyan is gondolta, hanem mert éppen úgy alakult a beszélgetés és egyszerűen "fel akart vágni". Kb. mint Kubatov a listáival. Szóval ennyitől nem kell rögtön Sztálinra, meg a szovjet tankokra asszociálni.

Kétségtelen, hogy nem Redig lesz az, akit a hazai ellenzék kirakatba tesz mint külső támogatót. Ő egy elefánt a porcelánboltban. Nem feltétlenül azzal van a baj, amit megállapít Magyarországgal kapcsolatban (néha azzal is), hanem ahogyan teszi ezt. Arrogáns, kioktató, pontatlan. Nem kell orbánfannak lenni ahhoz, hogy kinyíljon a bicska az ember zsebében, ha megszólal. Nem is értem, hogy tehették ilyen érzékeny pozícióba, mint az alapvető jogok biztosa.

A fidesznek külső ellenségképre van szüksége, hogy fenntartsa politikai támogatottságát és a tábora egységét. Ez az ellenség most az EU. De mivel az EU egy komplex rendszer, szükség van személyekre is akik megtestesítik és akiket lehet gyűlölni. Redig, Cohn-Bendit, Barroso stb. ilyen személyek, és nem kis mértékben saját inkompetenciájuk miatt kerültek ilyen helyzetbe.

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2013.06.20. 02:31:11

@Nemzetstratégia: "Médiatörvény? simán átírták ami rész konkrétan nem tetszett az eunak, persze orbán ott is nagyon ügyelt rá, hogy ezt gőzelemnek adja el."

Nem igazán volt nehéz dolga, mert az összes utólagos módosítás irreleváns volt a lényeg szempontjából. A médiatörvény körül kirobbant a botrány aztán "vajúdtak a hegyek és egeret szültek". Ez orbánék taktikája: jól nekimennek az EU-nak, aztán addig-addig keménykednek, míg a problémás törvény néhány jelentéktelen módosítással át nem megy. Ez mindenkinek jó: viktor győzelmi tort ül, egyben legitimálja a problémás törvényeket, az eurokraták pedig verhetik a mellüket otthon, hogy ismét megvédték a demokráciát a fasisztaorbánnal szemben.

A végeredményt szokás szerint mindenki leszarja.

agyamputáltak 2013.06.20. 02:40:52

jönnek a tankok? :DDDDD na de most akkor összevesznek rajtunk izraellel? :( kirobbantjuk a 3. vh-t? :D

DR. Smit Pal 2013.06.20. 02:45:23

Nem kétséges, hogy az mszp az EU támogatásával, irányításával választási csalásra készül.
Az mszp-nek nem ez az első választási csalása. 1947-ben a hírhedt KÉK CÉDULÁS választások idején is ugyanezt csinálták, csak akkor az oroszokat hívták segítségül.

sanyix 2013.06.20. 02:51:51

jöhetnének felszabadítani, mondom FELSZABADÍTANI ami azt jelenti hogy a fityisztolvajbandát a maszopgyurcsánybandával együtt kergetik el a picsába ;)

otgorbebogre 2013.06.20. 03:09:57

@DR. Smit Pal: Az MSZP? a tortenelmet csak Levediaig tanultad? A jobboldalnak is van gazos tortenelme ha meg ezt jatszuk.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2013.06.20. 04:21:41

No, az ilyen stílusú írásra szokták a kormánypártiak azt mondani, hogy "bérrettegő" :)

Egyébként ha tankokat küldenének, akkor se lenne semmi baj, majd behívnánk ellenük az oroszokat a keleti nyitás értelmében... ők úgyis mindig jönni szoktak. :)
De gondolom, Azerbajdzsán is küldene segítségként egy ezrednyi baltás gyilkost...

Kék az ég 2013.06.20. 05:10:12

Szavahihető egy olyan embertől akinek saját elbeszélése alapján :

az Izraeli nagykövetségről(!)
telefonon (!)
közölte a nagyköveti alkalmazott (!) hogy az MOSZAD (!)
elteszi láb alól (!) ha nem hallgat el.

Azóta is el és virul, pedig ugye a világ legjobb "cége" az...

Kék az ég 2013.06.20. 05:16:08

Jurenkó Ferenc vajon akkor is rettegett amikor a Fidesz ilyen baromságokkal hergelte a népet?

index.hu/belfold/csalas5345/

_________________________________________
A varázsceruza

Minderről a 2004-es a kettős állampolgárságról és a kórházprivatizációról szóló népszavazás után egy pécsi nő tett bejelentést. A körzetben szerinte valakik elillanó tintával akarták befolyásolni a népszavazás eredményét

(...) A Fidesz már a 2002-es vereség idején azzal vádolta a szocialistákat, hogy működtettek egy olyan szavazatösszesítő rendszert, amely a választók mozgósítását is irányította. A jobboldali párt láthatólag tanult ellenfelétől, mára minkét nagy párt háza tájáról érkeznek arra utaló hírek, hogy érdeklődnek a módszer iránt.
________________________________________

Kék az ég 2013.06.20. 05:18:10

@Pop40:

Lovas Istvánról még BENCSIK is ezt írta a Demokratában!

Különösen az utolsó rész az érdekes...

________________________________________
"A Lovas jelenségről

Az Élet és Irodalom hetilap körülbelül két hónapja hatalmas újságoldalakon át foglalkozik Lovas István múltjával.

Az egyik szerző Lovas amerikai magánéleti titkainak eredt a nyomába, bírósági jegyzőkönyveket kutatott fel, válóperének részleteit, számláit, jövedelmi viszonyait és más egyebeket tárt a nagyérdemű olvasóközönség elé.

Egy másik közben itthon rendőrnyomozói szívóssággal olyan belügyi iratok nyomába eredt - magát történésznek állítva be -, melyekhez halandó ember aligha férhetett volna hozzá, s melyek felkutatása hónapok, vagy akár évek munkájával végezhető csak el.

Ezek a dokumentumok és a hozzájuk fűzött szöveg azt voltak hivatottak bizonyítani, hogy egyrészt Lovas rovott múltú ember, mert tizenéves korában közbűnténnyel (csavargás, nőzés, villafeltörés a Balatonon, disszidálási kísérletek) vádolták, továbbá, hogy nem szavahihető, mert ezekről az ifjúkori kisiklásokról, a disszidálásoktól eltekintve, nem beszélt.

A Lovasról szóló cikkek terjedelmes kolumnái hétről hétre vezető anyagot jelentettek a valahai irodalmi hetilapban. Hatásuk csekély volt. Először meghökkentették azokat, akik Lovast szeretik, azután általános felháborodást váltottak ki, de még a jobboldalisággal aligha vádolható Tamás Gáspár Miklós is nemtetszésének adott hangot.
Végül megjelent Lovas válasza a hetilapban, eredeti terjedelmének töredékére csökkentve, s két olyan viszontválasszal egészítve ki, amelyek a védekező mondatokat ismételten kétségbe vonták.

Tökéletesen fölösleges azonban azon meditálni, hogy Lovas István perrel és haraggal végződő amerikai házasságának bírósági felbomlásakor kinek volt igaza, mert ha van tragikus mozzanat egy ember életében, akkor a válóper az, s több mint nehéz egy elmérgesedett emberi kapcsolatról a bíróság előtti méltatlan csata alapján képet alkotni.

Megjelent azonban egy olyan cikk is, a Lovas elleni kampány fő alakjának, Kenedi Jánosnak tollából, amely Lovas magánéletének legmélyebb titkaiba hatolt el, s azt kíméletlenül a nyilvánosság elé tárta. Nem túlzás azt mondani, hogy ez a napvilágra került titok megrázta a közvéleményt.

Kenedi megírta, hogy Lovas 1996-ban az izraeli nagykövetségen izraeli letelepedésért folyamodott a maga és családja nevében, melyhez az engedélyt meg is kapta.

Ez az állítás négy fontos tényt hozott az olvasó tudomására.
1, Az első az, hogy Lovas zsidó.
2, A második az, hogy Izrael állam követsége ezt hivatalosan el is ismerte.
3, A harmadik az, hogy Lovas 1996-ban Izraelbe akart kivándorolni.
4, A negyedik, hogy ezt az információt a követség Kenedi tudomására hozta, mert másként honnan
tudná.

Jelen sorok írója a cikk elolvasása után személyesen kérdezte meg Lovas Istvánt. És itt jön el az a pillanat, amelyről nyilvánosan kell szólni. Lovas válaszát az ő és elsősorban is családja békéjének érdekében nincs mód közzétenni, sőt kétséges, hogy ő maga erről bármit is mond bármikor. Csupán egyet tehet a krónikás: becsületszavát adja, hogy a válasz számára emberileg elfogadható és tisztességes volt. A Lovas István iránt érzett barátság és nagyrabecsülés egy szikrányit sem csorbult.

De a megrendülést nehéz lenne tagadni.
____________________________________

csavari 2013.06.20. 05:23:45

Ha a pufajkáson múlna minden bizonnyal küldenének tankokat is! A Magyarok Istene azért csak megbüntette az elkövetett bűneiért mert nem engedte idő előtt megdögleni! Az orsós likud vityával meg be kell fizettetni a kórházi ellátást az alkoholistának míg a gyerekek gyógyítására nincs pénz ezt az alkoholista, gyilkos, tolvaj, lakhely áruló szörnyeteget közpénzen fejedelmi módon kezelték a Honvéd kórházban ez vérlázító!

csavari 2013.06.20. 05:28:47

@Kék az ég:

Bencsikre hivatkozni olyan mintha gyúrcsótányt vagy libajnait emberként akarnák bemutatni! Ez a két dolog egymást kizáró tényezők!

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2013.06.20. 05:56:08

Elkezdtem olvasni, de olyan fizikai fájdalmat okozott a negyedéig eljutni, hogy extrapolálom.

A lényeg, hogy egy barom a fidesz klerikális napköziotthonából (KDNP) Sejtelmesen Bajnaizhatott egyet.

Egyébként kibaszottul nem lesz legitim az orbáni talpnyalóklubb, ha nyernek 2014-ben, mert totál a saját kedvére alakította a választási szabályokat.

Senki nem volt eddig olyan tetves görénybanda, hogy az ellenzék nélkül döntsön egyeztetés nélkül ilyen kérdésekben. Ezek a férgek ráadásul úgy változtattak a szabályokon, hogy véletlenül se lehessen leváltani őket, amíg ki nem pusztul az a másfélmillió agyhalott, akik akkor is a fideszre szavaznának, ha az összes képviselőjelöltet kicserélné Orbán az állatkert majomházának lakóira a cerkoftól az orángutángig, és egyenes adásban vallaná be, hogy mindenkire magasról szarik, és csak a hatalomban maradás számít neki, és eddig mindenkinek hazudott, és ezután is azt fogja csinálni.

Meg van nektek az aktuális gumicsont, amin rágódhattok. Bár ez inkább gumigyep, és kérődztök rajta birkamód.

A blogszerzőnek meg gratulálok az obersovszky díjához, mert ezért a képért megérdemli.

Egyallampolgar 2013.06.20. 06:13:43

Ez egy politikai HCsárda mi? Szanyi Tibor meg Lendvai fizeti? Nem vicces.

lobster thermidor 2013.06.20. 06:16:44

Nem kérdés, hogy sürgős orvosi kezelésre volna szüksége a KDNP politikusok nagy részének, és persze azoknak a gátlástalan uszítóknak is, akik ezzel a fantazmagóriával próbálják hergelni a tudatlan népet.

2013.06.20. 06:28:34

Hiába, aki sokat alkoholizál, annak elvonási tünetei vannak, ami kényszerképzettel párosul. Ezt láthatjuk jelen esetben is, mint az itt eddig megszólaló MN tudósitó és kdnp-s politikusoknál is.
Ám ha a gyógyszert rendesen időben beszedik, arra nem isznak alkoholt, akkor nem lesz látomás, nem lesz kényszerképzet.
Mert a sok alkohol hatására legközelebb már az "unijó" hadat fog üzenni nekünk Viktor miatt és hogy őt megvédjék, ezért hadat üzennek mindenkinek ezek az alkoholista barmok, akiket tudósitónak vagy politikusnak nevezik önmagukat.

De remélem időben hozzáér a hideg falhoz a seggük és felébredve az alkohol helyett a gyógyszert veszik be.

nu pagagyí 2013.06.20. 06:29:25

Érdekes olvasmány az itteni diktatúra lelkes védelmezőjének ezen förmedvénye. Nyilván jó pénzért lehet hülyének lenni.

A nyugati demokráciák azt szeretnék, ha itt is demokrácia lenne. Ez volt a feltétele a klubtagságunknak, de sajnos az Orbán-kormány megszegte a klub szabályait, összepiszkította a szőnyeget. A klubtagok jogosan kritizálják a kondukátort.

Attól, hogy Orbánt valóban a nép választotta demokratikus körülmények között, nem jelenti, hogy még mindig az van. A nép nem kért forradalmat, se igazi se fülkeformában. Senki sem kérte, hogy megdöntse az addigi társadalmi rendet (a demokráciát), ami egy forradalom célja szokott lenni. Ő saját bevallása szerint is megtette, amit az eredmény igazol. Hazánk rohamosam alakul át demokráciából egy középamerikai tipusú maffiállammá.

Saliko 2013.06.20. 06:32:38

Azért sok pénz van az országban, hogy a Békamenet mellett még a blog bértollnokainak is jut bőven. Ferkusz, a te szellemi elődöd nem az 56-os srác, hanem Münnich és Biszku.

Kalmár 2013.06.20. 06:32:46

@lobster thermidor: @jános515:
Ne felejtsetek el alázatosan bocsánatot kérni, ha esetleg egy hangfelvétel kerül elő heteken belül....
Bajnai és Fletó már meg is kezdték ezt a kampányt.

Az alkoholizálás kérdését pedig egy Szanyi, Szekeres, Horn után nem a jobboldalon kell keresni.

embertelen brambertalan 2013.06.20. 06:36:11

ha az eu kuldi a tankokat akkor a jobbik majd kiallitja ellenuk a faszpunepas ezrede't, osztjonapot!

Kalmár 2013.06.20. 06:46:28

@nu pagagyí: "nyugati demokráciák azt szeretnék, ha itt is demokrácia lenne."

Milyen demokráciák?

A Francia,ahonnan vagonokba telepítik ki a cigányokat és nemrég oktatták i Reding kisasszonyt hogy kussoljon a franciák dolgában?
A skandináv országok ahol a bevándorlók verik szét a városokat és tömegtüntetések érik egymást? Ahol az alkotmány egy vallást ismer el?
A német, ahol bejegyzett náci párt van és rendszeres a rasszista gyilkosságok az arabok ellen?
Az olaszok ahol a román cigányokat részben kiutasították, a kilakoltatokkat pedig telepken tartják konténer városokban szögesdrót mögött?
Ja és itt egy volt Goldmann Sach alkalmazott lett berlusconi után a miniszterelnök választások nélkül...
Esetleg az USA ahol minden élő embernek semmibe veszik a jogait és lehallgatnak mindent, fegyvert adnak el mindenhová ítélet nélkül tartanak fogva évekig rabokat, akiket meg is kínoznak?
A Görögök ahol szintén egy Goldmann Sachs alaklmazottat neveztek ki miniszterelnöknek választás nélkül és már megszüntették a közszolgálati televízióket és folyamatosan ég a tüntetők tüze, aladnak mindent a "befektetőknek" tízezrével rúgják ki az embereket stb

Esetleg a Haza és Haladás alapítvány első embere, a Libás a jó választás?

Lehet, bár ezt az alapítványt a Goldman
Sach volt alkalmazottja Hillary támogatja, nem is titkolva.

Ó ezek a nyugati demokráciák!!
Felnézek rájuk mert ők a egyetemes igazság és jólét forrása!

Persze ha jobban megnézem ezt a jólétet több kontinens kiírtásával és kifosztásával alapozták meg.
A gyarmataik véres kincsével uralják ma is a gazdasági hatalmat.
Nagy dicsőség....

dobzse.laci 2013.06.20. 07:06:51

"... szellemi elődjük Kádár János..."

Mondjuk orbán kádáristább kádárnál is.
Csak egy kicsit hülyébb...

nu pagagyí 2013.06.20. 07:08:37

Az itt kommentelők segíthetnének megválaszolni az engem gyötrő kérdéseket:

Milyen ország az,
- ahol minden állami vállalatot a kormánypárt hűbéresei vezetnek,
- ahol minden alkotmányos intézményben takarítónőig bezárólag szintén a kormánypártok emberei ücsörögnek,
- ahol a kormány titkolódzik az adófizetők előtt és visszaélésszerű adatigénylésnek nevezi, ha érdeklődnek a befizetett pénzeik sorsáról,
- ahol a közpénzt és a közvagyont párttagok és imerőseik szűk körének osztogatják titkosított döntések keretében, annyira szűknek, hogy a földbirtok mellé még strómanként néhány trafikot is be kell vállalni,
- ahol közpénzből permanens önfényezést, folyamatos kampányt folytat az állampárt kisajátítva a teljes közmédiát és perekkel, bírságokkal fenyegetve a maradék sajtót,
- ahol a napi politikához szabják a törvényeket az alkotmányt is beleértve,
- ahol a törvény előterjesztője először látja felolvasáskor saját törvényét,
- ahol az állampárti képviselők mindenféle kétség nélkül mindent megszavaznak, leszarva választóik érdekeit,
- ahol az ellenzéket hazaárulónak szokták nevezni és minden hatalmi eszközt felhasználva mocskolják?

harmincas 2013.06.20. 07:08:37

A poszt írója TÉNYLEG készpénznek, ténynek veszi ezt az elképesztően irreális baromságot? Hogy a magyar jobboldal által régen gyűlölt Reding ilyet mondana? Méghozzá a világ sok más vezető tisztviselője előtt? HÁT TÖKHÜLYÉK VAGYTOK? A blogszerző teljesen ugyanaz, mint az 50-es, 60-as évek legkeményebb kommunistái: vakon menetel a párt után, teljesen mindegy, milyen nevetséget hazugságokkal etetik.

midnight coder 2013.06.20. 07:13:21

@nu pagagyí: Ebben az országban pont annyira van demokrácia, mint a gengszterváltás óta bármikor. A kúrmány persze kisajátítja az állami médiát - de ez 89 óta így van, lop csal hazudik, de ez meg a kékcédulás választások óta így van. Annyi a különbség, hogy ma a magát baloldalinak aposztrofáló bűnszervezet van a fasz rossz oldalán. Ezért aztán kiabálnak, hogy jaj, oda a demokrácia.

Nem mellesleg, jelenleg egy olyan párt van az országban, ami valódi diktatúrát tartott fenn, és jogilag megalapozottan vádolható több száz ember politikai okokból történő bebörtönzésével, kínzásával, kivégzésével. És ez a párt nem a jobboldalon van.

nu pagagyí 2013.06.20. 07:27:43

@Kalmár: Nem kell a múltat a jelennel keverni. Az EU nem egyenlő a vadkapitalizmussal és a benne levő államok sem rabszolgatartó hatalmak, már elég régóta felszámolták ezirányú érdekeltségeiket. Természetesen a Semjénzsótit sem azonosítja senki a sapanyol inkvizítorokkal, bár a nagy vadásszal kapcsolatban igény erre is lenne.

A demokráciát és a diktatúrát nem a felmerülő problémák különböztetik meg egymástól, hanem az azokra adott válasz. Svédországban nem fognak állami segédlettel egyenruhás milíciák masírozni a problémás negyedekben. Németországban pedig nyilván azért jegyeztek be náci-jellegű pártot, mert alapító okmányaiban nem utalt semmi ilyesmire, viszont ha a tetteik ezzel ellentétesek, akkor a törvénnyel találják szemben magukat. Ott a szélsőjobbos sorozatgyilkosok ügyét lebukásuk után, nem fogják száz évig tárgyalni. Nem okoz gondot a valamilyen csoportba tartozó, számukra idegen emberek legyilkolásának minősítése.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2013.06.20. 07:31:50

Szerintem elég égés bedőlni Lovas István aktuális hallucinációinak. Ő ilyeneket szokott írni, rá kell hagyni.

Másrészről nem tudom mit izgulsz, a propaganda szerint a Békemenet egyszer már megakadályozta a puccsot. Most megint ez lesz. Csak kivonul kétszázezer ember és a tankok összecsinálják magukat és visszafordulnak.

("Hamisítatlan bolsevik logika ez: az embereket akkor is boldogítani kell, ha nem akarják. "
Tetszik. Kár, hogy nem gondolod tovább.
Kik is azok, akik a saját érdekünkben akadályozzák a hozzáférést a szerencsejátékhoz, a dohányhoz, vagy épp szopatják a különféle szolgáltató cégeket. Ezek szerin a Fidesz bolsevik lenne? (nem az, csupán felelőtlen populista és a velejéig korrupt))

nu pagagyí 2013.06.20. 07:36:10

@midnight coder: Egyszerű hazugság amit állítasz. Az előző időszakban nem lehetett kisajátítani szőröstől-bőröstől a közmédiát, bár a Fidesz akkor is próbálkozott vele, amikor hatalmon volt (csonka kuratórium, ha még mond ez valamit). Nem olyan volt az intézményrendszer, hogy ez megtehető legyen. Akkor ugyanis még demokrácia volt és hallgathattuk Kondor Katicát és Csurkapistát is például a baloldali ciklusok alatt (már akit érdekelt).
A jelenlegi kurmány már nem ad esélyt az ellenzéknek, de senkinek sem aki kritizálni meri. Egy szaros diktatúra van, szagolgasd.

Húsleves 2013.06.20. 07:37:39

A mellékelt képen az a tébolyodott állat Viviane Reding?

Morrózió 2013.06.20. 07:46:24

Nyugi, még nem zuhan a tőzsde, pánikmókus.

Húsleves 2013.06.20. 07:49:07

@nu pagagyí:
Az előző időszak alatt azt érted amikor a titkosszolgálatokat az MDF belső ellenzékének lejáratására, az ellenzék kuplerájba csalására meg cigánygyilkosságokra használták?
Az volt aztán a nagy büdös népi demokrácia, szagolgasd.

ZX 2013.06.20. 07:50:38

Az azért vicces, mikor a kommunistákkal példálózik valaki, miközben az írásában az új narancskommunizmust védi. Szopjátok csak Orbán faszát ha ere van igényetek és nem volt elég az a bizonyos 40 év.

midnight coder 2013.06.20. 07:53:18

@nu pagagyí: Az MTV mindig is az aktuális kúrmány seggét nyalta. A balfékek ideján pedig ott landolt az összes, a kereskedelmi tévéktől kikopott, vagy azt a színvonalat soha el nem ért "sztár" Megyó leánykájától Friderikuszig.

Az ellenzéknek pedig centire annyi esélye van mint mindig is. Más kérdés, hogy jelenleg Orbánék mellett a legjobb érv az ellenzékük. Az MSZP-ben az utolsó normális politikus Horn volt, Fletó már bizonyította, hogy az MSZP élén szart se tud csinálni, és ha ő nem akkor más sem. Ehhez ismerni kellene az összes érdekcsoport vezéreinek piszkos kis dolgait...

Az megint egy másik kérdés, hogy maga a demokrácia önmagában is csak illúzió. Máshol is, de itt különösen. A gengszterváltás óta nem volt itt olyan párt, ami hatalomra kerülve betartotta volna a programját. Sőt, Fletó olyan Patyomkin-országot épített hitelből 2006-ban, hogy a polgár még az alapján sem dönthetett, hogy romlott vagy javult-e a helyzete az elmúlt 4 év alatt. Aztán pár hétre rá jött az Öszödi beszéd, ahol Fletó beismerte, hogy azért nem tudnak semmit lépni, mert nem mertek előre tervezni, nehogy a választók megtudják hogy ténylegesen mire készülnek ha kormányra kerülnek.

És persze, ezek után Fletó Demokratikus Koalíció néven alakít pártot...

nu pagagyí 2013.06.20. 07:53:59

@Húsleves: Nem az MDF belső ellenségét járatták le, hanem az MDF vezetését igyekeztek eltávolítani a Fidesz-által beépített emberen keresztül, Stumpfpityu és Gírosz által kidolgozott haditerv alapján. Ezt az információt tartalmazta a hangfelvétel, azaz egy Fidesz-puccs előkészületei derültek ki, nem csoda, hogy a lényegről hallgatnak manapság és Te is össze-vissza beszélsz. Nem volt taggyűlés, tudjuk.

Morrózió 2013.06.20. 07:54:58

Jut eszembe, szeretnék a szerző tollából egy legalább ilyen éles kirohanást a férfiak természetes kopaszodása ellen.

midnight coder 2013.06.20. 07:55:53

Ps. És tegyük hozzá, hogy Megyó és Fletó 2002-2006-os teljesítménye alapozta meg a mostani szar gazdasági és politikai helyzetet.

Frőczy Sanyi 2013.06.20. 07:59:48

Kedves posztoló! Ne vedd személyeskedésnek, de te hülye vagy baszod. Már bocsánat.Vagy csak bérrettegő?

midnight coder 2013.06.20. 08:00:16

@nu pagagyí: Az MDF-fel akkor kezdődtek a bajok, amikor az első ciklusban gyakorlatilag teljesen errodálódtak - és a helyükön támadt űrt a jobboldalon sikeresen betöltötte a FIDESZ. Egy nem túl jelentős törpepártként nem nagyon tudtak mit lépni, aztán amikor az MSZP és az SZDSZ között meglazult a viszony, megpróbálták magukat belavírozni az SZDSZ helyére kisbolygónak. Csakhogy, az MSZP addigra már rég nem volt olyan állapotban, hogy elbírjon egy kisbolygót.

Emiksz 2013.06.20. 08:00:18

Meg nem nevezett forrás egy titkos megbeszélésről... a mAGYar NEMtez-től többet vártam. Például azt is lehozhatták volna, hogy a tanácskozáson bizonyítékokat tártak fel arra vonatkozólag, hogy Bajnai egy álcázott gyarmatosító ügynök az Alfa Cenatauriról.
A KDNP erre is rámozdult volna...

fermion 2013.06.20. 08:01:23

Az 56-os apáknak és nagyapáknak a fiaikat és lányaikat kellett volna tisztességes ,becsületes embereknek nevelni akkor most nem égne a pofájuk az utódok gátlástalanságai miatt.Gondolom anno ők nem olyan szabadságra vágytak amiben nincs emberi érték csak mocsok:hazugság,lopás,önzés!
Az ősök a fiaik miatt sírnak és nagyon szégyenlik magukat a fiaik miatt!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.06.20. 08:04:27

mókás az EU kettős mércéje, különösen vicces, ahogy a libbantak képtelenek elfogadni mások véleményét
Morvai ezt nagyon jól kifigurázza:
youtu.be/6zixB37Vu1E

regress 2013.06.20. 08:06:45

@Kalmár: a borvirágos pálfyt kihagytad,a jobboldalon mit isznak,szenteltvizet? amúgy ezt a hülyeséget ,amiről az írás szól,már egy fideszes "szőkenő" sem veszi be.csak egy két agyhalott,mint w,hülyemiki,fejesrob,meeg te

Húsleves 2013.06.20. 08:07:02

@nu pagagyí:
Azzal én is tisztában vagyok, hogy a FIDESZ erősen igyekezett beolvasztani az MDF-et, de ez nem jogosítja fel a hatalmon levőket hogy a titkosszolgálatokat pártügyekre használják. Ez mutatja legjobban a hozzád hasonlók "demokrácia" értelmezését: vannak demokratikus szabályok, amiket másokra nézve kötelezőek, teli torokból rinyáltok, hogy mások nem demokratikusak, de ti bármikor felülemelkedhettek a szabályokon valamilyen szent cél érdekében.
Ezért utálnak benneteket mint a szart, és ezért nem fogtok Reding anyátok picsájába bújva se választást nyerni.

ZX 2013.06.20. 08:08:29

@Kalmár: Ahhaha. A jobb oldalon senki nem iszik. Mert félnek, hogy esetleg átesnek a vak komondoron. :D

Morrózió 2013.06.20. 08:09:08

@wmiki: az meg pláne vérlázító, hogy egyes "libbantak" konzervatív keresztény politikusok, mint a szóban forgó hölgy

Void Bunkoid 2013.06.20. 08:09:57

Úúú, ez a cikk.

Ilyen igazi f*sza demagóg ijesztgetés :)

Amúgy megfigyeltem, hogy a kommunistákra leginkább azok az egykori (még Kádár-rendszerbeli) hithű becsületes, 200%-os normatúlteljesítő, őrsi titkár, meg pluszfeladatokat vállaló komcsik (fiatalok esetén azok szülei, ezt továbbörökítve gyerekeikre) haragszanak, akik ugyebár buzgón nyalták a rendszer seggét annak idején, mégsem lett belőlük KISZ-titkár/kiváló dolgozó/pártfunkcionárius/egyéb vörösarisztokrata. Bosszúból, ennyi.

Yeto 2013.06.20. 08:10:55

Megjelentek a jobboldali bérrettegők. Ideje volt.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.06.20. 08:12:07

@wmiki.: nagyon jól érvelsz...
mint egy igazi libbant xd

persze tudom, az is csoda, hogy titeket be tudtak idomítani az írás-olvasás alapfokú használatára

LOL

ob.szerver 2013.06.20. 08:13:55

"Tankokat is fognak küldeni Brüsszelből?"

Remélem igen.

Pár éve egy jobbikos ismerősöm azt mondta, hogy Izraelből jönnek ide a zsidók letelepedni. Tele van már a faßuk a beachcsel, jönnének erre a kibaszott lapályra. Azóta is az eget lesem, hogy mikor érkeznek már. Ha képesek voltak több százmilló, őket kiirtani szándékozó arab gyűrűjében egy élhető országot, high-tech ipart, a sivatagban fejlett mezőgazdaságot létrehozni, akkor talán itt is tudnának valamit kezdeni.

Nyugatról a brüsszeli tankok, keletről a zsidó bevándorlók. Középen, a Dunánál találkoznának.

Talán mégsem kilátástalan a helyzet.

Morrózió 2013.06.20. 08:19:29

@ob.szerver: most röhögsz rajta (én meg egy külföldre szakadt hazámfia vagyok, hogy a kontextus meg legyen a következő mellékmondathoz), de amikor egy régi barátomnál tett látogatásomkor az "új honfoglalókról" kezdett el beszélni, azt hittem lenyelem a garatmanduláimat.

Morrózió 2013.06.20. 08:21:43

...aztán lezsidózta Leia hercegnőt

nu pagagyí 2013.06.20. 08:28:56

@Húsleves: Szerintem egy demokráciában nem lehet titkos akció keretében kívülről beavatkozni egy párt belső életébe. Ha ismét lesz egyszer demokrácia, az ilyesmit főbenjáró bűnnek kell minősteni. A jelenlegi helyzetből az is tanulság, hogy vezérelvű párt működését sem szabad engedni (bár ezt Hitler óta tudhattuk volna), mivel hatalomra jutva saját vezérének pofájára formálja az államot.
Gyenge volt a demokrácia, főleg azért mert nem volt még demokratikus tapasztalat ebben az országban. Itt generációk nőttek fel olyan társadalomban, ahol az embereknek hazudoznia kellett, nyilvánosan és sajátmagának is. Most éppen kereszténynek hazudja magát az emberek többsége ugyanolyan könnyedén, ahogy kommunistának hazudta magát korábban.
Amíg nem lesz igény a felelősséggel járó egyéni szabadságra, addig marad ugyanaz a posvány, ami évszázadok óta van, az államilag gerjesztett hazudozások, a melldöngetés kora. Remélem a Fidesz által okozott hiány felkelti az igényt a valódi szabadságra. Úgy tűnik, hogy polgári forradalom nélkül itt sosem lesz demokrácia. Én drukkolok a Fidesznek, hogy folytassa ostoba politikáját, talán lerövidíti az utat.

Morrózió 2013.06.20. 08:29:57

...szóval, bennem két lehetséges magyarázat ötlött fel e paranoiát megmagyarázandó:
1. A kollektív tudattalanból szoptuk ki, mint eddig csak a fejekben létező lappangó veszedelmet
2. Suttogó propaganda

nu pagagyí 2013.06.20. 08:36:03

@Húsleves: Annyit még hozzáfűznék, hogy állam és párt a Fidesz előtt nem volt ugyanaz. Például a titkosszolgálat az állam része volt, nem pedig párthadsereg, mint manapság. Az állam politikailag semleges volt, a titkosszolgálatnak meg joga volt arra, hogy egy készülő puccskísérlet ügyében vizsgálódjon. A feltárt tények elég súlyosak a Fideszre nézve. Kíváncsi lennék a 2006-os események szervezőire is, nyilván ezügyben is van anyaga a titkosszolgálatoknak. A mostani kussolás ezekről az ügyekről sok mindent elárul.

2013.06.20. 08:37:48

Kicsit csúsztak a tankküldéssel, '56-ban kellett volna. Bár még talán most sem késő helyrehozni a van mit.

Szociknak vége 2013.06.20. 08:38:00

A cikkírónak teljesen igaza van, egyrészt.

Másrészt semmi bizonyíték arra, hogy ilyesmi elhangzott.

nu pagagyí 2013.06.20. 08:43:05

@Morrózió: A képlet egyszerű:

A Fidesz megrendeli a kormánylaptól a cikket, majd a cikk állításaira hivatkozva gerjeszti a hülyeséget. Ez a szokásos primitív Fidesz-módszer. Már nagyon unalmas, de a sok taplónak tetszik, főleg ha fizetik a lelkesedést.
Tényekről itt nincs szó. Előre elkészített magyarázatot súlykolnak arra az esetre, ha lebuknának a választási csalással.

Szociknak vége 2013.06.20. 08:55:20

@nu pagagyí: Mondjuk az induló pártok közül csak a fidesz nem keveredett még választási csalási ügybe.

Meg ugye valszeg még csak szoros sem lesz 2014.

murok 2013.06.20. 09:38:46

Bizonyam, tankokat fognak kuldeni, a magadfajtat radugjak az agyu csovere, es elsutik. :)

Morrózió 2013.06.20. 09:42:03

@nu pagagyí: na ja, gondolom a köztévén már túl nyilvánvaló lenne ilyen hülyeséggekkel riogatni az embert.

Morrózió 2013.06.20. 10:14:05

Bár, ha most Bogár László megjelenne mellettem, mélyen a szemembe nézne és azt mondaná, hogy ez is egy globális vendetta része, ki tudja, még el is hinném neki.

msdng · http://barikad.hu 2013.06.20. 12:00:53

@dobzse.laci: baj ez mind ha és amelyiknek van valóságalapja és nem csak a balmédia megélhetési rettegői gyártotta kamu, de pont ugyanez menne akkor is ha a szoci banda lenne hatalmon, sőt!!!!

Lovas István lehet felőlem akármekkora zsidó, a fidesz visszásságait ugyanúgy kitárgyalta mint a szocik sarát, azért rakta ki Bencsik a 'ratából.

Egyébként meg kunbélai örökség a külföldet az anyaországra ráuszítani politikai haszonszerzés céljából.

bulista 2013.06.20. 12:04:44

@MetroGoldwinMayer: Lassan mondom, hogy megértsd: Kubatov-lista!

2014-ben meg majd bedobják a Sólyom Lászlómegválasztásakor alkalmazott "menjünk a tutira"-módszert - és minden szavazáson megjelent választópolgárral a fülkébe megy a Fradi Security 10 (év) próbás szakembere...

Kék az ég 2013.06.20. 13:40:52

@dr Kangörény: a lovasi infóval ellentétben EZEKRŐL a választási csalásokról van hangfelvétel és bírósági végzés!
__________________________________________________________________
mandiner.hu/cikk/20130115_kiskunfelegyhazi_hangfelvetel_a_2010_es_valasztasokrol

______________________________________________________________________
Fiktív bejelentésekkel manipulálta a választást Kocsis Máté édesapja
Másfélszeresére nőtt a 2010-es önkormányzati választás előtt egy Borsod megyei kistelepülés szavazásra jogosult polgárainak száma. Az ügyészség megállapította: fiktív lakcímbejelentések történtek, és ezért a Fidesz kommunikációs igazgatójának édesapját is megrovásban részesítették.
NOL| 2013. június 17. |

nol.hu/belfold/fiktiv_bejelentesekkel_manipulalta_a_valasztast_kocsis_mate_edesapja

________________________________________________
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság Fellebbviteli Büntetőtanácsa 2004-ben jogerősen egy év, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Baktalórántháza volt alpolgármesterét választási csalás miatt.

A volt alpolgármester ellen az volt a vád, hogy a 2002-es országgyűlési választások előtt több választónak 2000 forintot ígért minden egyes leadott szavazatért. Az eljárás során bizonyítást nyert a pénz átadásának ténye is.

atv.hu/belfold/20100607_valasztasi_csalas_kotodott_a_fideszes_igazsagosztohoz
________________________________________

Kék az ég 2013.06.20. 13:47:23

Nézd mar nem ÉRDEKES MIKOR JÖTT lovas infója elő!?
Senkinek nem tűnik fel?

________________________________________
Fiktív bejelentésekkel manipulálta a választást Kocsis Máté édesapja

2013. június 17 (!!!!).

Másfélszeresére nőtt a 2010-es önkormányzati választás előtt egy Borsod megyei kistelepülés szavazásra jogosult polgárainak száma.

Az ügyészség megállapította: fiktív lakcímbejelentések történtek, és ezért a Fidesz kommunikációs igazgatójának édesapját is megrovásban részesítették.

nol.hu/belfold/fiktiv_bejelentesekkel_manipulalta_a_valasztast_kocsis_mate_edesapja

onmagam 2013.06.20. 15:20:00

A kedves szerző ki van akadva, hogy ezek az elvetemültek még arra is képesek lennének, hogy tankokat/"lovasságot" küldjenek, ellenben ha apáink fegyvert fognának ellenük az hőstettnek számítana.

És konkrétan úgy ki ellen fognánk fegyvert mégis? Megszállnánk Brüsszelt? Vagy mi?

Szerintem ha apáink látnák, hogy mit művel ez a "dekurváramagyarvagyok" vezér inkább visszahívnák az oroszokat. Ha már úgysem jobb náluk legalább szégyenkezni ne kelljen, hogy csak ennyit tudtunk kezdeni a nagy szabadságunkkal.
Persze ezt Viktor úgyis megteszi nekünk szívességből. Most ajándékozott nekik pl. egy nagy adag gázfogyasztást a "rezsicsökkentés" által, de ez már egy másik téma.

Azért mert itt van ez a "kicsit meggondolatlan" Viviane (csak, hogy szépen fogalmazzak és ne bántsak meg senkit :) ) azért nem kéne az egész EU-t, vagy Európai Bizottságot elítélni.

Sokat köszönhetünk nekik, az ellenzék helyett is védenek minket a kormányunktól. Az pedig egyenesen hülyeség, hogy azért mert a magyar nép választotta őket akkor már rögtön igazuk is van azt tesznek amit akarnak, senkinek nincs joga beleszólni pláne nem külföldről.

Volt a választási ígéretek között, hogy ellopják a nyugdíjakat? Bevezetik a tandíjat? Csökkentik az AB jogkörét? Erősítik a kormányzati korrupciót? Lehetne sorolni a végtelenségig.
Mert szerintem nem, sőt némelyiknek épp az ellenkezőjét ígérték akár választáskor akár az előtte levő magatartásukkal (ld. szociális népszavazás).

Ebből következően ezekre a tettekre nem hogy 2/3-os felhatalmazásuk nem volt, hanem konkrétan semmilyen.
Amit a kormány művel az kurvára nem a magyar nép akarata.
Leszámítva azokat akik úgy definiálják, hogy mit akarnak, hogy amit Orbán Viktor tesz én is épp azt akartam. Az ilyenek meg is érdemlik, csak sajnos nem csak őket sújtja a kormány.

Nagyon elhibázott a jelenlegi demokrácia felfogásunk miszerint azt gondoljuk, hogy az a fontos, hogy a nép választhassa meg, hogy KI vezessen, ahelyett, hogy abba lenne beleszólásunk, hogy MIT csináljon.

---
Viviane amúgy konkrétan visszafoghatná magát, mert hiteltelenné teszi az EU-t, könnyű támadási pontokat ad az EU-fóbiásoknak.

lobster thermidor 2013.06.21. 12:36:37

@Kalmár:

Milyen jól ismered a forgatókönyvet!
Nyilván már hónapokkal ezelőtt kitalálták a Lendvai utcai gyűlöletgyárban, hogy aki a fidesz politikáját bírálni meri, azt hogyan, mivel, és milyen sorrendben fogják lejáratni.

De tényleg, te nagyon tudod a menetrendet...
Olyan videó nem fog előkerülni véletlenül, amin Reding asszony Bajnaival enyeleg, vagy valami hasonló ínyencség lesz esetleg látható rajta?

Szúrófény 2014.10.04. 07:13:35

@zembertelen: Valóban Magyarország?

Született egy ország, melynek uralkodó osztálya (idegen lévén) mindig a nép ellen, és saját önzése szerint élt! Akik soha nem átallottak idegen hatalomra támaszkodni, azt kiszolgálni saját uralmi helyzetük fenntartása érdekében.
1956 4000 páncélos hívása, lóháton helyett, lánctalpon!
„István, a Szent, volt az első, csaknem tudatos szemétszállítónk, ez a kegyes király, kinek kóbor lovag-szállítmányairól talán csak a liberális angol premier tudhatna méltón megemlékezni.” Ady:
Szerződés lehetővé teszi "baráti tankok igénylését Brüsszelből ha "pártunk és kormányunk" elzavarására támadna ingered!
süti beállítások módosítása