zsaru_southpark.jpgTisztelt Rendőrség!

Hozsánna, hurrá, és ismételten hurrá! Törvénytisztelő állampolgárként (és egyébként évtizedek óta Kispest-drukkerként) alig találok szavakat fokozhatatlan elégedettségem kifejezésére, midőn felajánlom lelkes segítségem buzgó bűnüldöző munkájuk támogatására, különös tekintettel a családbarát futballstadionokról szóló nagy álom megvalósítására.

Hivatalos honlapjukon olvasom, hogy izgatottan várják a szorgos-dolgos állampolgárok bejelentéseit a szeptember 21-i Ferencváros-Újpest meccsen rendet bontó egyének beazonosítása végett. Nos, ezúton jelzem, hogy egész csomó személyt felismertem közülük.

Ezek szurkolók!

Azok a személyek, akik nem átallnak a munkájuk után kapott leadózott fizetésükből belépőjegyet vásárolni a meccsre, és – már ha azt a futball-mérkőzéseket a majálisok lepényevő vetélkedésének színvonalával egalizálni kívánó kortárs igyekezet meg nem akadályozza – megteremteni azt a hangulatot, ami miatt több mint száz éve új és újabb nemzedékeknek válik szenvedélyévé (oh, irgalom atyja, ne hagyj el!) a foci.

Kiemelten felhívom bűnüldözői figyelmüket, hogy a beazonosítandó szurkolók között felismertem egy fiatal anyukát egy tíz év körüli kislánnyal, továbbá számos mosolygó, csapatuk győzelmét ünneplő fiatalt, akiknek hőn vágyott elszámoltatása azért lesz nagyszerű, mert háborús bűncselekményekkel felérő gaztettük miatti jól megérdemelt elfogásuk után bizonnyal javul majd a rendőrségi presztízs.

Kell is az olyankor, amikor az ároktői rablógyilkos cigánybanda tagjai a rendszeres rendőri jelenlétre fittyet hányva meglépnek a házi őrizetből, amint erről az önök hivatalos honlapja szíves beszámolni . A két hét alatti rendcsinálás elégedett konstatálása után a családbarát sportesemények napjának felvirradtát szolgáló alapos nyomozásukba vetett töretlen hittel üdvözli Önöket e könnyűzenei dalművel:

Ágoston Balázs

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr975554874

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rendőrnő az álmom 2013.10.08. 10:13:02

Tisztelt Rendőrség! Olvasom, hogy izgatottan várják a szorgos-dolgos állampolgárok bejelentéseit a Ferencváros-Újpest meccsen rendet bontó egyének beazonosítása végett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kurgan 2013.10.07. 16:19:49

mikor közöltök helyreigazítást, vagy legalább bocsánatkérést az előző cikketek ordas hazugságaiért? vagy simán csak tegyétek fel cikként Fiala kimerítő írását, amit kommentben írt meg nektek. Már ha valóban fontos nektek az igazság, és nem csupán primitív jobbegyenesekkel igyekeztek minden nektek nem tetsző létformának behúzni egyet. Ha viszont erről van szó, iszonyú szánalmas, hogy éppen az értelmi fogyatékosokba töröltétek bele a lábatokat, keressetek keményebb ellenfelet, mert így úgy tűnik, az értelmi fogyatékosokba több tartás és értelem szorult, mint belétek.
süti beállítások módosítása