Manapság hipsternek lenni nagyon trendi dolog, napjainkban már elég ehhez megvásárolni egy SZTK-keretes szemüveget, egy kordbársony nadrágot, egy sálat, esetleg egy surdasapkát és máris be lehet ülni keresztbe tett lábbal valamelyik romkocsmába észt osztani.

nemzet.jpgA hipsterség persze akkor a legmenőbb, ha mellette még művész is az ember. A tehetség és a képzettség nem különösebben fontos. Elég összedobni pár olyan modern kriksz-kraksz „festményt” amilyenekért még a Napsugár óvodában sem kapnak már fejsimogatást a kiscsoportosok. Természetesen, ha valaki meg merészeli kérdőjelezni az „alkotás” művészeti értékét, akkor azonnal szűklátókörű, fasiszta köcsögnek bélyegzik.

A magukat művész hipszternek képzelő flaszterkoptatók belterjes társaságában, még mindig az a nézet járja, hogy a nemzeti és vallási jelképek kifigurázása és provokatív környezetbe helyezése valami elképesztően trendi és menő dolog. Pedig nagyon nem az, már húsz éve is vérciki volt, manapság pedig már annyira lejárt, ócska produkciónak számít, mint az MSZP kongresszuson időnként felcsendülő Internacionálé. Annak ellenére így van ez, hogy Kazinczy utca környékén még járhat érte egy-egy elismerő vállveregetés a hasonszőrű pajtásoktól.

Néhány napja a folyton sapkában mászkáló, ByeAlex nevű egyszámos előadóművész gondolta úgy, hogy megérett az idő egy kis polgárpukkasztásra. Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai selejtezőjének műsorában a terepmintás cicanadrágjához egy a Szent Koronát és Kossuth Lajost kifigurázó pólót választott magának.A nézők azonban nem díjazták maradéktalanul kecses kis dresszét. A ByeAlexet támogató cég azonban nem elégedett meg csupán ezzel: a kereszténység legszentebb jelképét, a feszületet távirányítóként ábrázoló mintával ellátott pólót is piacra dobtak.

Azoknak, aki egész életükben szivárványszínű liberó pelenkát hordtak kellene a legjobban tudni, hogy tiszteletben illik tartani mások nemzeti és vallási jelképeit. A toleranciáról nem csak papolni kellene, hanem gyakorolni is. A feszületből és Kossuthból gúnyt űzni pedig nem trendi, hanem egyszerű szimplán már ezerszer elsütött dögunalmas tahóság.

Az egész általuk generált botránykeltéshez persze mindig készségesen asszisztálnak az örökfelháborodók, akik alig várják, hogy Attila király véres kardjával védjék meg a hazát és a nemzetet a liberális mételytől. Se szeri se száma a különböző közösségi oldalakon és radikáljobbos portálokon a „meddigtűrjükmég?” kezdetű meddő asztalcsapkodásoknak.

Pedig a helyzet az, hogy a ByeAlexhez hasonló kis nyomorult gyíkok akciói már rég nem felháborítóak. Egyszerűen rohadtul unalmasak.  Nem az a fő kérdés, hogy meddig tűrjük. Hanem az, hogy ők mikor unják meg. Megsúgom: akkor, amikor mi végre nem ugrunk rá. 

 Jurenkó Ferenc

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr405790329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raziel Anarki 2014.01.30. 18:50:14

"A toleranciáról nem csak papolni kellene, hanem gyakorolni is."

"a ByeAlexhez hasonló kis nyomorult gyíkok akciói"

toportyánzsóti 2014.01.30. 19:07:47

Te vajon minek képzeled magad,a Horthy érában is csürhének nevezték a fajtád.

Edgecrusher 2014.01.30. 19:10:44

@Raziel Anarki: Gondolom az fel sem merült, hogy ha valaki átlép egy határt, akkor lemond bizonyos, őt megillető alapjogról. Onnantól, hogy megsértette egy közösség jelképeit, és ezáltal a hozzá tartozó érzéseit, e közösség méltán nevezheti "kis nyomorult gyík"-nak.
Remélem sikerült feloldanom az ellentmondást...

Raziel Anarki 2014.01.30. 19:18:01

persze teljesen világos mit is akartatok ezzel a "cikkel"

Zolcsi67 2014.01.30. 21:42:43

@Raziel Anarki: Szerintem kifejezni azt, hogy unalmas, és kitalálhatnának valami újat is már végre :-)

grande milan (törölt) 2014.01.30. 22:23:11

Színvonal alatti az egész A dal, ez a szerencsétlen csak hab a tortán.

zsg? 2014.01.30. 22:42:31

"ByeAlexhez hasonló kis nyomorult gyíkok..."

Te papolsz tiszteletről és toleranciáról?

RÖVIDLÁTÓ 2014.01.30. 22:44:21

@ Jurenkó Ferenc
Ferkusz:
"akkor, amikor mi végre nem ugrunk rá. "
Nem olvasod magad?

egyinges 2014.01.30. 22:49:45

A cikk írójának javaslom, hogy inkább menjen csajozni, vagy foglalkozzon más, értelmes dologgal, minthogy az épp aktuális hülye gyerek milyen cuccot húz magára. Most komolyan ki a búbánatos lópisztolyt érdekel, hogy mit csinál ez az idióta celebszerű lény.

béla a görög (törölt) 2014.01.30. 22:50:53

Szerintem túl sokáig túl nagy volt a tolerancia jobb felé.
Nincs ezzel semmi baj, majd ti is megszokjátok mint mi a bolsit és a libsit és az összes többit.

nu pagagyí 2014.01.30. 22:53:46

Mi a probléma azzal, ha egyesek nevetségesnek látják az országot? Az ország olyan, amilyen a vezetői. A komoly pofával nyomott kormányzati blődségek, a szüntelen erkölcsi prédikációval leplezett szimpla lenyúlások, bazári áruvá tett nemzeti jelképek országa lettünk. Csöpög minden az állami giccstől. Levegőtlen, büdös lett az ország.

ByAlex egy másik száma:
www.youtube.com/watch?v=mMko0xeTtpI

Végül lenne itt egy feladat! Mielőtt minősítgetsz egy tehetséges embert, mutass valamit! Tehetséget, tudást, bármit, ami hasznos lehet a köznek. Bizonyíthatsz Te is, írj mondjuk egy ilyen zenét! De addig ne üsd bele az orrod olyasmibe, amihez nem értesz.

Idősebb Lencsés István 2014.01.30. 22:55:26

Nagyon sajnálom azokat az embereket, akiknek az az életük legnagyobb problémája, hogy mire van kinyomtatva a korona. A posztíró is biztos tagja a kurucon megjelent csoportnak, akik a ruhagyár boltját és az énekes facebookját árasztják el olyan kommentekkel hogy biztosan zsidók.

A biztos utas 2014.01.30. 22:57:30

Ennyire fontos ez a figura, hogy tudósítani kell erről? Minek? Ez csak neki jó.

Pszt! 2014.01.30. 22:58:51

A viktor tette tönkre a kokardat, aljasitotta szitokszova a nemzeti kifejezést.

2014.01.30. 23:14:01

Látjátok, kis takony kommentelők? Ti akármi történik, azt véditek, aki viccet csinál a magyarok jelképeiből (még ezt a tehetségtelen vásári majmot is képesek vagytok megvédeni, röhejesek vagytok bazmeg :D), és azokat savazzátok, akik büszkék rá. Mindenki levonhatja a következtetést, hogy milyen derék emberek (azt inkább nem írom hogy magyarok, mert lélekben kurva messze vagytok attól) is vagytok. :)

Silent Bob 2014.01.30. 23:14:48

Tök jó ez a póló, köszi a tippet!

Altaïr 2014.01.30. 23:15:54

@nu pagagyí: Először talán kéne indítani egy blogot, és azon cikkeket megjelentetni, mielőtt elkezdenél blogokon megjelenő cikkeket kritizálni. Addig ne üsd bele az orrod.

Először talán meg kéne építeni egy Forma 1-es autót és megnyerni vele a világbajnokságot, mielőtt elkezdenéd az F1-et kritizálni. Addig ne üsd bele az orrod.

Először talán kellene alapítani egy pártot, aztán két (három) ciklust végigkormányozni, mielőtt kritizálni kezdenéd a fideszt (emeszpét). Addig ne üsd bele az orrod.

preem palver 2014.01.30. 23:20:35

Posztoló írja a véleményét. Miért kéri számon a toleranciát? Mert a liberális oldal állandóan ezt mantrázza. Mi a faszom az a tolerancia? Egymás feltétel nélküli elfogadása. A másság tisztelete. És az mi a faszom? Fogadjam el, tiszteljem azt, aki értelmetlenül dobálja halomra a hajdani százforintos Kossuth-arcképét, a magyar királyi koronát (jobbereknek: Szent Korona), meg a nyomogatható feszületet (teletext bejöne-e rajta?), levédve a komoly művész csalhatatlan ismertetőjegyével, a plasztikgagyi szemüvegkerettel? Fogadjam el és tiszteljem azt, aki jó ötletnek tartja azt, hogy annak az államférfinak bassza a fejébe a koronát, aki hajlandó volt elmenni a Habsburgok trónfosztásáig a haza üdvéért és boldogulásáért? Egy olyan embernek, aki szakított mindazzal, amire a neveltetése predesztinálta, csakhogy Magyaroszág független lehessen? Lehet ezt vitatni, lehet mondani, hogy nem mérte fel a valós lehetőségeket (ahogy ezt Görgey el is mondta neki), de gúnyt űzni belőle elég erős.

Nem fogadom el, és nem tolerálom. Ez a faszom nagy tolerancia csak arra jó, hogy egymásra hagyjunk mindent, hogy elnézzünk egymás mellett, hogy a legkisebb erőfeszítést se tegyük, hogy valaha is megértsük, mit gondol és miért gondolja azt a másik. Jurenkónak igaza van. Ez egy fogalmatlan, permanens értékválságban szédelgő ostoba bölcsész, akinek még a ME-BTK filozófia szakja is majdnem erősnek bizonyult. Érvényes ez azokra az egybites jobberekre is, akik nem hitték el nekem, hogy Simonyi-Semadam Sándor bizony egy létező miniszterelnök volt, akinek egyetlen érdeme, hogy kormányzása alatt sikerült aláírni a trianoni békeszerződést.

Ennyit a múltunk és önmagunk ismeretéről.

tobeor 2014.01.30. 23:23:32

Jurenkó Ferikém... akarsz róla beszélni? :D

Baloldali érték 2014.01.30. 23:24:11

@Pszt!: Ja emlékszünk még a viktor előtti időkre, amikor a baloldali gyűléseken mozdulni sem lehetett a sok magyar zászlótól, és szinte mindenkin kint volt a kokárda.

Boka1 2014.01.30. 23:28:11

@preem palver: pedig pont az elfogadás jelenti, hogy erősek vagyunk. Ha elfogadjuk, hogy vannak fétisiszták, aki jelképeket, szimbólumokat használnak arra, hogy a bennük lakozó érzéseket megerősítsék, akkor nem felháborodunk, hanem megmosolyogjuk. Nem lenézzük, hanem elfogadjuk, hogy vannak ilyenek. Az Ő útjukat nem ismerjük, hogy miért lettek vallásosak vagy rock zene rajongók. Ilyenek és kész. Mindenkinek vannak hülye szokásai

preem palver 2014.01.30. 23:31:48

@Boka1: Értem, hogy mit mondasz Boka, de a gond az, hogy a tolerancia végső üzenete az, hogy nem érdekel mit csinálsz, amíg nekem nem ártasz vele. Ebből lehet erős, összetartó, legalább alapértékekben egyetértő társadalom? Kétlem.

tobeor 2014.01.30. 23:32:10

"ha valaki meg merészeli kérdőjelezni az „alkotás” művészeti értékét, akkor azonnal szűklátókörű, fasiszta köcsögnek bélyegzik."
Ezzel a mondattal, így ahogy van, fáradj be a legközelebbi pszichiátriára, azonnal kezelésbe fognak venni, kapsz ingyen szállást, kaját, gyógyszereket, istenien fogod magad érezni :D

"a feszületet távirányítóként ábrázoló"
Hm, ez viszont zseniális.
Köszönöm hogy felhívtátok rá a figyelmem, eddig nekem nem tűnt fel ez az aktuális celebecske, de ez a kép tökéletes. A feszület pontosan ez: tömegeket irányítottak vele, mint a tv-t a táviránytó.

"Megsúgom: akkor, amikor mi végre nem ugrunk rá."
Így befejezni egy írást, mely írás teljes egésze nem más, mint egy ráugrás... édes istenem, ez minden öngólok legnagyobbika... ilyen szinten még egy gyerek se szokta magát leégetni...

Amúgy nem unjátok még hogy minden nap találtok valami nemzetgyalázást? Már celebekig kell elmennetek, politikust nem is találtok? Holnap ki fogja már megint megalázni a nemzetet? :)

Boka1 2014.01.30. 23:37:49

Nem is kell egyetértő társadalom. Pont az a lényeg, hogy el kell fogadni az összes szélsőséget. Ezek úgyis lecsitulnak, mert az én gyerekeim már úgy szelektálódnak, hogy az ájfónos az istenkirály, a szamszungos meg a ruppótlan. Ezek már szarnak bele a ki a náci, ki a zsidó megosztásba. A Himnuszt se tudják rendesen.

liebend 2014.01.30. 23:40:55

A liberális világnézet a tolerancián alapul. Mindent tolerál, ami liberális világnézetű.

preem palver 2014.01.30. 23:41:47

@tobeor: Öreg, látom neked sincsenek érveid, helyettük sértegetésben jeleskedsz. Azt áruld el, hogy számodra milyen pozitív üzenete van egy olyan férfi fejébe állítani a koronát, aki 6 teljes napon át nem aludt egy percet sem, amikor az akkori magyar kormányt Pestről Debrecenbe menekítették a Habsburg agresszió miatt? Milyen pozitív üzenete van annak, amikor úgy relativizálok valamit, hogy halvány fingom sincs az összegereblyézett elemek jelentéséről és valós helyi értékéről?

Hm?

Idősebb Lencsés István 2014.01.30. 23:44:15

@preem palver: Szóval ha én azt mondom hogy szerintem Kossuth egy gyáva volt, aki elmenekült és külföldről pofázott, biztonságból, melegből görgeynek mekkora egy áruló akkor én nem vagyok magyar?
Vagy már egyenesen zsidó vagyok ha mai "hazafi" szinten gondolkodok?

preem palver 2014.01.30. 23:46:39

@Boka1: Veled lehet beszélgetni, egyet nem érteni és egyetérteni is. Amiben különbözünk, az az, hogy szerintem kellenek közös, mindenkire érvényes értékek. Például legalább a Himnusz első szakaszát illik tudni. Amiben egyezünk, örülök, hogy a fiataloknak nem témája a nácizmus és az antiszemitizmus. De oda kell figyelni, a szélsőségek, amint írod, sajnos soha nem csitultak el önmaguktól a világtörténelemben. Szép estét neked!

Boka1 2014.01.30. 23:47:36

@preem palver: Bár nem tudom, mire gondolt a szerző, de konkrétan nem Kossuth jelkép van a pólón, hanem az egyik bankjegyet szimbolizálja. Úgy stimmel a kép. Sajna nem minden műfaj érthető a nagyközönség számára. Ezért utálták régen a Bródyékat.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2014.01.30. 23:48:57

Miért nem zsinagógát telibe szarós, féregzsidó hajába talpat törlős pólóban nyomja a kis faszszopó?

Az is van ilyen jó, nem?

preem palver 2014.01.30. 23:57:34

@Idősebb Lencsés István: Megszólítottál, ezért válaszolok. Ki lenne olyan bolond, hogy megkérdőjelezze a magyarságod, csak azért, mert Kossuth-ról azt állítod, hogy gyáva volt? Én bizonyosan nem. Azt viszont elmondanám neked, hogy amit mondasz, csupán egy vélemény, és ahhoz, hogy a valósághoz közelebbi képet alkoss, több ismeret birtokában kellene lenned. Amit pedig bármikor megszerezhetsz.

Az igaz, hogy Görgey és Kossuth viszonya feszültségekkel terhes volt. Ma azt mondanánk, hogy Görgey inkább volt reálpolitikus, mint Kossuth.

Még egy dolog: Jókai a naplójában azt írja, hogy a tavaszi hadjárat megindítása előtt e két nemes lelkű férfiú találkozott Debrecenben, és noha Görgeynek voltak fenntartásai, azt mondta Jókainak, hogy "Kossuth egy igazi antik jellem. Azt gondolom, ő az egyetlen, aki feltétlenül hisz a forradalomban."

Kossuth csalódott a leveretés után Görgeyben, de az emigrációból sem állította soha, hogy áruló, csak azt, hogy opportunista.

Ne az utókor reakcióiból tájékozódj, hanem ismerd meg a történetet elsőkézből. És úgy alkosd meg a magad véleményét.

_most_ 2014.01.30. 23:59:33

haha, azért vicces mikor a nácik ájvékolnak azért, hogy mások nem tolerálják őket, meg a csúnya hipszterek megsértik az érzéseiket, elég buzis ez a hiperérzékenység :D

Boka1 2014.01.31. 00:02:33

@preem palver: ma nem tudnám megmondani, ki volt az a balfék politikus, aki akkor ezt az elszakadást Ausztriától erőltette. Persze akkor nem tudtuk, hogy rosszul döntöttek. Végülis mindegy. A sors nem ismeri a " lenne, volna " szót.

Exploiter 2014.01.31. 00:05:16

Úúú, jézus, hát ez szécsényi meg a korona, ezt a gyereket nagyon meg kéne verni ezért, hát hogy lehet ilyet tenni.

Meg az euró is 310, az is ennek a kis köcsögnek a hibája. Ja nem, az jó nekünk, de azért még meg lehetne verni nem?

preem palver 2014.01.31. 00:07:05

@Boka1: Kedves Boka, ez bonyolult és nehéz kérdés. A korabeliek sem nagyon értették, hogy miért eszkalálódtak így a dolgok. Amikor Jellasics elindult az első felelős magyar kormány megregulázására, a kormány éppen azoknak az áprilisi törvényeknek a védelmében vállalta a harcot, melyeket V. Ferdinánd szentesített. Óriási vita volt így is, de bele kellett állni ebbe a döntésbe, mert nem lehetett tudni, meddig akar elmenni a Habsburg-udvar a megtorlásban.

Látod, a mi életünk sem egyszerű, de eleinké sem volt az.

tobeor 2014.01.31. 00:14:14

@preem palver: Dedós hisztériák szánalmas háborgásinak kinevetéséhez nem kellenek érvek, nehogy már még nekem kelljen magyarázkodnom :D

Miért kéne nekem ebbe a képbe "pozitív üzenetet" látnom, egyáltalán miért tételezed fel hogy az van nekije, hogy egyáltalán van bármilyen üzenet, és főleg hogy nekem mégis miért kéne ezt feltételeznem?

A cikk egy szegény hülye hisztije egy celeb pólóján, egyéb súlyos paranoid baromságokkal ("ha valaki meg merészeli kérdőjelezni az „alkotás” művészeti értékét, akkor azonnal szűklátókörű, fasiszta köcsögnek bélyegzik."), és kapitális öngól-befejezéssel megspékelve.

Nem tudom hány éves gyerek írta ezt a posztot, gondolom már 6 elmúlt ha ismeri a nagybetűket, de érettségben inkább 5 alá saccolom, amiért képtelen a dolgokat a súlyuknak megfelelően kezelni, és egy tök jelentéktelen, senkit nem érdeklő dolgon, egy tucatceleb pólóján nemzetgyalázási vinnyogást rendezni. A képen látható srácon lévő póló egyébként egyáltalán nem gyaláz senki és semmit, de ha gyalázna akkor is röhejes lenne ezt felfújni....

Tegnap amúgy vidéken egy tyúkólon láttam egy magyar zászlót kitűzve... na, holnap ezen is lesz hörgés? Mindennapi nemzetgyalázásunkat add meg nékünk....

De hogy komoly dolgokról is legyen szó, a magyar nemzet valóban durva megalázása hogy több Horthy szobrot is állítottak mostanában. Fogadok azzal nincs baja ennek a blognak... az igazi, súlyos, durva, nyílt nemzetgyalázásban hallgatólagos cinkos ez a blog.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.01.31. 00:15:59

ejnye hat mar egy totocskat is vedtek?
hova fogtok igy jutni???
elobb-utobb a kamposorruakat is igy fogjatok nagymagyarozni es vedeni?

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.01.31. 00:18:51

amugy ez szegyen!!!
en polora max olyat raknek hogy idosebb vagyok mint Szlotakia, de hogy egy szlotakot rarakjak, azt mar nem, van egy csomo nemet szarmazasu nagymagyar inkabb azokat raknam a polomra

preem palver 2014.01.31. 00:20:52

@tobeor: Ha jól értem, neked a poszt stílusával van problémád. Nekem is van problémám a stílusával. Viszont azzal is van gondom, amit a póló tartalma sugall.

Abban is igazad van, hogy mások kinevetéséhez egyáltalán nem kellenek érvek. Elég hozzá az intellektuális fölény. Amiről azt képzeled, hogy a birtokában vagy. Ezt viszont addig nem hiszem el, amíg terelsz, hárítasz és nem a feltett kérdéseimre válaszolsz.

tobeor 2014.01.31. 00:26:53

@preem palver:
Kétszer leírtam, elég egyértelműen, milyen bajaim vannak a poszttal, miért tartom egyszerre szánalmasnak és röhejesnek. Sajnálom, harmadszor nem írom le, korrepetálást nem vállalok.

Nyilvánvaló dolgokhoz valóban nem kellenek érvek. Semmiségeken hörgők kinevetéséhez sem kellenek. Dedós poszt, dedós szinten, ez van. Ha neked nem nyilvánvaló, sajnállak.

jogalany 2014.01.31. 00:34:23

" A posztíró is biztos tagja a kurucon megjelent csoportnak, akik a ruhagyár boltját és az énekes facebookját árasztják el olyan kommentekkel hogy biztosan zsidók. "
@Idősebb Lencsés István:
BayAlex a régi éttermi szolgáltatásban népszerű Gundel család sarja. Rokonai a népszerű Gundel Takács Gábor sport közvetítő, Bujtor István, Frenreisz Károly, stb.
Csapnivaló elöadó, és "Kedvesem" dalával leégett M.O. a nemzetközi megmérettetésen.

jogalany 2014.01.31. 00:40:38

@Idősebb Lencsés István:
Hozzá tehetnéd, hogy távoztakor vitte a hóna alatt a teljes magyar államkincstárt, amit aztán személyes céljaira használt fel. Ő írta az amerikai Lincoln választási beszédeit - jó pénzért persze.
Egyébként szabadkőmüves volt.

preem palver 2014.01.31. 00:45:49

@jogalany: Miért égette le Magyarországot?
Hogyan méred a leégetést? A helyezése alapján? Mert tizedik lett? Ezen az alapon Charlie, a NOX, a Compact Disco vagy Wolf Kati jobban égették az országot, mert ők még a tizedik hely közelében sem voltak. Vagy szubjektív alapon méred? Szerinted ByAlex dala szar?
Ha igen, az csupán a személyes véleményed, amit nem illendő tényszerű állításként beállítanod.

Judenrein 2014.01.31. 00:51:33

Hogy tudunk kikerülni ebből az áldatlan helyzetből?

Válasz:

Budapest visszafoglalása

Elég tapasztalatom van az emberi furcsaságok közt, hogy tudjam, a legvalótlanabb, a legbizarrabb gondolatokat, tanokat, irányokat lehet jóhiszeműen követni. De most szeretnék egy jóhiszemű magyar liberálist, ha a háború s két forradalom után ilyen csodálatos alakulat még található, magam elé ültetni, és ezt mondani neki:

Édes liberális, itt van előtted Magyarország fővárosa. Ez a főváros nem ingyen a magyaroké. Soha még faj nem vásárolt drágábban meg minden falás kis földet, mint a magyar. E roppant város minden házának minden téglája, minden utcájának minden köve kiontott magyar vért, magyar szenvedést és magyar munkát jelent. A századok e nagy véráldozatában, a nehéz szenvedésekben, a hősies makacs munkában testvéri részt vettek Pest-Buda német és rác lakosai, kiknek hamarabb lett magyar a szívük, mint a nyelvük, s örömük volt a magyar öröme, és hulló könnyük a magyar bánata. A történelem e tragikus, nehéz építésében csak egy faj nem vett részt: a zsidó. és egyetlen liberálisom, nézz most körül Budapesten, ha ugyan erre a ténykedésre vannak szervei egy liberálisnak.

Nézd: pompás villák borítják a Svábhegyet, a Rózsadombot, a Hűvös-völgyet. Kiké ezek a villák? Zsidóké.
Nézd, ragyogó paloták nyomják a Duna-part, a Lipót-város, a Terézváros, a Körutak földjét. Kiké ezek a paloták? Zsidóké.
Nézd: óriás bankokba, hatalmas részvénytársaságokba, s a fertelmes börzébe folyik össze a magyarság minden termése: a paraszt vetése, a munkás napi verejtéke, a magyar agyvelő gondolata. Kiké ezek a bankok, kiké ezek a részvénytársaságok, kiké a börze? Zsidóké.
Nézd, gazdag üzletekben, zsúfolt csarnokokban és tarka ószeren, nyílt tárházakban és dugott lebujokban halmozzák hatalommá, győzhetetlen jövővé mindazt, amit az ember ezer szükségéből lehet kisajtolni. Kiké az üzletek, a csarnokok, az ószerek, a nyílt tárházak és a dugott lebujok? Zsidóké.

Nézd, jól fűtött színházakban, fülledt orfeumokban, fényes bárokban, kabarékban, parkokban, mozikban, bordélyokban terem pénzt és hatalmat a lélek szomjúsága s a test zabálása. Kiké a színházak, az orfeumok, a bárok, a kabarék, a jardinek, a mozik, kiké a bordélyok? Zsidóké.

Nézd, a könyvkiadó vállalatokban, könyvkereskedésekben, műkereskedésekben teremt pénzt, hatalmat, jövőt a magyar agyvelő, a magyar szépség. Kiké a kiadóvállalatok, a könyvkereskedések, a műkereskedések? Zsidóké.
Nézd, nyomtatott lapokban termel történetalkotó, országhódító hatalmat az, hogy szabad szavakkal mérgezni, gyilkolni, keríteni, fertőzni. Kiké ezek a nyomtatott lapok? Zsidóké.

Nézd meg a budapesti kereskedelmi közvetítőket, ügyvédeket, orvosokat, magánmérnököket, szabadpályásokat, nézz meg minden pályát, hol fölényes a munka és korlátlan a pénz. Kiket találsz ott nyolcvan, kilencven, százpercentes túlnyomóságban? Zsidókat.
És kik védték a világháborúban öt éven át testük épségével, családjuk könnyeivel a nyerésnek ezt a vad hemzsegését, a harácsolásnak ezt a gigászi mitológiáját? Magyarok.
És, drága liberális, nézz megint szét, ha kétoldai szétnézésre képesek a szemeid, hol vannak a magyarok?

Nézd a dús, a zabáló, a harácsoló, a bőség vad kánkánját járó szíriai Budapest mellett a magyar Budapestet, a mártír Budapestet. Nézd a teát ebédelő magyar tanárt, a hókaparó magyar tanítót, a cipőt foltozó magyar bírót, szívem liberális, nézd a vagonok sápadt lakóit, néma éhezőit. Ők Erdély, ők a Felvidék, a Délvidék elkorbácsolt magyarjai, a szerencsétlenek, hát szenvedjenek, hát pusztuljanak éhen. Ha Galícia tetves rablói volnának, nem lehetne ilyen sorsuk, mert ordítana az antant, s te, gyöngyöm liberális, visítanál, s Balthazár szívéből folyna a könny, mint pezsgő a lipótvárosi tivornyákon. És most, nagyszívű liberális, ha van benned az emberségnek egy szikrája, ha a becsület árnyéka még átsuhan lelked falán, felelj a történelem nyitott szeme és saját lelkiismereted előtt, ha ugyan efféle tényálladék található a liberális leltárban, felelj, zengő szavú liberálisom.

1. Igazság ez így emberileg? 2. Ez az állapot az emberszeretet uralmát jelenti? Nem az emberi igazság és emberszeretet parancsolja-e, hogy ezen az állapoton minden alkalmas eszközzel segítsünk?

Vissza kell foglalni Budapestet azok számára, akik a századok nehéz munkájával vásárolták meg, akik a vér és szenvedés súlyos árát fizették érte, vissza kell adni Budapestet a magyarságnak! Itt, az ország központjában kell megbirkózni az emésztő idegennel, ha itt le nem teperjük, ötven év múlva csak cseléd és rabszolga lesz magyar Magyarországon. Súlyos tragédia, ha a háború véres rablásával, a gyilkolás erejével veszik el egy ország fővárosát. De ebben az esetben még mindig lehet remélni egy történelmi feltámadást. De mi botorul, gyáván és gazul hagytuk, hogy elsikkasszák, hogy elzsebmetsszék az ország szívét, s hogy ezt a szívet megmérgezzék, idegenné, ellenségessé tegyék.
(folyt köv)

Judenrein 2014.01.31. 00:52:37

Kis hátulgombolós nációk, félvad fajok bátran hoznak törvényeket saját fejlődésük védelmére, kiüldözik a veszélyes idegent, magukévá kobozzák a földet, minden téren merik biztosítani az érdekeiket. és mi ezer év nagyszerű teljesítménye után, mi, akik nem tartozunk senkinek, és akiknek egész Európa tartozik, minden gazságot tűrve, s gyáván nézve, hogy vágják el minden életerőnket, térden állva, remegve nyavalygunk az embertelen antant felé:

- Látod, antant néni, mi jó fiúk vagyunk, látod, mi ölbe tett kézzel nézzük, hogy azok, akik rajtunk híznak, kiraboljanak, elorozzák országunkat, és ráadásul még gaz rágalmakat szórjanak ránk a világ előtt. Mert az mellékes, hogy meggebedjünk, a fő az, hogy jó fiúk legyünk a szemedben.

Antant néni, oh, mikor lesz megint eposz magyarnak lenni?

Az antant puffogó frázisokkal követeli tőlünk az elnyomottak védelmét, az emberi jogok tiszteletét, minden polgár becsületes érvényesülésének lehetőségét. A főváros hatszázezer, az ország tízmillió elnyomott magyarja, minden emberi jog és minden becsületes polgár nevében szegezzük le azokat a követelményeket, melyek teljesítése visszaadja a magyar fővárost azoknak, akik a munka, a heroizmus és a becsület hármas örök emberi jogán jogos tulajdonosai.

1. Az 1910 óta Budapesten letelepült zsidók, bármily vallásúak (mi nem akarunk felekezeti politikát csinálni), visszatoloncolandók illetőségi helyükre. A rendelet kilencvenkilenc percentjében árdrágítókat, lánckereskedőket, zugügyvédeket, az emberiség morális söpredékét fogja érni, tehát tisztítás lesz az európai kultúr-emberiség érdekében. De nem svindli, tessék-lássék eltoloncolásokat kérünk. A legkiválóbb morális testületek ellenőrizzék, hogy az európai kultúra, az általános emberi morál e szégyenfoltjai tényleg eltávolíttatnak a magyarság fővárosából. Az így üresen maradt lakásokat, állásokat, üzleteket etc. egy e célra alkotott bizottság ossza el a középosztály, munkásság és menekültek legérdemesebb, s arra leginkább rászoruló tagjai közt.

2. Ha vizsgálatot tudtak indítani egy nyomorult magyar hivatalnok ellen, aki a beléje vert hatalomtiszteletből behódolt az idegen imperializmusnak, egy rövid idő alatt határozó gyors bíróság vizsgálja meg Budapest kereskedőinek, kávésainak, színház-, orfeum-, mozi-, bár-, gyár- és minden természetű nyilvános helyiségek tulajdonosainak múlt viselkedését. Aki a legkevesebbet vétett a magyar állam, a magyarság, s az európai emberi morál ellen, attól az iparengedély, a kenyérkeresés lehetősége rögtön elveendő. Az illetőt a fővárosból családjával együtt el kell távolítani. Az így megürült kenyérkereső alkalmak a magyarság s az általános emberi morál és kultúra érdekei szerint az előbbi módon szétosztandók.

3. Ha bűnhődik egy nyomorult, tudatlan magyar paraszt vagy falusi tanító, mert hitt az idegen izgató szavainak, ugyanezen a jogi alapon szigorú és gyors vizsgálat indítandó a pesti sajtó összes terméke ellen. Hiszen itt a bűnt a teljes tudatosság ténye súlyosbítja. Minden olyan lap, mely a magyarság, s az általános emberi morál és az európai kultúra ellen vétett, megszüntetendő. A laptulajdonost, a szerkesztőket, a lap hibás munkatársait örökre el kell tiltani minden sajtómunkásságtól, sajtóalapjukat lefoglalni, minden állományukat elkobozni, őket a fővárosból kitiltani. Az így nyert hatalmas összeg egy része a szegény munkások és középosztály felsegélyezésére fordítandó. Más részéből lapokat kell alakítani a magyarság és általános emberi kultúrérdekek védelmére. Az immorális sajtó rablott tőkéje úgy a munka proletárjainak s az általános emberi morál nagy elveinek fog jövőjévé lenni.

4. Magyarország és Budapest területén felekezeti különbség nélkül meg kell tűrni minden olyan vallást, mely az általános emberi szeretetet, az emberek Isten és törvény előtti egyenlőségét, az egyetemes emberi morál minden fajra egyenlően kötelező elvet hirdeti. De ki kell tiltani az emberiség érdekében minden olyan szektát, törzsvallást vagy kollektív ősbabonát, mely azt tanítja, hogy az illető szektához vagy törzsvalláshoz tartoznak Isten kiváltságos teremtményei, kikkel szemben az egész kultúremberiség tisztátalan, kiket a nem szektabeli kultúremberiséggel szemben semmi morális kötelék, még az eskü szentsége sem kötelez, kik egy őstörzsi vallás barbár imperializmusával veszélyeztetik a magyar nép békéjét. Az ilyen, az emberiség összes morális és kultúrérdekeit veszélyeztető "vallás" betiltandó, könyvei elkobzandók, papjai, rituális személyei az országból kitiltandók. "Templomaikat", imaházaikat s egyéb "szent" helyeiket kórházakká, s a munkásság és szegény, középosztály proletár gyermekeinek otthonává kell tenni. A véres századok sötétségét, a vad törzsek kannibál tanait váltsa fel az emberi szeretet, a megváltó szánalom és helyes szociális politika szent munkája.

(folyt köv)

Judenrein 2014.01.31. 00:55:04

5. Az összes erkölcsi testületek választott tagjaiból egy óriási bizottság alakítandó. Ez a bizottság közvetítse az állammal az összes iparengedélyek, lapengedélyek, a megélhetés, az élet bármely terén való együttműködés odaítélését. Az a képviselő, aki "kijár" valamit, a parlamentből közmeggyalázással kiűzendő, s polgári jogát több évre veszítse el.

Akik ezeket a sorokat olvassák, gondolják meg, hogy egy haldokló faj utolsó segélykiáltásai, az újjászületésnek egyetlen lehetőségei ezek az általános emberi morál, európai kultúra és egészség szempontjából is sürgős kívánságok. Természetes, hogy végzetes politikai életünktől semmit sem várhatunk. Az egész társadalomnak kell egyetlen hatalmas szervezettségbe fogni, most az utolsó percben, hogy politikai élet jöjjön létre, mely megteszi az önvédelem és európai érdek legsürgősebb teendőit. A megszállott területek közt ma Budapest megszállása a legsúlyosabb.

Erdély, a Felvidék, a Délvidék nagyszerű magyarjai legalább egy heroikus lelki ellenállás tüzében edződnek életképessé, s tanulnak egymáshoz való halálos szeretetet és szolidaritást. Minket szétold a nyomorúság, a pénz, a hódító idegen ezer ravasz fogása. 1686-ban, 1849-ben a magyarság egy hősies roham lázában foglalta vissza fővárosát a hódító idegentől. Akkor puskával, ágyúval, karddal állott szemben a magyar. Most egy nemzetközileg szervezett rágalommal, hazugsággal, egy minden eszközzel harcoló ázsiai törzs világszolidaritásával és infámis tőkéjével. A harc most nehezebb lesz. De Budapestet vissza kell foglalni. Ezt parancsolja a magyarság jövője s a kultúremberiség minden érdeke.

Virradat, 1921. II. 11.

Szúnyog 2014.01.31. 00:58:48

Jó a poszt, ott a pont. Pontosan így van.
Alex egy nyikhaj biboldó, a komment-zsidók, meg komment-komcsik megint kimutatták foguk fehérjét. Elmehetnek máshová, ha itt nem tetszik.

Judenrein 2014.01.31. 01:00:12

Szabó Dezső tanai 90 év távolából is kardcsapásként vágnak rendet a hazugság dzsungelében.

Kiké ez az áruház, amely magyargyalázó pólókat árul? Zsidóké.

Kiké a kereskedelmi média, mely e kultúrmocskot népszerűsíti? Zsidóké.

Kiket találunk a többi magyargyalázó szemét, mint pl az "@rc-kiállítás" és egyebek mögött? Zsidókat.

Szabó Dezsőnek jobban igaza van, mint valaha!!!

preem palver 2014.01.31. 01:02:30

@Judenrein: Figyelj már, kisköcsög, tök jó, hogy Szabó Dezső fantasztikusan éles és előremutató agymenését tolod a blogolvasók arcába, éjjel egykor, tényleg, hosszan tartó, ütemes taps jár érte. Csak egy dolgot nem értek, biztos tudod, mi a faszom az a kultúremberiség. Ha megtisztelnél, kisköcsög, egy konkrét definícióval, bizony mondom néked, nagyon nagyra értékelném.

preem palver 2014.01.31. 01:12:41

@Judenrein: Helló, kisköcsög, álmosodom, várom a kultúremberiség definícióját! Jó magyarként miért váratsz egy másik jó magyar embert? Ja, és írjál valamit arról is, hogy hogyan változott meg Szabó véleménye a 30-as évek elejétől, hogyan fordult el mindattól, amit Gömbös, vagy Horthy, vagy Hitler képviselt, és hogyan halt éhen az ostromlott Budapesten. Ő az életében szenvedte meg azoknak a tetteit, akiknek te itt post mortem szopod a faszát.

2014.01.31. 01:16:52

Csak nekem jutott eszembe erről a fotóról Sebeők János?Valószínű hogy Mr. bűBye ihlet híján ilyesmi akciókkal fog jelentkezni a jövőben.
Egyébként jó ha vigyáz Alex, mert a korona gyalázása jelenleg már büntethető...

Reszelő Aladár 2014.01.31. 01:20:52

De most őszintén, mi szükség van egymás folyamatos sértegetésére? Tényleg miért pont azok pofáznak toleranciáról, akikben ez a legkevésbé sincs meg? Mohamedről elég volt egyetlen karikatúrát csinálni, hogy az iszlám világ még aznap atomot dobjon Koppenhágára, ha lett volna nekik. Ha valaki egy Menóra+Tóra+Dávidcsillag kompozíciót viselne, az mennyire lenne vicces? Szerintem azzonal megkapná a náci besorolást, aki egy ilyet viselne, forgalmazna, megalkotna, de talán még az is aki csak elmosolyodna netán nem nácizna azonnal.

preem palver 2014.01.31. 01:39:00

@Judenrein: Hiába várok hát... Nem vagy jó magyar ember, mert a jó magyar ember álmából felkeltve is fújja a kultúremberiség definícióját. Keresek hát egy igaz magyar embert, aki részeltet engem a kultúremberiség paradicsomi fogalmában.

Nyomorult.

eöeöe 2014.01.31. 01:42:57

Sajnálom szegény posztert, hogy ez a póló így ki tudta borítani.

Kapitány_1 2014.01.31. 01:55:01

Milyen szomorúan demagóg és nyálas ez a cikk - bocsánat, blogbejegyzés... Olyan igazi elvakultan magyarkodó pöcsfej stílus aki nagyon komolyan veszi ezt a hülye országot. Meg magát, ahogy osztja a nagy magyar észt és szapulja mint a nyilasok a zsidókat.
Én egyébként küldtem be ar @rc-ra tavaly képet, kettőt ki is állítottak óriásposzteren a Parlamentnek csúfolt diliház előtt. Büszke voltam rá. Meg arra is, hogy sok képemet díjazták külföldön, itthon is (pl. Hír TV:) és így sok helyre eljutott Magyarország és a falum jó híre - de te mi a faszt raktál le, hogy így díszmagyarkodj és zsidóz? ByAlexet sem szeretem, a póló vicces vagy buta - de nem sértő, ízlés kérdése. Utálom az olyan kis buzikat, akik osztják az észt de egy fikarcnyival sem jobbak annál az analízisnél, amit másokról állítanak ki. Mindenki magából indul ki. Ki ki ki. "egy haldokló faj utolsó segélykiáltásai, az újjászületésnek egyetlen lehetőségei ezek az általános emberi morál, európai kultúra és egészség szempontjából is sürgős kívánságok" Na itt majdnem lehánytam a monitort. Morál? A Valóvilág Magyarországán? Ahol ilyen kis hülyék kerülhetnek az Index címoldalára... Na ne.

bkkzol 2014.01.31. 04:07:57

Nekem az tetszik lejobban, hogy azt írták, hogy "művész".
ByAlex ,mint "művész" Ha-ha-ha! Jó vicc! Különben meg azt hord magán amit akar a 36. rangú szerencsétlen.

nu pagagyí 2014.01.31. 06:41:01

@Altaïr: Pont erről beszélek, akár egyet is éthetünk. A cikk 100%-ban minősítgetés. Tipikus jobboldali szennyiromány: személyeskedés, lejáratás stb. ByAlex nem személyeskedik, a trikóján látható kép egy véleményt közöl az országról. Erre adekvát válasz az lenne, hogy író úr mond egy szíve szerinti másik véleményt. Nem ByAlex-ről, hanem az országról.

Sorjázhatta volna azt rohadt sok pozitívumot, amit ő lát és amit én, vagy pocskondiázásának alanya például nem biztos. Megírhatta volna, mit köszönhetünk a Közgépnek, vagy azt milyen pezsgővé és minőségivé tette a jobboldali kultúrát Fekete György és Kerényi Imre. Dícsérhette volna az "egészséges" kezdeményezéseket, mint amilyen az államilag szervezett párválasztó volt. Írhatott volna arról a puritán erkölcsiségről, ami áthatja országunk vezetőit, akik nem lopnak, nem rázzák a rongyot.

Sok mindent írhatott volna, amiből kiderülhetne mit is akar, mi az ő véleménye az ország dolgairól. De nem, nincs semmilyen pozitív véleménye, csak személyeskedésben éli ki magát, életcélja valószínűleg annyi, hogy lépten-nyomon mások életét keserítse, útszéli hangon oktatgasson ki mindenkit, aki nem tetszik neki.

Köves D. Gábor 2014.01.31. 07:02:26

A fene essen bele, nekem nem tetszik, hogy az államhatalom mondja meg, hogy mit lehet tenni a jelképekkel, meg mit nem. Túl sok mindenbe belevauvauznak. Egyetértek azzal, hogy mindenki vehessen fel pl. egy gusztustalan Szent Koronás pólót, ha akar, majd legfeljebb mindenkinek meg lesz róla a véleménye -például menőnek, vagy idiótának tartja az illetőt. (Szerintem az utóbbi.) Azt viszont vércikinek tartom, hogy egy látható horogkereszt tetoválásért minimum igazoltatás, egy vörös csillagos kitűzőért pedig feljelentés jár. Ja, és szerintem azért sem kellene senki ellen büntetőeljárást indítani, mert elégetett egy izraeli zászlót. Ezek a dolgok a szabad véleménynyilvánítás részeként nem üldöztetést, hanem törvényi védelmet kellene, hogy élvezzenek.

Köves D. Gábor 2014.01.31. 07:06:28

@Köves D. Gábor: Az előző posztomban a "gusztustalan Szent Koronás póló" a cikkben bemutatott pólóra vonatkozik, tehát a "gusztustalan" jelző - félreértés ne essék - a pólóra és nem a Szent Koronára vonatkozik.

egyinges 2014.01.31. 07:12:50

@Judenrein: Hát öregem, amíg bemásoltad ezt a szöveget, inkább kiverted volna magadnak. Szerintem sokkal jobban jártál volna. A jövőre nézve is az a tanácsom, hogy alkalmazd a benned levő feszültség es frusztráció oldására.

betütészta 2014.01.31. 07:12:58

Ki a fasz az a ByeAlex?

nu pagagyí 2014.01.31. 07:14:17

@jogalany: Ha jól emlékszem, nem égett le. Nyolcadik helye az eddigi legjobb szereplésünk volt. Svájcban elsőnek hozták ki, Németországban másodiknak és egy sor országban az első hatban volt. Ja, és kizártnak tartom, hogy az Azerbajdzsán versenyzőhöz hasonlóan, államilag szervezett szavazatvásárlásokkal turbózták volna az eredményét. Egy objektív mérce szerint tehát sikert ért el és ezt függetlenül attól, hogy tetszik-e egyeseknek, amit csinál, nem lehet tőle elvenni.

Nekem speciel a Közgéppel sem lenne bajom, ha nemzetközi téren villogna és onnan hozná haza a profitot mindannyiunk hasznára, mint az OTP, vagy a MOL, és nem korrupt módon az adófizetők pénzét pazarolná. Pont az a bajom a jobboldali melldöngető faszkalapokkal, hogy irtóznak a nemzetközi megmérettetéstől, a versenytől. Azt hiszik, ha egymást tüntetgetik ki mindenféle plecsnivel, az már tejesítmény. Hass, alkoss, gyarapíts! - legalább elgondolkodhatnának ezeken a sorokon. Nem azért írta ezt Kölcsey, hogy hangosan lehessen kántálni. Nem szapulni kell azt, aki sikert ért el, hanem csinálni jobbat, mindenki a maga területén és abban a műfajban, amihez ért.

apro_marosan_petergabor 2014.01.31. 07:21:24

Alex, ez gyenge dolog volt.
Ilyen lsó vagy?

apro_marosan_petergabor 2014.01.31. 07:22:04

Alex ez gyenge dolog volt.
Ilyen olcsó vagy?

kézműves étcsokimikulás 2014.01.31. 07:23:04

@Köves D. Gábor: +1...

ez epp ez a baj...
ha a tortenelmi magyarsag jelkepeibol uznek viccet akkor az meno,liberalis,trendy...
probalnad meg ugyanezt a zsido zaszloval/menoraval/david csillaggal,az osszes falvedo ott orjongene habzo szajjal,mert "rasszistafasisztaantiszemita..."
a szokasos libsi kettos merce...
es ez az,amitol behanynak mar az emberek...

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2014.01.31. 07:37:53

"Pedig a helyzet az, hogy a ByeAlexhez hasonló kis nyomorult gyíkok akciói már rég nem felháborítóak. Egyszerűen rohadtul unalmasak. Nem az a fő kérdés, hogy meddig tűrjük. Hanem az, hogy ők mikor unják meg. Megsúgom: akkor, amikor mi végre nem ugrunk rá. "

Ez alapvetően igaz, de "ti" viszont mindig rá fogtok ugrani, mert lételemetek a felháborodás. Ez a szubkultúra semmivé lenne, ha nem tudna felháborodni valamin.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 07:41:11

@Négyzetrács: "Látjátok, kis takony kommentelők? Ti akármi történik, azt véditek, aki viccet csinál a magyarok jelképeiből "

nemnem
ez beloletek, frusztraltsagukban turbomagyarra lettekbol csinal viccet:-)

@kézműves étcsokinyuszi: nem a hozzad hasonlokbol kell kiindulni. zsidoban is van akkora paranoid barom mint te, elvegre akar zsido, akar magyar valaki az emberi mivolta, intelligenciaja rajta mulik, nem a szarmazasan. tehat az, aki egy masik jelkepen akad ki az ugyanaz, mint te, csak mashova szulte az anyja, ennyi az ossz kulonbseg:-)

röhögő 2014.01.31. 07:42:04

Hát... most qrvára igaza van a jobbegyenesnek. Annyit megjegyeznék, hogy byaalexnek semmi köze a liberalizmushoz, simán faszság amit csinál.

Exploiter 2014.01.31. 07:44:06

@kézműves étcsokinyuszi:

Igen, a két említett vallás fiai valóban kiakadnanak. Csakhogy mi nem valami elcseszett sivatagi nép vagyunk, hanem európaiak.

Ez jár némi felelősséggel.

röhögő 2014.01.31. 07:44:07

@Lord_Valdez: Na nem mint hogyha a nácizmustól rettegőknek nem lenne lételeme hogy rácsapjanak egy kis zsidózásra mint tyúk a takonyra.
Ezek egymásból élnek, mint a fidesz és az emeszpé.

micsoda? 2014.01.31. 07:44:42

Igy jár az aki nem a Sarka Kata, meg az ő celebjei ízlését követi. Meg az is, aki nem nyal a médiának. /már bocsánat/

röhögő 2014.01.31. 07:46:22

@kézműves étcsokinyuszi: Ennek semmi köze a liberalizmushoz. Kettős mérce, az igaz.

@Exploiter: Hmmm.. azért mert kivakartuk magunkat Etelközből, már rögtön európai nép vagyunk? Bocsi, de a zsidóság szerintem régebben van Európában mint a magyarok.

maxval, a gondolkodni igyekvő bircа · http://maxval.co.nr 2014.01.31. 07:51:26

Hol látható a távirányító feszület? Amit itt látok, az belefér a humor kategóriájába és nem sértő.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2014.01.31. 07:55:32

@röhögő:
A politikai pártok és megmondók kicsit más eset, mert ők a publicitás miatt teszik. Ellenben sokan vannak, akik imádnak provokálódni. Ők azok, akik elmennek egy antipatikus tüntetésre, hogy ott felháborodjanak, akik csak azért néznek egy csatornát, hogy lássák, hogy micsoda szemét folyik ott és így tovább.

röhögő 2014.01.31. 07:56:04

@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: Szerinted. Szerintem meg sem a koronából, sem Kossuthból nem kell viccet csinálni. Már önmaguk miatt sem, meg azért sem mert ez sok embert sért.

I_Isti 2014.01.31. 07:59:13

Ez egy szimpla poén. Érted? Nem gyalázás, hanem egy vicc. Humorérzék nélkül érdemes inkább lehúzni magadat a wc-n, mert élni nem érdemes, az biztos.
Az sokkal nagyobb nemzetgyalázás, hogy egyes paprikajancsik Gavriélt (akinek még a nevében is benne van a zsidó Isten neve) - úgy ábrázolják, mintha Magyarország szimbóluma lenne!

röhögő 2014.01.31. 08:00:09

@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: Ha a homokosok, cigányok, zsidók elvárják hogy ne sértsék az érzékenységüket, akkor talán a konzervatívok joggal várják el a nemzeti jelképek és a magyar történelem kiemelkedő alakjainak tiszteletét.

Exploiter 2014.01.31. 08:00:58

@röhögő:

Igen, bár sokszor nem úgy tűnik, de a magyarságot európainak tartom.
Ennek vannak előnyei és hátrányai is, az előnyeit élvezni kell, a hátrányait elfogadni.
A póló egyébként nem vicces (széchenyi hipszterszemuvegben az lenne, a korona a poén szempontjából viszont nem ad hozzá semmit, inkább celtalan provokációnak tűnik), de aki ezen felcseszi magát, az inkább érezné jól magát a közel keleten, ami önmagában ironikus.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 08:02:11

@kézműves étcsokinyuszi: mellesleg erdekes, amikor kossuth vedelmeben a liberalisokat szidod, hiszen kossuth volt a hazai liberalizmus egyik reformkori alakja:-)

szabadsagharcaban harcolt zsido, ormeny, svab, lengyel, osztrak es mindenfele mas nacio, nem volt sem nacionalista, sem kirekeszto es foleg nem antiszemita.

röhögő 2014.01.31. 08:02:48

@nu pagagyí: Na látod. Amikor byealexka sikereire hivatkozol, akkor talán a Magyar Korona, mint a magyar államiság jelképe tiszteletére is gondolhatnál.
Kossuth pedig kicsit nagyobbat alkotott, mint byealexka? Vagy nem?

röhögő 2014.01.31. 08:03:43

@Exploiter: A zsidóság miért nem az?

röhögő 2014.01.31. 08:05:57

@Exploiter: A korona le micisapkázásán egy zsidó vezető részéről még a zsidók is kiakadtak, úgy hogy az hogy ez a byealex-senki baseball sapit csinál a koronából, ugyanannyira gusztustalan.

Exploiter 2014.01.31. 08:08:12

@röhögő:

Mert az európai kultúrkör lényegében keresztény alapokra épült. értelembenöződik a tradiciokban, jogban, értékrendben is.
Egész egyszerűen egy alapvetően nem keresztény vallásu nép nem lehet ilyen ertelem európai.
Még maga az ateizmus is keresztény-európai találmány.

röhögő 2014.01.31. 08:08:36

@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: Akkor az "auswitch"-ek sem azok?
Akkor annak az emeszpés ki fasznak a vicce is jó volt aki a Dunába lőtt zsidókon poénkodott?

Exploiter 2014.01.31. 08:09:18

@Exploiter:
Ami nem értheto, az a telefonom találmánya.

röhögő 2014.01.31. 08:09:21

@Exploiter: Hmmm.. és a kereszténység honnan is ered?

The_Goat 2014.01.31. 08:11:24

A cikkírónak fogalma sincs arról mi a szólásszabadság.

Senkinek a világnézetét nem kell tisztelni. A vallásokat nem kell tisztelni. A valláshoz való jogot kell tiszteletben tartani. De a vallás mint bármilyen világnézet ugyanúgy kritika tárgya lehet mint bármi más. Nevetségessé is lehet tenni. Senki nem hatalmazhatja fel magát arra hogy a világnézetének a kritikáját másoknak megtiltsa. Kossuth egyébként elsikkasztotta a Tokaji borászok pénzét szóval nem volt azért egy szent ember.

röhögő 2014.01.31. 08:14:20

@The_Goat: Tehát akkor a buzikat sem kell tisztelni, simán kigúnyolhatjuk őket. Értem. A zsidó vallást is kedvünkre gúnyolhatjuk ki. Értem.
Gondolom akkor a holocauston is élcelődhetünk.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 08:20:27

@röhögő: hat ha te olyan ember vagy, aki ezt viccesnek talalja, akkor viccelodj csak rajta.

elvegre teged mninosit mivel viccelsz:-)

MACISAJT 2014.01.31. 08:20:44

"mindig az a nézet járja, hogy a nemzeti és vallási jelképek kifigurázása és provokatív környezetbe helyezése valami elképesztően trendi és menő dolog."

Nem pontos a megfogalmazás.
Helyesen:

"mindig az a nézet járja, hogy BIZONYOS nemzeti és a KERESZTÉNY vallási jelképek kifigurázása és provokatív környezetbe helyezése valami elképesztően trendi és menő dolog."

Mert a "tetemcafat", a "micisapka", a "tökfedő" és hasonló "liberálizmusok" csupán EGYESEKRE vannak kihegyezve.
És aztán az elkövetők lesben várják, hogy hátha elszakad valakiben a cérna és akkor megint lehet óbégatni hogy a csúnynácikok etc. nem értik a "humort".

Ha nemzetközileg kitekintek, akkor az amit egy Sasha Baron Cohen művel más népekkel az "humor", meg hálivúdi produkció meg akármi.

Ha meg egy Dieudonné visszaszól, az meg
olyasmi amit a francia Alkotmánytanács(!) tilt be 24 órán belül, ha már a bíróság engedélyezte az előadást.

Balt 2014.01.31. 08:22:27

"tiszteletben illik tartani mások nemzeti és vallási jelképeit"

:)) Ez betalált asszem.

Melyik az a "támogató cég"?

A poszttal amúgy nagyjából egyetértek, bár első blikkre ez is "asztalcsapkodásnak" meg "ugrásnak" tűnik. Megoldás: Gundel-Takács a következő elődöntőre vegyen SZTK-szemüveget meg bézbólsapkát!

SaturnV 2014.01.31. 08:23:35

Érdekes,mikor az osztràk humoralisták csináltàk ugyanezt,vagy talán durvàbban /"blőde Stephans korone!"/,az index nem tartotta fontosnak közzétételét,sőt,a fórum oldaláról is törölte ez ügyben nyitott hozzászólásokat! Úgyhogy ne álszenteskedjünk itt kérem!!!

Köves D. Gábor 2014.01.31. 08:30:34

@kézműves étcsokinyuszi: Ha kettős mércéről van szó, akkor annak nem kizárólag a nemzeti konzervatív jelképek az elszenvedői, hanem pl. a baloldal jelképek is. Pl. a parlamentben ülő, jólfésült kereszténydemokrata fiúcskák elérték, hogy Salgótarjában a bányászok utcáját ne lehessen Marxról elnevezni. Én nem amellett vagyok, hogy a népnemzeti, zsidó, jobb, bal, liberális vagy bármelyik irányzat jelképeit diszkriminálják, vagy privilegizálják, hanem amellett, hogy az állam tanúsítson önmérsékletet és ne tiltson, ill. büntessen olyan szimbolikus cselekedeteket - horogkereszt vagy vörös csillag viselése, tetszőleges, pl. izraeli zászló égetése, a Szent Korona idióta pólón való viselése, közterület munkásmozgalmi emberekről való elnevezése stb. - amelyek semmilyen közvetlen veszélyt nem jelentenek a társadalomra. Nem a törvényhozó, hanem a közvélemény dolga, hogy ezeket a cselekedeteket és jelenségeket megítélje. Tehát én személy szerint visszataszítónak tartom Byealex Szent Koronát gyalázó pólóját, de remélem, hogy nem fognak ellene büntetőeljárást indítani emiatt. Továbbá szégyennek tartom, hogy a horogkeresztes vagy a vöröscsillagos póló viselését Magyarországon büntetik.

kézműves étcsokimikulás 2014.01.31. 08:31:10

@ausländer Sipi: latom bertroll,nem valtoztal...
:)
nem azt erted,amit ir az ember,hanem azt,amit akarsz majd nekiallsz szemelyeskedni...
tipikus balliberalt gyoker mentalitas...

a szokasos ballibsi kettos mercerol sipakolj kicsi(voros)csillagom...
ne masrol...

MagyarBetti 2014.01.31. 08:32:28

Akinek semmi baja szent jelképeink gyalázásával, annak üzenem, küldjön egy fotót a kedves mamájáról, én rá "photoshopolok" az arcára egy elélvező falloszt és felteszem a pólómra. Remélem tolerálod majd, amikor végigsétálok az utcátokban....

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 08:34:59

@MACISAJT: egyszeru a keplet
meg kell halnotok hatmillionyian tomeggyilkosok keze altal es akkor majd veletek sem lehet viccelni.

de amig csak az agyzsibbadasotok a legnagyobb problematok, addig kibaszott rohejesek vagytok:-D

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 08:36:49

@kézműves étcsokinyuszi: a szemelyeskedes kicsit mas:-)
de nem varom el toled, hogy a vitaban hasznalatos alapfogalmakkal tisztaban legyel, hiszen egyt nacionalistatol az ilyen nem elvarhato - na ez volt a szemelyeskedes;-)

hazi feladat: felfedezni a stilisztikai kulonbseget a valodi es az altalad annak velt szemelyeskedes kozott

Phteven 2014.01.31. 08:42:52

@Négyzetrács: Nem a vásári majmot védjük, hanem arról beszélünk, hogy ilyen dolgokon kár fennakadni.

MACISAJT 2014.01.31. 08:45:37

@ausländer Sipi: ("egyszeru a keplet
meg kell halnotok hatmillionyian tomeggyilkosok keze altal es akkor majd veletek sem lehet viccelni.")

Más szempontból nézve viszont ennek a hatmilliónak, no meg előtte/utána akármennyinek (mert ne feledjük hogy valamiért a történelem minden korszakában és minden országában kihúzták a gyufát, ahová csak betették a lábukat) éppen azért kellett meghalniuk mert közülük a (leg)degeneráltabbak stabilan vásárra vitték hasonló akciókkal az ő bőrüket is...

Hogy is mondta a klasszikus?
Az aki semmit nem tanul a történelemből, arra kényszerül hogy újra meg újra átélje azt.

kézműves étcsokimikulás 2014.01.31. 08:50:51

@ausländer Sipi: zsuzsi,

fogalmam sincs a nacionalzmusrol(ahogy kb semmilyen mas izmusrol sem)tapasztalatbol beszelek...
es mivel sikerult itt-ott eleldegelnem kb 15 evet tavol kishazanktol,latvan,hogy mi hogy mukodik(igen,beleertve a "liberalis" ertekelvet,a pc beszedet es a tobbi...)igy tapasztalatbol mondhatom,hogy nalatok,demokratanak,liberalisnak es europeernek hazudott kivetkozott mszmp rajongoktol keves igenytelenebb-eszetlenebb-stilustalanabb "jelenseget" hord a fold a hatan...
es epp eleg a blogszferaban vegigolvasni a habzo szaju balliberalt torzskommenteloket(kovi,nemecsek,hertelendi,tobeor,te es meg folytathatnam...)hogy lathatova valjon,hogy se elveitek,se erveitek csak az,amit a part kiad,hogy ragjatok gumicsontkent es a szemelyeskedes...
ez van...

stilisztikarol meg nem hiszem,hogy pont egy bertrolltol szamitok ertelmes otletre,tanacsra...

innentol-egy jo darabig,ha kerhetem-ignore on...
koszi,puszi...

nu pagagyí 2014.01.31. 08:52:08

@röhögő: Most vagy Kossuthot nem tiszteled, vagy a koronát, vagy egyiket sem. Döntsd el! ByAlex csak összehozta ugyanazt, mint országnagyjaink, akik a köztársaság címerére koronát applikáltak. Mi a probléma?

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 08:55:00

@MACISAJT: igy van..
ujra es ujra a zsidokhoz mentek penzeret, mert nem tudtok gazdalkodni aztan amikor vissza kellene adni, akkor ki akarjatok nyirni oket...

tanultak belole.

es most ez a sorsotok. tanuljatok belole ti is:-)

kézműves étcsokimikulás 2014.01.31. 09:01:42

@Köves D. Gábor: ez nem hangzik rosszul,kar,hogy a valos elet(a pc media,mondjuk...)nem igy gondolja...
mert az vezeto hir,hogy ha valaki ferde szemmel nez az utcan ugrabugralo-menorat epitokre,de az nem,ha ledontik-felgyujtjak a kiallitott kettos kereszteket...
che guevara-marx/engels-sarlos/kalapacsos polot barhol vehetsz,mert meno,es ha neked nem tetszik,akkor jonnek a panelek...

(dusseldorfi ismeros karacsonykor setalt a vaci utcaban es a felenel megkerdezte,hogy ez most budapest vagy moszkva???mert a boltok tele matrjoska babaval,polokkal,che guevara es egyeb balos "relikviakkal",szovjet katonai egyenruhakkal,kituntetesekkel,izraeli zaszlot abrazolo(hogy ne zsidozzunk...)hutomagnessel es a tobbi...erdekes,hogy "magyar" "relikvia" egy koronas-cimeres hutomagnes volt osszesen...a deakon szembe talalkoztunk kb 30 "unneplo" menorarajongoval,akik epp vadul "shaloom izrael"eztek...nesze neked kereszteny karacsony,kereszteny orszagban...)

mindegy,hagyjuk...
amig emberek jol elnek a folyamatos muhiszteriakeltesbol,a nem letezo problemak mesterseges felfujasabol es reklamozasabol addig itt ugy sem lesz valtozas...
eleg csak a kommenteket megnezni...
nincs lovon ules es haladas,csak egyik vagy masik oldali leeses van...

tobeor 2014.01.31. 09:02:30

Azt amúgy sikerült már kiizzadnia valakinek hogy mégis mi ebben a jelentéktelen ember jelentéktelen pólójában a "nemzetgyalázás"?

Tán ráírta, hogy "fél-ázsiai"?

Vagy ráírta, hogy "Éljen Horthy"?

Vagy olyan embert éltet, aki visszavitte a hazát az orosz érdekszférába mint Orbán?

Komolyan aggódom a poszt írójának szellemi állapotáért....

_most_ 2014.01.31. 09:02:35

@MACISAJT: ne aggódj, szerintem tanultak belőle, nem véletlen van Izraelnek az egyik legnagyobb hadserege, ha arra kerül a sor gond nélkül helyre tudják rakni a nácikat.

SemBoga 2014.01.31. 09:03:46

nem is rossz ez a póló :)

kézműves étcsokimikulás 2014.01.31. 09:05:04

@MACISAJT: korrekt...
es ez az a kerdes,amire meg egyetlen,magat hithu zsidonak vallo ismerosomtol nem kaptam egyenes es egyertelmu valaszt...
miert mindig veluk volt a gond a tortenelemben,barmerre is vetodtek a nagyvilagban...
miert ir a vilagirodalom minden nagyobb iroja a penzehes zsidosagrol,a kufarokrol,a masikon eloskodokrol,ha szoba kerulnek...

persze,majd jon a ballibbant panel a szokasos "mindenki rasszista,antiszemita,fasiszta" szoveggel a tenyleges valasz helyett...
:D

YiDaKi 2014.01.31. 09:08:08

@kézműves étcsokinyuszi:
444.hu/2014/01/26/filippov-antiszemitizmus/

... olvass!

Sztavrosz_ (törölt) 2014.01.31. 09:10:43

ezért GÁZ a koronás Kossúth címer és ezért volt akkora vita anno.

Ideje lenne végleg leszámolni az önkényuralmi monarchiák minden maradványával

Physim31419 2014.01.31. 09:15:05

A posztoló írásának lényege két dolog:

Sértés ami a pólón van. Nos, miért lenne az? Miért kell olyan hatalmas tolernacia a másik vallásának és világnézetének "tiszteletben tartáshoz"? Ezt jó lenne, ha meg is tudná indokolni a szokáson kívül.

A posztolónak nem szimpatikus a képen látható celeb. Nekem sem. Nem érdemelte meg azt, hogy újabb emberek írjanak róla. A celeb dalait nem tudom értékelni, de az írásait és nyilatkozatait igen. Folyton az a Good Will Hunting című filmben megjelenő okoskodó egyetemista jut róla eszembe, akit a kocsmában Will jól helyretesz :) A celeb viszont még azt sem venné észre, 90-es iq-val ez nem megy.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2014.01.31. 09:15:18

ki nem állhatom ezt a f*szt, de ez szerintem jópofa.

szerintem egyébként az a dögunalmas, amikor valakik kineveznek "szentséggé" valamit, hogy jókat lehessen szörnyülködni, ha másnak az nem jelent semmit vagy sokat vagy csak éppen humorizálni szeretne rajta.

egyébként egy hulla levágott jobbkezét körbehurcolni és imádni, az micsoda, szerinted?

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 09:19:11

@YiDaKi: olvastam

jo iras, bar nekem sok ujat nem mondott:-)

MACISAJT 2014.01.31. 09:21:42

@_most_: (" ne aggódj, szerintem tanultak belőle,")

Tényleg?
Ez például három napja volt, Párizs központjában:
www.youtube.com/watch?v=uxsldW-B2m0

Jelzem, ha ilyen és ekkora felvonulás lett volna Pesten ilyen szlogenekkel, ma is ott sorakoznának az öndunábalövő kézifegyverekkel hadonászva a "liberális értelmiségiek" és a magyar nácizmusról írna a "világsajtó"....

Lajosforras 2014.01.31. 09:24:57

@tobeor: Engem különösebben nem feszít meg az ilyen Alex-formára faragott figurák úgynevezett önkifejező megjelenése (magyarul leszarom az efféle idiótákat), de-szigorúan a tolerancia jegyében-hadd tartsam és nyilvánítsam ki abbéli véleményemet, hogy szerintem az ilyen nyomoroncok hosszú, gondos ápolásra szorulnak.
Valamint a jogos önvédelem kategóriájába sorolom, ha a lekezelő magatartása miatt-Makarenkó után szabadon-akár társaságban,akár négyszemközt egy ilyen önjelölt hipsztert valaki nyitott tenyérrel nyakonbasz.

♔batyu♔ 2014.01.31. 09:29:13

Az ilyesmi köcsögöknek árulják ezeket. remélem, párukról leszedik, a többi pedig meggondolja.

Izraelben viseljék.

nu pagagyí 2014.01.31. 09:30:18

@Lajosforras: Hogyan juttattad ki a komentedet a zártosztályról?

♔batyu♔ 2014.01.31. 09:31:32

@Physim31419: Aha, ilyenkor már nem kell hatalmas tolerancia. Csak ha zsidókról van szó.

Az Index 2 napja azon problémázik, hogy a Jobbik egy műv.házban tartja a fórumát, ami valamikor régen ZSINAGÓGA volt.

_most_ 2014.01.31. 09:33:33

@MACISAJT: eléggé unalmas már ez a náci ájvékolás, hogy a liberálisok mindig a magyarokkal szúrnak ki, bezzeg máshol szabadon náculhatnak az emberek, hihetetlen hogy a magadfajta ostoba kuruc.info olvasók ezt így el is hiszik, fogjátok fel az általatok elképzelt világ nem létezik és jobb ha megszokjátok, hogy soha többé nem élhetitek ki náci hajlamaitokat.

Dzsentrisvihák 2014.01.31. 09:41:45

Kivételesen volt értelme a tiltakozásnak, és történt valami:
www.deres.tv/20140130/teljes-gyozelem-dorko-ellen

burakefendi 2014.01.31. 09:41:59

én értelmetlennek érzek minden ilyesféle felháborodást. akikből az fakad, hogy gúnyt űznek másokból, hát csinálják. mit érdekel engem, mit gondol rólam egy akárki... nem is lesz kisebb egy jelkép az azt tisztelők számára attól, ha valaki más nem tiszteli. csak ezek is viseljék méltósággal, amikor ők a gúny tárgyai, és ne akarják toleranciára és elfogadásra nevelni a többieket.

♔batyu♔ 2014.01.31. 09:45:17

@_most_: A liberálisok zsidó háttérrel máshol még aktívabbak.

Ezt a nácit pedig hagyd már, senki nem azért basztatja a zsidókat, mert zsidók. Ezzel a csókával sem az a gond. Ha valaki pofán fogja verni nem azért kapja, mert jár vagy nem jár a zsinagógába.

Épp az a gond sok zsidóban, ami benned is. Kritikátlanul védelmezik a mundért, mindenki náci, aki kritizálja őket. Evidens a kollektív felelősség, ráadásul visszamenőleg akár egy évszázadra is.

Aztán amikor ugyanezeket rájuk alkalmazná valaki, ajvékolnak, hogy náci.

Pedig ha az inga nagyon előrelendül, az vissza is fog lendülni és ahogy te vallod a kollektív felelősség elvét, úgy mások is fogják vallani.

burakefendi 2014.01.31. 09:47:25

a gúny nem a gúny tárgyát, csak a gúnyolódót jellemzi.

nu pagagyí 2014.01.31. 09:47:53

@♔batyu♔: Nem hinném, hogy kevésbé toleránsak veled mások, mint Te velük. Nem túl macsó dolog tolerenciahányon siránkoznia egy olyannak, aki durva hangnemben szokott köcsögözni.

brunoboy 2014.01.31. 09:51:10

ennek nem tetszik a grafikája, de tudja valaki hogy a feszületes távirányítós pólót hol lehet megvenni?

tobeor 2014.01.31. 09:53:07

@Lajosforras:
"Engem különösebben nem feszít meg az ilyen Alex-formára faragott figurák úgynevezett önkifejező megjelenése"

Helyes. Ezeks szerint nem vagy olyan hisztis dedós mint a poszter.

"a jogos önvédelem kategóriájába sorolom, ha a lekezelő magatartása miatt-Makarenkó után szabadon-akár társaságban,akár négyszemközt egy ilyen önjelölt hipsztert valaki nyitott tenyérrel nyakonbasz."

Önvédelem? Ki védi meg magát és mitől? Ha valaki másnak nem tetszik amit te mondasz, önvédelemre hivatkozva fejberúghat téged? És hol is van itt bármiféle lekezelés?

♔batyu♔ 2014.01.31. 09:53:27

@nu pagagyí: Biztos megfigyelted, hogy kizárólag azzal teszem, aki hasonló hangnemben ír nekem, vagy másoknak.
Ha pedig nem, figyeld meg.

Tükör.

___________________________ (törölt) 2014.01.31. 09:54:54

Alapvetöen a következö van szerintem. Mondjuk hogy a kereszt = taviranyito kb. valami olyasmit akar jelenti, hogy szerinte egy vallasos ember nem gondolkodik önalloan, hanem masok mondjak meg, mit gondoljon. Csakhogy egy dolog van itt.

Ha mondjuk erted ezt egy texasi gyerek csinalja, akkor kb. azt lehet mondani, hogy bator lazado, mert akiket kihiv a hora, azok a vilag legerösebb orszaganak tovabbra is döntö, meghatarozo többsege, tehat ö a kis David, aki kihivja Goliatot. Tökös dolog.

De ugyanez magyar kontextusban olyan, mint a gyengebbet rugdosni! Ezt kellene megerteni. Mert a kommunizmus altal elnyomott, majd a rendszervaltas utani fogyasztoi tarsadalom, anyagiassag, materializmus altal hatterbe szoritott magyar keresztenyseg abszolut nem erös.

Aki itt olyat akar jatszani, hogy rugjunk bele batran valami nagy erös dologba, hogy lassak, hogy milyen batrak es függetlenek vagyunk, annak ajanlanam pl. hogy amolyan Puzser-modon basszon oda a kereskedelmi TV-k vilaganak, mert kb. ök definialjak a mai Magyarorszagon sajnos a mainstreamet.

Szerintem ha valaki ertitek mittomen az RTL logojaval szorakozna, azt tenyleg tisztelnek, hogy markans kiallas.

_most_ 2014.01.31. 09:56:44

@♔batyu♔: vicces, mikor egy közismert náci próbálja megmagyarázni, hogy ő nem náci, csak utálja a zsidókat :D

YiDaKi 2014.01.31. 09:58:44

Amúgy tök vicces, hogy egy nem zsidó fiatalember felvesz egy nemzsidó történelmi figurát ábrázoló felsőruházati terméket, és az antiszemik ebből is kihozzák a zsidózást .... ez is ékesen bizonyítja, hogy az antiszemitizmushoz elég az ostobaság, még csak zsidók sem kellenek hozzá ... :D

♔batyu♔ 2014.01.31. 09:59:06

@Shenpen: Értik ők, nem véletlenül nem lehet viccelni az izraelita vallással.

El lehet képzelni milyen ajvék lenne az indexen, ha ez a csóka egy kurva nagy dávid csillagra applikált Lenin, vagy Hitler fejjel jelent volna meg.
Sőt, ismerve a libsik toleranciaszintjét és az állam készségét, a csóka már a rendőrségen magyarázkodhatna.

Lajosforras 2014.01.31. 10:01:07

@tobeor: "Természetesen, ha valaki meg merészeli kérdőjelezni az „alkotás” művészeti értékét, akkor azonnal szűklátókörű, fasiszta köcsögnek bélyegzik."

Ezért jogos önvédelem.

victor vacendak 2014.01.31. 10:01:40

mindettől függetlenül sok őssumérnak valamiért hiányzik a sok szép "nemzeti" ékezet a billentyűzetéről...

♔batyu♔ 2014.01.31. 10:04:40

@_most_: Tisztázzunk valamit szerintem, mert te elég ostoba zsidó vagy vagy.

1. Semmi bajom a zsidókkal, pontosan ugyanolyan embereknek tartom őket mint magamat és azt gondolom, legtöbbjük nem érdekelt abban, hogy feszültségek legyenek, ezt ostoba önjelöltek (mint te), valósítják meg és olyanok okozzák, akik vallási, hatalmi, pénzügyi okokból ebben érdekeltek.

2. Ha esetleg lesz itt egy csete-paté, értelemszerűen nem a zsidók oldalán fogok állni.

Szerintem ezt akkor most jól fogd fel. Talán képes vagy erre.

tobeor 2014.01.31. 10:05:39

@Lajosforras: Kérek idézz be csak egy olyat, ahol valaki valakit le fasiszta köcsögöznek azért, mert mert egy alkotás művészeti értékét megkérdőjelezte.

Mi ez az agyament sötét iszonyú vadbaromság? Hergelitek magatokat a nagy semmire? Jól elvagytok?

Apropó, akkor most ez a Bájalex vagy ki, jogosan rúghatja fejbe ÖNVÉDELEMBŐL a poszt íróját, mert nemzetgyalázásnak hazudott egy pólót?

Physim31419 2014.01.31. 10:18:17

@♔batyu♔:

"Aha, ilyenkor már nem kell hatalmas tolerancia. Csak ha zsidókról van szó."

Valakik egyenlőbbek :)
Nekik is meg kellene tanítani azt, hogy a tolerancia nem jelenti kritikahiányt.

♔batyu♔ 2014.01.31. 10:25:29

@Physim31419: Egy ostoba pedig itt nácizik. Előbb - utóbb a világ megunja, elvégre az embereket egyenlőségre nevelik, aztán csodálkozik, ha aztán az ő jogait korlátozzák majd.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 10:37:27

@♔batyu♔: nem fogtok jogokat korlatozni. barhogy is szeretnetek:-)

Frőczy Sanyi 2014.01.31. 10:41:46

Hol lehet ilyen pólót kapni? Nagyon fáintos, kellene nekem is egy olyan.

♔batyu♔ 2014.01.31. 10:42:28

@Frőczy Sanyi: Most már szedd le szépen a hipszterről. Mert sehol.

brunoboy 2014.01.31. 10:47:09

sz@Frőczy Sanyi:
szerintem a feszületes távirányítós cool-ab

avocado_ 2014.01.31. 10:47:32

@♔batyu♔:
Nem igazán értem hogy ha nincs bajod a zsidókkal akkor miért használod pejoratív kifejezésként azt hogy zsidó? Továbbá miért zsidózol le mindenkit aki nem a pártodat fogja? Azt ugye tudod hogy a 99%-a azoknak akiket lezsidóztok nem is zsidó?

♔batyu♔ 2014.01.31. 10:49:04

@avocado_: Mert a srácról tudom, hogy zsidó. Ugyanis hónapokkal előbb megírta.

Az ostoba zsidóban, pedig az ostoba a pejoratív.

_most_ 2014.01.31. 10:53:06

@♔batyu♔: haha, lázadj paraszt, azt majd kapsz egy drónt a pofádba :D

BattleCry (törölt) 2014.01.31. 10:54:37

Bazdmeg... hihetetlen... szerintem mi vagyunk az egyetlen ország, ahol ciki büszkének lenni magunkra, vagy kiállni magunkért.

Ennek a sok szánalmas nyomoréknak semmi nem üti ki a biztosítékot...

Gondolom az sem, ha holnap csinálok egy pólót, ami a menórát, meg a talmudot figurázza ki... Gondolom azt is tolerálnátok. :))

Egyébként ti, kis liberális köcsögök.. ti gyártjátok a Jobbikosokat.. csak megsúgom. :) Nem baj... én azt mondom, inkább ők... mint ti.. az a langy-meleg fos amit Ti képviseltek. :)

_most_ 2014.01.31. 10:56:58

@♔batyu♔: lol, ezt benézted, nem vagyok zsidó, ezért teljesen hidegen hagy, ha lezsidózol, ez csak újabb bizonyíték a náci mivoltodra.

belekotty 2014.01.31. 10:58:36

@tobeor: napelem.. napelem.. rosszatom.. napelem.. napelem..

SemBoga 2014.01.31. 10:58:47

@BattleCry: ahogy a világon lévő humoristákat elnézem, igen szép számmal vannak zsidók, akiknél az önirónia igen jelentős mértéket képvisel, képes nevetni magukon, a zsidóságok és a jelképeken szintén - és valahogy a nagy többség (a zsidóságot is beleértve) nem találja bántónak, mert a kiinduló szándék sem bántó

avocado_ 2014.01.31. 10:59:14

@♔batyu♔:
Ha kiemeled az a származását azzal megkülönbözteted magadtól, ergó pejoratívan használod. Ha azt mondom rád hogy ostoba magyar kétlem hogy az ostobával lesz problémád. Az ember nem emeli ki más származását csak úgy viccből. Rohadt cigány, paraszt vidéki, ostoba pesti, ezek mind megkülönböztetésre szolgálnak, ha nem akarnád megkülönböztetni akkor mondhatnád simán azt is hogy rohadék, paraszt vagy ostoba.

BattleCry (törölt) 2014.01.31. 11:13:46

@SemBoga: Rosszul közelíted meg. :)

Kár kihegyezni ezt a dolgot a zsidókra.. Nem vagyok antiszemita... pusztán elvárom, ha én tiszteletben tartom a másikat, ideértve a kultúráját, a szokásait, hagyományait, akkor szerintem joggal várom el, hogy a másik is tegyen így.

Nem neked, a kötekedőknek: És ez nem "nagymagyarság" gyökerek, hanem szimplán tapintat, és megint csak, a másik fele tanúsított tisztelet.

A tiszteletről van itt szó, semmi másról.

Annyi mindent kilehetne figurázni, a kormányon kívül szinte az egész politikai elitet.

De ennek a selejtnek éppen Szűz Máriát és Kossuthot kellet megtalálni.:)

És akkor kérdezem tőled:

Miért kéne nevetnem azon, hogy egy csövesnek kinéző suhanc Kossuthot kiparodizáló, Szűz Máriát kiparodizáló pólóban flangál... most nevetnem kellene ? Szerintem ezek olyan személyek, jelképek stb, amin egy normális ember nem tud nevetni. Mondom ezt úgy, hogy templomba nem járok, ateista vagyok...

Vagy szerinted a Szent Korona, Szűz Mária, Kossuth Lajos humor tárgya ? Ez esetben nagyon sajnállak. Részvétem a szüleidnek.. (de csak és kizárólag ez eseben)

PAPÓ38 2014.01.31. 11:18:06

A viktoriánus kor adott valamint az embereknek: tartást, emberi méltóságot. Abban az időben is voltak deviánsok, de nem voltak divatosak.
Addig, amíg a lejáratott lemezű pozitív diszkrimináció van, addig a deviánsok, "mások" fogják uralni a kultúrát, művészetet. A nagy tömegek ejtenek rájuk, legyintenek és tovább mennek. Ez gond. Mert így a deviánsok úgy gondolják, ha erre legyintettek, csináljunk nagyobb csinnadrattát. Ezek az érzelmileg és értelmileg kifejletlen emberi egyedek hihetetlen feltűnési viszketegségben szenvednek. Ezek az emberek betegek. Gyógyításukat régebben akár kényszerrel is, de megpróbálták. Ma, itt sétálnak közöttünk, mérgezik fiataljainkat. Jobban oda kellene rájuk figyelni, az értelmesebbjével foglalkozni, visszavinni a közerkölcs mezsgyéjére. A menthetetleneket, pedig nem kellene engedni mikrofon, tv kamera, tömegek elé mint például: Dopeman, Gangszta Zoli, By Alex, Kiszel Tünde és sokan mások.

2014.01.31. 11:19:24

@ausländer Sipi: egy élmény vagy, Te f@sz!

avocado_ 2014.01.31. 11:22:30

@BattleCry: Ez egy magyar srác, a saját kultúráját és hagyományait figurázza ki. Ezt bárki megteheti. Ami a sajátom az enyém arra ne mondja meg senki hogy más hogy mikor humorizálhatok vele. Még a többi sem, ugyanannyira az enyém mint az övék.
"Vagy szerinted a Szent Korona, Szűz Mária, Kossuth Lajos humor tárgya ? Ez esetben nagyon sajnállak. Részvétem a szüleidnek.. (de csak és kizárólag ez eseben)"
Lehet humor tárgya is bármelyik, miért ne lehetne?

mojoking77 2014.01.31. 11:25:18

@idelle: +1. pontosan ugyanezt akartam leirni. Egy idiota majom az ember, en meg mar oreg vagyok a mintas polok viseletehez, de ez kifejezetten jopofa.
A sok agyatlan buszkejobbos hazafi, a szerzovel es a bloggazdaval az elen nyugodtan szarjanak sunt.
Ebbe belekeverni a zsidokat.. Edes istenem. Ilyenre is csak egy kobuta,szelsojobbos vegleny kepes. Gratulalok hozza.
@BattleCry:Te meg mi a fenerol hadovalsz ossze vissza? Felfogtad egyaltalan a humor szo jelenteset? Vagy vicces csak az lehet, amit te annak talalsz?
Szomoru, hogy 2014-ben magukat ertelmesnek tarto emberek vannak meg ezen a szinten. Mi lenne a kovetkezo? Cenzura?

BattleCry (törölt) 2014.01.31. 11:34:09

@avocado_: Te ezt komolyan kérdezed ? Azta kurva Istenit...

Na erre írtam még régebben, hogy nem az a magyar, aki nagy-magyarországos pólókban járkál, meg íjászkodik, hanem az, aki amikor ilyen kis f@szparittyák akarnak poént csinálni olyan dolgokból, ami a történelem folyamán és még mindig fontos nekünk, felemeli a szavát v agy szóvá teszi, hogy nem jó ez így. Nem hallgat és pláne nem hagyja rá a selejtre.

@mojoking77: Mojo te egy gyökér vagy.. és én nem tolerálom a gyökereket, úgyhogy légy szíves ne írj nekem.

Lajosforras 2014.01.31. 11:34:57

@tobeor: Nem szoktam rögzíteni a kocsmai beszélgetéseket. Bementem melósruhában egy kávézóba, összesen 3 asztal,rottyig "művészekkel", szépen köszöntem. A vendégek részéről 20 másodperc néma csend,majd tüzetesen végignéz rajtam egy ilyen alexféle, aszongya: Na, úgy látom, Buda is kezd lecsúszni.
Az asztaltársaság szolid mosollyal díjazta a megmondóember bátorságát. Igaz, egy 5 másodperces gyógypillantás elég volt, hogy ellenállhatatlanul érdekelje valami üzenet a telefonján.
Többek közt ezért az a véleményem az ilyen nyomorékokról, ami.

mojoking77 2014.01.31. 11:37:58

@BattleCry: es ezt mibol szurted le, te kis humorzsak? Vagy ez minden, amit ervkent fel tudsz sorakoztatni a velemenyemmel szemben? Gratula, kb ennyit vartam.
Esetleg te is felfogtad, mekkora kretenseget irtal? lenne egyszerubb modja is a bocsanatkeresnek... :)

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 11:39:36

@tfedo: es most mi lesz?
taborba zartok es kiirtotok?:-)

BattleCry (törölt) 2014.01.31. 11:39:50

+ gondolat az agyhalott gyökereknek.

Nem kell cenzúra, semmi szükség rá.
Ezt a gyereket, meg aki ezt a pólót megtervezte azzal kéne elbeszélgetni egy kicsit. :)

Látod mojóka... nem kell beszarnod a cenzúrától. Mindig van megoldás. :)

avocado_ 2014.01.31. 11:43:12

@BattleCry: Nem nekünk fontos. Neked fontos. És én és az emberek többsége magasról leszarom mi a fontos neked. Ne sajátítsd ki magadnak a nemzetet mert baromi durván kisebbségben vagytok akiket megsért egy kis humorizálás a szentkoronán vagy kossuthon vagy bármin. Fogtad? Nem ő a degenerált hanem te/ti. Ezt fogd fel.

BattleCry (törölt) 2014.01.31. 11:44:21

@mojoking77: Még véleményed sincs, az a baj. Amit írtál az egy rakat fos... betű karakterek egymás hegyén-hátán. Hivatásos fosógép vagy.. semmi más. Ezért írtam, hogy ne írj nekem.

mojoking77 2014.01.31. 11:46:11

@BattleCry: Ja ja.Szeretem a magad fele klaviatura ninjakat.. Az ilyenek jonnek fikazni a kulonbozo edzotermes blogokba is, hogy mekkora gyokerek azok, akik mashogy latjak a vilagot mint ok, meg azok mind felfujt kocsogok, etc ,etc.. Ott talalkoztunk kicsi hobbit?
Leulni, es elbeszelgetni? Ugyan mirol kiskocsog?

BattleCry (törölt) 2014.01.31. 11:47:25

@avocado_: Nem sajátítok ki semmit, veled szemben semmikép, mert ez nem a te nemzeted. :) Ebből a kommentedből látszik. Köszi,így már nem kell tovább koptatnom a billentyűt veled kapcsolatban, mert a véleményed nem számít.. kutyaszar, úgy, mint a mentalitásod. :)

BattleCry (törölt) 2014.01.31. 11:49:08

@mojoking77: :DDDDDDDDDDDDDD

Te olyan vagy, mint a Jobbikosok ostobább rétege, csak a libsi oldalon. Szórakoztató vagy. :) Ennél a pólónál mindenképp.:)

mojoking77 2014.01.31. 11:53:19

@BattleCry: Jo, akkor ezt igennek veszem.
Ezek utan, szerintem inkabb ulj le a sarokba, es azon gondolkozz, hol basztad el. 45 kg-os testsullyal meg ne akarj se itt, se mashol eroszakos ujnacit jatszani, nem tul hiteles. Na jo, azt hiszem itt is befejezhetjuk, majd gyere le egyszer egy terembe. Mondjuk a Florin a Gildaba, kapsz egy probaedzest ajandekba. Csak szolj a lanyoknak ki vagy..

avocado_ 2014.01.31. 11:53:35

@BattleCry: Már hogy ne lenne az én nemzetem? Vajon bárki más beszólt byealexnek a pólója miatt ezen a blogon kívül? Ott ahol ez a kép készült vajon beszóltak neki? Gyanítom nem. Akkor nagyon úgy tűnik hogy ez az én nemzetem és nem a tied :) De neked is lehet saját nemzeted ahol a hasonszőrűek vannak akik imádják a saját jelképeiket és agyonvernek mindenkit aki nem tiszteli azokat szentként. Csak ez nem az. Érted? Ez nem az. Úgyhogy fogd a cókmókod és menj csináld meg azt az országot vagy fogd be pofád és ökölbe szorított kézzel bírd ki amikor valaki petőfi-bajszot rajzol magának és nevet rajta.

Pan Modry 2014.01.31. 11:54:05

Kossuth vesztett, a haboruja egyenlege vereseg, rengeteg magyar es szovetseges lemeszarlasa, utana totalis nyomor az orszagban, egy generacio nyomorban nott fel...

Nem egy olyan ember akire tulzottan buszkenek kene lenni.
Szechenyinek sokkal jobb elkepzelesei voltak.

dzsordzs. 2014.01.31. 11:59:07

Nem lehet, hogy nemzetgyalazas helyett inkább az volt a célja, hogy' trendive' tegye a Koronát vagy éppen Kossuthot? Én legalabbis semmilyen negatív üzenetet nem látok bele ebbe a pólóba.

BattleCry (törölt) 2014.01.31. 12:02:29

@avocado_: Még mindig nem érted miről beszélek.. :) Ha akarnád se tudnád, az a baj. Komolyan sajnállak a sötétséged miatt. :)

Na mind1, akkor vegyél magadnak egy Kossuthosszentkoronásmicisapkás pólót utána nézz bele a tükörbe és nevess, hogy milyen kurva jó poén és hogy te milyen modern, vicces fiú vagy :D

Szánalmas.. borzasztóan együttérzek a szüleiddel.

tobeor 2014.01.31. 12:03:14

@Lajosforras:
Jóember.

Ezt kérdeztem:
"Kérek idézz be csak egy olyat, ahol valaki valakit le fasiszta köcsögöznek azért, mert mert egy alkotás művészeti értékét megkérdőjelezte."

Ezek után előjössz azzal, hogy egyszer valaki neked beszólt egy kocsmában, még csak nem is "fasiszta köcsögözött" le, de eleve köze sem volt a szituációnak semmiféle alkotáshoz meg alkotás értékeléséhez.

Szerinted annak amit te válaszoltál mégis mi köze van ahhoz amit kérdeztem, és ahhoz a veretes világrekord baromsághoz a mi a posztban van?

mojoking77 2014.01.31. 12:07:49

@avocado_: "...és agyonvernek mindenkit aki nem tiszteli azokat szentként.."
Sajnos valoban vannak ilyenek, de kvazi konnyen ki lehet szurni oket, ez a kis senkihazi meg csak szeretne valaha egyszer egy olyan csapat tagja lenni.
Jobbara artalmatlan, az interneten sajat magat nepinemzeti megmondoembernek beallito pocs. A nagyja hala az egnek ilyen.
Nem kell veluk torodni. Azert vannak rendezvenyek, amik kozelebe nem feltetlenul elonyos a provokacio, de igazsag szerint, ha most ebben a postban nem fujtak volna igy fel, valoszinuleg senkinek fel nem tunne sehol, hogy ez mekkora "nemzetgyalazas"...

Tocvarek 2014.01.31. 12:10:40

@Silent Bob:
Szerintem kurvaszar a póló.
Sok. Kevesebb több lett volna.
Ennél már csak az gázabb amekkora rinya van miatta.

Lajosforras 2014.01.31. 12:10:49

@tobeor: Jóember. Alexfajta. Nem kell megcsökni a műalkotásnál. Az önmagát hipszterkén definiáló létforma felsőbbrendűségi tudata az, ami-legyen szó a művének lefikázására adott reakcióról, vagy akár a hozzá képest másként gondolkodásról-ellenszenvessé teszi.
Semmiben sem különbözik egy nácitól,csak a másik irányba hajtogatja a hülyeségeit.

avocado_ 2014.01.31. 12:10:58

@BattleCry: Nyugodtan sajnáld akit akarsz de igazából csak tereled a témát mint úgy mindig a hozzád hasonlók.Eddig még egyik kommentedben se válaszoltál arra miért ne lehetne a saját dolgainkkal viccelni. Tudom, persze azért nem tudsz mert van egy véleményed de igazából ez csak amolyan ösztönvélemény, nem tudod megérvelni. Szóval a sötétség benned van fiacskám.

politikailagnemkorrekt 2014.01.31. 12:17:43

@The_Goat: Csak az a kérdés, kis barátom, hogy akkor ugye olyan pólót is lehetne nyomtatni, ahol valaki épp beleseggel egy homokozóba? Csak mert az is hasonlóan jó vicc, ugye? Mert ha igen, akkor rendben van. Csak a kettős mércét felejtsétek már el. Csak azért, mert egyszerűen lejárt.

BattleCry (törölt) 2014.01.31. 12:18:50

@avocado_: Már megint.. :D

Szerintem elég egyértelműen leírtam az egyik hosszabb kommentedben, hogy miért nem humor tárgya az efféle dolgok.

Te ezt nem vetted észre.. és még mindig nem veszed észre.

Ez pedig azért lehetséges, mert nem érzed magadénak ezt a nemzetet és mert sötét vagy.

Ennél egyértelműbben nem tudom levezetni, érted most már? :)

Egyébként abban igazatok van, hogy felesleges ez a felhajtás. Tényleg nem ér ennyit ez a kis csöves gyerek meg ez az új "modern", "divatos" irány. :))

Ízléstelen, ócska, csak a nyomorékok vennének fel ilyen pólót, elég ránézni Bájalexre meg arra az ostoba fejére, ahogy a csicska sapka lenyomja a füleit.

Ennél a mondatnál nem is ér többet a póló..

avocado_ 2014.01.31. 12:24:51

@BattleCry: Látod ez a probléma veletek. Azt hiszed hogy amit mondtál vagy mondasz az érvelés. Pedig nem. Ha kitaníttattad volna magad akkor tudnád hogy nem az, de te maradtál inkább egy szegény segghülye. (Az emiatti frusztrációdból adódik egyébként az ellenérzésed mindenkivel szemben aki nem olyan mint te. )
Idézd be kérlek hogy melyik kommentedet gondolod érvelésnek és majd mi okosabbak elmondjuk hogy miért nem az. Vagy ne, és maradj buta. Nekem édesmindegy mert szerencsére belőled van kevesebb itthon az országban :)

tobeor 2014.01.31. 12:29:04

@Lajosforras:
Hát te idióta vagy. Sajnállak.

Dzsentrisvihák 2014.01.31. 12:32:37

@burakefendi:

Csak az ilyen provokációk pont azt célozzák, aki semlegesen viseltetik a különböző jelképek iránt, és szép lassan elültetik a kis agyukban, hogy azokat lehet, sőt kell is gúnyolni, nem jelentetnek semmi tiszteletre méltót, vagy becsülendőt. Közröhej tárgyává akarják tenni a legszentebb állami jelképeket, hogy ne is legyen a jövőben olyan, aki számára fontosak lennének. Ez azért minden, csak nem kívánatos szerintem...

Lajosforras 2014.01.31. 12:33:51

@tobeor: Hipszter teccik lenni...?

tobeor 2014.01.31. 12:36:38

@Lajosforras: Nem, azt se tudom mi az. Egyszerűen normális vagyok, aki egy magyarul feltett kérdésre nem fogad el válasznak veretes baromságokat meg félrebeszélést.

Lajosforras 2014.01.31. 12:53:07

@tobeor: Normális akkor lennél szerintem, legalább érintőlegesen belátnád, hogy a nevezettek között is vannak szép számmal kevéssé épelméjű egyedek.
De nem. Marad a dogma. Sok sikert.

tobeor 2014.01.31. 12:55:21

@Lajosforras: Szerintem amíg nem vagy képes egy kérdéshez még csak megközelítően kapcsolódó választ adni, addig inkább a saját portád előtt sepregess.

mojoking77 2014.01.31. 12:55:53

@politikailagnemkorrekt: @Dzsentrisvihák: @BattleCry: Es az osszes tobbi itt hoborgo nem igazan kifinomult humorezekkel rendelkezo megmondoember:

tomcatpolo.hu/user_categories.php?parent=16

Na most akkor ez mi is egesz pontosan? Kettos merce? Vagy csak az "az a jopofa amit en gondolkodok, es az osszes liberalis kocsogot meg gazkamraba" rem ertelmes hozzaallas?
Koszonom, es itt akar be is lehet fejezni. Ugye?

mojoking77 2014.01.31. 12:57:29

No.
A blogmotor, vagy a bloggazda nem szereti a kritikat?

mojoking77 2014.01.31. 13:02:16

Hala az egnek egyikkel sincs gond... :)

Lajosforras 2014.01.31. 13:08:02

@tobeor: Szerinem meg ha nem érted (vagy csak nem akarod érteni), hogy miről beszélek, csak hajtogatod a magadét,attól nem lesz a tiéd a végső igazság.
Hol söprögessek? Toleranszia, uram. Hadd csináljak én is, amit akarok.

Hohó60 2014.01.31. 13:10:20

Jobboldaliként nyilván nem értek egyet semmilyen nemzeti jelkép-gyalázással.
Ugyanakkor sosem árt, ha kétszer átgondoljuk, biztosan igazunk van -e.
Arra gondolok, hogy az ameriakai zászlóból készített fürdőgatyák, forrónadrágok, stb... miért nem borítják ki az amerikaiakat, nem reagáljuk -e mi túl a fentebb leírt jelenségeket.
Őket tehát nem izgatja ez a jelenség, miközben köztudott, hogy a világ legsovinisztább, szélsőségesen nacionalista népe éppen az amerikai. Tehát a nemzeti fő jelkép dehonesztálása nem csökkenti a hazaszeretet, ha egyébként van ilyen.
Szerintem ha pukkasztani akarnak bennünket, a legrosszabb amit tehetünk, ha pukkadunk.
Nem kell túlreagálni, ez a legokosabb, amit tehetünk.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 13:15:45

@ausländer Sipi: Ezt a baromságot honnan a faszodból veszed? Most darálom a Dadust, ott állandóan a zsidókon viccelődnek, mint ahogy pl. az Agymenőkben is rendszeresen.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.01.31. 13:17:19

Egy alaposabb elemzés nem ártott volna a posztba. Pontosan miben és mitől is valósul meg a korona és Kossuth gyalázás?

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.01.31. 13:18:29

KOSSUTH LAJOS AZTAT ÍRJA...

Kossuth Lajos aztat írja,
Elfogyott a faxpapírja,
Komputere viszont kímélt,
Arról küldözget majd emailt.

Árad a mail, gépem mail-tó,
Lajos bá’, nem vagyok méltó!
Annyit ír, mint három Gogol,
Ki ily aktív, mért nem blogol?!

Főoldal lőn Nemzeti Dal,
Ferenc Jóska földre hidal,
S magyar nemzet klikkel: „Tetszik”
Ja, és elég napi egy cikk!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2012/03/kossuth-lajos-aztat-irja.html

megzenésítve:
www.youtube.com/watch?v=YoHHkYXFXuM

politikailagnemkorrekt 2014.01.31. 13:21:24

@mojoking77:

1. Semmi közöm Tomcathez, és egy szóval nem mondtam, hogy vicces vagy vállalható a tevékenysége, beleértve az általa nyomtatott pólókat. Azaz, veled ellentétben, én ezt nem védem,
2. Nem válaszoltál a felvetésemre: tehát mindenből lehet viccet csinálni (és nem, nem Gyurcsányra/Orbánra értem, hanem sokkal érzékenyebb dolgokra, úm. Holokauszt, zsidóság, Szent Korona, kereszténység, bőrszín, szexuális orientáció, vagy pedig ezek közül lehet önkényesen válogatni, miből igen, miből nem)?? Na, látod erre nem válaszoltál. Persze az is válasz, ha nincs válasz.

031052 2014.01.31. 13:22:00

lyaly, Kossuthon hisztériázni, egy olyan emberen aki visszalökte az ország fejlődését 50 évvel?

tobeor 2014.01.31. 13:23:29

@Lajosforras: Kár a gőzért, ez volt a kérdés:

"Kérek idézz be csak egy olyat, ahol valaki valakit le fasiszta köcsögöznek azért, mert mert egy alkotás művészeti értékét megkérdőjelezte."

Erre értelmes válasz helyett csak hülyeségeket nyomsz ki magadból, és még fel is vagy háborodva. Talán inkább férfiasan be kéne ismerni, hogy erre nincs válaszod....

mojoking77 2014.01.31. 13:27:03

@politikailagnemkorrekt: Valaszolhatok, ha szeretned. Szerintem lehet. A gond inkabb az, hogy mi minosul viccnek ,es hol kezdodik a gyalazkodas. Ehez pedig erzelmi intelligencia szukseges, ami nagyon keves emberben van meg (konnyen lehet, hogy bennem sincs).
A holocaust eseteben szerinted pl hol van a hatar? Iszonyat mennyisegu viccet gyartottak rola a vilag minden pontjan, meg sem hiszem ,hogy barmelyik viccmagazin szerkesztot valaha is megbuntettek volna. Epp ugy mint a zsidokkal kapcslatban. Vagy az irekkel. A magyarokkal. Homoszexualisokkal.Barkivel.
Akkor visszakerdezek. Szerinte az elfogadhato volt, amikor felgyujtottak az arabok nagykovetsegeket, csak mert egy ujsag Allah nevet merte a szajar venni?

Szelid sunmalac 2014.01.31. 13:29:05

Most tenyleg nem ertem. Egy hulyegyerek felvett egy szar ruhat, amit mi nem vennenk fel. NA ES? Ebbol posztot?

mojoking77 2014.01.31. 13:30:15

@Szelid sunmalac: Varj. Neked itt a masik oldalt kellene kepviselni. A velemenyed itt liberalbolsevikjudealista metelynek minosul.. :)

Lajosforras 2014.01.31. 13:31:35

"Nem kell megcsökni a műalkotásnál. Az önmagát hipszterkén definiáló létforma felsőbbrendűségi tudata az, ami-legyen szó a művének lefikázására adott reakcióról, vagy akár a hozzá képest másként gondolkodásról-ellenszenvessé teszi."

Ha tényleg nem akarnád megérteni. Férfiasan.

politikailagnemkorrekt 2014.01.31. 13:33:06

@mojoking77: Nem elfogadható. Viszont pl. Zuschlag János politikai karrierje ott tört ketté, ahol a Holokauszt kapcsán eleresztett egy ízetlen poént. Szakály Sándornak pedig egy rossz megfogalmazás (nem, nem tagadta és nem is tagadja a Holokauszt megtörténtét) miatt kell valószínűleg távoznia a tudományos közéletből. Bizonyos mondatokat tehát ebben az országban nem (sem) lehet kimondani, mert ha fel nem is gyújtják a házad, de egzisztenciálisan el leszel lehetetlenítve. Akkor most ez hogy?

mojoking77 2014.01.31. 13:36:46

@politikailagnemkorrekt: De te epp ugyanugy erzed, hogy az, amit a baloldal nehany idiotaja tett/tesz, az nem elfogadhato. Akkor miert elfogadhato, ha a jobb oldal teszi ugyanezt?
Hogy fog valaha valmi is megvaltozni, ha mindenki cska azt kepes mondani, hogy bezzeg a masik csinalhatja a szemetet, akkor en miert nem?

Szelid sunmalac 2014.01.31. 13:39:51

@mojoking77: Szarok en ra, hogy ki minek minosit. Ruhellem az tarsolyos nagymagyarokat, a bekamenetes idiotakat, a mesterhazit tatott szajjal bamulo oregeket, a hippiket, a hipsztereket is. Ha valaki kreten, hat az. Partallastol fuggetlenul. Ez a gyerek egy kreten. Meg az is, akit erdekel, hogy ma epp milyen polo van rajta.

csi szi 2014.01.31. 13:45:31

@ausländer Sipi: Höhö, eléggé látszik a műveletlenséged, mert éppenséggel nacionalista volt, és persze liberális is.
Akkor ez a kettő rendszerint együtt járt, persze te ellentétpárként tudsz csak gondolni rájuk mert fogalmad sincs a történelemről, csak egy pár felszedett lózungot megakadt lemezként ismételgető, magát fórumtrollkodásban kiélő félművelt pöcs vagy :)

nemecsek ernő áruló 2014.01.31. 13:51:08

@ausländer Sipi: Az Széchenyi volt, akire te gondolsz. Kossuth ha ma élne, akkora jobbikos, vagy magyar hajnalos lenne, mint egy ház.

nemecsek ernő áruló 2014.01.31. 13:56:16

"kciói már rég nem felháborítóak. Egyszerűen rohadtul unalmasak."
:D :D :D
Meséld már nekem, hogy nem háborodtál fel, azért írtál egy ilyen háborgó posztot! :D :D :D

A moder művészet meg az, amit te is megtudnál csinálni, de mégsem csináltad. Legalábbis egyes interpretációkban.

Szerintem viszont attól, hogy nem értesz valamit, még nem lesz szar, és attól, hogy az ingerküszöbödet csak a kék alapon sárga karika típusú alkotások ütik meg, még nem ez a modern művészet.

Modern művészet a popzene is, mégsem tudna bármelyik húgyagyú egy _JÓ_ zenét összerakni percek alatt.

KovA 2014.01.31. 14:00:06

Hát ennél azért többet néztem volna ki a fickóból :-(
No nem az énekhangja miatt, hanem úgy agyilag.
A dal amit énekelt tetszett tőle is - szövege is dallama is bár úgy tudom nem ő szerezte. De az szép volt.
Hülyeség ilyen szimbólumoknak hirdetőoszlop lenni lehet bele lehet magyarázni bármit és az ellenkezőjét is - de ilyen dolgokban nem jó a kétértelműség.

Szelid sunmalac 2014.01.31. 14:05:25

@nemecsek ernő áruló: Azert a kortars muveszerol tudnank vitatkozni. Egy volt iskolatarsambol valami muvesz/kurator lett. Be van zarva valami szobaba es szexualis segedeszkozoket tartanak egy lampa ala, majd elmondjak hogyan mukodik. Neha meghivnak mas "muveszeket" es Beyonce klipekrol beszelgetnek valami irgalmatlan szar angolsaggal. Rohadtul semmitmondo es unalmas az egesz, nulla hozzaadott ertekkel, de ok muveszek. Vagy pl. a Pompidou kozpontban egy kurva nagy feher vaszon az egyik sarokban egy fekete pottyel. Esetleg (irdd es mondd) egy mosogep szoborkent kiallitva.
Aztan belemagyaraznak minden szart, aki meg nem erti, az a hulye. Ha ne adj Isten erdekelne a kortars muveszet: rrrtv.me/

nemecsek ernő áruló 2014.01.31. 14:08:43

@Szelid sunmalac: Ez nem A kortárs művészet, hanem a kortárs művészet egy alfaja, ami engem nem érdekel.

A zeneszerzés, photoshop, modellezés is művészet, illetve a film-készítése is. én inkább ezen kortárs művészeti alkotásokat szoktam értékelni. A sarokba rakott mosógépet, meg a kék alapon sárga karikát én sem értem. Viszont nem szólom le, mert lehet, hogy valakinek értéket képvisel. Az ignore a megfelelő viselkedés erre.

BattleCry (törölt) 2014.01.31. 14:11:37

@avocado_: Hagyjuk inkább szerintem... reménytelen butus vagy.

Na, rendeltél már a pólóból? :)

Szelid sunmalac 2014.01.31. 14:13:11

@nemecsek ernő áruló: Oke. Jonak mondod. Ket hangszeren is zenelek, elvileg en is kortars muvesz vagyok. Csakhogy aki eleve igy hivja magat, attol mar tartozkodom. Van par ilyen ismerosom. Az egyik peldaul vett valami szobrot, aztan honapokig rakosgatta a lakasban, meg beszelt hozza, hogy megtudja tole melyik helyen erzi magat a legjobban. Na az ilyenek hivjak magukat muvesznek. Aki meg siman filmet keszit, zenel, vagy amiket te irtal, az egyszeruen zenesz, rendezo, iro. De pl. muveszet a plasztikai sebeszet is, megis sebeszek ok is, nem "kortars muveszek"

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 14:17:01

@csi szi: ahhoz kepest elegge kozmopolita volt a szabadsagharcos sereg..:-)

lasd a 13 aradi vertanu fele sem volt magyar, vagy ott van rogton bem jozsef aki lengyel volt, kossuth es petofi szlovakok:-)

szvsz 2014.01.31. 14:20:17

@_most_: "jobb ha megszokjátok, hogy soha többé nem élhetitek ki náci hajlamaitokat."
Má' nem a fenét, épp azt teszem.
Ellenben a náci ájvékolás fele annyira sem unalmas mint a zsidó ájvékolás egyfolytában a hollókószttal meg az érzékenységgel meg a nemfeledéssel. De most tényleg, ki nem ibrikálja telibe ezeket a csipp-csupp dolgokat, nem? Ja persze, aki kurvasok pénzt csinál belőle illetve aki a gaztetteit, háborús bűneit próbálja ezekkel legitimizálni.
A magam részéről épp menóra formáju sörcsapot készítek, de leadtam már a rendelést kétsávos-dávidcsillagos WC papírra is. Lesz majd szobor is Mózesről, mint hajléktalan vagy mint vizihulla. Irónikus, nem? Szerintem állati vicces.
Ha bejön, akkor jöhetnek a hollókósztot dicsőítő cuccok is, elvégre csak tagadni bűn, nem? Hitleres póló 'sose végezz félmunkát' felirattal? Zsíííír.

Judenrein 2014.01.31. 14:24:16

Amíg a parazita zsidó férgek megszállás alatt tartják a magyar média, sajtó és a gazdaság főbb pozícióit, addig teljesen reménytelen a helyzet.

Fel kéne már ébredni az embereknek, és rájönni, hogy a magarságot ért szenvedés mögött 90%-ban a galíciai jöttmentek állnak. Egy majdani nemzeti kormány legelső feladata kell legyen, hogy a zsidó mocskot kisöpörje az országból.

@preem palver: "Jó magyarként miért váratsz egy másik jó magyar embert?"

Nohát! Egy zsidóféteg aki magyarnak hauzudja magát! Azt hiszed bármit is fogsz kapni tőlem te szemét zsidó?

@egyinges: Jellemző a beteg zsidóra, hogy önmagából indul ki.

szvsz 2014.01.31. 14:24:26

@tobeor: ""Kérek idézz be csak egy olyat, ahol valaki valakit le fasiszta köcsögöznek azért, mert mert egy alkotás művészeti értékét megkérdőjelezte."
Vegyük sorra a hollókószt emlékművek művészi értékét (mondjuk, ami nincs, azt nem lehet, de szerintem külön blogot érdemelne, ha mér úgyis a trianon-emlékműveket pocskondiázta nem is olyan rég a zsindex...)? Nézzük meg, hogy hány másadpercen belül hördül fel az életmenetelő csürhe?

mojoking77 2014.01.31. 14:25:22

@szvsz: Joo. Csinald. Ne legyel papirkutya, lassuk tenyleg nem csak a szad jar.
Ki tudja, ha jol sikerul, esetleg meg veszek is valamit toled...

tobeor 2014.01.31. 14:32:12

@szvsz: lol, ott talán a tartalom miatt mondják nem? van még húszmillió nem holokausztos alkotás, azok kapcsán légy oly jó és idézz be hasonlót.

Judenrein 2014.01.31. 14:32:30

Altábornagy vacsorája

Tegnap este a Szent István büfének nevezett budai vendéglőben vacsoráztam, amely szemben van a Philadelphia kávéházzal, a Pauler utca és az alagút utca sarkán. Szeretek ide járni, egyéb okokon kívül azért is, mert a vendéglő egyik tulajdonosa tanár, aki példaadó merészséggel mert egy gazdasági újjászületéssel vendéglőssé lenni, a másik tulajdonos pedig Rezső, a Philadelphia volt főpincére, aki az idegen terror idején a szemem előtt öklözött le egy szíriai gazembert, aki bele mert piszkolni a magyar psziché szentségeibe. Tegnap hat után mentem oda vacsorálni ilyen jókor, mert fél kilenckor-kilenckor már rendesen ágyban vagyok. Utálom az éjjelezést, utálom a lumpolás minden formáját, s az a véleményem, hogy kártyás vagy lump magyar ember csak kötnivaló gazember lehet. Én magam életemben soha nem voltam orfeumban, a kuplét az emberi ürülék legundorítóbb fajtájának tartom, s fájdalom, a pesti színházak is olyanok, hogy már évek óta nem kísértenek.

Amikor leültem asztalomhoz, velem szemben már teljes svunggal kosztolt egy szíriai társaság. Négyen voltak, három férfi és egy nő. Az arcukon látszott, hogy az új milliomosok legalacsonyabb, legműveletlenebb fajtájából valók. A három férfi a legirtózatosabb tigris majomarcú karikatúrája volt a kielégíthetetlen éhségű fajnak. Látszott, hogy az egész világ elsüllyedt számukra, hogy nem látnak, nem hallanak, még szavakat is alig ejtettek a falatok közül, csak ettek, csak gyomroztak, csak bendőztek, csak zabáltak olyan zabálással, amilyent csak Kelet-Ázsia örökölt éhségű sakáljai tudnak produkálni. A dús előételek után jött a háromféle sült: filet, ramsteak és gyenge rántott bárány, utána tészta, torták, sajtok, mindez megöntözve tokaji és drága, váci püspökségi borokkal. És mind mohóbban ettek, mind jobban csemcsegtek, az orruk belógott a zsíros falatok közé, Isten csodája volt, hogy minden percben be nem harapták. Az állati zabálásnak, az érelmeszesítésnek oly féktelen nekiiramodása volt ez a csemcsegő szíriai társaság, hogy egy akaratlan vízióban láttam, hogy kerül a filet, a ramsteak, a bárány, a tokaji sodrában hegyes fogaik közé a magyar középosztály, a magyar föld, az egész Magyarország. S ők csak nyeltek, szuszogva, lihegve, s néha dülledt szemük rettenetesen összemosolygott, mint hulla felett torkoskodó farkasoké.

A vendéglő lassan megtelt a rendes vendégekkel, tisztviselőkkel, egyetemi diákokkal, akik eltikkadva nézték az anyag áthasonításnak ezt a vad rohamát. Egyszerre vörös bélésű köpenyében, felfogva kardját, hogy ne csináljon zajt a padlón, egy magyar altábornagy lépett be. Pompás magyar fej, élénk horizontot beölelő szemekkel, szép, férfias ajakkal, amelyen még most is ott dermedne az "előre". Ez az altábornagy nagyszerűen teljesítette kötelességét a háborúban, s egyike azoknak, akiknek a szemben levő dús zabálású szíriai társaság étvágya kielégíthetését köszönheti, mert ezek a hősök védték az ő harácsolásukat.
Az altábornagy a mellettem levő egyetlen üres asztalhoz ült, s szerényen várta a pincért. A pincér odament, s mint aki már jól ismeri a vendég igényeit, halkan súgta oda:
Egy pár virsli vagy egy kis pörkölt vagy jó házi disznósajt?
Az altábornagy szintén igen halkan súgta vissza:
Egy kis pörköltet és egy pohár sört kérek. Mikor felszolgáltak neki, két zsömlét vett a pörkölt mellé, és evett azzal a fájdalmasan úri önuralommal, ahogy a magyar intelligencia emberei esznek, akik sohasem elégíthetik ki egészen étvágyukat. Mikor az altábornagy elment, a pincér hozzám jött, figyelmeztetett a jelenetre, amit én úgyis megfigyeltem, és mondta:
- Hány olyan főtiszt vendégünk van, aki délelőtt tizenegy órakor jön ebédelni, mert akkor feltűnés nélkül ehet egy pár virslit.

És akkor bennem egy határtalan düh támadt, és szerettem volna egy nagyot kiáltani, hogy minden munkás ember, s az igazság minden rajongója hallhassa.

Ó, Giesswein Dezső! Balthazár Sándor! Ó, liberális blokk! Gyertek és járjátok el itt a liberalizmus vad macsicsáját! Ez a ti liberalizmustok igazsága: a gazok, a rablók, Kelet-Ázsia félbarbár, aljas söpredéke torkig zabál és zabálhatna minden szájával, ha talán ülőkéjén, talpán és tenyerein ezer száj volna, és a magyar intelligencia feddhetetlen katonái, a magyar szellem tragikus munkásai, és azok, akik öt éven át egy még soha el sem képzelt eposzban védték az itthoniak nyugalmát, üzletét és étvágyát, szégyenkezve, s egy állandó éhségtől reszketve, boldogok, hogyha végtelen nyomorúságukat úri nyugalommal elleplezik a közönség előtt. Hát ez az igazság? Ez a szeretet? Ez a kereszténység? Nem egy irtózatos terror alatt nyögünk? Nem mi vagyunk a megraboltak, a kizsákmányoltak? Nem nekünk van-e szükségünk egy felszabadító, kenyéradó liberalizmusra? Nem nekünk kell-e egyenlőségért jajgatni a az életjavainak elosztóinál?
(folyt)

Jaffar 2014.01.31. 14:32:51

@Judenrein:

:)

Amíg a parazita jobbos férgek megszállás alatt tartják a magyar média, sajtó és a gazdaság főbb pozícióit, addig teljesen reménytelen a helyzet.

Fel kéne már ébredni az embereknek, és rájönni, hogy a magarságot ért szenvedés mögött 90%-ban a galíciai jöttmentek állnak. Egy majdani nemzeti kormány legelső feladata kell legyen, hogy a jobbos mocskot kisöpörje az országból.

@preem palver: "Jó magyarként miért váratsz egy másik jó magyar embert?"

Nohát! Egy jobbosféteg aki magyarnak hauzudja magát! Azt hiszed bármit is fogsz kapni tőlem te szemét jobbos?

@egyinges: Jellemző a beteg jobbosra, hogy önmagából indul ki.

Judenrein 2014.01.31. 14:33:08

A barbár Talmud kannibál álkapcsai közt ropogtatja a magyarság véres csontjait, s Krisztus kanonokja, Giesswein Dezső és Krisztus püspöke, Balthazár Sándor Hencidától Boncidáig liberális azokkal szemben, akik rabolnak, akik felzabálják a másét, akik elnyomnak, akik megcsúfolják a krisztusi szeretet minden törvényét!!!

Virradat, 1921. II. 26.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.01.31. 14:33:46

Kossuth Lajos azt üzente,
Tenkest játssza el a Zenthe.
*
Végül Orbán, vagy a Vona
Fején lesz majd szentkorona?
*
Aki itten nemzetgyaláz,
Rázza széjjel a sárgaláz!
:)

Judenrein 2014.01.31. 14:36:23

@Jaffar: Hát egy beteg zsidó csak ere képes.

Majd az emberek eldöntik melyikünknek van igaza. Áprilisban is lesz egy ilyen döntés, amikor a balliberális blokk mszp-dk-epm része végleg megsemmisül.

Rohadjatok békében.

The_Goat 2014.01.31. 14:38:27

@politikailagnemkorrekt: nem igazán világos mire gondolsz, de miért ne?

a kettős mércét pont a vallásosok gyakorolják akik szerint minden eszme, idea, világnézet kritizálható kivéve a vallást. miért is?

mojoking77 2014.01.31. 14:39:00

@Judenrein: OK. Es?
Mutass mar nekem a vilagon egy gazdag katonat legyszives. Marmint olyat, aki nem harcsolta szet magat, nem milliomos csaladba szuletett, es gazdag. Barmikor, az europai tortenelem soran...

Szúnyog 2014.01.31. 14:39:14

Amikor a KISZ-zsidó "Lali király", azaz Boros Lajos a Szent Korona másával a fején bohóckodott a Szigeten, akkor kellett volna pofán vágni a mocskot.
Persze a komment-bibsik, komment-komcsiknál ez mind belefér.

Judenrein 2014.01.31. 14:46:02

@mojoking77: Remélem őszintén kérdezed és nem csak a hülyét játszod.

Amíg a magyar nemzetért tevékenyen munkálkodók éheznek, közben a megnőtt éhű bitangok a maguk jelelgzetes szíriai undorító falánkságával mindent fölzabálnak.

A zsidó egyébként is kibaszott undorító faj. Beszél veled, közben elkezd krákogni, köpködni, orrát fújni, majd visszafordul és beszél tovább mintha mi sem történt volna. Büdösek egyébként is, mint egy szarhalom.

Halott az az ország, melyben a nemzet védőit éhkoppra juttatják, az újgazdag zsidó privatizátor, telekspekuláns, behajtó meg dagadtra zabálja magát a magyarok vérén.

Judenrein 2014.01.31. 14:51:35

@Szúnyog: Ez a boross nevű szarzsidó példa arra mi működik rossul Magyarországon. Egy humortalan büdös tahó féreg, aki csak azért lehetett ott ahol, mert zsidó.

A zsidó féregnél nem számít hogy tehetségtelen vagy, kilóg a nyál a szádból, lényeg hogy tagja vagy a fajnak.

Ez a mocskos rohadt zsidó hullaféreg-halmaz rág már rajtunk több mint száz éve. Szabó Dezső szavai aktuálisabbak mint valaha.

Szelid sunmalac 2014.01.31. 14:51:46

@mojoking77: Pl a mostani magyar katonak. Sok-sok milliot markolnak fel kozpenzbol, hogy aztan 35 evesen tobbszazezres nyugdijat kapjanak eletuk vegeig, mikozben feketen meloznak valahol. Egy sima egyszeru sofor a katonasagnal majdnem annyit keres, mint en. Tudom, egyik sporttarsam az. Nem sajnalom tole, de katonanak lenni baromi nagy biznisz.

Szelid sunmalac 2014.01.31. 14:53:10

@Judenrein: Fejezd mar be bazmeg! Te kurvara beteg vagy es rettentesen unalmas es idegesito, amit csinalsz! Ha nem kedvelsz valakit, ha ne tedd, de ez a szenny, amit okadsz magadbol ez mar sok. Meg a neten is!

Judenrein 2014.01.31. 14:57:20

@Szelid sunmalac: Ezek a mostani "magyar" katonák lennének az elsők akik egy invázió esetén megszaladnak.

Régebben még más volt helyzet. És az Isonzónál, vagy Przemyslmél harcoltak éheztek, miközben a milliárdos zsidó hadiszállítók, akik papírtalpú bakancsot adtak a bakáknak és egyéb spekulátorok, vígan dőzsöltek.

mojoking77 2014.01.31. 14:58:41

@Judenrein: Nem igazan valaszoltal a kerdesemre. A katonak az esetek elenyeszo reszetol eltekintve nem a nmezetert, hanem a hatalmon levok erdekeiert munkalkodnak.
Gondolom ertenem kellene a szir asszociaciot, de sajnos nem vagyok eleg muvelt e teren, szamomra a szirek a sziriaban lakokat jelentik. A vilag legtisztabb veru arabjait, akik soha nem keverednenek akar csak az alacsonyabb rendu arabokkal sem, nem hogy az europaiakkal.
Es sajnos/szerencsere kicsivel tobb szemelyes tapasztalatom van izraelita szemelyekkel valo talakozas tekinteteben, ez egesz biztos. Azert egy jo berohadt Martensnel keves budosebb arabot/indiait tudsz mutatni, az is biztos.
A legszornyubb, hogy vannak emberek magyarorszagon (a kiskapuk orszagaban, ahol szuleinket meg ugy neveltek, hogy a lopas nem igazan bun, aztan otthon a szerencsesebbeket megtanitottak, ket pofon kisereteben a valosagra, a kevesbe szerencsesek leszarmazottjai meg itt, es minden egyeb forumon nyivakolnak, hogy mi az ami nekuk ugye jar) mindezen bunoket a zsidosag nyakaba akarja varrni. Nem baratom, egy zsido soha nem tudja olyan szepen fapofaval ellopni elcsalni elsikkasztani a vagyont, mint egy szuletett kereszteny/ateista magyar...
Szomoru, hogy nekem kell minderrol felvilagositani teged

Judenrein 2014.01.31. 14:59:20

@Szelid sunmalac: Kiakadtál? :)

Nyugodj meg: fogsz még olvasni ennél cifrábbat is.

mojoking77 2014.01.31. 15:01:18

@Szelid sunmalac: Azok a kulfoldi szolgalatot teljesitok, nem?
Ott meg a napidij miatt keresnek szepen, kombinalva mindezt azzal, hogy nincs igazan mire kolteniuk.

Judenrein 2014.01.31. 15:03:32

@mojoking77: Hadd kérdezzem meg, melyik országból írsz? Mert stílusod és ékezeteid hiány láttán egyre gyanúsabb hogy nem Magyarországról.

A másik gyanúm is kezd igaznak bizonyulni, hogy az előbb csak hülyét játszottad.

Jaffar 2014.01.31. 15:04:37

@Judenrein:
az erre szót két r-rel írjuk homikám :)

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 15:07:31

@Szúnyog: bizony..
ugyanis ez kulonbozteti meg a kulturembert az alavalo allattol:-)

Judenrein 2014.01.31. 15:08:19

@Jaffar: Azt hogy "Húzz a halál faszára!", hogyan írjuk? :)

mojoking77 2014.01.31. 15:14:32

@Judenrein: Megzavarna a gondolataidban, ha kiderulne, hogy Bernbol irok?
Vagy szimplan felhuznal ram egy kliset, hogy mi a faszt tudok en az otthoniak szenvedeserol?
Csak mert most epp nem tudom nezni a Valo vilagot, meg a Celpontbant a TV-ben?
Rem egyszeru, es buta megoldas lenne...

Mária 2014.01.31. 15:15:41

Csalódtam ebebn a blogban, de komolyan.

Miért kell egy ilyen irritáló hülyegyerekről írni? Hogy +1 helyről legyen neki reklám?

Judenrein 2014.01.31. 15:33:23

@mojoking77: Jó, akkor mardjunk annyiban hogy ne egy idegen országból mondjad meg hogy Magyarországon nekünk, magyaroknak mit kéne csinálni.

Ne árts magad a magyarok dolgába. Úgyis csak szopsz a végén, mint a torkosborz.

a zsindex összes zsidaja itt van egyébként? Szemlátomást igen. Ez végül is jó, szeretem az érző közönséget. :)

nu pagagyí 2014.01.31. 15:47:24

@Judenrein: "Haza csak ott van, ahol jog is van" - mondta Petőfi és nagyon igaza volt. Olyan katonák, akik a civil életben jogfosztottak, nem fogják megvédeni a hazájukat, mert sajnos nekik mindegy ki rabolja ki őket. Kényszerkatonaként csak arra fognak törekedni, hogy túléljék valahogy a dolgot. Isonzónál és a Don-kanyarnál sem vitézkedtek, csak a szokásos állami hazudozás fényesítette a múltat. A valóság az, hogy az olaszokat sem győztük le és az oroszokat sem. És nem is a hazát védték, az is csak egy hazugság volt. Isonzónál a Habsburg érdekekért pusztultak el, a Don-kanyarnál meg egy rablóháború fogyóeszközei voltak.

Hiryu 2,0 · http://theidf.blog.hu/ 2014.01.31. 15:48:28

Ez a póló fáj a nagymagyar léleknek?

nagyobb gondod soha ne legyen...

nu pagagyí 2014.01.31. 15:54:38

@Mária: Igazad van! Nem is értem miért nem a Vidnyánszky szinház legújabb darabjáról értekeznek, estleg Fekete György belsőépítész nemzetközi sikereiről is olvashatnánk pár méltatást. Mindig csak ezek a negatív dolgok, amikor annyi csoda történik ebben a kies országban.

Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.31. 15:54:43

@Tocvarek: teljesen igazad van. Sújtalan ügy. Arra azért kíváncsi vagyok, mit érez az akit ez a semmi sért?

Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől 2014.01.31. 15:58:00

Azt azért foglaljuk bele az alaptörvénybe is, hogy: MINDENRŐL MÁSOK TEHETNEK...A MÁSOK.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 16:03:07

@Egy polgár aki kővé dermed a hülyeségtől: a poloval kapcsolatban?

nagyjabol semmit. azert nem sert.

millio es egy fontosabb es suLYosabb dolog is van azon, minthogy valaki egy ilyen poloban flangal.

Veridicus76 2014.01.31. 16:04:17

Mi a tököm az, hogy hipszter?

Szúnyog 2014.01.31. 16:04:51

@nu pagagyí: ölég nagy darab szar vagy te is, nu pagagyi.

átlátó 2014.01.31. 16:12:53

Én a faszomat szoktam lóbálni közterületen és rögtön fölfigyelnek rám. Mert a belső értékek mellett a méret is fontos.

mojoking77 2014.01.31. 16:32:25

@Judenrein: Direkt nem irtam reszletesebben, kivancsi voltam elohozod e az igazi ostoba neonaci frazist. Szoval. En magyar vagyok. Ott elnek szuleim, csaladom, oda fizetek adot (tobbet egy ev alatt, mint amennyit te egesz eletedben fogsz), egy ottani ceg alkalmazasaban allok. Furcsa mi, baszom?
Legalabb ketszer annyira magyar vagyok mint te, meg a magad fajta sopredek, ugyanis nekem kell ,tobbiekkel egyutt, megvedeni a vilag szemeben az orszagot, bizonyitani, hogy Magyarorszag egy ertekes hely, elmagyarazni azt a mocskot, amit te, meg a magad fajta 2-3000 undormany muvel. Ugyhogy takarodj vissza a sajat kis vilagodba, mig bele nem szaladsz egyszer egy akkora veresbe, amitol aztan eleted vegeig nyomorek mardsz, te budos korcs. A magadfajtak az igazi alsobbrendu lenyek. Se nem magyarok, se nem igazan emberek. Taho.

mojoking77 2014.01.31. 16:35:36

@ausländer Sipi: Ideiglenes. Mint a masik 50 az elmult 8 evben. De egyenlore megteszi. Neked hogy jott be?

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.01.31. 16:43:07

@mojoking77: nagyon szeretek itt lenni.

az emberek normalisak, becsuletesek, az ugyintezes szenzacios, az orszag szep es nagyon tiszta es nem utolsosorban a fizetes mindenre eleg.

lehetnek almaid. es meg tudod valositani.

mojoking77 2014.01.31. 16:48:29

@ausländer Sipi: Orulok, hogy tetszik.
Nekem sincs egy szavam sem ellene, neha gondolkodok is a veglegesitesen. Egy dolog szol mellette, ennyit, a jo eletben nem fogok mashol keresni, az is biztos. De szerintem megyek Szeptembertol megint tovabb..
Hogy hova? Passz. Majd kiderul.
Del Amerika jo lenne, talan meg lehetoseg is lenne ra.. :)

nemecsek ernő áruló 2014.01.31. 17:35:09

@Szelid sunmalac: Művészet az, amely esztétikai értékénél fogva az emberek legalább egy részhalmazának kielégülést nyújt. Akikről te beszélsz, az egy szubkultúra, amit lehet művészetnek nevezni nyilván, csak ettől mind te, mind én vadliberális távol állunk, mint Makó Jeruzsálemtől, ahogy szokták mondani.

De ha már itt tartunk, az is művészet bizonyos szemszögből nézve, hogy egy csaj a szüzességét nyilvánosan kívánta elveszíteni, befestékezte magát, meg a partnerét, és aztán a szexuális kizsákmányolás ábrázolására kiállította egy galériában az aktus folyamán összefestékezett lepedőt. Ha csak azt neveznénk művészetnek, ami minden embert maradéktalanul kielégít, akkor a Mona Lisa sem lenne művészi alkotás.

A művészet, mint olyan az önkifejezés módja. Ez van. El kell fogadni, hogy vannak ilyen emberek, akik így fejezik ki a bennük tomboló, másként, szavakkal ki nem fejezhető gondolatokat. Én meg alkalmasint megmosolygom, de többnyire tudomást sem veszek róla. Az én értékrendem más. De ettől nem tekintem kevésbé értékesnek a másik embert.

Judenrein 2014.01.31. 18:37:56

@mojoking77: ("tobbet egy ev alatt, mint amennyit te egesz eletedben fogsz), egy ottani ceg alkalmazasaban allok. Furcsa mi, baszom?"

Hogy egy hazátlan szarszemét hulladék vagy? Szerintem teljesen normális. Hiába vered rá a faszod mennyi adót fizetsz Svájcnak, attól még egy hatalmas szarzsák maradsz, egy hazátlan senki, aki ezzel még kérkedik is.

"Legalabb ketszer annyira magyar vagyok mint te"

Bernben élsz te meg a családod, onnan ugatsz hogy itt hogyan menjenek a dolgok, és még egy ékezetes billenytűzetre sem futja, és te vagy "magyar"? Sőt, "kétszer annyira"? HAHahahhaha ez jó volt.

Örülök hogy már nem idehaza rontod a levegőt, remélem az összes liberális rokonod, családtagod és ismerősöd is veszi a sátofát.

Egyre jobban érzem magam, hogy a magadfajta parazita férgek már csak kívülről tudnak ugatni. Az külön örömteli, hogy a svájciakat ismerve még az unokádat sem fogják emberszámba venni. Nem baj, legalább a svájciak felmosorongyának jók vagytok.

A hazátlan szar mindenhol hazátlan szar marad. Te is azért nyavajogsz itt, mert ott kint nincs kivel beszélned, te szerencsétlen nyomorék.Ide bűzlik a fájdalmad, azt hiszed nem látom?

Judenrein 2014.01.31. 18:39:25

@Jaffar: tetszik az önjellemzésed. Igen az vagy, te mocskos buzi.

mojoking77 2014.01.31. 18:45:09

@Judenrein: E a baj veletek mocskokkal, hogy meg olvasni sem vagytok kepesek, nem hogy felfogni azt amit olvasnak.
Magyarorszagra fizetek adot, ott el a csaladom, es ott dolgozok. Gondolom volt gond magyar nyelvbol a gimnaziumban, mig ki nem basztak onnan mocsok.Azert rugtak ki, mert tobbszor is evet kellet tismetelned, vagy magadtol mentle el inkabb a dolgozok gimijebe?
Mint irtam regebben is, budos vagy baratom, egyike azoknak a buzolgo szarkupacoknak, akiket az emberek inkabb kikerulnek, mert csak a cipojuket mocskolnak be veluk.

dr Smittpálelnökúr 2014.01.31. 20:39:55

No már! A nácik szeretik Kossuthot?
A mocskos liberálist? Mióta?

Nagyon lemaradtam valamiről.

Vagy az lehet inkább, hogy tanulatlan, tudatlan bunkók akiknek az a lényeg, hogy meg tudjanak sértődni, és mocskolódhassanak. Így néha becsúszik egy-egy gikszer es olyan mellett állnak ki, akit amúgy gyűlölnek

Judenrein 2014.01.31. 21:05:33

@mojoking77: ugyan már, rég kiderült hogy egy büdös zsidó vagy, hiába kapsz itt agyvézést, komolytalan vagy.

Menj azt pusztulj meg Bernben vagy ahol akarsz, te hazátlan senki. Le se szarlak.

@dr Smittpálelnökúr: az nem tűnt fel hogy a Szent Korona is ott van? Ezzel montázzsal azt is bemocskolták. Egy nyomtató ökörnek nálad több esze van.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.02.01. 00:09:04

Megsúgom: akkor, amikor mi végre nem ugrunk rá. "

hát akkor jól példát mutattál
alkalmazzuk ezt az analógiát a bűnözésre is, mikor unják meg a bűnözést? amikor mi már nem ugrunk rájuk rendőrök, nyomozók képében
gyermeteg érvelés tehát

ez a bay alex egy nyomorult senkiházi.

Dzsentrisvihák 2014.02.01. 00:15:53

@mojoking77:

Egyrészt, nem emlékszem, hogy hőbörögtem volna. Másrészt, nem Tomcat mellett emeltem szót, hanem a nemzeti jelképeink gyalázása ellen. Ha nem vagy teljesen funkcionális analfabéta, magadtól is rá fogsz jönni a különbségre, anélkül, hogy ennél jobban szájba kéne rágnom...

Nemtartozik Rád 2014.02.01. 10:52:58

Liberóéknál a művészi szabadságba bőven bele fér mások (nemzeti, vallási) jelképeinek gyalázása. Tolerálni kell a szabad véleménynyilvánítást a művészi szabadságot! Kapjuk a választ. Csak azt nem értem, hogy ha ez a művészi szabadság kifejezése, akkor mért működik ez kizárólag keresztény és magyar-nemzeti jelképekkel? Még nem láttam egyetlen esetben sem, hogy ezek a nagy művészi szabadsággal megáldott libuskák, mondjuk a MEMÓRÁBÓL vagy a DÁVIDCSILLAGBÓL űznének gúnyt...nem láttam még a TÓRATEKERCSET pl. klotyópapírnak ábrázolva! (Csak felhúztam a baseballsapka-Magyar Szent Korona analógiára)Vagy csak magyar érzelműek jelképeire van meggyalázási engedélye ezeknek az úgynevezett "művészeknek"? Nézd végig az ARC (fujj)plakátpályázat termékeit...na hát ott sem "toleránsék" jelképei vannak meggyalázva...

mojoking77 2014.02.01. 12:01:10

@Judenrein: Azert az szep, hogy latatlanban le tudtam irni az eletedet, es kb 100%-ban igaz is volt. Menj, eld a szemet kis eletedet, es nyomorogj eygutt a tobbi hasonszoru, magat felsobbrendunek tarto, az eletben semmit el nem ero helotaval egyutt. Ratok kellene felvarratni a sarga horogkeresztet, es gettoba zarni a fajtatokat, nehogy erintkezhessen a magyarral.

calabria007 (törölt) 2014.02.01. 12:34:08

@mojoking77:

minek vitatkozol ezzel a __kisebbségivel__? :)

Judenrein 2014.02.01. 15:43:59

@mojoking77: Hát, őszintén kívánom hogy úgy sikerüljön minden, ahogy "le tudtad írni 100%-ban az életemet"...LOL

A 100% jó egyébként, ha az egyest lehagyod az elejéről... marad egy dupla nulla százalék :-)

Szenvedj csak te hazátlan söpredék a svájciak felmosóronygaként, meg is érdemled.

mojoking77 2014.02.01. 19:56:44

@calabria007: Elsore azt hittem a majomrol, hogy komolyan gondolja amit leirt, kivancsi voltam, a valosagban mitol aljasodhat le valaki annyira, hogy ujaci legyen, de kozben kiderult, hogy ez is csak egy darab szar, akinek a hetvegi szorakozast jelenti az, hogy mindenhonnan osszeollozott idezetekbol felepit egy virtualis szemelyiseget maganak. A tipikus otthon ulo szerencsetlen loser, akinek eselye sincs, hogy baratnoje legyen, vagy, hogy az eletben barki is komolyan vegye, akar csak egyszer is. Valoszinuleg valami borzalamasan fos munkat vegez fillerekert, es ezert, illetve a tokeletes sikertelensegert az egesz vilagot hibaztatja. Kicsit szanalmas, hogy 2014-ben meg vannak, akik jo poennak tartjak az agy nelkuli trollkodast. Mindegy, legalabb csinal valamit, addig se azon topreng, hogy mennyire szanalmas az elete, es eszre venne e valaki a vilagon, ha ongyilkos lenne...

Judenrein 2014.02.01. 21:24:02

@mojoking77:
Már megint jósolgatsz, te szerencsétlen beteg fasz? Ennyire fontos a buzi fejednek, ki lehetek? :D Ismét csak azt tudom kívánni, minden vaktában lövöldözésd ennyire legyen sikeres, mint ez: semennyire. Ennél lejjebb már csak úgy süllyedhetnél, ha szemüvegességgel vagy fogszabályzóval (LOL) vádolnál. Beteg egy állat vagy, svájci felmosórongy.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.02.03. 09:43:45

@dr Smittpálelnökúr: kinek mi tunik fel...
habar tenyleg Kossuth elegge libsi volt, ha jol tudom o volt az aki a zsidokat is emberszamba kezdte venni :)
vagy tevednek?
süti beállítások módosítása