labda.jpgBár még messze a nyár, nem árt bespájzolni az akciós termékekből, ebben segít nekünk a logós ajándéktárgyakban új dimenziókat nyitó Terror Háza múzeum!

Ha promócióról van szó, a Schmidt Mária vezette intézmény a jelek szerint nem ismer alkut a jó ízlés terén: a képeslapok és hűtőmágnesek mellett ott sorakoznak a strandoláshoz nélkülözhetetlen nyakba akasztós szütyők és gumilabdák. Utóbbiból egyébként a honlap szerint jelenleg 1117 darab van raktáron, szóval azért annyira nem kell sietni. (610 forintért a hülyének is megéri, főleg annak a vállalkozónak, aki legyártott ebből 1100+ darabot.)

Aki persze régóta vágyott arra, hogy ötágú csillagos labdával csajozzon a Balaton-parton, esetleg nyilaskeresztes labdával kedveskedjen hungarista szellemben nevelt gyermekeinek, az most találva érezheti magát, ennél szűkebb piaci résen még Kertész Imre méltatásának selyempapírra nyomtatott változata sem férne át.

És akkor még a gyerekméretű széldzsekiről és a Rákosi fejű gyertyáról nem is beszéltünk!

Hogy a formabontó ajándéktárgyak kinek a fejéből pattantak ki, és miért nem volt a környéken egyetlen ép elméjű ember sem, aki ellenvéleményének adhatott volna hangot – nos, erre nehéz választ találni. Egy logikus magyarázat van csak: Schmidt Mária (akinek mostanában amúgy is nehéz napjai lehetnek) úgy döntött, megcsinálja a Pápanyalóka c. keresztény giccsoldal totalitárius változatát.

Reméljük, hamarosan előkerül a fiókból Biszku Béla arcképes mobil tokja és a Szálasi-fejes fülbevaló is!

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr787146361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jorgos Vadefakisz 2015.02.06. 22:05:31

És narancs színű! Még ilyet?!

Veridicus76 2015.02.07. 00:07:25

Szovjet útlevél 3900-ért, beszarás!

Veridicus76 2015.02.07. 00:08:13

Donbasszban nagy bizniszt lehetne csinálni vele. :-)

Tallono 2015.02.07. 11:15:49

Csak nyilaskeresztes nincsen? :)
süti beállítások módosítása