laszlopetra.jpgEz nem lesz egy népszerű írás, de kötelességemnek érzem lejegyezni.

Emlékszünk még a Charlie Hebdo nevű francia szennylap körüli történésekre? Remélem azért még nem volt olyan régen, amikor pár agyament terrorista lemészárolt majdnem egy komplett szerkesztőséget. Akkor mindenki hatalmas vehemenciával volt Csárli, és teljes mellszélességgel állt ki a politikailag korrektnek még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető magazin mellett. Abban a hiszemben, hogy Európában nem az erőszak a kotta, a véleményéért pedig senkit sem lehet legéppuskázni.

Vajon tanult bármit is a kontinens az esetből? A jelen események fényében, aligha. Mert a liberális őrjöngés most nagyon könnyen kiprovokálhatja a helyzet megismétlődését, ha nem kap nagyon gyorsan észbe a baloldali sajtó túlnyomó többsége.

Szögezzük le, nem értek egyet azzal, amit László Petra tett, kétség kívül elítélendő volt, mind emberi, mind szakmai szempontból. Emberként nem állok neki gyermekeket vagy bevándorlókat inzultálni, sem verbálisan, pláne nem fizikailag. Sajtómunkásként pedig van annyi lélekjelenlétem, hogy egy ilyen necces szituációban is meg tudom őrizni a hidegvéremet, és nem avatkozok közbe, bármi történjék is (a magyarázatát, a terepen való összeomlásról, ugyanakkor megértem, és teljesen életszerűnek tartom; azt senki sem gondolhatja, hogy a kisasszony úgy ment Röszkére, hogy ő most migránsokat fog rugdalni). De az esetnek meg is lettek a konzekvenciái, az operatőrnőt kirúgták, sőt, még büntetőeljárás is indult ellene. Egy civilizált, XXI. századi országban ennél tovább nem is fajulhatna a történet. Hittem én ezt, egész mostanáig.

Égessétek meg!

A balliberális média ugyanis olyan szadista kéjjel vetette rá magát a történetre, olyan szartornádót fújt föl most, hogy végre talált egy célpontot mérhetetlen gyűlöletének – aki nem politikus vagy konkurens publicista, nem állnak mögötte tömegek, és nem rázhatja le magáról a mocskolódást, mint kutya a vizet – amilyenre Európa szerte nem volt még példa.

Naponta érkeznek a hírek a hölgy életútjának különböző állomásiról (melyek között semmi kivetnivalót sem találni, pedig gondolom, nagyon igyekeznek), a bulvársajtó hullarablói által felszínre bányászott mócsingokon pedig az egész „mértékadó” sajtó véres vigyorral csámcsog. (Vasárnapra talán addig a merész felfedezésig is eljutunk, hogy őt is anya szülte...)

Nevét és fényképét a nagy nyilvánosság előtt teregetik, lám, itt a bűnös, az ellenség, ne csak megvesd, gyűlöld! Sőt, hason csúszós bocsánatkérést követelnek -  és akasztással (!) fenyegetőznek. Olvasóik nem különben, a világ minden tájáról, még ennél is intenzívebb, nyilvános megszégyenítésért visítanak. Máglyára a boszorkánnyal! – süvöltik Chilétől Afganisztánig, Tegucigalpától Kistarcsa-alsóig. (Érdekes, ilyen szintű sajtóinkvizíciós buzgalom még a cigánygyilkosságok elkövetői ellen sem irányult, sőt.) 

Ama bocsánatkérés amúgy másodszorra is megtörtént, úgy, hogy a 60 IQ alattiak is értsék: ez egy bocsánatkérés. Nem volt elég. Semmi sem elég. 

Ideális préda

Hogy érzékeljük, micsoda folyamatokat indított el ez a velejéig gusztustalan mentalitás, és milyen embereket bátorított föl barbár reakciókra, lássuk a pénteki fejleményeket: egy iszlamista hacker csoport gyakorlatilag leradírozta az N1TV-t a netről, egymást érik a csatorna munkatársai elleni életveszélyes fenyegetések, és a dzsihadisták László Petra fejére vérdíjat (!) tűztek ki. Igen, vérdíjat. Azért, hogy valaki MEG-ÖL-JE, értem!?

Idáig sikerült jutni, a humánum, a szolidaritás, és az európai értékek nevében: páriának állítottak be egy európai embert, telekürtölték vele a világsajtót, így fölhívva rá a terroristák figyelmét, azt sugallva róla, hogy szabad préda, akit az európai kultúrkör is kivetett magából, tehát jogosan, minden gond nélkül el lehet tenni láb alól. Föl tudjuk ezt fogni?

Van – vagy legalábbis kéne, hogy legyen – egy határ. Elvileg pont az előbb felsorolt szeretetcsomag hivatott kijelölni a kereteket, melyek között európai ember és társadalom az ilyen jellegű konfliktusait intézni szokta. Ezeken már az ilyen szintű megalázás is jócskán túl van. Nem tudom, érezzük-e, de a magyar társadalom (és úgy általában az egész világ) jelenleg egy pillanatnyi hiba miatt jóval a jogos, és arányos retorzión túl traumatizál egy embert, aki stresszhelyzetben rosszul reagált.

Az internetes zaklatás komolyságáról és veszélyeiről szóló kampányok korában nem gondolunk bele, mit élhet át az, akire a komplett glóbusz frusztrált, mégis jól kiszámított dühe zúdul? Amikor egészen szó szerint az életét kívánják? Tinédzserek tömegei vetettek sokkal kevesebbért véget a saját életüknek… Ha netán ő is így tesz (Isten ments, hogy így legyen!), az kinek a lelkén szárad majd?

Ja, hogy ő egy rasszistagyűlölködőnácifasisztanyilasszélsőségesállat, szóval megérdemli? Nem. Nem érdemli meg, még akkor sem, ha minden mocsok, amit összehordanak róla, igaz lenne.

Szelektív humanizmus

A vakolatpergetően ironikus az egészben, hogy ez az undormány pont olyanoktól ered, akiknek a tolla vígan elbírja ennél sokkal súlyosabb vétségek, mit vétségek, konkrét bűncselekmények, és elkövetőik gátlástalan mosdatását, ha érdekük úgy kívánja. Azok suhogtatják most az erkölcs lángpallosát, és tesznek tönkre egy életet, akik a legképtelenebb mesékkel, izzadtságszagú indokokkal védenek gyilkosokat, rablókat, erőszaktevőket, sikkasztókat, csalókat… stb., ha az valahogy az ő ügyüket szolgálja. És persze hangos csinnadrattával ellenezték a halálbüntetést, egészen mostanáig (kíváncsi vagyok, szóvá teszi-e ezt valaki az ő köreikből is, vagy ez a skizofrén akció is szó nélkül marad, mit oly sok másik). Az emberiesség, a szolidaritás, az összes hangzatos klisé csak akkor számít, ha az ő védenceikről van szó.

Nos, lehet, hogy tőlem, mint a nácifasisztanyilasnak kikiáltott oldal szimpatizánsától furcsa lesz, de tévednek. A humánum nem csak azokra vonatkozik, akik velem egy véleményen vannak. A toleranciának és a szolidaritásnak van egy érdekes, közös tulajdonsága: amint megpróbálják szelektíven alkalmazni őket, megszűnnek létezni. Tudom, mert keresztény emberként (bocsánat, ahogy manapság az interneten dívik: mocskos, rohadt, xenofób keresztényként) magam is gyakorlom ezeket. Ahogy azt a képességet is, amiről a liberális véleményformálók, a bunkósbotmédia, és fogyasztói is hajlamosak elfeledkezni: a megbocsájtást.

Úgy tűik, erre a túlnyomó többség képtelen, és nem is hajlandó. Ők az egyenjogúság, a kultúra, a felvilágosult gondolkodás nevében vért akarnak látni. Vagy így, vagy úgy. László Petráét. A nácikét. A fasisztákét. A mélymagyarokét. A magyarkodókét. Az N1TV-ét. Vona Gáborét. A Jobbikét. Az ismerőseikét, akik nem úgy gondolkodnak, ahogyan ők. Mindegy.

Nem hittem volna, hogy valaha ezt fogom mondani, de emlékezzünk a Charlie Hebdo körüli felhajtásra (és nézzük meg, hogy viselkednek most azok az álszentek, akik akkor nagyon Csárlik voltak), és arra, hogy az európai kultúrkörhöz tatozunk. Itt nem a vadon a törvénye az igazodási pont, hanem a római jog, nem a konzumidiotizmus filléres moralitása az alap, hanem a krisztusi szeretet. Jó lenne, ha ezt senki sem felejtené el.

T.T.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr167782632

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Milyen veszélyek fenyegetik a "civil zöld" szervezetek által Magyarországot?! 2015.09.20. 11:21:58

Amikor valaki a természet szeretetéből adódóan a középiskola után elkezd természet- vagy környezetvédelmet, természet- vagy környezetmérnökséget, ökológiát, humánökológiát tanulni egyetemi BSc majd esetleg MSc szinten, lehet, hogy nem azért tanulja meg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aurelius Respectus 2015.09.12. 17:19:02

Én sajnálom László Petrát, teljesen tönkrement az élete. Már az elbocsátás is aránytalan büntetés volt, a büntetőeljárás is az. Az ellene folyó gyűlöletkampányról már nem is beszélve.

mikimackó 2015.09.12. 17:47:45

nem kell gyűlöletkampány ellene......., kiutalással 2-3 év letöltendő, aztán kész !

Veridicus76 2015.09.12. 17:47:51

Mélységesen egyetértek. És nagyon tanulságos, hogy az ószövetségi gyűlölethadjárat pontosan ugyanolyan, mint az iszlamista elmebaj. Je suis László Petra!

Krisz11 2015.09.12. 18:51:22

Igen, rossz dolog amit csinált, de bekattant, máskülönben nem kezd el kamerák előtt embereket rugdosni. Nem bírta a feszültséget.
Viszont jelentéktelen dolog történt ahhoz képest hogy egy átlag héten hány embert késelnek meg, erőszakolnak meg, vagy szenved súlyos testi sértést. Azoknak a fejére nem tűznek ki vérdíjat és nem indul ellenük gyűlölet hadjárat.
Sőt azt kell hallgatnunk, hogy szegény sitteseknek milyen embertelen a börtön, ha nincs mobiltelefon.

Itt pedig még sérülés sem történt. Ezért ki kell állni László Petra mellett.

cca. 2015.09.12. 18:56:08

@mikimackó: Te hülye vagy. Miért kellene börtönbe mennie? Nem okozott sérülést. Amit elkövetett, az a legszigorúbb elbírálás szerint is legfeljebb egy tettleges becsületsértés, ami pénzbírságot, sérelemdíjat vagy próbára bocsátást vonhat maga után, de semmiképp sem szabadságvesztést. Főleg nem letöltendőt.

cca. 2015.09.12. 19:01:28

A baloldalon történelmi hagyományai vannak a proli vérszomj és a legállatibb ösztönök felkorbácsolásának (francia forradalom és társai).

Veridicus76 2015.09.12. 19:17:14

Je suis László Petra!

kvadrillio 2015.09.12. 20:31:35

jahhh.....EZ A ROHADT VIÁGSAJTÓ AZ OKA MINDENNEK ! MEG EZ A ROHADT INTERNET ! ÉS, HA NINCSENEK OTT A TÖBBI KAMERÁK, KI SE DERÜL A DOLOG...UGYE !!!!! DE ! SAJNOS OTT VOLTAK, OCCT NEMCSAK Ő VETTE FÖL A MENEKÜLTEKET, HANEM ŐT IS FÖLVETTÉK...UGYE.....EZ LETT A VESZTE NEKIJEHHH ! PECH !!!!!!!
A LÁBTECHNIKÁJÁRÓL MÁR NEM IS SZÓLVA....UGYE....AKÁRKI MEGIRIGYELHETNÉ.....
DE, SENKI NEM AKARJA !!!!!
MEGIRIGYELNI...B+

kvadrillio 2015.09.12. 20:34:23

@kvadrillio: SZTEM.....ÚGYIS SZEREZNEK MAJD NEKI EGY JÓ OPERÁTOR ÁLLÁST A KAPCSOLATI TŐKÉI !....A LEGJOBB LENNE, HA EZEN TÚL....MONDJUK A HANGYÁK VONULÁSÁT KAMERÁZHATNÁ.........ERŐTELJES LÁBRÚGÁSOKKAL.......

GNDL 2015.09.12. 20:42:47

A csaj tette mélységesen elítélendő, minden bizonnyal szakemberek vizsgálni fogják elmeállapotát is, és ha nem állapítanak meg nála kóros elváltozást, akkor hiába hivatkozik, és hivatkoznak elvtársai „pillanatnyi elborulásra”, az édeskevés lesz, ha egyébként erre nem is hajlamos.

A barátnőtök valószínűleg vétkes, de ezt majd a bírságnak kell eldönteni, nem túl szerencsés a csajra nézve, hogy nem kevés nemzetközi figyelmet kapott az ügy, így számítani lehet arra, hogy lesz nem kevés nyomás is az igazságszolgáltatáson a példás büntetés érdekében.

Aztán itt van Orbán elvtársatok és másfél milliárdos idegengyűlöletet szító kampánya, amely sok tízezer, sőt, akár sok százezer László Petrát radikalizált még mélyebb szittya magyarságokba, lásd az agyoniskolázott haverotokat aki egy magyar lány arcát törte szilánkosra „bevándorlónak kinéző” barátja miatt, lásd a menekülteket segítő magyar civilek elleni atrocitásokat, lásd a több ezernyi, a gyűlöletbeszédet teljes mértékben kimerítő Fidesz- vagy Jobbik-párti szimpatizánsok véleményeit Facebookon, valamint az ilyen és ehhez hasonló nyilvános fórumokon, illetve lásd végül de nem utolsó sorban az operatőrt, László Petrát.

A barátnőtök ebből a szempontból pedig bizony áldozat, posztkommunista politikai kalandorok megtévesztették, feltüzelték, családos anyaként kiölték belőle az empátia és a felelős gondolkozás szikráját is, egyszóval fanatizálták... úgy ahogyan ezek az elborult elméjű tálibok teszik afgánok millióival.

Amíg nem jöttök rá, hogy nem velünk, és nem veletek van a baj, amíg hagyjátok magatokat az orrotoknál fogva vezetni korrupt senkiházi politikai kalandorok által, addig sok olyan vétkes lesz mint László Petra, valamint sok olyan áldozat is lesz, mint László Petra.

Gondolkozzatok elvtársak, de igyekezzetek, mert egyébként leendő László Petrák tízezrei hagyták el ebben az évben is ezt az országot, mert ők már sejtették, mi vár itt rájuk.

mikimackó 2015.09.12. 20:44:01

@cca.: meg a fehérterror, meg egyebek, mennyé máér a hülyeséggel......., egyébként épp ideje lenne érvényt szerezni a törvény szellemének és betűjének !

mortullus 2015.09.12. 22:22:33

Ha zsidó bíró elé kerül, tuti, hogy letöltendőre ítéli. Ezért kellett volna egy jó ügyvédet biztosítani neki, ahelyett, hogy kirúgják.

I-Work 2015.09.12. 23:12:50

Na, most nem tudom hogyan kerül ide a "liberálismédiázás", László Petra magának kereste a bajt, - amit tett, az emberiesség elleni bűn -, minimum örökre el kellene tiltani őt a foglalkozásától, a citromharapásos bocsánatkérése is kínosan őszintétlenre sikeredett.
Akár a fulladásos kínhalálhalt migránsokon röhögő orvosok, úgy László Petra is tudhatta, hogy nyilvánosan teszi, amit tesz, tetszik, nem tetszik szélsőséges érzelmeket szabadíthat magára, a családjára, a környezetére.
László Petra felelőtlenségét, gátlástalanságát, embertelenségét azzal mentegetni, hogy mennyire szörnyű, hogy állítólagosan vérdíjat tűztek ki a fejére, - demagóg ostobaság.
Az ilyen demagógia miatt fog egyszer megtörténni az, hogy nem valakinek a fejére fognak vérdíjat kitűzni, - talán elgondolkozik, mivel is szórakozik -, hanem valóságos fejet fognak kitűzni, karóra. .. Még az sem biztos, hogy túlzó lesz.

Aurelius Respectus 2015.09.12. 23:13:33

@GNDL: Menthetetlen vagy, a kulturmarxista agymosás áldozatának tipikus példája. Marx és Gramsci most röhög a pokolban, jó munkát végeztek a tanítványaik.

I-Work 2015.09.12. 23:14:38

@cca.:
tévedsz, - akár hét év is lehet ennek a büntetési tétele, a garázdaság mellett, még egyéb aljas indokok is megállhatnak, csak óvatosan a mentegetéssel..

I-Work 2015.09.12. 23:15:35

@Krisz11:
foglalkozáskörében tette, semmi nem menti, amit elkövetett.

Aurelius Respectus 2015.09.12. 23:18:03

@I-Work: Valaki hogy gyűlölheti a saját fajtáját ? Tipikus SJW.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.09.12. 23:29:57

A poszt minden szavával csak egyetérteni tudok.

Meridian74 2015.09.12. 23:36:46

@I-Work: "Akár a fulladásos kínhalálhalt migránsokon röhögő orvosok,"

Röhögtek rajtuk? Pedig semmi vicces nincs a tömeges Darwin-díj kiosztásokon... amúgy csak az evolúciós szelekció éreztette azt, hé, én még itt vagyok, nem vagytok teljesen védettek "velem" szemben...!

kisQtya 2015.09.12. 23:43:16

Már várom a dzsihádista támadást és azt, hogy a balliberális média hogyan fog ujjongani véres habot hányva büdös pofájából.

László Petra tettét nem menti semmi, de a balliberális csürhénél undorítóbb moslék tényleg nincs a földön.

Flúgatlan 2015.09.13. 00:00:05

@kisQtya: "László Petra tettét nem menti semmi, de a balliberális csürhénél undorítóbb moslék tényleg nincs a földön."

Bizony!

Ne mentegessük László Petrát. Csúnya dolgot tett. De ahogy rávetik magukat és egyből 7 év börtönt kiáltanak az Index címoldalán, az tényleg moslék viselkedés. Meg az, hogy közben igencsak szőrmentén hozzák le a német támadásokat a menekülttáborok ellen, de a kevés, magyar ember által elkövetett atrocitáson, mint L.P. esete, kéjesen csámcsognak: "Ilyen csúnyák vagyunk, mi magyarok, látjátok?" "Európa szégyene vagyunk." stb.

egysmás 2015.09.13. 00:04:11

A sajtómunkás ellenséggént viselkedett azokkal szemben, akikről tudósított.
Ez eléggé szar ügy, mert a sajtó, pont, hogy védve legyen az újságíró, sosem ellenség.
Nah, ebbe rúgott bele László Petra.
A médiamunkások meg szétszaggatják, mielőtt őket szaggatja szét az a tömeg, amiről épp tudósítanak.
Példát statuálnak a picsával, ezért kerülhetett olyan lapok címlapjára, amit többen szerkesztenek, mint amennyien őket nézték.

steery 2015.09.13. 00:04:35

Ez egy nagyon találó cikk, bár én már napok óta ezt szajkózom mindenkinek, épp csak ekkora feneket nem kerítettem neki.
Európának is megvan a maga szennyese. Ami itt történik, az keresztesháború vagy keresztény dzsihád vagy minek nevezzem.
Ha egy kis rugdalózásért halál jár valakinek nálunk, mit fognak szólni a liberálnácik, amikor majd valaki komolyan berág a zozókra és szerez valahonnan egy golyószórót vagy más pityut, oszt nekilát irtani a tömeget, úgy mint a Rambó 4-ben?

tralalala 2015.09.13. 00:09:40

Úgy kellett ez mind a ballib, mind a nemzetközi sajtónak, mint egy falat kenyér.

Érted, itt van százezer migráns, követelőzik, fenyegetőzik, fuck you, allah ahbar, kaja visszadobálás, lázadás, vonatelfoglalás, autópályaelfoglalás, erőszak kísérlete, stb. És a hülye magyar még mindig nem támad! Há' hogy lehet ez?

ÉÉÉS AKKOR VÉGRE! Egy nő megrúgott egyet! EZ ITT A FASIZMUS! Ott ni, a lába, az a fasisztaság!

panelburzsuj 2015.09.13. 00:11:39

@kisQtya:
Derék dolog az összes preferenciát katonás sorba állítani - de én ennél lomposabb figura vagyok. (Persze az is legitim opció, hogy öncélú tökvakarás a szart gondosan osztályozgatni...)

Vonalon belül - vagy azon túl.

Szal valszeg szűkkeblű geci is vagyok, mert a szegény-szegény megesett Petra és a morális hullájára rácsapó keselyűk se találtak a vonalamon belülre.

Vagy az is lehet, hogy bennem meg a körömben van a hiba? És tényleg túl sokat várok el derék magyar honfitársaimtól? Hogy abszurd túlzás, hogy a mocskot színre-szagra tekintet nélkül - simán csak utálom? Mert mocsok - és ennyi elég is a vonalon túlsághoz?

Hogy van ez, kutyus?

Tudományos libsizmus 2015.09.13. 00:21:46

Ilyen a patologikus libsi gyűlölet. Mint a sakálok.

annamanna 2015.09.13. 00:26:36

Kedves T.T., gondolkozzunk már életszerűen. Miből indult ki ez az ügy? Mit mondott maga László Petra? Hogy több száz ember rohant vele szemben és ő bepánikolt.
Ki az oka annak, hogy László Petrával szemben több száz ember rohan? A liberális média?
Nem, hanem az állam, ami nem volt hajlandó rendet teremteni eddig, nem vezényelt elég rendőrt a határra, nem csináltak a menekülteknek ZÁRT TÁBOROKAT, ahonnan nem jöhetnek ki és nem okoznak galibát a civil lakosság körében. Nincs rendes ellátás, nincs semmi, csak a káosz, fejetlenség, zűrzavar, pánik.
Ki ezért a felelős? Ne csináljunk úgy, mintha nem lehetne tudni.
Elsősorban Balog Zoltán Emberi Erőforrás miniszter, mert a menekültellátás az ő szakterülete (legalábbis ő állította azt Párizsban, hogy tavaly óta ezer kopt családot bújtat).
Másodsorban Pintér Sándor belügyminiszter, harmadsorban Orbán Viktor és így sorban tovább.

Ők a FELELŐSÖK, mert ők vezetik az országot.
Remélem, ez elég érthető.
Nem a libnyaf média vezeti az országot, hanem KORMÁNY.

HA BAJ VAN, AKKOR A KORMÁNYNAK KELL VÁLLALNI A FELELŐSSÉGET, és nem László Petrának meg egyéb médiamunkásoknak.

Hol a miniszter? Mit csinál ebben a helyzetben? Hol a rend? Hol a struktúra? Hol az ellátás?

Miért vannak rendőrök és autóbuszvezetők 26 órás szolgálatra beosztva? Nem sorolom, mert itt rengeteg dolog van, amik mind nem a liberális média hibája és felelőssége, hanem az állam vezetőié!

László Petrát azok sodorták bajba, akik nem látja el a maguk feladatát és nem csinálják meg a maguk dolgát! (Mert az egyik épp nyaral! A másik meg tavaly már elbújtatott ezer családot, csak épp senki sem tudja, hová!)

Csillagszemű Juhász 2015.09.13. 00:29:37

Ha nem a sajtó munkatársaként teszi, talán nincs ekkora ügy belőle. Jól tette, mer a migránsok fenyegették? Újságíróként ne menjen oda, ha gyengék az idegei! A sajtó közvetít, nem intézkedik. Kurva nagy baromságot csinált, amit azóta ezerszer megbánt. Persze mindenki akkor bánja meg a tettét, amikor szembesül a következményekkel. A felvétel nélkül jókat röhögne ezen a haverokkal. De hihetetlen, hogy pár másodperc milyen roszz hatással lehet az életedre. Szomorú ez a sztori mindenhonnan nézve.

tzi 2015.09.13. 00:33:33

@GNDL: öööö nekem nem barátnőm, gondolom a szerkesztőknek se, de mindegy.
Nem kell törvényszéki elmeorvosi vizsgálat ehhez. Az, hogy "elborult az agya" nem azt jelenti, hogy megőrült, meg hajlam. Ott állt X ezer ember között/mellett, és ezek az emberek váratlanul elkezdtek rohanni felé. A köpködők nagyon nagy része meglepődne rajta, mennyire hasonló reakciót adott volna ő maga is. Az egyszeri ember számára ez egy nagyon felfokozott helyzetté tud válni, ahol ösztönből cselekszik. Se idő, se mód gondolkodni, veszélyben érzi a testi épségét, és hárít. Hát... ő rugdalással hárított.

Iszonyúan elbaszta, ezen nincs mit vitatkozni. Magánvéleményem szerint "jobbosként" benne nyilván eleve nagyobb volt az ellenérzés, meg azért mégiscsak egyszem nőként álldogált ott, és nem tűnik egy díjbírkózó alkatnak. Egyszerűen megijedt, szarul reagált. Elsőként az kövezze majd meg, aki még soha nem mondott/csinált olyan dolgot, ami legalábbis erősen megkérdőjelezhető akár morális, akár egyéb szempontok alapján.

Azon lehet még évezredekig moralizálni, hogy helyes dolog -e bárkit is felrúgdalni, de néhány trolltól eltekintve kb senki sem gondolja komolyan, hogy ez bármilyen szinten is jó. Viszont emberi, és teljesen természetes reakció... akkor is, ha nem tetszik. A legtöbbünkben ott van ez az indulat, és a magunkvédése. Mondom ezt olyan emberként, aki számos "necces" tömegjelenetet láttam már élesben. Nagyon furán tudnak reagálni egyébként teljesen normális emberek.
(nem nagyon értek az emberekhez, de meg merem kockáztatni, hogy ez is olyasmi lehet, mint a látens buziktól a homofóbia. Valahogy érzik azért szerintem sokan, hogy ez a reakció nincs olyan messze attól, mint amikor ő kiborul a 6-os villamoson mikor délután 5-kor valaki rálép a lábára.. és kijön a frusztráció meg az összes szar. Szerintem nagyon sokan vannak akik pontosan tudják, hogy ők is csak László Petrák, csak több szerencséjük volt és eddig még nem kerültek ilyen helyzetbe)

Elnézést a poszt hosszúságú kommentért.

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2015.09.13. 00:34:14

Mások lopnak, rabolnak, késelnek, erőszakolnak, ölnek...

És érdekes módon ellenük nem indul sajtóhisztéria.

panelburzsuj 2015.09.13. 00:41:21

@Csillagszemű Juhász:
nagyot akart a szarka, nem bírta a ...

(kétgyermekes anyukánál mi az ide pászoló terminus?)

Francekellregisztralni 2015.09.13. 00:41:23

Na vajon hányan fognak ugrálni, hogy politikai menedékjogot adjanak neki ...mondjuk Izlandon?

panelburzsuj 2015.09.13. 00:43:05

@Francekellregisztralni:
Mother Russia.

Szép nagy ám - egy Petra meg se kottyan neki.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.09.13. 00:46:41

@tzi:

A legtöbben bele sem gondolnak abba, amit nagyon helyesen írtál, hiszen ők mentesek minden emberi gyengeségtől. A véres bosszúért lihegő libsik meg végképp nem kerülhetnek ilyen helyzetbe.

tzi 2015.09.13. 00:51:53

@Kovacs Nocraft Jozsefne: azt hiszem ez nem "oldalfüggő". Csak az úgynevezett liberális meg baloldali emberektől inkább elvárható lenne a másik emberi gyarlóságával szembeni elfogadás, hiszen ők azok, akik a mindenféleség elfogadását hirdetik.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.09.13. 00:52:44

@Tudományos libsizmus:

"Ilyen a patologikus libsi gyűlölet. Mint a sakálok."

Nyilván L.P. kapja meg azt az IGAZSÁGOS büntetést, amelyet egy elfogulatlan bíróság kiszab rá.

De a nyilvános meghurcolása, az őt ért karaktergyilkosság, az ellene folyó uszítás jogtalan és törvénytelen, mivel büntetni csak a bíróságnak van joga, a sajtónak nincs ilyen joga.

A Helsinki Bizottság meg a többi ún. jogvédő vajon mikor fog kiállni László Petra emberi jogaiért? Avagy jogaik csak az illegális bevándorlóknak, cigányoknak, homokosoknak, LMBTQ-knak és hasonlóaknak vannak?

panelburzsuj 2015.09.13. 01:03:08

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Na de miért kell Petra talpraállításához az állam, a jog, meg a többi franckarika?

Elvesztette az állását - mennyi loveszt dobtak neki össze eddig az érte oly hevesen dobogó szívek?

Konyhapénzre, ügyvédre, "ellenkampányra"? Meg amire neki még kell?

Vagy a végeláthatatlan vauvauvau nem is neki szól - ő a "sajátjai" számára ugyanannyira csak eszköz, ürügy, apropó - mint a libsi keselyűknek? ...

VT Man 2015.09.13. 01:10:04

Hahaha, előre rögöhök a focistákon...

Amennyit a focisták felrugdossák egymást, az fejenként egy életfogytiglan.

(Petra kapjon büntetést. De azért vegyük észre, hogy itt gyilkosság sem és 8 napon túl gyógyuló sérülés sem történt. Morálisan maximálisan el lehet ítélni, de jogilag azért ez nem számít keménynek.)

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.09.13. 01:15:22

LÁSZLÓ PETRA VELED VAGYUNK!

Magyar Fasiszta Anyák Szövetsége
Keresztény Fajfennmardási Mozgalom
Magyar Árja Védelmi Bizottság
Szent Mária Kiválasztott Népe Egyesület
Jézus Szive Bennünk Lakik Egyház

Kitartás, éljen Petra!

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.09.13. 01:20:35

KÖVETELJÜK LÁSZLÓ PETRA BOLDOGGÁ AVATÁSÁT!!

Magyar Mélykeresztény Cukinácik és Fidesznyilasok Kolalíciója

Csillagszemű Juhász 2015.09.13. 01:20:55

@panelburzsuj: Pont ez jutott eszembe. Összefoghatnak érte ha úgy érzik. Lehet zsebbe nyúlni.

Tudományos libsizmus 2015.09.13. 01:22:58

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Förtelmes népség a liberális. Ezen felül érthetetlenül ostobák.

Most már nem egyszerűen csak a saját bukásukért küzdenek. Készakarva mozgatnak meg minden követ, hogy egész Európában néhány éven belül radikális jobboldali kormányok legyenek. Érthetetlen, amit csinálnak.

Exploiter 2015.09.13. 01:34:43

Most mit lehet ezzel kezdeni? Én speciel leszarom, hogy mit tett, de azt is leszarom, hogy neki jó-e most így.

Tessen legközelebb gondolkozni, utólag persze már mindegy.

Aurelius Respectus 2015.09.13. 01:39:09

@Tudományos libsizmus: Remélem igazad lesz és bejön a jóslatod :) Ideje lenne már eltakarítani a hatalomból a Merkel-Juncker-Hollande féle kreténeket :)

Veridicus76 2015.09.13. 01:41:02

"László Petra magának kereste a bajt, - amit tett, az emberiesség elleni bűn -"

Te kretén, te...

Gergényi barátom szemkilövetése micsoda, mi??? Gazember!

Arcade Macho 2015.09.13. 01:41:57

a roszkei eteto rendorok mikor lesznek keremszepen feljelentve a p.csaba?

elvegre ok meg sokkalta jobban megalaztak a szegeny kis migransocskakat ezzel a huzassal

panelburzsuj 2015.09.13. 02:04:13

@Csillagszemű Juhász:
Meglátjuk.

Per pillanat az ingyenóbégatás tűnik menőbbnek.

PhoenixSpirit 2015.09.13. 02:08:15

@kvadrillio: Na takarodj innen a vérbajos picsába. Érvek nincsenek, csak fröcsögés és káröröm. Menj és szopd telibe a 444 teljes szerkesztőségét!

PhoenixSpirit 2015.09.13. 02:11:20

@Börtönbe most már a fideszesekkel!: Pusztulj már innen a bánatba az erőltetett ál-ironizálásoddal együtt..

Mellesleg Petrát mostantól a Betyársereg védi. Én láttam pár tagnak a kiképzését anno, nem hiszem, hogy bárki is össze akarna akaszkodni velük.

Büdösgyökér 2015.09.13. 05:58:03

PhoenixSpirit: en meg lattam anno Lenin bebalzsamozott testet, na azzal nem lenne jo osszeakaszkodni! ;) Aztan mifan terem egy ilyen iikepzes? Pusztakezes szalonnazas, karikasostoros fokhagymapucolas vagy mi a lofasz? Hulye vagy te szimplan. Azert annyira nem szarta ossze magat ez a szerencsetlen no, anya, faszomki, hogy a ne a kamerat dobja el elosuor. Minek kell vedeni az alapveto ostoba rohadtul felrekondicionalt embereket? Szimplan osbunko, azt szopja is be rendesen!

varisztor 2015.09.13. 06:00:32

@Aurelius Respectus: Ja, kitüntetést érdemelne, nem? Te hülye vagy vagy csak szívsz valamit?

varisztor 2015.09.13. 06:02:27

@PhoenixSpirit: Betyársereg kiképzése? Jártál börtönben? :D

varisztor 2015.09.13. 06:04:01

@Veridicus76: Maradj már magadnak fogatlan alkesz paraszt! Ezt a luvnyát nem menti fel sem gergényi, sem senki más tettire való hivatkozás...ostoba relativizáló gyökér vagy, aki azt hiszi, ha - szerinte - nagyobbat mond, akkor izé, nyert és vitte a partit. Fasz.

varisztor 2015.09.13. 06:05:57

Az tetszik, hogy az itt tobzódó fotelnácik minél jobban védik ezt a szart, annál jobban az ellenkezőjét érik el! :D Csak így tovább keretlegények, keretlányok!

Furusina 2015.09.13. 06:21:49

Úgy látom, szépen elszabadultak az indulatok. Álláspontom szerint Petra eleve radikálisan idegenellenes volt, rövid utas radikális megoldásokat követelő, párt TV adójánál dolgozott, tehát hiteltelen a pillanatnyi zavarodottság, mint magyarázat. Személyes fölfogásának realizálódása volt, amit tett. A mozdulatok semmi zavart nem mutattak, inkábbkönnyed eleganciáról tanuskodtak. A gáncs, pedig utánnyúlás volt, Őt nem veszélyetette a gyerekes apuka. Igaza van a Petrát védő fidesznyikeknek, sokkal izgalmasabb téma ennél,, hogy az EU Calás Elleni Hivatala vizsgálatot indított az Orbán család ellen, és miért oly fontos, hogy csak aletelepedési államkötvényeket forgalmazó offshore cégeket tömjék ki pénzzel, az állam részére, már nem is kell a kötvényeek árát kifizetni. Csak nem az Orbán banda ákk az offshore cégeek mögött?

midnight coder 2015.09.13. 06:31:16

Igazából én is túlzásnak érzem a médiahadjáratot, de beleillik az ország ellen folytatott liberósbolsi kampányba.

Maga az, amit a nő művelt valóban undorító, gyerekeket nem rugdalunk még akkor sem ha bevándorlók.

De amit a vörösnáci sajtó művelt vele az legalább annyira undorító.

midnight coder 2015.09.13. 06:33:19

Az egyetlen vigasztaló dolog ebben az, hogy úgy 10 év múlva az ejróper vörösnácik gyerekeit nem fogják rugdosni. Az iszlamisták inkább robbantani szoktak. Iskolabuszokat is.

esprit 2015.09.13. 06:43:31

"Ha van reinkarnáció, akkor az összes hülye most született le Magyarországra."
K. Olga

Arc nélkül mekkora pofája van itt egyeseknek...

esprit 2015.09.13. 06:48:48

@annamanna:
Nem zárhatják be őket, se táborba, se a Hiltonba. Amúgy hány főre kellett volna felkészülni?

Hidasy Eleonora 2015.09.13. 06:54:07

itt nincs aránytalan, gyerekről van szó

Nzoltan 2015.09.13. 06:54:08

A világ legtöbb helyén nem felrugják, hanem lelövik az ilyeneket. Csak az EU nem. El is fog tünni a sűlyesztőben.

Nzoltan 2015.09.13. 06:57:05

Egyébként az iszlám azért képez ki gyerekkatonákat, mert azokat a nyugat nem tudja a helyén kezelni. Es ők a legkegyetlenebbek.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2015.09.13. 07:16:46

Követelem, hogy László Petrától kérjen bocsánatot a Mazsihisz!

Pedró27 2015.09.13. 07:25:55

Azért töltik ki a haragjukat László Petrán, mert az Orbánon nem találtak fogást. Ennyi.

megamedve 2015.09.13. 07:38:16

Gyerekek!
Lesz majd idő, amikor ez semmi lesz!
Rugdosás? Lófasz. Lövöldözés!

(a sok hülye brendelmátyás-szerűnek üzenem: nem arra gondolok, hogy lövöldözni akarok, hanem arra, hogy nemsokára nem rugdosódni, hanem lövöldözni fognak)

2015.09.13. 07:44:14

Állítsatok László Petrának szobrot, emeljetek emlékművet, és hozzatok létre zarándokhelyet érte !
De ártatlan gyereket, gyerekeket, apja ölében lévő kicsit nem rúgunk fel ! Ez a repedtsarkú pedig ezt tette ! És még hazudik is mellé !

Menesszetek küldöttséget Orbánhoz hogy nevezze ki államtitkárnak. Megérdemli !! Az ilyennek az EMMI-ben van a helye .

De ha kedves álszenteskedők, ha netán nyáron eljutottok a németekhez, az osztrákokhoz, vagy Egyiptomba, Jordániába, Katarba, Dubajba, Törökországba, vagy netán más arab országba, akkor ne csodálkozzatok ha leköpnek, beléd rúgnak és talán meg is késelnek ! Na nem azért mert bűnös vagy, hanem mert magyar !

Ugyanis a világsajtó elvitte Petrácska jóhirét a világba . És bizony akik ott dolgoznak mondjuk Irakban, Iránban, Szíriában, Egyiptomban, Jordániában, Kurdisztánban, és vagy ott vannak velük családtagjaik is, most azok retteghetnek és félhetnek, mert egy idióta repedtsarkú, lealjasodott , egy hitvány lett.

Lehet védeni, lehet itt libsizni, meg nácizni, meg nyilasozni, fasiztázni de nincs értelme. Azok akik itt most hőbörögnek, azok ott ahol a kurd "csajok" védik a családjaikat, a gyerekeiket, ott ezek a " hős ", gyerekrugdosót védők besz@rnának !

Ám az a szomorú ebben, hogy ennek a hős hazafias honleánynak, honanyának a tetteiért, mi magyarok--együtt, függetlenül a nézeteinktől, a meggyőződésünktől--mi fogunk szégynkezni és mi fogunk majd magyarázkodni és nem a kormány .

Végül csak egy mondat. Kedves névtelen blogger ! Ha irsz, akkor add a neved.

És én ebben nem a László Petrát sajnálom, mert ő egy aljas, gerictelen senki, hanem a gyerekeit. Mert ezek a gyerekek fogják megszenvedni és elszenvedni az "anyjuk " hülyeségét, talán egész életükben. Ha erről irtál volna, akkor azt mondom igazad van . !

De így nem volt és nem is lesz .

nu pagagyí 2015.09.13. 07:48:52

Olyan emberek között, mint amilyen a poszt írója, László Petra cselekedete elvárás lehet. Jellemző, hogy a sunyin idecitált, az esethez sehogy sem kapcsolódó Charlie Hebdo űgy kapcsán a cikkíró az áldozatokat szapulja, a gyilkos tettét nem minősíti.

A cikkből kiderül a radikális jobboldal ideológiája, mindenkibe bele lehet rúgni, le lehet gyilkolni, aki valamilyen szempontból nem felel meg az ízlésüknek. A köreikbe tartozók nem viselnek semmilyen egyéni felelősséget tetteikért, hiszen akiket terrorizálnak, azok nem is emberek.

Én el akarom hinni, hogy László Petra tényleg megbánta a tettét, hiszen ő is anya, felelős egy tőle függő életért. A legnehezebb neki az lehetett, hogy bocsánatkérésével szembefordult azzal a hazug, embertelen és agresszív környezettel, amely közvetlenül körülveszi és amely érzéketlenné tette mások kiszolgáltatottságára és szenvedésére.

A megbánás ellenére, vállalnia kell tettéért a felelősséget, mint mindenkinek. Én azzal büntetném, hogy személyesen azoktól kérjen bocsánatot - a kislánytól és a gyerekét óvó apától, akik ellen tettét elkövette.

Csillagszemű Juhász 2015.09.13. 07:52:15

@midnight coder: És ez téged vígasztal? Mondjátok tutit, hogy a liberálisok alig várták ezt a ziccert, közben a másik oldalon azon rimánkodnak, hogy robbantana már valamelyik, vagy erőszakolnanak meg nőket. Jobb lenne igaz? Persze, mert akkor igazad lenne. Annak drukkoljál inkább hogy ne legyen igazad! Addig jó nekünk. A radikális jobboldali Európai Unió meg elég érdekesen hangzik

lavór 2015.09.13. 08:05:14

Semmi nem történt. Az erre hivatott szervezet folytatja a vizsgálatot.
A közvélemény formálása most nem sikerült Palotás Petrának, a többség elítélte tettét.

nu pagagyí 2015.09.13. 08:05:18

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Talán alakítsd meg a Másokat Rugdosók Jogait Védő Nemzetközi Szövetséget, ha ilyen elementáris hiányt észlelsz az emberi jogok képviseletében.

Ambiorix 2015.09.13. 08:05:37

Ajjjaj mán micsoda skandallum, elgáncsolták a kiccsaládot, élén a szír fociedzővel, aki Szerbiában még szír csillagász volt, Ausztriában szír könyvelő lesz, valójában meg csak egy kurd bádogos, akinek jó eséllyel még a valódi nevét sem fogjuk soha megtudni, mint ahogy azt sem, hogy ki a tököm adott nekik vízumot Magyarországra, ja, senki, hát komolyan mondom, most hova szarjak.

nu pagagyí 2015.09.13. 08:12:36

@Ambiorix: Látom, még nem döntötted el, hogy felbujtóként vagy elkövetőként szeretnél-e részt venni egy majdani bírósági tárgyaláson.

Egyallampolgar 2015.09.13. 08:13:24

Hogy a francba jön ide Charlie? "Európában nem az erőszak a kotta, a véleményéért pedig senkit sem lehet legéppuskázni."

Vaze itt ugyan az van! A jobbikos TV alkalmazottja erőszakos! Ez nem véleménynyilvánítás, ez önbíráskodás. Pont mint a terroristák. Mielőtt gyerekét cipelő apánál lábsöprést, a kicsi lánynál meg combrúgást alkalmazott, azon morfondírozott hogy ide vízágyú kéne. Az még mondjuk vélemény.
A magyarázata nevetséges. Félelemből elkezdte a legkiszolgáltatottabbakat bántani. Meg ő védte a kamerát. Az itt alkalmazott képen is látszik mennyire a kamerát védi.
A liberális blog-erek többsége egyébként pont a facebook lincselés ellen ír. Csak el kéne őket olvasni.

Fajankó 2015.09.13. 08:19:16

@GNDL: Beakagt az "elvtárs" szóhasználat.Vagy berögződött?

Fajankó 2015.09.13. 08:26:58

@steery: Nem kell ehez hollywoodi példa, a paradicsomi skandináviában valóságban megtörtént,nem is olyan régen.

BitPork 2015.09.13. 08:31:52

Sokkal, de sokkal többet érdemelne...még a bűnözők között is szent a gyerek! Rakják csak a Kalocsai női börtönbe, ott majd megtanítják erre.

Fajankó 2015.09.13. 08:34:38

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:
Látom szerzed a Fidesznek az ujjabb szavzatokat.Ügyesen csinálod.

Fajankó 2015.09.13. 08:45:10

@jános515:
öööö....
Kedves János 515, sép neved van!

Üdv: János 222

midnight coder 2015.09.13. 08:46:08

@Csillagszemű Juhász: Teljesen mindegy, hogy miért imádkozunk. Ha a bevándorlók megszállják Európát - és itt igazából nem a szírek azok akiktől én tartok - akkor ezek az események törvényszerűen be fognak következni. Észak-Afrika és a Közel-Kelet nem azért szar hely, mert sok a teve és az oroszlán. Azért szar hely, mert az ott lakók azzá tették. Ha az ott lakók ideköltöznek Európába, akkor itt is azzá fogják tenni. Európa túlhumanizálódott, védekezésre képtelen, így pár tízmillió bevándorló simán haza tudja vágni.

Ambiorix 2015.09.13. 08:46:26

@nu pagagyí:
Ne nagyon álmodozz majdani tárgyalásokról. Annyi esélyetek van, mint buzifelvonulásnak az Iszlám Államban. :)

PongLenis 2015.09.13. 08:46:32

Erdekes ez a hatalmas felhaborodas es mediavisszhang egy egyszeru gancsolas miatt (ami egyebkent gusztustalan az teny) egy olyan orszagban ahol minden harmadik gyereket vernek otthon. Szinte latom magam elott ahogy habzo szajjal kovetelik a gancsolo no bebortonzeset/akasztasat/megkovezeset, majd a gep elol elegedetten felallva lekevernek egyet a gyereknek mert nem csinalta meg a matekhazit.
Gyerekgyilkosok es eroszaktevok ellen nincs ilyen felhaborodas meg tuntetes mint ez ellen a szerencsetlen ellen.

Alick 2015.09.13. 08:48:06

@mikimackó: ez esetben a börtönnél jobb a pár hónapos közmunka, mondjuk valamelyik hajléktalanszállón vagy elfekvőben.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.09.13. 08:50:27

Emberek itelnek meg es el egy embert, egy szerencsetlen emberi reakcio miatt.
Unatkozo csocselek.
Aki meg mindig Petra ugyen rugozik, a tullepes es lezaras kepessege nelkul, az elkezdhetne felulvizsgalni a sajat sekelyes eletet.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.13. 08:54:55

Szarházi ballibek egy rugás okán kocolnának, miközben kajánul röhögtek a, kilőtt szemen és rommá vert tüntetőkön 2006-ban.

Álszent képmutató bagázs.
Náluk sunyibb, gecibb, aljasabb nincs a világon.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.13. 09:01:15

@mikimackó:

Ilyen kismértékű bűncselekményre még felfüggesztett börtönt se szokás adni.

nu pagagyí 2015.09.13. 09:01:45

@Ambiorix: Hosszú távon nem szokott kifizetődni az embertelenség. A túlzásba esők általában börtönben vagy akasztófán végzik. A lelkiismeretedre nem apellálok, mert az valószínűleg nincs, de legalább szellemi elődeid sorsát tanulmányozhatnád.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.09.13. 09:03:20

Ez az ugy egyebkent melto szimboluma nagyjabol az egesz migranskerdesnek es az ügy "europai" kezelesenek.
A migransok ujjlenyomatot nem hajlandoak adni, csak arctalanul vegignyomulni Europan, maguk ele es a media arcaba tolva azt a 10 szazaleknyi gyereket es terhes not aki veluk van, mikozben a fennmarado 90 szazalek eleteros, fiatal ferfi kozott barmennyi kepzett terrorista is lehet. Kozben a hatar menten szolgalatot teljesito rendorok, hazank fiai, magyarok, mint mi, eheznek es szomjaznak. Kozben az osztrak kancellar igaztalan vadakkal probalja meg lealjasitani az orszagunkat, meltatlanul tamadva azt a vilagsajtoban. De igen. Petra ugye a legfontosabb. Es hogy ebben a helyzetben egymast olje a magyar. Ugyse basztatjak meg elegen. A csaj bocsanatot kert. Pont. Nekem sokkal fontosabb, h a kulturam, eletterem megmaradjon, amibe jelenleg tobb ezer, regisztralni nem hajlando menekult tort be. Ehhez kepest Petra rugasa lof.sz.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.13. 09:03:29

Ez van.

Belerúgni a migránsba, az teljes nyilvánosság előtti megszégyenítést, dzsihadisták által kitűzött vérdíjat ér, melyért a megöléséért KP-ben fizetnek.

Gyurcsány elleni tüntetők tízezreit beazonosíthatatlan rendőrök által rommá veretni, letartóztatottakat fogdában meztelenül megalázni, szemet kilőni, az kitüntetést ér, hazai demokratáinknál.

Csillagszemű Juhász 2015.09.13. 09:03:54

@midnight coder: Ebben nagyjából egyet tudok érteni veled, bár ez a "azzá tették" kicsit leegyszerűsíti az egészet. Tény, nem laknék ott, és nem szeretnék muszlim Európát. De ez a nő akkor is minimum duplán hülye volt. Sajtósként nem rendezkedünk, gyereket nem rugdosunk. Elfuthatott volna, mint a kollégája a képen. Ő ebbe beleállt kenényen, csak szerencsétlenségére fölvette valaki,

Versenycsiga 2015.09.13. 09:11:46

Igen érdekes a kontraszt a László Petra elleni hadjárat és a tiszabezdédi mozdonyvezető cigányok általi agyonverésének hírértéke között. Utóbbit meg sem találni a zsindexen. Elítélem azt, amit László Petra tett, erre a tettre nincs magyarázat. De a liberális ámokfutásra, mely saját, torz értékrendje szerint válogatja ki áldozatait, arra pláne nincs.

Bogyó 2 2015.09.13. 09:14:27

@Ballib Cenzúra: Simán hazudsz. Csak egyet mondj, aki röhögött a kilőtt szemen. Elvakultságotokban már nem tudjátok mit hazudjatok, és utólag azt elegánsan elfelejtitek, hogy pl. repültek az utcakövek a rendőrökre. Ami persze nem menti sok más ártatlan megverését, de ez a fajta általánosítás rátok leginkább jellemző, hiszen minden menekült egy szemét, igaz?

Bogyó 2 2015.09.13. 09:16:30

@Versenycsiga: Baszki, jó volna észrevenni, hogy nem a "Liberális magyar média" kürtölte szét, nem ők vették át a híreket világszerte, vagy nektek már mindenki hazai liberális akinek nem tetszik, ha menekülteket rugdosnak?

egysmás 2015.09.13. 09:21:01

@Versenycsiga: A libsik elintézték Mongóliában a címlapot... :D

Az a gáz, hogy annyira beszűkültek vagytok, hogy egyszerűen nem fogjátok fel, hogy mit tett László Petra, a MÉDIAMUNKÁS, és azt sem, hogy miért csámcsog rajta média.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.13. 09:25:52

@Bogyó 2:

Ne hazudj!

Itt nyomattátok a "megérdemelte a hugyos csürhe" dumát minden blogon, és fórumon.

Megjegyzem a hugyos jelzőt azzal érdemelték ki, hogy GYurcsány akkor elszállítatta az össze Toi-Toi WC-t, így a Kossuth térre kellett vizelniük a tüntetőknek.
Ugyanezek ma több száz Toi-Toi-t követelnek a menekülteknek.

Aztán mikor a beazonosíthatatlan karhatalmisták rommá verték a tüntetőket, mikor "Mocskos FIdeszes" felkiáltások közepette ájulásig rugdostak ellenzéki parlamenti képviselőt, akkor itt ejakuláltatok a neten, Kuncze nevű szarházi ballib közétek való féreggel együtt kigúnyoltátok az áldozatokat.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.13. 09:28:26

@Bogyó 2:

Ha László Petra börtönt érdemel, akkor Gyurcsány és Kuncze 2006 okán kötelet.

Ti pedig képmutatásért és kettős mércéért, szemét ballib férgek. örök megvetést.

röf 2015.09.13. 09:30:53

Nem könnyű csukott bicskával végignézni ezt csordát, ahogy végigtarolja az országot. Hozzá pedig sok puszit küld a libsi média-csorda, nem titkoltan "vesszen Orbán" jeligére.
Hirtelen nem tudni, melyik csorda a kártékonyabb...

2015.09.13. 09:31:20

@Fajankó: Köszönöm kedvességed ! De valóban Jánosnak hínak. A többi szám pedig valamit jelent. Hogy mit ? Az maradjon az én titkom .

Csillagszemű Juhász 2015.09.13. 09:31:46

@Ballib Cenzúra: És te ugyanezt teszed a másik oldalról. Mitől is vagy különb? A kommunikációdból is árad az európai keresztény hatás.

nu pagagyí 2015.09.13. 09:32:27

@Ballib Cenzúra: A rendőrségnek van arra jogosítványa, hogy fenntartsa a rendet, ők nem László Petrák. Utcakő hajigálók ellen például bevethet olyan eszközöket, amelyek alkalmasak a rend helyreállítására. A később gyártott legendák ellenére, gumilövedéket használtak, ami arányos eszköznek tűnik egy agresszív tömeg fékentartására, bár tudom ezt ma már puhának találnád, ma már lőparancsot követelnél.

Ambiorix 2015.09.13. 09:33:26

@nu pagagyí:
Nix börtön!
Nix akasztófa!
Ávós elődeid még ma is szép csendesen éldegélnek a megszolgált kis nyugdíjukból.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.13. 09:33:56

@Csillagszemű Juhász:

Na akkor nézzünk szét kicsit tetves ballibek a piacon..

Hogy ki is okád nagyobb gyűlöletet.

Ti a László Petra irányába, vagy én..

Képmutató seggfejek !

alfacharlybravo 2015.09.13. 09:39:18

@Versenycsiga: Én is elítélem amit László Petra tett, undorító ez a bocsánat kérés, a kivégzése előtt még nyalnia is kell, ennél undorítóbbat el sem tudok képzelni. A gyűlölködés a fő témájuk, de megfeledkeznek, hogy a gyűlölködés vallási kötelességük, ha jól emlékszem Saul királyra Jehova megharagudott, mert sajnálta elpusztítani az ellenséget írmagostól kincsestől. Ezért váltotta le Dávid királlyal. A baltás gyilkos körüli felhajtás is ilyen volt már. A taktikát, hogy mindegy mivel vádoljuk meg az ellenfelet, csak vádaskodjunk ha elég kitartóak vagyunk végül elhiszik az emberek és az ártatlan nem tud védekezni, ha nincs jobb ötlet akkor azzal vádolunk amit mi követtünk el. Ilf és Petrov "Elsöprő egyéniség"

I-Work 2015.09.13. 09:41:21

@cca.:
A francia forradalomban a baloldaliság csupán rövid közjáték volt.

I-Work 2015.09.13. 09:45:03

@Versenycsiga:
Az állítólagos ballibarális médiumok nem sokat foglalkoztak a hírrel. László Petra foglalkozáskörében követett el emberiesség elleni bűncselekményt, - erre sem magyarázat, sem enyhítő körülmény nincs.

nu pagagyí 2015.09.13. 09:47:56

@Ambiorix: Az a helyzet, hogy ÁVÓ-sok a te elődeid. Mellékes, milyen ideológia nevében embertelen valaki, hajlam kell hozzá. Neked van.

esprit 2015.09.13. 09:47:57

@Bogyó 2: Kuncze Gabika mondta, hogy minek hajolt le kőért, ugyanis nem lőttek fejre a rendőrök.

Csillagszemű Juhász 2015.09.13. 09:48:54

@Ballib Cenzúra: Eddig próbáltam normálisan de te ebből nem értesz. Tetves ballib a kurva anyád te agymosott fideszes fasz. Gondolkodni képtelen sikertelen segédmunkás vagy, akinek megmondják miről mi legyen a véleménye. Tudod te kretén olyan nincs, hogy Orbán Viktor mindent tud és mindig neki van igaza. Csak számodra. A ballib kifejezést is tőle tanultad. Fájdalmasan sötét bunkó vagy aki szerint mindenki ballib, aki szerint nem megyünk tankkal át a villamosmegállón és nem gyújtjuk fel más autóját. Szánalmas szar kis életed lehet, ha a ballibbekkel foglalkozol egész nap. Na egyél valamit azt készülj a vasárnapi misére! Ne válaszolj, nem fogom elolvasni. Szevasz gyökér

Versenycsiga 2015.09.13. 09:52:03

@Bogyó 2:
Olvasd el még egyszer, amit írtam. Szövegértés.

I-Work 2015.09.13. 09:52:10

@mortullus:
László Petra cselekedete aljas bűncselekmény, amelyet foglalkozáskörében követett el.
A citromharapásos duzzogó, kényszerű bocsánatkérése hiteltelen, - nem a sértettektől, az "érintettektől" kért bocsánatot. Nem ugyanaz.
Ne felejtsük el, László Petra legközelebb is aljas lesz, legfeljebb jobban fog ügyelni aljassága eltakarására. Ez, ami igazán veszélyes a társadalomra.

Versenycsiga 2015.09.13. 09:52:50

@egysmás: látod neked se megy a szövegértés, libbantka.

Versenycsiga 2015.09.13. 09:54:16

@alfacharlybravo:
Nyilván a cigánygyerekek, akik agyonverték a mozdonyvezetőt, ők a csupaszív-szeretet jegyében tették, ezért is nem volt az eset hírérték.

nu pagagyí 2015.09.13. 10:02:17

@I-Work: Én hiszek abban, hogy megbánta. Sosem késő jobb emberré válni. Sajnos korpa közé keveredett. Akik most foggal-körömmel védik, csak rosszat tesznek neki.

Agysebész migráns 2015.09.13. 10:03:37

László Petra esete plusz egy ok amellett, hogy a következő választáson NE a Jobbikra szavazzak, hanem a Fideszre.

Mit csinált László Petra?

FELTARTÓZTATOTT egy migránst, aki KITÉPTE magát a jogellenes cselekménye sorai ellen fellépő MAGYAR rendőr kezéből.

Mit kellene csinálnia a nemzeti oldalnak?

Meg kellene védenie László Petrát a liberális, hazaáruló, a migránsok pártján álló, a MAGYAR lakosság jogait beáldozó, semmibe vevő liberális média hecckampánya ellen.

Mit csinál ehelyett a "nemzeti" oldal?

Beáll hörögni a libsikhez, és SEMMIFÉLE védelmet nem ad annak az embernek, aki a MAGYAROK érdekeit próbálta megvédeni a migránsok, és a liberális hazaáruló horda érdekeivel szemben.

Fiúk, ott a "nemzeti" oldalon, ebből kurvanagy bukta lesz!

Ki fog szavazni olyan lófaszpártra, amelyik odalöki a liberális hordának azokat, akik a magyar emberek érdekeit védik?

Agysebész migráns 2015.09.13. 10:07:15

@nu pagagyí:

" Én hiszek abban, hogy megbánta."

SEMMIT nem kell megbánnia.

Feltartóztatott egy bűnelkövetőt, amelyik el akart futni a rendőri intézkedés elől.

Mit kellene ezen megbánni?

Dícséretet érdemel.

aspectratio 2015.09.13. 10:07:19

"védenek gyilkosokat, rablókat, erőszaktevőket, sikkasztókat, csalókat…"
Naa... Ez lehetne orbán vezéretek is akár akinek seggét percenként nyaljátok tisztára... Hoppá...

GNDL 2015.09.13. 10:10:44

@tzi: „Nem kell törvényszéki elmeorvosi vizsgálat ehhez.”

A barátnőd védekezik ilyesmivel, szóval de, ha már mentálisan labilisnak akarja magát beállítani, akkor szükség lesz a vizsgálatára is.

„ezek az emberek váratlanul elkezdtek rohanni felé”

Hagyjuk ezeket a szánalmas mosdatási kísérleteket, szerencsére több felvétel is van a csajodról, elég nyilvánvaló az, amit tett. És akkor itt kanyarodjunk vissza arra, hogy a barátnőd-e vagy sem: lemennél így kutyába miatta, ha nem lenne az?! :)

„"jobbosként" benne nyilván eleve nagyobb volt az ellenérzés”

A rasszista hajlam oldalfüggetlen, ugyan így az ostobaság is. Az pedig eleve szégyen, hogy a radikális baloldali Fideszt, a nemzetiszocialista Jobbikot, vagy ezek szánalmasan ostoba szimpatizánsait vélitek jobboldalinak. Szokjatok le róla, mert a magamfajta jobboldaliakra nézve kínos, hogy ezt a műveletlen söpredéket jobboldalizzátok.

„emberi, és teljesen természetes reakció”

Ja, remélem anyukádat párszor felrúgják majd, tisztán emberi reakcióból...

Agysebész migráns 2015.09.13. 10:15:30

@I-Work:

"László Petra cselekedete aljas bűncselekmény, amelyet foglalkozáskörében követett el."

Figyelj, te agymosott barom!

A nő megpróbált feltartóztatni egy bűnelkövetőt, aki éppen elfutott a rendőri intézkedés elől.

Ez nem bűncselekmény, hanem állampolgári kötelesség.

Az USA-ban a szarházi migránst ugyanilyen helyzetben lelőtte volna a rendőr, és a migráns ott döglött volna meg, és a rendőr KITÜNTETÉST kapott volna érte, azzal a civillel együtt, aki segítette a rendőrt az intézkedésben.

2015.09.13. 10:16:16

@Ballib Cenzúra: Ismeretlenül is örülök annak, hogy bár biztos hogy van köztünk véleménykülönbség, de tudunk normális hangnemben "beszélgetni ".
Ha lehet,akkor ezt mindenkinek ajánlom !

alfacharlybravo 2015.09.13. 10:17:59

@Versenycsiga: Te apám, újból nézem az ATV -t te hogy ott micsoda felszabadult boldgság és öröm van, végre valami igazi mindent elsöprő katasztrófa sújtja Magyarországot, jól imádkoztak a zsinagógában. Hiába mondja Viktor, hogy nem szeretnénk megváltozni ott már ezt biztosra veszik fix 1 mint a totóban.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.09.13. 10:19:24

LÁSZLÓ PETRÁT A CUKINÁCI KAMPÁNY ARCÁNAK!

nu pagagyí 2015.09.13. 10:20:30

@Agysebész migráns: Gondolom, te rögtön fejszét is vittél volna besegíteni a rendőrnek.

Agysebész migráns 2015.09.13. 10:21:56

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:

Beletrafáltál.

A liberális oldal pont most csinál MÁRTÍRT ebből a nőből, aki NEM a migráns mellé állt, hanem az intézkedő rendőr mellé.

martineden 2015.09.13. 10:24:11

@tzi: ..,,Egyszerűen megijedt, szarul reagált."...igen ,es az ijedtsege legalabb fel oraig tartott ugye?Nem csak a kislanyt rugta hasba,hanem fel ora mulva elgancsolta a menekulo ferfit,aki tole elfele futott.

Versenycsiga 2015.09.13. 10:24:28

@alfacharlybravo:
Nem nézek ATV-t. Bőven elég az Indexet olvasni, amiből folyik a balliberális elfogultság.

Agysebész migráns 2015.09.13. 10:25:02

@nu pagagyí:

Neked nincs agyad, így nem kell tartanod az agysebész fejszétől :)

martineden 2015.09.13. 10:28:07

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ..,,A véres bosszúért lihegő libsik meg végképp nem kerülhetnek ilyen helyzetbe."Egyelore a fajtad lihegett bosszuert mikor vedtelen gyereket hasbarugott ,repedtsarku.Persze te magad is ilyen vagy,csak azt nem tudom,hogy nevezhetitek nonek magatokat pfuj.

miketbeszéltek 2015.09.13. 10:29:49

@Veridicus76: Két szélsőséges, szemellenzős társaság köpködi egymást az ország rovására balon és jobbon. Konkrétan 2006 kapcsán az is hazugság, hogy nem volt rendőri túlkapás; de az is, hogy ártatlan, angyali "felvonulók" elleni, előzmény nélküli rendőri fellépés történt. Ha-az általam szintén nem kedvelt-Gyurcsány lenne most hatalmon -hál' Istennek, hogy nem ez a helyzet-talán a román meccs után balhézók is szabadságharcosoknak lennének nyilvánítva...

Orbán a magyar nép ópiuma! 2015.09.13. 10:31:51

Már az első mondat után rájöttem, hogy felesleges elolvasni az egész bejegyzést, akkor fos, azt garantálom. (Már megint egy nímand minősítget, ami nem gond, de így ki a f.szt érdekel??)

Szóval meglezs itt az arányos retorzió, csak engedjétek hozzám. Egy nagyot beleküldenék a gyerekébe, mondjuk egy méretes pofont, csak úgy.
De, mivel LP-vel ellentétben, én ember vagyok, nem folyamodom olyan eszközökhöz, mint ez az állat! Adjátok a kezeim közé, majd én kezelésbe veszem ezt a szardarab ringyót!

midnight coder 2015.09.13. 10:33:51

@Csillagszemű Juhász: Ez kétségelenül így van, mint nő és mint ember valóban leszerepelt a csaj. De az utána indított médiahajsza messze túlmutat a dolog jelentőségén. Miközben a fél világ médiája a gyereket megrúgó médiamunkáson csámcsog, az IS ugyanott naponta erőszakol meg ilyen lányokat. És arról senki nem beszél, hogy a megoldás nem az lenne, hogy a szír menekülteket Európa befogadja, hanem az hogy az IS-t kirobbantsák a világűrbe.
Nem hiszem, hogy Pl. az USA hadserege erre ne lenne képes.

apanna 2015.09.13. 10:46:57

A legegyszerűbb megközelítés: ha nem egyezik a véleményünk, a másik náci. Nekem sem tetszik amit ez a riporter tett, de az még inkább nem, amit a média megenged magának. Mindegyik megfeledkezik az újságírás etikai kódex szabályairól. Most olvastam, hogy ezért akár 10 évet is kaphat, a nő. És azok az újságírók akik gátlástalanul, dezinformáltan, csúsztatva, gyűlölködően írják a cikkeket, mennyit érdemelnek? Sajtószabadság ide vagy oda..

inebhedj - szerintem 2015.09.13. 10:52:33

Tegnapelőtt este - a szabályokat áthágva - kikanyarodott egy autó a (német gyártmányú) 15-ös busz elé.

Volt nagy csitt-csatt, majd 5 órás helyszínelés, sok ijedt, picit sérült utas (köztünk gyerekek) ellátása (komolyabban az Úrnak hála, senki sem sérült, az autó sofőrje sem). Az utasokat - már aki mást nem választott és nem szorult ellátásra - mentesítő busz vitte tovább, pár óra múlva a roncsokat elszállították.

Kiabálás (az ijedtségtől természetes mennyiségen felül), veszekedés nem volt, az eljárás a maga megszokott útján elindult, s bár folyamatosan villogtak a gépek, telefonok, vakuk, másnapra mi sem emlékeztett a dologra, a média ennek - súlyának - megfelelően (nem) tudósított az esetről, facebook posztok elmaradtak, Pumped Gabo, Paláncsik Tímea, Geszti Péter, német államfő, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc nem foglalt állást.

Jelenleg itt járunk, tudósítóink továbbra is a helyszínen követik az eseményeket.

nem akármilyen anyagból gyúrt állat 2015.09.13. 10:56:27

Ez a migránsőrület kezd egyre elviselhetetlenebbé válni

Már rég rendet kellett volna tenni, mert magától nem oldódik meg, csak egyre rosszabb lesz a helyzet. Ha nem takarítják ki a szart a lakásból, akkor idővel mindenhová szétkenődik, és élhetetlenné válik a lakás

Nem szép dolog így belerúgni a migránsokba, de adott feltételek esetén sajnos közéjük kell lőni. Az elején elég lett volna néhányat lelőni, de most már ez nem elég. Semmi másnak nem engedelmeskednek, mert megtanulták hogy Európa nem bír ellenállni az erőszakos rohamuknak. Egyre követelődzőbbek, ők alkalmaznak erőszakot és nekünk kell mentegetődzni miatta

Nem mentegetődzni kell, hanem szükség esetén lőni. Rugdosni viszont nem szabad

cybericius 2015.09.13. 10:57:16

Je suis Petra Laszlo!

Dr.Démonmac1 2015.09.13. 11:03:10

@cybericius: Nem kell gyerekeket rugdosni, és akkor nincs probléma.

Agysebész migráns 2015.09.13. 11:08:26

@Dr.Démonmac1:

Nem kell a magyar törvényeket telibe szarni, és akkor nincs probléma.

Agysebész migráns 2015.09.13. 11:09:54

@nem akármilyen anyagból gyúrt állat:

"Semmi másnak nem engedelmeskednek, mert megtanulták hogy Európa nem bír ellenállni az erőszakos rohamuknak."

Nem egészen.

Európa viselkedése az ő nyelvükön azt jelenti, hogy Európa FÉL tőlük, azért hagy rájuk mindent.

Agysebész migráns 2015.09.13. 11:12:38

@apanna:

" Nekem sem tetszik amit ez a riporter tett, de az még inkább nem, amit a média megenged magának. "

Nekem az se tetszik, amit a migránsok tesznek.

Márpedig abból indul ki minden további cselekmény.

egysmás 2015.09.13. 11:16:07

@Agysebész migráns: Persze, Orbánnak füttyent egy keleti gengszter, és kiadja a baltás gyilkost, aki megöli Magyarország egyik vendégül látottját.

Aztán Orbán kivezényel pár embert a határra, de se enni nem ad nekik, se semmi.
Negyven órát van szolgálatban a hülyeállat rendőr. A pöcs.
Miközben Pintér nyaralgat.

Mindeközben Orbán erősködik, meg ágaskodik, aztán behúzza fülét-farkát és buszokkal viteti a menekülteket.

Orbán pont úgy viselkedik, mint a nagypofájú alkesz, aki addig erős, amíg valaki fel nem áll az asztaltól, hogy oké, haver, beszéljük meg.

Simán maga alá hugyozik és remeg.

Agysebész migráns 2015.09.13. 11:16:31

@apanna:

" Most olvastam, hogy ezért akár 10 évet is kaphat, a nő. "

Marhaság. Liberális hiszti.

Vagy ide tudnád kopizni azt a BTK. passzust, ami szerint a rendőri intézkedés elől elrohanó bűnelkövető feltartóztatójának 10 év börtön jár?

dîszkorzo 2015.09.13. 11:16:33

En mint frocsogo ballib geci a humanitas jegyeben is csak az ugyenek tisztesseges targyalasat tamogatom,a humanitas nem azt jelenti,h megsajnalok egy embert akinek tettere a rasszizmus a magyarazat,persze garazdasaggal vadoljak,tudom.Petrat megilletik azok a jogok amit egy magyar allampolgarsagu embernek jar,ennyi,a liberalisok nem kedves nagyik akik mosolyogva ellneznek mindent kedvenc unokainak.Nem attol leszek humanus ha egy hajlektalan alkoholistanak penzt adok,hogy tovabb igyon,hanem attol ha nem adok neki penz,mert akkor nem fog inni.(fog,de nem az en jovoltambol)Petrat nem sajnalom,a humanitas abban merul ki,hogy elvarom tole a felelosegvallalast epp ugy mint mastol.A legfontosabb,h nem aldozat,akarmennyire is szeretne a cikk iroja!

nu pagagyí 2015.09.13. 11:17:49

Gondolom, a poszt írója nem kért engedélyt László Petrától, hogy tovább sározhatja a nevét. Én úgy tudom, hogy a hölgy beismerte, hogy hibázott és általánosságban bocsánatot is kért a tettéért. Azért hiszek neki, mert arra hivatkozott, hogy neki is van kisgyereke és ezért, magának sem tudja megmagyarázni saját tettét.

A lovagiasság szabályai szerint az ügy innen már nem tartozik a társadalomra, tettéért saját maga felel, az őszinte megbánás enyhítő körülmény lehet. Nem szorul fogadatlan prókátorokra. Pláne nem olyanokra, akik belehajszolták ebbe a meggondolatlan cselekedetbe.

mbond 2015.09.13. 11:20:42

Ha sajtómunkás vagy, mint ahogy nevezed magad, akkor nem írsz le olyat ugyan abban a mondatban hogy "avatkozok bele". Ikes ige, illik úgy használni, hogy "avatkozom".

alfacharlybravo 2015.09.13. 11:23:41

@Versenycsiga: Válságos helyzetekben és amikor ők vannak hatalmon csak olyankor nézem őket, hihetetlenek, halára röhögöm magam rajtuk, most viszont félelmetesek, mocskok.

nu pagagyí 2015.09.13. 11:23:43

@Agysebész migráns: Úgy tudom a gyerekrugdosás törvényellenes, de javíts ki.

R.T. Flakfizer 2015.09.13. 11:25:20

:)
Szegény László Petra! Ő az igazi áldozat! Nagyon meg volt ijedve szegény, aztán mint minden rendes embernek, meglendült a lába. Most meg rámászik a sajtó, meg libsi csőcselék! Szegény, szegény László Petra... De nehéz az élete. :DDD
megijedt... ügyvédi tanács? ;)

(nem akarnék előhozakodni "megijedt" emberek fatális és ostoba történeteivel, mert gusztustalan lenne és személy szerint azokat is maximálisan elítél(t)em, ahogy ezt is. Mindenesetre anno az úri közönség nem volt ilyen megértő.)

NagyVonalakban 2015.09.13. 11:26:08

@mortullus: "....Ha zsidó bíró elé kerül, tuti, hogy letöltendőre ítéli. ..." Egy zsidó bíró miért állna ki ilyen szinten a menekülő arabok mellett??? Egyébként László Petra esetében mivel idegen közösség elleni többrendbeli erőszakról van szó, a büntetési tétel maximuma 7 év. Letöltendő.

driver70 2015.09.13. 11:27:21

A hölgy kizárólag akkor hibázott amikor nem nézett körül mielőtt cselekedett.

Viccet félre téve ,szerintem egyetlen egy retket sem szabad Európába beengedni . Ezek nem húsvéti nyulak ,hogy az ünnepek után visszavigyük őket. Jó érzésű ember nem akar mecsetet a szomszédjába. Nem sok esély van a beilleszkedésükre sem . A problémák egyre csak sokasodnak majd.

Sajnos nem lesz elég a kerítés

nem akármilyen anyagból gyúrt állat 2015.09.13. 11:28:27

@Agysebész migráns:
"Európa FÉL tőlük"

Ez sok szempontból tényleg igaz. Az átlag európai joggal tart a hangoskodó, erőszakkultúrán nevelkedett migránsoktól. A politikus pedig a libsi sajtó terrorjától, aminke éppúgy áldozatul eshet, mint ez a csajszi

Végül is szerintem nem túlzás a terrorizmus egy új fajtájáról beszélni. A hagyományos terrorizmust az IS és a többi hasonló szervezet képviseli, de a mostani népvándorlás is terrorszerűen megy végbe

Felhergelt, erőszakos tömegek árasztják el a kiszemelt célpontokat, és bárki aki megpróbál ellenállni - például Orbán - az minimum nácinak lesz kikiáltva, Az iszlám terror és a libsi terror egymásra talált, mivel közös érdekük az európai civilizáció elpusztítása

Már csak az a kérdés, hogy Európa hagyja-e magát? Egyelőre sajnos bármit meg tudnak vele tenni

Agysebész migráns 2015.09.13. 11:32:58

@nu pagagyí:

"Úgy tudom a gyerekrugdosás törvényellenes, de javíts ki."

Senki nem rugdosott gyereket.

Másrészt meg úgy tudom, hogy a kiskorú BÁRMILYEN módon történő veszélyeztetése az bűncselekmény.

Hány migránst vontak felelősségre eddig amiatt, hogy FOLYAMATOSAN kiskorú gyerekeket veszélyeztetnek?

nohabgm63 2015.09.13. 11:35:24

Az operatőr szakma válsága mutatkozik a szerencsétlem hölgy esetében. Attól még ne nevezzünk, és ne alkalmazzunk egy embert operatőrnek, hogy el tud menni valahova egy automata kamerával és ott maga sem felfogva a történések lényegét, szerencsétlenkedik. Aki ilyen "szakembert" alkalmaz, mint szerkesztő az maga is hiányos szakmai képességeit tekintve, még akkor is, ha valamely politikai erő minden hozzáértő előtt kutyahűségéért cserébe kinevezi. Ettől a régi réndszerből örökölt szakmai tradíciótól ered a mai magyar híradózás pocséksága. Valahol a Matúzné korszaktól lehetne elkezdeni a szétválasztását annak, hogy hány ember volt kameraképes, ebbe belértve azt is, hogy a vizuális megvalósításon túl tisztában volt az adott esemény lényegével, az ottani viszonyokkal és felelősen tudott alkotni és viselkedni, és hány kontraszelektált idiótát kell lvislni minősíthetetlen anyagai miatt. Attól, hogy a mai kamerák idiotzicher eszközök, még nem alkalmasak a szellemi munka elvégzésére, vagyis operatőri munkára. Kell hozzá a megfelően képzett és tudatos ember is.
A szerencsétlen hölgy nyilván tudott képet okozni bármilyen kis automata kütyüjével, de fel sem fogta, hogy nyilvános térben van, melyet ő ugyanúgy segít nyilvánossá tenni, mint a tôbbi, hasonló céllal Röszkére utazó. Az meg egyenesen szakmai abszurdum, hogy ő ezt nem csak közvetítette, de kiemelt részesévé is vált. Magát képviselte, nem a tisztelt édellődő publikumot.

nu pagagyí 2015.09.13. 11:39:04

@Agysebész migráns: Legalább az elkövetőnek hihetnél, ha már a videókat nem láttad. Mondjuk a megértés szempontjából sokat segítene, ha az öngyógyítás közben beszorult baltát kioperálnád a fejedből.

Advanced Flight 2015.09.13. 11:40:41

László Petrának egy lehetősége maradt: kormozza be a saját és gyerekei arcát, kössön fejkendőt, álljon be a menekültek közé, és onnantól kezdve azt és úgy rugdos, akit és ahogy csak akar, senki egy rossz szót nem fog rá szólni:-)

Agysebész migráns 2015.09.13. 11:44:33

@nu pagagyí:

" Legalább az elkövetőnek hihetnél"

Mit követett el?

Gyereket NEM rugdosott, ez tény.

hatar.comment 2015.09.13. 11:44:54

Bloggernek is 60 alatt az IQ-ja. Az ilyen írások tartják életben a témát és nem hagyják, hogy szép lassan elüljön ...

nu pagagyí 2015.09.13. 11:46:08

@driver70:
"Jó érzésű ember nem akar mecsetet a szomszédjába."

Ha jól tudom az iszlám közpénzből támogatott "bevett" vallás Tömjén Zsolti jogalkotási "remekműve" alapján. A törvényt az egyharmadot képviselő kétharmad szentesítette a nevetekben. Orbán egyenesen nagymecsetet tervezett Kőbányára török lóvéból. Hogy jössz most te ahhoz, hogy kritizálni merészeld hazánk nagyjainak toleranciáját.

Agysebész migráns 2015.09.13. 11:46:26

@nem akármilyen anyagból gyúrt állat:

"Az iszlám terror és a libsi terror egymásra talált, mivel közös érdekük az európai civilizáció elpusztítása"

Ez tény.

Csakhogy az iszlám terror második célja a libsi terror elpusztítása :)

2015.09.13. 11:51:29

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Akkor taláűlkozzunk. Úgy megrugdosnálak.
Szerinted megbocsájtható.
Hisz mivel vagy különb egy szírnél? Eszed kevesebb, csúnya vagy és kövér. Bégetsz.
Ez elég felmentés?

2015.09.13. 11:54:09

Már meg is sajnáltam szegény Petrát!
Hisz ez oly ösztönös, mondhatni természetes reflex egy nőtől, nem? Valaki fut, belerúgok.
De legalább világosság gyúlt: a szíriai mészárlásokért, a menekültekért a libsibolsik a felelősek!

2015.09.13. 11:54:43

@Agysebész migráns: Csak azért nem, mert az apja ölében volt a gyerek.

Pan Modry 2015.09.13. 11:54:45

Gusztustalan amit LP tett, En speciel ellenzek en bloc bmilyen witch-huntingot, DE...

Pont a tifajtatok szokta kriminalizalni a menekulteket, ciganyokat, zsidokat, akarkit aki nem ert veletek egyet vagy csak mas a borszine...

A tifajtatok tapsolt amikor lenyultak a magyarok manyupmegtakaritasait, es mocskos hazaarulonak tartjatok (ami ugye kriminalizalas), azokat akik nem ertenek veletek egyet.

Szanalmas gyava fergek vagytok a legtobben az a qrva nagy helyzet!

Bogyó 2 2015.09.13. 12:13:03

@Agysebész migráns: "Gyereket NEM rugdosott, ez tény."
Figyu, nagyokos! Nézd már meg a blogon lévő képet! Szerinted az egy öregasszony aki előtt táncol?
Ha ugyanis tájékozatlan lennél, nemcsak a gyereket a karjában vivő apa gáncsolása volt. Belerúgott egy kislányba. Ez a tény.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.13. 12:13:16

@Könnyen elkaptuk, uram!:

S szerinted mit adna neked a bíró, ha elgáncsolnál? Hét évet?

egysmás 2015.09.13. 12:16:56

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: csak akkor, ha ezt ellened, mint közösséghez tartozó ellen tenné.
Ha személyesen neked szólna, akkor kevésbé súlyos a tett, mert más az indíték.

grafoguru 2015.09.13. 12:30:17

Na gyerek, itt előbb utóbb polgárháború lesz.
Aztán, amikor visszalő a másik oldal, lesz nagy hörgés, és itt-is, ott-is nemzeti hős lesz az áldozat.
Aztán majd kicsit nő az áldozatok száma, és akkor egyszer csak azon vesszük észre magunkat, hogy már a közvetlen közelünkben is van valaki, aki áldozatul esett, akit sajnálunk, akiért sírunk. Aztán még egy, és még egy.
Ez lesz az a pillanat, amikor (talán) elkezdünk azon gondolkodni, hogy miért is?
Aztán nemsokára azon gondolkodunk majd, hogy KIÉRT is?
Aztán lassan-lassan leesik a tantusz, hogy akik ezt az egész gyűlöletet szították, valahol máshol vannak, gazdagon és fényűzően élnek (persze a mi pénzünkből), és nagy ívben tesznek a harcunkra meg az elveinkre. A saját elveikre csak azért nem, mert az nincs nekik.
De mért kell ahhoz meghalni egy csomó barátnak, társnak, EMBER-nek, hogy megszülessen ez a felismerés a TÖBBSÉG-ben is?
Tényleg nem látjátok, miről van szó? Tényleg nem látjátok a jövőt?
Hiszen annyiszor, de annyiszor lejátszódott már ugyanez...

praefect 2015.09.13. 12:34:34

Mi majd megpróbálunk együtt élni László Petrával, a demokraták meg majd megpróbálják integrálni az Al-Nuszra Frontos edzőt.

www.facebook.com/ThisIsChristianSyria/posts/415808071949012

Sok sikert kívánunk!

Agysebész migráns 2015.09.13. 12:35:34

@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Csak azért nem, mert az apja ölében volt a gyerek."

Kivonhatod magad a rendőri intézkedés alól azzal, hogy felkapsz egy gyereket, és rohanni kezdesz vele?

Ugye hogy nem.

Agysebész migráns 2015.09.13. 12:50:06

@grafoguru:

"Tényleg nem látjátok, miről van szó? Tényleg nem látjátok a jövőt?"

Dehogynem.

A legvalószínűbb végkifejlet az lesz, hogy a liberális hazugságokkal szétzüllesztett, önvédelemre képtelen nyugat-európaii államokat a libsik átjátsszák az iszlám kezére. Közvetlenül ez után az iszlám megsemmisíti a liberálisok utolsó európai csoportjait is. Az Európai Unió felbomlik.

A közép-európai keresztény, szláv és pravoszláv államok pedig, akiket nem bénított le teljesen a liberális méreg, Észtországtól egészen Görögországig egyfajta ütközőzóna lesznek az európai iszlám blokk és az Oroszország vezette Eurázsiai Unió tagállamai között.

És ezt a zsíragyú, konzumidióta nyugat-európai polgárok, az egykori büszke gyarmattartó népek silány és elhülyült utódai nagyon meg is fogják érdemelni.

Nyugat-Európa bukjon bele a hülyeségébe, ha kivesztek belőle az ELEMI létfenntartó ösztönök is.

Magyarország viszont NEM a haláltáncát járó Nyugat-Európa része.

szabadság elvtársak! 2015.09.13. 12:54:56

Akkor itt egy videó más állásból, és tisztán látszik, hogy a nő legalább egy méterre van az elbukó embertől. De ugye könnyebb rögtön ítélkezni mielőtt mindent megvizsgálok. az ilyenfajta rögtön ítélkezők miatt végeztek már ki sok embert ártatlanul. Ha nem lenne ez a zsigeri gyűlölet a balosok agyában.
www.youtube.com/watch?v=0c-QYChLtik
De megnézd többször is mert úgysem hiszed el másképp!

Advanced Flight 2015.09.13. 12:56:12

@Agysebész migráns: NEM a haláltáncát járó Nyugat-Európa része

Megérjük még, hogy német/holland/svéd emberkék fognak kopogtatni a határunkon, hogy szívesen élnének itt és pucolnák a csatornát vagy nyírnák a füvet :-)

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.09.13. 13:07:07

KÖVETELJÜK LÁSZLÓ PETRA BODICSEKKJÉT A NEMZETI ALAPTANTERVBE ÉS ÉRETTSÉGI TÉTELNEK!

Magyar Tornatanárok Fajtiszta Egyesülete
Turul-tudatú Indexposztolók Társasága

Kitartás, éljen Petra!

egysmás 2015.09.13. 13:51:10

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Majd meglátjuk, hogyan ítél Orbán bírósága.

pamut 2015.09.13. 13:52:54

A jobbik blogja megvédi a jobbik tévéjéből kirúgott jobbikost. Nagyon hiteles, gondolom a rúgós nő egyik cimborája írta ezt a posztot. Amúgy tényleg volt némi túlzás a dologban de tőletek ez pont hiteltelen.

átlátó 2015.09.13. 14:04:30

..ugyan már...mindig kell valami, amire verni kell a plöcköt, vagy a farkat azoknak, akik nem ok és okozati összefüggésben nézik a pornót...valamelyik nap megnéztem a szlovákok bösi erőművét...anno az ellen verték a félkegyelműek.

martineden 2015.09.13. 14:14:21

@midnight coder:..,, Miközben a fél világ médiája a gyereket megrúgó médiamunkáson csámcsog, az IS ugyanott naponta erőszakol meg ilyen lányokat."...es ha elmenekul az IS elol,akkor egy jottment nonek nem nevezheto organizmus ,hasba rugja.

dîszkorzo 2015.09.13. 15:13:17

A kereszteyseg kurvara hanyatlik,nincs szukseg tenni erte. A felelem a kerszteny europa megszuneserol valos,de ehez semmi koze a bevandorlasnak,.Hanyatlik az magatol,mert elavult,hasznalhatatlan es nem ad valaszokat az elet kerdeseire raadasul a technika is kicsinalja. Kedves konzervativok ez var ratok vagy marad a chateles a papaval vagy mas bena kereszteny marketing. Mifele tarsasag az ahol nyiltan szembemennek a fonokkel,a capo di capo sem tehet semmit,ha egy jol ertesult magyar egyhazi vezeto,szarik a szolidaritasra irgalomra vagy mit tudom en milyen egyhazi ertekekre. A keresztenyseg halala onmaga felulbiralatban bontakozik ki,mert a lazitasok sajat ertekevel allitja szembe hiveit,az onellentmondas es a tulzott politikai szerpvallalas,a pedofil papok akiket a vatikan nem bocsajt az olasz birosag rendelkezesere,mert belso bizsgalattal operalnak. Torvenyek folott allnak,koztorvenyes bunozoket vedenek. Nem sokaig huzzak meg!

grafoguru 2015.09.13. 15:17:49

@Agysebész migráns: Te miben tartod a megtakarított pénzedet? Esetleg euróban? Netán svájci frankban? Csak nem dollárban? Vagy éppen angol fontban?
Ugye nem rubelben?
A vezír is Svájcban taníttatja a lányát... Akkor hogy is van ez?

Beer Monster 2015.09.13. 15:51:58

Engem mégiscsak az zavar, hogy ez a cikk véleménynek állítja be az agressziót. Pánikhelyzetnek pedig a lappangó gyűlöletet. Az én kereszténységemmel ez nem fér össze, ha cigánygyerekek hullanak az égből se.

igazi Ténytár 2015.09.13. 15:54:12

@ JObbegyenes : "a magyarázatát, a terepen való összeomlásról, ugyanakkor megértem, és teljesen életszerűnek tartom"

Ezen bukik az egész cikked. Ugyanis ez egy sunyi hazugság semmi több.

1, CSAK Ő rémült meg senki más, úgy hogy tétlegességre folyamodott.

2, Aki megrémül a fele jövő tömegtől AZ ELROHAN (mint az egyik képen a mellette levő fekete pólós, férfi fotós!) nem pedig leáll rugdosni.

3, KISLÁNYT rúgott le először. Ezt a legelvakultabb támogatója se tudja feltettem életemet, ezert lerúgtam a gyereket, abból is a fele akkora kislányt, mint én.

4, NEM CSAK EGYSZER, TÖBBSZÖR tette.

Tehát Ez pedig messze nem félelem ez ÖNBÍRÁSKODÁS (jobb esetben) vagy idegengyűlölet (rosszabb esetben).

igazi Ténytár 2015.09.13. 15:59:10

@ JObbegyenes " Ama bocsánatkérés amúgy másodszorra is megtörtént, úgy, hogy a 60 IQ alattiak is értsék: ez egy bocsánatkérés."

Mivel NEM történt meg.

BOCSÁNATKÉRÉS AZ EZ: "Tettemre nincs magyarázat, elfogadhatatlan a fizikai erőszak, különösen gyerekek ellen. Megkövetem hazámat amiért szégyent hoztam rá, es elnézést kerek a felrúgott áldozatoktól. " PONT! Nincs tovább.

Ehelyett volt
1, lapulás
2, önmentegető interjú, hazugsaggal hogy megrémült és nem kert bocsánatot.
3, Mivel többen szóvá tették, második interjúban bocsánatot kerek, de úgy hogy végig sajnáltatom magamat.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.09.13. 16:00:46

LÁSZLÓ PETRÁT A MAGYAR TURISZTIKAI ZRT ÉS AZ UNICEF ÉLÉRE!

Magyar Árjakeresztény Vendéglátók Országos Szövetsége
Fehérgyermekétkeztetési Alapítvány
Országimázs Központ

igazi Ténytár 2015.09.13. 16:05:35

@ Jobbegyenes "média ugyanis olyan szadista kéjjel vetette rá magát a történetre... – amilyenre Európa szerte nem volt még példa. ....Nevét és fényképét a nagy nyilvánosság előtt teregetik, lám, itt a bűnös, az ellenség, ne csak megvesd, gyűlöld! "

MOST akkor lennel szíves beírni MIT ÍRTÁL a blogon A KURUC és Fideszmedia ellen Cs.... bíró támadásakor, adatai, fényképe, telefonszáma nyilvánosságra hozatalakor!

Most akkor lennél szíves beírni MIT ÍRTÁL a blogodon Kertész Ákos nemzeti meghurcolásakor, elüldözésékor?

(arról nem is beszelve hogy amit o mondott azt a Fideszes hangemberek is megtettek, sőt durvábban!)

Ja, hogy SEMMIT. Na pontosan annyit védelmet érdemel Petra is.

fidesz a mutyipárt 2015.09.13. 16:16:57

Nem felejteni a valóságot

fideSSjobbik tálibok = az emberiség genetikai selejtje

fideSSjobbik tálibok = az emberiség mocska

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.09.13. 16:19:32

Jobb már az elején tudatni velük hogy Európában mindenhol rugdalni fogják őket.

KUHULIN 2015.09.13. 16:23:08

A ballibekenek üzenem, hogy pont annyi pozitív hozadéka lesz számukra az LP ügynek, mint az azeri baltás gyilkosnak: nulla! :P

Köldök_szösz 2015.09.13. 16:33:19

azon kívül hogy kurvagáz azért az is ront rajta hogy az elején játszotta a nagyerőst hogy ő nem kér bocsánatot stb stb aztán meg pár nap múlva már mégis csak reflex volt és nem is akarta meg sorry...

egysmás 2015.09.13. 16:33:42

@KUHULIN: Ez tényleg így van!
Azt kellene elemezni, hogy miért van az, hogy a jobboldaliak nem fordulnak el attól a kormánytól, amelyik olyan gyalázatot hoz az országra, mint amilyen a baltás gyilkos elengedésekor hozott a jobboldal -mert tévedés ne essék, gyalázat a neve annak, ha egy Magyarországon vendégeskedő embert megölő gyilkost a kormány szabadlábra segít- vagy mint amit László Petra tett Magyarország és a magyarság nemzetközi megítélésével.

Azt kellene elemezni, hogy egy olyan súlytalan embert hogyan tarthatnak erősnek tömegek, akivel következmények nélkül baszakodhat egy posztkommunista diktatúra.

Ezek a nagy kérdések.

igazi Ténytár 2015.09.13. 17:06:57

@KUHULIN: Te nagyon hülye, nem veszed eszre hogy itt az országot járatta le az egész világ előtt?

Utána gyorsan menthette volna menthetőt az igazi bocsánatkéréssel.

Helyette előadott egy önmentegető hazugságot és csak másodjára volt hajlandó bocsánatot kerni (de akkor is magát sajnáltatva)

De te csal ballibezz meg Gyurcsányozz...

2015.09.13. 17:07:19

"Van a jogos és arányos retorzió. És van, ami túlmegy ezen."

És van az a retorzió, ami még nem éri el a jogos mértéket sem. Mint László Petra esetében.

igazi Ténytár 2015.09.13. 17:10:07

@egysmás: Azért mert ők maguk is ezt tennék! Belerúgni az menekült gyerekekbe.

Petra csak megfelelt a nemzeti magyar elvárasnak.

Ez se lenne akkora gond, de akkor legalább állna ki az elvei mellett ha mar ilyen gyerekrugdosó. (USA-ban is vannak nyíltan nácik, akik vállalják hogy ők azok)

Oh, azt mar nem. Annyira egyik melldöngető magyarunk se gerinces.

alfacharlybravo 2015.09.13. 17:12:23

Lett valami baja a gyereknek vagy bárkinek? Én már rúgtam seggbe a sokkal jobban és nem emberégellenes cselekedet belőle, hülye ez csaj mi a fenének kér bocsánatot, nem csinált semmi különöset? Ez ostoba gyűlölet kampány a vilá g röheje.

Parajpuding 2015.09.13. 17:32:26

Ebből az ügyből a szánalmas és éhes média fújt lufit. Az valahogy nem kapott ekkora figyelmet, amikor pl. a söpredék egy tagja hozzávágott egy követ egy magyar rendőrhöz.

nem akármilyen anyagból gyúrt állat 2015.09.13. 17:41:32

@Agysebész migráns:
Amíg a magatehetetlen zsákmánynak számító Európát felzabálják, addig egyetértés van közöttük. Utána majd egymásnak esnek

panelburzsuj 2015.09.13. 17:43:04

@Parajpuding:
Csodálkozol ezen?

Vagy csak mímeled?

söpredék dobál = kutya harap postás

kamerás rugdos = postás harap kutya

Tényleg nem kéne ám fullba nyomni a kretént.

Mert lehet, hogy a "vak lojalitás" kifejezése erősítia táboroi koháziót- de kívülről azért minden ész nélkül benyögött hülyeség olyan színezetet ad, hogy ez itt a föltétlen idióták tábora.

És ugyanez persze "ballib" felé is.

Szóval én tulképp örvendezek, hogy ez a "migránsmizéria" milyen szépen kihozza mindenkiből a nyugodtabb időkben még féken tartott, rejtegetett hülyébbik énjét.

Szóval: hajrá - ha a meztelen segg mutogatása a szent cél! :)

nem akármilyen anyagból gyúrt állat 2015.09.13. 17:47:22

@egysmás:
Amíg a ballibbantak programja abból áll, hogy rászabadítani az országra bármit, ami jönni akar - legyenek a népvándorlás méretét öltő keleti hordák, vagy a közműszolgáltatókat monopolizáló nemzetközi tőkés társaságok - addig csekély jelentősége van az általad felhozott epizódoknak

nem akármilyen anyagból gyúrt állat 2015.09.13. 17:53:42

@panelburzsuj:
Azokhoz a gazságokhoz képest, amit a médiamunkatársak a mai világban nap mint nap elkövetnek, igazán csekélység amit az operatőr csajszi csinál

Olyan dolgokra gondolok, mint közéleti szereplők megrendelésre történő kicsinálása, üzleti kampány céljából történő visszaélés a közbizalommal, és a sajtő ezernyi egyéb disznósága. Lásd Udo Ulfkotte kitálalását a témában

Veridicus76 2015.09.13. 17:59:20

Na, a kretén ballib migránsszopók ráfáztak, most masírozhatnak "Szégyelld magad, Merkel!" transzparensek alatt, hiszen immár a Grossmutti is benácult, lezárták a német-osztrák határt.
Hú de kurvára kínos a seggfejeknek! :-)

nem akármilyen anyagból gyúrt állat 2015.09.13. 18:04:16

@grafoguru:
" itt előbb utóbb polgárháború lesz."

Ezt már évek óta szervezik a Charles Gati-féle cionista körök, aztán mire mentek?

Pedig volt itt Téli palota ostrom nem is egyszer - helyi viszonyok között Fidesz székház foglalás - a Parlament elleni fáklyás roham, hídlezárás számolatlanul

Nem fog menni, mert mindenki látja, hogy egy maroknyi unatkozó belvárosi romkocsmamerengő alkotja a rohamcsapatot

A libsi forradalom egy Mission impossibele

panelburzsuj 2015.09.13. 18:19:17

@nem akármilyen anyagból gyúrt állat:
Persze - sok disznóság van.

Csak pont az a kérdés: meddig érdemes a kiszemelt "ellenfél" után begázolni pl. a stupiditás mocsarába? Hogy ez a "relativista" hozzáállás - (óvónénióvónéni, de hát, de hát azok is! ... ) - hogyan butítja le mindkét "felet" - odáig, hogy egy harmadik aztán röhögve elbánik fél-fél kézzel mindkettővel.

Szóval kezdi szó szerint a klasszikus béka-egér harc képét fölölteni ez Petragyalázás-Petramosdatás párviadal.

Aki nyakig beleáll, az nyilván csak a szent lihegést érzi.

De kívülről - szánalmasan röhejes...

chrisred 2015.09.13. 18:20:30

"Sancta simplicitas" Az öregasszony jutott eszembe, aki magánszorgalomból hozta a rőzsét Husz János máglyájára, hogy el ne aludjon a tűz. LP is ugyanolyan görcsösen, már-már szánalomraméltóan próbált megfelelni annak a világképnek, aminek a kizárólagosságáról meg volt (van?) győződve.

Egyetlen büntetésnek látom értelmét, valami szociális munkának, menekült gyerekekre főzzön, varrjon, mosson ugyanúgy, ahogy a saját gyerekére. Tisztuljon ki a fejéből az a sok mocsok, ami befészkelte magát és lássa végre az igazi életet.

Brix 2015.09.13. 18:23:46

Érdekes , a balliberális média , arről nem számol be soha , hogy Szaudi-Arábiában , az iszlám jog alapján, mindenféle tárgyalás, bíró,és ügyvéd nélkül, koholt vádak alapján, nőket nyílt utcán szablyával lefejeznek...
Hiba volt amit a fotóriporternő tett, az igazi "dögevő hiánák" azok a balliberális médiék, amelyek ekkora nemzetközi ügyet kreáltak belőle.

EU-Raklap 2015.09.13. 18:44:17

@nu pagagyí: Semmit nem jelent, hogy gyereke van. Tudjuk ezt jól.

EU-Raklap 2015.09.13. 18:46:28

Petra levelének tartalma, amikre hivatkozik a felvételek és a "vízágyú kéne már nekik" stb. alapján egyértelmű tisztán kamu védekezés. A pániknál nincs jobb védekezés. Nem mondhat mást.
Tisztán az idegengyűlölet tetette vele azt, amit csinált. Egyénre való tekintet nélkül. Olyan vak gyűlölettel van, hogy meg sem nézi kit és hol rugdos.

EU-Raklap 2015.09.13. 18:56:10

@Veridicus76: Nincs ebben semmi kínos. Nincs végtelen befogadóképessége egyetlen gazdaságnak sem a világon.

KUHULIN 2015.09.13. 19:00:25

@igazi Ténytár: "Te nagyon hülye,"
Elfelejtetted, hogy nem anyáddal beszélsz. Szépen fogd vissza magad...

Tyson925 · http://economy.blog.hu/ 2015.09.13. 19:14:52

Egy kerdesem volna: M1 musorait szokta-e nezni a kedves posztiro.

Tudományos Iibsizmus 2015.09.13. 19:20:19

Mi a vélemény a pénzért adott állampolgárságról? Ha szír fizet, akkor kaphat?

Tudományos Iibsizmus 2015.09.13. 19:21:02

@Veridicus76: Mi a véleményed a pénzért adott állampolgárságról? Ha szír fizet, akkor kaphat?

Ma Baker 2015.09.13. 19:32:54

Szánalmasnak tartom a globális ballib média szarhabosítását ebben a témában és pont

KUHULIN 2015.09.13. 19:41:24

@Ma Baker: Ráadásul kontraproduktív is, de annyira hülyék, hogy észre sem veszik.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.09.13. 20:57:55

@Tudományos Iibsizmus: Pénzért adott állampolgárság nincs Magyarországon, csak szólok.

Pop40 2015.09.13. 21:59:20

"Ez nem lesz egy népszerű írás"

Önmagában ez nem lenne gond, a gond az, hogy komplett hülyeség.

"Akkor mindenki hatalmas vehemenciával volt Csárli, ... a véleményéért pedig senkit sem lehet legéppuskázni."

Tudod, kedves poszter, van némi különbség aközött, hogy valaki úgy fejezi ki a véleményét, hogy gusztustalan karikatúrákat rajzol, vagy úgy, hogy kislányokat rugdal. A józan többség érti ezt a különbséget, neked nyilván el kell magyarázni.

"s a dzsihadisták László Petra fejére vérdíjat (!) tűztek ki"

Igen, ez tényleg unikum, bár ezt én inkább az öngyilkosság kategóriába sorolnám. Mással nem nagyon magyarázható, hogy vannak olyan ostoba libák, akik nekiállnak 220 kamera előtt muszlim kislányokat rugdalni.
Mégis mi a francot gondolt az a féleszű Petra? Hogy ezek után az amúgy is őrült arabok majd puszit adnak neki?
A hülye tyúk öngyilkos akart lenni, hát az lett. Kb mint az, aki "rühellem a niggereket" - feliratú pólóban megy be egy afro edzőterembe Harlem közepén. Az evolúció már csak ilyen, válogat, és leselejtezi az agyilag korcs egyedeket.

"traumatizál egy embert, aki stresszhelyzetben rosszul reagált."

Nem, papa. Mész kocsival az úton, és kiugrik valaki eléd, te meg rossz felé rántod a kormányt - na, EZ az, hogy valaki stresszhelyzetben rosszul reagál.

NEM AZ, hogy valaki szisztematikusan nekiáll kislányokat, meg gyerekes apukákat rugdalni.

Volt ott még 2 tucat stáb, és 2 tucat operatőr. Azoknak nem volt stresszhelyzet?

De baszott érdekes, hogy ÉÉÉPPPEN a náci tévé operatőre érezte úgy a 120 tévés közül, hogy neki Jackie Chan-t kell játszania. Mert ő stresszhelyzetben volt. Há'hhogyne.

" mit élhet át az, akire a komplett glóbusz frusztrált, mégis jól kiszámított dühe zúdul"

Ez nagyjából olyan, mint a Darwin-díjasok halála: Egy átlagember nem gondol bele, milyen jó, hogy nem vele történt. Ugyanis ezek annyira képtelen dolgok, hogy egészen komplett idiótának kell lennie ahhoz, hogy veled ez megtörténjen.
Ez a sztori épp ilyen: nem történik meg mással, mert ehhez egy agyhalott náci ribancnak kell lenned, hogy megtörténjen.

Pop40 2015.09.13. 22:01:47

@Tiszteltetem Brüsszelet:

Ehe, az nincs.
Csak letelepedési engedély van pénzért, utána meg úgy mehet az eu-n belül bárhova, mint az állampolgár.

index.hu/gazdasag/2015/06/08/otvenmilliardot_kaszaltak_rogan_otleten/

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.09.13. 22:04:24

@Tiszteltetem Brüsszelet: Van ilyen, csak persze nem legális, de az újságokban szereplő több ezer ukrán és orosz eset miatt csak 1-2 embert tartóztattak le...

@Tudományos Iibsizmus: Szerintem a gyorsított letelepedési engedélyre gondolsz...

Pop40 2015.09.13. 22:05:09

@cca.:

"Amit elkövetett, az a legszigorúbb elbírálás szerint is legfeljebb egy tettleges becsületsértés"

Persze, öreg, hogyne.

Ha én odamegyek, és azért, mert x csoport tagja vagy, egy ótvar nagyot belédrúgok, az feléd "becsületsértésnek" számít? :-DDDDD

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2015.09.13. 22:09:13

@mikimackó: 2-3 év letöltendő? miért is? mégcsak 8 napon belül történő sérülés se történt. vagy max az.
az is csak a pánik miatt, és mert elszakadt a cérna

ezért már előállítás jár? nevetségesek vagytok! primitívek!

Pop40 2015.09.13. 22:23:18

@tesz-vesz:

Igen, igen, csakis amiatt a csúnya pánik miatt.

Ami, mitadisten, éppenpont a náci tévé operatőrén tört ki, az ott lévő 223 közvetítő stáb 2230 tagja közül. :-)

Pop40 2015.09.13. 22:30:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

" A véres bosszúért lihegő libsik meg végképp nem kerülhetnek ilyen helyzetbe."

Nagyon töröm a fejem, milyen helyzetbe kéne kerülnöm ahhoz, hogy szisztematikusan kezdjek 8 éves kislányokat lerugdalni, de valamiért nem jut eszembe ilyen szituáció, segíts már, please! :-)

Ez a sztori akkor klappolna, ha LP pánikszerű menekülés közben fellök-átesik pár emberen.

Az, hogy a "nagy pánikban" megáll egy helyben, és szisztematikusan elkezdi lerugdalni a szembejövő menekülteket, ez valahogy nem passzentos.

Érdekes, hogy a rengeteg ott lévő stábtag közül épp a náci tévé operatőrére jött rá ez a fajta pánik.
:-)
És az is érdekes, hogy annyira azért nem volt pánikban, hogy ne csak 100%-osan a menekülteket rugdalja.
Fura egy pánik az ilyen. :-DDDD

Pop40 2015.09.13. 22:34:15

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"az őt ért karaktergyilkosság"

Az őt ért mi?

Ugye ez csak elírás, és nem arra akartál célozni, hogy LP makulátlan karakterét a liberális sajtó gyilkolta le? :DDDDD

És akkor abba még bele se mentem, hogy a mongol, arab, stb hírportálok mióta liberális sajtó. :-DDDD

Pop40 2015.09.13. 22:38:34

@Veridicus76:

"Gergényi barátom szemkilövetése micsoda, mi???"

Egy igencsak túl enyhe reakció arra, hogy a náci hordák 2006-ban heteken keresztül gyújtogattak és tomboltak Budapesten.

Pop40 2015.09.13. 22:40:16

@PhoenixSpirit:

"Mellesleg Petrát mostantól a Betyársereg védi. Én láttam pár tagnak a kiképzését anno, nem hiszem, hogy bárki is össze akarna akaszkodni velük."

Izgi lesz.
Betyársereges nácik vs őrült arab dzsihádista terroristák.

Csak remélni tudom, hogy varratmentesen kinyírják egymást.
:-DDD

kilgore.trout 2015.09.13. 22:46:21

@mortullus: ja,akkor most hogy is van? Egy zsidó nem örülne inkább annak,hogy valaki az ellenségüket rugdossa? Ostoba komment volt ez,bele se gondolsz,logika semmi,csak a habzó butaság...

Pop40 2015.09.13. 22:47:57

@Ambiorix:

Felétek milyen foglalkozástól fölfelé nem illendő gyerekestől felrúgni az embert?

Bádogos az ezek szerint mehet, könyvelő már necces? Vagy még az is elmegy, és csak az okleves agysebész az, ami már "ne csináld"-kategória?

kispotzak 2015.09.13. 23:01:34

Nem, nem áll össze. Értem, kitortek, rohannak felé, megijed.. de akkor nem elfut? Vagy próbálja ellokni magától azt aki - úgy érzi- nekirohan? Láttam a videót, többször is. Nem egy simán szemből nekirohano embert lökött fel. Egy mellette, őt kikerulo kislány UTÁN rúgott, majd egy, a rendőr kezei közül kiszabadulo, gyermeket tartó apukát gancsolt el kimondottan jó technikával. Lehet, h vele ezt teszi a pánik, de akkor komoly problemakkal küszködik, amihez szakértő segítség kell.
De mindettol függetlenül, a média természetesen tultolta, ahogy sajnos mindig, mindent tultol hogy a fene esne belé. A kommentelok meg pláne, de ezen azért nem kéne meglepodni: nicknev alatt (szinte) mindenki az igazság felszentelt, ám roppant szélsőséges bajnoka.

Pop40 2015.09.13. 23:03:18

@Agysebész migráns:

"Beáll hörögni a libsikhez, és SEMMIFÉLE védelmet nem ad annak az embernek, aki a MAGYAROK érdekeit próbálta megvédeni a migránsok, és a liberális hazaáruló horda érdekeivel szemben."

Hát, pajtás, a magadfajta majmokon kívül sajnos elég kevesen hiszik el, hogy a magyarok érdekeit azzal kell védeni, hogy 8 éves kislányokat rugdalunk le, és ezzel kerülünk még a mongoloknál is címlapra, az országimázs jegyében.

kvadrillio 2015.09.13. 23:04:51

NEM ÉRTEM EZT A POSZTOT.ADOTT EGY SZITUÁCIÓ. AZ EGÉSZ VILÁG LÁTTA, A MÉDIÁNAK KÖSZÖNHETŐEN. ELKÉPESZTŐ HATÁST VÁLTOTT KI SZINTE MINDENKIBŐL. LEHET BAGATELLIZÁLNI, DE A TÉNYEK, AKKOR IS TÉNYEK MARADNAK.

annamanna 2015.09.13. 23:14:31

@esprit: nézd, a probléma lényege a határok áthágása. A probléma megoldása a határok húzása. Orbán megoldása a kerítés. Szerintem is a kerítés a megoldás, csak nem kizárni kéne őket, anélkül, hogy egy pohár vizet is adnánk nekik; hanem a kerítésen belül kellene biztosítani az ellátásukat. Aki kér, annak adj! Aki a legalapvetőbb biológiai szükségleteket megtagadja éhező, fázó embertömegektől, az kvázi gyilkos. Pláne, hogy még mindig lazán megtehetné Európa, hogy ad, gond nélkül el lehetne látni mindenkit. Félmilliárd ember lakik az EU-ban, az idén kb félmillió menekült érkezett. Ez azért nem túl vastag szám ahhoz, hogy az Eu összeroskadjon a súlya alatt.

Ami hiányzik a politikai akaratból, az a rend. Ezek az emberek olyan helyről jönnek, ahol megszűnt a rend, a STRUKTÚRA, a társadalom szövete, a rokonok, barátok, ismerősök, szomszédok, munkatársak szociális hálója, és egyáltalán minden rendezettség összeomlott, káoszba süllyedt. Ők pedig úgy rohannak át földrészeken, mint a disznócsorda. Ez nyilván nekik sem jó.
Ahhoz, hogy teljesen ne essen szét a személyiségük, és ne zuhanjanak bele az anómiába, az kell, hogy minél előbb minél átláthatóbb, rendezettebb struktúra részeivé váljanak.

Elvesztették a nevüket, a papírjaikat, az identitásukat, a múltjukat, a házukat, a kutyáikat, a fényképeiket és mindent az égvilágon.
Aki ilyen helyzetbe kerül, az joggal érzi úgy magát, mint a törvényen kívüli - őrá nem vonatkoznak a törvények, a társadalmi normák és viselkedési szabályok, hiszen ő maga kikerült a társadalomból.

Egy új, rendezett közösség részévé kell válniuk, ehhez pedig keretek és határok kellenek, tudni kell, hol van a közösség határa.
Arra pedig egy zárt menekülttábor a legmegfelelőbb.

Mire jó mindez?
Egy zárt táborban idő van arra, hogy
- a menekülteket rendesen regisztrálják
- orvosilag megvizsgálják, ellássák, a járványveszélyt kiküszöböljék
- felkészüljenek az integrációjukra, ezen belül:
- tanuljanak nyelvet, esetleg szakmát, esetleg írás-olvasást
- elsajátítsanak európai szokásokat (pl. hogy itt a nők is dolgoznak!!!!!!!!!!!!)
- alaposan megfigyeljék őket és kiszűrjék közülük a közösségre veszélyes elemeket, rendbontókat, terrorista gyanúsakat (mint amilyen pl. a fellökött pacák)
- és fokozatosan engedjék rá őket az eus lakosságra, annak arányában, ahogyan megszerezték az alap nyelvtudást, van számukra munkalehetőség, tiszták, dolgosak, a közösséget előreviszik és nem hátráltatják.

Erre lehetne szánni egy záros határidőt, pl. egy hónaptól egy évig terjedő időt, amit zárt táborban kell tölteniük; akiket egy év múlva sem lehet onnan kiengedni, azokat ki kell toloncolni az EU-ból.

Mire volna jó még mindez?
Arra, hogy azok az emberek, akik ide potyalesőként érkeznek, el se induljanak.
És azok közül is, akik már idejöttek, sokak kedvét el lehetne venni a további itt maradástól, ha kiderülne, hogy csak azokat fogadja be az EU, akik itt dolgozni fognak, akár férfiak, akár nők.
- Tehát eleve nem kellene sokmilliós áradatra számítani,
- és az EU lakossága sem volna terrorveszélynek, pániknak, káosznak, járványveszélynek, mocsoknak, erőszaknak kitéve,
- ugyanakkor a menekültek is pöpecül el lennének látva. Nem a Hilton hotel szintjén, hanem szimpla, egyszerű tábori körülmények között
- ahol könnyebben lemondhatnak arról az ábrándjukról, hogy ide valami mesevilágba érkeztek, ahol szájukba repül a sültgalamb.

Ha hazamennek, akkor sem töltötték haszontalanul itt az időt.
Mert végül is a végső cél csak az lehet, hogy közülük minél előbb minél többen hazatérhessenek.
De akármeddig is maradnak, azt az időt STRUKTURÁLTAN töltsék, nem káoszban, félelemben, zűrzavarban, éhezve, fázva.

A táborok rendszere mellékesen nagyon sok európainak is munkát adna, most aztán minden szociális munkás végzettségű bölcsész elhelyezkedhetne, és az eus katonaságot sem kerítésépítésre vagy lövöldözésre kellene használni, hanem a táborok őrzésére.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.09.14. 00:10:05

@annamanna: 'Pláne, hogy még mindig lazán megtehetné Európa, hogy ad, gond nélkül el lehetne látni mindenkit. Félmilliárd ember lakik az EU-ban, az idén kb félmillió menekült érkezett.'

-megtehetné, sőt valszeg meg is teszi. viszont szerintem hülyeség az eu-n belül v. épp a kerítésnél ellátni a migránsokat....

- nem lenne egyszerübb a szíriához, afganisztánhoz közelebb eső részeken megépíteni a táborokat, vagy az olyan országok menekültellátását pénzelni, mint pl. törökország?

mikimackó 2015.09.14. 06:11:00

@tesz-vesz: nem azért lopta el....., nem azért verte meg, nem azért rúgott bele, nem azért verte ki a szemét, nem azért ölte meg........., faramuci, ugye! mindenki rendet akar ebben a nyomorult országban, de mikor rendet kell tenni, felmentitetk egymást! mért is? belerúg a gyerekedbe, mit szólsz hozzá? akkor ugye meg egyből legyilkolnád ! gondolkozz !

Versenycsiga 2015.09.14. 07:45:55

@igazi Ténytár:
Ha már szeretett vezéred emlegeted: gondolom, akkor nem habzott ennyire a szád, amikor random tüntetők szemét lőtték ki a pribékjei.

Ambiorix 2015.09.14. 09:02:59

@Pop40:
Mi általában villanyszerelőtől lefelé szoktunk rúgni, de a családi legendárium szerint dédapám egyszer iszonyatosan tökön rúgott egy magadfajta szarkeverő szoci pártmunkást is. Világos, liberálnácikám?

Beer Monster 2015.09.14. 11:12:47

@Pop40: Keresztény VS. muszlim.
Már megint a zsidók járnak jól!
:)

IdomitottFoka 2015.09.14. 12:03:16

Na, a ballib média végigsipákolta a dolgot, következzen a kemény ööö nemzeti(-radikális?) média is , aztán ugorhatunk végre. Azért, hogy a dzsihadisták célpontja légy, nem kell sokat tenni, elég ha nincs abrosz a fejeden.

IdomitottFoka 2015.09.14. 12:06:14

@Pop40: Nem érted te ezt, ez a magamutogató butaság szindróma egyik tünete. Sületlenség leírva. A másik a rugdalózás a kamera előtt.

Pop40 2015.09.15. 02:35:47

@Versenycsiga:

Ezekre gondolsz, kiscsillag?

nol.hu/data/cikk/98/41/21/cikk_984121/543541.jpg
img6.hvg.hu/image.aspx?id=85e4d739-4fc9-4582-af52-7333aee18b31&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c
m.cdn.blog.hu/pi/piroslapok/image/tv_ostrom.jpg

Bizony, 2006-ban Fletó pribékjei csak úgy, minden előzmény nélkül kiálltak, és elkezdtek szegény, ártatlan tüntetőket gyilkolni.

Pop40 2015.09.15. 02:37:49

@Ambiorix:

Világos, nácikám. Te vagy a legnagyobb ász a sarki krimóban az első 3 feles előtt, csak utána kihajít a kocsmáros, és sajnos az árokban megfakul a harci kedv.

Pop40 2015.09.15. 02:39:21

@Beer Monster:

Bizony... meg a gyíkemberek!!!

Bár én egy ufót is láttam tegnap vigyorogni, csak aztán közelebb jött, és csak egy macska volt.

Pop40 2015.09.15. 02:42:30

@IdomitottFoka:

Dehogynem, ezt a részt pontosan értem.
Vannak ilyen emberek, nem érik be azzal, hogy otthon, a 4 fal között hülyék, mindenáron arra törekszenek, hogy ezt az egész világ orrára kössék.

Amit én nem értek, az az, hogy mi ez a sipákolás utána.

A spiné nem nyilvánosságot akart?
Megkapta.

Mi a gond? :-)

2015.09.16. 05:57:20

Nocsak, úgy tűnik, hogy már 2012-ben véget érhetett volna a szíriai vérfürdő, hiszen az oroszok leléptették volna Aszadot. Csak ez nem tetszett az imperialista nyugatnak (UK, USA) és a nyugatiak inkább felfegyverezték a szunnita terroristákat.
Ha akkor hallgatnak az oroszokra, akkor nincs migránsválság se.

index.hu/kulfold/2015/09/15/az_oroszok_mar_2012-ben_bealdoztak_volna_aszadot

chrisred 2015.09.16. 18:02:52

@Заграница нам поможет, запад с нами.: Mármint úgy ért volna véget a vérfürdő, hogy Asszad végez az ellenzékkel, akik ugye nem kaptak volna fegyvert, kijelöli az utódját és győztes vezérként visszavonul a politikától (hivatalosan), és irányítja az országot (nem hivatalosan).
süti beállítások módosítása