thank_you.gifMielőtt elsüllyedne a korrupció mocsarában a magyar kormány, az Egyesült Államok külső ellenségképpel ajándékozza meg a Fideszt. Már Angela Merkel tündöklése idején is tapasztalatuk, hogy a német kancellár minden egyes impotens, kétszínű, ellentmondásos nyilatkozatával Orbán Viktort igazolta.

Most megint el lehet majd mondani, hogy Magyarországgal szemben egy külső ellenségkép keletkezett, összefogásra van szükség.

Washington saját maga jelentkezett be, hogy szívesen lenne vörös posztó, ami ellen a nyomorgó Magyarország ölre mehet, ami miatt megint nem látjuk azt, hogy mindeközben még azt a kést is lopták, elmutyizták, amit a hátunkba döfnek.

Düböröghet a válságkormányzás, a kríziskommunikáció. Orbán most majd arról beszélhet, hogy a határon túli magyarok szavazati joga miatt szabadságharcolni fog, nem kell szóba hoznia a mutyikat. Ebben az a szomorú, hogy hazafias szemmel nézve nem is tehetünk mást, minthogy a saját országunk szuverenitása mellett kiállunk.

A konstans szükségállapot a regnáló rezsim érdeke, ennek az érdeknek tökéletesen aláfekszik nem csupán a továbbra is megoldatlan migránskérdés, hanem a magyar baloldal elaggott pártpalettája, Brüsszel és immáron újfent, ismét Washington is.

Egyet azért ne felejtsünk el!

A lopás, a rablás önmagában is bűncselekmény, de aki szükségállapot idején fosztogat azt egyes országokban a helyszínen agyonlövik…

Elszaszer T. Csörsz

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr808054250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman főszerkesztőhelyettes · http://bircahang.org 2015.11.06. 05:34:59

Aki az országot védi, s közben picit lop is, annak mindenki megbocsátja lopást. Különosen idegen agresszió idején.

mr Fülig Jimmy 2015.11.06. 07:40:55

Putingazda is ezt hiszi,miközben már csak háborúk indítása tartja hatalomban elfelejtve hogy ki szelet vet vihart arat?!@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes:

Lődörgő Hollandi 2015.11.06. 09:57:43

@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: arra mi a kifejezés, ha valaki azért indít háborút, hogy arra hivatkozva rabolja ki a saját népét?

Lődörgő Hollandi 2015.11.06. 14:08:31

@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Én csak a fogalom nevét kérdeztem, azt, hogy mikor történt és ki követte el, azt mindenki döntse el magának. (A háborúba beleértendő a polgárháború vagy ahhoz közeli helyzet kialakítása.) Tehát akkor hogyan neveznénk ezt a cselekedetet?

Lődörgő Hollandi 2015.11.06. 14:09:43

@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Én csak a fogalom nevét kérdeztem, azt, hogy mikor történt és ki követte el, azt mindenki döntse el magának. (A háborúba beleértendő a polgárháború vagy ahhoz közeli helyzet kialakítása.) Tehát akkor hogyan neveznénk ezt a cselekedetet?

Krisz11 2015.11.07. 15:59:10

"Ebben az a szomorú, hogy hazafias szemmel nézve nem is tehetünk mást, minthogy a saját országunk szuverenitása mellett kiállunk"

Ebben semmi szomorú nincs. A korrupció pedig akkor fog csökkenni, ha a magyar emberek szemlélete megváltozik és ténylegesen elítélik a korrupciót és megbuktatják akiről kiderül.

Magyarországon a korrupció (szó szerinti) támogatása, elfogadása a kommunizmus alatt alakult ki. Akkor ugyanis megszállás alatt voltunk, az elnyomó államtól lopni meg kb dicsőség volt.

Ma is hány emberről tudok, akiről dicsőségként emlegetik, hogy hogy húzza le az államot, vagy megint mások hogy lopják ki az árut a Tesco-ból, vagy más kizsákmányoló multi céget hogy lopnak meg.

Nálunk lopni, korruptnak lenni ma is dicsőség. Nem látjuk be, hogy végső soron magunknak ártunk.

Kázmér kacsa 2015.11.17. 08:51:18

Gondolom, ha az amerikaiak lopnak ki pénzt Magyarországról, az dicsőséges tett, ugye? Adni-venni a nagyköveti posztot, lobbizni az államnál, pártoknál az nem korrupció, hanem érdekérvényesítés amerikai módon! Persze, ezt mosz mindenki helyettesítse be a megnevezhetetlenekre.
süti beállítások módosítása