isis_media.jpgHa az Európai Unió vezetőinek maradt még egy csöpp eszük és lelkiismeretük, akkor most jött el az az utolsó utáni pillanat, amikor a nemzetközi mamutcégek lobbi csoportjai helyett neki lehet állni képviselni azokat, akiknek mandátumokat köszönhetik: az európai embereket.

Szerdán Oroszország végrehajtotta a 21. század eddigi legnagyobb légicsapását, és több száz tonna robbanószert szórt az Iszlám Állam fejére. Szomorú, hogy odáig jutottunk, hogy egy ilyen hírnek örülni kell, és még szomorúbb, hogy jelen állás szerint Európa egyetlen potens, cselekvőképes politikusa Vlagyimir Putyin.

Amíg ugyanis Merkel bevándorlókkal szelfizik, a mindig seggrészeg Juncker borogatja a viszkis üvegeket, a ballib média pedig épp azt próbálja megetetni velünk, hogy a migráció és a terrorizmus között bizony nincs semmilyen összefüggés, addig Moszkva cselekszik.

Nem tudom, mi járhat Putyin fejében. Hogy ez most a részéről megtorlás, erőfitogtatás, pr-fogás vagy keresztes háború Európa védelmében, de nem is érdekel. Engem csak annyi érdekel most, hogy valaki végre bombázza vissza az egész beteg, széjjelrohadt agyú és lelkű söpredéket a középkorba, és ha ehhez Vlagyimir Vlagyimirovics kell, akkor azt sem bánom, ha a Moszkva térért cserébe elnevezik róla a pesti rakpartot.

És ha az Európai Unió vezetőinek maradt még egy csöpp eszük és lelkiismeretük, akkor most jött el az az utolsó utáni pillanat, amikor a nemzetközi mamutcégek lobbi csoportjai helyett neki lehet állni képviselni azokat, akiknek mandátumokat köszönhetik: az európai embereket. Akik nem kérnek több millió bevándorlót, nem szívesen költenének rájuk évi több milliárd eurót, és főleg nem szívlelik a szétrobbantott stadionokat, koncerteket, éttermeket.

Tudom, hogy a muszlimok többsége ugyanúgy megveti és elítéli az Iszlám Államot, mint a normális keresztények. De már ez sem érdekel. Mert ha csak minden századiknak vannak levágott fejű emberekről videók a telefonján, az is több tízezer ember jelent. Nincs a toleranciának és az empátiának olyan fogalma, amivel összeegyeztethető lenne, hogy ezeket az embereket ujjlenyomatok és retinaszkenner nélkül beengedjük Európába. Nincs és nem is lehet.

Azok a politikusok, újságírók és civilek, akik az elmúlt hónapokban a kerítés ellen lázítottak, Orbánnak Hitler-bajuszt rajzoltak, köpködték és gyalázták Magyarországot, könnyes szemű tolószékes kislányokkal akarták elhitetni velünk, hogy ők MIND menekültek, és ha nem engedjük őket oda menni, ahová akarnak, akkor nem vagyunk emberek, innen üzenem nektek: bűntársak vagytok. Az Iszlám Állam széplelkű, naiv ötödik hadoszlopa.

És ha csak ezred annyi emberség és felelősségtudat van bennetek, amivel az észt osztjátok, akkor miután megírtátok a huszadik „Ne engedjünk a gyűlöletnek, mert a terroristák pont ezt akarják” c. cikket, gondolkodjatok el azon, kik egyengetik a földet a gyűlölet magvetői előtt.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr558091150

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Havas Jon: Az ötödik hadoszlop 2015.11.19. 15:26:02

Oroszország több száz tonna robbanószert szórt az Iszlám Állam fejére. Szomorú, hogy egy ilyen hírnek örülni kell, és még szomorúbb, hogy jelen állás szerint Európa egyetlen cselekvőképes politikusa Vlagyimir Putyin.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veridicus76 2015.11.19. 15:21:33

Remek írás.
A helyzet azt, hogy az iszlám sokszínű, a muszlimok sokfélék. Ez érdekes lehet vallási, kultúrtörténeti, stb. szempontból.
Biztonságpolitikai szempontból viszont pont leszarom, hogy ki a "rendes" muszlim és ki a terrorista. Nem hívtam ide senkit, tehát nem is várhatja el senki, hogy válogassak közülük.
Mindegyiknek tágasabb kívül.
Ez van.

Krisz11 2015.11.19. 22:41:29

"bűntársak vagytok. Az Iszlám Állam széplelkű, naiv ötödik hadoszlopa."

Egyetértek. Franciaországban pénteken a liberalizmus gyilkolt.
És emlékezzünk meg egy mondat erejéig a cserebogár szinten síkhülye liberálisok korábbi fő érvéről a kerítéssel szemben:

"Dehát nem fog működni a kerítés, mert a országhatáron belül van, és ha leülnek a tövében, akkor ki kell mennünk beengedni őket és eljárást lefojtatni."

Látjuk, ez is mennyire jött be.

Krisz11 2015.11.19. 22:56:09

"valaki végre bombázza vissza az egész beteg, széjjelrohadt agyú és lelkű söpredéket a középkorba"

Nem kellene sértegetni a középkort, az hogy "sötét" volt csak egy zsidó legenda. Sokkal kulturáltabbak voltunk, mint most az iszlám állam. A korán által példának állított, elvárt viselkedés minták inkább az ókorból származnak. Nekik a középkor előrelépés lenne.

bontottcsirke 2015.11.20. 16:30:35

Nem csak az iszlám államról van szó hanem az összes muzulmánról. Abból a sötétségből még kurva nagy baj lesz. Egyszerűbb lenne azt a vallást eltüntetni a picsába. Csak hát a komformista nyugat sosem fogja ezt vállalni. Lusta emberekért meg gyorsan jön a kaszás.

búvár kondér 2015.11.20. 20:35:48

a nagy lószart! Párizsban az illiberalizmus gyilkolt. Amit az iszlám állam fegyverekkel tesz ugyan azt teszi az Orbán rezsim szavakkal ...és a seggdugasz ideológiai társa a Jobbik is - RÁTÁMADT NEMZETÉRE és a keresztény testvéri EURÓPÁRA!

bontottcsirke 2015.11.21. 10:21:05

@búvár kondér: vegyél be gyógyszert kis hülye
süti beállítások módosítása