jobb_szektor_igazi.jpgSzelényi Zsuzsa ma harcias hangvételű sajtótájékoztatón követelte, hogy „Magyarország álljon ki Ukrajna szuverenitása mellett”. Sőt, az Együtt-PM képviselője szerint Magyarországnak „lépéseket kell tennie (!)”, hogy a szomszédos országban „helyreálljon a rend”. Hogy ez alatt pár hadosztálynyi magyar békefenntartó átdobását értette, esetleg azt, hogy azonnal üzenjünk hadat a Luhanszki és a Donyecki Népi Köztársaságnak, nem derül ki. De Szelényi nyilatkozatában (és általában az egész hazai ballib oldal hozzáállásában) nem is az ordító dilettantizmus és blődség az igazán gázos. Hanem a mérhetetlen álszentség.

A képviselő asszony ezúttal azon bukott ki, hogy egy orosz segélyszállítmány engedély nélkül hatolt be Ukrajna területére. Ez valóban nem volt túl elegáns diplomáciai gesztus Moszkva részéről – de, ha a nemzetközi közösség széles összefogás keretében szarik az donyecki humanitárius katasztrófára, akkor talán mégis megérthető, hogy nem várták meg Kijev hetek óta halogatott hozzájárulását. (Hogy a kamionokban tényleg csupán élelmiszer és gyógyszerek vannak, az valóban erősen kérdéses, ám az ellenkezőjét eddig még senki sem bizonyította.)

Persze a libsi indulatok mögött messze nem határrendészeti kérdések állnak, de még igazából nem is az Ukrajna függetlensége és területi épsége felett érzett őszinte aggodalom. Hanem a Nagy Sátán, Putyin és a Gonosz Birodalma, az autoriter, ultrakonzervatív, homofób, antiszemita Oroszország elleni küzdelem. Na, most a helyzet az, hogy én közel sem tartozom a hazai jobboldalon mostanában egyre több hívet szerző Putyin-vallás követői közé. Jómagam, ha orosznak teremt a Jóisten szeszélye, valószínűleg már évek óta börtönben, vagy emigrációban lennék. (A közhidelemmel ellentétben Putyin nem csak a Nyugat által pénzelt liberális felforgatókat és korrupt oligarchákat szokott leültetni/ellehetetleníteni, hanem nagyjából mindenkit, aki nem pontosan úgy keresztény, nemzeti és konzervatív, ahogyan a Kreml énekeskönyvében meg van írva.)

Szóval, ha csak úgy a vicc kedvéért mondjuk tíz percre elfogadom, hogy ideológiai alapon, a demokrácia védelmében félre lehet tolni a nyilvánvaló nemzeti érdeket (ami ebben a konfliktusban a szigorú semlegesség volna), akkor Szelényinek akár igaza is lehetne. Ha Ukrajnában olyan kurva nagy demokrácia épülne. Csakhogy valami egészen más alakul odaát.

Egy héttel ezelőtt a hardcore szélsőjobbos, orosz/magyar/lengyel/cigány/zsidó/mindenki, aki nem ukrán gyűlölő Jobb Szektor ultimátumot intézett az ukrán kormányhoz. Eszerint, ha nem méltányolják a Janukovics megbuktatásában játszott (amúgy valóban elég fontos) szerepüket, és nem hagynak fel tagjaik „hatósági üldözésével”, akkor a szervezet jelenleg Donyeckben harcoló alakulatai „teljes fegyverzetben” Kijevbe vonulnak „egy gyors reformra”. A Marcia su Kijev végül nem valósult meg. A „terrorista fenyegetés” ellen kelet-Ukrajnában oly kemény kézzel fellépő Porosenko elnök ezt persze nem hagyta annyiban, és gyorsan, határozottan, kíméletlenül – tárgyaló asztalhoz ült a nácikkal.

A megbeszéléseknek eredménye is lett. Az ukrán belügyi szervek és a Jobb Szektor a jövőben „rendszeresen sort kerítenek információcserére és együttműködnek Ukrajna terrorista fenyegetésével szemben”. (Ez utóbbi alatt nyilván a donyecki orosz felkelőket kell érteni.) Sőt, Avakov belügyminiszter még ahhoz is ragaszkodott volna, hogy a szervezet fegyvereseit az „Ukrán Fegyveres Erők, a belügyminisztérium és az Ukrán Nemzetbiztonsági Szolgálat struktúráiban legalizálják”.

Akkor beszéljünk magyarul: az ukrán hatóságok a jövőben szorosan együttműködnek, sőt konzultálnak felfegyverzett szélsőjobbosokkal. Nyilván ez közös akciókat, közös intézkedéseket is feltételez majd. Ehhez előbb-utóbb hatósági jogosítványokat is kell adni a Jobb Szektornak – de a gyakorlatban nyilván addig is úgy fognak működni, mintha lenne nekik ilyen. Nincs új a Nap alatt, láttunk már ilyet. Mussolini fekete inges pártszolgálata, vagy Röhm SA-ja (az ő kinyírásuk után meg az SS) is szépen, lassan így vált lelkes szélsőjobbosok civil klubjából hivatalos szervvé.

Nekem amúgy nem szokásom idegen államok demokratikus berendezkedése miatt aggódni. ha az ukránok szeretnének egy neofasiszta államban élni, szívük joga. Két dolog cseszi fel az agyamat. Az egyik, hogy ebben az államban él 150.000 magyar ember, akiknek a sorsa a kormányt a tusványosi szájkarate erejéig, a ballib ellenzéket meg még annyira sem érdekli. A másik, hogy az olyan szuperdemokratikus, gigaliberális, megaeurópai erőknek, mint az Együtt-PM, ez a hír még csak meg sem karcolja az ingerküszöbét.

Meg úgy általában Brüsszelnek és Washingtonnak sem. Egyetlen nyomorult kétsoros közlemény, még egy baráti, fejsimogatós ejnye-bejnye erejéig sem ihlette meg a művelt Nyugatot, hogy az ukrán soviniszta söpredék hivatalosan is a végrehajtó hatalom része lett. A lényeg, hogy a gonosz Nagymedve ellen harcoljanak, akkor jófiúk. Aztán, ha Donyeckben győznek, akkor majd jöhet a „gyors reform” Kijevben. Persze, lehet, Szelényiéknek az se tűnne fel…

Balogh Gábor

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr756634165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a gondolkodni próbáló maxval birca · http://maxval.co.nr 2014.08.25. 18:56:32

A ballibek új példaképe Bárdossy és szent háborúja a "barbár" oroszok ellen.

Váratlan fordulat, de ez van: ez a hataloméhes csőcselék mindenre képes. Jövőre szerintem zsidózni is fognak.

Tallono 2014.08.26. 01:32:51

Egyetértek a cikk mondanivalójával, értem a cím adás is miért ez lett, de a jövőben a ballibes nácizgatást jó volna hanyagolni. Akikről szó van, azok soviniszták, akiknek az ukrán SS hadosztályok csak ürügy az oroszgyűlöletükre. Hozzátenném azt is megértem. De ahogy nálunk sem minden nemzeti náci, úgy az ukránoknál sem minden soviniszta nemzetiszocialista. Amíg Kárpátaljához nem nyúlnak hozzá én remekül szórakozom rajtuk, remélem a jobb szektorosok betörnek pár politikus és oligarcha fejet még Kijevben...

annamanna 2014.08.26. 02:28:39

@a gondolkodni próbáló maxval birca: "Váratlan fordulat, de ez van: ez a hataloméhes csőcselék mindenre képes. Jövőre szerintem zsidózni is fognak."

Hahaha, az könnyen lehet, merthogy Putyin anyja zsidó.
Orbán meg a B'nai B'rith zsidó szabadkőműves páholy tagja (a libamájas Németh Sanyával és egyéb előkelőségekkel egyetemben). www.sokkaljobb.hu/content/s%C3%A1t%C3%A1n-szolg%C3%A1i
Ja, mellesleg II. János Pál anyja is galíciai zsidó volt.
Egyszóval Szelényi Zsuzsáék már most antiszemiták.
"Mert aki brancsoknak tagja..." www.youtube.com/watch?v=YVd8o9v6FMw

Szúrófény 2014.08.26. 05:32:00

2000 éves tudás, a lomtárba?
Ciceró a politikusokról!
„Ha azt állítják, hogy az állam ügyeivel való foglalkozásra rendszerint azok adják magukat, akik semmiféle tisztességes tevékenységre nem alkalmasak, hogy még a velük való versengés is szégyenteljes dolog, a velük való küzdelem pedig szánalmas és veszélyes. Ennél fogva nem az a bölcs ember feladata, hogy kezébe vegye a gyeplőt…és az sem illik a szabad emberhez, hogy szennyes és embertelen emberekkel vívott harcban akár szidalom áradatnak, akár a bölcs számára elviselhetetlen jogtalanságoknak tegye ki magát. Mintha nem éppen a jó szándékúakat, a bátrakat és a nemes lelkűeket illetné meg az, hogy a közügyekben részt vegyen? S mivé lesz, Az elvetemülteknek kelljen engedelmeskedniük, és eltűrniük, hogy az államot ezek az emberek marcangolják szét, miközben ők, még ha, akarnának, se tudnának segíteni”

Tacitustól tudom, hogy azért lesz valakiből politikus, mert lopni akar. Jancsó Miklós
"A hazafiasság a gazemberek utolsó menedéke" Samuel Johnson
"Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenntartsa saját uralmát!" Tolsztoj Leo 1902! beszoptuk!

a gondolkodni próbáló maxval birca · http://maxval.co.nr 2014.08.26. 05:36:28

@annamanna:

A B'nai B'rith zsidó szervezet, így nem lehet ott tag se Németh, se Orbán.

Putyin nem zsidó.

laci0011 2014.08.26. 07:19:10

Jobboldalon sok a hülye,azért jött át ide a csuti orálmuzsik aki ma már jól láthatóan a KGB trójaija.Szórakoztató amikor 1 jobber trójai nácizza ellenfeleit akiknek keresztebe tett a világválság.

laci0011 2014.08.26. 07:21:07

@a gondolkodni próbáló maxval birca: Birca már hataloméhes csőcselék is vagytok?Nem szép dolog.

laci0011 2014.08.26. 07:39:45

Szégyen ilyen szinten nyomatni a KGB kottáját nemzeti keresztény polgárnak,ma már mindenki tudja ajrópában putinpincsik vagytok szerte a volt szovjet érában.

bontottcsirke 2014.08.26. 09:43:36

Kíváncsi vagyok, hogy egy átlagember mit tud a náci ideológiáról. Mert garantálom, hogy semmit.

mrZ (törölt) 2014.08.26. 11:02:31

A nácik már így is szabadon garázdálkodnak, az ATO során MINDEN rendfentertó erő, még a magánbandák is TELJES büntetlenséget élveznek. A körzetbe bele tartozik harkov, zaporozsnyje, dnipropetrovsk, kerson, mykolaiv, odessa,, lugansk, doneck és kárpátalja területe. Valamint bármilyen "antiterrorista" tevékenység bárhol ukrajnában, és bárhol másik országban!!

Már máskor is kértem nem összemosni a libsiket ezekkel a zsebnácikkal (szelényi&CO), IGAZI LIBSI nem politizál, csak a partvonalról faultozik.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.08.26. 12:59:10

Pár dolog magyarázatra szorul.

Az ukrán "kormány" jelentős tagjai ill. háttérszemélyiségei, kivétel nélkül -zsidók.

Porosenko ("Szalcman")
Jacenyuk -wiki, 4 nagyszülőből 3 zsid
Timosenko
_Klicsko_ - nagymama a gaz antiszemita nácik elől menekült nagypspa karjaiba

A főbb helytartók-kiskirályok is mind zsidók.

Ennek tükrében fölvetődik a kérés hogy miféle "náci"- szélsőjobbos, aki zsidó vezetés alatt menetel. Jó esetben becsapott, rossz esetben semmilyen.

Mivel a főbb vezetők zsidósága teljesen köztudott (interneten elérhető, legtöbbjük wiki-oldalán is ott van), ezért fölöttébb gyanús az ukrán "szélsőjobb" viselkedése. A tetteik alapján biztos nem nácik, se nem szélsőjobbosok, a tetteik alapján huligánok, felfegyverzett csőcselék.

Szarazinda 2014.08.26. 13:26:12

@Nemzetstratégia: sőt még te is zsidó vagy. Ahogy a mondás tartja, mindenki az, legfeljebb nem tud róla, hülyegyerek. Jacenyuk, porosenko, klicsko, te atyaúristen. Az a jó ebben, hogy mindig az a zsidó, akiről te azt gondolod, ugye?

bölcsbagoly 2014.08.26. 13:39:43

Szelényi elvtársnő azért használhatná időnként gondolkodásra is a fejét. A küldött csomagokban élelmiszer volt. Direkt fél autónyi rakomány volt minden autóban, ha az ukránok kekeckedése miatt át kellene rakni, legyen hova. Az ukránok a Vörös Kereszttel együtt egy hétig vizsgálgatták a rakományokat, nem találtak semmit, de mégsem engedték tovább. Biztos tiszta humanitárius szándékoktól vezéreltetve.

Muzsikok közt 2014.08.26. 13:50:10

Orbán megadta a lehetőséget a kárpátaljaiaknak az EUs állampolgárságra.

Az Együttöt le kell szarni, senkiházi banda.

_most_ 2014.08.26. 13:50:20

azért annál nincs álszentebb, mikor a jobbikos nácik másokat náciznak :D

Muzsikok közt 2014.08.26. 14:00:21

@oszt jónapot: kicsit gyanús mondjuk hogy az 'elfogott orosz ejtőernyős' ukránul beszél.

www.pravda.ru/news/world/formerussr/ukraine/26-08-2014/1223081-ria-0/

oszt jónapot 2014.08.26. 14:03:07

@Muzsikok közt: Általánosban tanultam utoljára oroszul, sajnos ez nem megy.

oszt jónapot 2014.08.26. 14:04:27

@Muzsikok közt: "Moszkva szerint az orosz katonák véletlenül lépték át járőrözés közben az ukrán határt, szerintük ez egy jelöletlen határszakasz."
Tehát azt nem tagadják, hogy átlépték.

gotse 2014.08.26. 14:06:09

@_most_: Tudjuk, tudjuk, nácizni csak nektek szabad.

Muzsikok közt 2014.08.26. 14:06:11

@oszt jónapot: Nem állítom én hogy putyin propagandája igaz, de azért aki a nyugati sajtóból úgy gondolja hogy meg lehet ítélni objektívan az ukrajnai eseményeket, hát az is birkaság.

Muzsikok közt 2014.08.26. 14:07:58

@oszt jónapot: Miért ne lépték volna át?

Ha az IMF pénze lépi át a határt az nem baj? Attól lesz Ukrajna független? Ugyan.

nu pagagyí 2014.08.26. 14:15:45

A cikkírónak úgy látszik nem fontos Magyarország érdeke. Utóbbi viszont azt diktálja, hogy nem hiányzik nekünk egy orosz szomszédság. Ismerjük már őket, nem kérünk belőlük. Remélem a a nemzeti vértolulásban szenvedő, pofázáshoz szokott hazai széljobb is így gondolja és nem elégíti ki őket, hogy idehaza mindenféle kockázat nélkül garázdálkodhat.

Ahhoz, hogy Ukrajnában az ukrán szélsőjobboldaliak is készek hazájuk megvédésére csak gratulálni tudok, legalább valami hasznosat is végeznek.

oszt jónapot 2014.08.26. 14:31:58

@Muzsikok közt: Nem tudom eldönteni ez alapján, hogy igaz-e, mert amit linkeltél oroszul van. Mondjuk, hogy szovjeteknek nem hiszek az alap.

Nem azt mondtam, hogy az IMF-től függetlenek lesznek, de meglepne, ha az oroszok tényleg csak kaját vittek volna

oszt jónapot 2014.08.26. 14:34:58

@nu pagagyí: Azt ne felejtsük el, hogy 56-ban is nyilasozták a felkelőket.

Muzsikok közt 2014.08.26. 14:54:46

@oszt jónapot: Az oroszok naná hogy fegyvert is vittek, amihez több joguk van mint az IMFnek pénzt, a NATOnak fegyvert önteni nyugat Ukrajnába.

Már ha számítanának etikai elvek egy háborúban.

wallenberg8805 2014.08.26. 14:56:52

Vajon miért akarják a cionballiberálisok, hogy szeressük a Kárpátaljánkat megszállva tartó soviniszta kormányzatú ukrajnai bábállamot? A jófejek a szakadároknak drukkolnak az idegen megszállókkal szemben, ez egyértelmű.

Veridicus76 2014.08.26. 15:06:38

Nem nevezném őket neofasisztáknak, a fasizmus világos doktrína, ezek meg szimplán soviniszta prolik.

zombizan · http://libertarius.blog.hu/ 2014.08.26. 15:12:24

" Jómagam, ha orosznak teremt a Jóisten szeszélye, valószínűleg már évek óta börtönben, vagy emigrációban lennék."

Ez elég bátor és/vagy nagyképű kijelentés, ha a szerző még nem volt olyan helyzetben, hogy szembe kellett volna szállnia egy (többé-kevésbé) erőszakos politikai hatalommal.

Természetesen a kommunizmus szekerét sem tolta senki, és a holokauszt idején is mindenki a zsidókat mentette.....

laci0011 2014.08.26. 15:19:05

@a gondolkodni próbáló maxval birca: Intellektusod,erkölcsi nívód pedig predesztinálna erre.

tobias2 2014.08.26. 15:41:03

Részletek V.T. Tretyakov interjújából Alekszandr Szolzsenicinnel, amely a Moszkovszkije Novosztyi 2006. április 28 - május 4-i számában jelent meg:

V.T.: Személyes véleményem, hogy ha a az euro-atlanti (keresztyén) civilizáció három szereplője, nevezetesen az USA, az EU és a Kelet-Európai (Orosz) Szövetség nem lép stratégiai szövetségre egymással, ez előbb vagy utóbb civilizációnk megszűnésére vezet. Miben látja az euro-atlanti civilizáció megmentésének zálogát, és egyáltalán szükség van-e e civilizáció megmentésére?
A.Sz. Sajnos szükség van. A világ politikai folyamatai nem a kívánt irányban haladnak. Az USA egyik országot a másik után szállja meg katonai erővel. Ez a helyzet Boszniában már 9 éve, Koszovóban és Afganisztánban 5 éve, Irakban 3 éve, és ott még sok évet lesznek kénytelenek lehúzni. A NATO és az USA lényegében ugyanazt csinálja. Világosan látható, hogy a mai Oroszország nem jelent számukra fenyegetést; a NATO módszeresen és eltökélten fejleszti katonai felkészültségét Kelet-Európában és az Oroszországtól délre fekvő területeken. Nyílt anyagi és ideológiai támogatást nyújt a „színes” forradalmaknak, és érvényesíti az észak-atlanti érdekeket Közép-Ázsiában. Kétségtelen, hogy Oroszország teljes bekerítésére, majd szuverenitásának csorbítására törekszik. Nem, Oroszország csatlakozása egy ilyen euro-atlanti szövetséghez, amely erőszakosan propagálja és terjeszti világszerte a mai nyugati demokrácia ideológiáját és formáját, a keresztyén civilizációt nem erősítené, hanem gyengítené.
V.T.: Hogyan viszonyul az ukrajnai eseményekhez? Ennek kapcsán mi a véleménye az orosz nemzet megosztottságáról és arról, hogy ma éppen az orosz a modern Európa legmegosztottabb nemzete? Köteles-e Oroszország felvetni az oroszok és az orosz területek újraegyesítésének kérdését, ha nem politikailag, akkor legalább intellektuálisan, az ukrán elit azon törekvése láttán, hogy Ukrajnát EU és különösen NATO tagállammá tegye?
A.Sz. Az ukrajnai események már a hamis és téves 1991. évi népszavazás óta (amiről másutt már írtam és beszéltem) csak fájdalmat és keserűséget keltenek bennem. Az orosz nyelv fanatikus elnyomása és üldözése (holott a legutóbbi felmérések szerint Ukrajna lakossága több mint 60%-ának ez az anyanyelve) egyenesen vérlázító, és Ukrajna kultúrájára nézve is káros. Hatalmas területeket, amelyek soha nem tartoztak a történelmi Ukrajnához, mint Novorosszija, Krím és az egész délkeleti körzet, erőszakkal Ukrajnához csatolták és most a NATO-ba is be akarnak kényszeríteni. Valahányszor találkozott az ukrán elnökkel, Jelcin minden alkalommal kapitulált és engedményeket tett. A fekete-tengeri flotta kiűzése Szevasztopolból (amelyet még Hruscsov sem engedett át az Ukrán Szövetségi Köztársaságnak) a XIX. és XX. századi orosz történelem legaljasabb lábbal tiprása.
Ilyen körülmények között Oroszország semmilyen formában nem engedheti át a sokmilliós orosz lakosságot Ukrajnának, nem tekinthet el attól, hogy ők az orosz nemzet részét képezik.

További részletek:

www.rg.ru/2014/05/16/solzhenitsyn.html

diszkriminans (törölt) 2014.08.26. 15:45:45

@a gondolkodni próbáló maxval birca:
Érdekes, régebben folyton azt hangsúlyoztad, hogy Szovjet-Oroszország nem azonos Oroszország és ennek mentén védted a mostani Oroszországot. Most meg olyan példát hozol, mikor a szovjetek ellen háborúztunk.

a gondolkodni próbáló maxval birca · http://maxval.co.nr 2014.08.26. 15:48:57

@diszkriminans:

Mert egyszerűen nevetséges a ballib elit hülyesége. Csúsznak-másznak, naponta változtatnak véleményt. 2 éve még a Fidesz egyik főbűne volt, hogy át lett nevezve a Moszkva tér. Ha most egy közterület ezt a nevet kapná, lenne égig visítás. Egyszerűen ez a banda eltörlendő, mert a lehető legkárosabb, ezt kell megérteni.

bölcsbagoly 2014.08.26. 16:11:31

@oszt jónapot: s persze, muszáj elhinni, mert a szavahihető ukránok mondták.

bölcsbagoly 2014.08.26. 16:16:54

@nu pagagyí: persze, s tapsolj neki, hogy évente többször is meggyalázzák a vereckei emlékművet és hogy nem akarnak magyar nyelvű felsőoktatást. Hazaáruló nyomoronc.

annamanna 2014.08.26. 16:25:06

@a gondolkodni próbáló maxval birca: direkt raktam hozzá linket. Orbán a B'nai B'rith tagja.
Te ismered a családfáját? Nem, ugye? Akkor miért gondolod, hogy nem az? Semmit sem lehet tudni róla, csak azt, hogy Orbán Mihály a 2. vh. után Alcsútra költözött. De hogy honnan jött és kicsoda ez a jóember, azt nem tudni. Régebben volt a wikin vmiféle "családfa", ahol az 1993-ban meghalt nagyanyja nevéhez ez volt írva: N. N. Mit kell ezen titkolni? A dédszülők nevéhez is csak "adat nélkül" vagy ilyesmi volt írva, aztán az egész táblázatot leszedték a wikiről, ennyi maradt: hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor#Sz.C3.A1rmaz.C3.A1sa

Putyinról máshol olvastam hungarianrealnews.com/news.php?readmore=401&c_start=110 bár csak pletyka, de ésszerűnek tartom.

oszt jónapot 2014.08.26. 16:31:16

@bölcsbagoly: "Moszkva szerint az orosz katonák véletlenül lépték át járőrözés közben az ukrán határt, szerintük ez egy jelöletlen határszakasz."

Ezt a szovjetek mondják, tehát ott voltak.

mrZ (törölt) 2014.08.26. 16:37:23

@Nemzetstratégia:
>>Ennek tükrében fölvetődik a kérés hogy miféle "náci"- szélsőjobbos, aki zsidó vezetés alatt menetel. Jó esetben becsapott, rossz esetben semmilyen.

Még ensz határozat is volt arról hogy a cionizmus fasiszta ideológia.
en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_Resolution_3379
Nem véletlenül tanulmányozzák a nácizmust, a fajelmélet, az eugenika, a felsőbbrendűség, az erőszak, a népírtás mind hasonló.
Összenő ami összetartozik.
Ukrajnában nagyon látványos, a fél vezérkar zsidó, a másik fele náci. És még csak nem is takargatják, nyíltan beszélnek a kolorádók(oroszok) kiírtásáról, mostanában meg a zsidók betelepüléséről.

Szúnyog 2014.08.26. 16:51:35

Ukrajnában egy egészen sajátos koalíció van hatalmon: az erőszakos soviniszták, a cionisták és a maffiózók szövetsége. Tehát Szelényinek is a pártjukon a helye.

a gondolkodni próbáló maxval birca · http://maxval.co.nr 2014.08.26. 16:53:21

@mrZ:

Ez az ENSZ-határozat már nincs hatályban 20 éve.

a gondolkodni próbáló maxval birca · http://maxval.co.nr 2014.08.26. 17:01:06

@Szúnyog:

Pedig ez nem igaz így.

Nem véletlen, hogy ez az első eset, amikor Izrael nem támogatja az amerikai külpolitikát.

Ráadásul az átlag izraeli inkább az oroszokat támogatja, nem az ukránokat.

Elég az RTVI-t nézni ehhez, ez egy zsidó tulajdonú orosz nyelvű amerikai-izraeli-orosz tv-csatorna. A tulaj kifejezetten Putyin-ellenes, de nemigen szereti az ukrán vezetést se, s érezhetően Putyint tartja a kisebbik rossznak a 2 közül.

Muzsikok közt 2014.08.26. 17:21:27

@Szúnyog: Ehhez nem árt tudni hogy Birca felesége zsidó, így benne van a buliban.

A zsidók egységesek, az elterelő munkákat is egységesen végzik, nem kérdeznek hanem teljesítik a parancsot.

Az egész ukrán kérdés Szíriával kapcsolatos elterelés. Azt meg qrva nehéz máshogy magyarázni mint usraeli támadó akcióként, amit 10 éve készítenek elő.

mrZ (törölt) 2014.08.26. 17:30:16

@a gondolkodni próbáló maxval birca:
mint írtam: volt.
Most éppen a kelet eus volt szocialisták szavazatával nincs érvényben.

hamarosan megint vissza szavazzák, az el nem kötelezettek már készülnek rá.

Muzsikok közt 2014.08.26. 17:36:42

No jó előfordul hogy egy zsidó elszólja magát a hivatalos propagandától eltérően de akkor kiátkozzák, úgyhogy azok ritka bátor egyéni akciók.

Mondjuk Moshe Friedmann jut eszembe.

a gondolkodni próbáló maxval birca · http://maxval.co.nr 2014.08.26. 18:00:15

@mrZ:

Hiába szavazzák meg, attól még nem lesz igaz.

bölcsbagoly 2014.08.26. 18:25:02

@oszt jónapot: de az ukránok nem ezt állítják!

mrZ (törölt) 2014.08.26. 18:46:42

@a gondolkodni próbáló maxval birca:
Az igazság lesz, amiben hisznek. Mivel egyre több ember hiszi hogy a zsiványok az újrégi nácik, ezért ez lesz az igazság. Ez ellen te bégethetsz, de mint ahogy elfogadtad a holokausztot úgy elfogadod majd ezt is.
Mert egy birka vagy.

Helmut von Offenburg 2014.08.26. 19:00:56

Gusztustalan, semmi egyéb az Együtt, ezt tudtuk eddig is. A nyilatkozó elvtàrsnő pedig buta és rosszindulatú.

annamanna 2014.08.26. 20:05:33

@a gondolkodni próbáló maxval birca:
hahaha, kedves Birka, látom, ráléptem a tyúkszemedre :)
De vigasztaljon ez az ige: Préd 1,9 A mi volt, ugyanaz, a mi ezután is lesz, és a mi történt, ugyanaz, a mi ezután is történik; és semmi nincs új dolog a nap alatt.

Krisz11 2014.08.26. 20:42:44

@laci0011:

A cionista férgeknek meg a ballibeknek az az érdeke, hogy Ukrajnát is megszerezzék, az atlanti birodalomhoz csatolják, és az Orosz befolyási övezetet hátrébb tolják. Egyszerű birodalomépítés folyik, aminek alárendelik a saját polgáraik érdekeit, életét (Rácz Margit véleménye, hogy addig hitt az EU-ban amíg gazdasági tömörülés volt, mihelyst a politikai tömörülés irányába ment el, már nem szól többről mint birodalom építésről).

Ellentétben a cionista és ballib férgekkel, a magyaroknak és a nemzeti érzelműeknek a kárpátaljai magyarság az első (pl: ne legyen kényszer sorozás, legyen szabad nyelvhasználat, stb), és nem pl: "ukrajna területi épsége".
Így a valóban magyaroknak inkább annak kell szurkolni, hogy az "ukrajna"-nak nevezett tákolmány szétessen a francba, és max egy kisebb tényleges ukrán terület fusson ezen a néven.

nu pagagyí 2014.08.26. 23:40:25

@bölcsbagoly: Fején találtad a szöget. A szélsőjobb nációtól függetlenül egyöntetűen primitív. A gyávaságról nem is szólok, szobrok ellen hadakoznak, az nem üt vissza, rosszabb esetben csordában fenyegetnek védtelen embereket. Amikor meg éles a helyzet futólépésben menekülnek, mint annak idején Szálasi az összelopott vagyonnal.

laci0011 2014.08.27. 07:02:28

@Krisz11: Zombikok oroszországért,szépen felmondtad a KGB leckéjét némi magyar ferdítéssel egyetemben.Annyi agyatok nincsen hogy feltünjön stadionokra többet költ az orámuzsik mint honvédelemre,így aztán országvesztés lesz a szájkarate eredménye.

Krisz11 2014.08.27. 19:22:55

@laci0011: "Stratégiai jelentőségű várost foglaltak el a szakadárok Ukrajnában"

Szopni fogtok :D

laci0011 2014.08.28. 08:53:48

@Krisz11: Valahogy így vesztettük el Erdélyországot,úgyhogy régóta szop a magyar a nemzeti csürhe miatt akik már elszórakázták Magyarország kétharmadát,elüldözték a magyarok másik felét.

2015.08.20. 05:37:19

@bölcsbagoly: Szelényi Rákosival "párhuzamos" "Ha ilyen a feje, akkor min ül?"
süti beállítások módosítása