wtf_guy.jpgA magyar adóhatósági vezetők és Fidesz-közeli üzletemberek  - köztük Habony Árpád és a Századvéget vezető Heim Péter) kitiltása olyan sztori, amit mintha kifejezetten a Jobbegyenes wtf rovata számára írtak volna. Az első felkiáltás, ami a híreket olvasva kibuggyan az emberből az, hogy "mi a f...sz van?!" És, ahogy az újabb, és újabb csepegtetett infómorzsák érkeznek, ez a második és a harmadik mondat is.

A legszebb, hogy az ügy kiválóan kézre áll a ballib és a kormánypárti valóságértelmező kis-s nagyiparosok számára is. Hiszen egyik oldalról, lám itt a bizonyíték, micsoda korrupt balkáni maffiaállammá tették az országot Orbánék, míg a másik olvasat szerint a szemét amerikaiak így állnak bosszút a gazdasági szabadságharcárt.

Azt azért valljuk be: az ÁFA-visszatérítések bicskanyitogató botrányát simán elkenő NAV vezetői, vagy a tisztességesnek még csak látszani sem akaró oligarcha-playboy Habony és a kutatóintézetnek álcázott kormányzati propaganda-központ vezetője, Heim tényleg nem azok a figurák, akikről lehetetlen elképzelni, hogy amcsi cégeket akartak kenőpénzekre lehúzni.

Ugyanakkor a kitiltásokról szóló beszámolókból egy elem gyanúsan hiányzik. Ha ezeket az arcokat tényleg azért nyilvánították nem kívánatosnak az Államokban, mert komoly bűncselekményekkel alaposan gyanúsíthatóak, akkor miért nem emelnek vádat ellenük? Ha emeltek, hogyhogy nem tudunk róla? Ha idegen állampolgárként Los Angelesben elkötök egy autót, akkor aligha úszom meg azzal, hogy kidobnak az országból, minden bizonnyal bíróság előtt kell felelnem az elkövetett bűncselekményért.

Lehetséges, hogy az adóhatóságot olyan ember vezeti, aki ellen eljárás folyik Amerikában? Lehetséges, hogy az USA úgy tilt ki valakit a területéről, hogy valójában nem is vádolható semmilyen jogszabálysértéssel? A válasz sajnos mindkettőre határozott igen.

A magyar politikai kultúrába, a mindennapos sunyítások állott levegőjű világába nagyon is belefér, hogy elintézik a dolgot annyival, hogy "nyugalom, Ildi, ki a franc tudja itt Magyarországon, hogy a világ másik végén bűnöző vagy?"

Ugyanakkor az amerikai külpolitika jellemző eszköze, hogy azokat a politikusokat, vagy a hozzájuk közel álló üzletembereket, akikre Uncle Sam éppen ferdén néz, kitiltják egy időre az országból. Ez az emberi jogok helyzetéért aggódó nyilatkozatok és a szarrá bombázás közötti egyik lépcsőfok (nyugalom: ez egyik első lépcsőfok a nagyon sok közül.) A kormányközelinek igazán nehezen nevezhető ATV összeállítása is arra hívja fel a figyelmet, hogy a mostani eljárás feltűnően hasonlít az orosz politikai és gazdasági elit kitiltásához, és, mivel egyelőre a "politikai szint alatti" figurákat érinti, "figyelmeztető jellegűnek tűnik".

Tényleg az. Két dologra hívhatja fel a figyelmünket. 1. A hazai oligarcha-elit kisstílű, amatőr, de legalább gátlástalan és agresszív prosztókból áll, akik még ahhoz is bénák, hogy a magáncégek és a politika viszonyát nálunk sokkal engedékenyebben kezelő Amerikában is lebukjanak. 2. Hű szövetségesünk és barátunk, az Egyesült Államok a saját külpolitikai irányvonalától való legcsekélyebb eltérést (mondjuk az oroszok elleni szankciók bírálatát) is finom, majd egyre erősödő atyai tockosokkal jutalmazza. 3. Mind a kettő igaz. Ez a legvalószínűbb verzió, és egyben állatorvosi lova nagyjából mindennek, amiért már 25 éve újra, meg újra elkeseredetten kérdezgetjük?: "mi a f...sz van?!"

Balogh Gábor

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr616802395

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az USA és a Fidesz 2014.10.19. 10:42:21

  pocsék közhely, de mindkettőnek igaza van, és mindkettő hazudik.korrupt a fidesz? igen, korrupt. de ezzel a lépéssel az USA azt állítja, hogy csak a fidesz korrupt, az azt megelőző kormányok nem, hisz akkor senkit se tiltottak ki, márpedig ugyanolya...

Trackback: Így bukik meg Orbán Viktor? 2014.10.18. 09:57:59

Egy héttel a FIDESZ tavaszi győzelme után érdekes gondolatkísérletet tett közzé Bede Márton a 444-en Így bukott meg Orbán Viktor címmel. Az általa kitalált, de abszolút reális forgatókönyvet ő 2016 őszére datálta.  Bede Márton tévedett. Ugyanis a foly...

Trackback: Kamu független igazságügyi szakértői trükkel is lop a Tigáz 2014.10.18. 08:09:20

  Hasonló csalássorozat zajlik a gázszolgáltatóknál is, mint a hazai bankoknál az úgynevezett devizahitelezésnél.  Hibás termék a gázóra is és a gázszolgáltatók által megrendelt és fizetett igazságügyi szakértői vizsgálatok úgyszintén hibásak. Az álta...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.10.17. 16:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: WTF?! 2014.10.17. 15:26:02

Ugyanakkor az amerikai külpolitika jellemző eszköze, hogy azokat a politikusokat, vagy a hozzájuk közel álló üzletembereket, akikre Uncle Sam éppen ferdén néz, kitiltják egy időre az országból.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.10.17. 15:55:17

Pontosan hogy képzelte a Szerző, hogy az amerikai ügyészség vádat emel Amerikában olyan magyar állampolgárokkal szemben, akik Magyarországon tettek korrupciós ajánlatot?

Elmondom, mik a lehetőségek:
1. Amerika nyílt erővel bevonul és rendkívüli törvényszék elé állítja őket a felcsúti stadionban.
2. Amerika sutyiban szőnyegbe tekeri őket és egy washingtoni bíróság elé állítja mind.
3. Magyarország csatlakozik az Amerikai és Kelet-Európai Egyesült Államokhoz, ekképp megalapozva amerikai szervek joghatóságát.

(Mondjuk elképzelhető, hogy a Mongóliában üzletelgető magyar üzletembereknek tett korrupciós ajánlat esetén Budapesten vádat emeljenek egy mongol tisztviselő ellen?)

Egyébként valószínűleg 3., a vádaknak lehet alapjuk, de nyilvánosság elé kerülésükben közrejátszik az országhatáron belül bravúros hintapolitikának nevezett átlátszó, kétkulacsos kupeckedés (kupeckodás?) is.

bunk0 2014.10.17. 16:26:03

"Ha idegen állampolgárként Los Angelesben elkötök egy autót, akkor aligha úszom meg azzal, hogy kidobnak az országból, minden bizonnyal bíróság előtt kell felelnem az elkövetett bűncselekményért."

nyílván nem amerikában követték el a bűncseleményeket (ha egyáltalán), hanem itthon. ilyenkor az amcsi hatóságok elküldik a bizonyítékaikat az illetékes magyar hatóságnak. ahol aztán Polt Péter vádat emel ellenük, Szájerné bírósága meg elítéli őket.

vagy nem.

CsekklisztNo.10Reloaded 2014.10.17. 16:53:33

... és a hírek (ha igazak) arról szólnak, h volt olyan magyar cég, amely annyira pofátlan volt, h magát a kamu tanulmányt (amiért pénzt kért) sem akarta megírni, azt is a megzsarolt(?) amerikai cégre hátékázta volna.
Nincs kétségem, hogy amerikai cégek is bőven kurrumpálnak, elképzelhetetlen, hogy az olajbiznisz ne anélkül folyna, gyógyszergyárak dettó, de ez a fajta pofátlanság és cinizmus az egész mostani kormányzati politika alfája és omegája.

Szóval: szerintem 3, de nem kell az 1. miatt sem kiakadni

tisztapista 2014.10.17. 17:15:59

És vajon az véletlen, hogy a hazához hű baloldal megint EU-s vitát gerjeszt az orszgáról, éppen ugyanekkor?

Összehangolt támadás zajlik hazánk ellen, már megint. Remélem, hogy nemes ügyben, az oroszokkal kapcsolatos engedékeny álláspontunkért. Azért mégiscsak NATO ország vagyunk, irgumburgum.

De sajnos tartok tőle, hogy nem erről van szó, csupán Soros csicskásai támadnak vissza, amiért az öreg által pénzelt alapítványok és idegen befolyás körmére nézett a kormány.

CsekklisztNo.10Reloaded 2014.10.17. 17:32:23

@tisztapista:
Igen, tessék kilépni NATO-ból , EU-ból es akkor lehet ugrálni. De addig minek?

Imre Laci · http://magyarasztal.blog.hu 2014.10.17. 20:02:10

Amerikai nyomásgyakorlás. Persze az USA-t minden feltétel nélkül kiszolgáló ballibek most ajvékolnak. Nem a haza miatt, hanem mert más nyúlja le az ÁFA-visszaigényléseket, nem pedig ők.

Én már csak egy kávét kérek!

dr doktorka 2014.10.18. 00:15:25

@tisztapista:

Soros csicskásai támadnak, te idióta? Na bazmeg, akkor Orbánya elvtárs személyesen támad, hiszen ifjúkommunista korában SOROS pénzelte Diktátorkának a felsőfokú libsi tanulmányait.
Aztán Viktátor elvtársat be is dugta a Liberális Internacionálé alelnöki székébe. Nemzetközileg futott a libsi Orbánya szekere.

És mint tudjuk, a fél fidesz vezetőség SOROS pénzén volt akkoriban eltartva.

Szóval hülyécske, ki is akkor az országra támadó libsi banda?

Csak a fidesz!

avocado_ 2014.10.18. 00:44:34

Komolyan van olyan megveszekedett barom hülye állat aki beveszi azt a mesét hogy az USA bosszúból amiért nem mentek bele amerikai cégek által forszírozott korrupcióba kitiltja őket az államokból? :DD

avocado_ 2014.10.18. 00:50:02

1. "Ha ezeket az arcokat tényleg azért nyilvánították nem kívánatosnak az Államokban, mert komoly bűncselekményekkel alaposan gyanúsíthatóak, akkor miért nem emelnek vádat ellenük? "

Mi a szarért emelnének vádat egy MO-n elkövetett bűncselekményért, egy magyar állampolgár ellen?

dr doktorka 2014.10.18. 00:59:02

@avocado_:

Barátom, nem az amerikai cégek korrumpálták a magyar kormányt és holdudvarát, (miért is???), hanem azok korrumpálták azokat. Teccik tudni, hogy a közbeszerzésen az nyer akit vagy Simics K-nak, hívnak, vagy aki még nála is többet fizet a közbeszerzési bizottság meg a NAV kérésére?

netnepper 2014.10.18. 01:35:25

Nekem az tetszik a legjobban, hogy az ellenzék úgy csinál, mintha nem is itt élnének és ne tudnák mi folyik már több mint két évtizede ebben az országban. "Vizsgálatot követelünk..., bla-bla..."
Ha, ha, ha, benne élnek az egészben és csak arra várnak hogy egyszer majd ők működtethessék a társadalom többségének az erőforrásait felélő nagy kifosztógépet.
Pfúúúújj....

vénkujon 2014.10.18. 01:45:25

minek ríttok...csak a szokásos támadás magyarország ellen. öt éve ezt nyomjátok:D

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2014.10.18. 02:25:28

@Counter: A szerző nevében nem tudok nyilatkozni, de én úgy képzelem, hogy a bizonyítékokat - ha vannak - nyilvánosság elé is lehetne tárni.

Mr. Waszabi 2014.10.18. 04:13:45

A szívatásnak szintjei vannak. Például, egy magát unosuntalan jogállamnak becéző, több tiszteletet követelgető, állítólag korrupcióellenes kormány esetében fel van téve léc, ha odatolják neki finoman: ez történt, te lépsz.
Útválasztónak is fel lehet fogni, nincs tovább hintapolitika - vagy a nyugathoz tartozik az ország, vagy a kelethez. Mindez természetesen az Orbáni politika következménye. Arcátlan pali, aki egyre felbátorodva próbálgatta, hol vannak a határok számára a nemzetközi politikában. Hát megtalálta, csak egy picit elmérte a féktávot. Ugyan, ki gondolta komolyan, hogy ha 15 év óta állandóan mindenkit szidott, sározott, aki nem ő, vagy nem az ő érdekeit szolgálja -beleértve minden olyan magyar embert, aki nem szavazott rá semmikor-, hogy egyszer nem fog a saját hazugságaival frontálisan ütközni? Ezt a plebsz köreiben a legtöbb ember tudja, hisz megélte már korszakosan, s a többség levonta a szükséges konzekvenciákat. S persze vannak, akik nem. Annyi biztos, hogy ép eszű ember számára az lehet minta, amit valahol lát - ha az életvitel a tárgy, akkor elég egyszerű a következtetés, hogy mit választana egy európai kis ország: az oroszokét inkább, vagy az európaiakét, amerikaiakét. A többi csak mese, hazugság egy politikus szájából. Nagyon sajnos, hogy itt sokan nem vették észre - valójában nem akarták-, miszerint Orbán kezdettől csak Kádár székét akarta. Nem akart ő semmiféle demokráciát, csak 25 évvel ezelőtt nem volt közvetlen lehetősége beülni abba. Hát kerülőúton közelítette meg, csak éppen ehhez egy egész ország erőforrásait használta fel több alkalommal, éveken át. Ez a választók öntudatlanságát, butaságát mutatja. Van még miben fejlődni itt, bőven.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.18. 04:17:11

Azért az igencsak bájos, hogy a NAV legfőbb vezetője nem kívánatos személy az USA-ban.
Kedves jobbosok! A korrektség kedvéért most kérném azokat a megszólalásokat, amik jöttek volna, ha ugyanez Gyurcsány alatt történik!

A poszt egyébként korrekt.

32FNewYork 2014.10.18. 06:32:09

Lehet apdételni és újragondolni: kormánytagokat is kitiltottak. Ez már azért nagyon durva.

Juhász Ábel 2014.10.18. 06:44:04

Az USA-ban törvény tiltja cégek által fizetett megvesztegetés, így egy helyi igazgató a karrierjét és több év börtönt kockáztat, munkaadója sok millió dolláros bírságot és árfolyamzuhanást odahaza, ha belemegy ilyen módszerekbe. Nem mondom, hogy sehol nem vesznek részt korrupcióban. Már csak ezért is jelenthették az eseteket.Valószínűleg óriási cégek hazai leányait akarták rávenni a tejelésre, amihez kell egy stílus. Emlékezzetek a MATÁV mcedóniai korrupciógyanus ügyére,amit az amerikai tőzsdefelügyelet robbantott ki ( nem a magyar hatóságok ) és Straub székébe került. Az simán lehet, hogy NAV vizsgálatokat bosszúnak ítélte a követség , ezért kerültek fel ők is listára.
Nem kell mindenben egyetérteni z USA-val, de, ha évek óta nem teljesíted a szerződéses kötelezettséget ( pl katonai kiadások szintje) nem törődsz a szövetség értékeivel érdekeivel ( EU ), hatalmas pénzeket veszel fel tőlük és közben nyiltan, folyamatosan az ellensége érdekeinek megfelelően jársz akkor előbb-utóbb jönnek a kokik és sallerek.
Egyébként egy ország - így mi sem- köteles indokolni, hogy egy külföldit miért nem enged be a területére. Gondosan időzítették az ügyet és nyilvánosságra hozott részleteket mielőtt a külügyMINISZTER rapportra érkezik egy ÁLLAMTITKÁRhoz.

dr Smittpálelnökúr 2014.10.18. 06:56:10

@Imre Laci: a te adódat is lopják, és te csak kávéznál?! Hülye vagy fiam, egy igazi agyhalott.

kigyurt álat 2014.10.18. 06:59:47

Derüljön ki minden, bárki volt korrupt.
De nyilvánvalóan senkit sem korrupció miatt tiltottak ki, hanem ez egy otromba politikai nyomásgyakorlás az amerikaiaktól, olyan Hillary Clintonos, valószínűleg az ő személyes közbenjárására történt a dolog.
Szó sincs róla, hogy a demokráciát vagy az üzleti élet tisztaságát védenék, szerintem a norvég energialobbi van Clinton mögött az ügyben.
Évekkel ezelőtt már az is nagyon furcsa volt, hogy Hillary ugyanazokat a kifejezéseket használta Magyarország bírálatára, amiket Schiffer András mondott ("fékek és ellensúlyok rendszeré"-nek hiányosságai, és a többi blabla). De azóta jobban összeállt a kép: a norvég lobbi támogatott az LMP-hez közel álló "civil" szervezeteket, és a Clinton család alapítványát is. A norvégoknak nyilván az nem tetszik, hogy kelet felé építünk energetikai kapcsolatokat (Paks, Déli Áramlat), mert ők akarnak lenni az EU fő energetikai beszállítói. Norvégia ráadásul nem tagja az EU-nak, ezért EU-s kötelezettségek nem vonatkoznak rá! Olyanok ők energetikai szempontból Európában, mint Svájc a bankügyekben.

csepke 2014.10.18. 07:13:30

Szalonképtelenek vagyunk nyugaton ez van. És már sok figyelmeztető jel volt, csak a magyar kormány leszarta. Ha meg nem, akkor meg sértődött hülyegyerekként reagált (mi az hogy nem hívja meg Orbánt Obama?!) Na hát ezért. Kelet-Nyugat és a Balkán ütköző pontján, nem lehet mindenhova és sehova tartozni. Vagy ide, vagy oda, és személy szerint nagyon nem szeretném, ha következő lépés az lenne, hogy a nyugat alkalmazza ránk fideszék kedvenc eszközét, hogy aki nincs velünk az ellenünk... Akkor megnézhetjük majd magunkat. Az különösen siralmas pedig, hogy egy ilyen helyzetben meg kinevezünk egy pökhendi hülyegyereket külügyminiszternek.

Fekete Mamba 2014.10.18. 07:21:09

Álljunk már meg! Még szép, hogy Gyurcsány a hibás.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.18. 07:36:20

@tisztapista:

Egyértelműen Soros áll bosszút, hogy a kegyeltjeinél a Norvég pénzek kapcsán vizsgálatokat merészelt kezdeményezni a kormány.

Mindenesetre elképesztő, hogy bárkivel bármikor megtehetik, anélkül, hogy a bizonyítékok legcsekélyebb jelét felmutatnák.

Megjegyzem én a helyükben felkérném a TASZ-t, hogy védjék meg őket, hisz egyértelműen sérülnek állampolgári jogaik, hisz bizonyítékok nélkül tiltották ki őket.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.18. 07:37:29

@csepke:

Egyedülálló módon hazánkat a hazai ballibek folyamatosan támadják az EU szoci frakciója segedelmével.
Saját kezecskéjükkel fogalmazzák Göncs Kingáék a hazánkat elmarasztaló határozatokat.

Mocskos ballib hazaáruló banda.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.18. 07:40:44

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Bizony, vannak hazaárulók!

fn.hir24.hu/gazdasag/2006/10/25/orban_elzarna_unios_penzeket/?mobile_full=1

"Orbán elzárná az uniós pénzeket

Üzlet
2006. október 25. 18:09

Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem térségi fejlesztések, vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek kapják utólagos kifizetés, és igen szigorú ellenőrzés mellett. Az MSZP szerint Orbán egy nap alatt tönkretette a magyar EP-képviselők kétéves munkáját. A Fidesz magyarázatot ígért elnöke kijelentéseire."

csepke 2014.10.18. 07:45:06

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: egy ország azt tilt ki idegent a területéről akit akar. Semmi baj, cserébe mi majd nyilván kitiltjuk Sorost is, Obamát is, meg az atyaúristent is amilyen tehetségesek vagyunk külpolitikailag. Csak kicsit röhejes az egész.

petraeus 2014.10.18. 07:46:27

A 2. es ponttal vitatkoznek. Itt azert joval tobbrol van szo mint a szankciok biralatarol. A paksi bovites, az ukran gazszalitasok leallitasa az oroszoknak megfelelo idopontban, ugy altalaban a Putin baratsag minositett esete all fen, sok orszag biralta a szankciokat de ok nem mentek el a falig mi szokas szerint igen... Es ez csak a tortenet egy resze, ehhez jott meg a civilek basztarasa es az orban rendszer erdekes viszonya a demokratikus intezmenyekhez. Egyebkent meg ez nem figyelmeztetes nelkul jott, az elmult honapokban volt jo par imterju es nyilatkozat amerikai reszrol. Lehet valaszul petikenek nem kelett volna lehazugozni az USA elnoket...

kapusedző 2014.10.18. 07:47:57

Majd azt írjátok meg, ha a NAV Garancsi, Habony, Mészáros urak cégeit kezdik olyan nagy erőkkel vizsgálni, mint ahogy a romkocsmákban teszik.
Az USA-ban sincs kevesebb korrupció mint nálunk, csak az zavarja őket, hogy itt konkrétan buta emberek vannak hatalmon, ami az ő stiklijeiket veszélybe sodorhatja.

prolee 2014.10.18. 07:49:32

Nagyon tetszik, ahogyan egymásnak esnek a baloldal és a jobboldal hívei az ilyen blogokon. :))))
25 év nem volt elég ahhoz, hogy felfogjátok, az Összefosás és a FIDESZ-KDNP ugyanannak az éremnek a két oldala, tkp. sziámi ikrek, mind az MSZMP petéjéből keltek ki (a nyugat egyetértésével, Soros-félék támogatása mellett).
El lehet zavarni a kétharmadot és akkor visszajönnek - a szintén szalonképtelen - Szanyi-félék. (Köszpénzből jóltartott Goj Motorosokkal és jómunkaerő sógornőkkel.)
Ezek mind egyformák, legfeljebb annyi a különbség, hogy az Összefosás nyugatra, a FIDSS pedig keletre adja el az országot.

Egy dolog egészen biztos: a magyar választópolgárok érdekeit SENKI nem képviseli.

Öldössétek gymást tovább nyugodtan. Nem is érdemeltek jobb politikai uralkodó osztályt ezzel a szellemi színvonallal.

torró 2014.10.18. 07:54:18

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
polgarportal.hu/kuzdo-ter/magyarorszag/5341-a-szocialista-ep-kepviselo-bevallotta-goncz-es-tabajdi-muve-a-tavares-jelentes
Pont Amerika a tisztesség királya mi? Ennyire nem lehettek naivak. Röhögnöm kell. Azt sem állítom hogy a mi gazdasági elitünk ártatlan bárány. De nehogy már Amerika szőrözzön velünk. Jobban tennék ha kussolnának, mert elég sok ember halála tapad a kezükhöz a kéretlen beavatkozási kényszer képzetük miatt!

igazi Ténytár 2014.10.18. 07:56:25

@kigyurt álat: Akkor szervezzetek tüntetést hogy LÉPJÜNK KI A NATO-bol (ugyis Putyin péniszét szeretitek mostanság)!

Ja, azt nem.

Képmutató szájhos bagázs.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.18. 07:57:56

@prolee:

Ez nem bal és jobboldal kérdése.

Ez tisztességes nemzeti hozzáállás kérdése.

Eltűrjük-e hogy politikai alapon mószerolják az országunkat a szocik, hogy EU-s szankciókért könyörögjenek, hogy Amerika bizonyítékok nélkül hurcoljon meg magyar állampolgárokat vagy sem.

Ez a kérdés.

Akkor szünt meg Magyarországon a politikai megosztottság, ha ezek ellen a jelenségek ellen, egyként lép fel a hazai poltikai elit, és egyként küzdenek a hazánknak juttatatandó támogatásokért.

A hazaáruló ballibektől jelenleg ezt botorság elvárni.

igazi Ténytár 2014.10.18. 08:02:07

@ Jobbegenes. Ugyan miert lenne elkepzelhetetlen a Selmeczi gabriellás Fidesztol?

MAR 1999-ben ilyen dolgokat muveltek!

________
www.hetek.hu/fokusz/199905/botranyos_ajanlat

A levelet 30, MAGÁT "SZENÁTORNAK" APOSZTROFÁLÓ FIDESZES és egy kisgazda
parlamenti képviselő, valamint három politikai államtitkár aláírásával
washingtoni vezető szenátoroknak, Jesse Helmsnek és Joseph R. Bidennek címezték. Az aláírók a levélben javaslatot tesznek arra, hogy Magyarország elkövetkezendő
amerikai nagykövete a Lockheed Martin repülőgép- és fegyvergyártó nagyvállalat
egyik vezetője, Joseph M. Jones legyen.

A Fidesz-képviselők levelét hazai politikusok és szakemberek egyaránt "otrombaság"-nak, "szokatlanul kirívó"-nak, "elképesztő bárdolatlanság"-nak tartják

(...) Az akkor is már a
Fidesz egészségügyi szakértőjének számító Selmeczi Gabriella barátja, Rónai is lobbyzott a tervek mellett (...) Selmeczi
azzal mentegetőzött az Aktuálisban: vajon kinek állhatott érdekében a "piszkozat"
nyilvánosságra kerülése

______

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.18. 08:02:13

@torró:

Ez valóban így van.

Amerika szintén bizonyítékok nélkül (tömegpusztító fegyverek) megdöntötte a Szaddam rezsimet.
Felfegyerezte és pénzelte ezen tettének végrehajtásakor, azokat a szélsőséges Iszlám Állam fanatikusokat, akik ma válogatás nélkül gyilkolnak mindenkit a kersztényekntől kezdve a kurdokon keresztül, mindenkit:

index.hu/kulfold/2014/10/15/iszlam_allam_magyar_szemmel/
"A kikiáltott „iszlám kalifátusban” a máshitűeket ultimátum elé állítják: a „könyv vallásának” számító kereszténység követői áttérhetnek vagy súlyos adó terhe mellett megtarthatják életüket, de ha mindkettőt elutasítják, kínhalált halnak. A 4. században alapított Mar Behnam káldeus monostor szerzetesei különleges kegyben részesültek: tíz percet kaptak a monostor elhagyására. A jazidiknak és a síitáknak ennyi választásuk sem marad – ők csak az áttérés és a halál között választhatnak. Az Iszlám Állam a vele egy hitvallású szunnitákat sem kíméli: kíméletlenül gyilkolja azokat, akik nem fogadják el az új „kalifátust”."

Köszönet Amerikának !

igazi Ténytár 2014.10.18. 08:06:25

@avocado_: Igen, az orban szektatagok!

A gonosz amerikaiak az igaz magyarok elleni hadjaratot folytatnak:

Adócsalás és maffiás fenyegetések ügyében a KURUC honlap KANADABA MENEKÜLT magyar GAZDÁJÁT kell kérdezni.

___

www.kisalfold.hu/belfold_hirek/amerikai_letartoztatasi_parancs_a_kurucinfo_tulajdonosa_ellen/2390236/

___

jog-ász 2014.10.18. 08:07:08

azért nem ártana megnézni néha a parlament honlapján a készülő törvényjavaslatokat sem, mert amíg itt az usa-magyar catfight-ot lezavarják, könnyen lehet hogy észre sem vesszük de feje tetejére áll a világ itthon, és csak kamillázunk.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.18. 08:08:37

Az egész ennek a ténynek a következménye:

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/soros-behalozta-a-civileket-1249601
Nemcsak Magyarországon, hanem a többi közép- és kelet-európai országban is az Egyesült Államok, illetve Soros György spekuláns pénzelte, alapította a norvég „civil” pénzek szétosztását felügyelő szervezeteket

torró 2014.10.18. 08:09:13

@a Ténytár:
Ne keverd a szezont a fazonnal.Magad írod, hogy lobbiztak. Az más történet!

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.10.18. 08:14:01

Koordinált magyarellenes akció ez a nem eléggé szófogadó magyar kormány ellen, semmi egyéb.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.10.18. 08:14:28

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Milyen állampolgári joga az a magyar állampolgároknak, hogy szabadon utazhassanak be az Egyesült Államok nevű gyarmatunk területére? :-)

@kigyurt álat: "Évekkel ezelőtt már az is nagyon furcsa volt, hogy Hillary ugyanazokat a kifejezéseket használta Magyarország bírálatára, amiket Schiffer András mondott ("fékek és ellensúlyok rendszeré"-nek hiányosságai, és a többi blabla)."

Gyanús, nagyon gyanús. És ráadásul még egyformán két fülük, két szemük és kettő-kettő kezük és lábuk is van.

Ezek egy faj.

Ezek talán létező fogalmak, és nehéz róluk megnevezésük nélkül beszélni. Érthető?

Nbl 2014.10.18. 08:19:40

Azért van annak egy diszkrét bája, amikor a saját szemétdombján legerősebb falu bikájának hirtelen valaki nála is sokkal erősebb mindenki szeme láttára oszt ki egy-két kokit. Egyébként meg ha az egész korrupciós dolog nem is létezik, akkor sem szólhatnak egy szót sem, tekintve, hogy ők sem nagyon válogattak eddig a piszkos módszerekben. Ha meg igaz, hogy a baloldal aknamunkája van a dologban, akkor az annyit jelent, h a balooldal még ellenzékben is brutális nemzetközi érdekérvényesítő képességekkel rendelkezik.

igazi Ténytár 2014.10.18. 08:20:12

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Mar megint hazudik a mocskos hazaáruló Orbán híve!

____
2003. június 11

A magyarországi polgári és politikai szabadságjogok helyzetét bírálták múlt pénteken a Fidesz kezdeményezésére Lisszabonban a Nemzetközi Demokratikus Centrumra (IDC) keresztelt Kereszténydemokrata Internacionálé vezetőségi ülésén. Lapunk úgy értesült, hogy a lisszaboni ülésen a kubai és a burmai ellenzékkel szembeni kemény kormányzati fellépés elítélése mellett ORBAN VIKTOR KEZDEMENYEZESERE elfogadtak egy határozatot a polgári és politikai szabadságjogok helyzetéről Magyarországon.
____
index.hu/gazdasag/magyar/mnb060118/

Adamecz Péter, az MNB alelnöke, a Reutersnek elmondta: A Magyar Nemzeti Bank , azt SZERETTE VOLNA ha "a NYOMASGYAKORLAS több konkrét fegyelmező eszközt tartalmazott volna" hozzátéve: a EB döntése lehetővé teszi, hogy a kormány halogassa a szükséges változtatásokat, ez pedig növeli a korrekciók piaci kockázatait.

ad

"1977 és 1985 között az Állami Fejlesztési Bankban dolgozott többek között a nemzetközi osztály vezetőjeként. Ezt követően a Budapest Banknál dolgozott 1992-ig vezérigazgató-helyettesként. 1993 és 1995 között az ARK Investment Kft. ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett. 1996-ig az MHB Talentum Rt. vezérigazgatója, majd 1999-ig a Magyar Hitel Bank (később ABN AMRO Magyar Bank) pénzügyi igazgatója volt egyutt Jarai Zsigmonddal es Auth Henrikkel) 1999-től - alelnöki kinevezéséig - a Pénzügyminisztériumban dolgozott helyettes államtitkárként. Emellett 1999 és 2001 között tagja volt a Magyar Nemzeti Bank felügyelő bizottságának és a kormányt képviselte a Jegybanktanács ülésein. 2001 júliusa óta a Magyar Nemzeti Bank alelnöke

torró 2014.10.18. 08:20:22

Tényleg! Megtudná valaki mondani, hogy Soros hány országból van kitiltva? Persze természetesen ártatlanul!:)))
Vagy keressetek rá a szeptember 11-t taglaló cikkekre.Na ez Amerika!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.18. 08:21:00

@Counter:

Szerinted normális dolog, ha egy embert súlyos szankciókkal büntetnek úgy, hogy semmiféle bizonyítékot nem közölnek indoklásképpen ?

Szerinted normális dolog, hogy ennek valaki örül politikai alapon ?

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.18. 08:22:01

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Orbán Viktor szerint félreértelmezik Strasbourgban elmondott beszédét, mert abban nem a Magyarországnak nyújtandó támogatások megvonását kérte az Európai Uniótól, hanem azt szorgalmazta, hogy a közösség például hamis adatszolgáltatás esetén ne nyújtson segédkezet a posztkommunista kormányzatoknak. "

Ez csak a bizonyítvány gyenge magyarázata. :-))

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.18. 08:24:32

@torró: Soros minden csak nem ártatlan, kezdve azzal hogy olcsó taposóaknák kereskedelméből szerezte az első millióit.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.18. 08:26:11

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Tekintve hogy beszédében egy szóval se szerepel se a "támogatás megvonása" se "büntetés" szóösszetétel, se más ami erre utal, úgy tűnik, inkább ti szenvedtek a belemagyarázási kényszerben.

Viszont cserébe a hazaáruló szoci kedvenceid, saját kezükkel fogalmazzák a Magyarországot súlytó szankciók tömegét.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.18. 08:28:22

@Nbl:

Ez nem a baloldal érdekérvényesítő ereje.

Hanem, mint ahogy írtam, és mutattam, ez a Norvég pénzekről szól, amit Amerika és Soros a saját, más államokba importált alibi civil szervezetei nyúlnak le.

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/soros-behalozta-a-civileket-1249601
Nemcsak Magyarországon, hanem a többi közép- és kelet-európai országban is az Egyesült Államok, illetve Soros György spekuláns pénzelte, alapította a norvég „civil” pénzek szétosztását felügyelő szervezeteket

torró 2014.10.18. 08:31:15

Gyerekek. nekem sajnos dolgozni kell menni, majd estefelé benézek. Addig is jó szórakozást:)) Ja! Úgy látom másoknak sem volt pina az éjjel:)))))

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.18. 08:31:45

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ráadásul a cikkben szerepel is, az ezirányú felkérés:

"Emlékezetes, a Human Rights Watch amerikai jogvédő szervezet a közelmúltban azt szorgalmazta, hogy az amerikai kormány támogassa erőteljesebben a magyar „civil” szervezeteket."

És itt nem pénzre, hanem zsarolásra, szankciókra, politikai botrányra gondoltak.

CM2131 2014.10.18. 08:33:44

Gondolkodjunk egy picit: ha ezeket az embereket azért nem tudják felelősségre vonni, mert a bűnt Magyarországon követték el, akkor miért is kell kitiltani őket az USA-ból? Nem azt kellene tenni, hogy megvárni amíg beutaznak, ott is megteszik a tisztességtelen ajánlatot és akkor lecsapni rájuk?
Vagy lehet, hogy mégis csak színjáték az egész?

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.18. 08:39:30

@CM2131: Olyan hogy diplomácia, olyat hallottál már?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.18. 08:43:09

ha lenne ellenzékünk akkor a következő 3 hét csak erről szólna.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.10.18. 08:46:12

@doggfather:

Próbálkozni fognak.

Ám az elmeroggyant MSZP csicskákon túl senki nem örül annak, hogy bárkit szankciókkal súlythat, bűncselekményekkel vádolhat az USA, bárminemű bizonyíték nélkül.

rozsé drazsé 2014.10.18. 08:49:09

Gyerekek! Ne beszéljünk mellé!
Szíjjártó, Szíjjártó, Szíjjártó!
Ő a célszemély. (az egyik)
És tudja!
Látszik rajta, hogy tudja. A tegnap esti riportokból látom, hogy tudja, hogy Ő AZ!
Jó kis külügyér. Dunakesziről nem hivatalos, baráti látogatást tesz Alagra.
Ennyi marad neki. Semmi Kazahsztán, semmi Singapoore.

Vajon miért nem Németh Zsolt lett a külügyminiszter a Martonyi után???

Rémes!

Minden esetre az USA közvetlen beavatkozása és annak módszere tűrhetetlen. De ez nem menti SZíjjártót.

Nehéz idők jönnek. Ki akarják kényszeríteni az Orbán megbuktatását és a libsik visszatérését. Ki akarják kényszeríteni, hogy semmilyen önálló pozíciónk ne legyen. Ez a gyarmatosító módszertan egyik eleme.

Na de hogyan hagyhatják Viktorék, hogy ehhez támadási felület is legyen, pl. Dunkeszin egy medencés házikóban...?

különvélemény2 2014.10.18. 09:03:40

Végre nyíltan vállalja az USA, hogy egy diktatórikus ország. A hatóságok politikai célokat szolgálnak ki.

Javaslom a Pentagon és az összes kapcsolódó szerv és vállalat minden dolgozójának és hozzátartozójának Magyarországról való teljes kitiltását, ott bevallottan 8,5 billió dollárt loptak el.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.18. 09:07:08

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "súlythat" :-))

Te kimaradtál az j és ly különbségét taglaló nyelvtan órákról?
A múltkor azt írtad örülsz hogy a ballibekbe "belefolytják" szót. :-))

cenzuratroll bosszanto 2014.10.18. 09:17:28

Nyugi van.
A valószínűsíthető forgatókönyv szerint szíjÁrtó elvtárs néhány napon belül kiáll a birkamenetesek elé, és kijelenti, bizonyítékai vannak arról, hogy ezt az egész ügyet a zimperialista sajtó gerjeszti, akik Obamától kaptak külön parancsot Magyarország lejáratásár, mert a hatóságok vizsgálni merészelték a korrupt amerikai cégeket.

Szóval nyugodtan dőljünk hátra, ismerve a fideszkomcsik elintézési módszereit, garantáltan fel fogják húzni a hazugságaikkal az amcsikat, akik lazán ki fogják tolni a világ elé az összes bizonyítékot és a hozzájuk kapcsolódó neveket.
A birkamenet áhítatán ez sem fog változtatni, buták maradnak.

krj 2014.10.18. 09:19:32

az itt ballibezőknek érdemes kicsit utánajárni, hogy milyen kemény törvény a FCPA. a korrupciós tevékenységet pedig Mo-on fejtették ki a kitiltottak, úgyhogy amerikai ügyészség egészen biztosan nem fog vádat emelni ellenük

Blogger Géza 2014.10.18. 09:21:58

@CM2131: Speciel holokauszt ügyben simán beperelték 2010-ben Chicagoban a MÁV-ot, pedig ott nem is volt amerikai szál. No persze egy bíróság előtt elő kell állni cáfolhatatlan bizonyítékokkal, itt viszont még neveket sem adnak ki, nem hogy bizonyítékokat. Ügyes.

ca2 2014.10.18. 09:27:01

összegezzük amit az amerikai ügyvivő nyilatkozataiból össze lehet rakni: az amerikaiaknak saját forrásból származó, erős bizonyítékaik vannak magyar kormányzati tisztségviselők ellen, de ezeket nem hozzák nyilvánosságra , még azt sem , hogy kik ellen, mert szerintük ezt a magyar kormány is ismeri..
(..most akkor saját forrásból vannak az információk vagy ezeket a magyar kormány is ismer??!! )
ezért kitiltanak valakiket, de nem mondják meg kiket..
arról nem tudnak, hogy a NAV mely amerikai cégeknél vizsgálódik, és az csak véletlen egybeesés, hogy pont a vizsgálatban résztvevőket tiltották ki.. (ha nem tudnak vizsgálatról a "véletlen egybeesésről" honnan tudnak??!!..)

az már csak mellékszálon kapcsolódik ide, hogy az amerikaiknak Szaddam Husszein 40 perc alatt Londonba érő atomrakétáiról is bizonyítékaik voltak, aztán kiderült, hogy az iraki hadseregnek működőképes biciklije sincs..
az afganisztáni, líbiai demokrácia teremtésről nem is beszélve..

Blogger Géza 2014.10.18. 09:27:51

Ami engem amúgy meglep, az az időzítés. Megvárták az idei utolsó választás befejeztét is, utána jöttek elő vele. Miért nem előbb?

1) Valójában nem akartak ártani a Fidesznek, csak tényleg egyes korrupt személyek eltávolítása a cél.

2) Féltek, hogy ez inkább a Jobbik malmára hajtja a vizet, ami nekik a nyíltabban oroszbarát Jobbik megerősödése miatt nem lenne kívánatos.

3) Valami más ok, amiről nem tudunk?

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.18. 09:32:35

@ca2: " és az csak véletlen egybeesés, hogy pont a vizsgálatban résztvevőket tiltották ki."
A NAV vezetője semmilyen vizsgálatban nem vesz részt. Direktben utasít maximum. Na ez az ami törvénytelen.

Amadeus62 2014.10.18. 09:33:04

Azért az mindent elmond erről az országról hogy a NAV elnöke az egyik legkorruptabb geci szerte Európában. Erre magyarként nem lennék büszke.
Úgyhogy a NAV-nak innentől pofa lapos! Papírjuk van róla, hogy korrupt gecik.

ca2 2014.10.18. 09:33:19

@cenzuratroll bosszanto: miért hinnénk inkább az amerikai kormánynak mint a magyarnak?! van arra példa az elmúlt 25 évből amikor nem hazudtak?!
ettől persze még lehet, hogy a magyar tisztségviselők korruptak, de akkor a bizonyítékokat szeretnénk látni..
ez a "cáfolhatatlan bizonyítékaink vannak, de múónem mondjuk meg honnan, miről ki ellen, de a "demokraták" úgy is elhiszik mert mi vagyunk amerika.." duma kicsit talán kevés...

ca2 2014.10.18. 09:36:24

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
törvénytelen ha NAV vezetője vizsgálatra utasít?! az meg már mitől?!
amúgy utasított? melyikre, ami az amikat sérti?! ezzel kéne előállni nem az ókori dumával..

Blogger Géza 2014.10.18. 09:36:30

@Amadeus62: Hát ez egy senki által nem látott papír minden bizonyíték nélkül. Ráadásul sem az USA, se az érintett nem erősítette meg, hogy ő ki lenne tiltva. Ha most én írok rólad egy papírt, hogy idióta vagy, akkor te minden kétséget kizáróan idióta vagy?

Amadeus62 2014.10.18. 09:36:34

"Hahn tényleg nem azok a figurák, akikről lehetetlen elképzelni, hogy amcsi cégeket akartak kenőpénzekre lehúzni."

Végülis Varga Mihályról sem sokan gondolják, hogy mekkora egy szarházi szemétláda a fideszben, aztán az igazság meg az, hogy az egyik legmocskosabb féreg, pedig erős a mezőny.

kigyurt álat 2014.10.18. 09:37:56

@a Ténytár: ki akar kilépni a NATO-ból, te barom?
Arról van csak szó, hogy egy buta, de befolyásos amerikai nőt, aki pár év múlva már nem lesz sehol, a norvégok lefizettek, hogy lejárató dolgokat mondjon és tegyen ellenünk. Ez egyébként politikai alapjátszma: ha korrupt vagy, akkor vádolj meg vele valaki mást, ezt csinálja hillary.

Amadeus62 2014.10.18. 09:37:58

@Blogger Géza:

Nyugodj meg géza van bizonyíték a haverjaidról, korrupt gecik ez az igazság.

Másrészt meg nem szóltam hozzád, úgy hogy takarodj!

nu pagagyí 2014.10.18. 09:39:02

Kapott egy esélyt a magyar kormány, hogy önerőből felgöngyölítse a saját maga által ösztönzött korrupciót, az USA ezért nem hozza egyelőre nyilvánosságra a bűnözők nevét. Várom a rapid, egyéni képviselői indítványt, amellyel saját magukra és tettestársaikra fejenként 5-10 év börtönt szabnak ki. Orbánnak harakirit ajánlanék, passzolna az egész világgal szemben álló, tragikus hős szerepéhez.

tarackos 2014.10.18. 09:39:12

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Jogos, egészen elképesztő, hogy a közismerten emberi jogokkal foglalkozó libsi szervezetek foglalkoznak amberi jogokkal. Az is biztosan ennyire elképeszt Téged, hogy keresztény témában meg kdnp-sek osztanak pénzt. A suszter meg a kaptafa amúgy megvan?

tarackos 2014.10.18. 09:41:05

@Blogger Géza: pl. Navra kapcsán vált nyilvánvalóvá mennyire tehetetlen az EU? vö jugó bombázással.

tisztapista 2014.10.18. 09:42:03

Jöttök itt a NATO tagsággal. Persze, NATO tagok lettünk, mert a szovjet szövetség annyira nem tetszett már Kb. 56 óta.

De ez nem jelenti azt, hogy szó nélkül be kell nyelnünk mindent a "szövetségesünktől". OK, nem firtatjuk, hogy mit kerestek Vietnámban, esetleg Afganisztánban, illetve pontosan hol vannak a vegyifegyverek, amelyek az iraki beavatkozás okai voltak.

Nem firtatjuk, mert egy szövetségen belül ilyet nem illik kérdezni, még akkor sem, ha mindenki tudja, hogy micsoda balfékség volt. Viszont akkor a "szövetségesünk" se szóljon bele minden apróságba, mert ez képmutatás.

Az amcsi titkosszolgálatok uszítottak Ukrajnában is, előidézték a háborús helyzetet, utána meg nagy pofával szövegelnek, amikor Putyinnak nem tetszik, hogy a kertje végében amcsi buli van. Persze Ukrajnát nem védi meg senki ezek után, az amcsik sem csinálnak semmit, de amikor Magyarország nem hajlandó hetente egy kövér csulát kiköpni kelet felé, az már árulás, ugye? Pedig néhány gazdasági ügyről van szó Magyarország és az oroszok között, amelynél az amcsik százszor több vasat tartanak a tűzbe, minden országban, igen, az oroszoknál is.

kigyurt álat 2014.10.18. 09:42:23

@Blogger Géza: Szerintem a választás előtt nyílt politikai befolyásolásnak tűnt volna az egyik oldal ellen, ezért nem merték. Az önkormányzati választás úgyse befolyásolja a kormányzatot. Így burkoltabbnak látszik, illetve mindegyik oldalnak szól: amikor az mszp kormányon volt, ők is támogatták a Déli Áramlatot.

Blogger Géza 2014.10.18. 09:42:33

@Amadeus62: Ez remek, akkor hol vannak ezek a bizonyítékok?

nu pagagyí 2014.10.18. 09:45:20

@Blogger Géza: A kormány védelmét élvező korrupció kicsit másképp működik, a tanuk nélküli "kedélyes" beszélgetés még a szokványos maffiamódszert követi, de hatalmi eszközökkel zsarolnak, nem ujjlevágással.

Blogger Géza 2014.10.18. 09:47:32

@kigyurt álat: És hát ők is akarták Paks bővítését.

A Soros finanszírozta 444 azt írja, hogy az elmúlt másfél évről van szó, tehát az időzítés mindenképpen érdekes:

"Nem hivatalos helyekről úgy értesültünk, hogy a magyar kormányhoz közel álló, illetve a kormánynak közvetlenül is dolgozó személyek az utóbbi másfél évben több esetben is megpróbáltak kenőpénzt szerezni amerikai nagyvállalatokról"

444.hu/2014/10/17/kenopenzt-kertek-amerikai-cegektol-a-most-kitiltott-magyarok/

Tehát összehangoltnak tűnik a dolog: a követség kitilt, de nem mond semmit (se nevet, se konkrét okot), de a 444 lehozza, hogy mire meg kikre is kell gondolnunk...

Persze a NAV még kérdés, hogy jön a képbe, mert ők nem döntenek sem pályázatokról, és nem is tanácsadók.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.18. 09:48:03

@ca2: Igen, törvénytelen. A NAV vezetője politikai tisztség, konkrét ügybe való beavatkozása törvénytelen.

egysmás 2014.10.18. 09:48:41

Ha az amcsik bele akarnának avatkozni -megtisztítási céllal- a magyar helyzetbe, kiborítanák a bilit és megmondanák, honnan van Petikének pénze szép házra, Vikinek pénze uradalomra, Ferinek lóvéja DK-ra, Vona Gabikának meg a Jobbikra.

De nem ezt teszik.

Olyanok, mint a nagymama, aki "Lesz itt rend!" felkiáltással bebaszta a szart az ágy alá...

Blogger Géza 2014.10.18. 09:48:50

@nu pagagyí: Mindegy, bizonyítékot minden vád mögé fel kell mutatni. Anélkül nincs valós vád, csak üres vádaskodás.

dr doktorka 2014.10.18. 09:48:52

Ez a HAZAÁRULÓ FIDESZ banda most már naponta égeti az országot. Az ember naponta szégyelli, hogy magyarnak született, mert ez a mocskos banda ott tesz be ennek az országnak ahol csak tud.
Ez a nemzetpusztító Orbányai oligarcha réteg többet lopott 4 év alatt, mint az MSZMP és a maszop 50 év alatt.

Ez az ország a világban le van írva a nullára, ennyit még senki sem pusztított rajta, mint a komcsi gyerekek által alapított, komcsikkal és 3/3-as besúgókkal müködtetett fidesz!

tarackos 2014.10.18. 09:49:04

@Blogger Géza: Nincs indoklási kötelezettsége az USA-nak. Együttműködési viszont van de ahhoz eljárást kellene indítani a kérdéses személyek ellen a magyar hatóságoknak. Szted lesz ilyen?

Sztem nem, majd elintézik annyival, hogy nincs bizonyíték, ezek a rothadt nyugatiak báncsák a magyart. vö. a NAV egy hét vége alatt lezavart átvilágításával. (még megtervezni sem lehet egy ilyen vizsgálatott 2 nap alatt)

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.18. 09:49:13

@Blogger Géza: "Persze a NAV még kérdés, hogy jön a képbe, mert ők nem döntenek sem pályázatokról, és nem is tanácsadók."
- Viszont politikai nyomásra vizsgálatot indítottak az adott amcsi cég ellen.

Blogger Géza 2014.10.18. 09:49:50

@egysmás: Simon Gábor pénzéről nem tudnak semmit? Eh, de tájékozatlanok...

Blogger Géza 2014.10.18. 09:51:08

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Melyik cég ellen? Amúgy a nagy adózókat rendszeresen ellenőrzik, ezen egy nagy adózó sem lepődhet meg. És miért zavarná egy vizsgálat azt, akinél minden rendben van?

nu pagagyí 2014.10.18. 09:52:37

@Blogger Géza: Ennek a korrupt kormánynak, teljesen mindegy mik a bizonyítékok. A szekszárdi trafik mutyit is milyen prímán elsimították, Szíjjártó papáját sem vizsgálják, honnan vannak a tízmilliói és egyáltalán adott-e pénzt fiacskájának.

Azért nyugodj meg! Az USA nem bízza a magyar igazságszolgáltatásra a dolgot, nem fog feljelentgetni. Várnak egy ideig, hogy a legkorruptabb hatalom közeli figurákat eltökíti-e a magyar kormány, ha nem, akkor a közvélemény elé fogják tárni, amijük van.

amit még megtehetsz 2014.10.18. 09:52:50

Az hogy ez kiderült azt mutatja hogy mennyire balfék ez a társaság (mint már annyiszor). Túl mohók, és bunkók voltak na.
A népnek meg szlogenek kellenek, oszt elég is. Nem kell izgulni.

Blogger Géza 2014.10.18. 09:53:09

@tarackos: Hát mindenféle bizonyíték nélkül aligha lehet bárki ellen is érdemi eljárást indítani. Szerintem ez sima nyomásgyakorlás a nem eléggé oroszellenes kül- és energiapolitika miatt.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.18. 09:54:39

@Blogger Géza: Géza! Tök mindegy mi belőle az igazság. Az érdekes, hogy miért pont a NAV-ra pikkelnek.
De a lényeg, ami történt egy diplomáciai lépés és eléggé barátságtalan.

Blogger Géza 2014.10.18. 09:55:38

@nu pagagyí: "Szíjjártó papáját sem vizsgálják" Mondjuk őt tényleg meg kéne vizsgálni egy ilyen esetben szerintem, de sajtóhírek alapján sikeres vállalkozó, akinél nem lenne pár tízmillióval gond.

Na, kíváncsian várom akkor a bizonyítékokat az USA részéről...

dr doktorka 2014.10.18. 09:56:20

@Blogger Géza:

A magadfajta birkahülye fidióta fel se fogja, hogy amikor az amik fél éve jelezték a tolvajbanda fidesz kormányodnak, hogy az amerikai cégeket Simlics K. módszerekre kényszerítik a hatóságok és kormánytagok (20 millió forint kenőpénz a kofferben, aztán tied a megbízás), már akkor voltak bizonyítékaik.

Jó fogok majd röhögni, amikor Orbánya elvtárs elkezd majd ugrálni, hogy szabadságharcot kell vívni az elnyomó USA ellen, errefel jönnek majd a titkos hangfelvételek a korrumpáló NAV vezérekről, fidesz kormánytagokról.

És amúgy is kinek újdonság, hogy a komcsi fidesztől, hogy mindegyikük lop? Vajon miből vannak a Szíjártóknak, Rogánoknak, Orbánoknak LUXUS lakásaik? Nem is egy, hanem több is?

ca2 2014.10.18. 09:56:50

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:na most akkor mégis csak amcsi cég elleni vizsgálat van...,?! nem korrupció..?! kicsit össze-vissza ez a magyarázkodás..
ha vannak bizonyítékok akkor azokkal elő kéne állni (mire??!.. ki ellen?!)

nu pagagyí 2014.10.18. 09:57:43

@Blogger Géza: Tényleg, kiderült már Simonról bármi is? Nem tudok róla, hogy megvádolták, csak mindenféle sejtetésről, de te biztosan bennfentes vagy. Félek, néhány év múlva erről az ügyről is kiderül, hogy csak visszaéltek Simon nevével az útlevelekkel kapcsolatban, a pénzre van magyarázat, a hatalom meg önkényeskedett egy sort.

Blogger Géza 2014.10.18. 09:58:56

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Igen, valóban érdekes a NAV szál. Lehet, hogy tényleg a napigazdaságnak lesz igaza, és folyamatban van különleges vizsgálat amerikai cég(ek) ellen, és rosszul áll a szénájuk, és megpróbálják felhasználni a politikát. Lásd: a francia elnök levele a kajautalványos cégek ügyében... Ezek azt mutatják, hogy a "Nyugat" kormányai még jobban tudnak úgy táncolni, ahogy az üzleti körök fütyülnek.

dr doktorka 2014.10.18. 09:59:49

@Blogger Géza:

Simon pénzét vizsgálja a magyar hatóság te idióta, de a NAV-os vezérek, meg a kormánytagok zsarolásból és kenésből származott pénzeit, a Rogánok, Kósák, Szíjártók stb vagyonának, luxus lakásainak az eredetét nem.
Ennyi a különbség, tudod fogni agyilag?

Blogger Géza 2014.10.18. 09:59:56

@nu pagagyí: Hát, elég sok ideje volt Simonnak, hogy kitalálja a magyarázatot, azt is kíváncsian várom. :)

tarackos 2014.10.18. 10:01:28

@Blogger Géza: Guglizd ki hányszor rendelt el Varga Miska NAV vizsgálatot. (pl. a 2 napos NAV vizsgálatot is Varga zavarta le) Lehet. Ha akarják. De pl. megkaptuk a svédektől a Grippen mappát is amiben minden ország sáros volt de nálunk azóta is kuss van. Polt elfektette. (Ez egyébként nálunk kormánytól függetlenül így megy.)

Számomra az érdekes, hogy Simicskának és Viktornak is betartottak. Vidát Lalához, Habonyt a Századvéget meg Viktorhoz szokás kötni. A fenti pontjaidből sztem sem a fidesszel foglalkoznak hanem egyszerűen elegük van az egészből csak most a fidesz van hatalmon.

Blogger Géza 2014.10.18. 10:01:55

@dr doktorka: Ez tévedés, Rogán és Szíjjártó esetében is volt vizsgálat, de nem talált semmi megmagyarázhatatlant. Tudom, ez neked nem tetszik, mert te már előre legyártottad az ítélete, jó balos módjára, lásd: A tanú. :)

nu pagagyí 2014.10.18. 10:03:02

@Blogger Géza: Talán kéne egy átutalás a papától a fiának. Volt-e? Aztán az sem jelent semmit, hogy sikeres vállalkozó, nem feltétlenül lehet neki ennyi felesleges pénze, mert mondjuk be is fektet alkalomadtán. Nem biztos, hogy leadózva tárolja a pénzét stb. Csak a hülyéket elégíti ki tényszerű vizsgálat nélkül az a magyarázat, hogy Peti a papától kapta a zsetont.

Blogger Géza 2014.10.18. 10:04:20

@tarackos: Mondjuk Habony azt mondta, ő nincs kitiltva sehonnan, és beperel bárkit, aki ezt állítja. Szóval még az is lehet, hogy itten egy fideszes belharcba vonták be az USÁ-t? Amúgy is tele van már a sajtó azzal, hogy itten dúl a Simicska féle belharc, én meg semmit nem vettem észre eddig belőle...

Blogger Géza 2014.10.18. 10:05:12

@nu pagagyí: Te analfabéta vagy? Ezt írtam: "Mondjuk őt tényleg meg kéne vizsgálni egy ilyen esetben szerintem"

pocaklakó minimanó 2014.10.18. 10:06:48

Mi is simán léphetünk ilyet, elvégre magyarázat sem kell hozzá. Ellátogat valamelyik amerikai üzletemberke kis hazánkba, mi meg visszafordítjuk, mert tiltólistán van. De persze nem mondjuk meg, miért.

Teljesen korrekt megoldás.

nu pagagyí 2014.10.18. 10:06:49

@Blogger Géza: Mindegy mit mond Simon, meg sem szokták hallgatni a koncepciós perek áldozatait. Általában nem is látnak ügyészt vagy nyomozót, csak a hírekből értesülnek, mit "csináltak". A lényege ezeknek az eljárásoknak, hogy sokáig tartson és kiaknázhasson a polpetivel megerősített politikai maffia minden propaganda előnyt.

kigyurt álat 2014.10.18. 10:06:54

@tarackos: a feltételezett korrupt személyek csak egy ürügy, nem emiatt szivatnak minket, hanem energiapolitikai okok vannak a háttérben, abban van a nagy pénz.
Az a nagyon súlyos probléma ezzel, hogy Hillary Clinton a saját alapítványa anyagi érdekeit helyezi az amerikai érdekek fölé. Mert az ilyen lépésekkel maguk az amerikaiak tolják a magyar közvéleményt az oroszok felé, pedig az USA-nak pont ezzel ellentétesek az érdekei. Képzelheted mi lesz itt, ha Hillary tesz még pár hasonló lépést, majd Putyin felajánlja, hogy vállaltnál olcsóbban megépíti Paks II-t, vagy olcsóbban adja nekünk az olajat. Ez a buta nő lök minket az oroszok felé, pedig egy szövetségestől nem ezt várja egy ország.

nu pagagyí 2014.10.18. 10:08:15

@Blogger Géza: Te is beérted azzal, hogy "sikeres" vállalkozó. Persze.

pocaklakó minimanó 2014.10.18. 10:08:28

Elvégre bármelyik amerikai kormányzati politikust kipattinthatunk, ha éppen erre járni támadna kedve, ugyanis "papírjuk" van róla, hogy emberjogilag a sor végén kullognak.

Blogger Géza 2014.10.18. 10:09:02

@nu pagagyí: Igen, hát ezt az ügyet a balos politikai maffia próbálja majd kihasználni, mert itt nemhogy ügyészt vagy nyomozót, de még vádlottat se látunk, csak kreáltak egy "ügyet".

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.10.18. 10:10:20

@CM2131: Gondolkodj egy picit: csak annak a beutazása lehet nemkívánatos az USA-ba, aki az USA területén már befejezett egy bűncselekményt?

Az USA-ba történő beutazás az egész világnak alanyi joga volna egészen eddig?

Blogger Géza 2014.10.18. 10:11:12

@nu pagagyí: Hát, még a Népszabi is kénytelen volt ezt megállapítani, és ezzel lezárni ezt a témát:

nol.hu/belfold/szijjarto-apjanak-nem-okozhattak-gondot-a-milliok-1488703

tarackos 2014.10.18. 10:13:01

@Blogger Géza: Itt mindenki csak találgatni tud. A fidesz ezeket házon belül intézi nem úgy mint a ballerek. Azért nem hallani róla. Ott is csak találgatnak. Majd a közbesz értesítőkből fog kiderülni mennyit bukott a közgép és ki az új favorit.

Blogger Géza 2014.10.18. 10:14:42

De senki ne aggódjon, a new yorki maqyar körök intézkedtek, Obamától már nem fogadták el a hitelkártyáját, ő is rákerült egy fekete (áthallás!) listára. :)

www.origo.hu/nagyvilag/20141018-baj-van-az-amerikai-elnok-hitelkartyajaval.html

Blogger Géza 2014.10.18. 10:16:47

@tarackos: A Market építő már régóta jön föl. De mondjuk én ezt a Simicskát nem értem. Mi a baja? Marha gazdag, nem elég az neki? Lehet, azt hitte, dróton rángathatja Orbánt? Hát, ebben biztos csalódnia kellett...

tarackos 2014.10.18. 10:17:27

@kigyurt álat: Nem tudom hogyan jön ide Clinton alapítványa. Ez amcsi ügy nem alapítványi. Pakssal max a ruszkiknak tudnak betenni (de ez nekik aprópénz), amúgy meg a szakik szerint nincs alternatívája az oroszoknak. Nem ezen háborodtak fel hanem azon, hogy senki nem tud semmit paksról, így meg mutyiszaga van.

Netuddki. 2014.10.18. 10:21:05

Aha!
Szóval ezt jelenti a "stratégiai együttműködés" az orbán rezsimnél. Felkerekedik a banda elmegy mondjuk Szentgotthárdra a GM-hez, megmondja nekik itt egy számlaszám, ha erre utaltok maradtok, különben meg kaptok egy jó kis különadót, NAV ellenőrzést. Nagyon leegyszerűsítve persze a dolgot.

A ballibsiző ilibsibolsi fidesztrollok meg jobban tennék ha kussolnának. Ebben a témában meg főleg. Inkább a szíjjártót számoltatnátok el a vagyonával! Tudjátok, akit az orbán külügyminiszternek tett meg, és most az ő feladata konzultálni az amcsikkal ebben a korrupciós ügyben. Tudjátok, akinek feladata lenne, hogy nyilvánosságra hozza kiket mivel vádolnak. Ami meg nem fog megtörténni, pedig bizonyítékok lehetnek, csak éppen a fidesz egy tolvaj hazug banda, és a külügyminiszternek is kartellezésen kapott cégből telik luxusvillára. Vag ki tudja honnan.
Ezek után még van pofája, és mersze egy fideszcsicskának bármelyik blogon libsibolsizni??? Tudjuk kik vagytok, kik a vezéreitek, mit csinálnak, ennyit is értek balfasz, az igaz magyar népen élősködő, magukat menő maffiózónak képzelő piti bűnözők. Ezek vagytok B+!

avocado_ 2014.10.18. 10:23:44

@Blogger Géza: Igen te idióta, és nyilvánvalóan ahelyett hogy lapítanának inkább nemzetközi botrányt okozva fel hívják magukra a figyelmet :DDD

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 10:25:28

@Blogger Géza: Áruld már el, hogy az aRogánst és a Szíjgyártót ki vizsgálta meg? :) az aRogáns esetében arra az állítólagos NAV vizsgálatra gondolsz, amiről a NAV nem nyilatkozik, hogy valóban készült-e, az aRogáns pedig nem mutatja meg? LOL :) Nekem is van írásos bizonyítékom rá, hogy A Zorbán III/III-as ügynök volt, mert csak így engedték ki annak idején Soros papa pénzén Oxfordba tanulni. Erre írásos bizonyítékom van, hidd el és kezd el te is terjeszteni mindenkinek! Komolyan! Itt van nálam a bizonyíték! De nem mutatom meg :)))

tarackos 2014.10.18. 10:29:02

@Blogger Géza: De a market a wallisé volt nem Garancsié aztán hirtelen eladták a numero uno céget Viktor barátjának? Egy hét múlva meg 5 mrd beruházást kap az egyetemtől...

Vannak akik nem bírnak kiszállni a mókuskerékből. De az is lehet az a baja ami mindenki másnak: Viktor kitalál vmit kedden szerdán meg már csinálja. Ha igaz a népszabis becslés Lajos egy 90 mrd-s bevételü cégbirodalmat épített fel. Gondolom akkora kapacitással ami bírja a közbeszt. Neki a kihasználatlan kapacitás nagy bukó és persze a fentartással is gondok lesznek.

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 10:30:40

@Blogger Géza: Simicska nem hitte, hogy dróton rángathatja a Zorbánt! Azt marionettnek hívják és nagyon igényes kidolgozású, igen komoly bábú. Ő a kezére húzta és úgy mozgatta Jancsibohócot az elmúlt 25 évben :D

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2014.10.18. 10:31:53

"Ha idegen állampolgárként Los Angelesben elkötök egy autót, akkor aligha úszom meg azzal, hogy kidobnak az országból, minden bizonnyal bíróság előtt kell felelnem az elkövetett bűncselekményért."
Amennyiben az USA területén kapnak el, akkor igen.
Ha már elhagytad, akkor az az USA elküldi a nyomozati anyagokat a magyar hatóságoknak és kéri a kiadatásod.
Viszont itt nem az USA területén történt a bűncselekmény, ezért az amerikai hatóságok tehetetlenek.

"Lehetséges, hogy az USA úgy tilt ki valakit a területéről, hogy valójában nem is vádolható semmilyen jogszabálysértéssel?"
Miért ne tehetné? Minden ország azt enged be a területére, akit akar. És az USA-t, szemben az EU-tagokkal mégcsak nemzetközi egyezmény se kötelezi az uniós állampolgárok szabad mozgására.

"2. Hű szövetségesünk és barátunk, az Egyesült Államok a saját külpolitikai irányvonalától való legcsekélyebb eltérést (mondjuk az oroszok elleni szankciók bírálatát) is finom, majd egyre erősödő atyai tockosokkal jutalmazza."
Erőteljes álnaivitás. Minden állam így van ezzel, mi is. Az egyetlen különbség, hogy neki több befolyása van.

kigyurt álat 2014.10.18. 10:34:38

@tarackos: úgy jön ide, hogy a norvég energialobbi állítólag őket is támogatja, ahogy a magyar "civil" szervezeteket. Voltak nemrég amerikai lapokban is cikkek azzal kapcsolatban, hogy a norvég lobbi hogyan probál befolyást szeretni az USA-ban:
valasz.hu/publi/diktatura-az-usa-norveg-penzek-utan-nyomoz-105463

Az EU-ban a norvégok nyilvánvalóan az energiaforrások difverzifikációját próbálják csökkenteni, mert ők akarnak lenni az európai elosztók, meg akarják akadályozni, hogy kelet-EU szállítóútvonal legyen kelet és nyugat között. Nagyon piszkos ügy ez, de az érdekek így találkoznak.

Netuddki. 2014.10.18. 10:37:41

@kigyurt álat: "a feltételezett korrupt személyek csak egy ürügy, nem emiatt szivatnak minket, hanem energiapolitikai okok vannak a háttérben"

A probléma kispofám pont az, hogy valami ürügyet csak szolgáltattak az amcsiknak a kitiltásra. Egy normális magyar számára szerintem ilyenkor a legfontosabb kérdés az, hogy nyilvánosságra kerüljenek a Magyarországra szégyent hozó emberkék nevei a bizonyítékokkal együtt. Ami ha bebizonyosodik, akkor jöhetne a példás büntetés.

Egy normális országban szerintem a hír nyilvánosságra kerülésekor már előzetesben lennének az elkövetők. De mivel ez egy velejéig korrupt bűnözők által vezetett ország én a következő forgatókönyvet látom reálisnak:
- Pár balfasz, "magas" körökből megpróbál megvesztegetni egy amcsi nagyvállalatot. Lehet tippelni melyik lehet az, szerintem nem sok potenciális ilyen van.
- A nagyvállalat vezetői azonnal felveszik a kapcsolatot az USA erre szakosodott szervével.
- Bizonyítékokat gyűjtenek.
- Az USA diplomáciai vonalon átadja a névsort és a bizonyítékokat a magyaroknak.
- Mivel nem történik semmi kitiltanak pár embert az USA-ból.

Azért azt se felejtsük el, hogy ebben a kérdésben pár hete még a navracsics volt illetékes, most meg a luxuxvillás petike.

Rátóti (törölt) 2014.10.18. 10:38:20

Ó, ha csak a korrupció miatt tiltotta volna ki az USA a magyar oligarchákat, politikusokat, akkor már a rendszerváltás hajnalától feketelistázhatták volna az összes kormányt.
Valami nagyon nagy légy került most a levesbe, hogy éppen most csapták rá a budiajtót magyar kormányra.

kigyurt álat 2014.10.18. 10:43:10

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: ha az ürügyre vagy kíváncsi, akkor tedd fel a "kinek az érdeke" kérdést többször egymás után, és rájössz. Vagy higgadtan olvasd el a fenti hozzászólásaimat.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 10:43:49

Hasonló eset volt nemrég, amikor 25 ezer rendbeli holokausztért 5 év felfüggesztett börtönre ítéltek egy német obsitost.

Ha az ügy megalapozott lenne, jogi eljárás folyna, nem diplomáciai.

nu pagagyí 2014.10.18. 10:44:10

@Blogger Géza: Engem nem érdekel, hogy más ennyivel beéri. Például Peti elfelejtkezett még egy komoly tételről, az illetékről. Az illeték (4%) még 6,68 millió. Ezt is ki kellett volna spórolni a hitelei mellett, mert a zavarában kijavított összegek (saját+papa pénze: 68+99) csak a ház ára. Még volt valahonnan majd hét milliója.

Netuddki. 2014.10.18. 10:46:33

@kigyurt álat: Dumáltok itt összevissza befolyásról, befolyásolásról. Egyedül az lenne a kérdésem, hogy valami konkrét példát is fel tudnál hozni, nem csak általánosságokat?
Valahogy nem érem fel ésszel, hogy mit akar itt befolyásolni a norvég alap ha mondjuk a hátrányos helyzetű fiatalok felzárkóztatását támogatja? Egyedül azt látom, hogy a lézerdzsonitok kibaszott ezekkel a támogatott emberekkel, mert nem ő oszthatja el ezeket a pénzeket is.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 10:47:05

Lehetséges egyébként, hogy a szabadkereskedelmi megállapodásra (az amcsi faszra) nem bólintott rá elég nagyot a magyar diplomácia, és ezért a primitív, tipikus amcsi-ószövetségi bosszú?

Blogger Géza 2014.10.18. 10:47:16

@Zoli Weber Kettle: Szíjártót vagyongyarapodását mentelmi bizottság. S ahogy említed, Rogánt pedig a NAV. Nem tudok róla, hogy egyetlen vagyonosodási vizsgálat részleteit is nyilvánosságra hozta volna NAV (pedig sok ezret csinálnak).

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 10:48:56

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

A norvégok nem szeretnék, ha kátrányos helyzetű fiatalemberek bandáznának Norvégiában. Úgy vannak vele, jobb, ha itt maradnak. Ennyire européerek ők, ennyire tartják fontosnak a személyek szabad áramlását. Nem véletlen, hogy kétszer szavazták le az EU-csatlakozást a halszagú norvégok.

egysmás 2014.10.18. 10:49:21

@Blogger Géza: Mit tud megvizsgálni a NAV két-három nap alatt?

egysmás 2014.10.18. 10:50:23

@Istóczy úr: kibaszásból pénzelik a felzárkóztatást... lol

Blogger Géza 2014.10.18. 10:50:39

@Istóczy úr: Vagy most esett le nekik, hogy annak idején meg Sólyom bojkottálta az USÁ-t adatvédelmi aggályai miatt. Na, most egyenlítettek: 1-1. :)

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 10:51:49

@kigyurt álat: Nagyon jó cikk! Az egyetlen baja, hogy a szerzője nem tud agolul és valószínüleg google translattel próbálta meg lefordítani a cikket, majd a hiányzó, de általa hallani kívánt szavakat még hozzá írta :))) a kedvencem a "civil agytrösztök" kifejezés! :D a civil szó sehol nem szerepel az eredeti cikkben, ezt csak azért kellett beleírni, hogy párhuzot tudjon vonni a magyar ügyekkel (teljesen tévesen). Az agytröszt (think tank) szószerinti fordítása jelen esetben pedig szintén full marhaság, mert a cikk esetében kutató központot jelent. Amúgy jó cikk lett! Mármint a maga fidesznyikes, demagóg módján és a jobbos média alapszabályát is teljesíti: az igazság még véletlenül se derüljön ki :)))

Vizilabda 2014.10.18. 10:52:07

Le lehet mondani orbánkám.

SMS Taurus 2014.10.18. 10:52:37

Ki a bánat az a "Hahn Péter"? Nyilvánvaló elírás...

Blogger Géza 2014.10.18. 10:52:54

@egysmás: Minden attól függ, hány emberrel, milyen előkészítettséggel és milyen intenzíven csinálják. Amúgy Rogán vizsgálata két hónapig tartott. Ha további részletek érdekelnek:

propeller.hu/itthon/3001258-rogan-honapig-vizsgalt-adohivatal

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 10:53:31

@egysmás:

Az nem felzárkóztatás, hogy több pénzt az orkoknak, de arra alkalmas, hogy itt tartsák őket, és ne mondjuk oda menjenek.

Netuddki. 2014.10.18. 10:54:52

@kigyurt álat: "kinek az érdeke"

Hm, nézzük csk! Kinek is lehet az érdeke megvesztegetni az amcsi vállalatokat? Hm. Az orbán rezsimnek?

Nekem ne gyere azzal, hogy a magyar megélhetési "politikus" az erkölcs mintaképe! Naiv se vagyok. Ezek a megvesztegetések már szerintem a rendszerváltás óta mehetnek. Miért itt a legdrágább a telefon, miért itt a legdrágább a bankolás a térségben?
Egyszerűen arról van szó, hogy az orbán rezsim "elitje" nagyon elszemtelenedett. Továbbra is kérik a baksist, de közben rezsit is csökkentenének. Valahol van egy pont ahol nem éri már meg egy cégnek a biznic.
Másik meg, belefutottak egy "becsületes" amcsi vállalatba. Amelyik felháborodott a szemtelenül magas kenőpénzeken. Ennyi.
Szóval kinek az érdeke? A mutyizó, hazug, tolvaj fideszbanda érdeke.

Netuddki. 2014.10.18. 10:57:16

@Blogger Géza: Amúgy a rogánt nem vagyonosodási vizsgálatnak vetették alá. De ez ne zavarjon...

kigyurt álat 2014.10.18. 10:59:08

@Zoli Weber Kettle: látszik, hogy ellenérveid nem nagyon vannak, ha csak a fordításba tudtál belekötni. Akkor olvasd az eredeti cikkeket, azokból kiderül egy s más. Csak azért nem azokat linkeltem, mert a válasz cikkéből linkelve van mindegyik.

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 10:59:17

@Blogger Géza: 1, ha készült is valami, akkor az nem vagyonosodási vizsgálat volt, mert az az elévülési időszak végéig tart és minden bejövő és kimenő cf-t vizsgál és minimum 1 évig is eltart. 2, nem a NAV-nak kellene bemutatnia, hanem a Tóninak. Máint ha létezne egyáltalán... 3, Szijgyártó esetében a mentelmi bizottság pont hogy NEM kezdeményezte a vagyongyarapodási vizsgálatot. A bizottság KDNP-s elnöke nem tartotta szükségesenek...
Csak azt nem értem, ha te és a gazdáid ennyire az igazság bajnokai vagytok, akkot miért nem lehet elszámolni ezekkel a pénzekkel? Ha a jobb oldal lop, akkor arról is a ballibsik tehetnek? Hagyjuk már...,

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 10:59:28

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Közben az amcsik a Közel-Keleten négereket vernek. Vagy kibeleznek, lenyakaznak, lehugyoznak, aztán szelfiznek vele. Szerencsére náluk nincs demokrácia-deficit, csak nálunk, ahol "üldözik" a magadfajta "szabadgondolkodó" "értelmiségieket", mint annak idején a jó Demszkyt, aki csak két egyetemet végezhetett el, miközben kénytelen volt megalázó pénzekért taxizni.

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 11:01:03

@kigyurt álat: Elolvastam és nem arról szól az eredeti cikk, ami a magyarban van, így nincs nagyon mivel vitatkozni :)))) Értem én, hogy az eredeti cikket nem lehet használni propaganda célokra, de ez akkor is szánalmas :)))

nu pagagyí 2014.10.18. 11:02:22

@kigyurt álat: Higgadtan elolvastam a hülyeségeidet. Az USA két okból szokott keményen fellépni a köcsög diktatúrákkal szemben:

- Ha saját népük ellen durva jogsértéseket követnek el. Egyszerű az ok, az USÁ-ban mindenféle származású ember él, köztük nagyon sok a saját országában dúló viszonyok miatti menekült, ezért nincs olyan jelentéktelen nép, amelynek sérelmeit ne képviselné valaki. Az ilyen cselekmények cselekmények ütköznek az USA alkotmányos elveivel, ezért a nép nagy része, a politikusok és a kormány is meggyőzhető egy határozott fellépés érdekében. Nálunk egyelőre még ki tudják magyarázni a hatalom által végzett politikai üldözést, koncepciós pereket. Tehát, nem erről van szó.

- A másik ok, ha a köcsög diktatúra sérti az USA érdekeit. Ez már közelebb jár, de nem kell titkos olajkészletekre meg ilyesmire gondolni. Arról van szó, hogy nem látnak szívesen a NATO-ban és az USA szövetségeseként az EU-ban, egy áruló országot. Nálunk a teljhatalmától megszédült diktátor, úgy gondolja, hogy telibe szarhatja szövetségeseit. Ez az USA problémája. Tőlük, amúgy vígan korrumpálhat, lophat itt minden hatalmi tényező, ahogy az egyes Latin-Amerikai országban a népi hagyomány része. Amíg a diktátor nem akar Kadhafit játszani, békén hagyják.

egysmás 2014.10.18. 11:02:44

@Blogger Géza: persze, ha egy adathalmot két ember egy évig vizsgál, akkor 183 ember egy nap alatt végez vele...

:D

Blogger Géza 2014.10.18. 11:06:07

@Zoli Weber Kettle: Hülyeség, egyáltalán nincs szükség arra, hogy 1 évig tartson, más kérdés, hogy akár addig is elhúzódhat bonyolult estben. Ez pont olyan, mint egy per: lezárulhat 2 hónap meg 5 év alatt is.

A mentelmi bizottság elnöke megvizsgálta Szíjjártó vagyongyarapodást, és rendelkezésre bocsátott dokumentumok alapján a vagyongyarapodást rendben találta, ezért további vizsgálatot ne talált indokoltak. Ez várható is volt, a balliba politikusok és a balliba sajtó a roppant "tudományos" számításainál csak azt "felejtette" el, hogy akinek komoly pénzügyi vagyona van, az bizony komoly hozamot is termel jó esetben.

kigyurt álat 2014.10.18. 11:06:20

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: én válaszoljak minden kérdésre? :) Mittudomén, hogy miért támogatnak felzárkoztató programokat. Gondolkozz rajta te. Talán csak fedőtevékenység, hogy a valós céljaik ne legyenek nyilvánvalók, vagy lehessen hivatkozni rá (ahogy te is teszed), ha az lobbijuknak valahol keresztbetesznek. "Okosan" próbálnak egy kis pluszt is nyújtani az érdekérvényesítő próbálkozásaik mellett. A ballib sajtó mégse cikkezhet azzal, hogy a kormány megakadályozta a norvég energialobbi tevékenységét, sokkal jobban hangzik az, hogy akadályozza a civil szervezetek felzárkoztató programjait.

nu pagagyí 2014.10.18. 11:09:02

@Istóczy úr: Persze, az USÁ-ban is vannak bűnözők. Olyanok is, mint te. A különbség az, hogy ott megbüntetik azt, aki törvénybe ütközőt csinál. Ráadásul a törvény mindenkire vonatkozik, nem úgy, mint nálunk. Tudod, ott az a képtelen dolog is előfordulhat, hogy az elnököt perbe fogják.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 11:10:15

@Blogger Géza:

Én egyáltalán nem feltételezem pont Rogánról a szentséget, de amíg ez a kínálat, leszarom.

Andrássy grófnál is pont leszarta mindenki akkor is meg most is, miket összepanamázott, miközben hatalmas hasznot termelt az országnak.

Van egy banda, amelyik jól kormányoz, miközben sokat tesz zsebre, meg van egy, amelyik elkúr mindent, hazát árul, egész nap a lopáson jár az esze, és közben szemeket lövet ki. Nem kérdés, melyik képviseli a nemzeti érdeket. Az ideális pártra szavazzon az, aki ismer ilyet!

nu pagagyí 2014.10.18. 11:11:20

@Blogger Géza: A Mentelmi Bizottság elnökének pártatlansága Polt Péterével vetekszik.

Netuddki. 2014.10.18. 11:12:28

@Istóczy úr: USA-ban nem sokáig négereznél...

nu pagagyí 2014.10.18. 11:14:54

@Istóczy úr: Abban tévedsz, hogy jól kormányoz. Nem kormányoz jól, viszont rendkívül hatékonyan hazudik. Gazdasági ténykedése az előző kormányok által összehozott tartalékok felélésében (MNYP), a létrehozott vagyon lerablásában (különadók, útdíj, stb) merül ki, de még ez is kevés, az államadósságot sikerült tovább duzzasztani.

egysmás 2014.10.18. 11:15:03

@Blogger Géza: Olyan hozamot, amit Petike elért benfentes kereskedéssel lehet csak teljesíteni.
Hacsak nem pénzügyi zseni és szuperszerencsés a csávó.
Ha viszont az lenne, nem lenne szarban az ország.

Netuddki. 2014.10.18. 11:17:26

@kigyurt álat: De mik a VALÓS célok B+???
Idáig 1db-ot hallottam, hogy ÁLLÍTÓLAG az lmp is kapott ezekből a pénzekből. Ami valahogy nem bizonyosodott még be. Az az lmp amelyik most láthatólag eléggé összemelegedett (érted, összemelegedett, höhö) a fidesszel.
A nagy vizsgálatnak is lett valami eredménye? Vagy csak a lézerdzsoni próbálgatta a demokrácia határait?

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 11:18:09

@Blogger Géza: Nem, nem zárulhat le 2 hónap alatt, ha tényleg megcsinálják és nem, ez nem olyan, mint egy per. Értem, hogy neked kényelmesebb a boldog tudatlanság és másod nincs, mint a hited a vezérek iránt, de azért nyugodtan kinyithatnád a szemed, hogy lásd a valóságot.... A Szíjgyártó esetében elhiszem, hogy a parlamenti büfés, a Peti fodrásza, az apukája és a mellette ülő KDNP- s bizottsági elnök rendben találta a dolgot, de ők pont annyira nem értenek hozzá és pont annyira elfogultak, mint te... Ezért kell(ene) a vizsgálat, de mivel ő is tudja, hogy lopott és azt is tudja, hogy ez kiderülne, ha tényleg megvizsgálnák, egyszerűbb volt így lezárni a dolgot.

Blogger Géza 2014.10.18. 11:18:26

@nu pagagyí: Nem hiszem, hogy bármelyik másik képviselő pártatlanabb lenne nála.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 11:18:43

@egysmás:

A bennfentes (2+1 'n') kereskedés megvan 5 perc alatt, utána lehet dolgozni. Az elvtársaidnak egész nap a lopáson járt az eszük. Az országnak hasznosabb az előző típusú nagymenő, mint a piti tyúktolvaj, amilyenek a te elvtársaid. Persze az amcsi kitüntetést a tyúk- és libatolvaj kapja, mert amcsi szempontból meg ő a hasznosabb.

Egyébként amikor itthon ment a matolcsyzás, mert a felesége el mert indulni a választáson(!), akkor miért maradt el a kennedyzés, bushozás, clintonozás?

Blogger Géza 2014.10.18. 11:19:32

@Zoli Weber Kettle: Mi a fenéért ne zárulhatna le? Ne nevettesd már ki magad.

egysmás 2014.10.18. 11:19:56

@kigyurt álat: Az fel sem merül, hogy pont azért csinálnak ilyenfajta jótékonykodást, amiért minálunk is ingyen csinálják a tüdőszűrést: olcsóbb a megelőzés, mint a kezelés...

Nem akarják, hogy a reménytelen helyzetben lévők náluk próbálkozzanak, inkább reményt visznek közéjük, lehetőséget az életre.

Üzlet ez.
Nekik is, nekünk is. win-win.
Már, amennyiben a mi célunk az, hogy a cigusok dolgozzanak, nem pedig az, hogy húzzanak a gecibe.

nu pagagyí 2014.10.18. 11:20:23

@Istóczy úr: Tetszik ez a "magyarozás". Ez az, amit senki nem csinál, csak az ellenkezőjét: bizonygatja, hogy magyar. Gondolom, nem lehet biztos benne. Mond már meg, miért olyan fontos neked nap, mint nap magyarkodnod Magyarországon? Én elhiszem, hogy magyar vagy a nélkül is hogy dicsekedsz vele.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 11:21:08

@egysmás:

Aha. És akkor miért tilos a koldulás egész Norvégia területén, miközben nálunk kódispárti szélsőliberálisokat keltetnek, fialtatnak?

tarackos 2014.10.18. 11:23:36

@kigyurt álat: Olvasd el az amcsi cikket. Nem a norvég pénzzel van bajuk hanem azzal, hogy egy szövetségi törvény szerint egy szervezetnek regisztráltatnia kell azokat a doksikat amik külföldi pénzen készültek és a szponzor érdekeit képviseli. tk. legyen nyilvános kinek az érdekében lobbiznak de nyugodtan lobbizhatnak bármilyen pénzen.

A hetiválasz csak mószerol norvég pénz-norvég pénz alapon.

A norvégoknak az EU-nak érné meg eladni gázt, kiváltva a ruszkikat. De ez a projekt ketyeg, lassan elkészül a balti vezeték, a dán-lengyel szakasz már készen van.

egysmás 2014.10.18. 11:23:37

@Istóczy úr: Szóval, először is nem a cél, hogy ne lopjanak, másodszor pedig a bennfentes kereskedéssel okozott nemzetgazdasági károk -lásd pl. MNB pénzcsinálási manőverei- smafuk.

Te azt elképzelhetetlennek tartod, hogy bizonyos dolgokat _azért_ csináltak -pl. a Kósa-féle forintbedöntés - hogy keresni tudjanak rajta?

egysmás 2014.10.18. 11:25:36

@Istóczy úr: Miért szabad Németországban alkoholizáslás után vezetni, miközben itthon nem, pedig ott nem is szabad otthon pálinkát főzni?

kigyurt álat 2014.10.18. 11:34:26

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Mi B+? Az, hogy Norvégia Európa legnagyobb olajkitermelője, és nem tetszik nekik a Déli Áramlat, mert azzal az EU még könnyebben jutna orosz olajhoz. Ezért lobbiznak olyan kormányok ellen, akik az oroszország felé is diverzifikálni akarják az energiaellátásukat. Ha Kelet-EU periféria lenne energiaelosztás szempontjából, nekik az lenne a legjobb. De ha a kelet-nyugati elosztóútvonal szerepe erősödik a jövőben, az a norvégoknak lenne hátrányos.
Egyébként nem fideszről van itt szó, az mszp ellen ugyanígy lobbiztak volna, mert ők is támogatták a déli áramlatot amikor kormányon voltak, csak most épp a fidesz van. Az megdöbbentő, hogy egy amerikai külügyminisztert is képesek erre befolyásolni. Valószínűleg közösek az érdekeik valamilyen módon, de az már az amerikai belpolitikába vezethet: például azért, mert amerikai olajcégek a republikánus párthoz állnak közelebb, és ezt demokraták a norvég és a többi olajlobbi támogatásának az elfogadásával próbálják ellensúlyozni.

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 11:34:43

@Blogger Géza: Azért nem, kedves Géza, mert egy vagyonosodási vizsgálat úgy kezdődik, hogy a NAV megkeresést ír az összes magyarországi banknak, hogy vezet-e, vagy vezetett-e náluk számlát az elmúlt 6 évben az illető és ha igen, akkor bekérik az egész számlatörténetet. Ha ez megvan, akkor NAPI bontású CF mozgást készítenek, hogy az adott napon mekkora kp. állomány volt és ez hogy áll össze a költéseivel és a bevallott jövedelmével. Emellett megkeresik a gépjármű nyilvántartót, a földhivatalt, stb, hogy ellenőrizzék a vagyon állományt. És most csak nagyon felületesen írtam le a folyamatot, mert nincs sok időm. Viszont egy értelmes ember ebből is látja, hogy ez nem történhet meg 2 hónap alatt, szóval ne nevess, hanem gondolkozz, még ha nehezedre is esik :)

Szabványok 2014.10.18. 11:39:11

@ca2: "miért hinnénk inkább az amerikai kormánynak mint a magyarnak?!"
Mert szoros korrelációban van mindennapi tapasztalatainkkal. Pl. az adócsalási ügyek agyonhallgatása, hirtelen, mesés meggazdagodások, stb. Te például elhiszed, hogy Szíjjártó, vagy a Nemzeti Gázszerelő a pénzét munkával, vagy "tisztességes haszonnal" folytatott üzleti vállakozásból szerezte?

kigyurt álat 2014.10.18. 11:41:00

@tarackos: a hetiválasz cikke szarkazmus (utolsó mondat).
Egyébként mi is pont azt szeretnénk tudni, hogy a norvégok kinek az érdekében lobbiznak, mert hogy nem a szegények felzárkóztatása érdekében, az holtbiztos. Hanem a saját energiapolitikájuk érdekében, ez nyilvánvaló.
A magyar kormány módszerei talán nem voltak olyan kifinomultak, hogy csak ennyit akarjanak tudni, de a norvégok itt is és az USA-ban is titkolóznak és félrevezetnek.

A balti vezetékről nem tudtam, de ez pont egy újabb érv arra, hogy miért akarják a Déli Áramlatot sürgősen ellehetetleníteni a nálunk és az amcsinknál való "lobbizással".

Netuddki. 2014.10.18. 11:41:49

@Istóczy úr: A tolvaj attól tolvaj, hogy lop. Teljesen mindegy maszopos vagy fideszes, a börtönben a helye.
Amíg vannak olyanok, mint te is, akik elnézik ezt a választott vezetőinknek, addig ez az ország egy tapodtat nem fog előre haladni.
Az meg, hogy véded itt a fideszes tolvajokat a számomra egyet jelent. A maszop alatt nem tudtál lopni, a fidesz alatt meg tudsz. Mert ilyen a természeted, tolvaj. Nekem nem, én elítélem a tolvajlás minden fajtáját és nem szeretném, hogy tolvajok hozzák a törvényeket, teljesen mindegy melyik párt tolvajai. Na, ez a nagy különbség a kettőnk között, és ezért nem vagy számomra vitapartner, te tolvaj bűnöző, te!

cenzuratroll bosszanto 2014.10.18. 11:42:41

@ca2:

Azért hiszek inkább az amiknak, mert a magyar mutyikormány az elmúlt 5 évben többet hazudott, mint az amik az USA megalapítása óta összesen.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 11:43:00

@egysmás:

Nem, sőt éppen itt van a különbség. A nemzeti oldal az ország érdekében jár el, és az ország hasznából próbál keresni, míg a hazaáruló, utódpárti oldal baszik az ország érdekeire, és egész nap azon spekulál, mit tudna lopni.

A Kósa-féle ún. forintbedöntés például arról szólt, hogy a forintócsító, a böszme és a libatolvaj által a csőd szélére lökött ország biztonságáért az EU a legmagasabb szinten vállaljon kezességet.

cenzuratroll bosszanto 2014.10.18. 11:44:25

@Zoli Weber Kettle:

Amit felsoroltál, az az átlagemberre vonatkozik. A politikus ez alól mentesül, és itt sajnos mindegy, melyik oldalhoz tartozik.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 11:45:27

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Te is gyorsan szalonképtelenné nyilvánítottad magad.

Netuddki. 2014.10.18. 11:45:38

@kigyurt álat: "Az, hogy Norvégia Európa legnagyobb olajkitermelője, és nem tetszik nekik a Déli Áramlat, mert azzal az EU még könnyebben jutna orosz olajhoz."

Milyen olajhoz? Földgázt szállítanának vele tudtommal. Innentől kezdve teljesen hiteltelen amit össze-vissza irkálsz.

Szabványok 2014.10.18. 11:45:55

@Blogger Géza: "bizonyítékot minden vád mögé fel kell mutatni."
Miért kéne? Ki mondta, hogy ez itt egy bíróság, ügyésszel, védővel és mindenek felett álló bíróval?
USA azt mondta, ezentúl nem enged be az országába pár embert, mert legjobb tudomása szerint korrupt disznók. Volt annyira korrekt ezekkel szemben, hogy nem hozta nyilvánosságra a nevüket.
Megteheti ezt?
Meg.
Miért ne tehetné? Obama az USA választóinak tartozik felelősséggel. Nem Neked és nem nekem.

Szabványok 2014.10.18. 11:52:36

@Blogger Géza: "Hát, elég sok ideje volt Simonnak, hogy kitalálja a magyarázatot, azt is kíváncsian várom."

Már van magyarázat, (C)opyright Szíjjártó:

"A szüleim utaltak át 100M-t, ja nem is 100M-et, hanem 120M-et, 50M-t takarékoskodtam, meg ügyesen forgattam a félretett egyetemi ösztöndíjat, a feleségem is beszállt pár tízessel, a többit meg... mennyi is az, soha nem voltam erős matekból? Ja, azt a barátaim adták kölcsön, de már nem emlékszem kik, mert sok barátom van."

A döbbenet az, hogy egy ilyen mentegetődzés a mesés vagyonról elfogadnak. Ezek után az már természetes, hogy a tudjukkiktől nem, csak a mi kutyánk kölykétől.

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 11:53:44

@cenzuratroll bosszanto: Én ezzel tisztában vagyok, csak Vakbuzgó Gézának írtam le, hátha neki is átmegy valami :) minden értelmes ember tudja, hogy nem készült semmilyen vizsgálat, vagyonosodási pedig pláne nem :)

Netuddki. 2014.10.18. 11:54:39

@Istóczy úr: "A nemzeti oldal az ország érdekében jár el, és az ország hasznából próbál keresni, míg a hazaáruló, utódpárti oldal baszik az ország érdekeire, és egész nap azon spekulál, mit tudna lopni."

Ostoba, balfasz fideszesek!
Ad 1. Milyen jogon nevezitek magatokat "nemzeti" oldalnak? Egy hazug tolvaj banda vagytok, és ez sértés a NEMZET, a becsületes magyar emberek számára.
Ad 2. Semmivel nem vagytok különbek az "utódpárti" oldalnál. Hacsak azt nem nevezzük különbségnek, hogy nagyobb a pofátok és gátlástalanabbul loptok.
Ad 3. Kiabálhatod még hangosabban, hogy nem így van. Pedig sajnos így van, ez az igazság, és előbb-utóbb börtönbe fognak a vezetőitek kerülni ezekért a törvénytelen cselekedetekért. És ezzel ők is nagyon jól tisztában vannak.

"A Kósa-féle ún. forintbedöntés például arról szólt, hogy a forintócsító, a böszme és a libatolvaj által a csőd szélére lökött ország biztonságáért az EU a legmagasabb szinten vállaljon kezességet."

Muhaha! Vagy csak egy ócska provokátor vagy, aki fideszesnek adja ki magát. Egy "igazi" fideszes olyat soha nem írna le, hogy "A Kósa-féle ún. forintbedöntés". Előbb törné ki az ujjait egyenként...

egysmás 2014.10.18. 11:55:04

@Istóczy úr: Az ország érdekében döntötte be Kósa a forintot és baszott ki a devizahitelesekkel. :D

Nem azért, hogy kereskedni tudjanak a fiúk, hanem, mert ez volt az ország érdeke...

Te tényleg hülye vagy...

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 11:56:07

@Szabványok:

Lószart, mama. Akkor lett volna korrekt, ha vádat emel, és esélyt hagy a törvényes védekezésre. Ez így csak Népszava-színvonalú handabanda.

kigyurt álat 2014.10.18. 11:56:21

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: ok, tökmindegy, lényegtelen dologba kötsz bele. Mindkettő energiaforrás, amit el lehet égetni erőművekben. A norvégok azért lobbiznak, hogy tőlük vásároljunk, ne máshonnan. Nem csak déli áramlatról lehet szó, hanem az olajtársaságok együttműködéséről, a MOLnak is vannak orosz kapcsolatai. Nem lennék meglepve, ha Hernádi Zsolt rajta lenne az amcsi listán (akár korrupt, akár nem).

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 11:58:12

@egysmás:

Te is szalonképtelennek bizonyultál.

lGAZI_kovi1970 2014.10.18. 12:01:56

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: "én elítélem a tolvajlás minden fajtáját"

Hahahaha! Na persze, ezért szopod fel 0-24 órában az utóbbi évek legnagyobb tolvajbandáját.

@kigyurt álat pedig teljesen jót írt, ha az olajat földgázra cseréled.

egysmás 2014.10.18. 12:04:06

@Istóczy úr: Nézd, ha egy olyan ember tart szalonképtelennek, aki szerint Kósa az ország érdekében döntötte be a forintot, ezzel kényszerítve ki egy kezességvállalást, amire a bedöntés nélkül nem lett volna szükség, asszem nem hat meg.

Egy olyan ember véleménye az én szalonképességemről, aki szerint az ország érdeke és az állampolgárok érdeke szétválasztható, baromira nem hat meg.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 12:05:53

@lGAZI_kovi1970:

Csak a szokásos. Demokratajelmezben harcolnak idegen gazdasági érdekekért.

tarackos 2014.10.18. 12:06:30

@kigyurt álat: Figyelmen kívül hagyod, hogy az amcsikat nem érdekli miért lobbiznak csak tegyék jogszerűen. Nálunk meg teljesen más a helyzet mert az Eu gazdasági közösségben való részvételért cserébe az EU(!) írta elő Norvégiának, Izlandnak, Luxemburgnak, hogy támogassák a civileket.

Netuddki. 2014.10.18. 12:07:28

@lGAZI_kovi1970: Mi van nicktolvaj? Még mindig a régi nicknevemen nyomulsz? Nagy "I" helyett kis el betűvel? Szánalmas!

"lGAZI_kovi1970 0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2014.10.08. óta tag."

"nicktolvajmentesítő_kovi1970 0 bejegyzést írt és 15912 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2007.06.10. óta tag."

Na ez a kettőnk között a különbség, te takonygerincű nicktolvaj, te!

lGAZI_kovi1970 2014.10.18. 12:07:33

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
"Milyen jogon nevezitek magatokat "nemzeti" oldalnak?"
Valamilyen módon el kell határolni magukat a nyíltan magyar- és kereszténygyűlölő baloldaltól.

Bár ez a te értelmi képességeidhez (értsd: idehányom a párt lózungjait) magas, de hátha megérted miért nem vagytok szalonképesek a magyarok körében.
velemenyvezer.444.hu/2013/10/24/kik-is-azok-a-kommunistak/

Blogger Géza 2014.10.18. 12:09:01

@Szabványok: Megteheti. Csak nem épen etikus és nem éppen baráti gesztus. Aztán csodálkoznak, miért utálják mindenütt jenkiket a világon Izrael kivétetével..

Blogger Géza 2014.10.18. 12:10:00

@Szabványok: Hát, még ennyire sem tellett tőle, most mondd meg!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.10.18. 12:10:34

"lehetséges, hogy az USA úgy tilt ki valakit a területéről, hogy valójában nem is vádolható semmilyen jogszabálysértéssel?"

Lehetséges, hog Magyarország úgy tilt ki valakit a területéről, hogy valójában nem is vádolható semmilyen jogszabálysértéssel?

Ha jól emlékszem, nemrég épp egy "fajvédő konferencia" részvevőit tiltotta ki Magyarország.

Blogger Géza 2014.10.18. 12:10:46

@Zoli Weber Kettle: Ugyan már, miért ne férne ez bele, ne röhögtess.

Netuddki. 2014.10.18. 12:11:30

@Istóczy úr: Né má! Egy hazaáruló álfideszes fizetett fidesztroll lehazaárulózott! Muhaha!
Szánalmasak vagytok ecsém! Tudjátok tik nagyon is miféle emberek a fideszes vezéreitek, de védeni kell őket a vélt vagy valós haszon reményében. Balfasz fideszesek, fideszes balfaszok!

Netuddki. 2014.10.18. 12:12:31

@lGAZI_kovi1970: Szakadj le rólam takonygerincű nicktolvaj!

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 12:15:44

@Blogger Géza: Akkor röhögj tovább Önnön bárgyúságodon Gézám :)

Netuddki. 2014.10.18. 12:20:25

@Blogger Géza: Egy mutyista fideszes beszél az etikáról??? Ezt is megértük. Muhaha!

♔bаtyu♔ 2014.10.18. 12:23:58

Orbánék nyilván megpróbálták kiszorítani Clintonnét magyarországi érdekeltségeiből.

Tekintve az USA-béli érintettek elég nagy arcát, ami egyrészt pozícióikból, másrészt gyarmatosító mentalitásukból fakad, bekeményítettek.

♔bаtyu♔ 2014.10.18. 12:24:41

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Neked mindenki fideszes aki nem te vagy, te ostoba.

kigyurt álat 2014.10.18. 12:25:18

@tarackos: Nem tudom milyen előírásra gondolsz. Norvégia nem az EU tagja, energiaügyi szempontból ők olyanok az EU számára, mint Svájc a bankszektorával. Jó kis európai piacuk van, de kötelezettségeik gyakorlatilag nincsenek.
Abban meg nem hiszek, hogy egy ország valaki más civil szervezeteit emberbaráti szempontból támogatja, ha csak ennyi lett volna a norvégok szerepe, akkor a magyar kormány se foglalkozott volna vele. Az USA-ban van lobbitörvény, amelynek megfelelően nyilván működhet külföldi lobbi legálisan, de nálunk ilyen nincs, ez a különbség.

Netuddki. 2014.10.18. 12:26:32

@♔bаtyu♔: Ja, persze. te se vagy fideszes, ostoba! Muhaha!

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2014.10.18. 12:27:04

Eléggé zavaros még ez a történet, szerintem várjunk vele, míg leülepszik.

A magyar oligarchák emberi minősége a béka segge alatt van, ez nyilvánvaló volt már eddig is. Ahogy az is, hogy ész dolgában sem állnak túl jól.
Az is tény, hogy az amerikai (egyáltalán a nyugati) cégeket nem kell sokáig győzködni, egész nyugodtan bevállalják a korrupciót meg a mutyikat ők is, ha jól járnak vele.
Az USA pedig a világpolitika egyik legnagyobb szarkavarója, a politikai manipuláció és hamis vádaskodás csak a legenyhébb eszközök, amikkel élni szokott.

Ha feltételezzük, hogy igazak a hírek, akkor ezek gyönyörűen egymásra találtak.

P.Freddy 2014.10.18. 12:38:39

Emlékeztek az Orugo főszerkesztő kirúgatására? Ott mekkora korrupció volt a háttérben...!

De mindegy, az a megdöbbentő, hogy a nyilvánvalóan köztörvényes, Szekszárdon bizonyított, a fideszes+kommunista módszerekkel elfedett trafikmutyi, és Rogán, Szijjártó, Kósa, stb. százmilliós lopásai ismeretében még van pofája itt Blogger Gézának és a többi Fideszgörénynek védeni ezeket a mocskos tetű hazaáruló tolvajokat.

Hihetetlen.

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 12:40:58

@♔bаtyu♔: Ja, rohadt szemét gyarmatosító amcsik! Meg is értem, hogy a Zorbánék a békés ruszkik barátságát keresik! Még a végén úgy járunk, mint a Krim, hogy a győri amerikai kisebbségre való hivatkozással elfoglalják a Dunántúlt ezek a rohadt gyarmatosítók....

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 12:42:01

@P.Freddy:

Az Origo német állami(!) tulajdonú "hír"portál. Velük együtt védtek idegem érdekeket. Német, norvég, amcsi, mindegy nektek, csak külföldi legyen és magyarellenes.

P.Freddy 2014.10.18. 12:47:23

@Istóczy úr:

"Az Origo német állami(!) tulajdonú..."

Igen ott Lázár nem amerikaiakat korrumpált, ez valóban különbséget jelent, hiszen azért nem ugrottak (volna) az amerikaiak.

Nyilvánvaló viszont, hogy annak mintájára ugyanúgy korrumpáltak (vagy próbáltak) amerikai cégeket is, mert elszaladt a fideszes fiúkkal a ló: Orbán azt hiszi, bármit megtehet, mert ő áll a szemétdomb csúcsán.

Végülis itthon, kétmillió birkanyálas kézcsókoló és társtolvaj támogatásával ebben igaza is van.

pocaklakó minimanó 2014.10.18. 12:50:45

@nu pagagyí:

"Ha saját népük ellen durva jogsértéseket követnek el."

A Wikileaks és Snowden lájkolja. :)

pocaklakó minimanó 2014.10.18. 12:52:23

@P.Freddy:

Ugyanolyan korrupció az is, amikor egy ország a neki tetsző politikust pénzeli és ülteti a hatalomba.

És ráadásul az még sokkal gusztustalanabb is. Ennél feltétlenül.

csak egy néző 2014.10.18. 12:56:30

@Blogger Géza:
"Hát, még a Népszabi is kénytelen volt ezt megállapítani, és ezzel lezárni ezt a témát:"

nol.hu/belfold/szijjarto-apjanak-nem-okozhattak-gondot-a-milliok-1488703

Idita Gejza, még a linkelt cikket sem olvastad el, amiből inkább az derül ki, hogy a Szíjgyártó papát inkább nevezhetjük spiclinek.

csak egy néző 2014.10.18. 13:01:43

@Blogger Géza:
"Szíjártót vagyongyarapodását mentelmi bizottság. S ahogy említed, Rogánt pedig a NAV. Nem tudok róla, hogy egyetlen vagyonosodási vizsgálat részleteit is nyilvánosságra hozta volna NAV (pedig sok ezret csinálnak)."

Mond neked valamit a Simon Gábor neve?
Mintha az ő ügyében nem lett volna ilyen szent az adótitok és a banktitok.

P.Freddy 2014.10.18. 13:16:21

@pocaklakó minimanó:

"És ráadásul az még sokkal gusztustalanabb is. Ennél feltétlenül. "

Minél gusztustalanabb??? Hogy a hatalom megfélemlíti, kirúgatja azokat, akik neki nem tetsző véleményt nyilvánítanak, és ezért cserébe százmilliárdos korrupcióval jutalmaz?

Vagy annál, hogy (csak a példa kedvéért)

- hogy teljesen alkalmatlan, összekúrt tankönyvekkel szétbsszák a gyerekeink jövőjét, mert a haveroknak kell a közpénz-lóvé a tankönyvpiacból?

- klientúrájának mutyizza át köztörvényes eszközökkel a dohánypiacot?

- kirabolja a földet a saját földesurainak?

- közmunka címen helyi kiskirályokat telepít, akik saját zsebre dolgoztatják a közpénzből fizetett (megalázott) embereket?

satöbbi. Ugyan már, annál, amit ezek a görények művelnek, semmi sem gusztustalanabb.

ca2 2014.10.18. 13:30:22

@Szabványok: az tök mindegy én kinek-mit hiszek el, a bizonyítékokkal kéne végre a szájtépés helyett előállni..
egyszer az az érv, hogy korrupció miatt és szó sincs amerikai cégekről, 3 mondattal később meg az, hogy mert a NAV politikai nyomásra vizsgál amerikai cégeket..
ez nekem igen csak úgy tűnik, hogy a sztori nem egyéb, mint a szokásos amerikai politikai szarkeverés..
gondolom erre is kb olyan bizonyítékok vannak mit Irak Londonra irányított atomrakétáira,,,

többen jönnek itt a NATO-val, hogy jajj , mi lenne velünk NATO nélkül.. lehet, hogy lenne legalább egy 20-25ezer fős használható szárazföldi erőnk, ha az elmúlt 20 évben a katonai kiadásainkat nem méregdrága , önmagában használhatatlan rendszer-alegységek megvásárlására, meg az amerikai háborúkban való Látszat részvételre költjük...
ettől persze magunkat megvédeni nem tudnánk bárkivel szemben, de annyit biztosan érne mint a nem létező NATO védőháló...
mert ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy ha az oroszok agya egyszer úgy löttyen és elfoglalják a fél országot akkor a NATO a babkonzervek embargóján túl merészkedne...

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 13:35:24

@P.Freddy:

Ne szavazz hát legközelebb se a Fideszre!

P.Freddy 2014.10.18. 13:45:53

@Istóczy úr: Viccelsz ugye..:)

Habony Árpira? :)) Broáááááf...

Azt nem értem, hogyan tudnak a fidesz-szavazók HÁNYINGER NÉLKÜL szavazni az ilyen arrogáns, gusztustalan, gátlástalan mocskos közpénztolvaj, korrupt gcikre, mint Habony Árpád, Lázár, Rogán, Szijjártó, stb.

medium size devil 2014.10.18. 13:57:52

@ca2: mert ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy ha az oroszok agya egyszer úgy löttyen és elfoglalják a fél országot akkor a NATO a babkonzervek embargóján túl merészkedne...

En komolyan gondolom.
De amugy nem kell katonai tamadastol tartani, az oroszok mar penzert megvettek amivel ervenyesiteni tudjak az erdekuket ez pedig a fidesz babkormany es a jobbik. Ez egyre tobbeknek kezd derengeni bar a nagy tobbseg szamara ez hihetetlen.

ca2 2014.10.18. 14:00:24

"Megállapításuk szerint ez az ügy ismét rávilágít a magyar és az amerikai kormányzat közötti feszültségekre. A neves amerikai lap felidézi, hogy pontosan milyen kritikákat is fogalmazott meg az amerikai vezetés hazánkkal szemben az elmúlt időszakban, majd említésbe hozták Orbán Viktor beszédét is, melyben kifejezetten autokrata országokat emlegetett példaként (Törökországot és Szingapúrt)."

na ezt most akkor végképp nem értem??!!
akkor most konkrét korrupciós ügyekről van szó, vagy pedig arról, hogy a magyar kormány nem úgy ugrál mindenben ahogy amerika fütyül?
mert itt ugye megint elhangzik állításként, hogy korrupció miatt ... a magyarázat meg az, hogy mostanában sok baj van magyarokkal..

avocado_ 2014.10.18. 14:03:35

@Blogger Géza: Senki nem utálja őket csak az olyan buta emberek mint te

P.Freddy 2014.10.18. 14:07:50

@ca2: Szerintem te csak védeni akarod Habony Árpádékat, összevissza hazudozásokkal, amiket tőlük lestél el.

"na ezt most akkor végképp nem értem??!!"

Mit nem értesz? Olvasd el mégegyszer, hátha másodjára már menni fog:

"Az USA budapesti nagykövetsége a hír megjelenése után annyit közölt, hogy valóban elrendeltek beutazási korlátozásokat, mégpedig azért, mert
hiteles információ áll rendelkezésükre, hogy ezek a személyek korrupciós cselekményekben vesznek részt, vagy azokból hasznot húznak."

Továbbá:

Az M1 Híradónak nyilatkozó André Goodfriend, az amerikai nagykövetség ügyvivője szerint

"vannak olyan személyek, egész pontosan közszereplők, kormánytagok, akiket az Egyesült Államok nem talált alkalmasnak arra, hogy belépjenek az Egyesült Államokba."

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 14:10:03

@ca2:

Az amerikai ágens, SZDSZ-es Eörsi Mátyás is megmondta, Magyarország korruptabb, mint Ukrajna. És azt tudjuk, mit érdemelt Ukrajna is. Szerencsénk, hogy Közép-Európában vagyunk, védett helyen az européer-amerikáer-afrikáer csürhe ószövetségi indulataitól.

Blogger Géza 2014.10.18. 14:11:36

@csak egy néző: Annak nevezed, aminek akarod, a tízmilliókra akkor is megvan a fedezet.

ca2 2014.10.18. 14:19:59

@medium size devil: kicsit mélyebb itt a probléma..
kimondva-kimondatlanul a rendszerváltás után a biztonságot politikai szövetségért volt a deal a NATO és Kelet_Európa között.
ez 20 évig működni látszott,,, mi elmondhattuk, hogy a világ legnagyobb katonai szövetségének tagjai vagyunk, cserébe adtuk a légteret , politikai támogatás, eü katonákat, zászlótartó rudat a USA háborúihoz,,
ez jól ment míg Irak, Líbia, Afganisztán vagy éppen Szerbia ellen kellett háborúba menni, Szerbia ellen nyilván megvédett volna minket a NATO--
sokat fegyverkezésre nem költöttünk, amit igen annak sem volt semmi értelme a csúszópénzeken kívül...
csak hogy most Putyin elvtárs beleköpött a levesbe,,, az USA úgy gondolta, hogy most már Vörös téren is lehet a trutyit keverni, az oroszok meg visszajeleztek, hogy nekik is van egy érdekszférájuk,,
A Közel_Keleten ugyan nem ők osztják a lapokat, de a határaik mentén nem tűrnek el bármit,,
nem kis téttel kezdtek, annektálták a Krímet, amire a világnak nem nagyon volt válasza
Ukrajna területi integritását a NATO és az oroszok közösen garantálták az atomfegyverekért cserébe..
gondolat ébresztő, hogy mit érnek ezek a garanciák::
ráadásul a NATO ma kimondja, hogy nincs védelem a pőlitikai szövetségért, mindenki költsön sokat fegyverekre (értsd:pénzelje a NATO fegyverlobbyját..)
felmerül akkor a kérdés, hogy jelen helyzetben a NATO mint olyan értelmezhető-e egyáltalán, vagy a működése arra fog korlátozódni, hogy az USA a tagoktól elvárja, hogy az ő érdekeltségeit ne vegzálják..?!

csak egy néző 2014.10.18. 14:25:11

@Blogger Géza:
"Annak nevezed, aminek akarod, a tízmilliókra akkor is megvan a fedezet."

Jól van Gejza. Nem is vártam tőled komolyabb választ.
"Akkor is én vagyok a hülyébb"
És ezzel senki sem vitatkozik az esetedben.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 14:28:11

@ca2:

Amerika okkal haragszik ránk nagyon.

Amikor még 1989-ben a Thomas Melia a limó hátsó ülésén cumiztatta Fodor Gábort, aki ezért azóta is hálás, még egészen más jövőkép körvonalazódott.

Aztán az amcsik helyett a svédektől vettünk repülőgépet, Clintonék háziorvosát letartóztattuk, majd még az oroszokkal is elkezdtünk állami szinten üzletelni, ez sok lett nekik. Ennél kevesebbel is iratkoztak már át országok a demokratikus szalonokból a középkorba.

ca2 2014.10.18. 14:30:11

@P.Freddy: pl azt nem értem, hogy a korrupció miatti korlátozásnak miért a amerikai-magyar kapcsolatok problémái a magyarázata:::
most akkor a konkrét személyekkel és korrupciós ügyekkel van a gond, vagy azzal, hogy nem adjuk át a gázkészletünket Ukrajnának, meg basztatjuk az SZDSZ-es norvég civileket..?!
de ha esetleg az USA megosztaná velünk a biztos információit és nem csak nem mondom meg miért és azt sem ki ellen vezetne be korlátozásokat, akkor lehet tisztábban látnánk..

dr doktorka 2014.10.18. 14:36:42

@Istóczy úr:

A magadfajta teljesen elhülyült hazaáruló fideszesre nem az USA haragszik meg nem az EU, hanem minden becsületes nemzet érzésü magyar. Ti kommunistákból fideszessé lett párttikárok gyerekei, meg Moszkovita Jobbikosok csak az MSZMP-s káderek hatalmát mentettétek át.

Bármikor is jön a kormányváltás, felkészülhestz arra, hogy a fideszes bandád és bandavezéreid egytől egyig a börtönben fogják végezni. A fidesz leváltása ugyanis nem egyszerüen kormányváltás lesz, hanem a maffiával való leszámolás.

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 14:40:11

@ca2: "SZDSZ-es civilek" LOL :D látom naprakész vagy! Alig pár éve hullott azomjaira a párt, de biztos örülnek, hogy szerinted még mindig a magyar civil szférát irányító, meghatározó tényezők! :))) gondolom szerinted a CÖF pedig egy független, valódi civilek által alkotott, valódi civil szervezet :))))

zobod 2014.10.18. 14:42:16

Akkor most rövidesen felújítjuk a földgáz szállítást Ukrajnának?

ca2 2014.10.18. 14:42:48

@Zoli Weber Kettle: na azért a magyar civil szférát távolról sem... néhány magát függetlennek mondó, az szdsz szellemi örökségén nyugvő "civil" szervezetről beszélünk ugye,,, nem a civil szféráról..

P.Freddy 2014.10.18. 14:51:31

@ca2:

"pl azt nem értem, hogy a korrupció miatti korlátozásnak miért a amerikai-magyar kapcsolatok problémái a magyarázata"

Feljebb olvashatod, hogy a korrupció miatti korlátozásoknak a MAGA A KORRUPCIÓ a magyarázata.

Magyarul: a meg nem nevezettek KORRUPTAK.

Habony Árpád persze ezerrel tagadja, de tudjuk hogy ő az igazi hazugsággyár.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 14:51:36

@ca2:

Szinte mindegyik itteni és nem itteni SZDSZ-nek is van "civil" foglalkozása, vagyis állami csöcsön lógó alapítványtól kapott fizetése.

Ez a legdurvább, a Magyarországi Európa Társaság, aminek a csövesképű vezetője (és senki más) néha szokott nyilatkozni az ATV-n, és aminek a honlapja szinte kizárólag ezeket a megszólalásokat tartalmazza.

Én kérek elnézést a taglistáért, ezt figyeld:

Beszarás, darabolni kell:

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 14:52:35

Elnök:
Hegedűs István
szociológus - ihegedus(at)t-online.hu

Alelnökök:
Celichowski, Jerzy
Circeo
információs társadalom szakértő - celichowster(at)gmail.com
Kocsis Györgyi
újságíró - gyorgyi.kocsis(at)europatarsasag.hu

Felügyelő Bizottság:
Bakos Anita
Immochan Magyarország Kft.
jogtanácsos - bakos.anita(at)t-online.hu
Bárd Petra
Országos Kriminológiai Intézet
kutató - bardp(at)ceu.hu
Stahl Zsófia
Európai Bizottság (Brüsszel)
tisztviselő, újságíró, civil szervező - stahlzsofia(at)yahoo.com

Tagok:
Ádám István Pál
The Saul Kagan Fellowship in Advanced Shoah Studies - Claims Conference ösztöndíjas
Ph.D candidate in History, University of Bristol, UK - hiipa(at)bristol.ac.uk
Ádám Zoltán
Magyar Takarékszövetkezeti Bank ZRt., Elemzési Osztály
osztályvezető - zoltanadam(at)hotmail.com

Antonov, Pavel
BlueLink.net
alapító szerkesztő - pavelan(at)bluelink.net
Arató Krisztina
ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Politikatudományi Intézet
oktató - krisarato(at)ajk.elte.hu

Bacher Gusztáv
Szecskay Ügyvédi Iroda
partner - gusztav.bacher(at)szecskay.com
Bakonyi Anikó
Magyar Helsinki Bizottsag
projektmenedzser - aniko.bakonyi(at)helsinki.hu
Balla Ágnes
Universite Libre de Bruxelles, Politikatudomány MA (Oroszország, Kaukázus es Közép-Európa szakirány)
egyetemi hallgató - ballaagi28(at)gmail.com
Baneth András
Public Affairs Council, Európai Iroda (Brüsszel)
igazgató - andras(at)baneth.eu

Barnaházi Borbála
Nemzetközi Oktatási Intézet
program asszisztens - borcsab(at)yahoo.com

Barth, Bernd-Rainer
történész (Berlin) - bernd.rainer.barth(at)googlemail.com

Bartha Attila
MTA Politikatudományi Intézet
kutató - bartha.attila(at)mtapti.hu
Bayer Judit
Zsigmond Király Főiskola
oktató - juditbayer(at)yahoo.com

Bárdos Miklós
Európai Bizottság (Luxembourg)
fordító - miklosbardos(at)gmail.com

Bársony Fanni
ExxonMobil Üzletsegítő Központ
analyst - barsonyfanni(at)gmail.com

Bátory Ágnes
Közép-európai Egyetem, Közpolitikai tanszék
oktató - Batorya(at)ceu.hu

Benedek Márton
Európai Bizottság Belügyi Főigazgatóság (Brüsszel)
tisztviselő - mjabrux(at)gmail.com

Birizdóné Mislai Ildikó
Motcomb Kft.
ügyvezető igazgató - bmildiko(at)motcomb.hu

Boros Tamás
Policy Solutions
igazgató - tamas.boros(at)policysolutions.hu

Bors Attila
Sykes Central Europe
Front Line Team Manager - borsattila.net(at)gmail.com

Bozóki András
Közép-európai Egyetem, politikatudományi tanszék
oktató - Bozokia(at)ceu.hu
Bördős Éva
UNICEF Magyar Bizottság
konzultáns - eva.bordos(at)fco.gov.uk
Brückner Gergely
Figyelő
munkatárs - gergely.bruckner(at)figyelo.hu

Czika Tihamér
Európai Bizottság, Kommunikációs Főigazgatóság (Brüsszel)
tisztviselő, csoportvezető - czikatihi(at)yahoo.com, tihamer.czika(at)ec.europa.eu

Czuriga Eszter
Európai Bizottság, Regionális Politikai Főigazgatóság (Brüsszel)
tisztviselő - eszter.czuriga(at)ec.europa.eu

Csaba Iván
közgazdász - csbivan11(at)gmail.com

Csákó Mihály
Wesley János Lelkészképző Főiskola
szociológus - mcsako(at)gmail.com

Cseh Gabriella
Dr. Cseh Gabriella Ügyvédi Iroda
jogász - csehg(at)t-online.hu

Cseh Gabriella Zsófia
Facebook, közép- és kelet-európai politikai igazgató (London)
jogász - cseh.gabriella(at)yahoo.com

Csete Borbála
Press&Inform PR; PTE IDI - Paris 8
junior manager; Ph. D. hallgató - borbala.csete(at)gmail.com

Csuport Alexandra
csuport(at)freemail.hu

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 14:53:49

Deák András
szabadúszó Kelet-Európa- és energiapolitikai szakértő - deakgya(at)gmail.com

Dezséri Kálmán
Európai Bizottság, Információs társadalom és média vezérigazgatóság (Brüsszel)
tisztviselő - kdezseri(at)gmail.com

Dieringer, Jürgen
Andrássy Gyula Egyetem
oktató - jurgen.dieringer(at)andrassyuni.hu

Donáth Mirjam
Thomson Reuters (New York City)
Multimedia Coordinator / Front Page editor - mirjam.donath(at)thomsonreuters.com
Dóczi Zoltán
Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar, Doktori Iskola
PhD hallgató - zoltan_doczi(at)hotmail.com

Edelényi Márk
szabadúszó munkaügyi kutató
edelenyimark(at)gmail.com

Erdődy Orsolya
KLASSZ Zenei Iroda
irodavezető - orsolya.erdody(at)klassz.org, erdody.orsolya(at)gmail.com

Erőss Gábor
MTA TK Szociológiai Kutatóintézet
tudományos főmunkatárs - egabor1973(at)gmail.com

Éltető Andrea
MTA Világgazdasági Kutató Intézet
tudományos főmunkatárs - eltetoa(at)vki.hu, andelteto(at)freemail.hu
Fadgyas Gábor
Café PR
senior tanácsadó - fadgyas.gabor(at)gmail.com
Fáy Eszter
Európai Környezetvédelmi Ügynökség, brüsszeli iroda
nemzetközi munkatárs - eszter.fay(at)eea.europa.eu

Ferkelt Balázs
Budapesti Gazdasági Főiskola, Külkereskedelmi Főiskolai Kar, Külgazdasági és EU Tanszék,
tanszékvezető - ferkelt(at)gmail.com

Fóti Tamás
újságíró - tamas.foti(at)t-online.hu

Földi Balázs
Commerzbank Zrt.
treasury vezető - balazs.foldi(at)commerzbank.com, balazsfoldi(at)hotmail.com

Földi Orsolya
IT Services Hungary Kft.
HR Business Partner - foldiorsolya(at)yahoo.com

Fölsz Attila
Közép-európai Egyetem, politikatudományi tanszék
oktató - folsza(at)ceu.hu

Fürtös Réka
Deutsche Telekom
Contract Manager Global - furtos.reka(at)gmail.com

Gagyi Nikolett
Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Kar
egyetemi hallgató - grabovszkisasszony(at)gmail.com
Galambos Henriette Rita
Demokratikus Ifjúságért Alapítvány
stratégiai és fejlesztési igazgató - galambos.rita(at)gmail.com

Galambos Tamás
Hilal Central Europe Kft.
ügyvezető igazgató - galambostamas(at)gmail.com

Gede Barbara
szabadúszó EU-szakértő - barbara_gede(at)yahoo.com

Geszti Judit
szabadúszó EU-szakértő - judit.geszti(at)t-online.hu

Gothár Emma
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem, Nemzetközi kapcsolatok
egyetemi hallgató - egothar(at)hotmail.com

Gulyás József
kommunikációs tanácsadó - jozsefgulyas(at)gmail.com

Gulyás Róbert
Európai Parlament (Brüsszel)
konferenciatolmács - robert.gulyas(at)ep.europa.eu

György Endre
Európai Bizottság Adóügyi és Vámuniós Főigazgatóság (Brüsszel)
tisztviselő - endre.gy(at)gmail.com, endre.gyorgy(at)ec.europa.eu
Haffner György
belsőépítész (Guayaquil, Ecuador) - reflex.blue(at)free.fr

Hegedűs Dániel
Eötvös Loránd Tudományegyetem, Társadalomtudományi Kar, Politikai és Nemzetközi Tanulmányok Intézete
oktató - dhegeds(at)yahoo.com

Hodes, James Roland
public defense specialist (Atlanta) - jrhodes13(at)yahoo.com

Holtzer Ágnes
Leon Kft. Rendezvénytechnika
szakmai vezető - holtzer77(at)yahoo.com

Horváth Anita
jogász - 13zebra(at)gmail.com

Husz Dóra
Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Szociális Ügyekért és Társadalmi Összetartozásért Felelős Főigazgatósága (Brüsszel)
tisztviselő - dora.husz(at)ec.europa.eu

Huszka Beáta
Eötvös Loránd Tudományegyetem, Társadalomtudományi Kar
oktató - bhuszka(at)gmail.com

Izsák Dániel
Közép-európai Egyetem, nemzetközi kapcsolatok és európai tanulmányok tanszék
hallgató - izsakd(at)hotmail.com

Jankovics László
Európai Bizottság Magyarországi Képviselete
makrogazdasági tanácsadó, gazdasági attaché - ljanko(at)hotmail.com

Jávor Dániel
BMW Magyarország Kft.
vállalati kommunikációs szakértő - javor.daniel(at)mail.tvnet.hu

Jeney Petra
European Institute for Pulic Administration; European Centre for Judges and Lawyers (Brüsszel); Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtumányi Kar Nemzetközi Jogi Tanszék
oktató - petrajeney(at)gmail.com

Jókai Klára
stratégiai tanácsadó (fogyasztói viselkedés elemzése ésbefolyásolása)
jokai.klara(at)gmail.com

Juhász Bálint Marcell
Magyar Országgyűlés Hivatala, a Szabad Demokraták Szövetsége frakciója
jogász - balintjuhasz(at)outlook.com

Juhász Judit
EXXONMOBIL; Budapesti Corvinus Egyetem, nemzetközi kapcsolatok szak
asszisztens; egyetemi hallgató - juditdb(at)freemail.hu

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 14:54:36

Kabcenell, Nicholas J.
Darby Overseas Limited
managing director - kabcen(at)doil.com
Kalmár Zoltán
Pannon Egyetem, Társadalomtudományok és Nemzetközi Tanulmányok Intézet (Veszprém)
oktató - kalmar.zoltan(at)freemail.hu

Keller Judit
Tomori Pál Főiskola
oktató - keller.judit(at)gmail.com

Kincses Péter
Double Decker Kft.
ügyvezető igazgató - kincses(at)doubledecker.hu

Kiss Gábor
Mercedes
tréner - kiss.gabor(at)hexolut.hu

Kiss Ilona
orosz szakértő - kissilona55(at)gmail.com

Kodaj Bence
Barcelona Supercomputing Center
szoftverfejlesztő - kodaj(at)freemail.hu
Koller Boglárka
Zsigmond Király Főiskola, Európa Tanulmányok Tanszék
oktató - koller.boglarka(at)zskf.hu

Korányi Dávid
Johns Hopkins Transzatlanti Kapcsolatok SAIS Központja
külföldi ösztöndíjas- david.koranyi(at)jhu.edu

Kovács Éva Klaudia
szabadúszó turizmus szakértő, fordító - kovacsevaorama(at)gmail.com

Körözsi Zsuzsanna
közgazdász - korozsizs(at)gmail.com

Krassó Adrienn
Zebrateam Kft.
irodavezető - bakonyit(at)t-online.hu

Kriza Borbála
Párizsi Politikatudományi Intézet, Európai Tanulmányok Központja
Ph. D. hallgató
Eötvös Loránd Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, szociológia tanszék
oktató - krizab(at)gmail.com

Lafferton Emese
történész - laffertone(at)ceu.hu

Losonczi Lívia
Európai Újságírók Szövetsége
magyarországi alelnök - suki1978(at)t-online.hu

Lovas Emese
Commerzbank Zrt., Business Development
üzletfejlesztési igazgató - emese.lovas(at)commerzbank.com

Martin József Péter
Transparency International Magyarország
ügyvezető igazgató - martin.jozsef.peter(at)gmail.com
Mányik Krisztina
Európai Parlament (Brüsszel)
tisztviselő - krisztamanyik(at)yahoo.com

Medgyessy Gergely
TGG & Partners Kft
ügyvezető igazgató - medgyessyg(at)tgg.hu

Melegh Attila
Tomori Pál Főiskola, Nemzetközi Tanulmányok Szak
oktató - melegh(at)demografia.hu

Mező Dóra Judit
Európai Bizottság Magyarországi Képviselete
tisztviselő - mezo.dora(at)gmail.com
Mészáros Andrea
Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Szociális Ügyekért és Társadalmi Összetartozásért Felelős Főigazgatósága (Brüsszel)
tisztviselő, politikai koordinátor - drandreameszaros(at)gmail.com

Mogyoró András
Európai Bizottság, Mobilitáspolitikai és Közlekedési Főigazgatósága (Brüsszel)
jogász - mogyoroa(at)hotmail.com, andras.mogyoro(at)gmail.com

Mogyorósy Szilvia
Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar
egyetemi hallgató - moszilvi(at)gmail.com

Molnár Anett
szabadúszó EU policy/project tanácsadó (London)
molnaranyes(at)yahoo.com

Molnár-Nagy Klára
szabadúszó EU-kommunikációs tanácsadó (Brüsszel)
molnar.klara(at)gmail.com
Molnár Tamás
Belügyminisztérium, EU Együttműködési Főosztály, Migrációs és Határigazgatási Osztály; Nemzetközi Tanulmányok Intézet
osztályvezető; oktató - molnartam(at)gmail.com
Mujezinovic, Sabina
UGRRIZ-Udru¾enje - NGO az agrár és információs közösség fejlesztéséért Bosznia-Hercegvinába (Tuzla)
elnök - sabinatuzla(at)gmail.com

Nagy Katalin
Pro Cserehát Egyesület
projekt menedzser - nagykata921(at)gmail.com

Németh Zsófia
Vivantes Klinikum Friedrichshain, Klinik für Kinder- und Jugendpsychiatrie, Psychotherapie und Psychosomatik (Berlin)
pszichológus - zsofi.nemeth(at)gmx.de
Ozoli-Birkás Ágnes
Systemed
mediátor (jogász, esztéta) - agnes.ozoli(at)gmail.com
Pál Mónika
Tomori Pál Főiskola Nemzetközi Kapcsolatok Tanszék
oktató - palmoni(at)t-email.hu

Pál Tünde Noémi
Oxfam Italia (Arezzo)
emberi jogi szakértő - tundepal(at)vipmail.hu

Pap András László
Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóintézet Jogtudományi Intézete
tudományos tanácsadó - papa(at)ceu.hu

Pap Enikő
Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség; Aktív Állampolgárság Alapítvány
jogi szakértő; programvezető - papeniko1(at)gmail.com

Peregi Tamás
dokumentátor-tperegi(at)gmail.com

Petőcz György
újságíró (Brüsszel)
gyorgy.petocz(at)gmail.com

Pintér Lilla
Európai Parlament, Kommunikációs Főigazgatóság,
Media Monitoring and Services Unit (Brüsszel)
tisztviselő - lillapinter(at)hotmail.com

Pintér Mariann
Algériai Magyar Nagykövetség
másodosztályú titkár - mariannpinter78(at)gmail.com

Piroska Dóra
International Business School
oktató - dpiroska(at)ibs-b.hu, dora.piroska(at)gmail.com

Polgár Zsolt
Kastner & Partners (Frankfurt am Main)
International Creative Director - polgarzs(at)gmail.com

Rácz Orsolya
ügyvéd
Winkler és Tsai Ügyvédi Iroda - oracz(at)axelero.hu

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 14:55:25

Radnóti András
University of Bath - egyetemi hallgató
Orosz Külügyi Tanács - elemző
radnoti.andras(at)gmail.com

Rátai Balázs
Carneades Üzletviteli és Társadalomtudományi Tanácsadó Bt.
ügyvezető - balazs.ratai(at)carneades.hu

Regőczi Miklós
Inter Lingua Kft.
ügyvezető - regoczimiklos(at)yahoo.com
Regőczi-Ritzmann Tamás
Szanto Wine House Kft.
igazgató - ritzmann(at)ritzmann.hu

Roboz András
Európai Bizottság, Vállalkozáspolitika és ipar vezérgigazgatóság (Brüsszel)
tisztviselő - aroboz(at)gmail.com

Rutherford, John Paul
szabadfoglalkozású (London) - JPRutherford(at)blueyonder.co.uk

Sallai Dorottya
Equality Consulting EU Tanácsadó Iroda Kft.; King's College London
tanácsadó; oktató / Ph. D. hallgató - degerszegi01(at)gmail.com

Schay Krisztina
MKB Bank
CRM tanácsadó - Rsk.mow(at)gmail.com

Schleicher Nóra
Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, Kommunikációtudományi Intézet
intézetvezető - nschleicher(at)bkf.hu

Sebestyén Ágnes
nemzetközi kapcsolatok szakértő, aagnes.sebestyen(at)gmail.com

Seres László
Hírszerző
vezető szerkesztő - seres(at)hirszerzo.hu

Simon Enikő
szabadúszó nemzetközi fejlesztési szakértő - eniko.simon(at)gmail.com

Simon Ernő
újságíró - ernosimon68(at)gmail.com

Simon Zoltán
Európai Parlament (Brüsszel)
tisztviselő, tanácsadó az Európai Szocialisták politikai csoportja mellett
Eszterházy Károly Főiskola, ELTE Társadalomtudományi Kar
egyetemi/főiskolai oktató - zoltan.simon(at)europarl.europa.eu

Sipos Réka
European Schoolnet Project Support Department (Brüsszel)
vezető projekt koordinátor - siposreka(at)freemail.hu
Strausz Erzsébet
Aberystwyth University
PhD hallgató (nemzetközi politika) - erzsebet.strausz(at)gmail.com

Stump Krisztina
Európai Bizottság Tartalmak, Technológiák és Kommunikációs Hálózatok Főigazgatósága (Brüsszel)
tisztviselő - stumpk(at)gmx.net, krisztina.stump(at)ec.europa.eu

Sütő Georgina
Országgyűlési Biztosok Hivatala; Budapesti Gazdasági Főiskola
jogtanácsos; oktató - georgina.suto(at)enternet.hu, ginasuto(at)yahoo.com

Számely Éva
partner - szamely.eva(at)gmail.com

Szelényi Zsuzsanna
Savoir Faire Humán Fejlesztési Tanácsadó, vezető- szelenyizsuzsanna(at)t-online.hu

Szuly Ádám
MEXX Europe B.V. (Amszterdam)
Regionális pénzügyi és üzleti tervezési menedzser - adam.szuly(at)freemail.hu

Szuly Kinga
Európai Bizottság, Kommunikációs Főigazgatóság, Internal Audit Capability (Brüsszel)
tisztviselő - szuly.kinga(at)t-online.hu, Kinga.Szuly(at)ec.europa.eu

Szurday Kinga
nyugdíjas uniós szakértő - kszurday(at)gmail.com

Takács Flóra
A38 Hajó
marketing vezető - takacs(at)ujgeneracio.hu, floratakacs(at)gmail.com

Takács Ildikó
kulturális menedszer - ilditak(at)gmail.com

Takács Judit
MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont, Szociológiai Kutatóintézet
tudományos főmunkatárs - takacs(at)policy.hu

Tormássy Zsuzsanna
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem, Közép-Európa Tanulmányok Fakultás
szervezési referens - zsuzsanna.tormassy(at)andrassyuni.hu

Tosics Iván
Városkutatás Kft.
igazgató - tosics(at)mri.hu

Tófalvi Zselyke
Közép-európai Egyetem, EU Bővítési Tanulmányok Központja
program koordinátor - tofalviz(at)ceu.hu

Turcsik Ferenc
European Diaconal Year Network
igazgató - ferenc.turcsik(at)gmail.com

Uhereczky Ágnes
COFACE - Confederation of Family Organisations in the European Union (Brüsszel)
igazgató - agnes.uhereczky(at)gmail.com

Vajda Éva
újságíró - evavajda56(at)gmail.com

Vág András
Atlas Kft.
osztályvezető - wifig(at)yahoo.com

Végh Zsófia Borbála
Budapest Business Journal
újságíró, rovatvezető (EU) - vegh.zsofia(at)gmail.com
Végh Zsuzsanna
Közép-európai Egyetem, EU Bővítési Tanulmányok Központja
kutatási asszisztens - zsuzsi_vegh(at)hotmail.com
Vidák Zsófia
Kézenfogva Alapítvány
irodavezető, projekt munkatárs - pokahontasz(at)gmail.com

Vidra Zsuzsa
École des Hautes Études en Sciences Sociales; International Business School és Pécsi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék
doktori ösztöndíjas; oktató - vidrazsuzsa(at)gmail.com

Vörös Miklós
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
oktató - voros.miklos(at)gmail.com

Walsch, Christopher
Andrássy Gyula Egyetem; Budapesti Corvinus Egyetem International Study Program
kutató; oktató - christopher.walsch(at)uni-corvinus.hu

Wizner Balázs
Metaforum Film Stúdió
vezető producer - wizner(at)metaforum.hu

Zlota Zsolt
Deutsche Telekom AG
vezető termékmenedzser - zsolt.zlota(at)telekom.de

Zsiga-Kiss Andrea
turkológus (Olaszország) - zskandrea(at)gmail.com

ca2 2014.10.18. 14:55:37

@P.Freddy: tehát meg nem nevezett esetek miatt meg nem nevezett személyek miatt került sor intézkedésre, de azért én higgyem el hogy biztos igazak, amire a bizonyíték az, hogy mostanában sok dologban szembe mentünk az USA-val (ukrán gáz, norvég civil, orosz atom, stb-stb..)
na most már értem... köszi hogy elmagyaráztad...

P.Freddy 2014.10.18. 14:58:13

@Istóczy úr:

" vagyis állami csöcsön lógó alapítványtól kapott fizetése."

Habony Árpád a sokszázmilliós vagyonát Fideszes módra ÁLLAMI KÖZPÉNZBŐL lopott cégekből szerezte.

A korrupció ÁLLAMI szintre emelkedett, de ezt külfüldre nehéz exportálni, mert úgy pofánbsszák Habonyt, mint ahogyan ő a nyugdíjasokat szokta.

csak egy néző 2014.10.18. 14:58:44

@Istóczy úr:
Gyökérke, ennek a listának bármelyik tagjának a körme alatti piszok, több, mint ami te valaha is lehetnél, macskajancsi.

P.Freddy 2014.10.18. 15:00:24

@ca2:

Bizonyítéknak ott van Szijjártó 702 négynzetméteres háza, Rogán háromszázmilliós (sőt több) vagyona, Kósa eltitkolt százmilliós ingatlanjai, Habony Árpád százmilliói.

Nem értem mit nem értesz: ezek a görények korrupt módon lopnak, csalnak, hazudnak.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 15:02:07

@csak egy néző:

Te vagy ennek a polipnak a seggén a szarcsimbók.

zobod 2014.10.18. 15:02:13

@P.Freddy: semmi gondja nem lenne ezzel az usanak, ha épp nem a magyar kormányon (is) múlna Ukrajna téli túlélése, ami már az ő geopolitikai játszmájuk egyik sarokköve. Egyszerűen csak megfenyítik az amerikaiak az érdekszférájuk egyik vélt/valós renitensét, Orbánt. Nem direktben, meg azért túlzás lenne azt mondani hogy ártó szándékkal (akkor egy hete tették volna közzé ezeket az infókat), de azért mégis csak úgy, hogy ne vegye - ne vehesse - félvállról.

csak egy néző 2014.10.18. 15:03:10

@Istóczy úr:
Nyisd ki a szád, nehogy a földre köpjek, baromarcú.

ca2 2014.10.18. 15:07:42

én ezt mind elhiszem, de akkor az USA emiatt vezette be az intézkedéseket?
ki ellen? komkrét esetek alapján vagy azért mert ők sem szeretik a fideszt mint te? mik ezek a konkrét esetek?
..vagy esetleg mégis csak azért mert mint másütt elhangzott a "NAV politzikai nyomásra vizsgál amerikai cégeket..?"
mely cégeket és milyen ügyekben?
..vagy mint a WSJ indokolja azért mer mostanában sok a probléma az amerikai magyar viszonyban? ..mert ha igen akkor meg azért mert a ruszkik építik paksot meg mert nem pénzeljük Ukrajnát..?
ezekre a kérdésekre Rogán meg a Kósa vagyonnyilatkozata -mint a választások eredménye is mutatja - sajnos nem magyarázat, legfeljebb millás tüntetéseken..

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 15:10:51

@ca2:

Milla. :-) Mekkora kamu volt az is az illuzionistáktól. De legalább pár hónapig nyugodtan drogozhatott belőle az azóta polgármesterjelöltként is megbukott véglény.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 15:13:59

Tényleg, mi lehet a falusi vizesnyolcassal meg a Bokrossal? Készülnek 2019-re, újra polgármesterek szeretnének lenni? Vagy 2018-ban miniszterelnökök?

ca2 2014.10.18. 15:17:48

@P.Freddy: mert ugye a vita az amerikai intézkedések okáról szólt, nem a Rogán meg a mit tudom én ki vagyonáról..
csak valahogy mindig ide kanyarodtok, de akkor lehet hajdú-bét-es bajnaizni is, meg demagóg hülyeségeket a végletekig sorolni..
(amik amúgy lehetnek igazak, csak ide semmi közük..)
számomra az egészből annyi jön le, hogy amivel az amerikaik itt próbálkoznak az nem több mint egy fajta politikai nyomásgyakorlás, mert nem esünk seggre attól, hogy ők az amerikaiak...
csak hogy mint az feljebb már vitattuk most nem a '90-es években vagyunk és nem a balkáni háború dolgaiban kéne egyetérteni..
persze értem én, hogy az amerikaiaknak ez nem tetszik, de hát sok minden nekünk sem tetszik-ez van..

dr doktorka 2014.10.18. 15:21:01

@Istóczy úr:

Höhö, te komcsiból fideszessé lett panelproli, ebben a listában több felsőfokú diploma van, mint a fidesz meg jobvbik teljes tagságának a körében.

Itt az ideje, a magatokfajta hazaáruló parasztok diktatúráját megdönteni és európai és magyar kultúrával és identitással rendelkező értelmiségieket a hatalomba küldeni.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 15:23:31

@dr doktorka:

Jaja, itt az ideje. Idén háromszor is dobhattatok. Már a harmadik erő vagytok, de ha így folytatjátok, legközelebb már akár a negyedik erő is lehettek, vagy ötödik.

dr doktorka 2014.10.18. 15:26:14

@ca2:

az erősen kihalófélben levő, a világon semmi előrehaladásra nem képes magyarok aztán kurvára fontos az USA-nak, ugye? Meg Európának?

Az EU országok már rég átkozzák azt a napot, amikor a magyarokat bevették az elit klubjukba. Kirakni nem tudják a suttyó élősködőjét. Csak annyi marad nekik, hogy amikor a magyar megint a bálterem közepén áll le szarni, akkor megintik, hogy ez azért nem illendő, ezt hagyja abba.

Errefel képzeli be a hülye lúzer magarja, hogy a világ napi 24 órában csak a magyarokat lesi, mert fél a hatalmas sikereitől.
Idióták!

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 15:27:56

@dr doktorka:

Szebb korokban ehhez hasonló magyarellenes szövegekért évekre egy nyirkos tömlöcbe baszták a fajtádat. Neked is ott lenne a helyed, patkány.

dr doktorka 2014.10.18. 15:31:59

@Istóczy úr:

Hülyécske, Sztálin elvtárs is sokáig hitte, hogy az ő hatalma megdönthetetlen. Aztán egy nap rájött, hogy bármelyik pillanatban ellene fordulhat a nép. Onnantól kezdve begolyózott az elszámoltatástól való félelmébe.

Így történt ez a másik diktátorral Kádárral is. Orbánya Viktor is már évek óta küzd a félelmeivel, hogy a CNN megdönti őt és Libást nevezi ki új mniszterelnöknek.

Orbánya elvtárs tébolyult állapota egyre romlik, már 20 fős civil szervezetektől mis úgy fosik, mint ördög a tömjénfüsttől.
Egyre élvezetesebb, ahogy a gazdádon egyre jobban elharapódzik a totális elhülyülés folyamata.
Meg persze rajtatok is, agyhiányos hívőkön.

dr doktorka 2014.10.18. 15:33:28

@Istóczy úr:

Nem nem debilke, szebb korokban a magadfajta nemzetpusztító suttyó paraszt vezéreket húzta fel a társadalom a karóra.

STIRLITZ 2014.10.18. 15:34:26

ami ma Magyarországon történik, az egy jól megtervezett és minden részében tudatosan felépített struktúra része. A rendszer neve: „politikai – gazdasági polip”. A polipnak két feje van: Orbán az egyik és Simicska (illetve támogatói, haszonélvezői köre) a másik. A hosszabb, vastagabb karok a legfelső kör fő-hűbéresei, az ismertebb emberek és a háttérfigurák. A polip csápjai, nyúlványai pedig teljesen átszövik az egész országot. Minden apró szegletbe behatolnak és kiszívják az éltető vért, Ami ebben a képi hasonlatban persze a pénz. A polip nem távolítható el egyszerűen, mert ha letépjük, kiszakítja az ország húsát is. Mint az Alien filmek arctámadója, a kézszerű lény, mely áldozatának arcára tapad. Semmit nem lehet vele csinálni. És ezt az egészet már mindenki jól látja szerte a világban. Csak az idehaza élő 2 millió fanatikus Fidesz-hívő nem vesz róla tudomást. Hát ilyen ország lett hazánkból. A szégyen, a korrupció, a gerinctelenség és a gazemberség állama. És az a nevetséges az egészben, hogy mindezt éppen az a nemzeti oldal tette velünk, mely annyira szereti hangoztatni, hogy naggyá, erőssé és büszkévé kell tenni a magyar népet. Ja persze éppen abba az irányba haladunk.

polip1.jpg

koznaplo.blog.hu/2014/10/18/a_korrupcio_es_a_polip_szoritasa

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 16:52:22

@Istóczy úr: Drága elvtárs, azért mert valaki nem fidesznyik, mint te, még nem lesz balos, vagy libsi. Az ország lakosságának 74%-a nem szavazott a fideszre és 50%-a szavazni sem ment el, mert nem volt kire. Majd ha lesz kire, akkor el fognak menni és az egész mostani politikai "elit" megy a kukába :D Hajrá MKKP! :))))

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 17:18:26

Azt hiszem, hogy még a hazaáruló oldal megjelent aktivistáitól is elvárható lenne, hogy ezt a magyarozó véglényt leköpje. Ha nem is őszinte felindulásból, hát azért, mert leleplezi mivoltukat.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 17:19:28

@Zoli Weber Kettle:

Három ekkora cumi után is még nekiálltok ballibmatematikázni? Szánalmas.

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 17:22:49

@Istóczy úr: Látom olvasni tudsz, de te is funkcionális analfabéta vagy :)))) olvasgasd, amit írtam, egyszer talán megértesz belőle valamit te kis sütemény :D

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 17:54:04

@Zoli Weber Kettle:

Bokros megérdemelne két év mandátumot az ötből, nem? Arányosan. Ezzel (ezzel is) nem akarjátok égetni magatokat a következő 5 évben?

avocado_ 2014.10.18. 18:00:16

@Istóczy úr: Szerencsére azok az idők elmúltak, ma már azok járnak amikor a te fajtádat köpik le, nevetik ki, és alázzák meg úton útfélen :)

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 18:02:16

@avocado_:

Magyar vagy? Igen/Nem

Elítéled a magyarellenességet? Igen/Nem

avocado_ 2014.10.18. 18:04:30

@Blogger Géza:
:DDDDDDDDDDDDDDD
Tényleg egy 10 éves cikket hozol fel bizonyítéknak amikor az Iraki háború közepén voltunk? :DDDDDDDDD
Te ostoba kis náci hogy egyelek meg milyen buta vagy:)

avocado_ 2014.10.18. 18:06:19

@Istóczy úr: Nincs olyan hogy magyarellenesség ezért nincs mit elítélni, értelmes emberek nem utálnak egy országot vagy annak társadalmát kollektíve, persze tudom hogy te magadból indulsz ki. Én a megvetett, bujkálásra kényszerített korcs náci fajtádról beszéltem.

P.Freddy 2014.10.18. 18:08:23

@ca2:

"mert ugye a vita az amerikai intézkedések okáról szólt, nem a Rogán meg a mit tudom én ki vagyonáról.."

A vita arról szólt, hogy kormányközeli emberek (olyanok, mint Habony Árpád, Rogán Antal, Szijjártó, stb.) korrupcióban vettek részt.

Rogán kormányközeli? IGEN.

Korrupcióban vett részt? IGEN. (Különben hogyafaszba lehente többszázmilliós vagyona???)

Akkor mi a kérdés?

dr doktorka 2014.10.18. 18:10:51

A hazaáruló és a nemzet kihalást erőltető fideszt valamint a Moszkvában kiképzett Jobbikot a világon sehol sem szeretik. Ezeket csak a suttyó falusi debilek éltetik még, de már nem sokáig. A fidesz maffiaállama bebukott, az USA után az EU is ki fogja adni az elfogató parancsot a korrupt rezsim ellen. A fideszből ezután csak a börtön töltelékek pártja lesz.

A magyarok örülnek végre, hogy valaki ki mer állni a diktatúra ellen. Lassan ébredezni fog a nép és saját maga is kezébe veszi a döntést. Akkor majd a fidesznek és a Jobbiknak csak Moszkva lesz a menekülési célpont.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 18:14:28

@avocado_:

Gerinctelen, szalonképtelen szarcsimbók vagy a másik öt elvtársaddal/nickeddel egyetemben.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 18:36:55

Még egyszer az állítólag nem létező antimagyarizmusról:

"dr doktorka [elvtárs - a szerk.] 2014.10.18. 15:26:14
@ca2:

az erősen kihalófélben levő, a világon semmi előrehaladásra nem képes magyarok aztán kurvára fontos az USA-nak, ugye? Meg Európának?

Az EU országok már rég átkozzák azt a napot, amikor a magyarokat bevették az elit klubjukba. Kirakni nem tudják a suttyó élősködőjét. Csak annyi marad nekik, hogy amikor a magyar megint a bálterem közepén áll le szarni, akkor megintik, hogy ez azért nem illendő, ezt hagyja abba.

Errefel képzeli be a hülye lúzer magarja, hogy a világ napi 24 órában csak a magyarokat lesi, mert fél a hatalmas sikereitől.
Idióták!"

Véleményem szerint a saját belükbe kellene beletölteni ezeket a patkányokat.

avocado_ 2014.10.18. 18:44:35

@Istóczy úr: Egy nickem van öreg, csak sajnos tényleg 5x annyian vagyunk mint a te korcs fajtád :) Ennyi volt haver, sose jön vissza az idő amit szeretnél, nyugodtan a kardodba dőlhetsz, az ész győzött az ostobaság felett.

Szabványok 2014.10.18. 18:46:32

@Istóczy úr: ?
Valamit elnéztél. A persona non gratávaá minősítés megtörtént. Pont, kész vége. Nekimehetsz egy szál fütykössel az USA-nak, utálhatod őket, de ezzel nem sokra mész.
Nyafoghatsz, hogy Neked bizonyíték kell és szeretnél védőbeszédet mondani Szíjjártó Pisike barátod mellett, de azon kívül, hogy írkálsz ide, nem sokat tudsz tenni. Sőt az egész magyar kormány nem sokat tud tenni.
Most akkor blokád alá vesszük az USA-át, ha 48 órán belül nem támasztja alá hitelt érdemlő bizonyítékokkal az állításait?

avocado_ 2014.10.18. 18:47:16

@Istóczy úr: A véleményed pont annyit ér mint a fos amit lehúzol a vécén. Egy megvetett, eltűnőfélben lévő, korcs, fajta utolsó maradványa vagy, ami csoda hogy eddig kihúzta ilyen kicsi agykapacitással és a logika teljes hiányával. Tehetsz egy szívességet mindenkinek és magadnak is.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 18:48:35

Örvendetes, hogy már a vörös városban is 40% alá szorult a hazaáruló oldal (persze önmagában megdöbbentő ez az arány), és országosan is szépen lassan a 20% alá csúsznak.

Nem segít rajtuk sem Norvégia, sem az USA, sem Németország, sem a Szovjetunió, sem Heller Ágnes, sem Bitó László, sem az ATV, sem a Klubrádió.

Ennyi volt a mese.

De a förtelmes bűzök sajnos még sokáig itt fog lengedezni körülöttünk.

avocado_ 2014.10.18. 18:48:52

@Istóczy úr: Tudom hogy túl idióta vagy hogy megértsd de azért csak elmagyarázom: Magyarországon követtek el valami magyar állampolgárok, az USA nem emelhet ellenük vádat.

Szabványok 2014.10.18. 18:48:57

@Blogger Géza: Gondolod, hogy nagyon zavarja őket, hogy a fideszesek utálják őket? Ki kell, hogy ábrándítsalak. Nem zavarja őket. Minket fog zavarni.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 18:50:41

@Szabványok:

Azt tesznek, amit akarnak. Nem engedik be Habonyt, na és? Ettől nekem nem lesz rosszabb. És nektek sem jobb - szerencsére.

Az USA által pénzelt libatolvaj pártja mérhetetlen támogatottságú, vezetője Franciaországba ment feketemosogatni. A kutya ugat, a karaván halad.

avocado_ 2014.10.18. 18:53:38

@Istóczy úr: Azon kívül hogy szégyent hoznak az országra, és még egy jel hogy mekkora korrupt geci nem történt semmi. Tudod neked az anyád szájába is beleverhetné bármilyen fideszes akkoris a lábukat csókolgatnád, rémesen szánalmas egy ember vagy te :)

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 18:59:00

Valószínűleg az USA is rájött, hogy a libatolvajjal meg a falusi vizesnyolcassal rossz lóra tett, ezért találhatták meg az annak idején Thomas Meliát cumizó Fodor Gabriellát és törpepártját.

Valaki nyilván kifizette Bodnár Zoltán (tudjuk: aki majd szól a Gyurcsányinak...) temérdek plakátját is. Ki más, ha nem az USA? Majdnem el is ért 3%-ot.

Nagy pechje a hazaáruló oldalnak, hogy ezek a Goodfriendek nem szavazhatnak, vagy ha szavazhatnak is, ugyanannyit ér a szavazatuk, mint a bárki másé.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 19:02:07

Abban viszont igaza van a hazaáruló oldalnak, hogy olyan országokkal emleget minket egy lapon az USA, amelyekből az elmúlt években vérfürdőt csinált.

Magyarországot is irakizálná, ha tehetné, ez egészen biztos. Lenne itt is Iszlám Állam, vagy bármi, csak káosz legyen. Ne legyenek kétségeink, az USA ezt velünk is megtenné.

És itt jön be a képbe a hazaáruló, SZDSZ-es oldalunk mérhetetlen aljassága. Hogy ők is megtennék ezt Magyarországgal.

Peterpapo 2014.10.18. 19:08:26

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Édes ismerőseim! Hogy te mekkora egy agymosott fideszfasz vagy!!! Eddig is sejtettem, de most már teljesen nyilvánvaló, Mindent beszopsz, amit ez a szarházi, bolsevik, gyökér, paraszt Viktor mond. Mindent. Egyáltalán hogy tudsz így élni? Egész nap headset van a fejeden és magnóról mondja neked Viktor, hogy lélegezz, lélegezz?

Szabványok 2014.10.18. 19:11:10

@ca2: "az tök mindegy én kinek-mit hiszek el, a bizonyítékokkal kéne végre a szájtépés helyett előállni.."
Értsd meg már végre: nem kell.
Mert mi van, ha nem küldik el Neked bőrkötésben a megdönthetetlen bizonyítékokat? Az USA és a németek azt mondják korruptak a magyar vezetők. Te szorgalmasan írod a blogbejegyzéseket, hogy nem. Ki fog Neked hinni? Senki. Te meg bohócot csinálsz magadból.

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 19:12:47

@Istóczy úr: Nem tudom, kérdezd meg az elvtársaidat, hogy belemennek-e. Ha egy III/II-ből államtitkárknak neveznek ki, lehet, hogy Bokrosnak is megbocsátanak :))) úgyhogy vigyázz kire mondasz rosszat! :)))

P.Freddy 2014.10.18. 19:14:31

@Istóczy úr:

Juhééé, de be vagytok szarva, haraáruló kommunista Fideszpatkányok..:))

Már összefüggéstelenül makogtok, tudom nagy a tét, a bőrötök van a vásáron, rohadék szarcsimbók korrupt tolvajok,

Korrupt Hazaáruló Habony Árpád,
Korrupt Hazaáruló Rogán Antal,
Korrupt Hazaáruló Szijjártó "Köcsög" Petyka,
Korrupt Hazaáruló "Csontvázhazudó Lopó" Kósa Lajcsi

és a többi tetű (Lázár, Orbán, stb.) seggnyalói.

Ajvékoljatok, visítsatok, okádjatok: akkor is csak mocskos kis tetű, görény hazaáruló Fidesztolvajok maradtok...:)))

csak egy néző 2014.10.18. 19:15:07

@Istóczy úr:
Ne hagyd, hogy a földre köpjünk, nyisd ki a szád, baromarcú.

Szabványok 2014.10.18. 19:15:36

@Istóczy úr: "Azt tesznek, amit akarnak. Nem engedik be Habonyt, na és? Ettől nekem nem lesz rosszabb."
Nekem sem. Viszont van remény arra, hogy kicsit kevésbé pofátlanul fognak lopni.

"És nektek sem jobb - szerencsére."
Légy már egy kicsit keresztényi lelkületű!
Miért örülsz annak, hogy másnak nem jobb?

Szabványok 2014.10.18. 19:22:51

@P.Freddy: Ne feledkezzél el a NAV csúcsára ültetett spinéről!

Én még szívesen hozzávenném Némethnét.
Igazi komcsi történet, mert a hűség fontosabb a szaktudásnál is, diploma nélkül lehet egy nőszemély miniszter, aki meghagyta a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának.

Peterpapo 2014.10.18. 19:25:48

@Istóczy úr:

Úgy gondolom, hogy túl sokat képzelsz te rólunk. Magyarország kis ország és még olajunk sincs. Amerika pont leszar minket. Mondjuk a neved melletti kurucinfó megjelenítése mindent elmond a gondolkodás módodról. Ha aljasságról van szó a kurucinfó nem megy a szomszédba az biztos. Alattomos, gyűlölet keltő és mérhetetlenül ostoba.

Peterpapo 2014.10.18. 19:26:49

Bocs! Gyűlöletkeltő helyesen

fehérfarkas 2014.10.18. 19:32:39

@torró: "Pont Amerika a tisztesség királya mi? Ennyire nem lehettek naivak. Röhögnöm kell. Azt sem állítom hogy a mi gazdasági elitünk ártatlan bárány. De nehogy már Amerika szőrözzön velünk. Jobban tennék ha kussolnának, mert elég sok ember halála tapad a kezükhöz a kéretlen beavatkozási kényszer képzetük miatt!"

Az USA nem a tisztesség királya. Amit külpolitikában csinált az elmúlt pár évtizedben az elitélendő. De ettől függetlenül a 3 nagyhatalom egyike.

Ha ránézel a térképre, akkor azt látod, hogy Magyarország nem Délkelet-Ázsiában van, hogy Kína érdekszférájába tartozzon.
Nem is Közép-Ázsiában, vagy a Kaukázusban, vagy Európa földrazi keleti felében van, hogy Oroszország érdekszférájába tartozzon.
Ugyanis Európa földrajzi közepe Terebesfehérpatak (Gyilove) mellett található (Ukrajna, Kárpátalja, Rahói járás)
(Kevesen tudják, de Azerbajdzsán, Örményország és Grúzia még Európához tartoznak, ahogy Kazakhsztán nyugati része is földrajzilag Európához tartozik)

Magyarország Európa közepén fekszik, annak is földrajzilag a nyugati felében. Politikailag évszázadok óta német érdekszférában. Pontosabban a német érdekszféra szélén, az orosz érdekszféra határánál. De nem tartozunk az orosz érdekszférába.
Kulturálisan pedig a szláv és germán "tenger" vesz körül minket, és ezen hatások nagyon erősen érvényesülnek, ezek közül is a germán ami a legnagyobb hatást gyakorolja évszázadok óta ránk.
Gazdaságilag is Németországtól és Ausztriától függünk - ha a német piac stagnál vagy vagy recesszióba megy, akkor a magyar export is csökken, és ezzel együtt a magyar GDP is.
A magyar export 25%-a Németországba megy, 6%-a Ausztriába, 6,2%-a Romániába, 6,1%-a Szlovákiába, 4,8%-a Olaszországba, 4,8%-a Franciaországba, 4,2%-a Angliába, 4%-a USÁ-ba. A többi 48% megy a világ többi országába.
Németország, Ausztria, Románia, Szlovákia, Franciaország, Olaszország mind EU tagok, és USA szövetségesek, valamint az USA-val együtt NATO tagok.
A legnagyobb külföldi működőtőkebefektetők (FDI) is a németek (22%) és osztrákok (14%). Aztán jönnek a hollandok (13% - Hollandia korbbi neve pedig mi volt? Németalföld). A működőtőkebefektetés maradék 51%-át a adja a világ többi országa.
Németország, Ausztria, Hollandia pedig az USA szövetségesei + EU tagok + NATO tagok.
Ahonnan a legtöbbet importálunk az szintén Németország: 25%, valamint Auszria 7,1%, Szlovákia 5,6%, Lengyelország 4,8%, Olaszország,4,5%, Hollandia 4,2%. Ezek mind EU tagok + NATO tagok + USA szövetségesek.
Rajtuk kívül jelentősebb még Oroszország, ahonnan az importunk 8,8%-a érkezik és Kína, ahonnan pedig 7,4%.
A fenti tényadatokból jól látszik, hogy Magyarország legfőbb gazdasági partnerei a régiónkban levő EU tagországok. Amelyek mindegyike az USA szövetségese. És velünk együtt NATO tagok.
Ezek után miért is jó nekünk szembemenni a gazdasági, politikai és katonai szövetségeseinkkel?

Támogatom Oroszországgal és Kínával való jó gazdasági és politikai viszonyt. Az EU több tagállama is ugyanezt teszi. De nem a szövetségeseivel szembe menve, és nem a szövetségeseit elárulva.
Lehet belex@rni a szövetségesi politikába úgy, ahogyan az Orbán teszi, csak ne csodálkozzunk majd azon, ha a senki földjén találjuk magunkat. Önmagában ugyanis Oroszországnak és Kínának is egy kis légypiszok vagyunk. Magyarország pont azért jelent valamit a szemükben, mert az EU és a NATO tagállama vagyunk: EU tagállamként az EU piacának része, NATO tagként pedig katonailag a NATO védelmét élvezzük, ami a biztonságunkat garantálja. Emiatt érdemes velünk üzletelnie a kínaiaknak és oroszokban (az EU piaca + biztonság). De, ha otthagyjuk az EU-t és a NATO-t, akkor sem EU-s piac, se katonai biztonság.
Ha meg bent akarunk maradni az EU-ban és a NATO-ban, akkor pedig viselkedjünk civilizáltan, és tartsuk be azokat a játékszabályokat, amiket a belépéskor aláírtunk.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 19:40:14

@fehérfarkas:

A játékszabályok folyamatosan változnak. Azt nem írtuk alá, hogy minden jövőbeli eseményről ugyanazt az álláspontot fogjuk képviselni, mint a hazaáruló oldal mindenkori referenciaországai.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 19:41:39

@fehérfarkas:

Egyébként a többi EU-tagállam ellen hány kötelezettség-szegési eljárás folyik, hogy évek óta ezt a lemezt "kell" hallgatnunk, amit te is feltettél ma is?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.10.18. 19:44:16

@avocado_:

"Magyarországon követtek el valami magyar állampolgárok, az USA nem emelhet ellenük vádat."

Pár éve néhány pénzéhes holomaffiózó az USA-ban beperelte a MÁV-ot, mert anno kényszerből ugyan, de szállított zsidókat KZ-ekbe. Ez nemn büntetőper volt ugyan, de ennek alapján talán lehetséges lenne az USA-ban is vádat emelni a most kitiltott korrupt magyar politikusok ellen.

Persze nyilvánvaló, hogy az egésznek politikai üzenete van, szó sincs a korrupció elleni fellépésről.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 19:46:11

A másik kedvencem, hogy az EU-segílyke nélkül éhenhalnánk, Etiópiát is alulról szagolnánk.

Miközben az egész EU-tól bejövő pénz (nem a nettó egyenleg, hanem amit az EU átutal) a teljes éves GDP-nk 3 szaros százaléka. Ennek a fele mehet propagandára, amiből azt harsogják, hogy a maradék másfél százalék nélkül itt nem lennének utak, iskolák, kórházak, főterek, metró, bármiféle beruházáa, nem lenne itt semmi, csak bőgatya meg fütyülős barack, vagy az sem.

Még egyszer: 3%!

P.Freddy 2014.10.18. 19:47:07

@Istóczy úr:

"A játékszabályok folyamatosan változnak."

De olyanra sose változtak, hogy

- Hazaáruló Habony Árpád
- Hazaáruló Orbán Viktor
- Hazaáruló Rogán Antal
- Hazaáruló Szijjártó, Kósa

amerikai cégeket zsaroljanak azért, hogy a saját zsebüket tömhessék további százmilliókkal.

Ilyen játékszabályokat kizárólag a Fideszgörények ismernek, lásd trafikmutyi-földmutyi-kaszinómutyi stb., de a Hazaáruló Fideszgörények hatókörén kívül ez bizony minimum nyolc év letöltendő, méghozzá fejenként külön cellában egy-egy helyi nemzetiségivel egybezárva, vazelin bekészítve.

Bár ez Habonynak nem lesz gond, Fickelstein után..:)

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 19:47:59

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Magyarországon is tehetnének feljelentést, de mint ahogy a holospekulánsok sem tettek, most sem történt ilyet. Csak a habverés és a fenyegetőzés, ami megy. De emberükre akadtak a nemzeti kormányban.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 19:49:10

Nem lehet valahogy elnémítani ezeket a csótányokat? Rájuk csuknám a szalon ablakát.

conchita wurst 2014.10.18. 20:27:07

- szokás szerint az ellenzék kezében nincs abszolúte semmi.

ja és választások után vagyunk, nem előtt, vadbarmok...:)

conchita wurst 2014.10.18. 20:28:56

@P.Freddy: azért választottuk őket hogy amerikai cégeket zsaroljanak.

az amerikai cégek is azért választották bajnait hogy a zembereket zsarolják de rábasztak vele rendesen.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 20:32:36

@conchita wurst:

Fő támogatottjuk, az illuzionista libatolvaj azóta Párizsban feketemosogat.

Régen jobb üzletemberek voltak az amcsik, le tudták írni a veszteséget.

csak egy néző 2014.10.18. 20:41:08

@Istóczy úr:
Baromarcú, szeretnél te olyan "feketemosogató" lenni.

csak egy néző 2014.10.18. 20:43:48

Kár, hogy nem volt ott egy tökös zsurnaliszta, aki megkerdezte volna ezt a szopott gombóc fejű szervilis pubit, hogy szerinte, ha az amcsiknak nem lenne semmi bizonyték a kezükben, akkor meglépték volna ezt?
"Szijjártó azt mondta, neki egy kormánytag sem szólt erről, és arról sem tud, hogy magyar kormánytag az USA vízumtilalmi listájára került volna."
Tényleg pubika, mennyire lenne életszerű, hogy valamelyik fideszes üzletember (?) kormánytag, bejentené, hogy igen én vagyok az, akit korrupcióval gyanúsítanak.
Ennyire hülyének nézed a hazudozó, korrupt párttársaid?? Tényleg ennyire idióta vagy pubika?

P.Freddy 2014.10.18. 20:45:38

@conchita wurst:

"ja és választások után vagyunk, nem előtt, vadbarmok...:)"

Ti is választások után gyújtogattatok, korrupt fideszbarmok :)

Habonnyal viszont rábsztatok, mert túlértékelte a saját vazelines képességeit a lópofájú pöcs.

P.Freddy 2014.10.18. 20:47:54

@conchita wurst:

"azért választottuk őket hogy amerikai cégeket zsaroljanak."

Mindig is tiszta volt, hogy ti, fideszbirkák, bűnözőket szerettek megválasztani. Hajrá Fidesz, Hajrá Habonyok!

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2014.10.18. 20:48:41

Ha ez igaz, azonnal az utcára és elzavarni a szarháziakat. Új választásokat és börtönbe velük. Bár a bíróság, ügyészség, rendőrség, Kúria...mind a kezükben van.
A lófejű Habonynak állandóan büdös a szája ...

fehérfarkas 2014.10.18. 20:56:22

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Azért a trafikmutyista, földmutyista, szerencsejátékmutyista, közgépes Orbán-kormányt és hivatali felsővezetőit ne tartsuk már ártatlan ma született bárányoknak. Ezt az USA nélkül is tudtuk, hogy ha Hagyó korrupciójának mértéke a nokiás doboz, akkor az Orbán-kormányé az utánfutós kamion.

Azt amit itthon a magyar vállalkozásokkal meg lehetett csinálni (mert nem volt mögöttük senki, hogy megvédje őket, hiszen pont a saját kormányuk rugott beléjük), azt az amcsi cégekkel már nem (mert mögöttük ott a saját kormányuk, amelyik nem beléjük rúg, hanem megvédi őket).

P.Freddy 2014.10.18. 21:04:21

@Szijjártó féle életpálya modellt mindenkinek!:

"A lófejű Habonynak állandóan büdös a szája ... "

Mert Fickelstein nem mossa meg fütyülés után.

fehérfarkas 2014.10.18. 21:11:45

@Istóczy úr: "A játékszabályok folyamatosan változnak. Azt nem írtuk alá, hogy minden jövőbeli eseményről ugyanazt az álláspontot fogjuk képviselni, mint a hazaáruló oldal mindenkori referenciaországai."

Azért az EU és a NATO értékrendjei nem változtak az elmúlt 10-20 évben, és a 2 szervezet főbb szabályai sem. A főbb szabályai és értékrendje a 2 szervezet még ma is az, mint amikor beléptünk ezekbe.

Oroszországhoz akarhatsz csatlakozni, de sem mentalitásban, sem kultúrában, sem vallásban nem sok közünk van hozzájuk.
Az ukránokkal ellentétben a magyar értelmiség nem beszél anyanyelvi szinten oroszul, alig ismeri nemcsak a kortárs, de még klasszikus orosz irodalmat is, a tudósok közül is alig ismer oroszt, a pravoszláv kereszténység és a keleti-szláv mentalitás pedig messzebb van a magyar értelmiségtől mint Makó Jeruzsálemtől. A mezei (nem értelmiségi) magyar pedig még ennyit sem tud az oroszokról.

Nekem semmi bajom az oroszokkal. De Oroszország érdekszférájába átmenni a Nyugat helyett akkor van értelme, ha az orosz játékszabályok szerint akarunk játszani, és az orosz mentalitással akarunk azonosulni. Persze ehhez előbb meg kell ismerni azt: nyelvüket, kulturájukat, irodalmukat, művészetüket, vallásukat, gazdasági attitüdüket. Enélkül fölösleges hozzájuk csatlakozni, és a nyugati szövetségeseinket rájuk lecserélni. Az "Orosz anyácska" (Россия-Матушка, Mother Russia) ezek nélkül nem lesz "anyácska" számunkra, hanem csak fölöslegesen sóvárgunk a semmiért.

Arról nem beszélve, hogy az oroszok nem szeretik a köpönyegforgatókat.
Minket magyarokat még a Horthy-korszak miatt is azért tiszteltek, mert kiálltunk az elveink mellett. Mégha az akkori elveink szöges ellentétben álltak az övékével. De nem forgattunk köpönyeget mint pl. a románok. És ezt értékelték bennünk.

P.Freddy 2014.10.18. 21:27:58

@Istóczy úr:

"Még egyszer: 3%!"

A többi 97%-ot pedig becsületes magyar cégek, mint

- Mészáros&Mészáros Kft
- Közgép
- Lázár&SántaJános Dohányipari Konzorcium

stb.

teremti meg, ugye?

Meg Habony Árpád Kurvajól Prosperáló és Nemzeti Érdekeket Szolgáló Tanácsadó Cége? Amit az emberek zsebéből tömnek tele a Hazaáruló Korrupt Fidesz Kormánytagok megrendelésekkel? Cseppet se undorító, mocskos csaló módon?

Na elmész te a búspcsába, nyálazd fel a fizetésed, fideszgörény, aztán menj haza orbánszobrot szopni.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 21:28:51

@fehérfarkas:

Az nem köpönyegforgatás, ha a hazaáruló kormányzást lecseréljük nemzetire. Horthy sem volt attól köpönyegforgató, hogy nem vallotta a kohn bélai értékeket.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 21:33:19

@fehérfarkas:

Az viszont már valóban köpönyegforgatás, amikor elkezdenek EU-s értékeket számonkérni rajtunk olyan országok, amik vagy nem akartak soha csatlakozni az EU-hoz (USA), vagy egyenesen leszavazták többször is (Norvégia).

Köpönyegforgatás, amikor a koldulást Norvégia egész területén megtiltó kormány azon aggodalmaskodik, hogy nem lehet a budapesti aluljárókban kéregetni.

De emiatt nem kell őket baszogatni, az érdekeiket védik, ez természetes.

Viszont ugyanígy ők is kussolhatnak Magyarország belügyeivel kapcsolatban, mert nem osztottunk nekik itt lapot, nincs szavazójoguk, és nem is lesz.

fehérfarkas 2014.10.18. 21:36:08

@Istóczy úr: "Egyébként a többi EU-tagállam ellen hány kötelezettség-szegési eljárás folyik, hogy évek óta ezt a lemezt "kell" hallgatnunk, amit te is feltettél ma is?"

Ennek mi köze ehhez?
Egyébként hány kormányt váltottak le a többi EU tagállamban az elmúlt 10-15 évben?
Vannak "éltanuló" kormányok és "sereghajtó" kormányok. És Orbán létrehozta a "büntetőpados" kormányt.
Az "éltanuló" kormányoknál nő GDP, az életszínvonal, a munkahelyek száma: Szlovákia, Észtország, Finnország, Svédország, Hollandia, Ausztria, Belgium, Dánia.

Németországot, Franciaországot és Angliát sokan fikázzák, hogy nem minden szabályt tartanak be, és ezért büntetést sem kapnak. Ez valóban így van - csakhogy ez a 3 ország adja az EU GDP-jének és ipari termelésének közel a felét. Németországban egyedül Bajorország GDP-je 4x nagyobb mint Magyarországé (Magyarország 132 milliárd USD, Bajorország 600 milliárd USD).
2013-as évi nominal GDP az IMF adabázisa szerint:
Teljes EU: 17512 milliárd USD
Németország: 3635 milliárd USD
Franciaország: 2807 milliárd USD
Anglia: 2523 milliárd USD
A 3 ország együtt = 8965 milliárd USD
Magyarország: 132 milliárd USD
Gazdaságilag ez a 3 ország tartja el az EU-t (meg még néhány más nyugati országot hozzájuk vehetünk: Svédország, Belgium, Hollandia, Dánia, Finnország), így érthető, ha egy kicsit többet engednek meg maguknak.
Azt ugyanis ne felejtsd el, hogy ha Németországban csökken a GDP, az ipari termelés, az életszínvonal, akkor azt a többi európai ország egyből megérzi, mert annyival kevesebbet tudnak exportálni Németországba (mert csökkent Németo felvevőképessége). Magyarország ennek közvetlenül is érzi hatásait. Ezért nem kötekednék a helyedben azzal, hogy Németo pár szabályt megszeg, de cserébe a gazdaságát növeli, mert Magyarország legnagyobb felvevőpiaca, és így a magyar gazdaság számára a legfontosabb, hogy a német gazdaság növekedjen.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 21:40:35

@fehérfarkas:

Aha. Szép kis értékek.

Mi az, hogy ők tartják el az EU-t? Hogy a nemeslelkű Németadófizetők évente átutalják a magyar GDP 3%-át, cserébe, hogy kibaszottkurvaarrogáns módon beleugatnak a belügyeinkbe, ahogy annak idején is?

egysmás 2014.10.18. 21:40:36

@Istóczy úr: "Viszont ugyanígy ők is kussolhatnak Magyarország belügyeivel kapcsolatban, mert nem osztottunk nekik itt lapot, nincs szavazójoguk, és nem is lesz. "

Orbán is adott a románoknak meg az ukránoknak meg a szerbeknek meg a tótoknak szavazati jogot...

fehérfarkas 2014.10.18. 21:42:36

@csak egy néző: "Kár, hogy nem volt ott egy tökös zsurnaliszta, aki megkerdezte volna ezt a szopott gombóc fejű szervilis pubit, hogy szerinte, ha az amcsiknak nem lenne semmi bizonyték a kezükben, akkor meglépték volna ezt?
"Szijjártó azt mondta, neki egy kormánytag sem szólt erről, és arról sem tud, hogy magyar kormánytag az USA vízumtilalmi listájára került volna."
Tényleg pubika, mennyire lenne életszerű, hogy valamelyik fideszes üzletember (?) kormánytag, bejentené, hogy igen én vagyok az, akit korrupcióval gyanúsítanak.
Ennyire hülyének nézed a hazudozó, korrupt párttársaid?? Tényleg ennyire idióta vagy pubika?"

Ezek még a vagyonnyilatkozatukat sem töltik ki rendesen - pedig azt a magyar törvények szerint kötelező lenne nekik.
De bezzeg egy kisvállalkozót egyből megbüntet a NAV, ha a bevallásában valami nem stimmel.
Sokan pedig itt védik foggal-körömmel az őket kirabló maffiát. Nem fogják fel, hogy az adóbefizetsek nem Orbáné és haverjaié, hanem az országé. A politikusok, hivatali vezetők és hivatalnokok csak a mi megbízásnkból (parlamenti választások) csupán kezelik azt a mi érdekünkben. És nem pedig a haveri körnek játszák át.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 21:43:03

@fehérfarkas:

Neked szerintem nem Magyarország jóléte a fontos, hanem Németországé. Minden más csak rizsa.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 21:44:50

@egysmás:

Magyaroknak adott, azoknak, akiktől 2004. december 5-én elhatárolódtatok. Most lesz a 10 éves évfordulója az aljasságotoknak, megünneplitek?

P.Freddy 2014.10.18. 21:48:59

@Istóczy úr:

Neked nem Magyarország jóléte a fontos, hanem Habony Árpádé, Szijjártó faszfejé és a többi Orbánista korrupt hazaáruló fsszopó fideszgörényé.

Ja és a sajátodé, aki a néptől lenyúzott pénzt kapot azoktól a Fideszpatkányoktól, akiknek a seggét nyalod.

egysmás 2014.10.18. 21:56:22

@Istóczy úr: Nem elhatárolódtunk, csak nem akartunk nekik szavazati jogot adni, mivel az ő szavazatuknak nincs rájuk hatása.

Most szavazhatnak. Az én gyerekem meg tanulhat abból a tankönyvből, amit az őáltala megválasztott baromarcú előír.
Meg az én gyerekemnek az őáltala megválasztott baromarcú előírja, hogy négyig legyen iskolában.
Az övének nem írja elő, az már otthon van kettőkor.
Az őáltala megválasztott baromarcú már pedzegeti, hogy ne is legyen annyi gimnázium, de ez az ő gyerekét nem érinti, hiszen ő Romániában, Szlovákiában járatja iskolába a gyerekét.

Nah, ezt adta Orbán a gyerekeimnek azzal, hogy megszavaztatta a sok román meg tót faszkalapot.

fehérfarkas 2014.10.18. 22:02:02

@Istóczy úr: "Az viszont már valóban köpönyegforgatás, amikor elkezdenek EU-s értékeket számonkérni rajtunk olyan országok, amik vagy nem akartak soha csatlakozni az EU-hoz (USA), vagy egyenesen leszavazták többször is (Norvégia).
Köpönyegforgatás, amikor a koldulást Norvégia egész területén megtiltó kormány azon aggodalmaskodik, hogy nem lehet a budapesti aluljárókban kéregetni.
De emiatt nem kell őket baszogatni, az érdekeiket védik, ez természetes.
Viszont ugyanígy ők is kussolhatnak Magyarország belügyeivel kapcsolatban, mert nem osztottunk nekik itt lapot, nincs szavazójoguk, és nem is lesz."

Norvégia azon az alapon szól be, hogy a Norvég Alap pénzeit a norvég adófizetők adják és nem te, nem Orbán Viktor, nem Habony Árpi, nem lézer dzsoni, nem Simicsika Közgép Lajos. És Norvégia jogosan akarja tudni, hogy a pénze arra lesz költve, amire adja, vagy pedig a Közgép birodalomba megy.
Továbbá, ha már Norvégiát cseszteted, akkor megjegyzem, hogy ott úgy tiltják meg a hajléktalanoknak a koldulást, hogy ott olyan erős szociális védőháló van, hogy mind a szociális segély, mind a munkanélküli segly magasabb mint a magyar átlagbér.

Az USA pedig azon az alapon szól be, hogy egy katonai szövetségi rendszerben vagyunk, aminek van egy értékrendje.
Szaúd Arábia ugyan az USA legnagyobb szövetségese, de az nem NATO tag, így rá az euróatlanti értékrend nem vonatkozik.
Cserébe viszont a Szaúdi Királyság lojális az USÁ-hoz, sőt finanszírozza az USA háborúit (+ ugye az olaj, amiről remélem nem kell külön írnom).
Magyarország mit is ad az USÁ-nak? Sallereket, kokikat meg egy Szijjártót? :D :D :D

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 22:04:56

@fehérfarkas:

A katonai szövetségeknek nincsenek értékeik, csak érdekeik.

Engem akarsz hülyének nézni, vagy mindenkit?

fehérfarkas 2014.10.18. 22:05:18

@Istóczy úr: "Mi az, hogy ők tartják el az EU-t? Hogy a nemeslelkű Németadófizetők évente átutalják a magyar GDP 3%-át, cserébe, hogy kibaszottkurvaarrogáns módon beleugatnak a belügyeinkbe, ahogy annak idején is?"

Olvasd el mit is írtam az előbb.
Ha a német adófizetők nem veszik meg azt, amit mi magyarok oda exportálunk, akkor lehúzhatjuk a rolót. Valamint ugye olvastad az is, hogy a németek a legnagyobb külföldi működőtőkebefektetők Magyarországon.
A nyugati befektetések nélkül hol dolgoznál a csődbement szocializmus után? Mészár és Tsa Kft-nél? A Közgépnél? Széles Gábor által leépített Videotonnál és Ikarusnál?

_most_ 2014.10.18. 22:06:17

szép, ennyire még egy kormánynak sikerült lejáratnia Magyarországot, akkora a fideszes korrupció, hogy már Amerikából is látszik :D Igazán vicces lesz, mikor Szíjjártó kijelenti, hogy nincs itt semmiféle korrupció, majd vesz még egy villát a "szülei" pénzéből :D

fehérfarkas 2014.10.18. 22:07:59

@Istóczy úr: "Neked szerintem nem Magyarország jóléte a fontos, hanem Németországé. Minden más csak rizsa."

Pont fordítva látom. Neked, és kedvenc Orbánodnak nem érdeke Magyarország jóléte, hanem csakis a saját maffiátok jóléte.
Normális ember a legnagyobb gazdasági partnereinek nem adogat sallereket és kokikat, nem szólogat be nekik, és akar azoktól eltávolodni. Aki ezt teszi az vagy nem normális, vagy pedig nem az ország érdekét nézi, hanem csak és kizárólag a sajátés haverjai zsebét (hogy a saját országát szabadon szétlophassa).

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 22:20:14

@fehérfarkas:

4 éves a fogadásotok, hogy csődbe megy az ország. Nem ezt a pénzt fájlaljátok, meg ami kiesett, mint bevétel?

Az ország jól van. Hatmillió éhező és nyolcmillió kivándorló ellenére minden gazdasági mutatónk javult, pozitívak a kilátások, fejlődik minden.

Ezt nemcsak én látom így, hanem a választópolgárok többsége is, aminek következtében a Fidesz rendre relatív vagy abszolút többséget kap minden választáson. A ti véleményetek még az ellenzéki vélemények között is kisebbségben van. Eközben néha tüntiztek egyet, mindig ugyanazzal a száz emberrel és ötven fotóssal.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 22:22:07

@fehérfarkas:

Még Budapesten is lebőgtetek, és maradt a regnáló főpolgármester, pedig ott állítólag sokkal okosabbak, szebbek, demokratikusabbak és főleg progresszívabbak a zemberek, mint Mucsán, ahogy az ország 80%-át hívjátok.

Namir 2014.10.18. 22:30:45

Fidesz: Akiknek nem tetszik a Fidesz hatalma, nyerjék meg a választás(oka)t.
Idén 3 lehetőségük volt, miért nem éltek vele? Legalább 1x?

USA: ne aggódjunk, nem minket féltenek (a korrupciótól). Az érdekeik sérültek. A kérdés épp milyen érdekeik? Ukrajna-gáz, lehetséges?

Blogger Géza 2014.10.18. 22:36:31

@avocado_: Miért, szerinted azóta mindenki megszerette őket? Ne legyél már ennyire hülye... Amúgy ha olvasni tudnál, a cikkből is kiderül, hogy csak még jobban, nem azzal kezdődött.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2014.10.18. 22:38:40

@Istóczy úr: "minden gazdasági mutatónk javult,"
Ja!

bruttó adósság 2010 május 19300 milliárd, 2014 augusztus 25400 milliárd.
netto GDP arányos államadósság 2010 II negyedév 62,4 2014 II negyedév 76,3 százalék.
Aha. Javulnak a mutatók.

Namir 2014.10.18. 22:39:10

Vajon az USA kitiltotta Christine Lagarde-t, az IMF vezetőjét mert Franciaországban korrupció gyanúja miatt évek óta bűnügyi eljárás zajlik ellene?
(amit persze végül meg fog úszni)

Nem...miért is tiltaná?

martineden 2014.10.18. 22:43:23

@Istóczy úr: Nem gondolod hogy rossz nevet valasztottal?Te ..ur?Hahaha,egy goreny nyilas hazmesternek a kolyke vagy aki elkerulendo az akasztofat atallt a komcsikhoz.Te pedig koveted apad peldajat azert veded ezt a tolvaj ruhes komcsiutod bandat .A fideszt.Folosleges valszolnod,en nem a blog elott lopom a napot mint a hozzad hasonlo fizetett fideszes'jobbikos gorenyek.

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 22:46:10

@Istóczy úr: na ebben a köpönyegforgató dologban egyetértünk! Úgyhogy hajrá, cseréljük le ezt a mocskos kommunista hazaáruló fideszes kormányt végre egy nemzeti kormányra! Persze nemzeti kormány alatt nem a jobbikra gondolok!!!

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 22:47:46

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Nálatok a 8 év alatt hogy alakultak ugyanezek a mutatók?

P.Freddy 2014.10.18. 22:48:30

Hihetetlen, hogy Magyar Tolvajokat és Korrupt Magyar Politikusokat védenek itt a Fidesz-szavazók azon az alapon, hogy MAGYAROK.

És mert a gonosz USA támadja őket.

Komolyan mondom, megáll az ész: ha valaki TOLVAJ és KORRUPT, az akkor is bűnöző bazmeg, ha veletek egy nyelvet beszél...!!!

Akokr is, ha Szijjártónak, Habonynak, Rogánnak, Kósának, vagy Lázárnak hívják!!!

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 22:49:01

@Zoli Weber Kettle:

Na mesélj, melyik párt listájára szavaztál legutóbb?

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 22:58:53

@Istóczy úr: képzeld komám, egyikre sem! Mintegy 4millió másik választóval egyetemben, akiknek nem elég az a szar, amit politikai elitnek csúfolunk. ezért is mondtam, 2018 - MKKP!!! :))))

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:01:08

@Zoli Weber Kettle:

A te fajtádat hívták régen is idiótának, és ma is.

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 23:04:39

@Istóczy úr: amúgy voltam én fidesz szimpatizáns, csak akkor még elküldték a ruszkikat, nem behívták és építették a demokráciát, nem leépítették.... Ja és az akkori Viktor saját kezével akasztotta volna fel ezt a mostani Zorbánt.....

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 23:06:52

@Zoli Weber Kettle: tévedsz komám, idióta az, aki foggal-körömmel védi a gazdáit, mint te is, még ha két naponta is kell segget csinálni a szájából. Persze ha téged nem zavar, hogy szar szagú a lehelleted, akkor lelked rajta kis fidesznyik :))))

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:07:27

Nem véletlen lett az idiótának egy olyan jelentése is, hogy gyengeelméjű.

Hiszen minden épeszű ember képes rá, hogy kiválassza a legjobbat azon termékek közül, amire szüksége van. Meg tudja venni (kibérelni) a körülményekhez képest legmegfelelőbb házat, lakást, autót, biciklit, iskolatáskát, golyóstollat, tőkehúst, száraztésztát, vécépapírt, hangszórót.

Érdekes módon politikai pártot viszont nem tud választani. Jogos hát idiótának nevezni ma is azokat, akik képtelenek a közösség ügyeinek előmozdítására.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:08:30

@Zoli Weber Kettle:

Talán nézz utána az idióta szó jelentésének, mielőtt használni próbálod, idióta.

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:09:43

@P.Freddy:

Obama tán különb lenne ezeknél? :)

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:11:43

@Zoli Weber Kettle:

egy kis __illúzió-rombolás__ demokrácia témakörben:)

I. A demokrácia mítoszai
libertarius.info/beydem/chap01

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 23:15:32

@Istóczy úr: tévedsz baromarc, csak az olyan idomított pártmajmoknak elég a legkisebb rossz, mint amilyen te is vagy! Aki tud gondolkozni, az felfogja, hogy szar és szar között nincs különbség, még akkor is, ha az egyiken tejszínhab van. De persze neked jó étvágyat hozzá, látom, hogy te annyira imádod, hogy repetát is kérsz :)))))

Viszont ha ráérsz egy percre kihúzni a fejed a Nagy Vezír seggéből, akkor olvasd el, mit történ a cseheknél, ahol szintén besokaltak az emberek a regnáló politikai elittől....

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:16:50

@Istóczy úr:

a fidesz konszolidálta a 2010 utáni helyzetet, a rendszerben lévő alapvető problémákkal azonban ők sem akartak szembe nézni

mondjuk ez az un. fejlett világban mindenütt így van

az un. "jóléti" államok masszív válságperiódus felé haladnak...

egysmás 2014.10.18. 23:20:34

@calabria04: nem konszolidálta, eszkalálta...

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:21:55

@Istóczy úr:

aki pénzt kap az szokja meg, hogy függő viszonyban van

szvsz

az elkövetkező években mély válság lesz Európában és az un. "jóléti" államok végül egymás karjaiba fognak omlani vmi elcseszett Európai Birodalomban:)

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 23:22:23

@Zoli Weber Kettle: amúgy valódi demokráciákban létezik olyan válaszadási lehetőség is, hogy "egyik sem", amivel jelezheted politikai aktivitásodat, de egyben elégedetlenségedet is a kínálattal. Persze ezt olyan országban nem is várja el az ember, ahol a választók 45%-a (gy.k.: kevesebb, mint a fele) 2/3-os többséget jelent. Komolyan szánalmas, azzal együtt, aki képes mögéállni....

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:24:35

@egysmás:

legyünk korrektek: konszolidálta

az alapvető kérdésekkel - pl. hogy hosszútávon csak az un. "jóléti" állam jelentős leépítésével tudná stimulálni a magyar gazdaságot - azonban nem akart szembenézni, mivel azzal nem nagyon lehet pl. választást nyerni

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:24:51

@calabria04:

A válság alapvető oka az államokon belüli verseny visszaszorulása, a vállalatok és az álértelmiség államicsöcs-függőségének növekedése.

Csakis szabad, önálló polgárok képezhetik egy fejlődő társadalom alapját. Ezirányba több jelentős lépést tett a nemzeti kormány, de mivel nem ez a fő mozgatórugója a cselekedeteinek, valóban csak elégséges szintű a javulás.

Sajnos ma is az a perspektíva a legtöbb tizenéves előtt, hogy Londonban feketemosogathasson, vagy legfeljebb itthon egy külföldi multi szekerét húzhassa. Vállalkozni csak kevesen akarnak, képesek egyáltalán.

A hazaáruló oldal programja természetesen nemhogy elégséges fejlődést nem hoz, hanem csakis határozott visszalépést, mint azt bizonyították is még nemrég is. Nem csoda: híresen államicsöcs-függők (egyrészt még a kommunista rendszerükből fakadóan, másrészt a norvég és amcsi csöcs miatt, másrészt az EU-s csöcsbe is teljesen beleszédültek időközben.)

P.Freddy 2014.10.18. 23:26:23

@calabria04:

Ezeknél? Akik olyan matekkönyvet kényszerítenek a gyerekeinkre, ahol az 1/2-ed az 1 és a 2 közé esik a számegyenesen?

Ezeknél a barbár, korrupt, tolvaj Fideszgeciknél kérdezed?

Ezeknél mindnki jobb.

És mindenki jó, aki ezeket a tetű, magyarellenes hazaáruló fideszgciket eltakarítja, mielőtt teljesen kinyírják Magyarországot, a Gyerekeinket.

Mert ezek, Habony Árpád, Orbán Viktor, Szijjártó, Kósa, ezek erre az egyre képesek:

Aljas, önző érdekből szétkúrt oktatással és Állami Korrupvióval kibszni Bolyai Farkas leszármazottaival csak azért, hogy Mészáros Lőrinc dagadék pofája még hájasabbra hízhasson.

fehérfarkas 2014.10.18. 23:27:43

@ca2:

Arról nem kell amcsi bizonyíték, hogy a magyar kormányok korruptak. És arról sem, hogy a mostani mind közül a legkorruptab. Sőt, a trafikmutyi, földmutyi, szerencsejátékmutyi, tankönvymutyi, bankok és energiacégek megzsarolása, civil szervezetek vegzálása után miért nehéz elhinni, hogy amerikai cégekkel is hasonó módon bántak?

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:27:57

@Zoli Weber Kettle:

Ha egyiket sem választod, azzal azt fejezed ki, hogy idióta vagy; hogy szerinted nincs szükség politikai vezetésre. Bezzeg autót azt tudsz venni, ott benyeled, hogy szennyezi a környezetet, átbasznak a fogyasztással, és nem megy háromszázzal, csak kétszázzal, meg csak öt ülés van benne, és drága is. De a politikában hű de finnyás vagy. Ott csak a tökéletes az elfogadható. Na ez az idiotizmus. Fejlődés csak akkor van, ha képes az ember két út közül a jobbikat kiválasztani. Aki a kereszteződésben ragad, az éhenhal - mint ahogy hosszú távon ti is fogtok.

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 23:28:39

@Istóczy úr: szabad, önálló polgárokról vízionálsz, a vállalatok államicsöcs függőségét okolod és mindemellett a fityiszre szavazol? Na EZ az idiotizmus! :DDD

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:29:36

@fehérfarkas:

A bankokat mivel zsarolták meg? Hogy adót vetettek ki rájuk? Vagy hogy visszakérték azt a pénzt, ami jogerős ítélet szerint az évszázad átveréséből származott?

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:29:52

@Zoli Weber Kettle:

"valódi" demokráciák csak relatíve kis közösségekben vannak, pl. a svájci kantonokban

a többiről inkább szót se ejtsünk...

PS.: Svájcban lényegében __bármiről__ szavazgatnak a népek

még olyan dolgokról is amelyek az un. naaagy nyugati "demokráciákban" __istenkáromlás__ számba mennek...

NAGYOT RÁNTHAT AZ ARANYON A KÖZELGŐ SVÁJCI NÉPSZAVAZÁS
www.eco.hu/hir/nagyot-ranthat-az-aranyon-a-kozelgo-svajci-nepszavazas/

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:30:49

@Zoli Weber Kettle:

inkább bele se gondolok abba, hogy mi lesz a a mi CHF hiteles sagank újabb stációja, ha a derék helvétek újra aranydevizát csinálnak a svájci frankból...

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:31:59

Szegény osztrákok is nagyon kibuktak ránk, hogy a bűncselekmény útján szerzett zsákmányukat visszavettük. Ez nem európai viselkedés - mondják.

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:32:16

@Istóczy úr:

a CHF hitelek a forintosítás után nem véletlenül az adófizetők nyakában landolnak?

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:33:57

@Istóczy úr:

ha a CHF-ből újra aranydeviza lesz akkor valószínűleg felrobban az árfolyama

a forintosítás után azonban ez már nem a bankok gondja lesz...

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:36:36

@calabria04:

A bankok ajvékolását hallván nem hinném.

egysmás 2014.10.18. 23:36:58

@calabria04: legyünk korrektek!

Felélte a polgárok eddigi megtakarításait, megrendítette a jogállamba vetett hitet, összerúgta a port a régi szövetségeseinkkel és nem talált újakat helyettük.

Ha ez a konszolidáció, milyen lehetett a helyzet az előtt, hogy bedöntötte a forintot egy kis bennfentes keeskedésért elérhező haszon kedvéért?

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:37:32

@Istóczy úr:

fenemód furfangosak azok a bankok:)

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 23:39:43

@Istóczy úr: az én autóm megy 300-al, szóval hidd el, engem nem kell féltened az éhaláltól, nem úgy mint magadat, amikor már nem fognak tudni fizetni a gazdáid, hogy itt hányd a szart baromarcú :))) de én élvezem látni a szenvedéseteket, ahogy próbálod megmagyarázni az ellenkezőjét annak, amit a gazdáid még 2-3 éve gondoltak. Nehéz meló, elismerem, de pont az ilyen seggarcuaknak való, mint amilyen te vagy. Azért használj tic-tacot, hátha elnyomja a szádban terjendő szarszagot :))))

Amúgy nem kell tökéletes párt, elég lenne egy elfogadható is. Kik vannak? Fidesz Magyar Kommunista Párt - kösz, de soha. MSZP - ezek azok a faszok, akik miatt a mostani faszok ilyen sokra vitték, kösz, de ez sem. DK - fletó mi a f@t keres még a politikában? Sőt, mit keres szabad lábon? Kösz, ez sem. Együt-PM, LOL :). Jobbik - nácikra nem szavazunk. LMP - ők vannak a legközelebb a legkisebb rosszhoz, de miután még 2014-ben sem hitték el, hogy 2010-ben bejutottak a parlamentbe, így értelmetlen.

Amúgy pedig az MKKP-ra akartam szavazni, csak a gazdáid - felismerve a veszélyt - nem engedték, hogy megmérettessék magukat idén. De nem baj, 2018 a MKKP! :)))))

P.Freddy 2014.10.18. 23:39:51

@Istóczy úr:

"Elítéled a magyarellenességet? Igen/Nem "

Ehhez tedd hozzá, hogy

1. Elítéled a bűnözést? Igen/Nem
2. Elítéled a korrupciót? Igen/Nem
3. Elítéled a korrupt magyar bűnözőket? Igen/Nem

Te ma este a 3. pontra folyamatosan a Nem választ sulykolod valamiért.

Tettestárs volnál, és véded / mentegeted az irhádat? Akkor érthető, te kedves, korrupt politikusbűnözőket mentegető fideszgörény.

Reméljük, Habony Árpád, Szijjártó Péter, Kósa Lajos, Lázár János egyenként kezet csókolnak majd neked, amiért próbálod menteni a menthetetlent, és próbálod védeni a sggüget. Habony Árpiéval vigyázzá', mert csúszik.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:40:09

@calabria04:

Nekem az a megérzésem, hogy ha a bank fizet egybillió forintot, azzal nem jár jobban, mintha nem fizetne egybillió forintot.

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:40:25

@P.Freddy:

szvsz

ami pl. az USÁ-ban 2008 óta folyik "válságkezelés" címen az lazán túltesz még a fidesz viselt dolgain is...

olyan szürreális az a történet, hogy már nézni is rossz...

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:41:39

@Istóczy úr:

vmit fizettek az tény, de közben sok mindent kaptak is, pl. a 2%-os jegybanki alapkamat remek dolog a bankoknak...

mondjuk a betéteseknek már nem...

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:42:17

@Zoli Weber Kettle:

Te is (vagy ezen a nickeden is) szalonképtelenné nyilvánítottad magad.

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:42:57

@P.Freddy:

az oktatáson már nem nagyon volt mit szétkúrni, abban persze egyetértünk, hogy csapnivaló az egész

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:43:32

Bár tudnám, hol van a hazaáruló oldal (MSZP, Együtt, PM, DK, MoMa) egymillió szavazója, mert fórumokon csak a bolsi brosúra megy, de egyik sem vállalta még fel, hogy rájuk szavazott volna.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:45:00

@calabria04:

Az alacsony kamat pont nem bombaüzlet az uzsorásoknak. Hiszen akkor olcsóbban tudják csak eladni a terméküket. Volt is nagy sírás, bedőléssel riogatás, amikor elkezdte az MNB csökkenteni a kamatokat.

egysmás 2014.10.18. 23:46:05

@Istóczy úr: a jobbik a KGBélával, miért maradt ki a hazaárulók közül?

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 23:47:12

@Istóczy úr: oh, oh, oh. Drága komám, te, aki szalont maximum akkor láttál, amikor egy téli estén, kis gyufaárus lánynak öltözve belestél az ablakon, hogyan tudnád megítélni, hogy ki szalonképes és ki nem? :))) nem baj, dolgozz csak tovább, éhen ne halj kis bértollnok :))))

Zoli Weber Kettle 2014.10.18. 23:48:36

@egysmás: azért maradt ki, mert mind a kettő nagy ruszki barát. Tudod, még a komcsi beidegződésük :))))

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:50:48

@Istóczy úr:

alacsony kamat mellett jóformán ingyen tudják refinanszírozni magukat...

az un. fejlett világban nem véletlenül vannak már közel 6 éve 0 százalék környékén a jegybanki alapkamatok...

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:52:37

@Istóczy úr:

+ az alacsony kamat a __spekuláció__ motorja

nem véletlenül van csúcsközelben egy sor nyugati tőzsdeindex...

persze hatalmas árat fogunk ezért még fizetni...

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:55:22

@Istóczy úr:

az a legszebb, hogy úgy folyik San Franciscotól Tokióig a bankellenes propaganda, hogy közben a megabankok - a derék jegybankok jóvoltából - jóformán úsznak a burkolt állami szubvenciókban...

a mai világ lényegében __megabank-paradicsom__

calabria04 (törölt) 2014.10.18. 23:57:49

@Istóczy úr:

valódi piaci körülmények között 2008-ban az összes megabank csődbe ment volna

2008 óta azonban hihetetlen összegekkel tartják életben ezt a rendszert...

példátlan vagyontranszfer ez...

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.18. 23:57:52

@calabria04:

Erre is igaz, hogy nem az a jó, ahogy tanácsolja az USA, hanem ahogy csinálja.

A hazaáruló oldalon kétszer elélveznek, ha kitüntetik őket francia becsületrenddel. Pedig ez mindennél nyilvánvalóbb jele annak, hogy nemzetellenesen cselekedtek.

Ugyanígy baromira örülnek, ha a nemzeti kormánnyal nem elégedettek külföldön. Pedig ez semmi mást nem jelent, mint hogy a kormány magyar érdeket képvisel az idegen érdek helyett.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.19. 00:14:21

Az amcsiknak, németeknek az nem tetszik, hogy úgy kezdtünk viselkedni, mint ők. Magukat látják bennünk, és ez nem tetszik nekik. Ájtatos arccal demokráciáról, világbékéről, szabad piacról szónokolunk, miközben ezerrel védjük az érdekeinket, piacainkat, földjeinket.

P.Freddy 2014.10.19. 00:34:42

@Istóczy úr:

"úgy kezdtünk viselkedni, mint ők"

Na látod, ezért basszuk el a jövőt évszázadok óta, mert ilyen tetűk jutnak szóhoz, mint te és nyalt seggjeid. Így jutottunk el a győri csatához, így vesztettünk Mohácsnál, és így darabolták fel az országot miattatok, ökörállat, kivagyi nagyonmagyar őstulkok miatt.

Mert azt hiszitek magatokról, hogy ti itt Európa közepén passzátszelet fingotok, miközben jelentéktelen csótányivadék férgek módjára kikéritek magatoknak azt, hogy miafaszvan.

Közben az igazi nagy magyarokat, az igazi, teremtő ésszel bíró embereket elüldözitek, mint Szentgyörgyi, Neumann, Teller, Wiegner, mindenki itthagyta a posványos-tusványos, Orbán által visszaidézett mocsaratokat, mert csak a saját zsebetekre tudtok gondolni, és besértődtök attól, hogyha hülyének néznek - mert fáj az igazság.

Ti, magyarellenes, hazaáruló mocskok.

Hajrá Fidesz, Hajrá Habonyok!

fehérfarkas 2014.10.19. 00:39:32

@Istóczy úr: "Még Budapesten is lebőgtetek, és maradt a regnáló főpolgármester, pedig ott állítólag sokkal okosabbak, szebbek, demokratikusabbak és főleg progresszívabbak a zemberek, mint Mucsán, ahogy az ország 80%-át hívjátok."

Az, hogy az ellenzék elbalf@xkodta, mert nem tudott egy főpolgármestert állítani Tarlós ellen, az nem azt jelenti, hogy a Fidesz olyan népszerű (pontosabban állított egyet, majd 2 héttel a választás előtt visszaléptette).
A kerületekben pedig egymás ellen indultak sok helyen összefogás helyett.
A fővárosiak emiatt inkább otthonmaradtak, mert elegük volt nemcsak a Fideszből, de az egymással marakodó ellenzékből is (1,4 millió szavazóból csak 600 ezer ment el szavazni, 800 ezer pedig otthonmaradt:
valasztas.hu/hu/onkval2014/990/990_0_index.html).
Tavasszal pedig a választásra jogosultaknak csupán 27%-a szavazott a Fideszre, 34% valamelyik ellenzéki pártra, és 39% pedig otthonmaradt (így a ténylegesen választani elment szavazóknak a 44%-val lett a parlamentben 66%-nyi mandátuma). Ez a nagy 2/3-os fideszes többség.
Ha a Fidesz nem írja át a választási szabályokat, akkor most nincs 2/3-a. Még az ellenzék bénzásával együtt sem lenne 2/3-a a régi választási törvény szerint.

fehérfarkas 2014.10.19. 00:47:29

@Istóczy úr: "A bankokat mivel zsarolták meg? Hogy adót vetettek ki rájuk? Vagy hogy visszakérték azt a pénzt, ami jogerős ítélet szerint az évszázad átveréséből származott?"

Látom rövid az emlékezeted, ugyanis a devizahitelt 2001-ben az 1. Orbán-kormány engedélyezte, és Matolcsy gazdasági miniszterként írta alá a törvényt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.10.19. 01:15:05

@Istóczy úr:

"Eközben néha tüntiztek egyet, mindig ugyanazzal a száz emberrel és ötven fotóssal."

Ne írj már hülyeséget! Ötven emberrel és száz fotóssal. :D

rapitzsuakoloh 2014.10.19. 02:12:05

Aztamindenit, de nagy bünti!
Nem mehetnek a nagy zusába,
nem baj legalább nem kapnak ebolát vagy hepatitist, dongu lázat. Arrafelé most az a nagy divat.
Különben kik nem mehetnek? majd küldik a helyettesüket, gond letudva.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.10.19. 09:23:22

tényleg nem azok a figurák, akikről lehetetlen elképzelni, hogy amcsi cégeket akartak kenőpénzekre lehúzni."

ez helytelen, mert nagy amerikai multicégek is érintettek abban az adócsalásban, amiről Horváth András beszélt. őket is kitiltja az USA?

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.19. 10:42:49

@fehérfarkas:

Zsinórban hét választáson cumiztatok. Kevés ide a ballibmatematika! Az EP-választáson, ahol az EU-val való kapcsolat volt a kérdés, 55% körül kapott a Fidesz, meg még egy húszast a Jobbik. Ez a 75% áll szemben a ti szélsőséges törpekisebbségetek nemzetellenes véleményével.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.19. 10:50:31

Komolyan hihetetlen, hogy miközben egy vödör lószar is népszerűbb a balsiknál, akik még az ellenzéken belül is kisebbségben vannak, zsinórban a hetedik nem kicsi zakójuk után is azt magyarázzák, hogy eseti okokból cumiztak, és aki zsinórban hétszer nyert ellenük, az valójában kikapott.

Kormányzó pártból másodikak, majd harmadikak lettetek. Az Együtt-PM nevű szélhámos alakulat, új SZDSZ gyakorlatilag megszűnt, az MSZP omlik össze, mint egy kártyavár, a DK a 10%-kal felért a csúcsra.

Van egy falusi vizesnyolcasotok, egy "jobboldali" Bokrosotok, egy Tóbiásotok meg egy Juhászotok, és kifújt.

Innen nem felfelé, hanem lefelé vezet az út, vagy még reménykedtek az amcsi-norvég-német Wunderwafféban?

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.19. 10:59:08

Bocsánat, mégiscsak van még Remény.

Van még egy fiatalos, dinamikus, intelligens vezetőtök, akihez jópár sikeres projekt kapcsolódik, aki népszerű, határozott, tettrekész. Ő még kihúzhatja az MSZP szekerét a kátyúból.

Korózs Lajos megmentheti még a progressziót.

igazi Ténytár 2014.10.19. 12:02:29

@torró: Mi bajod Sorossal?

Orbán MAI NAPIG AZZAL VILLOG, a honlapján amit Soros pénzén ért el...(félévig az igaz, de akkor is)

igazi Ténytár 2014.10.19. 12:11:54

@Istóczy úr: Orban Viktor eddigi eredménye (kontra baloldal). Erre a 50% sikerre vagytok olyan büszkék?

Érdekes ilyenkor nem vesztett Orbán hanem, nem számit, mert majd egyszer...

_________

1990 VESZTETT
1994 VESZTETT (majdnem kiejtette a partjat)

1998 gyozott (de csak Torgyán visszaleptetesevel, pártként ekkor is az mszp)

2002 VESZTETT (egy Medgyessy ellen?!)
2006 VESZTETT

2020 Győzött hatalmasat
2014 Győzött az EBESZ által is bírált tisztességtelen trükkök százaival

___________

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.19. 12:18:56

@a Ténytár:

geszthikém, Orbánnak nem az a nagy eredménye a múlt ciklusban, hogy nyert, hanem hogy kihúzta az országot a csődből, ahová belelöktétek. A többi csak a jutalom.

igazi Ténytár 2014.10.19. 12:19:49

@Istóczy úr: "Ájtatos arccal demokráciáról, világbékéről, szabad piacról szónokolunk, miközben ezerrel védjük az érdekeinket, piacainkat, földjeinket. "

Aha, a fene nagy nemzeti hazaárulás ezerrel, ezt véditek ti. Amerika, Németo. milyen nemzeti történelmi értékeket tukmál másokra?

Anyátokat eladnátok pár Orbán fillérért.
__________

Magyar történelmi kastélyokat tukmálunk az arabokra

2012.11.22. 14:00

TÖRTÉNELMI ingatlanokat adna át a kormány keleti befektetőknek. Az azonban titok, hogy pontosan melyeket.

Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség államtitkára november elején járt Kuvaitban, ahol a Kuwait Times híradása szerint tizenegy történelmi épületet kínált eladásra.

– Ezek a kastélyok – amelyeket gazdag családok építettek két-háromszáz évvel ezelőtt – jelképezik a VALÓDI MAGYAR ÖRÖKSÉGET, és remek befektetési lehetőséget kínálnak – idézte a lap.

propeller.hu/itthon/2538545-kastelyokat-korhazakat-arult-kuvaitban-szijjarto

borsonline.hu/cikk.php?id=66670
__________

igazi Ténytár 2014.10.19. 12:25:38

@Istóczy úr: " kihúzta az országot a csődből, ahová belelöktétek."

nesze a 2014-es hova hoztátok ki...
_____
Megdöbbentő: ÉHEZIK A MAGYAR GYEREKEK FELE
2014. június 02., hétfő, 10:28

hvg.hu/gazdasag/20140602_A_magyar_csaladok_fele_ehezik/

______
ÚJABB TÖRTÉNELMI CSÚCSON az államadósság

2014. február 27.

A januári órási ugrást követően februárban tovább hízott központi költségvetés bruttó adóssága, így az elérte a 22 934,8 milliárd forintot, ami újabb történelmi rekord – írja az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) adataira hivatkozva a Napi.hu.

index.hu/gazdasag/2014/02/27/meg_sose_volt_ekkora_az_allamadossag/_______

igazi Ténytár 2014.10.19. 12:32:12

@Istóczy úr: " jogerős ítélet szerint az évszázad átveréséből származott? "

hazug szektatagok és az őinfójuk..
____
A devizahiteleket 2001. nyarán az I. Orbán-kormány engedélyezte, a „2001. évi XCIII. törvény a devizakorlátozások megszüntetéséről, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról” című jogszabállyal.

www.complex.hu/kzldat/t0100093.htm/t0100093.htm

4. § (1) Ez a törvény a 6. §-ának (2) bekezdése, a 8. §-ának (2)-(3) bekezdése, valamint 18. §-ának kivételével 2002. január 1-jén lép hatályba, rendelkezéseit a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazni kell.

6. § (1) E törvény hatálybalépésével egyidejűleg hatályát veszti:

a) a devizáról szóló 1995. évi XCV. törvény;

tenytar.blog.hu/2013/10/03/devizaalapu_hitelezes_ki_a_felelos
____

igazi Ténytár 2014.10.19. 12:39:39

@Istóczy úr: "Nem csoda: híresen államicsöcs-függők (egyrészt még a kommunista rendszerükből fakadóan, másrészt a norvég és amcsi csöcs miatt, másrészt az EU-s csöcsbe is teljesen beleszédültek időközben.) "

Ha mar az kurucot reklamozod legalabb ahhoz lennel huseges!

Andrew VAJNA amerikai kormánymegbizott komcsi?
kuruc.info/r/2/129676/

Akinek annyira állami támogatás jár hogy külön megmagyarázzák azért kell a törvény hogy minél gyorsabban legyen profitja a kaszinókból miegymas?

CÖF komcsi?
A polgárok önkéntes felajánlásából egy napig nem élnének

stb.

igazi Ténytár 2014.10.19. 12:45:31

@P.Freddy: Hagyjad már.

Szájal magyar ellenességről, közben meg ezerrel támogatja, hogy a Szijjarto dicsekedve árulja a keresztény-magyar történelmi értékeket az araboknak!

Az anyjukat eladnak pár forintért a vezér kedvéért ha épp az a ukáz.

Lasd ezerrel ruszkiztak (akik annyit ártottak a magyar népnek) 2010-ig most meg a KGBs Putyin farkával tele a szájuk

Imola Helyesi 2014.10.19. 13:22:50

Tetszik ez az elemzés, reális. Ezért fogok itt kommentezni, üdvözlök mindenkit.

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.19. 14:53:23

Egy hete sincs, hogy megint leszopott a szélsőbaloldal, idén harmadszor, zsinórban hetedszer. Legfőbb bázisukon 5-4-re kaptak ki, országosan kb. 9-1-re, de már újra dübörög a ballibmatematika. Ahogy hallom, ez már Botkának is sok volt, az egyetlennek közülük, aki még nem csinált magából pojácát. Erre mit tesznek? Még egyet tekernek a hangerőn. Egészen ostobák.

torró 2014.10.19. 16:26:08

@a Ténytár: Ez igaz! De az is, hogy szerintem megvan ez a politika úgy keverve, hogy már az sem tud rajta eligazodni aki megkeverte. Vagy nagyon is jól kivan találva. Mert a kisemberek többsége nem foglalkozik vele egyáltalán.Mi meg itt rágjuk egymást, holott tudjuk ez a cél, a megosztás.Mert nézzük csak meg azt az ígéretet mindkét tábortól, miszerint az lesz az első teendőjük, hogy a volt kormányt elszámoltatják. MSZP : Keller László. FIDESZ :Budai Gyula.
Ki került tevékenységük alatt börtönbe? Kéz kezet mos! Valaki azért került:)) Zuschlág Janika. Miért is? Azt hiszem itt mindenki tudja miért. Csak gondoljátok végig milyen orbitális baromságokat művelt a baloldal a kampányokkal. Ennyire nem lehetnek hülyék. Ez csak szándékosan elképzelhető.

csak egy néző 2014.10.19. 16:40:40

@Istóczy úr:
Azért elég szar lehet az életed fidióta csicska.
Ilyen szép hétvégén is szombat vasárnap , szinte éjjel nappal folyamatosan itt ontani magadból a szart és vadász szerepet játszani, aki csak sz..pni jársz ide Gejza haveroddal együtt. Megéri nektek ez anyagilag? Vagy ingyért vagytok ilyen hülyék?

torró 2014.10.19. 17:13:48

@csak egy néző:
Bagoly mondja verébnek:))) Te ugyanolyan hülye vagy:))))

torró 2014.10.19. 17:16:04

@csak egy néző:
Lemaradt, hogy én szintén!:))

csak egy néző 2014.10.19. 17:19:40

@torró:
Hihi, van bene valami, néha benézek és azt látom, hogy ez az @Istóczy úr: szinte egész hétvégén itt van ügyeletben, ezért írtam ezt.
Na megyek megint egy kicsit úszkálni, szaunázni.)))

Istóczy úr · http://kuruc.info 2014.10.19. 17:24:51

Van egy eset, amikor Magyarország konfliktusba keveredik egy másik országgal úgy, hogy nincsen semmiféle nyilvános konkrétum a konfliktus tényén kívül.

Vajon ki mellé áll kapásból, teljes mellszélességgel a hazaáruló oldal? Na ki mellé? Hát persze.

torró 2014.10.19. 17:36:17

@csak egy néző:
Egészségedre!
Én meg visszamegyek pókerezni, mert nagyon jó a lapjárásom!

fehérfarkas 2014.10.19. 19:18:13

@a Ténytár: "Aha, a fene nagy nemzeti hazaárulás ezerrel, ezt véditek ti. Amerika, Németo. milyen nemzeti történelmi értékeket tukmál másokra?
Anyátokat eladnátok pár Orbán fillérért.
__________
Magyar történelmi kastélyokat tukmálunk az arabokra
2012.11.22. 14:00
TÖRTÉNELMI ingatlanokat adna át a kormány keleti befektetőknek. Az azonban titok, hogy pontosan melyeket.
Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség államtitkára november elején járt Kuvaitban, ahol a Kuwait Times híradása szerint tizenegy történelmi épületet kínált eladásra.
– Ezek a kastélyok – amelyeket gazdag családok építettek két-háromszáz évvel ezelőtt – jelképezik a VALÓDI MAGYAR ÖRÖKSÉGET, és remek befektetési lehetőséget kínálnak – idézte a lap.
propeller.hu/itthon/2538545-kastelyokat-korhazakat-arult-kuvaitban-szijjarto
borsonline.hu/cikk.php?id=66670"

Ehhez azért azt hozzáteszem, hogy az arab befektetők keében ezek a kastélyok nagyobb biztonságban vannak mint a teljesen ízlésficamos újgazdag fideszes oligarchiák kezében.

Egyébként most már az arabok után már a törökök is luxus szállodát nyitnak Budapesten (Klotild Palota déli épület).
Budapesti szállodák arab tulajdonban:
A Gresham palota az ománi államé.
A Párizsi Udvar, a Zara Hotelek és a Buddha-Bar Hotel (Klotild Palota északi épülete) jordán üzletembereké.
A Le Mérdien és az Intercontinetal Egyesült Arab Emírségekbeli tulajdonosé.
Balettintézet épületében (Drachsler-palota) fog nyilni a katari tulajdonosé.
Vidéken pedig az egerszalóki Shiraz Hotel marokkói tulajdonosé.

Míg a fideszes oligarchák a mi adópénzünkből gazdagodnak, és jóval piaci ár alatt szerzik meg luxusépületeket, addig az arabok kemény pénzeket fizetnek érte, (a műemlékvédelmi előírásoknak megfelelően) felújítják, és működtetik. Az arab befektetők 2012-ig 1,97 milliárd eurót fektettek be Magyarországon (ezt az összeget 2012-es kormányzati statisztika alapján írtam). Tavaly óta a Zsolnay gyár is arab többségi tulajdonban van.

calabria04 (törölt) 2014.10.19. 20:10:05

@fehérfarkas:

minőségi cuccot mindenki szívesen vásárol

és egy arab emírnek a NAV-tól sem kell talán annyira tartania

calabria04 (törölt) 2014.10.19. 20:12:47

@Istóczy úr:

a "nem hazaáruló" oldalnak különben már feltűnt az, hogy ez az ország jóformán már egy EU-provincia?

pl. 100 ezer oldal törvényt írtak Brüsszelben a mi "független" államunknak:)

en.wikipedia.org/wiki/Community_acquis

medium size devil 2014.10.19. 22:47:03

@ca2: kicsit tudalekosnak erzem a nekem irt valaszodat foleg hogy nem is arra vonatkozik amit irtam.Amugy szerintem az USA nem kavart semmit a Voros teren. Putyin akarja mar jo ideje visszacsinalni a SZU-t. Az oroszok kavartak Kijevben es a Nyugat köpött bele Putyin levesebe nem forditva. A piszkos haboru Ukrajna ellen a veszett fejsze nyele utani kapkodas. Ha nem sikerult huberesnek megtartani az egesz orszagot akkor legalabb lecsatoljak az orosz tobbsegu megyeket.

igazi Ténytár 2014.10.20. 05:02:08

@ Bizonyithatjak az artatlansgukat a hirbehozottak!

Es ezt a POLGARI OLDAL koeveteli!

Lassuk lesz-e gerinc!

_____
index.hu/belfold/2014/10/19/new_yorkba_hivjak_vacsorazni_a_kitiltott_magyarokat/

New Yorkba hívják vacsorázni azokat a magyarokat, akiket állítólag kitiltottak
Index
2014.10.19. 16:20

"A POLGÁRI PLATFORM mély megdöbbenéssel értesült arról, hogy több ismert közéleti szereplőt, köztük az adóhivatal elnökét és a miniszterelnök tanácsadóját korrupció vádja érte, ráadásul olyan körülmények között, hogy nehezen tudják megvédeni magukat. Mi nevezett személyekről semmi ilyesmit föl nem tételeznénk" - olvasható a szervezet közleményében. A Polgári Platform ezért meghívja ezeket az embereket, "mint komoly, állami üzletembereket, közszolgákat és politikusokat az Egyesült Államokba egy vacsorára", lehetőséget adva ezzel arra, hogy TISZTAZZAK MAGUKAT.
_____

igazi Ténytár 2014.10.20. 05:04:30

@fehérfarkas: mert ez egy fene nagy keresztény orszag ugye...

Mondom anyjukat eladnak, a szekta tagok meg ujjonganak miközben verik szuper érzékeny mellüket minden keresztény dologért...;-))

Hol van ilyenkor Lovas István az ő keresztényvédő tüntetéseivel?

(ja most épp Putyin propagandájat követeli, oda dörgölőzik)

igazi Ténytár 2014.10.20. 06:44:22

@csak egy néző: Ráadásul az ilyen fizetett nickek (mert aki a kurucot reklámozza és pont azon korrupcióról szóló híreit hallgatja el a fidesz érdekében) öngólt is rúgtak
___

444.hu/2014/10/19/a-sertettek-tulzott-reakcioja-miatt-robbanhatott-ekkorat-az-amerikai-kitiltas/
___

fehérfarkas 2014.10.20. 15:40:58

@calabria04: "minőségi cuccot mindenki szívesen vásárol
és egy arab emírnek a NAV-tól sem kell talán annyira tartania"

Inkább az arabok vegyék meg, mint a simlicskák meg habonyék.
Az arabok legalább több mint 600 milliárd Forint összeget befektette az országba. Míg simlicskáék és habonyék pedig csak kivettek a költségvetésből.

csak egy néző 2014.10.20. 15:46:28

"Németh Szilárd: nem oda Buda!"

Majdnem történt valami, de a csepeli rezsibiztos még idejében közbelépett, szerinte rákosista tempó lenne, ha a nemzetbiztonsági bizottság idézné be és hallgatná meg az érintetteket. Szerinte előbb bizonyítani kell a gyanút, aztán számokérni."

Ámerikai tezsvireim, elösző tessen bizonyságot mutatni, hogy a mi szeretett fideszes kormányhoz közeli tezsvíreink korruputak, mint ahogyan mi is milyen alaposan kivizsgáltuk alaposan egy hétvége alatt a Vida Ildikó tezsvirnénénk hívatalát, Szíjjgyártó pujánk többszáz millás putriját vagy sec pec alatt bizonyságot mutattunk, hogy hogy jár nálunk egy korrupt politikus, akit rövid
pórázon sétáltatunk a médiánkban és, hogy lassan egy éve sem tudtunk semmit bizonyítani, az csak azért van, hogy csak. Osztán a 1000 milliárdos ÁFA csalásokat, hogy kivizsgáltuk és biza pörbe is fogtuk Horváth pógárt, aki ilyen gazságot mert állítani. Úgy, hogy kendek ottan a messzi jusában, jól gondóják meg, hogy kiket is akarnak nem béengedni kentekhez, mert meglehet, hogy mi pedig kitíljuk szeretett magyar hazánkbúl aztat a fekete, hogy ne mondjam, hogy néger urat, oszt' jónapot.

Megtekintés — m.cdn.blog.hu
süti beállítások módosítása