Hetek óta döbbenten figyelem, ahogy a hazai belpolitikai élet dögkeselyűi köröznek a menekültek nyomorúságos tömegei felett. Azt pedig már régóta tudjuk: ahol a keselyűk megjelennek, oda hamarosan megérkeznek a hiénák is. Természetesen nincs ez máshogy ebben az esetben sem.

bev.jpgA gazdasági bevándorlók talán egyetlen pozitív hozadéka számunkra az, hogy egycsapásra megoldották az ország eddig akutnak hitt problémáit. A Habony-művek által kormányzott, narancslobogós, már számos léket kapott vitorlás legénysége a menekültek tömegénél nem is remélhetett nagyobb mentőövet. Kellett ez nekik, mint egy falat kenyér, hiszen így ha csak átmenetileg is, de el lehetett terelni a figyelmet a kormányzati hibákról. A szerb-magyar határon naponta illegálisan ezerszám átjövők tömegei pedig kiválóan alkalmasak arra is, hogy új ellenségként összetereljék a narancsbárók szétszéledő táborát.

A Charlie Hebdo elleni merénylet előtt a nagyjából mindenki magasról tett arra, hogy egyre több menekült érkezik hazánkba. Például Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere már hosszú hónapok óta napi rendszerességgel posztolta a Facebook-oldalára a határon illegálisan áthömpölygő népvándorlásról képekkel is illusztrált segélykérő írásait. Persze, ez akkor még nem sokakat izgatott. Nem érdekelte sem a kormányzatot, sem a magát demokratikusnak valló ellenzéket. Aztán jött a párizsi terrortámadás, és hirtelen fontos lett a téma. A kormány kommunikációs dögkeselyűi pedig azonnal le is csaptak a migránsokra, és ezzel párhuzamosan megjelentek a mindig éber ballib hiénák is. Remek elválaszthatatlan párost alkotnak így, a kormány végre rághat egy gumicsontot, a baloldalnak pedig újra lehet valamin rinyálni. Maga a probléma valójában, mint megannyi más esetben is, pedig továbbra is magasról telibe van rakva egy nagy adag még gőzölgő szarral.

A párizsi merényletek előtt, például a DK nemes elnöke még 500 ezer éhező gyerekről hadovált. Aztán eldördült pár lövés a francia fővárosban és ezzel párhuzamosan Magyarországon minden gyerek jóllakott és az összes több probléma is megoldódott. A bő tíz éve még 23 millió román bevándorlóval fenyegető baloldal, pedig kórusban kezdett el sápítozni az illegális migránsok jogaiért. Igazából csupán annyiról van szó, hogy az korgó hasú magyarországi gyerekeknél több voksot hajthatnak a szomorúszemű koszovói árvák tömegei. A régi lerágott csontok már senkinek nem kellenek, mindenki a bevándorlók friss húsára éhezik.

Az illegális migránsok befogadásáért ott küzdenek természetesen az első sorokban az igazság örök és kifáradhatatlan harcosai, a liberó jogvédők is. Mondjuk meglátásom szerint, kissé ellentmondásos a fél dollárért gyermekmunkában varratott Benetton pulcsiban küzdeni a gazdasági menekültek jogaiéért, de ezt problémát meccseljék le ők saját magukban.

Ami biztos, Magyarország már nem képes egyedül megbirkózni a menekültek tízezres tömegével. Bármennyire is szeretnénk, nem tudunk befogadni több tíz, vagy százezer gazdasági menekültet. Már csak azért sem, mert már most is él az ország határain belül négymillió olyan honfitársunk, akik saját hazájukban gazdasági menekültek. Én először rajtuk segítenék, de igazából esetükben még a problémát sem igazán sikerült felismerni...

Jurenkó Ferenc

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr927164461

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: [Jurenkó Ferenc]: Dögkeselyűk és hiénák lakmároznak a menekültek húsából 2015.02.12. 13:52:01

Már most is él az ország határain belül négymillió olyan honfitársunk, akik saját hazájukban gazdasági menekültek. Én először rajtuk segítenék, de esetükben még a problémát sem igazán sikerült felismerni...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szász Kornél 2015.02.12. 15:06:57

Eközben a maradék pár száz katonánk Afganisztánban dekkol, ahelyett, hogy a magyar hont védené Ásotthalomnál...

bontottcsirke 2015.02.12. 21:53:28

...K észbekapott, csak hát a hiányzó milliárdokat, amit az unio határvédelemre szánt közben sikerült elsíbolni

Krisz11 2015.02.12. 22:17:23

"A bő tíz éve még 23 millió román bevándorlóval fenyegető baloldal, pedig kórusban kezdett el sápítozni az illegális migránsok jogaiért."

Fontos momentum ez, ismét lelepleződött a ballib, européer (és cionista), oldal zsigeri és féktelen magyargyűlölete. Érdemes megjegyezni.
Erdélyiek ne, de afrikaiak jöjjenek.
Legalább tudjuk, hogy "Béke, nincsen itt"

2015.02.12. 23:49:25

@Krisz11:

Kurcsányinak, meg a többi vörösbolseviknak akkora a társadalmi elutasítottsága, hogy csak az abnormális, legalja söpredéktől remélhet támogatást. A bázisuk nyugger munkásőrökből, ávós fattyakból, cionistákból, drogosokból, identitászavaros aberráltakból és cigánybűnözőkből áll. Most reménykednek, hátha hozzá tudnak csapni néhány színes bevándorlót.

program készítő 2015.02.13. 06:48:48

Mindez a dönerlandi királynő látogatása után--ami nem véletlen.A németeket kiengedtük-hagyni kell menni őket is--kellenek Merkelnek a keleti szektorba.

midnight coder 2015.02.13. 06:58:16

Azt kell észrevenni, hogy nálunk is van kb. egymillió olyan gazdasági menekült, akiknek az őseit anno a mi hülyécske őseink fogadták be eléggé el nem ítélhető módon, és pár száz év alatt sem sikerült nekik igazán asszimilálódni. Az EU most ugyanezt teszi nagyban, ráadásul míg a hazai gazdasági menekültek csak a segílykét kérik, és esetleg ellopják a szomszéd csirkéjét, az EU-sak pár évtized múlva polgárháborút robbantanak ki, és kikiáltják az iszlám államot.

Netuddki. 2015.02.13. 08:08:56

A törpe ma reggel a rádióban elszólta magát. Aszondta, hogy ide nem fognak a menekültek jönni ha azt hallják, hogy lecsukják, visszatoloncolják és DOLGOZTATJÁK őket. Dolgoztatják bammeg! Mijafszt akar velük csináltatni ez az elmeroggyant? Amikor azt is ki kell sorsolni ki kapjon közmunkát. Vagy a közmunkát is gyakorlatilag büntetésnek veszik ez a balfaszok? Amit most szépen el is árult...

Netuddki. 2015.02.13. 08:10:25

@midnight coder: Burkolt cigányozás? Miért nem vagy faszagyerek és nevezed nevén a dolgokat?

Ad Dio 2015.02.13. 08:56:21

A probléma való, a megoldás persze nem a szélsőségek irányából fog érkezni. A Fidesz kommunikációja a kérdésben meglehetősen szélsőséges, ebből kifolyólag nem megoldás, hanem probléma centrikus. A poszternek teljesen igaza van: ezt a kérdést 5 perces belpolitikai nyereség kedvéért tematizálták úgy ahogy...

Ha meg lehet oldani ezt a kérdést, akkor azt csak - eredeti értelmében! - liberálisan lehetséges: tolerancia, adott és megkövetelt tisztelet, következetes joggyakorlás és... demokrácia mindenek felett (ami a TÖBBSÉG akaratának teljesülését jelenti, nem pedig egyes szűk csoportok ideáinak való megfelelést!!!).

2015.02.13. 10:21:32

A kommunikáció a szavazóknak szól, de a gyakorlat azt mutatja, hogy a szavak és a tényleges kormányzati intézkedések a legritkább esetben vannak szinkronban. Én jobboldali szavazó vagyok, bár nem fideszes, és pont a puhaságáért rúgnám ki ezt az impotens bandát.

A pofájuk nagy, az igaz, és keménykednek a sajtóban, de sok esetben láttuk, pl. a hajléktalan-rendelet esetében, hogy egyáltalán nem hajtják végre a hozott határozatokat. Az is a sajtónak szólt, és a végén hagyták annyira felpuhulni, hogy minden önkormányzat letett a végrehajtásról, a hómik meg csendben visszaszivárogtak a közterekre, BKV-ra, és azóta se háborgatja őket senki.

Pont ugyanez lesz a helyzet a menekültekkel is. Most egy kicsit keménykednek, azonban a helyzet már most is katasztrofális, és nem a pár száz koszovói miatt. Ezt kevesen tudják, mert érdekes módon a mainstream sajtóban semmilyen nyoma nincs.

Mercel 2015.02.13. 12:39:01

Nekem a gazdasági menekült a beilleszkedést még csak meg sem fontoló adót nem fizető kínaiaknál kezdődik.
Akik 10 év alatt sem tanulnak meg magyarul, akik fél évente váltanak céget, hogy adót még véletlenül se kelljen fizetni, akik 300 forintos órabérért csicskáztatják a magyar munkavállalókat bejelentetlenül napi 10-14 órában akiknek a nagy részét Q5-ös audinál szarabb autóban még véletlenül sem látni akikről senki nem tudja, hogy 50 ezren vagy 500 ezren vannak az országban..

Két zsidózás meg cigányozás közben el kéne gondolkozni ezen az apróságon, ha haza védelme meg szebb jövő tényleg olyan fontos és nem csak kamu duma, hogy meglegyen az annyira áhított hatalom ami úgy néz ki ebben az országban keményebb drog mint bármi amit kapni lehet.

Krisz11 2015.02.14. 00:34:15

@Mercel:

Azért a cigó probléma klasszisokkal súlyosabb, mint a kínai, pl: nemsok kínaiak által elkövetett erőszakos bűncselekményről hallani.
Kínai kaját például nem lenne szabad senkinek se venni. A lejárat előtti napon megvett csirkehúst tartósítják ecettel, azért olyan büdösek az "éttermeik", meg azét olcsók. Máris 10.000-el kevesebb kínai lenne.
Nekem amúgy nincs bajom velük, ruhát inkább veszek tőlük, mint a Nike-tól.

Mercel 2015.02.14. 10:20:04

@Krisz11:

Azért nem hallasz kínaiak által elkövetett bűncselekményekről mert egyrészt többnyire nem erőszakos hanem főleg gazdasági bűncselekményeket követnek el amelyek ritkán kerülnek napvilágra, másrészt mivel külön kasztot alkotnak a "saját" kis világukban történnek ezek az esetek. Csak éppen a saját kis világuk a mi országunkban van.

Az egésznek a másik fele, hogy éves szinten is százmilliárdos (nem milliós) az a kár amit az országnak okoznak.
Részemről semmit nem veszek tőlük.
Lehet azt mondani, hogy MINDEN tőlük van, igen sok minden kínai termék de inkább megveszem akár ugyanazt a szart is egy üzletben ahol (vélhetően) adóznak utána mint a kis sárgától aki nem beszélni magyar és azt sem tudja mi az az adó.

A cigányok társadalmi probléma amire lehetne megoldást találni - ha nem állandóan a gyűlölködés lenne a vezérfonal - a kínaiak nemzetgazdasági és nemzetbiztonsági kérdés.
Ezzel nem a cigánykérdést akarom kis súlyúvá tenni mert nagyon is komoly probléma, hanem arra akartam felhívni a figyelmet, hogy van nálunk egy réteg ami egy alattomos időzített bomba, ami folyamatosan nagy kárt okoz, és még sokkal nagyobbat fog okozni ahogy telik az idő.

Meglehet ott se vótam 2015.02.15. 22:22:13

@Mercel:

Ahol az embereknek nincs biztosítva a békés, nyugodt életmód a napi szintű cigányterror miatt, ott pont leszarják a kínaiak gazdasági bűnözését, vagy az elkényeztetett nagykörúti ficsúrok hisztizését. Persze ezt a libsik nem értik, mert az empátiájuk kissé szelektív.

népoldali 2015.02.19. 13:24:42

Nem leht kisiklatni az emberek gonolkodását:egy menekültet sem!Nem kell narancsbárózni,nem kell ahhoz se jobb vay baloldlainak lenni hogy belássuk Orbán felelösséggel döntött .Eszeveszett gyülölet személye ellen csak megmutatja hogy ráérzett népünk érzelemvilágára,és ezt a tulajdonságát se jobbrol se balrol nem tudnak utánozni.És meost fönek a mérgükben.
süti beállítások módosítása