g_fodor.jpgA Habony Művek lazasági és fiataloschági üzemegységeként működő 888 Hosszú Katinka mai szerződés összetépése után tulajdonosuk sith-mesterének, a kilencvenes évek ballibsi Habonyjának, a ma már a Fidesz klónhadseregében szolgáló Gyárfás Tamásnak a segítségére sietett.

Az aljas kis sejtetésekkel, és rosszmájú okoskodással teletűzdelt cikk simán csak szánalmas gyíkság. Néhány tucat emberen kívül valószínűleg senki sem tudja, hogy Katinkának miben, és mennyire van igaza. Ezért ebben a sztoriban még lebegtetni is etikátlan, pláne ebben az álszenteskedő Janka nénis stílusban.

A főszerkesztő egyszavas, "Katinka" címmel képernyőre vetett szentenciája pedig már tényleg a közéleti patkánykodás márványtáblájának felirata lehetne. G. Fodor Gábor ugyanis mindössze annyival intézi el a magyar úszósport jelene és jövője körüli vitát, hogy azt üzeni Katinkának:

Ússz!

Ez a tömör, lényegre törő, sztoikus bölcsesség engem is megihletett. Persze én annyira nem vagyok zseniális, mint a Pillanat Ura, így én egyetlen szóban képtelen vagyok összefoglalni tanácsaimat. De azért igyekszem. Az én örkényi három másodpercesem tehát:

G. Fodor

Add ki a tanulmányokat.

Vedd fel a dellát.

Kussolj.

Balogh Gábor

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr868247594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba Szikora 2016.01.07. 09:31:52

katinka senkiházi lett a szememben.

2016.01.07. 11:51:19

Katinka megmutatta hogy tud úszni, G. Fodor pedig azt mutatja hogy jól tud segget nyalni és hazudni !

Katinka egyéni versenyeket, pénzdijas versenyeket nyert meg, a G.Fodor féle csigagerincű "szarosvég " pedig milliárdokért hazudott és hazudik. A mi pénzünkből, az adófizetők pénzéből !

NYJetsTD 2016.01.07. 12:41:26

@Csaba Szikora: Te szerencsétlen hülye, ugyan miért? Ja, mert politikát szeretnél belekeverni, ahelyett, hogy megértenéd, mi inspirálja Katinkát erre a tettre...

István Tamasi 2016.01.07. 14:17:54

A nagyobbik baj az, hogy más sportágakban - pl birkózás- nincs iyen karakán Katinka.

annamanna 2016.01.08. 04:06:01

Megérne egy misét, hogy mindezt miért Katinka mondta el, miért ő vállalta fel a harcot, és miért nem valamelyik férfi úszó. Pedig köztük közt is vannak világklasszisok.

Zb74 2016.01.08. 10:18:31

@Csaba Szikora: Ne reménykedj, egy világklasszis úszónő - aki nem mellesleg a többi (kiszolgáltatottabb helyzetben lévő) sportolóért is képes kiállni - sohasem lesz olyanná, mint a magadfajták.

Veridicus76 2016.01.08. 11:31:46

Egy biztos: Hosszú Katinka embertelenül és cinikusan viselkedett Kiss Lászlóval szemben, akinek epdig rengeteget köszönhet. Olyan nem fordulhat elő, hogy az olimpiai bajnokokat nevelő Kiss Lászlót semmibe vegye. Olyan meg pláne nem, hogy az edzőként mindeddig nem sokat villantó jöttment jenki arrogánsan odébb lökdösi Kiss Lászlót. A szakmai kérdésekre nincs rálátásom, de ezzel Hosszú Katinka a szememben emberileg lenullázta magát.

Veridicus76 2016.01.11. 20:56:17

Adalék a cirkuszhoz:

"„Sokan segítenek, sokan támogatnak minket, az edzéslehetőségek, a felszerelések is megfelelőek a tökéletes munkához. (...) A kormány támogatja a sportot, a Magyar Úszó Szövetségre és az olimpiai bizottságra is számíthatunk.”
(Shane Tusup, 2015 szeptember.)

www.vizipolo.hu/shane-tusup-egy-kicsit-mar-en-is-magyarnak-erzem-magam/

Szóval 4 hónap alatt hirtelen minden szar lett, mi? A köcsög jenki menjen a picsába!

Krisz11 2016.01.11. 22:08:08

Az lenne a korrekt, ha Katinka leírná a követeléseit, vagy a mellette álló úszókkal a közös követeléseiket és akkor lenne miről vitatkozni.
Meg mellesleg szerintem 1 perc alatt megkapnának ami alkarnak.
Csak tudjuk már meg mit is akarnak.

Imre Laci · http://magyarasztal.blog.hu 2016.01.14. 11:17:40

Az igazi tragédia az az, hogy Orbán bukása után az efféle puhatestűek még hosszú évekig fogják tudni gáncsolni az új kormány munkáját. Önmagában az ilyenek pozícióban tartása is bűncselekmény volna, egy normális országban.
süti beállítások módosítása