juszt_laszlo.jpgAz ATV-n Juszt László Karácsony előtt egy nappal arról értekezik, hogy a hittan "elhülyíti az embereket", és ettől neki "felforr a vére".

Szerinte a kötelező hit- és erkölcstan bevezetésével a kormány azt akarja megvalósítani, amiről Gyöngyösi Márton beszélt - listázni akarja, ki milyen vallású.

Beszélgetőpartnerével, Polónyi István "oktatási szakértővel" végül arra jutnak, hogy ennek a vége egy "államnak és egyháznak kiszolgáltatott, elbutított (értsd: vallásos) ország" kialakulása lesz.

Köszönjük, kedves ATV! Áldott Karácsonyt Nektek is!

Mert minket, elhülyített keresztényeket arra tanított a Megváltó, hogy ne gyűlöljük még ellenségeinket sem.

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr614979378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2012.12.24. 14:59:09

Jan. 1-től kötelező lesz a hit- és erkölcstan?

Ezt nem is tudtam. Pozitívum, mindenesetre a mostani fogyasztói ingerektől szétkúrt világban nincsenek illúzióim.

Dzsentrisvihák 2012.12.26. 20:21:23

No mi az Juszt Laci, zavar, hogy már a kerületi Schmuck Andor hasonmásversenyen sem szerepelhetsz, nemhogy a valódi médiában? Szerencsétlen, szánalmas hájfej...

A hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatban pedig csak remélni tudom, hogy nem a vörös tengerészgyalogosok, vagy a hitgyüli erkölcseit és hitét fogják tanítani...
süti beállítások módosítása