dead_nation_03.jpgMiután nem kevesebb, mint 17 hónapig nyálazták, végre közreadták a 2011-es népszámlálási adatokat. A KSH adatsora számtalan grafikont, táblázatot és kimutatást tartalmaz. S ezek egyetlen szóvá állnak össze: HALÁL.

Essünk túl gyorsan a rettenetes számokon, amelyeket ma vezető hírként közölt az összes hírportál. Magyarország lakossága 2001-hez képest több, mint negyedmillió fővel csökkent. A fogyási tendencia már lassan három évtizedes, ebben igazából semmi új nincs. Hacsak nem pusztulásunk már ezerszer megjósolt stációja, miszerint már nem érjük el a lélektani tízmilliós határt. Az igazi rettenet a részletekben bújik meg.

Az ember zavarba jön, hogy a rengeteg statisztikai arculcsapásból hirtelen melyiket említse. Hogy soha ennyire kevés házasságban élő ember nem volt? Hogy a magyar otthonok már alig felében élnek hagyományos értelemben vett (papa-mama-gyerekek) családok? Hogy minden harmadikban magányosan él valaki? Hogy a családoknak csak a felében van gyerekzsivaj? Hogy negyedmillióval csökkent a gyermekek száma?

Hogy irgalmatlan arányban megugrott a negyven év alatti egyedülállók száma, hogy minden nyolcadik magyart nem vár otthon senki? Hogy történelmi keresztény egyházaink tíz év alatt egymillió-hétszázezer (!!!) hívőt vesztettek? Hogy az össznépesség drasztikus fogyása mellett megduplázódott a magukat valamelyik kisebbséghez sorolók száma?

Hogy egymillió-négyszázezer honfitársunk titkolja - ki tudja mi okból - hogy milyen nemzetiséghez tartozik? Ez utóbbit különben nehéz rátolni a "szélsőjobboldali veszélyre", hiszen ennyi cigány összesen nem él az országban. Ám az elmúlt tíz évben sokan, nagyon sokan érkezhettek olyanok, akik talán  egyelőre még nem látják jónak, hogy felfedjék, hogy hová is tartoznak. Aki járt mostanában a Király utca-Dohány utca- Károly körút-Erzsébet-körút négyszögben, és látta a három-négy gyermeket sétáltató, magyarul alig, vagy egyáltalán nem tudó keleties arcvonású családokat, annak eszébe juthat: ők vajon mit válaszoltak?

Évtizedek óta int, figyelmeztet, dühöng, és vádol az értelmiségnek az a része, amelyiket még egyáltalán érdekli, mi lesz ezzel a nemzettel. Keressük, kutatjuk, és elemezzük: mi az a titkos féreg, amely belülről rágja a magyart? Mindenki tudni véli, ki a felelős: a rendszerváltás, vagy éppen az, hogy nem volt. A tolvaj Fidesz, a hazaáruló MSZP, az árkokat ásó szélsőjobb. Az, hogy a multik kizsákmányolják az embereket, vagy épp az, hogy túl kevés multi jön az országba. Nincs munka, nincs jövőkép, nincs otthon, ezért nincs gyerek se. Az IMF tehet róla, a Világbank tehet róla, az összes bank tehet róla. Mindez persze igaz – sokszor még így, ezekben a bizarr ellentmondásokban is. Csakhogy ez a válság ennél sokkal mélyebb. Ez a válság: mi vagyunk.

Én, Te, a monitor előtt, a kollégád vagy a párod melletted, a szemben ülő nő a villamoson – mindannyian. A szüleink, akik a Kádár-rendszer viszonylagos létbiztonságában is csak két gyereket vállaltak, s a harmadik tesónk helyett megvették a Ladát. Mi, akik végigbuliztuk a húszas éveinket, s nagyjából abban a korban vágtunk bele az első komoly kapcsolatunkba, amikor a fater már kétgyerekes apa volt. S persze bebuktuk azt is, mert „még nem voltunk érettek arra, hogy lekössük magunkat". Mi, akik végül a negyedik-ötödik párunk mellett végre megmaradunk, de akkor sem vállalunk gyereket még 5-6 évig, mert „még szeretnénk kicsit élni". S aztán, mikor nagy nehezen rászánjuk magunkat, megállunk az első után, mert „ennek az egynek mindent meg akarunk adni". S aztán persze nem adunk meg semmit: se testvéreket, se elegendő törődést, esti mesét és ölelést. És így majd nálunk is hitványabb felnőtt lesz belőle.

A Halál a mindennapjaink részévé vált. Ott van az agyonhajszolt fiatal férfiak heti két-három lerészegedésében, ami néhány órára feledteti, hogy otthon úgyse vár senki. Ott kíséri a partyhordákban diszkóról diszkóra járó szingli csajokat, akik minden hétvégén felszántják a Nagymező utcát – hátha a hatodik Bacardikóla után valakinek elhiszik, hogy szépek, okosak és értékesek. És ott van a fejfájós, gyomorforgós reggelekben, amikor ők ketten bambán motyognak valamit egymásnak a gyors búcsú előtt – amit soha nem követ viszontlátás. Ott van az ezernyi elpazarolt csókunkban és ölelésünkben, amelyekből soha nem lesz boldogság, nem lesz biztonság, nem lesz család és gyermekáldás. Ott van a hitelre vett laptévék önzésében, a harmincöt éves korig tartó mamahotel kényelmében, a „gyerek előtt karrier" vakságában, a „rosszkor érkező" magzatok lemészárlásának iszonyatában.

A magyarokat közismerten utáló Ferenc Ferdinánd trónörökös jó száz esztendővel ezelőtt azt mondta: meg fogom találni azt a radírt, amellyel eltüntetem a térképről Magyarországot. Neki már nem volt ideje rá – helyette megleltük mi magunk. Itt van a kezünkben és évtizedek óta vérfagyasztó szorgalommal dolgozunk saját eltüntetésünkön. Ideje lenne már eldobni azt a rohadt radírt, mert már alig látszunk...

Balogh Gábor

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr425178018

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az ország neve: halál 2013.03.29. 11:13:01

A KSH adatsora számtalan grafikont, táblázatot és kimutatást tartalmaz. S ezek egyetlen szóvá állnak össze: HALÁL.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KopaszMercis 2013.03.29. 00:20:20

Egyreszt tok jo, hogy egy meleg is igy latja a helyzetet... mas reszt sajnos ebbol nincsen kiut.
A problema gyokere az, hogy magyarorszagon tarsadalom epito politikaval nem lehet nepszerunek lenni...

Sajnos el fogunk fogyni, es ellepnek minket a bevandorlok es a ciganyok, es ez a mi hibank lesz nem az ovek. Nem az a buzi aki simogat, hanem az aki hagyja... a gaz imperialista kapitalista elnyomo nyugattol csak a jot nem tanuljuk el. A rosszat mind, ajot nem. Mondjuk az mindenkeppen bizakodasra ad okot, hogy a tortenelmi egyhazak szerepe csokken, ez az egyetlen egy pozitiv dolog. Ez a sok zsido kereszteny babonas szerencsetlen vegre nem fog majd vissza minket...
25.media.tumblr.com/29b5ae39f78a1efffddaa9c35a8a0503/tumblr_mhbgdbGgsl1r7l0vxo1_500.jpg

Bí Dzsí 2013.03.29. 00:26:42

Rendes vagy, hogy így biankóba elfogadod, hogy meleg vagyok, de ki kell ábrándítsalak: a szebbik nem elkötelezett és javíthatatlan rajongója vagyok. :D

Niko11 2013.03.29. 00:43:19

@KopaszMercis: Pontosan amiatt tartunk ott ahol, mert Istent hagyjuk ki az életünkből. Hol lennél már te, ha István király fel nem veszi a keresztyénséget? szétmorzsoltak volna bennünket. Elég sok a gyűlölködés, és az ostobaság látom még nagyobb. Az a baj, hogy mi csökkenünk, és az ilyen csökkent értelmi képességűek száma növekszik. Az ilyenek miatt lesz degenerált ország, nem az egyház miatt. Gondolom 30-40 es éveidben járhatsz és van egy nőd akivel élsz de nincs feleséged. Van egy zabigyereked és úton útfélen zsidókat szidod, mert neked szar az életed. Nézz szembe magaddal és lásd be, hogy az életed így a csököttek tendenciáját növeli az országban. Ennyi. Köszönöm!

backer 2013.03.29. 07:14:43

Ez a kormány mindent megtesz a népességfogyás érdekében: 2010 óta többen mentek külföldre, mint 1956-ban.

nepszava.com/2013/02/magyarorszag/orban-miatt-tobben-mentek-el-mint-1956-ban.html

KopaszMercis 2013.03.29. 08:17:55

@Bí Dzsí:
Bocsi, ilyen becenevet jó ízléssel bíró hetero nem választ magának, my bad :)
thefatfingersofjustice.files.wordpress.com/2011/07/bee-gees-cover.jpg

@Niko11:
A csávót akit idéztem az UCLA-n tanít és közben a világ egyik legsikeresebb rock zenekarának az énekese, ami már lassan 40 éve fut... Te mit tudsz felmutatni, hogy így mersz egy egyetemi professzort/befutott rocksztárt - akit 40.000 néztek meg pl anno Magyarországon is - kritizálni?

"Gondolom 30-40 es éveidben járhatsz és van egy nőd akivel élsz de nincs feleséged. Van egy zabigyereked és úton útfélen zsidókat szidod, mert neked szar az életed. Nézz szembe magaddal és lásd be, hogy az életed így a csököttek tendenciáját növeli az országban. Ennyi. Köszönöm!"
Rosszul gondolod, nem szidom a zsidókat, legalábbis nem olyasmiért amit ne érdemelnének meg (ahogyan a magyarokat, amerikaiakat, cigányokat, pirézeket stb), sőt a nürnbergi faji törvények alapján zsidónak számítok jó magam. A többiben is tévedsz, eszméletlen sikeres vagyok, élek, zabi gyerekem nincsen (vagy nem tudok róla, lehet anyádnak csináltam egyet véletlen, és te jobban tudod?). A csökkent értelmiségű IQm 144 (legalábbis egy angol IQ teszt szerint, magyarul még nem csináltam...). Az életem nagyon szuper, de sajnálom a hanyatló nemzetemet, mert szeretem, hogy magyar vagyok, és örülök neki, hogy magyarnak születhettem... szép nemzet, értékes hagyományok, csak hát a sok büdös gyökér cigány (nem roma, cigányok, mint pl Vona Gábor, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Horn Gyula, Kövér László) tönkre teszik.

"Hol lennél már te, ha István király fel nem veszi a keresztyénséget? "
Nézd én tökre örülök annak, hogy 1000 éve még volt olyan politikus, aki tudta, hogy mely babonát érdemes választani, és mely értékrendet érdemes repiben képviselni... most is lenne ilyen értékrend, amit vehetnénk ugyanannyira komolyan, mint a keresztények a kereszténységet (egyáltalán nem lenenm muszáj tényleg komolyan vegyük, ugyanúgy dörgölhetnénk a metafórikus faszunkat a fogyatékos ministráns kisfiúkákhoz, mint bármelyik böcsületes pap) csak most már nincsenek nálunk államférfiak, akik képesek lennének vezetni, mint István vagy Mátyás... Tipikusan ilyen sztori az azonos neműek házássága... Emlékezz a házelnök milyen kirohanást intézett nem rég. Tipikus, hogy mindig egy múló, márnem aktuális értéke és erkölcsi rendet képviselnek a vezéregyéniségeink... ő is pont akkor lett KISZ alelnök meg MSZMP tag, amikor hanyatlásnak indult az az egész.. ugyanezt csinálják most. És ezek miatt múlunk el szép lassan... István politikai okokból változtatott erőszakkal az értékrenden, hogy a Nyugathoz tartozhassunk, és igaza volt. Szart ő a bibliára, meg a sok hipokrata gyerekgyilkos perverz keresztényre.. ezt kellene most is tegyük. Ebben az egyben van igazad... most dobni kéne a használhatatlan kommunista/judeo keresztény babonáinkat és felzárkozni a civilizált világhoz

málta 2013.03.29. 08:56:24

Én egyszerűbben látom a dolgokat, mint az előttem szólók. Szerintem a családalapítás, gyerekvállalás akkor mutat emelkedő számokat, ha viszonylag jól érzik (biztonságban)magukat az emberek. Van munkahelyük, és nem kell rettegni, hogy holnaptól megszűnhet. Valahogy meg is tud élni a jövedelméből. Van jogbiztonság, ami nem változik hétről-hétre. A magánéletbe sem szólnak, ki hogyan akar élni, mi erkölcsös, és mi nem. Hosszan sorolhatnám még, mitől érezném jól magam itthon. És nem vagyok buzi, mielőtt letámadnátok, sem etnikum.

bandigyerek 2013.03.29. 09:01:43

Kezicsókolom, tessen mán megmondani, Magyarországon mennyi az ideális lakosságszám? 5-10-15-millió? Ki dönti ezt el?
"..egymillió-négyszázezer honfitársunk titkolja... hogy milyen nemzetiséghez tartozik.." ezt a mondatot hogyan értelmezzem? Ha titkolja, honnan a szám?
Ha a keresztény egyházak 1,7 Millió hívet vesztettek arról vajon ki tehet? Csak nem maga az egyház, a pedofil balhéival, a mocskos anyagi manővereivel, a gusztustalan, náci, főnökével?
A "hagyományos értelemben vett (papa mama gyerek) család" formulában a hivatalos házasságban élőket kell értenem? Vagyis arra az intézményre gondolsz, ami alapesetében pusztán egy vagyonjogi szerződés, ami még nem is olyan régen akár az érintettek beleegyezése( és sokszor tudta) nélkül is létrejött (főd a fődhö')?
A keleties arcvonású családok akkor is eszedbejutnak, ha esetleg egy Svájcból hazalátogató, tíz éve családostól kint élő gyerekkori barátod arról panaszkodik, hogy hiába dolgozik keményen, a helyi gyökér népség nap mint nap emlékezteti rá, hogy csak egy jöttment, és örüljön hogy lyuk van a seggén?
Amikor ilyen statisztikákkal rémisztgeted magad, eszedbe jut-e, hogy a legutóbbi népszámláláskor egy kerrádió reggeli műsorának a hecckampánya nyomán ugrásszerűen megnőtt a Mo.-on élő hindu vallásúak száma,bizonyítandó, hogy a népszámlálás-mint minden statisztika- reális képalkotás szempontjából hülyeség? (Moldova írta valahol, ha az egyik lábammal egy vödör parázsban, a másikkal egy vödör jégben állok, akkor statisztikailag jól kell lennem.)
Összegezve: végiggondoltad te ezt az egészet, mielőtt leírtad ezt a posztot, vagy csak valamilyen zsigeri indulat vezérelt?

gabesz7004 2013.03.29. 09:08:56

Elszomorítóan igaz. Jó lenne, ha mindenki magába nézne, hogy mit KELL tennie ezen tendencia ellen. :/

bandigyerek 2013.03.29. 09:10:02

@málta: Bocs de szerintem nem így van, sőt: ha megnézed, a jóléti államokban mindenhol csökken a lakosságszám, és éppen a legszegényebb országokban növekszik robbanásszerűen. Ennek szerintem roppant egyszerű oka van: minél gazdagabb egy ország, annál inkább túl van szórakoztatva a lakossága. Figyeld meg, minden a szórakozásról szól már, és ebbe az össznépi buliból kiszállni egy gyerek miatt, túl nagy lemondás. Viszont egy Szomáliai családnak még egy TV-je sincs, így hát kefélnek. S mivel gumijuk sincs, hát szaporodnak. Ennyi.

málta 2013.03.29. 09:18:15

@bandigyerek: Sok igazság van abban, amit írsz, de én speciálisan az itthoni helyzetre gondoltam. Jóindulattal sem tudom összehasonlítani magunkat a nyugati színvonallal. Viszont ezek szerint jó úton haladunk a kimagasló népszaporulat eléréséig, lassan nekünk sem lesz gumira sem pénzünk, hát unalmunkban majd kefélünk.

is 2013.03.29. 09:23:38

@KopaszMercis: "Bocsi, ilyen becenevet "

Ez nem a beceneve, hanem a monogramja. BG. több BG monogrammú fiatalembert ismerek (más vezetéknevekkel is), akiket bídzsínek szólít mindenki.

@poszt: melyik kormány akart bölcsiket csinálni, és az anyákat visszavinni a munkaerőpiacra, hogy legyen két kereső, és elég pénz; és melyik tartja őket 3 évig otthon, meg küldi őket hamar nyugdíjba?

melyik kormány támogatja a vállalkozás szabadságát, és melyik esetében olvasod nap mint nap, hogy szívatja a vállalkozókat, ahol éri?

melyik kormány ismeri el, hogy két ember szereti egymást, egyúvé tartoznának és együtt nevelnének gyereket, és melyik szerint egy fehér, keresztény férfi és egy fehér keresztény nő szúzen kötelező házasságba lépve, soha el nem válva, 3 gyereket nevelve az egyetlen elfogadható és támogatott népesedési modell?

melyik kormány dolgozik azon, hogy az első gyerek mellé a második megszülessen, és melyik szívatja a népeket azzal, hogy majd csak a harmadiktól ad érdemi támogatást, a másodikkal még csak szívjál?

természetesen hülye vagy az adatok értelmezéséhez is. példa: persze, hogy a családok felében nincs gyerek, mert tele vagyunk már nyugdíjas háztartásokkal, ahol a nagyszülők élnek egyedül, miután már felnevelték a gyerekeiket, mert annyira megnőtt az életkor.

bandigyerek 2013.03.29. 09:29:55

@málta: Magyarország is túl van szórakoztatva, nézd meg egy szombat éjjel egy nagyobb város utcáit, tele van szórakozó emberekkel, és ez pénzbe kerül. Szinte mindenki erőn felül (vagy hitelből) költ nyaralásra, felesleges tárgyakra, tehát nem igaz az, hogy annyira szegény ez az ország (persze van sok kivétel is). Ezen pont tegnap gondolkodtam el a teszkóban, a húsvét előtti tömegben: jön egy két napos ünnep, és az emberek úgy vásárolják az ipari hulladék alapú élelmiszert, mintha holnaptól kijárási tilalom lenne. A húspultnál( leléptem) kb. 40 méteres sor állt, meg is néztem, nem maga Lenin elvtárs fekszik-e az akciós lapocka tetején.. És ezen emberek bármelyikét megkérdeznéd, mikor volt utoljára színházban, tízből kilenc azt mondaná, hogy ő szegény ember és neki nem futja drága színházjegyre. Azt akarom ezzel mondani, hogy egy értékrendváltás is van a világban, de a végeredmény ugyanaz: szórakozás bármi áron, legyen az seggrészegre lealjasodás egy trendi romkocsmában, vagy teszkós párizsis szendviccsel barátok köztöt nézni. A gyerek meg lemondással jár, tehát nem alternatíva.

Pankratov 2013.03.29. 09:30:00

1. ne feldjétek, hogy az ország lakossága ahhoz a bébibummhoz képest csökken folyamatosan, ami a múlt évszázad első felében következett be, az egészségügy létrejöttének köszönhetően.
2. Románia (igaz hogy hozzánk képest kétszeres a lakossága), de 20 év alatt 5 millióval fogyott! (ss ebből Magyarország kapott legalább egy fél milliót ;)

misc · http://misc.blog.hu 2013.03.29. 09:37:41

Az miért baj ha kevesebben hazudják magukat vallásosnak?

stikasz_1 2013.03.29. 09:56:36

Számolj utána a történelmi egyházak híveinek, ne csak katolikusokat nézd. Összesen 2,18 millióval vannak kevesebben szerintem.

theof 2013.03.29. 10:00:53

@KopaszMercis: Az egyházak szerepe nem csökken mert a vagyon és a jövedelem megmarad sajnos. Ez csak azt jelenti hogy egyre kevesebb ember mer őszinte választ adni az élet alapvető kérdéseire. Ahogy te sem tudod mi az amitől boldog lehetsz vagy mi az életed célja.

Stofix 2013.03.29. 10:01:55

Ez a tendencia mindenütt megfigyelhető Európában,igaz nálunk legjobban.Akik itt a nyugat alkonyáról álmodoznak azok nem fogják fel,hogy Németországban még fognak élni fehér emberek amikor mi már régen cigányország leszünk.
Én ezt jó dolognak tartom,a föld egyes részein meg a túlnépesedés okoz gondot.
Az a megoldás,hogy onnan ide jönnek emberek és benépesítik helyettünk európát.
Ez elkerülhetetlen,már csak azért is mert amikor már kétszer annyi lesz a nyugdíjas mint fiatal Magyarországon,valakiknek azért még dolgozniuk is kell,hogy megtermeljék a nyugdíjunkat.Ezért szükséges rossz a bevándorlás.
Tudom ez most egy kissé ijesztőnek hangzik nektek,de higgyétek el így lesz a legjobb mindenkinek.
Én nagyon szeretem a hazámat és büszke vagyok az északi,európai kúltúrára és civilizációra.
Büszke vagyok európaiként Homéroszra Dantéra,Goethére,Nietzschére,
Michelangelóra,Botticellire,Raffaellóra,Beethovenre,Mozartra,Wagnerre stb-re.
Magyarként üszke vagyok Petőfire,Jókaira,Mikszáthra,stb-re.
Viszont vannak dolgok amikre nagyon nem vagyok büszke,Vonát,Orbánt,Hitlert,Sztálint is a fehér embernek köszönhetjük.Ezért nem leszek szomorú,ha eltűnünk a föld színéről,jobb hely lesz ez a világ a fehér faj nélkül.
Akiket felsoroltam,ezt a kultúrát majd megőrzik akik utánunk jönnek,Magyarországon majd a cigányok ápolják ezeket a hagyományokat,ahogy nyugaton az arabok,feketék.
Hányingerem van a magyar jobboldaltól.Szidják az egyedülálló nőket akik karriert építenek,azt mondják,hogy maradjanak otthon gyereket szülni.Pedig a legtöbb jobbikosnak akit ismerek egy max 2 gyereke van.Persze azt mondják,hogy ők vállalnának 10 gyereket is de nem tehetik mert szegények,a zsidók kizsákmányolják őket.Persze Vonának is csak azért van egy gyereke mert az 1 milliós fizetéséből nehezen élnek meg.
Én még életemben nem láttam annyi mocskos képmutató hazugságot mint ezeknél.Ezért is mondom én,hogy jobb hely lesz a világ magyarok nélkül.

stim 2013.03.29. 10:02:13

ez az államadósság és a posztkommunizmus. Számold össze, hogy egy dolgozó, még felálló faszú átlag állampolgáron mekkora adóteher van. Ha az államadósság 75% fölött van akkor nehogy azt hidd, hogy nem fizeted meg a közel 50% adón felül a különbözetet különféle fogyasztási cikkeken keresztül. Pl. az élelmiszeren ha jól tom 25% ÁFA van, ezt is csapd hozzá az adóterheléshez.

És ahogy outsource-olja az állam az adózást ugyanúgy megteszi a vállalkozó is. Ez egy outsource ország, még az 50%-os adón túl. Erre nevelj gyereket.

Ezt az adósságot érzi a vállalkozó mint versenyhátrányt a kevésbé korrupt politikai elődök nélküli környező, ugyanúgy posztkommunista országokhoz képest. Lehet példálózni a csehekkel, ott a rendszerváltáskor vér folyt, nem kerekasztal tárgyalás. Ki is takarodtak a komcsik a Perlamentből, előrébb is vannak.

Ezt az adósságot érzi a közép- és felsőoktatás és a pedagógusok is. Tehát ha a pedagógus elmegy tüntetni ma, akkor azoknak a malmára hajtja a vizet akik ebbe a helyzetbe hozták.

Ez az államadósság öli meg az egészségügyet, emiatt nem fejlődik a gazdaság. Köszönjük meg az MSZP-SZDSZ-nek és ne felejtsük el. Amikor estig dolgozunk azért dolgozunk mert ők nem értettek hozzá és ezt leplezni hiteleket vettek föl a mi bőrünkre. És azt bizony vissza is kell fizetni.

A nyugdíjról. A nyugdíj olyan hibás állami termék mint a devizát nem látott devizahitel a bankoknák. A természet egyensúlyra törekszik, ahol elszaporodbnak a paraziták ott azok felzabálják a környezetüket és nem jut az utódoknak, lásd Húsvét szigetek. A nyugdíjas Európa megöli a fiatalok lehetőségeit csakhogy eltartsa az öregeket. A hiba a rendszerben van. Mindenki takarékoskodjon és tarsa el magát, tegyen félre pénzt öreg napjaira. Az 1900-as évek előtt is éltek emberek, nem volt állami nyugdíj nevű generációs rulettjáték aztán mégis kiváűló dolgok jöttek létre.

A demokrácia lényege, hogy az ember maga dönthessen a sorsáról. Miért is kötelező akkor nyugdíjat fizetni amit MAJD egyszer talán megkapok? Vajon ha beteszem a bankba a pénzem kamatozni vagy vállalkozok vele nem jutok előbbre mint hogy az állam mondvacsinált jogon ragaszkodik ahhoz ami az enyém?

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2013.03.29. 10:15:20

@bandigyerek: Magyarorszagon is siman tudsz lenni gyuttment, hiaba vagy magyar ... Kisebb videki falvakban, varosokban me gmindig divik a "nemidevalosi" , gyuttment cimke aggatasa.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.03.29. 10:23:42

@Stofix: "Németországban még fognak élni fehér emberek amikor mi már régen cigányország leszünk"
Nem törököt akartál írni fehér helyett? Én Münchenben végig tudtam menni úgy egy kertvárosi utcán, hogy a feketétől a délszláv nyelven beszélőn át az arab családig mindent láttam, csak fehér embert nem (bocs, a szerb végül is fehér ember, de ugyanúgy nem német). És azért a franciákról meg az angolokról sem mondható el már, hogy tiszta árja fehér emberek lakják az országukat, és persze náluk is az afrikai, pakisztáni bevándorlók szaporodnak gyorsabban.

"majd a cigányok ápolják ezeket a hagyományokat,ahogy nyugaton az arabok,feketék."
Tényleg? Ha ezek az emberek hajlandó lennének a befogadó ország kultúráját felvenni, akkor nem létezne bevándorlási probléma sem Ny.-Euban, sem cigánykérdés nálunk.

KopaszMercis 2013.03.29. 10:41:10

@Stofix:
Szerintem büszke legyél inkább olyasmire, amit le raksz az asztalra... Ne arra, ami a születés véletlenjével a nyakadba szakad.

Pride goeth before a fall...

Amúgy kivancsi lennék hány vallásos ember lenne Magyarországon, ha nekik kellene eltartaniuk az egyházat... egy két pap hamar kikeresztelkedne az fix :)

Dzsentrisvihák 2013.03.29. 10:56:38

@Stofix:

Jesszus, hogy te mekkora retardált egy kretén vagy... Nélküled biztos jobb hely lesz a világ, annyi szent, remélem minél előbb...

Asdyx 2013.03.29. 11:12:53

Bocs ha nem így van, de nekem az jön le az egész irományból, mintha a statisztika lenne a lényeg.
Ne csökkenjen a népesség vagy inkább több legyen. Nem számít, hogy az ember kivel akar élni, csak +1 házas legyen.

Példának, az oroszok sokan vannak, nem csökken a népesség, de az utcán élő árva gyerekek száma több millió.

Mamámék 8-an voltak testvérek. De csak 3-an maradtak. Ki meri ezt bevállalni? Jelenleg ahhoz képest, hogy fejlettebb világban élünk, még 2 kisgyerek is gáz. Inkább akkor meg se foganjon.
És ha dédmamám pl. 18 éves korától minden évben szült egy gyereket, az is 26 évre jön ki 8 gyerek esetén.

A házasság nem kell a családhoz vagy gyerekneveléshez. Ez volt a divat, de semmi haszon nincs belőle, csak van. Ezért mondom, hogy csak statisztikába jó.

Valahol előkerült az egyneműek házassága. Az egyneműek és azon kívül azok, akiknek nem lehet gyerekük, fogadnak örökbe gyereket, akiket a "normál" párok eldobnak. És szerintem inkább éljen aki megszületett, minthogy egy pillanatban le lehessen írni +1-nek.

@Stofix Én is így gondolom és igen ez így kimondva borzasztó, de attól, hogy nincs magyar, még az emberiség nem fog kihalni. De amúgy egy nép sem halhat ki. 1 mindig túléli. :)

A bevándorlókkal kapcsolatban...A keleti országok, ahol régóta háború van...Nem gyarmatok, fellázadtak az istenükért, szabadságért. Ezek az országok, hála a nagy hazafiasságnak és a nemzeti értékeiknek, le vannak maradva, agyilag vagyis oktatásban, le vannak maradva technikában és tulajdonképpen semmi nincs ott. Nem is lesz soha. Se nekik, se az utódjaiknak. Pedig pont ezért kezdtek el harcolni. Akik ki tudtak onnan törni, azok a bevándorlók, akiket mindenki vissza akar küldeni. Azok az emberek, azért jöttek el onnan, mert elegük lett a vallási és a nemzeti buziskodásból.

Ha ott nem kezdték volna el a háborúkat a nemzet fiai, akkor nem akarnának eljönni onnan, így nem lenne bevándorló. És ez az oka annak, hogy Magyarországról is elmennek az emberek...A sajátjaik elüldözik őket. És ezért akarok én is elmenni, amint tehetem. Nem feltétlenül a politikusok miatt. Elegem van a Jobbikos kiskatonák szarságaiból, mert egyértelmű, hogy egy IQ teszt rendesen megadná nekik. Ugyan úgy elég volt a Fideszes hiszékeny keresztény vénekből, akikkel minden szart meg lehet etetni. És akkor kijön, hogy biztos MSZP-s vagy aktuálisan Együtt 2014 szavazó vagyok, ami USA felé húz. Pedig nem így van. Együtt 2014-ből még lehet semmi nem lesz, ők sem tudják. Az USA politikájában is van rossz dolog...illetve sok, nekem nem tetsző dolog. De meg kell nézni hogy
hogy él az ottani átlag és nem azért, mert kibaszott gazdagok.

A kereszténységről meg vallásról úgy általában. Egyházi suliba jártam, hallottam ezt azt. Templomba is jártam. De nem hiszem, hogy a 21. században erre lenne szükség. A Biblia a világ legnagyobb hazugsága, tele ellentmondásokkal. Ahol Ádám és Éva fehér és a szeretetről, megbocsájtásról, örök életről beszél, ami szépen hangzik, csak oda van írva, hogy csak akkor ha Isten "szolgája" vagy. Az egyház mossa a maffia, alvilág, politikus pénzét és ezt senki nem ismeri el, mert a hit az nagy dolog. Pedig az egyház mindig is csak lopott az emberektől.
Úgyhogy erre én nem vagyok vevő. Örülök neki, hogy egyre kevesebb a vallásos ember...Lehet hinni, de nem ebben az átverésben.

Amúgy, ha a magyar kihal, akkor a magyart érdekelni fogja hogy kihalt, ha ki van halva?
Gondolkozzatok el rajta. :D

Ezt leírom ha már elkezdtem. Az USA ellen azt a példát szokták felhozni, hogy drága az egészségügy és mindenki mindenkit beperel apróságért. USA-ban teszem azt havi 200$ -t kell ebbe befizetni. Ez magyar szemmel kurva sok. De a kórházban egy kéztöréssel is befektetnek, megfigyelnek, nincs-e gond stb. Pont azért, mert ott mernek perelni és elveszik az orvos mindenét,
mert az orvos nem szent...mert azért lett orvos, hogy gyógyítson, nem a hálapénzért vagy egyáltalán. És itthon, családban és közeli ismerősökkel megesett műhibákat csak sorolhatnám ...és senki nem perel.
És az Ausztrál közkertek sem azért rendezettek, mert mindenki közmunkás és rendben tartják...hanem azért, mert vannak szabályok és van büntetés is. Erre a magyarok nem igazán készültek fel...a mikuláscsomag viszont az, hogy a kormány hibájáért megbüntet a kormányszolga. ;D

is 2013.03.29. 11:21:57

@Asdyx: "Példának, az oroszok sokan vannak, nem csökken a népesség"

Hát ebbe beletrafáltál. Az oroszoknál még nálunk is jobban csökken a népesség.

Nagyon_Komoly 2013.03.29. 11:52:19

Ezt ugye mindenki ismeri? 2008-as felmérés, azóta már több előre vetített dolog be is következett, és a helyzet sokkal rosszabb...

www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.29. 12:42:48

mégis mi tartott 17 hónapig ezek feldolgozásán????

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2013.03.29. 13:10:19

Örülök hogy végre lényegi problémáról van szó.

előszóként szeretnék némi szakirodalmat hozni, a hanyatló ("dekadens") társadalmak ismérveit illetőleg. Mert hogy hanyatlunk, Európával együtt, az nem kérdés.
nemzetstrategia.blog.hu/2013/03/26/civilizaciok_osszeomlasa_tortenesz-szemmel_-joseph_tainter
nemzetstrategia.blog.hu/2013/03/27/civilizaciok_osszeomlasa_tortenesz-szemmel_arnold_toynbee

Másodsorban pedig mindenkinek ajánlom, olvassa el a "kádár hitele" c. minkát Mong Attilától. Az államadósságunk keletkezését és történetét írja le, az MDF kormányra kerüléséig.

Csek egy gondolat: az MDF-en belül már '90 táján fölvetették, hogy lehet egy "rendezett" államcsődöt kéne jelenteni.

A gondolatot azért vetették el, mert akkorra már tetemes mennyiségű IMF-hitel gyűlt össze, ugyanis az IMF 1987-ben és '88-ban is hatalmas hiteleket folyósított a kommunista rezsimnek, aminek ellentételezéseként ezen két évben 15% és 18% -al inflálták a forintot.

Az MDF tehát meg sem tehette, hogy államcsődöt jelentsen, vagy akár tárgyaljon az adósságról, mert ez az újdonsült nyugati barátok szemében rosszul vette ki volna ki magát.

Az adósság azóta is a legsúlyosabb teherként nehezedik ránk.
Gyakorlatilag mindegyik kormány az "adósságszolgálat" nevében saját népét zsigereli ki. Amint egy másik kommentelő nagyon jól írta, az iszonyatos adóterhek is ennek a következményei. mivel _MINDEN_ állami vagyont eladtak, az államnak sokkal kevesebb bevétele keletkezik, az adósságot pedig fizetni kell, ezért mértéken felül emeli az adót, zsarolja ki a lakosságot.

A kormány gyakorlatilag a külföldi rabszolgatartók helytartójaként működik. a fidesz esetében az a vita, hogy a nemzetKÖZI oligarcha vagy a nemzetI oligarcha fossza ki vagyonukból az embereket. A Fidesz a nemzeti verziót preferálja. (Nem mintha számítana az átlagember szempontjából bármit is, annál is inkább, mert Simicska és Csányi is adóparadicsomokba menekítik a pénzeiket, nem itthon fektetik be...)

Nem elég az államadósság, a lakosság is súlyosan el van adósodva. A bankok olyan dolgokat tehettek és tehetnek meg ebben az országban, mint tán sehol másutt a világon. Egyoldalú szerződésmódosítások, törlesztőrészlet önkényes emelései stb stb, ismerjük a témát elég jól.

és ez csak pénzügyi oldal.Ott van a politikai oldal, a kormányzat részéről történő FOLYAMATOS, non-stop médiapergőtűz, illusztráció vizuális tipusoknak:index.hu/kultur/media/2013/03/27/mintha_csak_orban_beszelne_a_hirmusorokban/

(Orbán HATSZOR annyit beszél, mint az összes többi frakcióvezető EGYÜTTESEN, Semjént beleértve)

A gazdasági helyzet kilátástalansága, félmillió elvándorló stb.

Egy öngyilkos társadalom tünetei ezek.

Ezeket a problémákat úgy néz ki lehetetlen a demokrácia keretén belül megoldani.

Úgyhogy A Jobbiknak el kell kezdenie B-terveket csinálni, melyek nyilván a demokrácián kívüli megoldásokat is tartalmazzák.

A Jobbiknak lassan el kell döntenie, hogy egy szemétdomb ura akar lenni, vagy pedig egy, országra legalább nyomokban emlékeztető valaminek.

Máshol is leírtam: ha Vona képtelen -és láthatólag képtelen - a kiábrándultak jelentős tömegeit megszólítani, akkor majd jön helyette más. Egy olyan, aki "Kitartás!"-sal fog köszönni. Ami akár rendben is lehet, de nem biztos hogy örülni fogtok neki, már csak a konkurencia miatt sem.

Ha valamit tanulni akartok a történelemből: nehéz időkben a tömegnek prófétára, messiásra van szüksége, akit akárhova is hajlandó követni. Aki ezt a vágyát képtelen kielégíteni a tömegnek, az út szélére kerül, a jelentéktelenségbe süllyed.

Úgyhogy ideje valami újat kitalálni. Itt most nincs öszödi beszéd meg országos elégedetlenség, ami "kényelmesen" szállítja a szavazókat. Itt most apátia, kiégettség, kiábrándultság van. Tudtok reményt adni vagy sem. Ez a kérdés.

toportyánzsóti 2013.03.29. 13:20:20

2002 óta a narancsmaffia sinrobbantó mentalitása veri szét az országot!Mind a mai napig nincs nemzeti minimum kialakítva,minden erőt mozgósít ez a nemzetidegen szélkakas teljes győzelméért,ami csak totális csőddel zárulhat!Aki dolgozott valaha a pénzéért,nem csak úgy kapja az tudja hogy még egymással vált válnak vetve harcolva is nehéz sikert elérni,nem még egymás ellen széthúzva!

skyc 2013.03.29. 16:02:33

"Hol lennél már te, ha István király fel nem veszi a keresztyénséget? "
ez akkora baromság, hogyha a kutya megenné, megveszne tőle.
kapjatok már a fejetekhez. milyen nyugathoz csatlakozott Szent István? ??? mondj már nekem egy összefüggő, korabeli keresztény államot. a térképen ne keresd, mert NINCS!!!
és ha nem tudnátok, az akkori kor egyetlen katonai nagyhatalmárol beszéltek. kihez kellett volna igazodni annak a királynak, akinek bizánctól kezdve fél európa adót fizetett?!
mutassatok egyetlen olyan akkori államot, hercegséget, fejedelemséget, aki fejtörést okozott volna Szent Istvánnak, és ne tudta volna lesöpörni.
csak sugok: ausztria mint olyan nem létezett. németország mint olyxan nem létezett. franciaország mint olyan, nem létezett. olaszország apró városállamokból állt. akkor milyen francos nyugathoz akartok ti csatlakozni?!
a másik. a Szent Korona. akit vele megkoronáznak, az ugye mint tudjuk, apostoli király lesz. tehát apostoli rangot kap. egy apostolt mióta lehet megtériteni?!
más: Szent István templomot alapit rómában, bizáncban, és a szent földön.
hogy is van ez???? mutassatok egty szál templomot magyarországon, amit a pápa, vagy a bizánci császár vagy bárki idegen alapitott.... sugok: NINCS!
akkor kapjon már mindenki a fejéhez, és verje ki belőle ezt a fejlett nyugathoz való csatlakozásosdit, meg a kereszténység felvételét, mert baromság. már Atilla királyunk keretény volt......

is 2013.03.29. 16:24:08

@skyc: "mutassatok egyetlen olyan akkori államot, hercegséget, fejedelemséget, aki fejtörést okozott volna Szent Istvánnak"

nem akarlak elkeseríteni, de a kalandozásoknak pont azért lett vége, mert a páncélos lovagok kezdtek elterjedni, és azzal a magyar íjászok semmit sem tudtak kezdeni. Augsburg, 955 megvan? És hogy emiatt már 957-ben Bizánc beszüntette az adózást? hu.wikipedia.org/wiki/Augsburgi_csata

Franciaország nem létezett? érdekes gondolat: hu.wikipedia.org/wiki/Nyugati_Frank_Kir%C3%A1lys%C3%A1g

Németország nem létezett? érdekes gondolat: hu.wikipedia.org/wiki/Keleti_Frank_Kir%C3%A1lys%C3%A1g

te el vagy tévedve legalább 50 évvel, sok-sok térképpel. nagyon szénné égetted magad.

skyc 2013.03.29. 16:37:10

@doggfather: a kozmetikázás tartott eddig.
és nem gond ha kevesebb lesz a magyar. legalább tömörödik.
én lb 35 éve hallom, hogy fogyunk.
ez nagyon jó néphülyités. de ha körülnézel az utcákon, parkokban, rengeteg a gyerek. tehát kozmetika, hogy keseredj el, mert fogyunk.
hát csakazése fogunk elfogyni!
az, hogy ide jönnek emberek máshonnan, még nem azt jeleti, hogy ez az ő hazájuk lesz. esetleg ezt szeretnék....
de ez a mi hazánk, magyaroké.

skyc 2013.03.29. 16:46:40

@is: igen, tanultál összesen kettő darab vereségről. meg hogy büdöslábu kis pogány voltál. biztos vagy te abban, hogy az vereség, és nem taktikai visszavonulás volt (ami jellemző volt a magyar harcmodorra)?
és az 54 győzelem?!
frank királyság, mint keresztény állam? ????
német-római császárság, mint keresztény állam? isten-királllyal? nem tudom ki ég szénné....
a frank birodalom mióta németország? és keresztény?
arról nem beszélve, amit figyelmen kiivül hagysz: az általad idézett szócikkalatt egy figyelmeztetés:
Ambox important.svg
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Önmagában ez nem minősíti a szócikk tartalmát: az is lehet, hogy minden állítása pontos. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz!
erre akarsz te történelmet alapozni? ???

Laszlo Bulyaki 2013.03.29. 18:39:03

@Stofix:
Sokszor elgondolkozom azon hogy ki írja azt hogy jobb hely lesz a világ magyarok nélkül? Magyarul megtanultál, de hogy te nem magyar vagy az 1000%!!! Tudod a te fajtád, a "kiválasztott" nép aki Jézust az ellenségének tekinti, el kell ismerni valóban rafinált és tehetséges nép a zsidó sok tekintetben. De sok középszerű és selejtes is van köztetek mint minden más népben. Lásd pl.Hajós András, tehetségtelen középszerű zsidó hülyegyerek, de hagy ne soroljam. Az én népem, a magyar, szintén tehetséges (pl.vízzel heggesztés) viszont genetikailag jámbor ami sajnos nem erény manapság. Mi odaadjuk mindenünket a másiknak mert nem távolodtunk eredetünktől, mi önzetlenek vagyunk. A zsidók elbukott lények teljesen, akár csak a cigányok 80%-a. Kifordult értékrenddel. Valójában ti vagytok az öntudatlan Gojok Isten szemében. A pénznyomtatás jogát megszereztétek, tiétek a hatalom de szánalmas hogy nem tudjátok materialista szemléletmódotokat megváltoztatni! Ez a primitív világ a tiétek lehet, a maga szaros kis 3 dimenziójával, viszont egyre több magyar belső értékekre és belső gazdagságra törekszik mert odaát ahol az igazi élet kezdődik (7D) az lesz az útvevél. De nektek ilyen nem lesz és azt megvenni elvenni se lehet, mivel Belső Érték! Gyorsan lekettyen ez az 50-60 év utána meg lesz pislogás odaát mit kellett volna tenni birkák.

BA2017 2013.03.30. 06:15:20

A kommentek aláírták az írás hitelességét. Élen jár ebben a kopasz mercis és a hasonszőrűek.

skyc 2013.03.30. 08:49:24

sajnos nagyon hiányosak a történelmi ismeretek, és ez nem véletlen. módszeresen eltagadják a multunkat, mert akinek nincs multja, annak jövője sincs.
természetesen jönnek a mesék, hogy kalandoztak, raboltak őseink. ez ugy ahogy van, kamu.
az összes korabeli önkényuralmat leverték, rablásnak nyoma nincs.
nagyon érdekes, hogy az összes idegen forrást hitelesnek tekintik, sokan az itt lévők közül is, viszont a magyar forrásokat már hiteltelennek tartják. vajon miért? miért kell nekünk Árpád-házi királyokról tanulni-beszélni? mikor Árpád NEM alapitott dinasztiát.
Mátyás aláírásában Turul-házról van szó. ezt viszont Atilla királyunk alapitotta.
persze azt is el szeretnék velünk hitetni, hogy Atilla nem volt magyar, hanem hun. kortársa Priskos Rétor természetesen hiteltelennek van bélyegezve, mivel ott járt, ott élt Atilla közelében.
vajon miért tagadják előlünk a szkita multat?
vajon miért jelent mást a hun és a magyar?
az egyik pápa levelében leirja: nem tudom hogyan fognak dönteni a szkiták, vagyis a hunok, akik a magyarok.
tehát ahány szomszéd nép, annyi megnevezése őseinknek.
természetesen használják a szikták szarmata elnevezését is, ami ugye perzsa szó.
a mási dolog a pogány szó. mit is jelent valójában?
soha nem vallási megkülönböztetéssel hazsnálta a görög, hanem vagy azt jelezte vele, hogy nem városlakó, vagy azt, amit a másik nép a goj alatt ért. aki nem görög, az pogány.
paganos a szótöve amugy.
nem értem, miért nyeljük be, hogy piszkos, kócos ki senkiháziak voltunk, akik azt sem tudták mi a neve a kengyelnek, amit feltaláltunk.
utána kéne nézni a nyelveknek. és nem a prinitiv angol, német francia nyelvből kiindulni. ert a magyar nyelv teljes. egyetlen ilyen kifejező, kettős jellegű nyelv nincs európában. de a világon se sok....
szóval az értékeinket kéne nézni, megbecsülni. nem idegen semmiségek után áhitozni....

ehhh 2013.03.30. 10:28:55

Semmit nem kell tenni. Állatkísérlettel bizonyították, hogy jobb életkörülmények között kevesebb gyerek születik, rosszabb körülmények között több. Lustaság, önzőség, karrierizmus, mindegy, ez nem az egyes emberek viselkedése, hanem társadalompszichológia. És ha a bevándorlókat nem számoljuk, akkor ugyanígy fogy Németország, Svédország, Franciaország, Anglia, stb.
De tényleg lehet, hogy ezen a területen ma nem 10 millió az ideális számú lakos.

Forever Kiss 2013.03.31. 20:51:57

Svédország fehérbőrű ősviking népe növekedésben van. Igaz ott nem a magyar gazdaságpolitikusok és bürökraták az urak.

Eva P 2013.04.01. 19:55:40

Forever Kiss, Svédország fehérbörü népe kihalóban van,helyette arab, török,szomáliai,s minden lehetséges muzulmán szaporodik,7-9 gyerek egy családban,nem a magyar hanem a svéd gazdaságpolitikusok,az emigrációshivatal bürokratáinak köszönhetöen. Welkommen !!!!!!!!!!!!!!!!!

skyc 2013.04.03. 06:40:28

@is: te ezt honnét szedted?! egy korabeli leirás páncélos csatárol: 20ezer lovag másfél órát harcolt, a cstatér tele elesettekkel, a csata mérlege: 4 halott, 31 sebesült, a többi magatehetetlenül feküdt a földön.
ki mondta neked, hogy az íjak nem használhatóak esőben?! nem cukorbol van bakker! te még nem láttál ijat....
másrészt a kedves nyugati barátaid seregét lV. Béla ugy elverte, hogy közben mellesleg a tatárokat összeroppantotta. talán meg kéne nézni a mongol történelemirást. ők ugy tudják, hogy igen,valóban betörtek. hadüzenet nélkül. elfoglalni semmit nem tudtak, és lV.Béla visszahivta a kunokat, akiket a nyugati tanácsadó barátaid miatt üldözött el, és akik alig vérták, hogy a tatár betörjön, máris megtámadták az országot. nos a tatár sereg megsemmisitő vereséget szenvedett. lV. Béla elfogta a nagy kánt, megkeresztelte, és hazajött. NEM ölte meg! a második tatár inváziót egyetlen levéllel akadályozta meg, amit a következő nagy kánnak irt....
akkor milyen kaladozásrol társalogsz?!
a kedves nyugati barátaid folyamatosan támdják az országot, amikor csak tehetik. persze hogy nem ismered a nehéz ésa könnyűlovasság közti különbséget, csak firkálod a baromságokat.... egyrészt: a reflexíj simán töri át a páncélt. másrészt a maghyar katona pontlövő 50 méterig, igazolták, hogy simán belőttek a sisakrostélyon. harmadrészt a magyar katona ha leugrott a lovárol, simán elvágta az ellenfél lova hátsó lábának inát. NEM volt célja a lovas megölése! csak harcképtelenné tette. hallottál már a Hunor-Magor féle küzdelemről? nem, mert te csakKáin-Ábel, Romulus-Rémust ismered.....

skyc 2013.04.03. 06:57:09

@Nemzetstratégia: itt egyetlen út van. egyrész visszaállitani Őfelsége a Szent Korona jogrendjét. ami egyébként nincs hatályon kivül helyezve, mert idézve egy fideszes képviselő nyilatkozatát: azt soha senkinek nem állt jogában hatályon kivül helyezni....
másrészt alulról kell nekünk, és nem a politikusoknak kezdeni. visszaállitani a cslád szentségét. visszaállitani az élet szentségét. visszaállitani a saját hagyományainkat.és nem a nyugatot majmolni.
elkezdeni a vidéket felrázni, az önellátás gazdaságait fejleszteni, nem adót fizetni, nem támogatni a bankokat kölcsönök felvételével, majd azok nyögésével. csak igy, és csak alulról erősödhet meg az ország. mert a gazdaság már idegen kezekben van, már ami maradt belőle. a szolgáltatók idegen kezekben, az áram, gáz vizfogyasztásunk számláinak haszna a csóró németországot gazdagitja ELMŰ esetén.... a többi is idegen kézben. hát el kell kerülni a sárga csekkeket. és ez csak ugy valósitható meg, ha önellátunk. igen, ki kell menni falura, tanyára, és felépiteni a gazdaságunkat, nem az ipari szemetet enni, amit az áruházláncok árulnak, szintén idegennek hajtva hasznot. magyar gazdátol magyar terméket vásárolni. nem bevásárlóközpontban, hanem piacon.fel kéne ébredni a faluknak is. nem tescóbol hozni a zölldségfélét, tojást, hanem megtermelni. nem napi 8 órát dolgozni, mert egy magángazdaságban soha nem kell annyit robotolni, mint egy munkahelyen. magyarán: nem várni kell a sültgalambot, hanem tenni végre. senki nem fogja megoldani helyettünk, és a megoldás nem a politika. nem a külföldi segitség. hanem mindenkinek a saját életútja. bekényszeritették a falusiakat a városokba, majd munkanélkülivé tették. falun ez a fogalom ismeretlen volt. ma már nem az. mert elfelejtünk együtt élni a természettel. nem a betondzsungel az ember természetes közege.....

Bloodscalp 2013.04.10. 18:35:24

@skyc: mi az istent jelent az hogy "tömörödik"?:)
te komolyan azt hiszed hogy azért nem fogyunk mert látsz játszó gyerekeket mindenhol?:D

skyc 2013.04.10. 20:04:01

szerinted pont ebben nem fognak hazudni? mindenben igen, de ebben az egyben nem, ugye? próbálják sulykolni, hogy fogy a magyar. hát nem fogy. szerinted ha néhány éve még alig volt gyerek az utcákon, tereken, és most van,az fogyást jelent?
a tömörödés pedig annyit jelent, hogy aki nem birja vállalni a magyarságát, az elmegy. aki birja, az marad. tehát a hig része elvándorol....
süti beállítások módosítása