migransok_keleti.jpegNem örülünk látványosan - leginkább pedig sehogy - annak, ha a Földközi-tengerben egy elsüllyedt hajó vagy furgon rakterében több tucat ember, borzalmas kínok között megfullad. Nem mondjuk azt, hogy "ez kevés". Nem akarunk éles lőszerrel az üldözöttekre tüzelni, mindenféle válogatás nélkül, leginkább pedig sehogy. Nem akarunk mérgezett italokat vagy ételt osztani a migránsoknak.

Többek között emiatt vagyunk különbek, mi európaiak, mint az Iszlám Állam elnevezésű barbár horda.

Mellesleg az európai meghatározás alól kivételt képez az a retardált barom, aki petárdát akart dobni a Keleti pályaudvaron táborozó hívatlan vendégek közzé, ahol azért mi budapestiek is közlekedünk szép számmal. Természetesen „hősünk” azokkal a migránsokkal szemben volt ilyen bátor, akik éppen lepihentek.

Egyébként a sátrazó családok között majdnem minden ötödik csakugyan szíriai. Kis részük tényleg üldözött, nem csupán megunta a polgárháborút, amit korábban maga kezdeményezett.

Nyilván egy kis petárdadurrogtatás nem okozott volna különösebb lelki törést azokban, akik napi szinten a bombázások zajára aludtak el. Mondjuk az a néhány kisfiú és kislány, aki napközben a járókelők lába alatt focizik, lehet, hogy rémálomra riadt volna, nem értette volna, hogy mi a fasz zajlik itten, az Európai Unióban, a kerítés innenső oldalán.

A retardált barmot azonban még azelőtt elkapták a migránsok, hogy el tudta volna dobni, amit el akart. Eddig terjedt a harci szakértelem. Nem tudom, hogy mit tettem volna azzal, aki az én gyerekemre hajít petárdát. Ezek a többször elég erőszakos migránsok mindenesetre nem baszták le a Baross téri aluljáró mélyébe a tehetségtelen csínytevőt, hanem lefogták és átadták a rendőröknek. Rendben, ez csak egy szaros petárda, nem halt volna bele senki.

De, ez nem lesz hazafiasság akkor sem, ez színtiszta gyökérség marad akkor is, ha felvesszünk hozzá egy Fruit of the Loom pólóra nyomtatott Nagy-Magyarországot és üvöltözünk, hogy „Ria, Ria, Hungária”.

Nem éppen megnyugtató, hogy mi köztünk több olyan ember élhet - mármint matematikailag mindenképpen - akik hajlamukat tekintve közelebb állnak az Iszlám Államhoz, mint az illegális bevándorlók tömegeiben, akik között igazság szerint ugyanúgy meglapulnak a terrorszervezetek ügynökei, mint a menekültek.

Hogy, miért nem dobálunk petárdát az alvó gyerekek közé? 

Mert emberek vagyunk, azért. Nem pedig retardált faszok.

Azért, bammeg.

Elszaszer T. Csörsz

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr327758984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.04. 05:44:18

A ballib szélsőség ellentétez ez. S semmivel sem jobb.

kilincs ami nincs 2015.09.04. 05:54:40

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Jó a meglátásod birca: A ballib szélsőség alapelvei közé tartozik, goy petárdát akar a gyerekek közé dobni, és a déli határon éleslövészettel akarja visszatartani a kisgyerekes családokat.

Bicepsz Elek77 2015.09.09. 23:03:01

Hulyek mindenhol vannak. Ezert van partfegyelem, hogy az ilyenektol megszabaduljunk, mert rosszabb szinben tuntetik fel xy eszmet. Peldaul Cromwell az angol polgarhaboruban (1640-53)azert tiltotta a rablast(a nemi eroszak is ennek resze volt peldaul, mint xy ferfi felesegenek/lanyanak a meggyalazasa az a csalad ferfitagjainak a szegyene volt).
Az ilyen onjelolt idiotak csak azt a sztereotipiat erositik, hogy a hazafi=buta nazi/focihuligan.
süti beállítások módosítása