Tegnap néhány magából kikelt ember a Kossuth téren, véleményének nyálmirigyének váladékával kívánt nyomatékot adni. A nyál azonban nem Pásztor Istvánon landolt, hanem a nemzeti oldalon.

kopet.jpgFelböfög a cefreszagú mély, magát a nemzeti radikalizmus köntösébe bújtatva hőbörög, köpköd egy szűk réteg, hol csak verbálisan, hol szó szerint. Számukra nem is közlés tartalma, inkább a minősége az, ami motivál. És ez a minőség messziről bűzlik.

Ott a Kossuth téren egy marginális kisebbség jól megmondta a frankót, hogy aztán a Horgony borozóban néhány újabb fröccs után elújságolhassa bátor tettét. Leköptük, meglöktük, igen, megtettük.

Komolyan mondom, fárasztó már, hogy 2014-ben még mindig arról kell beszélni, sokszor védekezni, hogy a radikalizmus márpedig nem egyenlő az alpári suttyóssággal, közönségességgel, köpködéssel. Mert a túlnyomó többség számára tényleg nem ezt jelenti.

Ahogyan fárasztó az is, de főleg rohadtul unalmas már, hogy alkalmazkodni kell néhány szerencsétlen sötétségéhez, hogy le kell menni kutyába, ha azt akarjuk, hogy felfogja az üzenetet, hogy névtelen kommenthuszárok vállalhatatlan hőbörgései miatt kell a falba verni a fejünket, hogy lépten-nyomon azt kelljen magyaráznunk, néhány szatyros félkegyelmű nem egyenlő a nemzeti oldallal.

Nagyon egyszerű lecke ez, a társadalom tagjainak többsége meg is tanulja jó esetben otthon az anyjától, rossz esetben csak az óvodában: nem köpünk le senkit, nem lökjük fel a másikat, nem verjük agyon, nem húzzuk fel az első a lámpavasra azokat, akikről néhányan tudni vélik, hogy hazaárulók, "Persze, ha Pásztor és az általa vezetett VMSZ nem lépett volna koalícióra áprilisban a vajdasági parlamentben a fekete öves magyargyűlölő Szerb Radikális Párt utódával, a Haladó Párttal, akkor talán a hazaárulózás is elmaradt volna.

A nyál valójában nem Pásztor Istvánon landolt, hanem a nemzeti oldalon. Le kéne vonni a következtetéseket.

Bazsó Bálint

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr966128859

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Jobbik és Gaudi-Nagy Tamás, hazaárulók és köpködők 2014.05.08. 08:45:23

A Gaudi-Nagy jelenségről két választási kampány és két interjú jut először az eszembe. 2010 tavaszán a Magyarok Házában működő – azóta többször tönkrement és gazdát cserélt – Nemzeti Kávézóban készítettünk videóinterjút Gyöngyösi Mártonnal a Jobbik k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kelyka 2014.05.07. 10:34:15

Tudja egyáltalán a cikk írója , hogy ki Pásztor István és milyen módszerekkel politizál? Gyanús, hogy fogalma sincs.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.05.07. 10:56:17

@kelyka: Tudatlan vagyok, milyen módszerekkel politizál?

Bobellino 2014.05.07. 12:05:54

Cikk lájk de hol van a Horgony borozó?

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.05.07. 12:06:01

Minek kell ezzel foglalkozni?

Egy technikai kérdésből csináltok erkölcsi kérdést.

1) A Jobbik kezében semmiféle média sincs (amely nagy tömegeket, legalább százezreket tudna megszólítani, napi szinten).

2)Emiatt minden kicsi dolgot mit _föl lehet használni a Jobbik ellen_ (tehát nem arról van szó, hogy igaz-e vagy sem, vagy hogy valóban fölháborító-e vagy sem) azt föl is használnak, tévében-rádióban agyba-főbe nyomatnak, "ezek a szélsőségesek már csak ilyenek" címmel.

E környezetben kikerülhetetelen, hogy lesznek ilyen, kiaknázható és fölhasználható incidensek, amit az ellenség kihasználhat.

A kérdés hogy ekkora médiaellenszélben a Jobbiknak van-e esélye választást nyerni. Mert ha a válasz hogy NINCS, akkor akármennyi elhatárolódás meg zabszemmel a hátsóban vigyázbaállás sem fog segíteni.

A Jobbik már csak úgy juthat hatalomra, ha valami elementáris erejű égszakadás-földindulás lesz (politikai értelemben) az elkövetkező 1-2 évben. 2016 után már mindenki vágni fogja a centit hogy "túl vagyunk a félidőn, már csak ki kell várni a választást", úgyhogy addig kell valamit elérni.

Láttuk hogy 2014-ben milyen alattomos eszközökkel lehetetlenítették el a közbeszédet, amely persze választási időszakon kívül sem létezik. Helyette ment a kormányzati gőzhenger teljes erővel.

Én láttam milyen az, amikor 0,1%-os gazdasági növekedést adnak el sikertörténetnek, és a fideszzombik tömege üvöltve nyomja a lájk-gombot.

A jelenlegi médiahelyzetben a Jobbiknak egyszámjegyben kifejezhető esélye vagyon százalékban (ha egyáltalán), hogy megnyerjen bármilyen választást.

Ha ezt nem ismerjük fel és továbbra is folytatjuk ezt a szimbolikus politizálást, ahelyett hogy a konkrét ügyekre összpontosítanánk, akkor sosem fogunk hatalomra jutni.

==T== 2014.05.07. 12:21:31

Kétségtelen, hogy egy igen primitív véleményilvánítás volt, de mondjuk ez a Pásztor pont az a figura, akitől nem sajnálom.

Vipera01 2014.05.07. 12:25:43

A köpködés primitív dolog, de a délvidéki magyarokat kiszolgáltatni és magunkat eladni a szerbeknek kilóra még primitívebb.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.05.07. 12:32:20

mandiner.hu/cikk/20140507_gaudi_nagy__pasztor_oruljon_hogy_ennyivel_meguszta

Már a címadás is provokatív, de ennek ellenére szavazás állása 43 Gaudi mellett és 65 ellene.

Javítsatok ki ha tévednék de 43:65 aránynál nem látom a kurvanagy morális fölháborodást, amiért ilyen mondatokat írtatok le hogy "A nyál valójában nem Pásztor Istvánon landolt, hanem a nemzeti oldalon. Le kéne vonni a következtetéseket."

Valóban le kell vonni a következtetést, mégpedig:A "Vihar egy pohár vízben" c. színdarab újabb felvonását látjuk éppen.

Viszont hatalmas nagy torzítás azt írni hogy "a nyál a nemzeti oldalon landolt".

Már megint kicsit hamarabb eresztettetek a gatyába fiúk, mint kellett volna. Tanuljátok meg: a politikához a türelem is hozzátartozik. egyfelől: Ami most balfogásnak tűnik, ki tudja mi lesz még abból. Másfelől: az egész hajcihőre egy hónap múlva senki sem emlékszik majd. Az EU-választást biztosan nem fogja érdemben befolyásolni.

Ja igen, Pásztor István életútjáról egy kis fejezet freehckr-től:

„Mi volt az oka?”

Ezernyi oka lehetett, a Fidesz által a vajdasági magyarokra erőszakolt Pásztor elvtárs az elmúlt években semmit, és még annál is kevesebbet tett a vajdasági magyarok érdekében, sőt, ahol lehetett ott tett keresztbe a nem az „érdekeltségébe” tartozó más vajdasági magyar szervezeteknek. Az utolsó csepp az lehetett, amikor bicskanyitogató magyarellenes gyűlöletkampányt szervezett a Jobbik ellen, mert azok irodát mertek nyitni a Vajdaságban, zsidó módra szélsőségesezett és gyalázkodott a szerbiai és hazai sajtóban, ráadásul még a szerb hatóságokat is a jobbikos és a Jobbikkal kapcsolatban álló vajdasági magyar szervezetekre uszította.

-freehckr

Ha a Jobbikos újságírók EZZEL, nem pedig az elhatárolósdival meg a kényszervigyázzbaállással foglalkoznának, talán az esemény médiavisszhangja sem lenne ennyire EGYOLDALÚ.

Veridicus76 2014.05.07. 13:22:45

Pásztor Istvánt rengeteg dologért lehet és kell is kőkeményen bírálni, támadni, kritizálni.
Ezt a kereplővel cigány módra átkozódó, rikácsoló fúriát ellenben azonnal zárt osztályra kell vinni és leszedálni. Ez nem radikalizmus, nem magyar érdekvédelem, hanem a legmocskosabb prolitempó, amitől csakis undorodni lehet. Semmi különbség nincs 1789 jakobinus csőcseléke, 1918-19, majd 1945-46 bolsevik csőcseléke és e között a habzó szájjal őrjöngő veszett hiéna között.

Veridicus76 2014.05.07. 13:32:47

Komolyan ijesztő ez az őrjöngő proli némber. Sajnálom a gyerekeit és az unokáit, ha vannak, ország-világ előtt szégyenkezhetnek az emberi mivoltából kivetkőzött rokonuk miatt.

Veridicus76 2014.05.07. 13:39:11

Ami meg Pásztort illeti, akár tetszik, akár nem, a délvidéki magyarság elsöprő többségben őt és a pártját támogatja, a területi autonómiát követelő erőknek alig van támogatottságuk. Hogy ez miért van így, annak megvan a maga bonyolult történelmi-szociológiai-lélektani oka, mindenesetre ez a szomorú és szigorú tény. E nem tudom képzelni, hogyan lehet területi autonómiát táerőltetni olyan magyar közösségre, amely azt tömegesen nem követeli, mert nem érdekli az ügy. A probléma sokkal mélyebben van, mint Pásztor és a VMSZ, ezért a megoldáshoz is emberséggel, empátiával, érzékenységgel kell közelíteni. Ez a tomboló, kereplőző, őrjöngő csorda csőcselék a lehető legtöbbet ártott tegnap az összmagyar ügynek. A köpködő bestia gyakorlatilag egy platformra helyezkedett Gyurcsánnyal, amikor egy délvidéki magyart Magyarországról való kitakarodásra szólított fel. Még akkor is, ha vélhetően fogalma sem volt, kit átkoz, csak ment és ordított, mert azt mondták neki. Sikerült lejáratni Magyarországot. SZÉGYEN!

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.05.07. 14:37:52

Közben schiffer andrás is bejelentkezett.
Mivel "túlélők gyermeke" és "a szélsőjobb elenni küzdelem" számára a legfontosabb (mindkettő tőle vett egyenes idézet), ezért BIZTOS hogy szakértő benne, mi a magyarságnak a legfontosabb.

„Pásztor István talán a legtekintélyesebb és az egyik legeredményesebb határon túli magyar politikus, aki egyetlen munkanapja alatt is többet tesz a délvidéki magyarság megmaradásáért, mint az összes nemzetárulózó egész életében együttvéve.”

Hát ez van, feleim. Még midig az urbánus gettósöpredék mondja meg,ki tesz mennyit a magyarságért.

Írhatnátok erről egy cikket, hogy milyen kurvajól megmondta a nagytutit, meg hogy leoltotta a nagymagyarkodó fasiszta csürhét. A konkrét szavaktól eltekintve ugyanezen érzésvilágot képviselitek.

@Veridicus76:

"A probléma sokkal mélyebben van, mint Pásztor és a VMSZ, ezért a megoldáshoz is emberséggel, empátiával, érzékenységgel kell közelíteni."

A megoldáshoz politikai és gazdasági hatalommal valamint nagyon sok _pénzzel_ kell közelíteni. Szép szavakkal nem megyünk semmire.

Nem tudom honnan terjedt el Magyarországon a téves feltételezés hogy érzelmes-dagályos, pátoszos semmitmondásokkal valaha is értek el eredményt.

"Még akkor is, ha vélhetően fogalma sem volt, kit átkoz, csak ment és ordított, mert azt mondták neki. Sikerült lejáratni Magyarországot. SZÉGYEN!"

Én semmi ilyet nem érzek. Mint ahogy írtam, vihar egy pohár vízben. a fidesz meg a maszop csatanyuggerjei legalább ennyire undorítóak. egy népesedési katasztrófában -ha elfelejtetted volna - országban természetes hogy nem (csak) a fiatalok vannak ott a tüntetésen, hanem pár elborult agyú is. ÉS AKKOR MI VAN? Még senkisem halt bele hogy egy egy 80 éves vasággyal 50 kiló néni szidalmazta.

Az ilyen morális hisztivel pont ugyanolyan vagy mint a kiválasztottak, akik ha a légy fingik egyet, akkor is faji alapú népirtásról ajvékolnak. persze az egész politikai közbeszéd szintje a hisztis picsák színvonalára süllyedt, úgyhogy csak azt mondom: hozzászólásod tünetértékű.

Veridicus76 2014.05.07. 17:53:06

Úgy látom, nem érted: egy Árpád-sávos zászlót meggyalázó (merthogy a fejére kötötte, mint valami kendőt) minden emberi mivoltából kivetkőzött elmebeteg némber a délvidéki magyarság legtámogatottabb pártjának vezetőjét alázta meg, nem csak a gusztustalan köpködésével, hanem a trágár átkozódásával és azzal, hogy verbálisan ki akarta űzni Magyarországról. Ótvaros, mocskos, csatornatöltelék proli féreg.

Veridicus76 2014.05.07. 17:54:19

Nézd meg a videót, és döntsd el, hogy ez a fehérjehalmaz egyáltalán ember-e. Merthogy súlyos elmebeteg, az nyilvánvaló.
www.youtube.com/watch?v=VSf5pQQBwDs#t=26

Tallono 2014.05.07. 18:17:03

Jajj, nem kell ez az álszentkedés... "A Tv2 és RTL székházát ledózeroljuk és behintjük sóval!" Hazudta Vona... Érdekes akkor nem volt károgás. Ha majd lámpavasról fognak lógni az emberek és a csőcselék leköpi, lehúgyozza, felgyújtja a hullákat, akkor hazaszaladtok majd sírni?

Veridicus76 2014.05.07. 18:31:25

A lincshangulatban őrjöngő csőcseléket az emberi és a nemzeti méltóság nevében minden esetben szét kell kardlapozni.

Két televíziós kanális teátrális, kampányízű megfenyegetése nem említhető együtt a délvidéki magyarság legtámogatottabb szervezete vezetőjének verbális meglincselésével, megalázásával, Magyarországról való kiüldözésének szándékával. Aki ezt nem érti, aki nem fogja fel, hogy ezzel a nemzeti újraegyesítés ügye kapott ismét szégyenteljes sebet, az retardált.
Akinek tetszik a köpködő pszichopata akciója, az embertelen és nemzetietlen.
Embertelen, istentelen, vak és tudatlan gyűlölettől fröcsögő proli csürhével, Mordor népével nem lehet hazát, nemzetet építeni. Az efféléket vissza kell űzni a mocsárba.

Zolcsi67 2014.05.07. 18:48:31

@Nemzetstratégia: A magam részéről inkább a "mögöttük megyünk be a forgóajtón, és előttük jövünk ki" módszert támogatom az épület homlokzatának felrobbantása helyett, de hát unalmasak lennénk egyformán...

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.05.07. 20:18:27

@Veridicus76: Jó, megnéztem. Egy picikét túlreagálod.

A délvidéki magyarság pedig azt szavaz meg "legtámogatottabb szervezetként" akit eléje raknak. Ott is megy a népbutítás ezerrel, nyilván ezt tudod magadtól is, annyira alapvető.

Nem érzem hogy nagy sebet kapott volna a magyarság újraegyesítésének ügye azzal hogy e barmot leköpték. Nem kell a posztok mögé bújni, ahol egy Milosevicset meg tudtak választani anno, ott nincs miről beszélni. De ha vigyázó szemünket Mo-ra vetjük, itt kiket választott a nép az elmúlt évtizedekben? Ne röhögtessél. Semmit nem jelent hogy e faszt hányan választották meg.

Krisz11 2014.05.07. 22:19:58

Hát igen. Lehet hogy gáz a némber viselkedése, ahogy visítozik, meg szitkozódik. Biztos, hogy az, tiltakozni is lehet méltósággal.
De ennél nagyobb gáz, hogyha idejön egy ilyen kétszinű féreg mint pásztor, akkor a Jobbik Gauditól határolódik el. Na ez tényleg nagy gáz, mert a jobbiknak nem kutyákkal kellene fényképezkednie, és be(ijedni), hogy vajon mit mond holnap a sajtó, és a fősodrathoz igazodni. Ez pont az az undorító megfelelési kényszer, ami miatt a többi párttól az emberek elfordultak. A Jobbiknak ebben az ügyben is egységesen tisztességgel kellene a nemzeti ügyet képviselni, mert ezért juttattuk be őket, és nem azért hogy az indexen jópofán vigyorogjanak a vizslákkal, hogy náluk most "cukiság kampány van", mert ez undorító.

Veridicus76 2014.05.08. 12:49:35

Mindenki eldöntheti, mit szeretne: erősödő nemzeti érdekképviseletet vagy pár tucat félkegyelmű, horgászbotra bogozott szakadt zsázlóval és koszos nejlonszatyrokkal masírozó, fejére Árpád-sávos kendőt közötő köpködő keténből álló "nemzeti" szektát.
Délvidékről meg szemlátomást semmit nem tudnak azok az ide írogatók, akik védik a védhetetlent. Megy a pofázás teli szájjal, nulla ismerettel, nulla felelősséggel.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.05.09. 08:56:01

@Veridicus76: "Mindenki eldöntheti, mit szeretne:"

Hamis dilemma. Eddig sem e kettő közül lehetett választani és ezután sem e kettő közül kell.

Délvidéket illetően nem tudom mikor lettél okleveles tótumfaktum, ennek hiányában pedig a te véleményed is annyit ér mint másé.

"Megy a pofázás teli szájjal, nulla ismerettel, nulla felelősséggel. "

Jó hogy mondod, a határon túli 'magyar' vezetőkről pont ez jutott eszembe, akik már legalább 25 éve árulják napi szinten a magyar érdeket arrafelé.

Az ő vezetésük alatt fogy, pusztul és vándorol ki a magyarság. aki ezekről azt hiszi hogy ők a magyarság újraegyesítésének letéteményesei, az egy csorgó nyálú idióta vesztes, aki megérdemli hogy ott vágják át a palánkon, ahol csak tudják.

Veridicus76 2014.05.09. 09:49:01

"Délvidéket illetően nem tudom mikor lettél okleveles tótumfaktum, ennek hiányában pedig a te véleményed is annyit ér mint másé."

Én - a köpködő elmebeteggel ellentétben, aki nyilvánvalóan azt se tudta, tulajdonképpen kit és miért köpköd - ismerem az átlagos délvidéki magyar közgondolkodást, amit erősen lerontott a titói langyos lábvíz. Ezért mondom, hogy a probléma sokkal mélyebben van, mint ahogy ezek a habzó szájú seggfejek gondolják. Szemlátomást te sem rendelkezel elégséges ismerettel.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.05.09. 10:50:44

@Veridicus76: "ismerem az átlagos délvidéki magyar közgondolkodást, amit erősen lerontott a titói langyos lábvíz. Ezért mondom, hogy a probléma sokkal mélyebben van, mint ahogy ezek a habzó szájú seggfejek gondolják."

Amennyiben ismered a délvidéki magyar közgondolkodást, akkor tudod hogy az igazi segítség számukra egy erős nemzeti értékképviselettel valamint átütő gazdasági háttérrel, illetve sok pénzzel (amit oda lehet nekik adni) rendelkező magyar kormány lenne. Ha ez megvan, akkor leszarják hogy kicsoda a képviselőjük, azt választanák meg akit a magyar kormány odarakna.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.05.09. 10:56:32

@Veridicus76: Tehát ennyit számít hogy ki a "megválasztott vezető". Ennek fényében elég alattomos dolog a "tisztség" mögé bújni, és onnan lődözni.

Veridicus76 2014.05.09. 11:03:12

Senki nem bújik és lődöz, ellenben a csőcselék rikácsol és köpköd. Ez pedig elfogadhatatlan. Pont.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.05.09. 11:44:10

@Veridicus76: Jó akkor örülök hogy egyetértesz, tehát a pásztor egy jelentéktelen szardarab csinovnyik.

A köpködéssel nem feltétlen értek egyet, és ettől ezerszer "elfogadhatatlanabb" dolgok történtek csak az elmúlt 25 évben Magyarországon. Az ipar és gazdaság eljátszása, a politikai osztály folyamatos hazudozása és a választók kölcsönös kijátszása, a szalag melletti halálra dolgozás, ezek nyilván még fölháborítóbb dolgok mint hogy egy darab szer egy kicsit nyálas lett.

Veridicus76 2014.05.09. 17:14:00

Tudomásul veszem, hogy nem érted.

E.Katolnai 2014.05.09. 18:58:36

nem arról szólnék, h a Pásztorral történtek mennyire kellemetlen vagy gusztustalan, hanem arról h azok, akik most kórusban hápognak a Pásztorral történtek miatt, korábban soha nem szólaltak fel, nem háborodtak fel, mikor magyarokat ütöttek, rugdostak a rácok a Délvidéken. A verés és rugdosás sokkal fájdalmasabb, mint a köpködés …
Most sem Pásztor a lényeg (hiszen a balos-libsik gyűlölik az elrabolt területek magyarságát), hanem egyet rúgni a nemzeti magyarságon, ócsárolni, becsmérelni minden magyar hazafit, attól függetlenül, h részese volt-e a történteknek vagy sem …
hol vannak, a hápogók mikor a magyart ütik-verik?

hoplita 2014.05.11. 12:49:15

A pásztor űgy margójára...

Felteszek egy teoretikus kérdést.

Vajon mi történne egy észak-ír katolikus vezetővel, ha az orániai renddel haverkodva vonulna fel az évi szokásos banzájon, persze egy kedélyes koalíciózást követően?

Leköpnék, vagy annyi Semtexet dugnának a segge alá, hogy a Hold túlsó oldalán ébredne?

A továbbiakban az "ügy" leszarva és pásztor örüljön, hogy csak nyálat kapott.
süti beállítások módosítása