orban_meszaros.jpg

Küzdhetsz ellenük, beállhatsz mögéjük, ki is maradhatsz az egészből. Egyik se véd meg tőlük. 

Mindig minden megindokolható, akármikor elővehető egy jól előkészített érv, amivel akár egyet is lehet érteni, amivel egyet is értünk.

A magánnyugdíjpénztárakat azért kellett felszámolni, mert az a biztosítási rendszer fenntarthatatlannak tűnt. A családi trafikoknak azért kellett megszűnnie, ezzel együtt a nemzeti dohányboltok láncolatát azért kellett kiépíteni, mert a dohányzás súlyosan károsítja az egészséget. A földosztás folyamán azért kerültek a megművelt földek új kezekbe, mert az hatékonyabb.

Az állam azért hirdethet – látogatottságtól, nézettségtől, olvasottságtól függetlenül – kizárólag a kormánypárti sajtóban, mert az egyéni ízlés dolga. Ha ilyen körülmények között csődbe megy egy tényfeltáró ellenzéki sajtóorgánum, jelesül például a Népszabadság, akkor az új, kormánypárti tulajdonosnak jogában áll a lapot megszüntetni. A közalkalmazottaknak, a tanároknak nem kellene a munkaadójuk ellen fordulni, nem lenne szabad abba a tenyérbe köpniük, amiből enni kapnak. Egy külföldi, magánegyetemet azért kell megtámadni, mert Soros-bérenc. Simicska Lajos biztosan megérdemelte azt, hogy a cégeire rászálljon a NAV, mert ellopta a lopott pénzt. A Jobbik megérdemelte azt, hogy rászálljon az ÁSZ, mert megalázta a kormányt, mert azt mondta rájuk, hogy ők továbbra is lopnak.

Igen, talán nem kéne mindig mindenbe beleugatni, talán itt az ideje együttműködni a rendszerrel, elvhűen vagy elvtelenül, a háttérben vagy nyíltan a kormány oldalára állni, mi több alá lehet nyugodtan írni azt a nemzeti konzultációt is, nem nagy ügy, nem tart sokáig.

Elképzelhető természetesen az is, hogy mindezek ellenére kiszemeli a céged, a tulajdonod, a házad egy magasabb kapcsolatokkal rendelkező polgártárs, de

ha az egyre inkább bejáratott, kipróbált módszerek miatt te állsz majd a farok rossz végén és téged baszik meg az erősebb kutya, akkor megérdemled azt is.

Egészen egyszerűen azért, mert egy újabb kétharmados felhatalmazás esetén a hatalmi tébolynak, a bolsevik tempónak, a feudális rendszernek nem marad, nem maradhat sem tettleges ellenállója, sem elméleti kritikusa. Nem lesz fontos tehát az, hogy ellenük ágálsz, mögéjük állsz, kívül maradsz, a lényeg az lesz, hogy

NEM AZ Ő KUTYÁJUK KÖLYKE VAGY!

Hiába nyalnád bűnbánóan a kezüket.

Ha kell akkor láncra verik, röghöz kötik nem csak azokat, akik jelenleg a felsőoktatásban tanulnak, hanem azokat is, akik majd egy színvonaltalan oktatási rendszerbe fognak belenőni.

Ha kell kiléptetik az országot az Európai Unióból, hogy ne tudj elszökni.

Mi addig is marhatjuk, haraphatjuk egymást, minden egyes buksisimogatásért, gumicsontért vagy jutalomfalatért, amit közénk dobnak, amit megkaparintunk.

(ETCS)

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr2513506115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.17. 08:00:05

Minden hatalomnak megvan a maga köre.

A hatalmat azonban nem ezen az alapon kell megítélni, hanem a közjóhoz való viszonya alapján.

Albu 2017.12.17. 22:44:30

Elkeserítő nézni, hogy a sovén neobolsi diktatúra kiépüléséhez mennyien tapsikolnak, és üvöltik le a kérdezni merőt. Bástya elvtárs kedveli ezt.
süti beállítások módosítása